login |

Top 10 nyári dara

2007. 06. 25. 10:16 - Írta: winnie

99 hozzászólás | kategória: toplista

Hosszú a nyár, sokakat nem elégítenek ki a kábeles jóságok, így nyilván régebbi cuccokhoz nyúlnak, hogy valahogy kibírják a légkondis szobákban a kinti 30 Celsius-t. És ekkor jól jöhet némi darálnivaló sorozat. Egy ilyen listát nem egyszerű összeállítani, hiszen bármi kötelezőt fel lehetne vezetni rá – például a Heroes-t biztos akad, aki nem látta vagy a Prison Break-et.

Azért megpróbálkoztam némi ajánlással. A félreértések elkerülése véget ez nem (csak) személyes lista, nem (csak) a saját kedvenceim vannak rajta. Van, amelyiket én sem láttam és darálni fogom. Van, amelyiket idő közben cancel-öztem és van, amelyiknél szinten vagyok és hetiben nézem.

10. The Class

Egy idei szitkom, ami nekünk elsőre nem jött be (nekem másodikra sem), de ettől függetlenül még az évad legnépszerűbb röhögtetős próbálkozása volt hazánkban. Igazi kommersz komédiasorozat, az elvontakat nem kedvelők is adhatnak egy esélyt a nyolcaknak.

9. Shark

Kéne egy nem szerializált sorozat is. Bármelyik nyomozós sorozatot írhatnám, de egy újoncot, mégpedig a legnézettebbet választom. James Woods, a g*ci ügyész, aki mindenkit megszivat. Egy pici House-os beütés rendel, de Woods van olyan színész, hogy ne kelljen Hugh Laurie-t másolnia. Igényes sorozat, nem tesz addikttá, de nekem tipikus napi egy részes dara lesz a nyárra.

8. Weeds

Közelg az augusztusi 3. évad premierje és addig ideje szintre kerülnie mindenkinek, hiszen a fúvel kereskedő anyuka dramedy-je minden, csak nem tipikus. Nagyjából a Weeds-szintján kezdődik egy igazi kábeles sorozat. Egy rész és valószínűleg másnap végzel is a két évaddal. (Ja. És úgy fogod várni a harmadikat, mint még soha.)

7. Lost

Mint mondtam, írhatnám a Heroes-t vagy a House-t vagy bármelyik nagyon népszerű sorozatot, de a Lost-ot azért emelem ki, mert általános vélemény, hogy a 3. évad iszonyatosan odaver, főleg a 7. epizódot követően. Így talán a sorozatot a 2. évadban lekaszálók is adnak egy utolsó esélyt a túlélőknek.

6. Veronica Mars

Az utóbbi évek legkevésbé nézett sorozata a legnagyobb szenzációt váltotta ki a sorozatok világában. Filmesek és tévések sora ismerte el, hogy mennyire a topon van a VM, a rajongókról nem is beszélve. Tinidrámába oltott krimisorozatnak néz ki első blikkre, de sokkal több annál. Vendégbloggerünk kritikája után tessék belevágni.

5. How I Met Your Mother

Kampányolok én ezerrel, de egyszerűen nehéz egy nemszitkomost szitkomnézésre bírni. A HIMYM viszont az egyik legjobb választás lehet a Joey és Jóbarátok-elvonásban szenvedőknek. Remek karakterek, oltári beszólások – nem kiemelkedő, nem lesz kult, de nagyon jó nézni a gyermekei leendő anyját kereső Ted történetét.

4. Dexter

Nokomment. Hallani, hogy még mindig akad ember rajtam kívül, aki az idei évad egyik legnagyobb durranását nem próbálta be. Sorozatgyilkosos dráma csavarral, nem egyszerű történet és elég húzós is – de többet vétek is lenne elárulni róla. Úgyis jön szeptember végén a 2. évad.

3. 4400

Nem csak megtekintésre érdemes, hanem még aktuális is, hiszen most indult egy hete a 4. évada. Az USA scifi-sorozata egy kicsit X-aktás, nem kicsit Heroes-os, olykor “monster of the week”-es és érdemes bepróbálni. 60 év alatt 4400 embernek nyoma vész a Földön, majd a jelenben hirtelen előkerülnek. DE HOGY? A kormány (és velük együtt a néző) pedig megpróbálja megtudni, hogy mi is történt velük.

2. Alias

Kint már vége az 5 évadnak, szinkronnal az első 3 ment le az RTL Klubon és az AXN-en. És ennyi epizóddal nagyon sokáig el lehet lenni. Az Alias (a Lost készítőjétől, JJ Abrams-től) a 24 mellett a másik akciósorozat volt, ami megvetette jó sokáig a lábát az országos adókon, vagyis tudhat valamit. Anno, pár éve igazi netes kult lett, ráadásul nem egy marcona Jack Bauer, hanem egy csinos Sidney Bristow (Jennifer Garner) rúgja seggbe a rosszfiúkat. Igazi, műfajteremtő sorozat, egyszerre átívelő sztorival ÉS 1 történet/1 részes bontással, valamint frankó részvégi cliffhamgerekkel, amik elősegítik a darát. (Előtte zsellerm kritikáját ajánlom.)

1. 24

Minden darák ősatyja. Kábé 1 nap 1 évad a rossz nyelvek szerint. Jack Bauer-nek eddig 6 rossz napja volt. Ez akárhogy is számolom egy hétig biztos kitart. Akciósorozat, a durvább fajtából. Ha valaki nem ismeri a koncepciót, segítek: 1 rész = 1 óra, 1 évad = 24 rész = 1 nap. Kvázi valós idejű cselekmények, hihető és hihetetlen fordulatok, 10/10-es szórakozási faktor.

99 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2007. 06. 25. 10:27

Ezek közül a Lost-ot végig láttam, az Aliast a 3. évad utolsó előtti részéig, a 24-nek csak az első két évadát.
A Dexter esélyes a darára, a többi felsorolt nem izgat.
Az Aliast és a 24-et majd szinkronnal folytatom.
Bár az Alias 3. évada alatt már igen sokat röhögtem a hihetetlen akciókon. Néha már igen nagy mese volt.

Mx - 2007. 06. 25. 10:30

Sajnos az idei 24ben csalódtam… én hagytam évközben, hogy majd évvégén ledarálom egyben… de az a baromi nagy szitu, hogy vhol a 12ik rész környékén abbahagytam… persze majd folytatom, ha nagyon nem lesz más, de ez vmi borzalmasan gyenge és uncsi eddig. Lost meg szerintem az 1-6, 18-tól végig volt jó, a többi viszonylag unalmas. a the class-nak meg télleg kell esélyt adni, ugyanis tényleg csak az első pár rész gyengus, a többi nagyon jó… valahogy időközben jöttek bele a készítők :)

seven - 2007. 06. 25. 10:33

aliast nemrég daráltam le. nos. tavaly nyáron 24 volt: az kb 1 hónapig tartott. alias? másfél hét. asszem ez elmond mindent. az első 2 évad lost szinten mozog, a 3. kurvajó, a 4. langyos, de az 5. megint ütött.

és darálva… hááát igen. 9/10.

a 24 tényleg sokkal jobb darálva egyébként, a 6. évadot mondjuk még úgy is sokan húzzák :D

mtoma73 - 2007. 06. 25. 10:34

Én viszont nem néztem évad közben a 24-et, és most darálom. Eddig 16 rész ment le, és nekem jobban bejön, mint az 5. évad. Szerintem 24-et eleve darálva érdemes nézni, mert ha van egy “gyengébb” rész lehet nézni a következőt, ami majd földhöz vág. Persze sok a klisé, meg már nem emelkedik meg a vérnyomásom bizonyos jeleneteknél, de még mindig izgalmas, ha nem ezeket figyeli az ember. Nekem még a politikai mellékszálak is érdekesek, attól függetlenül, hogy persze sok minden elég irreális.
Szóval 24-et mindenképp darálva érdemes nézni.

Máté - 2007. 06. 25. 10:36

HIMYM 2nap alatt ment le nálam 2 évad4:D:D:D Nagyon jó mindenkinek csak ajánlani tudom! Téníleg igazi Jóbarátok pótlék. Aki azt szerette az ezt is fogjja.
24 csak 16 óra végignézni egy évadát!:D Ugyhogy abba pont bele fér még ilyen hogy evés meg alvás.
A dexterről meg már nem is szólók mert annyira jó.
Nekem ott van a TOP 10-ben az biztos. Ez tényleg egy újszerű sorozat olyan amit még nem láttunk. Bár lenne már itt a második évada!:( Lost-ot azt énis láttam végig. Amit még innét bepróbálnék az a Weeds

nec1 - 2007. 06. 25. 10:37

a felsorol sorozatok közül, egyik sem izgat. a 4400-talán, de mivel annak se láttam egyetlen részét se, és elég sok lement már a TV-be is, így azt is kihagyom. na ennyit erről.

dragon1986 - 2007. 06. 25. 10:45

met your mother végig láttam, 24 s4-et fogom darálni. Vm utolsó 3 részt darálom, dextert láttam 4400 szintén. weedsből s2 dara lesz. lost s2 első negyedénél kaszáltam, nem lesz dara mert a részeket nem szedtem le, mint a többi ideiglenesen magamáltal elkaszált sorozatok esetén.

Roll - 2007. 06. 25. 10:52

Veronica tényleg jó. Épp most nézzük barátnőmmel. Kár, hogy csak 3 évad.

Desmond Wallace - 2007. 06. 25. 10:57

Régiek közül a Buffy 1-3. évad, Sliders 3. évad és X-akták 1-2. évad vár még rám. Persze ezt mind láttam már, kivéve néhány Buffy részt az első évadból.

thingol - 2007. 06. 25. 10:58

24 2. évadját próbáltam darálni kb 1 honapja, de a 13-14. résznél feladtam, untam mint atom. De a 3. évadot akarom majd követin a coolon ezért megéztem az összefoglalo részeket és az évadzárót :D

Tyborg - 2007. 06. 25. 10:58

Lost (S 2&3), 24 (amennyit birok), House (összes), Smallville, Supernatural, Gilmore girls, és még ki tudja mi :D

Sy - 2007. 06. 25. 11:10

A The class-nek tényleg kell adni néhány részt, viszont amikor igazán belendült a sori, akkor lett cancel, kár érte :(

Még nagyobb kár a Veronica Mars cancel, ha jót akar magának valaki, az utolsó két részt nem nézi meg, és akkor nem marad (túl sok) kínzó kérdés…

geríí - 2007. 06. 25. 11:13

Nekem tavaly nyáron meg volt a 24 S1-S5-ig, az S6-ot év közben néztem,
A Veronica Marsot, már ledaráltam most pár napja :D Nagyon cool,
A Lostot is hetibe nézem az ABC szerint,
a 4400 az év közben volt meg mind a 3 évad, a 4.-ket majd szinkronosan a Cinemaxról,
A Weeds HBO-n ment januártól láttam mind 2 évadját, össz 22 rész szal érdamas bepróbálni, mert kurva jó :D
Az Aliast meg nem láttam, de nem is fogom bepróbálni, a többit sem hiszem, na de mind1 xD

eXilEEe - 2007. 06. 25. 11:14

10ből 6al már volt dolgom, viszont Sharkot mindneképp be kell pótolni csak így a sok jó után amiket itt olvastam róla

Seth19 - 2007. 06. 25. 11:24

Kár, hogy a Friday Night Lights-ot kihagytad :))

DooM - 2007. 06. 25. 11:25

A felét már láttam (24, Dexter, Weeds, 4400 illetve az RTL-en az Aliast), a többi meg nem nagyon érdekel. Majd ha lesz annyi helyem :-D, talán…

Amiket viszont nagy valószínűséggel ledarálok a nyáron: Jericho (4. résznél tettem félre), PB (ezt a 11.-nél), The Sopranos, Traveler, Day Break (a maradékot, ha lesz normális verzió), plusz van egy pár idő előtt elkaszált sorozat, amire azért kiváncsi vagyok: Drive, The Black Donnellys.
De tuti akadnak még, amiket majd bepróbálok, s esetleg ledarálok. :-)

VR - 2007. 06. 25. 11:26

Shark pont hétvégén volt meg, évad közben 11 résznél tettem el nyárira. És hát a lehető legosszabbkor hagytam abba. A 11 résztől kezd igazán jó lenni a sorozat és kellőképp változatos. És csak az utolsó részben derül ki, hogy James Woods mennyire is tud geci lenni. És hogy nem tesz addiktá? Hát 2nap alatt néztem meg a maradék 12 részt valmi csak berántott.

winnie: Weeds-et csak akkor nézd, ha már megy az S3, hacsak nem akarsz falat bontani az S2 utolsó része után.

andi - 2007. 06. 25. 11:49

Én is elkezdtem már a darálást.A felvezető a Gilmore Girls 1-6 évada, (7. folyamatban), az Everwood volt.De belekezdtem (és lehet megszólni)a Dawson’s Creekbe,a Veronica Marsba, Dark Angelbe is. Ezeket befejezem, és kezdem a Buffyt és a Smallvillt előről.

Kenny - 2007. 06. 25. 12:10

Ó basszus, ezek közül csak a Sharkot meg az Aliast nem láttam. Mindenesetre az is bőven elég lesz, remélem….most éppen Rescue Me-t nézek :).

TorrenteXY - 2007. 06. 25. 12:20

Nekem a nyári kábelesek(4400, kyle xy, psych) és nem kábelesek(america’s got talent) mellett van bőven mit pótolni. Veronica 3. 8.résztől, Heroes 16-résztől. Aztán a Róma, Traveler, October Road meg hasonló midseason-ök, amikre vizsgaidőszak miatt nem jutott idő. :)

itb - 2007. 06. 25. 12:22

Prison Break 1-2 most, utána 24 :D

Human Insect - 2007. 06. 25. 12:29

majd írok egy ami kimaradt top5-öt haha (nem is vicc)

Oscee - 2007. 06. 25. 12:39

hehe, 4400 s1-3-at épp most daráltam (vagyis egy rész még hátravan).
24, Lost, Dexter, HIMYM-ből up to date vagyok, többi nem nagyon érdekel…

Amit én találtam magamnak darálásra az a Bones. 1. évadot múlthéten lezúztam, nemsoká jöhet a második is. Kellemes széria :)

Denisa Wry - 2007. 06. 25. 12:53

PB 2. évad + 4400 3. évad dara jelenleg felváltva.
24 megvolt, Lost, VM tv-s nézés
Ha lement a Tv-be a 24 második évad, újra előveszem a 3-at.

Joey - 2007. 06. 25. 13:10

FNL-nél nincsjobb nyári dara az ziher! pokolian be tudja szippantani az embert :)
A HIMYM nézését meg nem lehet abbahagyni. már nagyon várom a harmadik szezont :)
Veronica Mars meg a fordítók felirataival olyan alap, h muszáj lesz újra darálni a nyáron.

Seth19 - 2007. 06. 25. 13:13

human: egy olyan tényleg kéne!

progabe - 2007. 06. 25. 13:43

ebben a pillanatban fejeztem be a Lost s03 e01-et(nagyon bejövős volt),pilottól darálom egyébként,és így iszonyatosan jó volt!nagyon sokat várok a 3-ik évadtól,vártam is a kezdésével pár napot,had üljön le az első kettő,remélem nem csalódok…

amúgy ha már itt van a Dexter:aug. 31. a dvd megjelenés,szept. 30. a 2-ik évad kezdete!!!!!

na megyek e02-t nézni :)

FeGa - 2007. 06. 25. 13:48

Kimaradt szerintem: Friday Night Lights, Entourage (lehet bátran most kezdődött a negyedik évad)

Shrike - 2007. 06. 25. 14:15

“ha jót akar magának valaki, az utolsó két részt nem nézi meg, és akkor nem marad (túl sok) kínzó kérdés…”
Ezt most komolyan mondod? Mennyivel jár az jobban, aki a 18-as után hagyja abba? A 20-asnak igenis van egyfajta lezárás érzete, az előbbinek semmi. Arról már nem is szólva, hogy mennyire üt az utolsó két rész.
Szóval senki ne hallgasson Sy-re. Na nem mintha ennek fennállna a veszélye; nem Sy személye miatt, csakhát ilyen tanácsot ki fogad meg? :)

Hojzi - 2007. 06. 25. 14:17

lostot eldobtam s3-ban a desmond flashbacknél
himym-et múlt héten újrakezdtem negyedjére
24 s6 várat magára jelenleg
dexter jó ideje itt figyel még nem volt erőm hozzá
4400ból várok pár részt hogy lehessen darálni :)
class nem annyira bejövős bár kap még 1-2 rész esélyt
weeds kiakasztva
VM még várat de tervbe van véve pedig :)

meg most hajazok az l-word öt elkezdeni

asdkeke - 2007. 06. 25. 14:19

Nekem Veroncia Mars 1-2-3 szezon újra nézés, How I Met Your Mothert bepróbálom, Friday Night Lights szintén, Supernaturalt darálom, 24et régen próbáltam de nekem nem jött be, Weedset amikor még kezdődött amcsiknál megnéztem az első részét de vmiért abba hagytam sztem most újra előszedem, aztán még itt van a Family Guy, Freaks and Geeks bepróba, The Black Donnellys, House. Így egyenlőre ennyi :)

winnie - 2007. 06. 25. 14:19

fega: természetesen igazad van, csak úgy éreztem, hogy már annyit ajánlottuk, hogy szorítsunk helyet másnak is.

valamit kihagytam, amit akartam, csak elfelejtettem, hogy mit…, ehh.

Bandee - 2007. 06. 25. 14:27

No, én két sorozattal kezdtem a nyári sorozatdarát:
– My Name is Earl
– CSI: New York

Houset és Lostot mindenképp akarok még nézni. Hősöket kihagynám, nekem első rész alapján nem jött be.

FlasH - 2007. 06. 25. 14:29

Ezek vannak betervezve nyarra:Jericho, Studio 60,Traveler,Day Break,The Black Donnellys, Skins, Entourage(osszes) ,4400(osszes), House(s3), SzF(s1s2)… Kb ennyi de lehet vmit kihagytam.
A HIMYM-et meg tenyleg nezze mindenki mert nagyonagyon jo(Barney rullz).
The Classnak is adjatok masodik eselyt mert tenyleg belelendul.
A listarol hianyolom a 30Rockot, es az FNL-t.

Aradebil - 2007. 06. 25. 14:44

én most Twin Peakset darálok:)

xystus - 2007. 06. 25. 14:50

Jelenleg ezek várnak rám (illetve én rájuk):
– Dexter – igen Winnie, én sem próbáltam még be :)
– The Lost Room
– Weeds s1-s2
– BSG s1
– Jericho s1
– Band of Brothers s1

FNL tényleg ilyen jó?

Abbie - 2007. 06. 25. 14:51

Dexter über király! Ilyen beteges faszt! Én még a Rescue me-t a House 2. és 3.évadát választom. Na meg Grace klinika langyi estéken mert néha kell egy kis érzelgőség is! A Lostot meg az axnen néztem. Ott majd tuti naponta is adják még a nyáron ismétlésként.NCIS 3. évad mert kíváncsi vok az új csajra.

Dohi - 2007. 06. 25. 15:01

a listarol 5-tel up-to-date vagyok, a class-t epp a multkor szemeltem ki beszerzesre, a tobbi (shark, lost, alias, 24) meg nem erdekel.

api - 2007. 06. 25. 15:16

nekem ezek mennek nyaron a daralogepbe:
Boston Legal S3
Nip/Tuck S4
Dead Like Me S1-S2
ha marad ido akkor (aka mar evek ota tervben) Carnivale S1-S2 es Drot S1-S4
es persze annyi Survivor amennyit csak meg birunk nezni, az utobbi honapban szerelmesedtunk bele (Pearl Islands meg All Star szezon) annyira hogy siman lenyomja az Amazing Race-t

Jamesch - 2007. 06. 25. 15:19

Én Shieldet darálok, meg most Firefly-t. Vmint ha megteccik akkor Freaks and Geekset
egyelőre

FeGa - 2007. 06. 25. 15:20

Jutnak még eszembe dolgok pölö realityket is lehet ám a nyári hőségben pótolgatni vagy esetleg még a kábel sorozatokra lehetne felhíni a figyelmet. Én a Dirt-et fogom darálni. Meg a Men In Treest de az nem kábel :D

Bél - 2007. 06. 25. 15:22

A Weeds szerintem júliusban kezdődik. Homályosan, de valami 16-a rélmik. HM? De lehet keverem a The 4400-al. Mert ez a hivatalos címe. De magyarul lehet nem:) Hajrá nyári darálás.

FlasH - 2007. 06. 25. 15:25

Ja tenyleg kihagytam a Twin Peakset, valamint a realityket: TAR s1-2-3-7-8-9-10-11 es Survivor S1-2-4.

Mammut - 2007. 06. 25. 15:30

ahogy sikerál generálnom úgy 100 giga felesleges üres helyet a vinyimen, fnl dara jön :D epizódok között nincs kedvem várni a másolásra :P

sixx - 2007. 06. 25. 15:33

smallville s3-6, supnat s1-2, er s13, shark s1, numb3rs s3, brothers&sisters s1, painkiller jane, the l word s1-4. nem fogok utankozni.

winnie - 2007. 06. 25. 15:40

“Jutnak még eszembe dolgok pölö realityket is lehet ám a nyári hőségben pótolgatni”

nem volt képem survivort és amazing összest ajánlani, pedig baromira alap és iszonyatosan gyors dara. nonstop izgalom.

winnie - 2007. 06. 25. 15:42

ja, hogy én is leírjam.

dexter, bros and sis, supnat s1, cold case s4, wat s5 és realityhegyek. survivor s1-s2 még mindig nem volt meg.

valszeg más is becsusszan, mondjuk niptuck.

FeGa - 2007. 06. 25. 15:55

Naja a történelem vizsgám az Amazing Race dara majdnem keresztül húzta. Szerintem simán befért volna bár nekem inkább a beszerzés gázos…

damienthornn - 2007. 06. 25. 16:09

Alias-t mindenkinek ajánlom.egyik kedvencem,de nagyon rá lehet kattanni.épp hogy a szám nem habzott amikor befejeztem az s1-et,de az s2 még nem jött le…szóval télleg nagyon jó,és még a techno zene is jó az akció jelenetekben,pedig rühellem amúgy.na és eye-candy minden részben.

seven - 2007. 06. 25. 16:11

s2mégjobb:]

Aribeth - 2007. 06. 25. 16:11

Nézzük csak…
– Alias, Házdoki, Studio 60 és Firefly dara mindenképpen
– esetleg egy kis Dark Angel újranézés meg némi Tudors
– és végre lecsorgott a teljes Star Trek TNG, úgyhogy bőven lesz néznivalóm :-)

etiop - 2007. 06. 25. 16:12

Pénteken néztem a Hot Fuzz-t és végig azon gondolkodtam, hogy a hülyén röhögő csaj melyik angol sorozatban láttam. Persze, hogy nem jöttem rá, mert a Classban. A Class meg HIMYM nagyon jó kikapcsolódás, a többit nem nézném újra. Közben eszembe jutott, hogy a Weedset úgyis végig fogom. De egyébként is engem kielégítenek a kábeles jóságok.

Cyberbird - 2007. 06. 25. 16:22

24: Első évad után cancelt kapott nálam, fizikailag idegesített a sorozat és már az első pár részben is azt kívántam hogy nyírják ki a lányát végre és mentsenek meg a szenvedéseimtől…

Alias: tévében néztem, anno szerettem, lehet folytatni kéne, vagy inkább ledarálni

4400: Nagy sci-fi addict vagyok szóval nézem folyamatosan :)

Dexter: nemrég hívta fel rá a figyelmemet egy barátom, le is daráltam gyorsan az első évadot cisco tanfolyamról is majdnem elkéstem mert reggel még belekezdtem egy részbe :)

HIMYM: Nos a Jóbarátok elvonsában szenvedők egyike vagyok, úgyhogy azthiszem amint megjönnek az üres dvd-im töltöm is le

VM: valahogy még nem jutottam vele a pilotig sem
Lost: 2-3 rész után cancel lett nálam.

Weeds: szintén az a helyzet mint a HIMYM el

Shark és Class: pilotnál sem járok még, majd meglátom ha sok szabadidőm lesz

Lizzy - 2007. 06. 25. 16:23

VM, DHW, GA és Heroes – ezekkel már végeztem (tegnap a a DHW s3 fináléjával).
Most kezdtem a Smallville s5-s6-ot, aztán jön még Supnat s2, House s2-s3, OTH s4, GilmoreG s7, és persze a Friday Night Lights. Ennyi biztos, és még meglátom, hogy mi fér bele, mert vannak még, amikre kíváncsi lennék.

Lizzy - 2007. 06. 25. 16:26

Ja, a Lost s3 kimaradt. Az s2 során cancel lett nálam, de az s3ról olvasottak felkeltették az érdeklődésem, és adok még egy esélyt neki.

Hojzi - 2007. 06. 25. 16:31

nah jó bővítem a listámat daraszinten :D
rescue me, dexter, firefly :) de ha lenne időm annyi mindent néznék méééég :D

Endroo - 2007. 06. 25. 16:44

HBO-s sorik (Deadwood, Rome, Over-there, Sopranos S6), lehet Firefly, Shield, Wire, BSG s2-s3. Huzos nyár lesz :D

paco - 2007. 06. 25. 16:52

Buffy S6-s7,Angel S1-S5,Holtsáv S1-S4 House3x12-3×24 Supnat2x12-22,Sleeper Cell S2,Roma S2, Jericho S1 Születet Feleségek S3.
Szezon kezdés elött a Heroes,Prison Break S1-2 Dexter és ha marad idöm nekikezdek a Star Trek:Voyager S1-S7 meg néha Jóbarátok már csak 5 évad és végzek vele:)

Seth19 - 2007. 06. 25. 16:58

Veronica Mars Season 3
24 Season 6
The Loop Season 2
Entourage Season 1-3 (plusz most majd jön hozzá a 4-ik)
Holtsáv Season 1-5 (ne kövezzetek meg :)
The 4400 Season 1-3 (Plusz itt is a 4-ik season)
Oz 1-6

Ennyi lesz kb. a nyári dara, ha egyáltalán ezekre mind lesz időm és ugye Júlis 13-án kezdődik a Psych + Monk!

Egyébként az itteni listáról:

The Class-t már láttam; Shark különösebben nem érdekel; Weeds nem ismerem a sorozatot; Lost-ot folyamatosan követem; Veronica dara; HIMYM nem érdekel; Dexter alap; 4400 dara; Alias ha egyszer lesz annyi időm, hogy megnézzem mind az 5 saesont akkor jó lesz nekem :D; 24 dara minden nyáron egy season :)

Bandee - 2007. 06. 25. 16:58

“dexter, bros and sis, supnat s1, cold case s4, wat s5 és realityhegyek. survivor s1-s2 még mindig nem volt meg.”

winnie: nem hiszem el, hogy még nem láttad az első 2 survivort! :)

Gaines - 2007. 06. 25. 17:03

Ilyenek lesznek, hogy Deadwood S3, Firefly, Millennium S2-3, FNL S1, ReGenesis S2-3, Wire S2-4, Curb Your Enthusiasm S2-5, Oz utolsó évad. Elég lesz? :-)

Denisa Wry - 2007. 06. 25. 17:22

winnie: még te sem láttad hogy nyert ****????Na mert erre én is kiváncsi vagyok.
All-Star-ba eszméletlen volt.
Mivel azt ezek szerint láttad, nem volt spoiler-es amit írtam.Gondolom.

winnie - 2007. 06. 25. 17:39

:)

nem, bizony. anno a 7. évaddal keztdem, megnéztem mindent visszamenőleg, de mivel az első 2 évadot berendeltem dvd-n, így azokat nem töltöttem le.

nem spoileres, tudom, hogy kik nyertek, de a biztonság kedvéért csillagoztam, hátha más nem látta.

Csigusz - 2007. 06. 25. 17:50

Nyári betervezések:
– Rome S2
– 24 S5-6
– Eureka S1
– Jericho S1
– HIMYM S1-2
– Rescue Me S1

lujza - 2007. 06. 25. 17:52

két amcsi sorozat közé egy hétvégére a skinst is be lehet iktatni eléggé=)

Chem - 2007. 06. 25. 17:53

Nekem a Friday Night Lights és a Scrubs lesz dara. A Dextert 2 részig bírtam. A Loop sem jött be. De a HIMYM nagyon! Végig is pörgött már a 2 évad. Tényleg Friends pótlék.

Oscee - 2007. 06. 25. 18:25

Oh, Rescue Me. Ezt én is tervezem egy ideje :) Meg X-Aktákat is (megint nekiálltam s1-nek, de s3-nál tovább még sose jutottam :). BoB-ot is csak egyszer néztem meg még idén, nemsokára azt is ismét nézni kell.

De ajánlom darálásra pl. a ReGenesist. Első kettő évadot annó én is daráltam, elég addiktív, és marha érdekes. Eddig 3 évad (39 rész).

Before - 2007. 06. 25. 18:29

Hahh, nekem egész nyárra jutna 24/7
A teljesség igénye nélkül:
24: 3-4-5-6
BSG: 2-3
Dr Who: 3
ST Enterprise 1-2-3-4
War at Home: 2
Earl: 1(.5)-2
Smallville: 1-2-3-4(-5-6?)
How I met: 2
Rome: 1-2
Rescue Me: 1-2-3
Sopranos: 1-2-3-4-5-6
West Wing: 1-2-3-4-5-6-7
Boston Legal: 2-3
Grace: 2-3
Holtsáv: 1-2-3-4-5
Veronica Mars: 1-2-3
Medium: 3
Supernatural: 2
Dr House: 1-2-3
Sleeper Cell: 1-2
Angel: 4-5 (de előlről kéne…)
Heroes: 1
Prison Break: 1-2

seriesfanatic - 2007. 06. 25. 18:30

Ezek közül 4et nem nézek folyamatosan, de abból a 4ből is csak az egyiket fogom darálni(HIMYM), a többi valahogy nem érdekel vagy esetleg még a The Class-t bepróbálom…

Gaines - 2007. 06. 25. 18:35

Before: LoL! Ömm, megsúgjam, hogy talán, ismétlem, talán a nyári menetrendedbe egy-kettő a felsoroltjaid közül már nem fog beleférni, vagy nagyon kiábrándítanálak? :)))

Before - 2007. 06. 25. 18:44

Gaines: örülök, ha egy-kettő belefér… :)))

eXilEEe - 2007. 06. 25. 18:58

SHARK, EVERYBODY HATE CHRIS, MY NAME IS EARL, 24 S02-től felfele, LOST ROOM. kb ezek vannak betervezve nekem, bár még írhatnám h lehet harmadszor is végig nézem a scrubs első 5 évadát.
meg egy kérdésem az alábbiak közül melyiket kezdjem el (ugyhogy nem lattam belőlük 1 részt sem egyik se bejövős de 1et midnenképp el szeretnék kezdeni)?
-Eureka
-Médium
-Supernatural
-surface

Jamón Serrano - 2007. 06. 25. 19:09

megnéztem a PB1-2-t – asszem a 3-t már nem fogom.
Primeval 1 – várom a másodikat.
Dextert elkezdtem – nagyon jó, szerintem.
24 rulez! A 6.nap tényleg gyengébb volt.
30 Rock – Alec Baldwin tényleg nagyon jó.
60 Studio – kíváncsi vagyok.
Dresden Files – kipróbáltam 3 részt – még nem tom.
Firefly – kellemes noir, fanyar hunorral

ProTech - 2007. 06. 25. 20:11

Az en nyari listam:
Jericho (Mar megvolt)
Friday Night Lights (elkezdtem)

Ebbol a listabol a 4400-at/HIMYM-t nezem. The Class cancel lett. 24-bol lattam 2 evadot szerintem ez nem is lesz tobb. A nyomozosok nem erdekelnek. Egyedul a Weeds ketseges, de lattam belole preview-ket tv.com-on az nem nagyon jott be.

Valaki irta, hogy daralni fogja a ReGenesis-t, a 3. evad eddig a legjobb. A tobbi is jo volt de ez ratett egy lapattal. Csak ajanlani tudom. Kicsit olyan Ghost in the Shell feelingje van ezzel a sok smiley face-el. Kanadai biologiai SWAT team, kb igy lehetne jellemezni. (kicsi SPOILER: spontan eges, onmegtermekenyites, klonozas, szamitogepet megfertozo bakteriumok). Ami a durva minden hihetetlennek tuno esetre talalnak valami tudomanyos magyarazatot (ebben igazi tudosok segitenek a keszitoknek).

Lizzy - 2007. 06. 25. 20:52

eXilEEe:Személy szerint azt mondom, hogy a Supernaturalt kezd el. Én nézem és nekem bejön. Az biztos, hogy nem ez a legminőségibb a felsoroltak közül, de én a másik hármat nem nézem és nem is fogom (esetleg még a Médiumot megnézném).

Sy - 2007. 06. 25. 23:03

Shrike, nekem a Veronica Mars S3 E19 előtti pár rész olyan tingli-tangli volt, ha úgy fut ki a sorozat, kevésbé bánom (de akkor is sajnáltam volna!), mint azzal a két utolsó, ütős résszel (főleg a 20-assal).

És még egyszer gigaköszi a fordításokért neked is, meg Gaines-nek is, meg mindenkinek, aki foglalkozott vele :)

Sylar - 2007. 06. 26. 08:55

hát eddig senki sem írt semmi normális darálni valót! ez szégyen!:((
na akkor adok igényes ötletet nyári darára!
BSG, Jericho, The Sopranos

seven - 2007. 06. 26. 09:45

LOL, vicces gyerek vagy te.

Sylar - 2007. 06. 26. 12:28

seven tőled nem vártunk ennél többet:P
megmaradtál azon a kis ovis szinteden ahol eddig is voltál!:P
amúgy meg darálj te is és ne ócsárolj másokat!!

djhady - 2007. 06. 26. 17:55

A nyari dara nallam BSG… aztan ebbol a listabol lehet ha meg a 24 et elkezdem.

Caine - 2007. 06. 26. 21:18

Ohh látom előző HSZem átlépte azt a bizonyos határvonalat, bármilyen burkoltan és diszkréten próbáltam is fogalmazni (amit persze csak a hülye nem ért… :D). Ettől függetlenül HIMYM 2 évada akkor is dara lesz a nyáron ha a legmélyebb sötét bugyrokból kell őket előbányásznom :)

Human Insect - 2007. 06. 26. 21:20

nem letöltő fórum, már többször mondtuk.

Mammut - 2007. 06. 28. 23:52

na, ha jól látom, végre lement újra a VM 1×04 is odakint hdben, csak ez a rész hiányzott a daráláshoz :)
szóval ez már kettő az FNL-szal, és ugyebár studio 60 is végére ért, azzal három komlett sori kerül terítékre az elkövetkező hetekben nálam :)

winnie - 2007. 06. 29. 07:01

kíváncsian várom, hogy melyik hogy jön be

yorkstone - 2007. 06. 29. 11:09

Nagyon várom a Weeds-t most nyáron. De most nyárra elég nekem a loop, meg a 4400. Nem hiszem, hogy lesz időm többre.

ortharc - 2007. 06. 29. 16:12

sztem a jóbarátok is ide tartozik

winnie - 2007. 06. 29. 18:28

és ilyen alapon még vagy 50 sorozat, amit mindenki látott már.

Shrike - 2007. 07. 04. 11:42

Mammut: mi, hol, merre? Én még sehol sem láttam HD-ban ez első két évadot. KELL. :)

Shrike - 2007. 07. 04. 11:47

Sy: inkább érjen remek részekkel véget egy sorozat, mint érdektelenekkel, ez a “kevésbé fogom sajnálni” szlogen max. hangzatos, de semmi értelme.
Az meg egy dolog, hogy szerinted gyenge az első három rész az utolsó ötből, de nem mindenki gondolja így, tehát erre alapozva nem érdemes tanácsot osztogatni.

Human Insect - 2007. 07. 04. 11:50

azért a 24 is olyan amit majdnem mindenki látott már ;)

Laci - 2007. 09. 02. 17:56

Buffy 1-7. évad (A TOP 5-ben benne van, még nem csalódtam ilyen kellemesen sohasem :D)
Mortal Kombat Conquest 1 évad (a végén minden bajom volt :S)

scoefield - 2007. 09. 02. 20:39

PB, Dexter, Heroes, és CM naprakész volt mindig, szóval más után kellettt nyúlnom.
Most daráltam le a Firefly-t, jelenleg az Alias dara megy, de már betáraztam a Lost 1-2-3 és a 24 1évadot mert ebből a két soriból nagy lemaradásban vagyok.
Aggódom is mert nesokára jön az őszi szezon, visszatérnek a heti adagok, és akkor nem lesz rá idő, legközelebb csak télen.

tibee - 2007. 12. 04. 11:55

ezek mind szép, és jó sorozatok, bár nem mindegyiket láttam/szeretem…
de mély csalódásomra senki nem említette a Scrubs-ot…
(v ha mégis, akkor bocsi, de nem olvastam végig az összes hozzászólást..)
szóval ez szerintem egy igen jó, poénos sorozat… bár tény, hogy érdekes humora van, amit nem mindenki szeret, de akinek eddig odaadtam, és megnézte legalább az első 6 részt, annak onnatól nem volt megállás…:)
22perces részek, 24-25 rész egy évadban, és most indult a 7. évad…
szerintem zseniális sorozat, sokat lehet rajta röhögni, és ugyanako vannak benne tanulságos, elgondolkodtató részek is…
szóval ajánlom mindenkinek, tőccsétek, nézzétek.. :D

tibee - 2007. 12. 04. 11:59

bocsi, most látom, h írták a scrubs-ot… :)
mindegy, akkor is ku*va jó..:D

winnie - 2007. 12. 04. 12:12

“ezek mind szép, és jó sorozatok, bár nem mindegyiket láttam/szeretem…”

a lista nem a legjobb sorozatokról szólt, hanem azokról, amelyek részeit egymás után nézve jó nyári elfoglaltságot lehet kreálni. ez “dara lista”:)

halacska - 2008. 05. 14. 09:35

hát nemtom hogy mennyi időm lesz most munka mellett darálni…
De amit mindenképp meg akarok nézni:
Weeds s2, Skins(csak sehonnan sem tom megszerezni)
Dead like me,Még houseból sem láttam egy részt sem:)
tom ritka az ijen. Sztem a class-t és a Veronika Marsot is beválallom.
Darára ajánlom mindenkinek a Studio60-at És a How i met-et meg dexter is üt.és mé egy egydélutános darára a 6 részes Hu$tle című minisort. naggyon király

winnie - 2008. 05. 14. 10:09

a hustle mióta minisorozat? van pár évad belőle.

szpeters - 2009. 07. 29. 00:47

Sziasztok!
Még soha nem írtam a junkie-ra pedig én is függő vagyok. 2009-es nyárra valami über darát keresek. Pár sorozat amit szeretek és nagy rajongója vagyok: Futurama, Rescue Me, OZ, True Blood, HIMYM, The Black Donnellys, SG Atlantis, Two and a half men, Hustle, One Piece, Greeks, Burn notice, Scrubs, House MD, ER, Rules of Engagement, Sopranos, Six Feet Under, Entourage.
Eddig az Everwood-ról szóló kritika fogott meg, de a többi nemigazán (érdekes van pár de nem igazán megfogós). Szóval darát keresek, ha valaki tud tippet pár frissebb tippet adni azt megköszönöm
U:I. Ami igazán megfogott az az OZ és az Rescue me(Irish mentality:) volt.

Réta - 2009. 12. 28. 21:00

Most kezdtem darálni a 24-et. Akárhogy igyekszem, nekem nem megy a realtime dara, vannak emberi szükségleteim, főleg az alvás terén. Már évek óta gyűjtögetem az évadokat, de nem csalódtam, nagyon izgalmas. Még így, lassított tempóban is lemegy egy évad két nap alatt. Egyelőre két évadot darálok le, aztán tartok egy kis szünetet, hogy tovább élvezhessem Jack Bauer társaságát.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz