login |

Veronica Mars: vége a 3. évadnak. És a sorozatnak is.

2007. 05. 23. 21:25 - Írta: human

60 hozzászólás | kategória: kritika,

Hát elérkeztünk ide is, egy három éves szerelem végére.

Na jó, csaltam, mert tulajdonképpen a második évad közepén bolondultam bele a sorozatba, de úgy, hogy két nap alatt ledaráltam az első évadot, amit én bizony betennék a kult kategóriába. Azért tenném be, mert szerintem magasan a legjobban sikerült a háromból, és friss levegő volt a teljesen egyforma nyomozós sorozatok között. Igen, nekem bejöttek a csip-csup ügyek, a mellé adagolt nagyobb komoly rejtéllyel amibe erőteljesen belekarolt a tiniromantika.

veronica-mars-rain.jpg

Nos, akkor pár szóban a harmadik évadról. Ugye 3 részre osztható, volt az első nagy rejtély, ami annyira nem ütött, volt a második, ami már habbal elment, és volt most ez a komolyabb bűnügy nélküli pár epizód, amiből ez az utolsó darab bizonyult a legjobbnak. Megint benne volt az a valami… és akkor most morzsoljunk el egy könnycseppet, mert itt hagyják abba. Ez bizony nem volt sorozatlezárás, csak egy sima évadfinálé. Nem látták ezt előre, az 100%, úgy fel lett vezetve pár szál a következő évadra, hogy rossz nézni.

Tehát ismétlem, még egyszer külön: az utolsó rész szerintem nagyon rendben volt. Igazi Veronica dühös és róla szólt az ügy és volt csomó poén, meg bunyó is meg minden.

Amúgy Ausiello itt is jött pár infóval, de ezek még a Gilmore-nál is halványabb remények. Itt is filmet emlegetnek amúgy. Mellesleg jól hallottam, hogy Piz az alábbit ejtette ki a száján (persze névrokonról beszélve): Rob Thomas is a whore. Ez jó is lesz lezárásnak.

60 hozzászólás Ne habozz!

linsz - 2007. 05. 23. 21:34

meg is lepődtem volna ha a GG után szabadon nem dobják be a “VMből is lesz ám film” dolgot. gondolom ebből se lesz semmi csak a nézőket szivatják egy kicsit mint eddig

friendsfan - 2007. 05. 23. 21:41

Én bírtam/bírom ezt a sorit. Egyetlen negatívum amit fellehet hozni, a szokásos amcsi féle menő-gazdagok/szegények-népszerűtlenek és stb. iskolai sztereotípiák jelenléte, de Kristen Bell, és a nyomozósdi magasan feldobja a sorit, úgy, hogy a karakterek is szerehtetőek. Kiváncsi lettem volna egy FBI-os folytatásra. Én sem hiszem viszont hogy film lesz…

vandi80 - 2007. 05. 23. 21:42

Őszintén szólva én jobban szurkolok egy VM-filmek (akkor is tudom, hogy a remény enyhén szólva halovány), mint GG-nek, mivel a GG-nek legalább volt egy -szerintem-korrekt lezárása. De Veronicát így hagyni….

Lizzy - 2007. 05. 23. 21:49

Ez az, akkor legalább lenne egy esély a lezárásra. De így.. Inkább nem is mondok (vagyis írok) semmit. :((((((((((((

Domcsi - 2007. 05. 23. 22:05

deamúgy.. most mi volt az, ami “kitoltak” júni 15-re?

Human Insect - 2007. 05. 23. 22:26

olvass utána a siteon, komolyan. és gondolkozz az infókon. mi is csak anynit tudunk, ami már le van írva, ha beírod felülre a keresőbe hogy veronica mars. a többi csak következtetés. miért nem lehet annak a pár embernek írni a fináléről, akik nézik live.

Joey - 2007. 05. 23. 22:44

részemről erre több esélyt látok, iszen dawn azt mondta “h tágyalunk valami másról”. és a valami más alatt még akár egy film isszóba jöhet. 100%ig konkrétan senki semmondta h vera karaktere nem lehet benne…

Ádám - 2007. 05. 23. 22:56

Hát egy TV-filmre a CW nem fog pénzt adni, az biztos, maximum ha a szakma Veronica-fanjai (Joss Whedon, Kevin Smith és a többiek, akik elvileg sokan vannak) összedobják a költségvetésre valót.

^~\_/~^ Spoilerveszély ^~\_/~^

Végig abban reménykedtem, és azon izgultam legjobban, hogy az utolsó előtti részben bedobott rejtélyt megoldják az utolsó részben és ne az legyen a rettenetes nagy cliffhanger, hogy most akkor mi van ezzel a bűnténnyel meg a videóval meg a titkos társasággal. Az utolsó két rész klasszikus Veronica volt, látszott rajta hogy a központi karakterek mennyire erősek (a harmadik évad korábbi részein ezt annyira nem láttam), meg hogy milyen jó történetek vannak tarsolyban.
Főleg az utolsó rész volt nagyon ütős, én elnéztem volna ezt a titkos társaságos történetszálat egy kisebb mystery arc-ként (amilyen zsúfolt volt, talán eredetileg az is lett volna a terv az utolsó részekre, ki tudja). Aztán Lilly arcképe a falon, az a kép ütött a legjobban. Aztán kicsit lelombozódtam, hogy ez csak az apjára való utalás volt, milyen jó is lett volna ha visszanyúltak volna az első évadba azzal hogy behoznak egy ilyet hogy Lilly is tagja volt a titkos társaságnak vagy valami ilyesmi :)

Hát első blikkre ennyi, az előző egyrészes plotok után le is mondtam a Veronica Marsról, de az utolsó két rész egyértelművé tette, hogy milyen jó és erős tud lenni ez a sorozat, és nagyon fog hiányozni.

Noelius - 2007. 05. 23. 23:02

Aki már látta végig:
nincs cliffhanger? vagy van cliffhanger? vagy kínzó mértékű cliffhanger?
logan-veronica..?

Imurai - 2007. 05. 23. 23:08

Ááhh… egy gyönyörű szakasza zárult le életemnek. Utálom a nyitott végeket!

We will miss you V! We will never forget you!
/me pityereg (kuss, ez jobb volt, mint a GG)

eanna - 2007. 05. 23. 23:40

no, no, no, no…
végre az utolsó két (egy) részben újra azt lehetett érezni, mint akkor az elején, pár éve… lilly képe, te jó ég!! jól megcsinálták, nagyon-nagyon.
kane, echolls… végre a régiek, akiknek volt igazi karakterük, meg jelentésük a sorozatban.

“We will miss you V! We will never forget you!”

Sy - 2007. 05. 23. 23:49

Nem láttam még, a 18-as részt sem, de előre vérzik a szívem :(

Mario - 2007. 05. 23. 23:51

hát ez enyhén szólva sokkoló….most komolyan, ez a rész k*rva jó volt, mint évadzáró..de még annál is..tipikus Veronica rész..nade, mint sorozatzáró közel sem….igen, mert utáljuk a “nyitva hagyott” végeket! és ha belegondolok, hogy kész ennyi vége semmi sem lesz ezentúl az még inkább sokkoló

ennyi lenne?? vége?? najó ezt még fel kell dolgozni…

és tényleg..semmi esély, hogy akármilyen módon folytatódna is a sorozat, akár így vagy úgy vagy f.b.i.?

szucsitg - 2007. 05. 24. 02:43

hát, a tvsquadra felkerült az állítólag elkészült fbi-os próba epizód plotja. ha tényleg így lett volna, akkor abban semmi sem marad meg a régi feelingből… és ahogy lehetett olvasni, még kieth is kimaradt volna. szóval, bár biztos néztem volna, mert kristen bell iszonyatosan tehetséges, az már nem veronica mars lett volna…

de h ne legyek teljesen off-topic: azt hiszem ez volt életem legkellemetlenebb cancelje, és jó ideig nem nagyon veheti át más ezt a “helyet”. kár, h ennyi volt. egy korszaknak vége. sajnos…

zenit - 2007. 05. 24. 03:27

rövid leszek, és szokás szerint bunkó:
bassza meg a cwtv, és dögöljön meg az összes paraszt, aki kirótta a cancelt, egytől egyig.
nem megszüntetni kellett volna, hanem promózni, de idáig már nem jut el a bugyuta fejük, úgy tűnik.
kérek egy sorozatlezáró epizódot.

luluko - 2007. 05. 24. 06:48

Ez így nagyon igazságtalan lezárás volt, pontosabban nem is volt semmiféle lezárás és ez így pocsék érzés. Már csak azzal tudták volna fokozni a rosszkedvemet, ha a választásra is most kerül sor az utolsó részekben és Vinnie nyeri. -.-
Szóval el tudnék viselni egy negyedik évadot, átívelő szállal és normális befejezéssel.

Ádám - 2007. 05. 24. 08:05

Legalább annak örüljünk, hogy az évad bűntényeit felgöngyölték, és “csak” a személyes szálakat hagyták függőben. Még mindig jobb, mintha valami rohadt nagy mysteryt dobtak volna fel, mint mondjuk anno a Twin Peaks második évadjának végén, aztán szívták meg azzal még jobban, mert sose lett vége. Ez még mindig jobb így.

Az FBI-os változat, amit az egyik külföldi oldal hozott le, elég rettenetes lett volna. Ahogy az a cikk is írta, sima kezdő-nyomozós nagyvárosi krimi lett volna belőle, amiben a munkahelyi ellentétek alkotják a fő konfliktust, szóval böh. Akkor már inkább ez.

Drape - 2007. 05. 24. 08:33

Ez az első hozzászólásom itt a junkie-n (pedig napjában többször felnézek és olvasom a híreket) mert ezt nem bírom ki szó nélkül.
Az utolsó utáni pillanatig reményked(t)em, hogy nem lesz vége. Komolyan mondom bármi mást félbehagyhattak volna felőlem, de ez most a szó legszorosabb értelmében fizikailag fáj.

piqla - 2007. 05. 24. 10:29

VM a legjobb. Nem lesz jobb.

Ja, ma vele almodtam. Bazdki, tenyleg hianyozni fog.

eanna - 2007. 05. 24. 10:43

sztem nem oldották meg a rejtélyt… nem tudtuk meg, h ki és miért filmezte le Veronicát és Pizt, mi ez az új társasáh, mit csinál jake kane, stb. és persze a személyes szálak meg abszolút elvarratlanok maradtak.

Ferlingfan - 2007. 05. 24. 11:13

Én úgy érzem, mint eanna, hogy rengeteg lezáratlan dolog maradt.. Amit egyértelműen a 4. évadban akartak lezárni szerintem..
Annyira szeretném még látni ezt a felállást, és nem csak egy film erejéig.. Bár ha nincs más, talán még az is megtenné..
És akkor én is kölcsönvenném ezt:
“We will miss you V! We will never forget you!”

Ponty Béla - 2007. 05. 24. 11:55

Nézek/néztem pár sorozatot (House, Lost, Heroes, GG – magyarul -, 24 meg PB… néha CSI, Friends, Carnivale), amik itt is nagy kedvencek, ezért megpróbáltam a VM-et. Biztos velem van a gond, de nekem elég unalmasnak tűnik. Pedig megnéztem az első 4 részt. szóval nem mondhatom, hogy nem adtam neki esélyt. És nem csak azzal van gond, hogy unalmas a sorozat…
Amit eddig láttam, az röviden összefoglalva: egy nagyjából érdekes főszál, részenként többnyire nem túl izgalmas nyomozás… de a legfontosabb, ami leginkább zavar: idegesítő történetvezetés/ritmustalanság (itt a vágásra gondolok és a rengeteg flashback-re).

Mit néztem el, hogy egy ennyire rajongott sorozat nekem ennyire nem tetszik?

Imurai - 2007. 05. 24. 13:21

Igazából csak az első évad van teli flashback-kel, ha amiatt nem tetszik, próbáld be a 2. évadot! Hátha.

zsemlye - 2007. 05. 24. 13:42

Öröm az ürömben, hogy 2 hete találtam csak rá, így el tudom fogadni a cancellt, olyan mintha egybe néztem volna befejezés után.
– bár sajnálom nagyon megszerettem
Szóval ha tudok olyat, hogy küldünk mogyorót Marsék miatt a csatornának írjátok meg.
save Veronica, save the world

piqla - 2007. 05. 24. 14:51

Ponty Bela:

elso evadnak kb. az elso 4-5 resze van tele flashbackkel, ugyebar azert, hogy megis megtudjuk, hogy ki kicsoda es miert van ugy es ott…

Nezd tovabb. Fel fog az porogni. Es micsoda szovegek vannak benne… Zsenialisak.

Ponty Béla - 2007. 05. 24. 14:57

Oké, adok neki esélyt…

Lizzy - 2007. 05. 24. 15:06

Szerintem is adj neki még egy esélyt. Szerintem a 7-8. résztől pörög majd fel jobban éa az évad végéhez közelítve pedig már abba se tudtam hagyni a nézését, mert annyira kíváncsi voltam, hogy mi lesz. A 2. évadot meg 2 nap alatt ledaráltam, annyira bejött. :)

winnie - 2007. 05. 24. 15:31

én ismét amondó vagyok, hogy aki szereti, az azért előszörre beleszeretett. és tényleg a remek párbeszédek azok, amik viszik a sorozatot.

én is ilyen cipőben voltam. akartam szeretni, de nem ment.

Aladdin - 2007. 05. 24. 19:27

ezt a sorozatvéget csak a Dark Angel végéhez tudom hasonlítani. én is gyászolok.

zenit - 2007. 05. 25. 14:53

ez sorozatvégnek gusztustalanul pofátlan volt.
de mint vm rész, eszméletlen.

GR - 2007. 05. 25. 22:49

zenit: az utsó rész szerintem is nagyon ott volt;

Sajnos felvezettek pár szálat, amiről már nem tudjuk meg hova vezet…
Évadzárónak tökéletes rész volt, sorozatzárónak nagyon nem… :(
VERONICA FOREVER!

juppi - 2007. 05. 26. 23:03

aladdin, ja:) nyomoronc fox, hogy 2 évad után cancelt adott neki…

thhommy - 2007. 05. 28. 15:02

Nah ledaráltam az uccso részeket hát Veronica nagyon fog hiányozni mindannyiunkak R.I.P.:(
A CW-nek is kéne küldeni pár tonnányi mogyoróvajat…

fodi - 2007. 05. 28. 20:05

engem például keith sorsa érdeklne, mi lesz vele (hogy így feldobták ezt a bizonyos ügyet a végén az újságokban)
egyedül talán a public defender cliffet hiányoltam az utolsó részből
kár, hogy vége lett, olyan mesteri volt és elég sok volt, amit még ki lehetett volna fejteni egy következő évadban :'(

kyraemett - 2007. 05. 29. 09:57

Bocs, högy kissé tudatlanul közbekotyogok, de most tényleg csak 20 rész volt a VM 3. szezonjában?? Merthogy a másik kettő 22-22 részesen ment, és én most a 20. után vártam volna még egy csomó mindent…. tényleg ez lenne az utsó??? :-((((((((

eanna - 2007. 05. 29. 10:21

igen, csak 20 volt. a következő évadra tartoggaták volna a magyarázatokat, ami nem lesz…
állítólag a cw-nek mars csokikat küldenek.

kyraemett - 2007. 05. 29. 13:51

Affffffffennne!!!!!!!! :-((((((( Én pont úgy hagytam abba a 20-at, hogy még két rész van, az lesz a nagy durranás!!!!!!! ÓÓÓÓÓÓÓ, ez így elég kevés…….

Espio - 2007. 06. 04. 17:37

Hy!

Nagy fanja vagyok a sorozatnak. Én is könnyezem a finaltól, de maradt még remény. Úgy volt hogy lesz 4. évad, aztán mégsem lett. Ez is meg fog változni és mégis lesz. Higgyétek el, csak hinni kell.

A remény hal meg utoljára…

Anne - 2007. 06. 04. 17:49

Miután olyan sok jót mondtatok Veronicáról rászántam magam és megnéztem mind a 3 évadot. Beleszerettem a sorozatba, a karakterekbe, a beszédekbe. Ami a finálét illeti még nem áratana az a plusz 2 rész ha már mindenképeen abba akarják hagyni ezt a sorozatot. De én nem értem ennyire nem megy odakinn?
Én is felhasználom ezt a mondatot:
“We will miss you V! We will never forget you!”

Judu - 2007. 06. 05. 13:47

Hát igen, kult. :( Remélem, hogy lesz valami.. mert ez így olyan szomorú.. :(

Sy - 2007. 06. 20. 17:29

Most volt időm megnézni az utolsó 3 részt, hát ez borzasztó, ahogy abbahagyták :( Már majdnem hozta a régi részek színvonalát, és az, ahogy V Loganre nézett, amikor megverte a krapekot, az megint sejtetni engedte, hogy tovább bonyolódik kedvenc szőke nyomozónk szerelmi története. Francba már! :((

Sz - 2007. 09. 28. 10:47

Én csak most jutottam a végére… anno engem már a 2. évad vége is sokkolt, mármint nem tetszett,h. ennyi mindent belesűrítettek egy részbe,meg sztem egy csomó dolog nem is függött össze, na mind1, de ez,mint sorozatfinálénak? Jaj, tök dühítő,mert ha a sorozat készítőin múlik,akkor egy k… jó véget csinálnak… de ez… :(((

seven - 2008. 01. 16. 21:41

Én meg ma fejeztem be, még most se nagyon tudok mit mondani. Legjobb sorozat ever. De komolyan. Legjobb.

És ezt most úgy mondom hogy szerintem a 3. évad az első 2-nek a talpát sem éri fel.

Kb 4 epizód kellett, aztán a többit az 1. évadból(18ep!) 1 nap alatt ledaráltam. Az 1×22 nézésekor kb hajnali 3 lehetett, de bazz, megérte. Mekkora egy finálé volt! ÁÁÁÁÁÁ. Lost szintű. És jó volt sötétben nézni. Szinte realtime is volt Veronica órája szerint az ep végén :D

Aztán egy kis alvás után 2. évad. A híres busz cliffhanger, ugye… tudtam előre hogy lesz valami valami busszal, és hát elég egyértelmű volt számomra hogy mi fog történni de mégis. Wow, kemény volt. Szóval a 2. évad az elsőhöz hasonlóan szépen megkomponált mystery arc-al lett megáldva.Dvdripen nem voltak previously on-ok, ez enyhén zavaró volt főleg a végefele, és hát alaphelyzetben is azt mondom hogy kicsit bonyolult lett, de pont ez a szép benne: így is egyértelműen lejött az egészről hogy szépen ki volt gondolva.

Aztán ott volt a 2×12. Donut run. Mekkoramár, simán kiírják az egyik főszereplőt. Oké, ez így hülyén hangzik, de PONT akkor és olyan gyorsan, szerintem ez merész volt és mégis kurvajó!

A 2. évadfinálé mondjuk nem ütött akkorát mint az 1., de nagyon durva volt(és információdús). Amúgy Kristen Bell végig 10/10, de a 2. évadfináléban a tetőn előadott játéka mindent megér. Nagyon durva.

Ja. A karakterek. Votl 1-2 gyenge. Pl Jackie a 2. évad legnagyobb hibája szerintem, illetve a sok rosszarcból is túl sok volt már az évad végefele. Ilyen szempontból mondjuk az 1. majdnem hibátlan, nem votlak “fölösleges” karakterek.
Kristen mellett Jason Dohring volt a legdurvább, nagyon jól adta Logan-t. Kevés sorozatok egyike ez ahol a főszereplő a legjobb karakter(Veronica). Mondjuk ott a Lost, Heroes, Prison Break stb ahol a legjobb karakterek mellékszereplők(Peter, Jack, Michael mint legjobbak? Haha!).

Hozzátenném nekem eléggé ellenszenves volt Lilly. Érdekes húzás volt, nem volt az a mostszületett bárány.

Nahátszóval Veronica karaktere az egyik legjobb fikcionális karakter ever. És a legaranyosabb is…

Na. Ez mind szép és jó, direkt kerütlem a kényes témát, a 3. évadot.

Hatalmas pozitívum volt számomra a noir érzés. Főleg az 1.évadban volt erős. Szerintem nagyon ironíkus hogy a 3. évadra kapott egy igazi noir főcímet a sorozat, míg maga a sorozat meg… hát.. “megvilágosult” :D

Nyilván kellett változtatni, nem lehet örökké gimibe járni. De hiányzott az irányítószámok közti harc, a tény hogy a többség rühelli V-t, meg úgy az egész. Már a 2. évadban sem volt annyira személyes a fő rejtély, de a 3.-ban már semennyire sem volt az.

Tetszett a “s3 backdoor pilot” a 2. évadban, de valahogy nem annyira nyűgözött le az egész erőszakolós cucc egészen a 7. részig ahol elkezdett érdekelni, aztán a 9.-ben jól le is zárták. Alig voltak nyomok, inkább epizódikus lett az egész, ráadásul túl erősen nyomatták a Logan+Veronica dolgot. Kicsit elkezdett hasonlítani itt a dolog egy átlagos tinisorzatra. Csak egy kicsit.

Mert mondjuk amikor az ember már azt hinné hogy ennyi, cápa, akkor jön egy 3×09 amit Rob Thomas mester írt/rendezett és minden visszaáll :) legjobb epizód, az alapvetően nem túl érdekes rejtélyből szerintem a maximumot kihozták. Az ezt követő rejtély nem volt rossz. Kicsit más megközelítést használtak, és a leleplezés amolyan klasszikus nyomozós lett, nekem tetszett, végre nem volt élethalál hleyzetben kedvenc karakterünk mint minden eddigi nagyügy megoldásánál :D

De ami azután jött… :( Bevallom csalódtam. A 2. évad végére sokkal jobban össze lett szedve a történet, pedig szerintem most sokkal nagyobb esély volt a cancelre.

Az utolsó rész mondjuk jó volt. Amikor Lilly képét mutatták… vazz :) És amikor mutatták Jake Kane-t… hát WTF. Visszajött az 1. évad érzés. Sok kérdés. És pont akkor… vége…

A karakterekre visszatérve, szerintem Piz-t kár volt behozni. Mármint, mint karakter nem rossz, de mint Veronica szerelme… hááát… necces, kicsit túl sok volt már. Mondjuk az utolsó részben lehetett érezni hogy inkább Logan…

Keith meg ugyen nyilván elveszti a választsáokat :) szóval annyira nagy cliffhangerek mégsincsenek.
Az én bajom az hogy nincs tovább.

Akármilyen hullámzó teljesítményet is hozott a 3. évad, nem érdekel. Az első 2-őt biztos legalább 20x fogom még megnézni dvd-n(megy a rendelés).

1. évad: 10+/10
2. évad: 9/10
3. évad: 7/10

Szerintem sokmindent kihagytam, és elég zavaros is lett az írás, de ez van. Még hatása alatt vagyok.

Human Insect - 2008. 01. 16. 21:54

peched van. én semmit nem tudtam a buszról így teljesen WOW pillanat volt

winnie - 2008. 01. 16. 22:10

ínnye. ha rajtam múlna minden komment ilyen olvasmányos lenne:)

Agi - 2008. 04. 19. 05:56

mar reg ota meg akartam nezni a VM-t, de csak most volt idom ra, es par nap alatt ledaraltam mind a 3 evadot, plusz azt a kis 4. evados promot is megneztem. nagyon sajnalom, hogy vege lett, es foleg azt, hogy ha mar vege lett, akkor pont igy. Mar majdnem azt hittem, hogy az utolso szituacio, amikor Logan es Veronica talalkoznak, az lesz, amikor V a fejehez vagja, hogy soha tobbe nem akarja latni. szerencsere azert ennel egy fokkal baratibban valtak el, meg ugye ott volt a meg mindig szeretlek nezes is, de olyan rossz, hogy nem ugy lett vege, hogy ujra osszejottek. en imadtam Logant, es most bele fogok nezni a moonlightba is, hogy kideritsem, hogy masfajta szerepeket is el tud-e jol jatszani JD, de amint mar itt a junkien olvastam, abban is tok ugyanazt a karaktert hozza. Szoval kar, hogy vege lett, es kar, hogy ilyen evadzaro modjara, sok megvalaszolando kerdessel, lezarando szallal.

[a pony?!:)]

Sy - 2008. 04. 21. 23:19

Megint végignéztem. Megint hiányzik :( Ennél többet nem is érdemes erről írni, ez elmond mindent.

De hogyhogy nem kajálták ezt Amerikában (eléggé)? Mindmáig nem fér a fejembe.

seven - 2008. 08. 19. 22:33

omg?

http://ausiellofiles.ew.com/2008/08/exclusive-veron.html

végén lesz vm film? legyen! legyen…l egyen. na. legyen.

Bruzsy - 2008. 08. 19. 22:36

Legyen, legyen, ó legyen. Egyetértek. :-P

szucsitg - 2008. 08. 19. 22:38

legyen!!! kell. csinaljak meg. ev hire van szuletoben?!

seven - 2008. 08. 19. 22:58

most kell a rajongóknak mindenféle akciót nyomatni ,m ost még talán lenne is értelme :D

Human Insect - 2008. 08. 19. 22:59

ezért ne dobódjatok fel, hiszen maga rob mondja h nagyon elfoglalt

Bruzsy - 2008. 08. 19. 23:04

Hát, nem szoktam látatlanban sorozat bukásának szurkolni, de most előtört belőlem. Sorry. :-)

Amúgy meg, ha most kezdtek csak el beszélgetni Kristennel, akkor sok-sok idő van még. Addig meg Isten se tudja, mi minden történhet. Najó, Ő talán igen…

seven - 2008. 08. 19. 23:06

fő az optimizmus;)

amúgy ha már gondolkodik rajta meg tervezgeti, az jó jel.

szucsitg - 2008. 08. 19. 23:12

optimistanak kell lenni, sztem nem rajtuk mulik, h elkeszul-e, csak a penzen. kiderul, de addig remenykedni lehet, es kell:)

seven - 2009. 01. 17. 11:03
Thomas - 2009. 02. 02. 00:01

Én most daráltam le az utóbbi 2-3 hétben, és csak azért írok, mert akiknek az eleje még nem az igazi, azoknak is érdemes tovább nézni, szerintem. Az első 6-8 rész után gondolkoztam, hogy nem is nézem tovább, aztán az évad 2. felére kezdett beindulni, de igazán csak a 2. évadnál szerettem meg. A flashbackek engem is idegesítettek:)

1. évad: 7/10
2. évad: 9/10
3. évad: 8/10

ampervadasz - 2009. 06. 02. 01:14

Nem mai bejegyzés, nem tudom olvassa-e egyáltalán még valaki, de a most nézett finálé hatása alatt erős késztetést érzek, hogy én is leírjam a gondolataimat. Sokáig parkoltattam a sorozatot, most végre ledaráltam. Az olvasott kritikák alapján komoly elvárásokkal kezdtem bele, és nem csalódtam! Egyetlen szóval tudnám jellemezni: zseniális. Engem már a pilottal berántott, és nem is eresztett a sorozatzáróig. Én nem értékelném külön az évadokat, mindegyik más volt, de mégis mindegyik tudta hozni azt a hangulatot, hogy egyszerűen nem érdekeltek a hibái, az erősségei mindent bőven ellensúlyoztak. Nagy előnye, ha utólag nézel egy már végetért sorozatot, hogy előre tudod mikor lesz vége, tudod mire számíts, nem ér váratlanul a kasza. Ráadásul (nálam legalábbis) ha két hét alatt nézel végig egy sorozatot, akkor azért nem alakul ki olyan kötődés, mint amikor realtime évekig követed. Mindezek ellenére ez a 3. évad finálé nekem is hatalmas érvágás volt. Tudván, hogy a 3. évaddal vége, imádkoztam, hogy legyen lezárása, de ahogy közeledett a vége, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy itt “baj lesz”. Úgy tűnik az alkotók egyáltalán nem számoltak a cancel-re, a szálak elvarrása helyett inkább csak a kérdések szaporodtak, szépen vezették föl a 4. évadot, és ez megintcsak nagyon ütős évadzárót eredményezett. És mint ilyen, baromi jól sikerült. Csak ne jött volna a kaszás :( Mert így talán még az is jobb lett volna, ha évad közben csapják félbe, mert ez nemhogy lezárás nem volt, de pont ellenkezőleg, nyitott történetszálak sorát vonultatták föl a végére, aminek lezárása a következő évad alapját képezte volna. Legalábbis én így látom, és ezért különösen fájó félbeszakítása volt ez a sorozatnak.
Nagy élmény volt, tényleg kihagyhatatlan, és nagyon sajnálom, hogy ennyi volt.

Sy - 2010. 01. 11. 18:13

Mostanra daráltam le (megint). Francba, hogy se új évad, se film :(

Sy - 2015. 09. 12. 23:58

És újra, most láttam negyedszer a sorozatot, és még mindig élveztem :-) Meg kellett a felvezetés a filmhez, hogy naprakész legyek Veronicából, kielőtt belevágok a filmbe.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz