login |

Pilot: Saving Grace

2007. 07. 25. 15:58 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Nyári kábeles sorozat, tegnap indult a TNT csatornán és, a tavalyi meg idei tapasztalatok alapján, meg kell állapítanom, hogy a TNT nálam bemászott a Lifetime mellé a bannolt csatornák örök vadászmezejére. Egyszerűen nem az én adóm, mert hiába kábeles, semmi tökösséget nem tudnak felmutatni, csak olyan sorozatokat, amik valahogy nem fértek be a nagyobb csatornákra.

Saving Grace

Mármint Heartland-ben semmi nincs, a The Closer valamennyire egyedi hang, de akkor is csak egy sima nyomozós, és, hogy ez a Saving Grace micsoda, azt meg mindjárt írom. Az lehet, hogy a feministák tapsikolhatnak, mert a főszereplő nő egy jobbhoroggal kiüti a mellét fogdosó perverzt, csak én nem tudom elhinni, főleg az epizód felétől zajló történéseket.

Tudjátok mi ez a sorozat? 7th Heavenös nyomozós! Na jó, ezt így kijelenteni, hogy alig néztem 7th Heavent elég necces, de ha egyszer tenyérbemászó a vallásosság a részben, akkor mit tehetek mást? Én személy szerint teszek rá, ki miben hisz, amíg rendes ember, és nem erőltet semmit rám. Ez a sorozat pedig ezt próbálja. A legnevetségesebb a hevimetál a gonosz műve utalás volt.

Holly Hunter (a főszereplő) jól kezdi a részt, amint egy házas pasival kavar, dönti magába az italt, a szomszéd öregurat dobja fel a meztelen testével, és paraszt akcentusa van (nem negatív jelzőként használom, nyugi). Aztán jön az oktatás az ittas vezetésről (rossz, tudjuk), a hitről, és én meg csak azért nézem végig mert kevés dolgot hagyok abba félúton. Az biztos, hogy a következő résznél jobb, ha engem elfelejtenek. Hogy a nyomozás részről már ne is beszéljek, aminél a Psych bonyolultabb ügyeket hoz, de szerintem itt sem a nyomozás a lényeg, szóval ezt még akár el is lehetne nézni.

Egy jó arc volt amúgy a sorozatban, mégpedig Lem a Shield-ből. Btw: a régi Porsche most divat lett? Californication-ban is mintha pont ilyen lenne David-nek, meg itt Holly is ezzel fuvarozgat. 2/10. Utószónak még felhoznám a Saved-et, szintén TNT sorozat, ami a leírása alapján baromi jónak tűnt tavaly, de aztán gyorsan el is múlt az izgalom.

10 hozzászólás Ne habozz!

Human Insect - 2007. 07. 25. 16:27

az érdeklődés hatalmas :)

winnie - 2007. 07. 25. 16:29

holly hunter azélrt mégiscsak holly hunter.

meroving13 - 2007. 07. 25. 17:04

“amik valahogy nem fértek be a nagyobb csatornákra.”

a Closer-t leszámítva télleg így van.

bél - 2007. 07. 25. 17:15

A kép alapján érdekesnek tűnt. De már nem…

friendsfan - 2007. 07. 25. 20:27

Jó a TNT sorozatokról (nagyrészt) az előtt le lehet mondani, mielőttt elkészülnek…

winnie - 2007. 12. 29. 23:25

hát, ez ku*va jó volt.

nem is olvasom el a kritikát, csak ha megírom az enyémet. 2/10? az ősszel látott egyik legjobb pilot volt részemről. 8/10 – és hiszem, hogy a 3. rész után dobom a fenébe a sorozatot, de a pilot…, majd minden percét élveztem és erre bejön a rammstein.

nooormális?:))

Human Insect - 2007. 12. 29. 23:45

amiről előre látom h 3 rész múlva dobom, azt nem tudom felértékelni. mondjuk sztem a pilot is szar volt.

winnie - 2007. 12. 29. 23:55

nem kell felértékelni, mint 45 percet osztályzom – nem gondolok a jövőre. (a pushing daisies-nél sem húztam le, hogy “ennél csak sz*rabb lehet:)

mint minifilm tökéletes volt, de szerintem nem fogja tudni tartani a színvonalat, igazából a fő karakter bemutatása vitt mindent és mivel a részek nem telhetnek mindig a bemutatásával és nyomozni is fognak, így sabszos, hogy tnt-sorozatsors vár rá, de bízok. mondom, a pilot tuti volt:)

Mr Bungle - 2008. 03. 28. 10:38

Lem-et nagyon bírtam a Shield-ben, miatta kap egy esélyt.

koszi - 2008. 07. 15. 23:27

nalam 8/10 :D van sztori es zsenialais…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz