login |

Végeztem Malcolmmal

2007. 06. 15. 16:01 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: méltatlanul elfeledett,

Ennyi volt. Azt hiszem ilyen intenzív darálás után mindenképp marad valami hiányérzet, akkor is ha nem volt világmegváltó a sorozat, csak 20 perces könnyed szórakozás adagokat nyújtott. Itt az írásom Malcolm-ról. Intenzív alatt pedig azt értem, hogy 18 nap alatt letudtam a 7 évadot, kivéve az első 2-3 évadban a klipshow részeket. Még egy jó sorozat távozott a FOX-tól tavaly.

Azon gondolkoztam, hogy a FOX újoncai a többi adóhoz képest sokkal nagyobb számban buktáznak, a régiek meg azért fogynak az évek során.

Az utolsó rész nézettsége 4.7/7 volt, ami FOX viszonylatban annyira nem is rossz, szóval vagy a színészek akartak mást csinálni, vagy pedig ekkora nézettséghez sokkal több pénzt kértek. Ugye 7 év a nagy fordulópont általában, mert az elején valami olyasmi szerződést kötnek, ami most nem ugrik be teljesen tisztán, de szinte biztos vagyok benne hogy jól rémlik.

Na meg persze itt jól lehet lezárni, mégiscsak Malcolm végez a középiskolával, és szétszéled valamennyire a család.

malcolm-in-the-middle-finale.jpg

5 hozzászólás Ne habozz!

sliderz - 2007. 06. 15. 16:32

Azt észrevettétek, hogy az egész sorozat folyamán nem tudjuk meg a család nevét?

Amúgy az utolsó két évad minőségileg szerintem lemaradt az első pártól, de a végső részekre visszazökkent a sorozat! Sajna hogy vége :(

Winters - 2007. 06. 15. 19:35

The last name of the family has only twice been revealed on the show. It is Wilkerson, as revealed in the pilot as the name tag Francis wears on his school uniform. There was also a joke that appeared in the original pilot script. In that script, Malcolm was walking to school when a neighborhood kid came running up shouting, “Malcolm, Malcolm, Malcolm. I was talking to my parents last night – I was listening to them talk, and what’s your last name?” “Wilkerson, why?” Malcolm replied. “Oh. Who are the Pariahs?” said the other kid. The joke was eventually cut, and the show’s writers subsequently decided never to reveal the family’s last name, but it would seem they forgot about Francis’s name tag. In the company picnic episode, Hal also refers to them as ‘the Wilkersons’.

– imdb

geo - 2007. 06. 15. 20:09

Néztem klippeket a youtube-on a soriból, az előző írásod után.
Igazából az nem tetszik, hogy Malcolm “kiszól” a nézőhöz mindig. Ez sosem tetszett egy sorozatban.

friendsfan - 2007. 06. 15. 20:58

geo, engem is idegesít a kiszólás kivétel mikor stílusos és helyén való. pl. Boston Legal.

Human Insect - 2007. 06. 15. 21:03

Bostonban nem Malcolmos kiszólás van. Szerintem párszor jól sikerül a kiszólás poén amúgy.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz