login |

Micsoda írás és jöhet a sírás: Vm cancel?

2007. 04. 19. 01:48 - Írta: human

23 hozzászólás | kategória: hírek

Bocs, már csak ilyen gagyi poénra tellik, de hát ez így eléggé arculcsapós ha igaz. Ebben az írásban eleresztenek egy ilyet:

How come Veronica Mars wasn’t included on the USA Today “save or axe” survey? Has it’s fate already been decided?
Yes. According to our reporter Gary Levin, the show has been cancelled. And he’s almost always right about such things.

Azaz, hogyhogy nem volt a Veronica Mars az Usatoday (magazin) oldalán a megmenteni vagy elkaszálni felmérés (szavazás)-ban, el van már döntve a sorsa? erre a válasz pedig az volt, hogy a riporterük, aki ritkán téved, értesülései szerint igen.

Hát komolyan mondom, ez elég durva lenne. Nem zörög a haraszt?

23 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2007. 04. 19. 01:52

á, én ezt nem gondolnám komolyan. messziről jött random újságíró azt mond, amit akar. ráadásul egy ilyen Q/A-be teszik be, ahelyett, hogy írnának róla. (és “has been cancelled” meg nem lehet, mert az hivatalos lenne.)

van 4-5 tévés zsurnaliszta, akiknek hinni lehet az ügyben, de a haraszt eddig is zörgött. (levin meg nincs köztük, bár nem ismeretlen név, írtunk is már tőle régebben)

Human Insect - 2007. 04. 19. 01:56

jó, de ott vna ausielló, aki utalgat rá, hogy munkért házal az egyik kedvencéből a férfi főszereplő (csak a showt nem írta le tehát GG/Vm meg még valmai van az asztalon, nem ugrik be)

winnie - 2007. 04. 19. 02:09

az szerintem a gg-s luke lehet vagy ki a hódoló. legalábbis nekem. de passz, blind itemben nem vagyok jó.

amikor olvastam ezt, gondolkodtam, hogy talán érdemes lenne a pletyka kategória, mert én is elég sok “mi van, ha igaz” “hírt” írtam és pont, aztán ma, amikor reggel csináltam a csi-ből elmenőset, akkor filóztam el azon, hogy ez nem hír csak plety.

Human Insect - 2007. 04. 19. 02:15

úgyis megírjuk a biztost.

Donnie23 - 2007. 04. 19. 02:40

Nem hinném, hogy már most döntöttek volna a VM sorsáról, pláne a CW-nél, ahol elég sok sorijuknak kétséges a jövője ilyen vagy olyan indok miatt.
Én továbbra is bízok egy negyedik évad lehetőségében.

winnie - 2007. 04. 19. 02:51

bár a pilotok nagy része már leforgott, de tök újságíró csak nem tudja hogy hogyan sikerültek.

mondjuk biztos van a cw-nél egy pecking order – meg ugye a gg is on the fence van, stb.

maLakai - 2007. 04. 19. 05:01

Najó, úgy megyek aludni, hogy elmondok egy imát érte..
Jóéjt!
:$

szucsitg - 2007. 04. 19. 05:39

én bízom benne, h az usa today-nél is csak a példányszámra gyúrnak, ezért hajlandók f*szságot leírni… egyszerűen nem tudná a cw feltölteni a műsorát, ha minden elküldenek… gg, vm, 7th heavean, reba, oth…

ms nyifnyaf - 2007. 04. 19. 07:41

Egyetertek, ez meg bizonytalan hirnek tunik. We want Veronica. (Nyilvan minel tobben irjuk le, annal igazabb lesz.) :)

CW aszonta majus 27 elott nincs dontes. (Forras E online, Kristin – 2 hete kb.)

Morph - 2007. 04. 19. 09:33

Jaja, nekem is rögtön ez ugrott be, szal az ilyen “ritkán téved”, szuper biztos forrásból tudja újságírók hasonszőrű állításaitól megtartom a kellő távolságot.

lex - 2007. 04. 19. 10:17

ms nyifnyaf: Inkább május 17-ig. Akkor van az upfront.

evenor - 2007. 04. 19. 10:21

Ha jól emlékszem az E!Online-on kb. 1,9 millió szavazatot kapott a VM (a Gg meg 2,2-t) a szokásos szavazáson, és még ha ez nem is jelent pontosan ennyi embert, de a rajongók tudják, hogy most van a legnagyobb baj amióta létezik a sorozat. Én reménykedem.

Az egyik újságírónak meg kb. annyira hiszek, mint a másiknak. Semennyire.

Shrike - 2007. 04. 19. 10:42

Elbizonytalanító, mindenesetre Rob Thomas nem tud semmi ilyesmiről, és mint megjegyezte, nem is lenne túl logikus most meghoznia a döntést a csatornának: még nem látták a pilotokat, a GG folytatás se biztos (bár egyre valószínűbb) stb.
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy már leírták magukban, és hacsak valami csoda nem történik, nem hozzák vissza, de azért az nem ugyanaz, mint a cancel.
Szóval nem, szerintem ez így nem igaz.

evenor: sajnos az EOnline eredmény semmit se jelent, mindenki masszívan csalt, főleg a végén, az 1,9 millió szavazat sokkal kevesebb embert takar (meg a többi is, nyilván).

Shrike - 2007. 04. 19. 10:53

Én amúgy egész bizakodó voltam addig, míg ki nem derült, hogy a CW jövőre berak a műsorrendjébe egy tinimagazint CW Now néven (halál komoly), meg amikor még úgy nézett ki, hogy nem lesz több GG.

isolde - 2007. 04. 19. 11:04

de egyebkent szerintem jobb idoben abbahagyni egy sorozatot, nem legalabbis akarom, hogy a VM is ugy jarjon, mint a 24 vagy a GG, amiknek az ujabb evadai mar eleg benak. vagy a friends. egy ido utan onmaga parodiajava valik a sorozat.
es hogy negy ev mulva, veronica az fbi-nal dolgozik, hat, nem tudom.

Sy - 2007. 04. 19. 11:06

Jaj, neee, hát nem élet az élet Veronica Mars nélkül :(

Amúgy függés szempontjából egész jól jönne, ha vége lenne, egy nagy sokk, de legalább a sok rajongó – köztük én is – kereshetne magának “értelmesebb elfoglaltságot” is, mint a VM részek (újra és újra)nézése. Nem tudom, ki hogy van vele, de én már nagyon durván függővé váltam, pár napja megnéztem a felirat nélküli részeket is angolul (bár úgy csak kb. a felét értettem).

Szóval egyik szemem sír, a másik meg nevet, ahogy a közhely tartja; de ha úgy jobban tetszik: nagyon ambivalens érzéseim vannak. Évekig el tudnám még nézni :) De ha vége lesz, hát vége lesz.

(csak zárójelben, a Pulse (itthon Mesgye néven futott) horrorszerűséget is csak Kristen Bell miatt néztem meg, gondolom ezzel is vannak még páran így; de évi 2-3 film nem pótolja a 20-22 évadnyi “láthatást” :D)

len - 2007. 04. 19. 15:40

Én azt nem értem, hogy miért lepődtök meg ezen???

A VM a CW legkevésbé nézett műsora és a legkevésbé nézettek általában automatikusan cancelt kapnak évvégén. A GG már kb. 95%, a One Tree Hill 80%, hogy marad, a 7th Heaven meg 100%, hogy megy, lesz akkor az a tinimagazin 1 új sorozatot meg mindenképpen betolnak, tehát tisztasor. Mondjuk én még a The Game / Girlfriends / All of Us valamelyikének helyére eltudnék képzelni egy új sitcomot, ami még akár cisses is lehetne, mert ezek nem nagyon azok. Vagy én azzal lennék a legboldogabb, ha 2 sitcom menne és jönne helyére egy teljes órás dramady.

len - 2007. 04. 19. 15:42

Ja és ha -amire egyébként vajmi kevés az esély- a Palm Spring, ami épp most kapott aloldalt a http://www.cwtv.com – on bejön, akkor az is visszatér ősszel, és akkor annak is csinálnak egy szabad helyet, bár ez inkább a One Tre Hill-t veszélyeztetné…

Ádám - 2007. 04. 19. 17:27

Mi annak idején végigkövettük hogy a WB mit művelt a Bűbájos boszorkákkal, ugyanezt csinálták, hetente járt Brad Kern a WB fejesekhez hogy mondják meg hogy vége-e vagy sem. Hetedik évadra rá is készültek, le is ment egy félig series félig season záróval, aztán májusban közölte a WB hogy ja bocs mégis gyertek vissza még egy évre. Akkor azért művelték mert várták a pilotokkal mi lesz és hát nem tudták betömni a lukat vasárnap este, azért maradt csak meg még egy évadra a Charmed. Most teljesen ugyanezt csinálják a Veronicával. Amiben csak azt sajnálom hogy Rob Thomas nem úgy néz ki hogy sorozatzárót akar cisnálni az utolsó részből hanem makacsul kitartani a nem lezárt történetszálak mellett, ami meg szar lesz ha a WB mégiscsak úgy dönt hogy nem újítja meg.

Shrike - 2007. 04. 19. 18:48

isolde: Ja, egy idő után minden sorozat kifullad, ha kap rá elég időt, de szerintem a VM még korántsem tart ott, gondolkozás nélkül kérném a 4. évadot.

len: Ki lepődött meg? Ne találd már fel a spanyol viaszt… Azt írtuk, hogy nagyon nem szeretnénk, ha bekövetkezne.
A Hidden Palms túlzottan nem szólhat bele a döntésbe, hiszen majdnem fél hónappal az upfronts után adják csak le az első részt.

Ádám - 2007. 04. 19. 20:41

Korrigálok: CW újítja meg, nem WB. :)

Imurai - 2007. 04. 19. 21:19

Imamalmok max fordulatszámon, imaszőnyegek rongyossátérdelve, fegyverek a CW vezetőinek fejéhez szorítva… Én mindent megtettem… :)

zenit - 2007. 04. 20. 17:48

megyünk tüntetni, vagy az csak errefelé trendi?
mindenesetre egy városnézést megérne a dolog… :P

komolyra véve: tele van a tököm a cancel-hírekkel.
nagyon jól tudjuk, hogy tele lesz cliffhangerrel a harmadik évad vége (én még azt sem tudom, hogy folytatják -e egyáltalán, de ha folytatják, akkor tele lesz), és aztán majd összeülhetünk sörözni, és jól kitalálhatjuk a negyedik évadot cakkumpakk.
jobb ötlet nincs.

nem ugyanez a példa, de ott a The Strip c. új-zéladni sori, aminek a második évada egy töltelékévadnak szánt szar volt, az első rész után megzuhant, és a sorozatzáró harmadik évadot be sem rendelték, holott a forgatókönyv alapján iszonyat poénos lett volna a dolog, tele mindenféle finomsággal.
ez van, ezt kell szeretni, a sorozatoknak mindig cancel a végük, csak nem mindegy, mikor.
veronica nem érdemelné meg.
(ahogy a szombat délutáni vetítést és a pocsék szinkront sem, de ez már lefutott kör)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz