login |

Jó irányba tart? – 4400 – írta rhynn

2007. 07. 15. 19:13 - Írta: vendegblogger

57 hozzászólás | kategória: kritika,

Mivel nyáron, a fanfavorit sorozatok nagy pangása miatt, nincs mit nagyléptékben kitárgyalni, ezért a legnépszerűbb, átfogó történettel is rendelkező sorozatról érdemes szólni. Tehát, hogyan tovább 4400? Mi volt eddig a 4. évadban, mi várható, tényleg csalódást okozott eddig vagy épp ellenkezőleg? Spekulációk, miegymás – szigorúan spoileres bejegyzés a tovább mögött. (Természetesen a kommentek is spoilerszabad övezetnek számítanak, így mindenki csak saját felelősségre lépjen be. Az előreutaló esetleges spoilereket, a szövegben azért kifehéreztük.)

A harmadik évad végére a történet nagy része lezáródott. Az első részektől fogva kibontakozó történet (elraboltunk titeket, azért, hogy elkerüljük a háborút) véget ért azzal, hogy Isabelle elvesztette a képességeit. A producerek is hangoztatták, ez a 4400 más lesz, mint az előző évadok. Nos, ebben teljesen igazuk volt.

Kaptunk egy nagy virtuális homokozót, sok egyenlő hatalmú szereplővel, akik egyelőre nem sok mindent tudnak kezdeni a hatalmukkal, s nincs olyan, aki kiemelkedne ebből a mezőnyből.

A 4400 lét, mióta bárki szabadon beszerezhet a promicinből, törvényen kívüli lett, hiszen már nem csak 4400 előre azonosított emberről van szó Seattle környékén, hanem tíz- akár százezrekről a világ minden pontján.

Az első négy részben azokról, akik igazán nagy szerepet tölthetnek be az évadban, semmit nem tudtunk meg, kivéve egyet, az első három évet szinte mellékszereplőként végigdolgozó Kyleról, aki az egyik legjobb színész talán az egész sorozatban. Ő lesz előreláthatólag a 20. század elején megjövendölt 4-es egyik tagja, a Sámán. (Érdekes ez a négyes szám, akár az Apokalipszis 4 lovasára is asszociálhat az ember).

Kyle jellemfejlődése is megér egy mondatot, szerintem ez az, amit a legjobban eltaláltak a negyedik évadban. Ott volt az első, ahol nem tudták igazán hová tenni, a másodikból nagy nehezen kihozták ezt a gyilkosságos dolgot, a harmadikban megint nem volt eltalálva, viszont ebben a négy részben ott volt a szeren. Kezdve azzal, hogy belövi magát, belövi Shawnt, kap egy frankó oldalbordát…öhm..képességet, sámán lesz, összejön vélhetőleg Isabelle-lel.

A második és harmadik tag szintén nyilvánvaló, Collier és Shawn hatalma megkérdőjelezhetetlen, igaz, ők már most szembekerültek egymással. Collier folytatja útját prófétaként, s a világtól elrejtőzve él valahol (hogy hol, s mit csinál az 5. részben tudhatjuk meg majd). Shawn pedig naivan hisz abban, hogy a 4400 pozitív szereplőként is kijöhet ebből a dologból, persze gyakorlatilag ő az egyetlen, aki csak jóra használta eddig a képességét.

Van azonban egy negyedik szereplő is, aki felkavarhatja az állóvizet, a prófétákban megjövendölt Father, aki minden bizonnyal az első három évad eddig újra nem mutatott – s még élő 4400-as főszereplője lesz, aki egyébként tényleg apa, bár a lány nem hiszem, hogy az övé. (Richard Tyler, a kimondhatatlan és leírhatatlan nevű Ali)

Akad még egy főszereplő, Isabelle, akire szerintem szintén fontos szerep vár, hisz ahogy a 4. részben megtudhattuk, Promicin pozitív, tehát kezdenek visszajönni a képességei, de talán már nem annyira gonosz, mint korábban. Meg remélhetőleg nem is olyan hatalmas. Én egy picit úgy éreztem, hogy a karaktere picit túlnőtt ellenfelein, egyszerűen túl erős volt ahhoz, hogy legyőzzék, persze ilyenkor jön az, hogy valahogy azt a szurit meg kellett magyarázni.

Tom Baldwin: rá is fontos szerep vár, nyilvánvalóan előbb-utóbb ő is 4400-as lesz, a kérdés, hogy mikor. (Én már tudom J Check S04E05 Trailer) Meg, hogy mi lesz a képessége.

Szerintem ebben az évadban ők lesznek az a 6 szereplő, akik szépen felvezetik a finálét, amelyben az ígéretek szerint megtudjuk, hogy kik is a jövő emberei, s miért pont őket rabolták el.

A többi főbb szereplő közül Maya nagyon a háttérbe szorult, pedig 1-1 hátborzongató jóslatát el tudnám viselni, nevelőanyja –számomra- egyszerűen felesleges, Grahamot pedig nagyon hamar kicsinálták, pedig benne nagyon sok lehetőség rejlett. Kaptunk egy új NTAC főnököt is, sok értelmét nem láttam. Aprilre van-e szükség, azt még nem tudom. Neki sem volt túl sok értelmes jelenete az előző évadokban, most viszont vicces lett, meg a képessége is fantasztikus, talán még kisülhet belőle egy női Matt Parkman, vagy hasonló vallatógép.

Még egy dolog: 4×01 rész, második jelenet: talán a legnagyobb időutazós/szuperhősös/képességes poén és önirónia. (Times Advance című napilap) Hogy eddig erre még senki nem gondolt. De egyébként mi van, ha ez az álom nem is csak egy álom, hanem ez meg fog történni?

Most pedig következzenek az igazi Spoilerek, azoknak, akik nem bírják…

Az évad első felét a készítők az alábbiak szerint bontották fel:

1-4 negyedik rész, bevezetés, ami nem feltétlenül a legizgalmasabb (micsoda igazuk volt), megmutatja, hogy a nem túl látványos képességgel élők, ill. az újoncok hogyan élik mindennapjaikat.

5-7 rész: Főleg Collier munkásságát mutatja be, valamint a sorozat mögötti „mitológiába” is bepillantást nyerhetünk.

8. rész: egyfajta egyrészes leszámolás, tabula rasa, felvezeti a finálét.

9-10. rész: Visszatér Richard Tyler, megtudjuk, hogy mi a fenét csinált 8 részen keresztül, s rendesen felrúgja az egyensúlyt. Mivel a próféciából csak a the Father hiányzik, s ő valaki nagyon gonosznak az apja, nyilvánvaló az összefüggés.

11-13: Az utolsó három részt Ira Behr exec. Producer úgy jellemezte, hogy „space madness”, vagyis űr-őrület, amely teljesen új irányba viszi a sorozatot az ötödik évadban. Itt felmerül a kérdés, hogy ezeket a részeket már leforgatták, vagy pedig az egyre csökkenő nézettség hatására cselekedtek így?

Felmerül persze pár egyéb kérdés is:

  • Visszatérnek még a jövős, emberrablós dologhoz, vagy azt el is felejtjük. Elvileg az a jövő nem történt meg, így már nehéz lenne kommunikálni velük.
  • Tom képességével vajon képes lesz arra, hogy Alanát visszahozza (szerintem erről fog szólni a dolog).
  • Kik vannak még rajta a listán, s miért olyan fontosak?
  • Vajon Collier írta a próféciát? Én úgy érzem, hogy igen, miközben beutazta a múltat, s jövőt, s szerintem azért kódolta le, mert félt, hogy elfelejti majd, ha ujjászületik, vagy hasonlók.
  • Hogyan fognak megoszlani az erőviszonyok? Collier szinte biztos, hogy összetűzésbe keveredik Shawn Ferrellel, Isabelle az apjával, Kyle Tommal (Isabelle-Kyle együtt lesznek szerintem, ahogy Richard-Tom páros is elképzelhető.)
  • Lesz-e még később a Nova Groupnak, vagy a korrupt hivatalnokoknak szerepe?

57 hozzászólás Ne habozz!

rhynn - 2007. 07. 15. 19:16

winnie: kirakod oldalra is?

winnie - 2007. 07. 15. 19:18

meglesz

Donney - 2007. 07. 15. 20:52

A múltkor az jutott eszembe, hogy ha Isabelle belőné magát, akkor visszanyerné a képsségeit? Vagy inkább jól kinyírnák a szerek?

rhynn - 2007. 07. 15. 21:16

Dooney: Nekem úgy tűnt, visszakapta a képességeit. Azért lehetett a rendőrautós jelenet is.

vape - 2007. 07. 15. 21:27

5. évad? hát, a 4. évad első részei iszonyat gyengék.
az első két évad magávalragadó volt, a 3 évad laposodott, bár a vége felé fokozták az izgalmat, ez a 4. évad pedig eddig (3 részt láttam) nem egy nagy durr.

Maya parkolópályára állítása nekem sem tetszik, Alanát hiányolom Tom mellől, Kyle alapból unszimpatikus (a “színész”, nem a szerep). Remélem felrázódik majd a sorozat, mert eddig nekem nagyon nem tetszik. :(

rhynn - 2007. 07. 15. 21:34

Nem tudom, lehet csak én vagyok hülye, de nem lehet, hogy a Tom által Kyle szobájában talált fésű az nem Kyle-é hanem Isabelle-é? Nem tudom, de nekem nagyo núgy tűnt.

rhynn - 2007. 07. 15. 21:39

vape: reménykedjünk hogy a producer úr igazat beszélt, s az ötödiktől bedurvul a dolog. Egyébként ez a 4 részes felvezetés nem hülyeség, hiszen gyakorlatilag egy új sorozat kezdődött a meglévő karakterekkel, de valami izgalmat belevihettek volna.

Ill. az idős hölgyet megtartottam volna, jó kis karakter volt.

Domcsi - 2007. 07. 15. 21:44

ahh..
az első 3 évad remek volt, de ez a 4. egyszerűen katasztrofális :(
a 4. részt már meg sem néztem..
azt hiszem, kicsit parkoló pályára állítom a dolgot, megvárom, míg lemegy a 4×10, és majd utána darálok tovább.

Oscee - 2007. 07. 15. 22:30

1-2 évad szerintem nagyszerű (főleg a 2.), a 3. már nekem se tetszett annyira, de a 4. eddig bejövős, bár tényleg gyengép sztori-fővonal szempontból.
Kyle meg mióta felkelt az egyik kedvenc karakterem (Collier mellett), Isabelle-t nagyon utálom, Alanát viszont csíptem.

Remélem viszatér az időutazós sztori, bár nagy mélységek szerintem már nincsenek benn, még ha ilyen rövid távon elviselhetőbb is a sztori-elnyújtás (Losttal ellentétben).

mrzed001 - 2007. 07. 15. 23:01

Nekem eddig minden évada bejövős volt, és most a 4-es is hozza a színvonalat.

” mióta bárki szabadon beszerezhet a promicinből, … már nem csak 4400 előre azonosított emberről van szó Seattle környékén, hanem tíz- akár százezrekről a világ minden pontján.”
Ha jól emlékszem az első részben volt egy újságbevágás, hogy 6000 promicin (használó) halottat jósolnak az év végére … és mivel tudjuk hogy kb 50-50% az esély a túlélésre, ezért nem igazán lehet több 6-7000 ezernél az új 4400-asok létszáma

cc.x.ray - 2007. 07. 16. 00:13

Eddig télleg kicsit lapos volt az új évad, de azért még így is bejött nekem. Ha innentől kezdve meg bedurvul az meg csak még jobb…jónak ígérkezik a következő rész a trailer alapján

Seeley Booth - 2007. 07. 16. 07:48

Nem olvaslak el titeket, mert még csak az első részét láttam az új évadnak, az tetszett nagyon. A többi is le van töltve, de még időm nem volt. Ez a sorozat nekem sosem volt nagy addiktos, de mindig élveztem.

mata - 2007. 07. 16. 08:09

Nagyon lapooos, sajnos nagyon lapos a sztori!
Isabelle halálra idegesített a 3.évadban, most meg Kyle az, akitől kiráz a hideg:P
Az a baj, hogy igazából nem tudok jó karaktert kiemelni!
Tényleg egy kérdés:
Ha létezne a való világban promicin, ti bevennétek?

rhynn - 2007. 07. 16. 08:21

mata: semmiképp. 50-50% túl rossz arány :D

darkspell - 2007. 07. 16. 08:34

Hát nem tudom.. igaz, hogy nem volt valami pörgős, de azért szerintem elég jó.
Hogy az elkeseredett emberek miért adják be maguknak a szert, és hogy jórészt nem tudnak mit kezdeni a képességükkel… Lást a kiccsávó, April. Lehet, hogy nincs fővonal, de számomra elég élvezhetővég sikeredtek az “átlagemberes” részek. Belövik magukat, hogy ettől majd jobb lesz, és… nem.

Nekem valahogy Richard (Ali &#>@ˇ~&}#@) nem hiányzik.

Más:
1. Ha viszont Isabelle drága visszakapta a képességeit, mi a rákért marad ott és segít Kyle-nak?
2. Kyle olyan idióta hogy a hajkefét Isabelle hajával hazaviszi?
3. Ha jól emlékszem, pont a 4. részben volt a vizsgálat eredménye, miszerint Isabelle promicin negatív ÉS promicin allergiás. Most akkor he?
4. Kíváncsi leszel, mi lesz Shawn és a kedves pálfordulós szentátor “kapcsolatából”.

rhynn - 2007. 07. 16. 09:50

darkspell:
1. Én úgy gondolom, hogy lehet képessége. Lehet, hogy más (külföldi fórumokon is erről beszélnek), mint eddig volt, vagy még nem tudja teljesen használni, de valamiért felborult az a jármű.
2. Szerintem igen :D
3. Sok minden furcsaság történt, miért ne lehetne valakinek érdeke, hogy a teszteredményt meghamisítsa. Nem véletlenül nem bíznak az NTAC-nél az emberek egymásban.
4. A Szenátor szerintem csak feljebb akar kerülni, s erre jó alkalom Shawn, aki segíthet neki.

Oscee - 2007. 07. 16. 10:28

rhynn: vizsgaidőszakban be :P

rhynn - 2007. 07. 16. 10:29

Oscee: ezt nem ertem :)

rhynn - 2007. 07. 16. 11:27

Oscee: leesett. :D
De ez mata kerdesere a valasz.

pfred - 2007. 07. 16. 11:49

Köszi az írást, ez most nagyon felkeltette az érdeklődésemet!!
Szerintem amúgy a 4400 színvonala évadról évadra nő.Remélem, a 4. évad után is ez lesz a véleményem :)
Még két dolog?
1.Én is valószínűbbnek tartom Richardot, mint father-t, de mi van, ha a father a promicin “atyja”, Kevin?
2.Eszembe jutott az a régi jelenet, amikor Collier megérinti a kis Isabelle-t (ugye jól emlékszem, volt ilyen).Annak, mármint a következményének mi lehetett a magyarázata??

Oscee - 2007. 07. 16. 12:50

rhynn:
ja, bocs, félrement :)

pfred:
2.-at nem igazán értem… Kis Isabelle “megmondta” neki, hogy tartsa meg a beszédet, mert mindenkinek úgy lesz a legjobb. Colliert lelőtték, ezért orrolt meg Isabelle-re, de aztán mégis úgytűnik, hogy tényleg jó az így Collier “ügyének” előrehaladásának érdekében.

pfred - 2007. 07. 16. 13:53

Tudom, tudom.Csak az a difi, hogy Isabelle elvileg 4400 ellenes, és így terelte volna jó (“4400-as”) útra Colliert??Vagy elszámolt valamit, és mégis az ellenség malmára hajtotta a vizet??Mindenesetre érdekes…
Amúgy a father akár az Isten is lehetne (áttételesen), a szereplők is arra gondoltak, nem??

rhynn - 2007. 07. 16. 14:16

pfred:

Szerintem Collier se eppen tamogatta, hogy Isabelle igy oleti meg :) Ami tortent, az utana tortent, nem hiszem, hogy tudatos volt.

A profeciat minden bizonnyal Collier irta, vagy az o hatasara irtak emberek. Nem hiszem, hogy Istenre celozgatott volna, az egesz kodolas, stb. szerintem arra szolgalt, hogy gyanakodott arra, a masik eleteben megszerzett tudast – vagy annak egy reszet elvesztheti, ha ujjaszuletik, s ezert irta le. A kodolas meg azert kellett, hogy nehogy ido elott megtudjak.

Ezzel kapcsolatban tudom ajanlani Doctor Who S03E10 “Blink” reszet, ahol hasonlo dolgok vannak :)

EmThor - 2007. 07. 16. 19:47

nem érdekel hogy tervezték, lehet magyarázkodni, de az első 4 rész kalap sz&r volt!

rhynn - 2007. 07. 16. 20:17

Mit szólnátok, ha holnaptól elkezdenénk kitárgyalni az 5. részt? aki akarja addigra megnézi.

Ne lenne ilyen szar a szálláson a net, én már megnéztem volna :)

rhynn - 2007. 07. 17. 11:46

Kezd beindulni a sorozat, sajnos a topic nem :(

pepe - 2007. 07. 17. 12:04

érdekes, nekem a 2. évad volt inkább laposka, a 3. ban isabelle irritáló stílusán kívül nem volt kivetnivalóm. különben az évadnyitó részek meg soha nem voltak túlzottam körömrágósak. majd a végén lehet nyilatkozni.

kisqqcs - 2007. 07. 18. 08:31

04×05: Érdekes volt, nem volt benne ugye külön ügy, inkább Tom “térítésére” helyezték a hangsúlyt. Nekem anno a második évadban tetszettek a különálló ügyek, de most jó volt, hogy nem volt :)).
A vége poén, az előzetes szemét, ennél nagyobbat nem akarok spoilerezni (még :)).

Fuller - 2007. 07. 18. 12:33

Vki írta, hogy Kyle hazavitta a fésűt Isabelle hajával, ami promicin pozitív lett, de a teszt kimutatta hogy negatív. Na az a haj, amit Tom kivizsgáltatott, az a Kyle-é, nem? Egyáltalán fésülködik Isabelle? _._

rhynn - 2007. 07. 18. 13:15

Fuller: hetvegen megnezem az emlitett reszt es mea coulpazok, pedig tovabbra is ugy ermlik, hogy az nem Kyle hajhosszusagu haj volt a fesun :D

Isabelle fesulkodik: jo kerdes :)

BB - 2007. 07. 21. 18:35

áhh…
1.Ugyan miért vinné haza Kyle Isabelle fésűjét a hajával? :D :D :D ugyan már :D Kyle-nak sem épp tüsi haja van azért :P nameg a tesztből kiderült, hogy a haj tulajdonosa promicin pozitív és mint tudjuk Kyle beadta magának a szert ergo, nemértem mi csodálkozni való van ezen?
2.Amikor megvizsgálták Isabelle vérét kiderült, hogy promicin negativ, mert az a szer ami Richard belefecskendezett a picilányába semlegesítette belőle a promicint….és közölték is vele, hogy ha esetleg kapna promicint akkor meghalna…ergo NINCS KÉPESSÉGE Isabelle-nek.

A balesetet meg nem ő okozta hanem az a részeg autós aki karambolózott a rabszállítóval.ENNYI.

rhynn - 2007. 07. 23. 11:59

Ez a rész nagyon durva.

Végre megismertük a gonoszt is

BiL - 2007. 07. 27. 21:57

a hatodik rész :) nah, ez nem volt semmi végre megtutunk olyan dolgokat is amik sokáig nyilt kérdések voltak…

Fuller - 2007. 07. 29. 19:59

Ja, jó rész volt. Végre már jönnek az izgalmak;)

vape - 2007. 07. 30. 11:23

kezd visszatérni a megszokott 4400-as hangulat, remélem innentől csak fokozódnak a dolgok.

vzolika - 2007. 08. 06. 13:24

Nekem nagyon bejön! Most hogy tom egy csomó helyhez kötik, mint hogy 4400-as lesz, meg hogy a megjelöltek is vmit csináltak vele… nagyon várom. Kíváncsi vagyok Jordan és a többiek meddig mennek el, vajon elfoglajlák az egész világot?:D Mikor lépnek közbe a megjelöltek… Nagyon tetszett a 7. rész végén ahogy a ?mozgásérzékelőket? előrébb vitték. Shown sztem rossz úton jár, kivéve ha tényleg őt választják meg. Remélem az a másik b**i csávó nem fogja elkezdeni lekaszálni őket… Szóval, most hogy enniyre kezd felpörögni, nagyon ígéretes nekem legalább is:D. ha lejön az angol felirat akkor jöhet a 8.rész (kb holnapután:D) Már alig várom. Ja és, Kyle szerepe sztem király.

Én - 2007. 08. 07. 09:43

jaj de ez milyen már hogy a menny lejön, meg találkoznak istennel, nekem ez egynelő azzal hogy meghalnak :D. Felrobban a föld vagy mittomén:)

vape - 2007. 08. 09. 22:05

És pörög, elindult, pár hete dübörög ismét ez a sorozat. ez az igazi 4400!
a mostani rész sem volt rossz, rávilágított egy nagyon fontos dologra, remélem nem törik meg ez a lendület.

beiz - 2007. 08. 11. 13:43

A 4400 érdemelte ki azt a címet nálam, hogy ő volt a legelső amelyiket nem néztem végig, hanem saját döntésből magam hagytam abba.
A harmadik évad közepénél telt be a pohár, és úgy gondoltam nem rohasztom tovább az agyam ezzel a teljesen érdektelen történettel.

Második évad még jó volt.Néhány részt igazán lehetett élvezni.A harmadik katasztrófa…és még lesz negyedik is???
Hajjajj….

Szegi - 2007. 08. 15. 14:31

beiz, pontosan ez történt velem is. A Lost után a második sorozat amit abbahagytam. Amúgy meg Kyle valami hihetetlen módon irritál!

vape - 2007. 08. 16. 00:13

Szegi: :) Kyle-t én sem bírom. A legutóbbi rész (4×09) egy kicsit gyenge és röhejes lett. megtorpant a lendület, vagy valami nagy durranás készülődik?

Borcsa - 2007. 08. 16. 16:29

én arra avgyok kivi h mikor fog lebukni a szöke csaj az antacnal h ö is iylen jövös ügynök, tuti az, amikor volt a the marked resz, akkor diana kutakodott aképet és teljesen k.o. volt h a csaj utanna nez h kik voltak akkor ott.. az jo lesz resz elöre várom.

Borcsa - 2007. 08. 16. 16:30

bahh nem tudok irni ntac, es nem képet hanem gépen. bocs :D

rhynn - 2007. 08. 20. 15:45

10. rész első 10 perce nagy durranás. Minden szempontból.

And now Richard Tyler becomes…. eszméletlen!!!!

Marked lesz az első évad nagy ellensége.

vape - 2007. 08. 23. 18:21

hát, nekem ez a 10. rész nem nagyon jött be, eléggé zagyvának találtam (vagy én voltam fáradt? :))) )

daywalkerdv - 2007. 08. 30. 19:02

nekem bejött, de közel nem annyira mint mondjuk a 7ik. Sztem az NTAC-es főnök tuti nem marked mert mostmár ugye tom az, benne van ugyanaz az ügynök vagy mi aki abban a pasasban volt akit Isabelle megölt…
Amúgy egyesek mindig bölcsen kijelentik, hogy ők abbahagyták itt meg itt mert már unalmas volt. Ez tévedés. Vannak részek amik annyira nem jók, de alapvetően vagy megérted később, hogy miért volt fontos vagy kárpótol 1000el egy másik azért…. A lényeg az, hogy minden évadnak van mélypontja csúcspontja, grafikont lehetne rajzolni a 4400-hoz (télleg ez nem is rossz ötlet), pl a 4iknek az eleje volt az nekem. Mindenesetre szerintem megéri nézni mert nagyon jó, néha azt mondom, hogy jobb mint a heroes (azzal szokták hasonlitgatni azért irom ezt…)

Borcsa - 2007. 08. 31. 10:25

igen mar rajöttem h nem marked a csj pedig h meg voltam győzödve :D
teljesen egyet ertek day-vel, ott pl a lost mennyira elnyujtottak es huztak vontak, és miylen utos lett most a finale…szal ennyit a sorozat abbahagyasrol.D

Fuller - 2007. 09. 02. 12:03

Én szeretem Kyle-t:) Főleg most, hogy Isabelle-el összejöttek.

Flaki - 2007. 09. 07. 14:32

Egy ideig én is abban voltam hogy az NTAC főnök csaj marked, de gondolom azért Tom kiszúrta volna egy-egy ‘ágyjelenet’ közben, ha “vaj” lenne a füle mögött :)

Sorozatot én még nem hagytam abba – legalábbis úgy nem, hogy na ez nem érdekel, többet látni se akarom. Max pihenőpályára tettem ilyen vagy olyan okok miatt.

xPlod - 2007. 09. 07. 23:20

Hát én nagyon nem vágtam le mi lesz Tom képessége meg ,hogy mikor.:S

Josh - 2007. 09. 16. 12:15

Arról valaki tud valamit, hogy lesz-e 5.évad?

Fuller - 2007. 09. 16. 15:58

Szerintem lesz.

mic - 2007. 09. 16. 17:39

annyira szeretnek egyszer latni egy olyan filmet v sorozatot amiben a fohos rendor felesege nem akar elvalni vagy nem elvalt es nem engedi latni a gyereket, stb. ez egy akkora szar igenytelen klise hogy nem hiszem el, hogy nem lehet kihagyni mar vegre valamibol. rosszul vagyok tole, kurvara unom, hogy allandoan ilyen szarsagokkal kell foglalkozni egy filmben, kurvara unalmas es faraszto.

rhynn - 2007. 09. 17. 07:05

Vége a 4. évadnak is.
Délután írok egyet csalódásaimról.

Talán jövő nyárig megszépülnek az emlékek. :)

winnie - 2007. 09. 17. 07:33

rövidet, hosszút?

spoilermentesen: volt masterplan? cliffhanger miegymás?

rhynn - 2007. 09. 17. 20:53

winnie: küldtem mailt. Ha nem fér ki, akkor bemásolom ide.

eszébe jutott valakinek (volt már szó róla): A Promocin kifejezés nagy hasonlít a Promise, igéret szóra?

rhynn - 2007. 09. 17. 20:59

mondhatjuk, hogy volt Masterplan. Nagyjából lezárták, teljesen új era köszönt a világra.

Cliffhanger túl nagy nem volt, mivel gyakorlatilag lezárták a jövőbeli enemy plot lezárult, az összeset kivégezték, bár még visszajöhetnek, bár kétlem.

Lesz egy teljesen új irányvonal, hisz ******SPOILER*******Seattle-ben nem nagyon maradt P negatív. Ez nem kicsit durva.

Két minor Cliffhanger maradt benne: Vajon Tom beveszi-e a promicint, ill. hogy van-e valaki, aki elhiszi, hogy Isabelle kikerült a sorozatból.

********* SPOILER VÉGE **********

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz