login |

Prison Break: kezdett a 3. évad

2007. 09. 18. 20:00 - Írta: winnie

586 hozzászólás | kategória: kritika,

Persze a első rész, a 3×01 után, amikor még semmi sem kristályosodott ki, felelőtlenség megválaszolni a kérdést, de már olvasni totál negatív és meglehetősen pozitív véleményeket. A tovább mögött kicsit én is irogatok – a kommentekbe meg ti.

Tartja és nem is. Néztem és közben azon gondolkodtam, hogy ez a 3×01 remek kiszállási pont lenne a sorozatból – nekem. Annyira nem csigázott fel még a végére sem, hogy azt mondjam “Ide nekem a folytatást!” és tuti, hogy nem tennék kárt magamban, ha itt elbúcsúznánk. Persze nem fogunk.

Folytatom a jó dolgokkal. Maga a börtönkörnyezet, a Sona, ha kivonjuk a latin zenét, akkor nagyon pöpecre sikeredett, iszonyat hangulatos, az más kérdés, hogy a benti események durvulósak, de annyira nem csaptak a falhoz – viszont az meglep, hogy sokan máris a pörgést kérik számon, holott egy totális reboot-nak vagyunk szemtanúi, az egész sztorit újra kell alapozni, be kell mutatni a börtönt, stb. Ezért sem lepett meg a lassúság, simán helyettesítette a titokzatosság a folytonos akciókat és meglepetéseket.

(Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi pöröghetne. Lesz nyilván pörgés, de egyelőre nem látok az alkotók fejébe, viszont úgy érzem, hogy a sorozat vissza fog venni az akció jellegéből.)

De nem én vagyok a lényeg: hogy látjátok? Jó irányba fordult a PB? Mi várható, mik a tippek, stb?

A Lincoln-szál miatt aggódom, valahogy nagyon nem tudom elképzelni, hogy a kinti eseményeket sikerül-e jóra, érdekfeszítőre megírni, de gondolom a készítőknek ez a céljuk így kivárok, egyelőre nem temetem a kintieket. Ami biztosnak tűnik, hogy ezúttal a szökés nem fog egy évadot igénybe venni és azt hiszem, hogy az utána következő kinti események is nagyjából megjósolhatóak lesznek.

A többiek? Mahone nagy arc, viszi a show-t, T-Bag elkezdett valamit, de érdektelen volt nekem, Bellick-től falra másztam (egyelőre). Az új nagyfőnökben ott a potenciál, akárcsak a halászban és a barátnőjében.

Ja, tényleg, Van már 3×02-előzetes?

586 hozzászólás Ne habozz!

lalas - 2007. 09. 18. 20:11

Sajnos van egy érzésem hogy cancelt fog kapni az évad. Bár ne legyen igazam, most úgy érzem le kellett volna zárni a 2. évaddal a dolgot.

vape - 2007. 09. 18. 20:15
Bandee - 2007. 09. 18. 20:15

PB 3×02 promó:

http://www.youtube.com/watch?v=8gwTfEiLWFA

Amúgy nekem is kicsit felemás érzésem van. Nézni fogom, de félek kicsit, hogy gyengére sikerül az idei évad. (Bár most épp rescue me-zek, ami eléggé üt, lehet hogy emellett látom gyengébbnek a pb-t, nemtom)

vape - 2007. 09. 18. 20:16

(bár megnézni nem tudom)

Jimbo - 2007. 09. 18. 20:16

ne felejtsük el még lesz egy Sucre vonal tuti talán a soriban! az is hozhat érdekes dolgokat,ráadásul még csak most indult a 3as szezon! még 3-4 rész kell amig minden letisztulni látszik..szerintem jó lesz ez is csak kicsit más lesz! :D

Bandee - 2007. 09. 18. 20:17

Pár rész még mindenképp kell ahhoz, hogy többet tudjak mondani. Mert ki tudja, hogy mi lesz még itt.

winnie - 2007. 09. 18. 20:18

“Sajnos van egy érzésem hogy cancelt fog kapni az évad. ”

érdemes pontosítani. te fogod cancelözni vagy a fox.

ha te, akkor no problemo, ha a fox, akkor meg riszpekt, de szerintem senki ne higgye, hogy a saját tetszéséből vagy nemtetszéséből meg tudja ítélni, hogy az amerikai tömegeknek be fog-e jönni egy sorozat.

vagy van olyan, aki szerintem az amerikai top10 sorozat a legászabb és, ami cancelt kap, az mind megérdemelten kapta meg?:)

des - 2007. 09. 18. 20:19

a 2. evad vegen tenyleg lekellet volna zarni, de mivel nem tettek, itt a 3. evad. en mondjuk ennek is orulok, mert van mit nezni. ellenben a 3. evad utan szerintem mar tenyleg nem kellene 4. (mar tul lenne ragozva) persze ha lesz, en biztos azt is fogom nezni. elvegre azert nezek sorozatot, hogy kikapcsolodjak. es amig valamennyire tetszik, addig en nezem.

ha netalantan megis cancel lenne a 3. evad, majd nezunk mast helyette.

Lyana - 2007. 09. 18. 20:24

Nekem összességében tetszett.
A hangulat megvolt (a 2 idegen zenénél én is vicsorogtam egyet), a történések lekötöttek, és ha lett volna rá lehetőség, egyből néztem volna köv részt.
A végén bemutatott kétszemélyes motiválóerőt viszont roppant erőltetettnek éreztem (hagyják már békén a Sarah szálat!), de szerencse a sötétlyukas emberke kíváncsivá tett. Remélem azért sokáig marad a börtön-téma.

Human Insect - 2007. 09. 18. 20:26

a rész végén volt egy évadfelcsigázó, legalábbis a HRről nem vágták le.

seth_greven - 2007. 09. 18. 20:27

a fox véleményem szerint nem fogja cancel-ezni/özni, hacsak nem esik akkorát a nézettség, mint az ólajtó, ahogy falun mondják. mert ahogy már írtátok, a nézettsége olyan, hogy hülyék lennének lelőni “csak azért”, hogy kerek legyen a sztori, inkább nyújtják, amíg bírják, minél több bőrt (és lóvét) lehúzni róla. legalábbis én így vettem ki belőle.

hogy nekem tetszett-e? vegyes. mahone-t bírom továbbra is, de egyébként előfordult velem ennél az epizódnál az, ami eddigieknél soha: leállítottam a videót, és kimentem kajálni, stb. kb kétszer is. az első évadban még ha hozzám szóltak, sem voltam hajlandó nem a filmre figyelni, a másodiknál már azért előfordult, hogy egy pillanatra megállítottam, de csak ha nagyon muszáj volt, ennél viszont minden szívfájdalom nélkül.
bár azt a reboot-ot, amit winnie említett, éreztem is, és lehet, hogy csak amiatt nem volt annyira élvezhető nekem ez az epizód. vagy lehet, hogy túl hosszű volt a szünet, és már túl elszoktam a pb-től.
ahogy a vak is mondta: “maj’ meglássuk”

d2zoli - 2007. 09. 18. 20:33

T-Bag powa, már most a főnök közelében van, csak idő kérdése, hogy átvegye a hatalmat :D

Apukad - 2007. 09. 18. 20:43

Szezonnyítónak nem volt rossz, szerintem. Adok neki esélyt. A második évadnál csak jobb lehet, ugyanis itt adott a helyszín, már adottak a szereplők (s ezek nem rosszak)
Ugye most nincs tekós segítség, így a kinti történések nagy része eszköz, meg info beszerzés lesz. (amiben valóban nem nagy potenciál van)
Ezt megoldhatja az öltönyös csóka meg a karmolt arcú csaj is, így nem lepődnék meg, ha bedobnák a tesóját is a börtönbe.
Sarah meg évad végére visszatér és lesz 4-ik szezon is.

seven - 2007. 09. 18. 21:00

human: mégis nézed? :) úgy emlékszem a 2. évad közepén cancelezted.

amúgy szerintem földbedöngölte ez a rész a 2. évad nagyrészét, főleg az első felét, szóval nálam nézős lesz, pedig a 2. finálé után nagyon határon volt a sorozat.

persze. nem voltak hatalmas fordulatok, de legalább lehetett érezni végig hogy ez igen, ez ki van gondolva. És nekem ez többet ért mint pl amikor Sucrénak beszorult a lába a fába. HAHA.

Persze, a 24ben is az első 4 rész ilyen, aztán a többi mind összecsapott, de azért reménykedem.

daydream - 2007. 09. 18. 21:00

Elég nehéz ennyiből ítélni, de szerintem nem volt rossz kezdés. Sőt, nekem eddig sokkal jobban tetszett, mint a 2. évad, bár az 1. év izgalmait nem hiszem, hogy le tudja körözni. Az nálam mindent üt!
Remélem is, hogy a drága doktornő visszatér, már lassan hiányzik:)

cc.x.ray - 2007. 09. 18. 21:00

nekem bejött a rész. felvezetés persze, de az kell is és ezért nem rágtam tövig a körmöm végig de voltak benne elég király részek…mahone ahogy lezárta a harcot, hát az nagyon ott volt (azt a részt többször is megnéztem:D)! csak így tovább PB!

cc.x.ray - 2007. 09. 18. 21:02

ja és volt annyira jó hogy felkeljek érte majd kedd reggelente, ami azért nálam nagy szó! :D

Ju - 2007. 09. 18. 21:19

max még ez az évad sztem és cancel de nem a nézettség miatt hanem a téma miatt és mert be kell fejezni, hogy inkább legyen überfasza sorozat 3 évaddal mint überfaszán indult de totál elcseszett sorozat 4 vagy 5 évaddal és így cancelled!
számomra amíg Alexander Mahone van, addig tuti nézem!!! és nagyon remélem hogy nem egy késleltett Veronica-feeling vár rám vele kapcsolatban!

Flaki - 2007. 09. 18. 21:26

Alapozás megvolt, a mahone-s befejezés jó volt nagyon, az nekem is tetszett (az előző évadban nem volt szimpi most viszont egyre jobban bejön a karaktere, így, hogy már “önmagának” dolgozik.

A kódfejtegetős dolog érdekes lesz (a “csirke”(patkány?)húsos pali hozza majd a WTF-okat sztem…)

Amit még nagyon várok az Sucre felbukkanása, ő az egyik kedvencem régóta. Ő még megkavarhatja az állóvizet(?). Mindenesetre várom a következő részt…

Desmond Wallace - 2007. 09. 18. 21:26

Nekem nagyon bejött az évadnyitó. Azt kaptam, amit vártam. Csak így tovább!

warrior28 - 2007. 09. 18. 21:39

Nekem nagyon bejön, nem örülnék egy esetleges cancellnek… :(

winnie - 2007. 09. 18. 21:45

“max még ez az évad sztem és cancel de nem a nézettség miatt hanem a téma miatt és mert be kell fejezni”

minden évad elején ezt fogjk mondani páran, de ahogy wentworth miller is lenyilatkozta, még van az egészben 2-3 évad.

ha valakiket, akkor a hollywoodi írókat nem kell félteni amiatt, hogy ne lennének ötleteik.

a sorozat meg attól, hogy rossz a 6. évada, nem lesz rossz. sőt, nyilván akkorra az ember kiszáll, ha úgy érzi és nem is fog tudni róla, hogy rossz a 6. évad, így nem marad rossz szájíze.

Qwertre - 2007. 09. 18. 21:49

A masodiknal mar most jobban tetszik, csak mert borton meg szokes. Az uj borton tetszik, foleg, hogy nincs elore megtervezett szokes.
A kinti szalrol annyit, hogy egyenesen Lincoln es ugyvedei ellen szurkolok, nehogy kihozzak, mert akkor ugrik a fo attrakcio. A fiu meg Sara meg szamomra a leg erdektelenebb es ellenszenvesebb szereplok Veronica Donovan ota, ugyhogy az az utolso egy perc inkabb egy “d’uh..” volt, mint koromragas.

dolgozatlopo - 2007. 09. 18. 21:50

hello! nem volt rossz! ti is észrevettétek hogy a bárban a Soundtrackből a Faf Larage – Pas le temps című szám ment? :D

quentin - 2007. 09. 18. 22:04

Tartja.

Havero - 2007. 09. 18. 22:09

Qwertre-vel tökéletesen egyetértek!!!

szala - 2007. 09. 18. 22:22

Szerintem nem volt rosz a rész de a második évaddal le kellett volna zárni…. remélem ez az évad lesz az utolsó (ne értsétek félre nagy pb fan vagyok tavaly lógtam is miatta hogy megnézhessem az utolsó részt :) de szerintem ezt már nem kéne tovább húzni mert lassan kezd unalmassá válni…. darálják le ezt az évadot aztán viszont látásra! Csak nem húzhatják örökké…. ha 6 évad lesz ebből is én megőrülök! Nézni fogom de már nem lesz olyan jó mint az elején… a Lost-ot is ezzel cseszték el nem akarom hogy a pb-vel is ez történjen!

Shamat - 2007. 09. 18. 22:24

Lost-ot elcseszték volna? Ez nekem új!

winnie - 2007. 09. 18. 22:30

lépjünk túl ezen a “le kellett volna zárni” dolgon:) sorozatok, sikeres sorozatok mennek bele a vakvilágba, nem zárják le őket – tudom, hogy sokan így gondolják, de inkább tekintsünk a jövőbe, hogy mi lesz (nem a múltba, hogy mi lett volna, ha:)

sorry, vesszőparipa.

seth_greven - 2007. 09. 18. 22:39

“A kinti szalrol annyit, hogy egyenesen Lincoln es ugyvedei ellen szurkolok, nehogy kihozzak, mert akkor ugrik a fo attrakcio.”
ezt komolyan gondolod? igaz tévedhetek, de nem tartom valószínűnek, hogy a 3×10-ben kimondják michael ártatlanságát, és akkor 3×11-től már átmegy családi matinéba, hogy a 3 burrows-scofield srác boldogan él együtt, míg meg nem hal.
egyébként sosem értettem azokat, akik képesek azért már hajnalban felkelni, hogy megnézzék, vagy hogy az elsők között töltsék le. én pl a heroes 18. epizódját is kb 2 nappal azelőtt néztem meg, hogy kijött a 19. pedig ugye ott volt valami 4-5 hét szünet.
bocs, nem akarok én senkit bántani, de mindenki ugye már neten nézi, meg már reggel 4kor tölti, mert akkora függők, nyilván felirat sem kell senkinek, mert mindenki nagyon tud angolul. miért is ne lehetne akár az angol a második hivatalos nyelv ebben az országban, mekkora májerek lennénk a világban :D
na, kicsit eltértem magától a konkrét tárgytól…
(töröljétek, ha nagyon off)

seven - 2007. 09. 18. 22:49

irigy vagy vagy mi? ennyire zavar? nem lehetsz túl nagy rajongó ha 5 napig halogatsz egy epizódot egyébként. remélem nem erre vagy büszke :D

Lui - 2007. 09. 18. 22:50

hát engem nem nyűgözött le. Lehet azért mert ahogy winnie is írta, már most a pörgést várom, nem tudom.
Az a Sarah – LJ-s szál nagyon erőltetettnek tűnt nekem is..
Az a sötét börtönhangulat ami az s2 végén volt – nos annak csak egy része jött át ebben a részben.
Mindenesetre bízom benne és offkorz nézem! :)

mrgarris0n - 2007. 09. 18. 22:51

szerintem nem kell kivonni a latin zenét, mert még az is a helyén volt. magasan veri az S2 finálét ez a rész, ebből még bármi is lehet.

seth_greven - 2007. 09. 18. 23:06

nem vagyok én irigy. tudok én letölteni is, ha nagyon akarok, csak annyira azért nem akarok :D
igazából nem zavar a dolog, csak pl azért érdekes, hogy 15 éves unokatesóm mesélte, hogy osztálytársa szépen kedd hajnalban felkel, beüla gép elé, hogy neten nézze. angolul egy kukkot nem tud, de megnézi, hogy reggel 7kor az iskolában karikás szemekkel májerkedjen, hogy ő már látta “a szökést”.
nem kell ezt ennyire mellre szívni, csak úgy leírtam a gondolataimat.
egyébként mire értetted, hogy irigy vagyok?

Qwertre - 2007. 09. 18. 23:13

seth_greven:
Igazabol a posztod elso, hozzam szolo reszet se nagyon ertem, hogy most ebbe miert kell belekotni, de gondolom a hajnali 4es dologtol mar nem nekem szol?
En ezzel azt akartam mondani, hogy felek, hogy idejekoran otthagyjak a bortont, es jon megint a 2. evados szerencsetlenkedes.
Es el tudom kepzelni, hogy legalisan kihozatjak Scofieldet, mikozben neki dolga lenne odabenn..(Whistler, plusz kit tudja meg mi), es akkor esetleg jon a nagy tusz szabaditosdi, csak sajna az mar megint nem egy “prison break”.

hady - 2007. 09. 18. 23:14

En most neztem meg az elso felet, masnak is feltunt hogy amikor Scoefild az “eligazitason” van a negernel akkor amikor mutatjak azt a szellozo nyilast akkor nem ugyanazt mutatjak mind az “elso 17 perc” ben, mert abban mutatnak 1 pofat aki a szellozoben van vagy hol… es itt azt a jelenetet nem mutattak…

Shady - 2007. 09. 18. 23:30

Sztem mutatták csak picivel később a rész wége felé…

Janitor - 2007. 09. 18. 23:44

A szökés számomra az első 16 rész óta igazából már csak gyenge utánzata önmagának. Igazából az első évead még csak csak, de a második első fele kifejezetten untatott, aztán most itt a harmadik, olyan sorozat lesz ez amit megnézek, de lehet, hogy csak minden 3. részt. Így járt nálam a Lost, az Alias, és most a PB is így fog.

DaveBrubeck - 2007. 09. 18. 23:44

észrevtettétek hogy Michaelnek mintha hennája lett volna, mert már nem látszott a karján a tetkó a cellájában amikor rángatta a másik faszi (akit később Mahone kinyír) a pólójának az ujját?! dejól megaszontam… inkább alszom egyet :)

Freevo - 2007. 09. 19. 00:04

A latin zenék alatt például a Mony Mony- és az All Along the Watchtower-feldolgozásokra gondoltok? Szerintem inkább poénosak voltak.
Egyébként nekem csak maga a helyszín, a sonai börtön nem tetszik, mert eléggé eltúlzottnak, képtelennek érzem, de amúgy rendben van az epizód. Én is úgy vagyok, mint winnie, nem hiányozna az életemből, de ha már nekiálltam, végignézem.

DICKtator - 2007. 09. 19. 00:17

Szerintem ez egy tök “új” sorozat – Prison Break 2, ha úgy tetszik. Az első évadban kezdődő sztori lezárult a második évad fináléjában, most pedig egy teljesen új átívelő szál jött be, csak a karakterek közösek a kettőben, nameg a börtön. Nekem összességében tetszett, mégha nem is ütött olyan nagyon, de élvezetes rész volt.

A jövőbe tekintve: Michael Scofield Sonát elhagyva a CIA alkalmazásába áll és feladata lesz külföldi országok börtöneiből kihozni amerikai foglyokat. Minden évadban más-más börtönből fog megszökni a világ különféle egzotikus tájain, beceneve pedig “Börtönös Bauer” lesz… :P:DD
Nyilván lehet húzni a végtelenségig, de már így is kicsit erőltetett, nehéz lenne sok-sok évadon át hitelesen fenntartani a börtönsorozat-feelinget… Persze attól még, hogy nem hiteles egy sorozat, lehet élvezetes :)

Havero - 2007. 09. 19. 00:52

Jail Bauer:D

Bergkamp 10 - 2007. 09. 19. 01:29

Deja fucking vu

Szökés, harmadik évad, első rész. Adott Szkófild. Adott egy börtön. Szkófild a börtönben van. Valakit ki akar szabadítani, ebben lesznek társai, akiket utál, de kényszerből együtt kell működnie velük. Vannak rosszarcok, akik zsigerből utálják Szkófildet és ráadásul ők nem akarják, hogy megszökjön, pláne nem sokadmagával. Sőt, igazából azt akarják, hogy ott dögöljön meg, ahol van. Az egész ügy mögött egy nagyszabású összeesküvés húzódik meg, aminek a szálai igen magas körökbe nyúlnak. Hé, ezt mintha már láttam volna. Hol is? Ja igen, Szökés, első évad. Hát persze! Tekintsünk el attól, hogy más a helyszín, más a motiváció, és néhány főszereplő pozíciója felcserélődött. Ez ugyanaz, csak pepitában. Én meg ritkán nézek végig kétszer valamit. Képzelem, milyen fantáziadúsak lehettek az alkotók a részleteknél, ha már a sztori fő sodorvonalánál ilyen kreatívak voltak…

zdawg - 2007. 09. 19. 02:22

engem nem csapott arcon, bár most így nem is tudom, hogy mit vártam. nyílvánvalóan a lényeg, hogy az arc a “veremben” valamiért fontos a kormány számára, kiadatni nem lehet, megszöktetést nem vállalják fel, ezért kellett scofield. sara meg lj elrabolva, jaj. valahogy hibádzik nekem, de első rész után nem kell ítélkezni. így első blikkre valahol elvesztette azt az izgalmat, hogy atyaúristen, az elnöknőt, a titkosszolgálatot, meg a céget kell kicsinálni, szegények senkiben sem bízhatnak, stb…

norbucso - 2007. 09. 19. 07:42

Szerintem évad végéig építik fel a szökést, legalább egy kisebb lebukással. Aztán hawaii, dj, napszemüveg.

Én nem láttam, de 1 rész alapján nem is mondanék véleményt, szerintem. Én majd darálom.

Denisa Wry - 2007. 09. 19. 07:43

Kicsit uncsi volt ez az első rész, de azért látok benne lehetőséget.
Amit nagyon remélek, hogy a 22 rész nem a börtönben fog játszódni, és az ismét szigorú arcú barátunknak hamar kipattan a fejéből a megoldás a szökésre.

Fazek - 2007. 09. 19. 09:40

Üdv!
1. Szerintem nem volt ez rossz. Én speciel az 1. évad első részét tök véletlenül láttam az RTL klubbon, nem is hallottam előtte a PB-ről, és nagyon gagyinak tartottam Scofield “B” kategóriás akciófilm nézéseit. Aztán most itt vagyok. :)

2. Annyi a bajom a Sona-val, hogy egy nagy körbekerített udvarnak tűnik. A Fox River mégiscsak egy komplexum volt, sok folyosóval, helységgel, helyszínnel, szóval egy külön világ. Itt meg ez a gangos ház feeling.

3. Mi van az a nagy döbbenet, amikor szitává lőtték a szökevényt?! Mégis mit gondoltak, hogy fognak eljárni az őrök? A Fox Riveri szökés után is lelőtték volna őket, ha úgy alakul…

seven - 2007. 09. 19. 09:46

hát nem az volt a lényeg hogy lelőtték, hanem az hogy milyen kétségbeesett volt, és inkább megpróbált megszökni(pedig ő is tudta hogy 0 esélye van)

bounty - 2007. 09. 19. 09:49

Nekem nagy csalódás volt, untam magam végig, csomószor bele is tekertem. Az első szezon nagyon jó volt, azóta egyre gyengébb szerintem. Azért adok neki még esélyt…

Biojezus - 2007. 09. 19. 09:49

jo rész volt
nekem tetszett nagyon
de nem tudom mit esztek szarán meg lincoln fián
mindkettő fárasztó volt….
az érzelmi szál mindig szar volt a pb.ben
kivétel talán a szukrésat… ott működött

LiszkaY - 2007. 09. 19. 10:41

A harmadik évad alapszituációja valóban erőltetett, de ha ettől eltekintünk, biztos lesz olyan jó, mint az első kettő.

Reméljük, hogy az írók eltérítik a történetet az “alap” szökés/menekülés témakörtől valahogy. Ez a 24-ben soxor ügyesen megcsinálták, a nap felénél már rég nem az alapszituációban kialakult helyzet miatt rohangál Jack.

Nekem a harci jelenet tetszett főleg, annak ellenére, hogy nem volt se látványos, se hosszú.
Szkófild harcolt, ő nem lett gyilkos, a csávó mégis meghalt, és a néger főnök (hogy is hívják?) be sem szólhatott, hogy nem Szkófild ölte meg.

Szkítör - 2007. 09. 19. 10:50

röviden: jó volt. ez 1 kicsit más PB, még szokni kell…
szerintem hülyeség a cancelt megemlíteni egy rész után…meg kicsit visszatérve a korábbi évadokhoz: nekem nagyon tetszett az 1. ami végig a börtönben nyomult, aztán a 2.-ban E01-13 ha lehet még jobban tetszett, az állandó menekülés, hajsza, több helyszínen át, aztán ott 1 picit megváltozott, és már inkább a kavaráson/összeesküvésen volt a hangsúly, de azok is jók voltak, viszont mikor elértek Panamába picit megült a sorozat. a börtönhöz majd a meneküléshez szerintem sokan hozzászoktak, aztán az a panamás időszak kicsit visszavett mindenből, kivéve a finálét, mert az nagyon jó lett, és azért az eltelt időben szerintem mindenki valami nagy dolgot várt tegnapra, ehelyett inkább 1 felvezetést kaptunk, nem volt az az “odaverős” rész, de lehet jobb is, nem lehet 40 részen keresztül rohanni…én elégedett voltam, kaptunk új szereplőket, nem volt nagy ugrás az időben(bár hogy lj-t és saraht hogy gyűjtötték be arra kiváncsi lennék), plusz megmaradtak a régiek is, meg igazából elég kemény az a “börtön”(bár az inkább 1 egzotikus falura hasonlít, elég “Lost-os”)…1-2 válaszra is fény derült, és hát jól vezették fel az elkövetkezendő egy hetet, és furcsa egy kicsit hogy lincoln van kint, azért szerintem ott is fognak történni dolgok biztosan….bent meg ugye nehéz lesz boldogulnia + ki kell tervelnie amivel megbízták, meg a csávót megkeresni, plusz lenyomni a boss-t a börtönben…mondjuk ott van vele Mahone, akinek azért én annyira nem nagyon szurkolnék tekintve hogy kinyírta apolskist meg az öreg Burrowst + lényegében a zakkantat is…(bár a Sona-ban történt kétségbeesett segítségnyújtása/összefogása Michaelal “a legjobb homo-erotikus alakítás volt a Hucklebarry Finn óta”)
Bellick meg tiszta Gollám (vagy ki is az)… aki meg s02e02 óta még “szurkol” T-bagnek az szégyelheti magát :-)
most így kb ennyi jutott eszembe róla, kár lenne egyből leírni a sorozatot (bár szerintem is 3 évad elég, ha jól tudom azt nyilatkozták vagy 1 éve hogy igazából 2 évadot terveztek – ez meg is látszott kicsit a 2. alatt – aztán meg ugye lett ez a harmadik meg max lesz még 4. ha jól tudom, de az már nem fix, javítsatok ki, nem tudom pontosan

_TT_ - 2007. 09. 19. 12:33

sztem jól kezdődött. az előző vége nem volt meggyőző, de ebből még sokat ki lehet hozni, bár a lincoln-szál uncsinak igérkezik.

gzsusszi - 2007. 09. 19. 12:49

Nekem a Sonából Ambruzzi hiányzik nagyon,ő még nagyot alakíthatott volna itt…..kár érte.

Duddits - 2007. 09. 19. 14:26

Nem értem én ez a Scofield gyereket, ha bekerülnék egy ilyen börtönbe, egyből levenném a felsőm, hogy mindenki lássa, hogy szét vagyok tetoválva, erre még akkor sem veszi le, amikor box van.
Persze tudom hogy megnehezítené a színész életét, hogy minden forgatás előtt x órát eltöltsön egy maszkmesternél, de akkor is! Ez hiányzik nekem az első részből…

Szvsz ez a börtön jobban bejön, mint a másik, mert jóval durvább. És azt is jól kivédték a készítők, hogy ne tartsuk furcsának, hogy 4-5-en miért nem szedik szét ez a Miller gyereket a zuhanyzóban (szabályok)!

Jamesch - 2007. 09. 19. 14:47

Nekem tetszett, simán jobb mint a második évad.
Télleg feelinges a börtön élete és sztem azene is jo volt.

Szkítör - 2007. 09. 19. 15:10

én azért 1-2 dolgot még mindig nem látok tisztán, röviden: a 2 évadban már előre tudni lehetett hogy Michael Panamában akar majd végül kikötni, ez is volt a terve. na már most az öreg kopasz(aki amúgy a Céget képviseli vagy kit?) embere, a mr.kim az az egész 2évadban ki akarta nyiratni a Michaeléket, aztán egyszercsak a kopasz benyögte a SONA-s cetlit, még mielőtt Mahone kinyomozta hogy Panamába készülnek Lincolnnal (bár T-bag tudhatott róla elvielg, annyira már nem emlkészem mindenre)…szóval ha a kopaszéknak végig szükségük volt valakire hogy majd hozza ki a pailt a SONAból, akkkor miért akarták a fél évadon keresztül levadászni Michaelt? és miért voltak biztosak benne hogy ő majd Panamába menekül? ez valahogy homályos + az is hogy az első évad elején a Reynoldsék csináltak bűnbakot Lincolnból vagy a Cég volt a háttérben, és hogy most ez a vénkopasz ez a Céghez tartozik?

LordHouse - 2007. 09. 19. 15:44

Az első évad volt a legjobb! Ezt borítékolhatjuk. A 2.évadnak is meglett volna a maga hangulata ami szerintem a 12.résztől veszett ell – Az már nem az a PB-s menekülés volt. Nekem ez a rész nem jött be de kitaláltam, hogy megvárom az évad felét és úgy biztosan jó lesz. És ha a 3.évad felvezeti rendesen a szálakat akkor szerintem egy rövidített 4.évad is beleférne (12 rész max)ahol mindenre tisztességesen választ adnának és lezárnák a történetet. Ha ez lenne akkor szerintem a PB dicsőségesen menne ,,nyugdíjba”.

warrior28 - 2007. 09. 19. 15:55

winnie írta, hogy Wenthworth Miller szerint még legalább 2-3 évad van a sorozatban… Szal egyhamar nem lesz vége, ne reménykedj(etek)…

Fazek - 2007. 09. 19. 16:06

Valaki hozzáértő csinálhatna egy előtte vs. utána képet Bellickről. Az első a kivasalt kék smasszer egyenruhában, sapkában, gumibottal, a másik meg koszosan-véresen, alsógatyában, nájlon “esőkabátban” :D

Off- - 2007. 09. 19. 16:19

nekem is csak annyi nem tetszik hogy egy kis házikóban vannak benn 100an :) Amugy jó..

mentalitaultras - 2007. 09. 19. 18:26

Hogy legyen más vélemény is.
1. szezon 10/6.5
2. szezon 10/8

Ez a rész nekem tetszett, de úgyis az a lényeg, hogy folytatják.
Sara hiányozni fog ha nem szerepel az egész szezonban. LJ-t meg fejbelőhetnék már olyan szépen mint anno Veronicát… :D

Feri - 2007. 09. 19. 19:24

A sorozat váltott, lehet újra kezdeni mindent. Kicsit a 24-es érzésem van (mintha minden harmadik évad után lennénk).
A lényeg, hogy nekem nagyon tetszik és szerintem a mexikói zene illett a bejátszott képekhez! Továbbra is várom az építőmérnök kalandjait :D

Roll - 2007. 09. 19. 20:12

Nekem eddig nem tetszik. Remélem be fog indulni.

tOcikA - 2007. 09. 19. 22:42

Mivel ez a kedvenc sorozatom, irok par mondatot.
Az első 17 perc nem volt olyan izgi, de onnantol kezdve en nagyon elveztem. Scofieldot ravette a logikus gondolkodas hogy szoba alljon Mahonnal, egymasra vannak utalva a legnagyobb ellensegek a legszornyubb helyen. Ez a konfliktus mar alapjaban erdekesse teszi a Sona-t. T-bag csontig nyalása tetszett, jot rohogtem rajta, es ahogy neztem az elozetest, nem volt hulyeseg a reszerol. Amikor vegigneztem az elso reszt, azt mondtam hogy az eddigi legjobb. Aztan elgondolkoztam, -mar nem a pb heveben- hogy esz a kiszabaditosdi nem valami kreativ. Az egesz masodik evad arrol szolt, hogy ide bejuttassak Scofieldot? Nem hiaba mondta T-bag, hogy nem lehet veletlen az, hogy Panamaban kellett talalkozniuk..

zotyorage - 2007. 09. 19. 23:01

Én azt hittem elalszom rajta, pedig vártam már…

chainie - 2007. 09. 19. 23:46

Hát, gyerekek, nekem igenis nagyon tetszett a harmadik évad felvezető része. Nem volt akció? Szerintem sosem volt ennél sokkal több..

Abszolute visszazökkentem a PB-Feelingbe, és én igenis toltam volna szívesen a következő részt… :-)

Talán csak egyvalami: Michael óriási sóhajtozásai kezdenek idegesítővé válni..asztmára gyanakszom :-D

Amúgy pedig persze, hogy nem olyan, mint az eddigi évadok, hiszen az újdonság erejét már elveszítette; de attól még top.

Mondjuk nekem a 24 6. évada is nagyon tetszett…

bye

Lord Sywulf - 2007. 09. 20. 05:14

Emberek!
Csak nekem tünik úgy, hogy amikor Linc és a nő a bárban beszélgetnek, akkor a német pb theme megy újrahangszerelve?
Most komolyan…

Victorpictor - 2007. 09. 20. 09:51

Két pozitívum volt ebben a részben:
1. All along the watchtower – spanyolul, nagyon bejött.
2. Az a hullagyalázó latino kiscsaj. Ha ő nem szerepel többet, akkor ezentúl minden szereplő nevét Olajbogyónak fogom fordítani :)

winnie - 2007. 09. 20. 10:03

mármint a halász barátnője? trükkös dolog így üzengetni egymásnak és mivel állandó szereplő, így nem kell aggódni.

puska-arc - 2007. 09. 20. 10:27

Jó: T-Bag, Mahone, nem jó: a körítés. Felesleges az LJ szál, Linc pedig remélem, véletlenül kinyír valakit, mert így igazi puhapöcs (leszámítva, amikor csúnyán nézett a rendőrre. irgum-burgum). A 2. évad végi Sona-hoz képest olyan a börtön, mint egy piac. De azért egy esélyt adok neki…

tOcikA - 2007. 09. 20. 11:18

puska-arc: mi linkolt csak “állatnak” hivjuk. ugyetlen, bena, mindent elkur. semmi esze nincs, csak verekedni tud. nalam szanalmas figura:D a fiaval egyutt..

Havero - 2007. 09. 20. 11:27

bizony victorpictor:) hendrix egy isten, még spanyolul is:D

Szkítör - 2007. 09. 20. 13:18

ne bántsátok Linket, ő is a történe része, kell egy ilyen figura is na

Victorpictor - 2007. 09. 20. 14:39

Jól beszélsz, Havero. Bár ugye ez nem csak Hendrix, hanem Dylan is.

numberone - 2007. 09. 20. 14:55

a rész megnézése előtt (a 17 percet már korábban láttam) nem tudtam elképzelni, hogy mien storyline -al fognak durrantni, vagy legalábbis próbálnak.

nos, elsőre nekem teljesen elfogadható , bizakodó vagyok.
de perzse 5-6 rész után derül ki mennyi az annyi.
“minden a matekon múlik” :D

Milla - 2007. 09. 20. 18:06

Épp most láttam a 3×01-et. Eszméletlen jó. Ez az egyetlen olyan drámasorozat, ami tényleg leköt, ami tényleg érdekel, amin tényleg van min izgulni. Az első évad finálé erre tökéletes példa… de a második évad minden egyes része is nagyon körmöt tövig rágós… és a harmadik sem adja lejjebb a szintet, szóval hajrá, csak így tovább, ja és persze: dobják már meg valami díjjal ezt a Wentworth csávót mert nagyon pipa leszek… én főképp a Golden Globe-ra gondoltam, mert aki mostanság kapja az olyan haloványka, mint a gyikfing (ugye mindenki tudja h kire gondolok…)

seven - 2007. 09. 20. 18:39

Hugh Laurie nyerte az utolsót, szóval rá gondolsz? LOL? Wentworth sehol sincs tőle.

halaszfefe - 2007. 09. 20. 19:39

nekem nagyon bejött az első két évad, furcsa most szinkronosan újranézni a második évadot, Mahone hangja katasztrófális (a Doktor House-nál ennél is jobban kibuktam, lassan Győzike lesz House szinkronja). A második évad vége felé kezdett kicsit ellaposodni, ilyen szempontból az első csúcs volt.
Sztem még ne vonjunk le messzemenő dolgokat a 3×01-ből, tényleg előlről kel kezdeni szinte mindent… Csak ezt a Bellick-et fojtaná már meg vki…

varecza - 2007. 09. 21. 12:33

nekem tetszett a 3×1, nagyon erQltetett az egész, persze ezt már tudtuk az s2 fináléjánál is. Darálni tényleg jobb lenne..nekem azért tetesuzett a második évad, mert 2 részletben néztem meg, most is így kéne

varecza - 2007. 09. 21. 12:34

mármint nem tetszett:)

Banjoesan - 2007. 09. 21. 12:54

Többet vártam a kezdettöl,mert a 2évad fináléja nagyon jól sikerült.Meg mi az hogy a Sonába nem mennek be az örök és a katonák?!Talán nincs elég fegyverük???Hát hogyha nem találnak ki valami jobbat a sorozat írói,akkor nagyon gyengécske szezon elé nézünk.Ha egyáltalán meghagyják.De még bizakodom,az elsö két évad tetszett,a 3ik meg hátha beindul.Én drukkolok……

dolgozatlopo - 2007. 09. 21. 17:58

pont az benne az érdekes hogy nincsenek őrök

Havero - 2007. 09. 22. 11:25

kinnt voltak órök nem? azok lőtték le bellick spanját

Tuja Baksh - 2007. 09. 23. 03:16

ŐSzinte leszek:
Imádtam az első évadot.
Imádtam a második évadot.
És ha így folytatják:
Imádni fogom a harmadik évadot.

Ami zavar: mindenki próbál felvágni, hogy neki mekkorák az igényei és neki már a PB ezen szintje nem felel meg, nem akarok tapló lenni, de szerintem ez tök szánalmas, mikor elkezdődik mindenki fikáz mindent hogy majd cancel, meg gagyi + uncsi, de közben mindenki tátott szájjal nézi és ahova csak lehet kommenteket ír 10 percenként hogy mennyire tré, akkor minek nézitek?
Nem akarok én itt veszekedést szítani vagy ilyesmi, félre ne értsetek, spontán csak nem értem hogy, azért mert most más ütemben robog a sztori mért kell előadni hogy nektek ez milyen s*ar?
Furcsa mikor kijött a PB 2 évadzáró mindenki az alatta lévő emelett padlójáról kaparta fel az állának maradékait, most meg mindenki hangoztatja hogy milyen gagyi volt, meg hogy ez még gagyibb …
Mikor a LOST 3.évadot lezárták, mindenki egyet értett hogy mekkora királyság volt?
Ha ismernék innen valakit élőben, fogadnék vele 5000 forintban, hogy mikor elkezdődik a 4. évad végigolvashatjuk majd hogy milyen gagyi a 4.évad + hogy milyen gagyi volt a 3.évadzáró is … Spontán csak annyi a véleményem hogy felvágás céljából nagyon gáz szerintem lefikázni olyasmit amit igenis függőség-szinten bambulunk.
(elismerem én is tűkön ülve vártam a Prison Break 3.évad nyitóját, bár az elmúlt 3-4 hétben alábbhagyott a lelkesedés, de most hogy láttam az első részt állatira várom a 2.részt)
És Én felvállalom hogy: nekem eddig minden évad tetszett, és ha tartják ezt a színvonalat én simán nézném 5-6 évadon át !

Peace!

varecza - 2007. 09. 23. 20:23

én fogadnék veled 5 ezerben!

seven - 2007. 09. 23. 22:48

hát szerintem buktad a fogadást, ugyanis a 2. évadfinálé már akkor is gyenge volt, meg most is az :D a killing box sokkal jobb epizód volt mint a sona…

moviegard - 2007. 09. 23. 23:12

Nem értem miért ellenségesek scofielddal szemben a rabok ahelyett, hogy összefognának vele a szabadulás reményében. Őrök sehol, halál nyugodtan kieszelhetnének egy menekülési tervet. Akár még 4 sávos alagutat is áshatnának a kutya se venne észre. Akármekkora király is bent a fekete fickó nem hiszem, hogy ne akarna kiszökni, ha adódna lehetőség. Ráadásul tele a börtön sok feláldozható csicska rabbal is. :)
Igazán csak ez idegesített benne nameg persze a de ja vu.
Mivel semmi más nem indult még el lefog kötni egy darabig. Talán majd kialakul valami érdekes is.

BiTi - 2007. 09. 24. 01:25

Szerintem viszont igazán jól eltalált kezdés volt ez, végre kezd a szökés, szökéshez hasonlítani, nem úgy mint a 2. évad volt.

Havero - 2007. 09. 24. 11:47

Havero – 2007. 09. 22. 11:25

kinnt voltak órök nem? azok lőtték le bellick spanját
?????

amonserrano - 2007. 09. 24. 14:51

ahogy mar paran leirtak, a sztori kicsit santit, de santitott az elso es a masodik szezonban is.
Itt ott talan unalmas is. (szvsz az elso szezon gyengebb volt es sokkal tobb logikai hiba volt benne)
Ettol meg nem rossz a sorozat…szorakoztato.. es pont ezert keszitik (meg millio mas okert), mi meg nezzuk.. akit meg nem szorakoztat, az telleg miert is nezi? szeret bosszankodni?:)

linsz - 2007. 09. 24. 19:05

sztem simán jobb rész volt mint a 2.évad utolso 5-6 részéből akármelyik:D (kiv. 2×22)

“Többet vártam a kezdettöl,mert a 2évad fináléja nagyon jól sikerült.Meg mi az hogy a Sonába nem mennek be az örök és a katonák?!Talán nincs elég fegyverük???Hát hogyha nem találnak ki valami jobbat a sorozat írói,akkor nagyon gyengécske szezon elé nézünk.” – nem ők találták ki, ilyenre már volt példa egy brazil börtönben, és a katonáknak volt fegyverük, bementek és lemészároltak kb 100+ rabot:D

seven - 2007. 09. 25. 08:37

Nagyon kellemes rész volt a 3×02, hatalmas fejlődés a 2. évadhoz képest.

8/10, csak így tovább.

Vikunya - 2007. 09. 25. 15:19

Hát engem nem fogott meg annyira ez az első rész, és ha már kötekedni akarok, honnan szerzi meg Zsenikém a tervrajzokat? mert ugye első szkés hosszas tervezés után ment! :)

phoenix - 2007. 09. 25. 16:51

jóleesz ez higyétek el első pár rész felvezeti miis lesz a történet utánna beindul… az 1000 ;) pb az mégis csak pb sztem (:

numberone - 2007. 09. 25. 19:28

3×2 Nagyon ott volt aszern

totál a régi PB érzés. az első évadosra kell gondolni.

azért látszik hogy van fejlődés: már nem csak a daru origami hanem egy egész madárhatározóval üzenetnek :)

Havero - 2007. 09. 26. 00:20

hát én majdnem bealudtam, annyira kiszámítható, helyenként már-már B kategóriás, szerencsére szar zenéből most se volt hiány…
azé kiváncsi vagyok mi sül ki ebből, de már úgy nyújtják mint a rétestésztát…

mrgarris0n - 2007. 09. 26. 00:29

madarak recurringok PBben, ld. még europeangoldfinch.net… egyébként teljesen rendben volt a 3×02 is, Lincoln végre használja az agyát, Michael átment MacGyverbe, nekem meg kezd visszatérni az S2 finálé miatt elveszett bizodalmam…

dolgozatlopo - 2007. 09. 26. 14:34

érdekes hogy a csatornát úgy kellett megmutatni neki ,de amikor akció volt egyből tudta hol kell keresni a dugulást,épp kéznél volt egy vödör szesz meg gyufa,és az 1000éve rohadó csavarokat is hiphop kicsavarozta. de azért jó volt

carlos - 2007. 09. 26. 14:52

3×02

Na ez igen,errol van szo.

Havero - 2007. 09. 26. 15:58

kicsavarozta, puszta kézzel

RP - 2007. 09. 26. 17:34

Szerintem a 3×02 a reményt keltő szezonnyitó után visszaesés volt. Ahogy én látom: Michael kap egy adag pénzt, majd elhárítja a dugulást, és így két nap alatt Sona hősévé válik, a börtönfőnök egyből adósa stb. Mahone és Bellick rögtön kavar, Sucre szenved Maricruz miatt (én meg őmiatta), Lincoln vesz egy madárhatározót, szerintem ez az első évadtól távol van (még?).

Denisa Wry - 2007. 09. 27. 08:00

Simán 9/10 volt a 2. rész nálam. Főleg hogy előtte a Heroes-t néztem.
Kiszámítható volt egy-két rész ez igaz, de nem is vártam mást.
Michael-nek igenis lépnie kell azért hogy jobban beilleszkedjen, különben hogy szökne meg, ha állandóan a nyomában vannak a rosszarcok?

Banjoesan - 2007. 09. 27. 11:58

Hát sajnos azt hiszem hogy leágazóban van a harmadik szezon.Úgy néz ki hogy az íróknak nem sok ihletük volt már.Nincs már meg a filmnek az a dinamikája ami eddig volt,tényleg kezd b-kategóriává vállni.De a remény hal meg utoljára….Ui:”Puszta kézzel a csavarokat”hehehe….

coder - 2007. 09. 27. 17:36

Ti valóban 1 rész alapján alkottok véleményt ????
Ugyanmár emberek !!!
Ki fog ez alakulni, türelem … :))

Banjoesan - 2007. 09. 27. 21:12

Sajnos “coder” ez a második rész után jött,és nagyon úgy érzödik hogy ebböl nem lesz nagy durranás.Egyébként türelem van,neked legyen igazad.Csak……..

PB fan - 2007. 09. 27. 21:14

Annak ellenére hogy mindenki cancel-ezni akarja a sorozatot eddig megnézték az első két részt.Amugy szerintem fogják tartani a későbbiekben a színvonalat a készítők.most a két uj főkarakter a halász csávóka meg a “gonosz” fekete csajszi jónak igérkezik.

Sped - 2007. 09. 27. 23:54

Tuja Baksh-al totálisan egyetértek, megspórolt nekem egy hosszú post-ot. :)

A második rész pedig állat volt. Én ugyanolyan lendülettel nézem, ahogy eddig is. Vannak jobb-rosszabb részek, törvényszerű. Amíg PB lesz én nézem. Akinek nem tetszik ne nézze, pofon egyszerű. :)

seven - 2007. 09. 28. 07:15

Ezt még hányszor írjátok be? Az nem lehetséges hogy valakinek egyszer tetszett… aztán már nem, DE 1. vagy reménykedik 2. már nem tudja abbahagyni mert kiváncsi.

Nekem is ez volt. 1 évad jó, 2. évad kínszenvedés, most a 3. évad tetszik BÁR tény, hogy nagyon kezd kifulladni az egész.

varecza - 2007. 09. 28. 10:38

hát tényleg kezd kifulladni, de nagyon!!!

zhaoman - 2007. 09. 28. 13:41

“már nem csak a daru origami, hanem egy egész madárhatározóval üzenetnek”. Ez tetszett! :)

Adane - 2007. 09. 28. 17:30

Szerintem nem kap cancelt a harmadik évad nagy a nézettség ahoz … és szerintem nagyon jo a 3 évad az elsőnél biztos ha a 2 évad végén lezárták volna az olyan értelmetlen és izléstelen befelyezés lett volna :) nekem ez a véleményem

wisteria - 2007. 09. 28. 18:02

Tuja Baksh, minden szavával egyetértek.
Nálam a PB egy örök szerelem. Imádtam az első évadot és a másodikat is, főleg az első felét.
Bár sokszor én is kritikus vagyok… Most a második részben kacarásztam a Sco MacGyveres robbantásán, meg Mahone hadonászásán, amitől az összes kemény fiú betojt. De mint az igaz szerelemben, ezeket a kis hibákat simán elnézem és alig várom az újabb részeket.:)))

Desmond Wallace - 2007. 09. 28. 18:25

Nekem továbbra is tetszik.

vape - 2007. 09. 28. 21:38

az első rész harmadánál lekapcsoltam, másodjára sem sikerült megnéznem. iszonyat csalódás.

sebaj, egy sorozattal kevesebb van a nézendők listáján.

varecza - 2007. 09. 28. 22:43

megértelek!

Havero - 2007. 09. 29. 10:33

nekem is asszem jövő héttől több hely lesz a vincseszteremen…ha meg vmi mégis történne, majd ti itt szóltok és akkor bepótlom

tyl3r - 2007. 09. 29. 12:45

Shadynek uzenem hogy PB 3. seasson rullez…

Quantumleap - 2007. 09. 29. 13:22

Vazze, akinek nem jön be, legalább meg is indokolhatná, hogy miért. Unom már az ilyen egyszavas negatív véleményeket.

dolgozatlopo - 2007. 09. 29. 21:53

nekem összességében tetszett. Ha nem tetszene akkor is nézném. Csak a gagyi megoldások aggasztanak kicsit. A Meggájvör stílus. Szerintem egy börtönös-szökéses témának 2 eredeti fejezete lehet. 1 börtönben 2. börtönön kivűli hajsza. az hogy visszakerül egy börtönbe az már ismétlés, még ha teljesen más is. remélem bedurvul mint a lost 3. van még rá elvileg 5 része:) csak a lost egy más kategória. meg mondjuk az a világ legjobb sorozata…:)

winnie - 2007. 09. 30. 10:43

wisteria: ezt kérdezd egy lost topikban. ott kapsz választ. szerintem is jelenleg a legjobb sorozat.

winnie - 2007. 09. 30. 10:44

megnéztem közben végre a 3×02-t, teljesn jó volt, bármikor jöhet a folytatás

Ponty Béla - 2007. 09. 30. 12:04

A 2. évad utolsó három részét pár hete néztem meg, éjfél után, félálomban. Tehát néztem, de nem láttam. (A lányomnak jön a foga, úgyhogy máskor nem volt időm. :) Ennek az lett a következménye, hogy azt se tudtam, hogy került be ebbe a börtönbe a négy jómadár. Aztán most a második részt nézve rájöttem, hogy annyira nem is érdekes, mert ez így önmagában is nagyon hangulatos lett. Az egész második évad nem közelítette meg egyik harmadik évados rész hangulatát sem szerintem. Szóval én azt hiszem, nézni fogom, meggájver ide vagy oda.

Havero - 2007. 09. 30. 15:17

a meggájver legalább izgalmas volt:P

voorhees - 2007. 09. 30. 17:27

Úgy érzem egy kicsit mintha túl komolyan vennék páran ezt a sorozatot. Első körben szerintem érdemes megjegyezni, hogy amerikai. Van pénz, van technika, de ötlet már nem mindig. Nincs új a nap alatt. Akárhogy is nézzük, egy sorozatnak nem is a történet eladása a cél, hanem a benne szereplő karaktereké. Ezért érzik szerintem sokan, hogy felesleges a folytatás, és legszívesebben mustárgázt bocsátanának a Fox székházba. Nem túl eredeti a történet? Logikai bukfencekkel van tele? B-kategóriás? Igen, de ez már az eddigi szezonokban is így volt. Nem szabad túl sokat várni. Van egy rendelkezés álló eszköztár, amiből pár bácsi és néni egy asztal mellett ülve választja ki a paneleket. Építkeznek. Megpróbálják kitalálni, hogy mi okozná a legnagyobb meglepetést a nézőknek. Néha sikerül, néha nem. Börtönből szökni nem túl eredeti. A hatóság elől menekülni szintén. Ha ugyanezt egy másfél órás filmben kéne végignézned, röhögve kapcsolnál másik csatornára (ezért is aggályos számomra egy kicsit a 24 mozifilm). De így pont jó. Szórakoztat. Ha szerencséd van, még pár karakternek szurkolni is tudsz, és jó párat pedig unszimpatikusnak találsz majd. Ez már elég. Ez volt a cél. Én is imádom a sorozatokat, és megpróbálom a helyén kezelni őket.

Dirtyboy - 2007. 09. 30. 17:28

Sziasztok! énis nagy pb dan vagyok:) csak azt nem értem, hogy hogy került LG a cég kezébe? mikor aldo burrows emberei őrizték és megigérték hogy nem esik bántódása… hacsak nem ők is a cég emberei, bár nem hinném

seven - 2007. 09. 30. 18:08

voorhees most jól megmondta hogy nem ám a sorozat rossz, hanem mi :P

voorhees - 2007. 09. 30. 19:45

seven: ha ezt komolyan gondoltad megnyugtatlak, én is ugyanolyan sorozatbuzi vagyok mint ti. peace

wisteria - 2007. 09. 30. 20:29

“ezt kérdezd egy lost topikban. ott kapsz választ. szerintem is jelenleg a legjobb sorozat.”
Ha egy lost topicban feltenném a kérdést, kiátkoznának.:) Na meg annyira nem érdekel a lost, hogy egy kattintást sem szánnék a topicjára.:)
voorhees: tényleg nincs új a nap alatt. Talán már nincs is olyan forgatókönyíró, aki olyat tudna kitalálni, ami földhöz vágná a nézőket. Talán már Tarantino sem….:)

winnie - 2007. 09. 30. 20:47

hehe. én anno a 3×04-nél írtam, hogy azért élvezem hétről-hétre, mert nem tudom, hogy mi lesz a köv. jelenet. sorozatfanatikusok írják sorozatfanatikusoknak – részemről hűúzzák ki minél tovább, mert tényleg akkora élmény egy-egy epizód megnézése. (és válaszok? tonnányi van, de persze újabb kérdésekkel:)

voorhees - 2007. 09. 30. 20:50

wisteria: igen-igen “Talán már Tarantino sem….:)” – aki szintén régi és újabb filmműfajokat elevenít fel (Kill Bill – wuxiák, Grindhouse – ugye a régi zs-katos exploitation filmek, stb.), de legalább ezt rendkívül élvezetes és fogyasztható formában teszi. Ezért szeretem a filmjeit. Aki meg forgatókönyvírásra adja a fejét, annak igencsak nehéz dolga van, túl sok mindent láttunk már. De amíg van egy Lynch-ünk, vagy egy Cronenbergünk, én nem panaszkodom. :)

rio - 2007. 10. 01. 12:32

na ez mekkora blama?… vajon mit felejtettek ki a cikkből?

(SPOILER?)

http://www.origo.hu/teve/20071001-*******.html

winnie - 2007. 10. 01. 12:53

ööö, inkább href-fel rövidítve az ilyen címet:)

coderman - 2007. 10. 01. 22:17

Hogy tartja e magát? Hajjaj! :D Szerintem sokkal jobb mint a második évad, végre visszahozták az első évad hangulatát, amiért elkezdtem nézni az egészet. Én a 2. évad közepén szálltam ki majdnem, de ezek után már biztos nem fogok :D

seven - 2007. 10. 01. 23:25

én is bizakodom, de eddig még csak 2 rész telt el…

seven - 2007. 10. 02. 10:29

a 3. sem volt rossz, bár… az epizód első fele elég lassú volt. a végére azért jó lett. what’s in the box? :)

Denisa Wry - 2007. 10. 02. 10:58

seven: már megvolt a Heroes és a PB is? Ez igen. Pb osztályzat mennyi?

seven - 2007. 10. 02. 12:14

6.5 /10 :P

reggel van időm megnézni.

Denisa Wry - 2007. 10. 02. 13:19

Köszi.
Sajna csak holnap este tudok belenézni.

FlasH - 2007. 10. 02. 20:05

spoiler
szerintem a dobozban egy kez van, meghozza az LJ-e, legalabbis arra hasonlitott ahogy kikockaztam..

Kopp4ny - 2007. 10. 02. 20:29

Szerintem a dobozban egy vibrátor van beleillesztve egy Jenna Jameson művaginába. Szóval Lincoln jogosan döbbent meg. Amúgy a rész zsíír volt nagyon

seven - 2007. 10. 02. 20:40

remélem a dublör feje…

Kopp4ny - 2007. 10. 02. 20:51

De az a baj, h a következő rész előzeteséből nem lehet leszűrni, h mi volt a dobozban. Pedig Linc-et
is mutatják és semmi szomorúság vagy bánat nincs az arcán…ez lehet, h a színészt minősíti? …

Desmond Wallace - 2007. 10. 02. 22:06

A nagy kérdés most tényleg az, mi van a dobozban?

rio - 2007. 10. 03. 13:02

a hetedik c film végéből kiindulva szerintem megtalálták a módját hogy kiírják sarah-t a sorozatból :)

chainie - 2007. 10. 04. 13:37

Még mindig hihetetlen számomra, hogy kiírják/eltüntetik Sara-t.. Michael-nek ő az egyetlen motivációja. (?!)

DQ - 2007. 10. 04. 14:44

Sara-t mindenképpen el kellett tüntetniük – legalább egy időre – mert terhes lett a színésznő…

winnie - 2007. 10. 04. 15:09

“Sara-t mindenképpen el kellett tüntetniük – legalább egy időre – mert terhes lett a színésznő…”

kis lemaradás – már nyár elején szült, amikor forgatták ezeket a részeket, munkára készen állt kvázi.

az eltüntetésről mindenki tud – kérdés, hogy örökre szól-e.

Desmond Wallace - 2007. 10. 04. 16:03

Ha a feje lesz a dobozban, akkor eléggé végleges, de remélem nem így lesz, és a PB-nél sosem a legkézenfekvőbb megoldás szokott bejönni, remélem most sem így lesz.

DICKtator - 2007. 10. 04. 16:23

Na, nekem kicsit döcögősen indult az évad, de ez a harmadik rész már kezdi felidézni a régi izgalmakat. A cliffhanger pedig szuper volt: végre! Most éreztem először ebben az évadban, hogy rögtön megnézném a következő részt is.
Amúgy a hangulat a lepukkant börtön ellenére nekem nem elég darkos, legalábbis a rideg Fox Riverhez képest a sok szánsájn meg a latin zene elég vidám légkört teremt, a rossz arcok, meg gusztustalanságok ellenére is… Remélem azért majd jobban bedurvulnak a dolgok! :P

Dirtyboy - 2007. 10. 04. 16:46

sziasztok! megnézem a 3×04 epizód képeit a Good frence-jó kapcsoalt című rész képeit:D és hát sztem má ti is:) ésa ottvan hogy már ásnak valamit. szerintem scofield elment egy alaguton áát és tönkretett valamit h tudjanak ásni. de elég nehéz lesz mivel ott ál 2 őr! szoval már a 4. érszben megkezdődnek a szökésre az előkészületek!!!

wisteria - 2007. 10. 04. 20:30

Sarah W.Kelly júliusban szült, és úgy tudom akkor kezdték a harmadik évadot is forgatni. Szval azért egy nőnek kell kb. fél év, hogy összeszedje magát egy szülés után és kamera elé merjen állni.:)))
Nem hinném, hogy megölik a szereplőt, mert akkor mi lesz Michael-lal? Egyébként tőlem akár meg is ölhetik, nem hiányozna, bocs.:)

Denisa Wry - 2007. 10. 05. 08:18

Sara nekem sem hiányzik. De azt nem hiszem hogy az ő feje van a dobozban, ha mégis tuti hogy Linc nem mondja meg a tesónak.
Ez a 3. rész nekem visszaesés volt. 6/10 :-(

Mike - 2007. 10. 05. 15:37

24 részen keresztül tervezik a szökést, utána meg még 24 rész, hogy keresik a halásszal a faszit koordináták alapján…aztán cancel…:D

Lostos - 2007. 10. 06. 00:53

seth_greven, nagyon ismerős a neved!!!! Csak nem tudom hogy honnna, segítenél??

seven - 2007. 10. 09. 08:41

és meglépték. bazdmeg.

Denisa Wry - 2007. 10. 09. 08:55

seven!!!!!!!!
A francnak kóricálok erre. :)

szucsitg - 2007. 10. 09. 09:44

seven: mit léptek meg? én kb úgy vagyok a pb-vel, mint winnie a heroes-zal…:)

winnie - 2007. 10. 09. 09:47

her head in a box:)

itt a készítői interjú, majd holnap kiposztolom, remélem valaki fordítja is:) a lényeg, hogy michaelnek valamivel motivációt kellett adni és ez biztos, hogy elegendő volt.

kép és interjú:
http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Exclusive-Real-Story/800024014?rssDate=12345678

szucsitg - 2007. 10. 09. 09:56

köszi winnie. azért ez így nekem gyenge húzásnak tűnik…

seven - 2007. 10. 09. 10:15

mondjuk jó ,volt ez a csavar az elején, de aztán baromi unalmas lett az epizód… nagyon látványosan elkezdett kifulladni a sorozat.

Ahha - 2007. 10. 09. 10:27

Hát nem tudom, hogy más valaki is így van-e a sorozattal mint én, de nekem már az első rész is elég gagyinak tűnt ebből az évadból… jó, mondom, évadkezdés, megnézem a második részt.. nem sok minden változott. Most, azonban a harmadik rész közepénél, már úgy voltam, hogy a felénél abbahagyom a részt.

Egyszerűen nevetséges, b-kategóriás film érzése van az embernek. Ráadásul a sittes jelenetek egyfolytában a madmax-et és a water worldot juttatják az eszembe, ami akárhogy nézzük elég gáz. :D

Hol van ez a sorozat már pl egy House-hoz képest?

Kár érte.

hehehaha - 2007. 10. 09. 12:10

Kuss legyen már. Elegem van már a fikázókból. Ha nem tetszik akkor ne nézd b+ … Érdekes, ugyanannyian (vagy többen) töltik, nézik, mint régen. Azért az is jó hogy a House-hoz hasonlítod a PB-t. Ez mar elárulja hogy közöd 0. Nekem ugyanúgy bejön a sorozat, pl szerintem most a 4. rész iszonyatosan izgalmas volt és ezt várom ettől a sorozattól.

wisteria - 2007. 10. 09. 12:19

A PB-t a House-hoz hasonlítani? Mármost nem sok House-t láttam, de épp azért, mert amit láttam, azok baromira egyformának tűntek.Ehhez képest a PB-ben azért nem igazán lehet előre tudni, hogy mit találnak ki.

winnie - 2007. 10. 09. 12:54

oké, innentől kezdve nem fog elférni mindenki véleménye. a kommentek a sorozat megvitatására szolgálnak és nem egymás anyázására. szomorú lenne, ha lesüllyednénk egy random fórum értelmi szintjére, de úgy látom elkerülhetetlen…

Bányapeat - 2007. 10. 09. 12:56

Most akkor mit léptek meg? Sarah néni fejét vágták le? Én a halász barátnőjét tippeltem még amikor néztem a részt, de mostmár tudni akarom:D Legalább csütörtökig nem tudom megnézni…

bobbyewing - 2007. 10. 09. 13:02

Azért az tisztázzuk, hogy nem fröcsögtem ! Kapd elő melyik mondatra gondolsz ami ilyen érzékenyen érint.
Amúgy a sorozat szerintem sem a legerősebb most, és azért nézem ennek ellenére is mert még “jóra fordúlhat” ha az 5. 6. stb rész után is kevésnek fogom érezni akkor cancel, addig meg hagy írjam már le , hogy nekme nem annyira nyerő most a dolog, de a remény hal meg utoljára(na ez fröcsögős)
na, béke !

Oziris - 2007. 10. 09. 14:56

Azért a spoilereket kitehetnétek………….

winnie - 2007. 10. 09. 15:09

maga a topik is a “Merre tart – Spoilerkarantén” zónában van, minden reggel az aktuális epizódról van szó, így egyértelmű, hogy addig nem szabad olvasgatni, míg meglepetés érheti az ember.

Ahha - 2007. 10. 09. 17:04

korrektebb lett volna, ha azt is kiszedted volna, amire reagáltam, nem?

Psy - 2007. 10. 09. 19:16

hehehe, tudtam én hogy valami nagy darabka husi lesz abban a dobozban, mert erősen át volt vérezve a doboz jobb alsó sarka, ami egy kislábujjtól, fültől nem valószínű. Poor Sara… :D

chainie - 2007. 10. 09. 19:17

Khm, nálam sajna erősen cancel-veszélyes lett, legalábbis hétről-hétre nem fogom megnézni (vagy lehet, hogy mégis…)

Vazze, ezzel az egész Michael-motívációt eltörölték. Kapják be.

:-(

Oziris - 2007. 10. 09. 19:32

Merész volt lelőni az egész szerelmi szálat…

chainie – azért a motivációt nem törölték el,mert a bosszú is egy elég erős motiváció lehet akár(pl a 4.évadban).De tény h történetileg simán hülye húzás volt…

winnie - 2007. 10. 09. 19:33

“Vazze, ezzel az egész Michael-motívációt eltörölték. Kapják be.”

??? épp hogy ezért csinálták a készítők. a motiváció miatt. meglesz sara ls nem maradna semmi. így viszont michael átmegy terminátorba.

chainie - 2007. 10. 09. 19:37

Szia Oziris!

Biztos csak én vagyok ilyen érzelgős fajta, de basszus ekkora rajongói tábort nem biztos hogy el tud veszíteni a PB.

Oké, első felindulásból én is azt írtam, hogy cancel, aztán lehet, hogy mégiscsak tovább nézem, de ez a PB már akkor sem lesz az igazi.

Nem, nem, nem és egyszerűen nem értem, hogy miért nem találtak bármilyen más megoldást SWC távoltartására. Ami a cikkben van fent a link mögött, az szvsz bullshit.

Nem kevés fan-site, fórum és blog foglalkozik a MiSa jelenséggel, plusz marhára sokan izgultak a szerelmi szál miatt.

Most maradt a kokóhoz jutó függő Mahone (Fitchner amúgy FANTASZTIKUSAN COOOOOL), a csicska-patkány Bellick, a pedofíl és most már drogdíler Tíbeg (szintén király színészi teljesítmény szerintem), nade KIT szeressünk?? Ennyire nem kellett volna bedurvulni..

:-(

chainie - 2007. 10. 09. 19:41

“épp hogy ezért csinálták a készítők. a motiváció miatt.” – igen, winnie, tudom, hogy a cikkben erre utalnak, de szerintem ez egyszerűen mellébeszélés.

Nem lesz egyszerű úgy katarzishoz juttatni a nézőt, hogy Michael számára a bosszú lesz a cél és nem a re(?)union Sara-val. Ez nem Seagal és az Ölve vagy halva…..

Nagyon el vagyok keseredve, és nem értem, de tényleg.

winnie - 2007. 10. 09. 19:51

félre ne érts, én is azt akartam, hogy maradjon, csak valahol megértem őket.

Oziris - 2007. 10. 09. 19:53

Sztem ezzel sokan így vagyunk!
Winnie azért a Michael the Terminator dolog kemény lenne:D
Halkan jegyzem meg azért lesz ott egy Linc vs. Michael surlódás is,nemhiszem h naon csipázza majd h Linc elhallgatta előle a dolgot…

wisteria - 2007. 10. 09. 19:54

Sztem valami miatt nem akarták Sarah-t vissza a sorozatba. Vagy ő nem akart visszamenni. Vagy úgy meghízott a terhesség alatt, hogy nem lehetett visszatenni.:))) Mindenesetre, ahogy kiírták az király megoldás volt, szinte az egyetlen lehetséges. Linc biztos nem fogja elmondani Michael-nak, amíg ki nem jut. Aztán meg….ki tudja mi lesz, de nem igazán tudom elképzelni őt valami bosszúűlló terminátorként, ahhoz ő túl elegáns…
Ja, Sofia megölésének egyébként mi lett volna az értelme? :O

Hunnenkoenig - 2007. 10. 09. 20:09

Ez szerintem is balfek huzas volt.

Bar ertem, hogy miert kellett meglépni, ha nem tudtak megegyezni (bar a cikk szerint mindenki jo haver es a masikon mult nem rajta), megis rossz fele vitte el a sorit szerintem.

Romantikus szalnak mindenkepp kell lennnie, ez törveny. A whistler csavo es a csaja viszont engem rohadtul nem erdekel. Igazabol az sem erdekel, hogy a fickot sikerül-e kijuttatni.

Esetleg ha Linc összejönne a csajjal, akkor az meg talan szodaval elmenne. Bar ahhoz eleg nagy XXX jelenettel kene nyitni, hogy elfogadjam :-P

A sori meg mindig jo szerintem, bar a motivaciok mar regen nagyon langyosak, csaka kivitelezes erdekel meg mindig.

Leó - 2007. 10. 09. 21:02

Na vazz ha Linc összejön a pszicho-csajjal én magam alá csinálok. Pedig rohadt jó nő. Ha 10 évvel idősebb lennék… Na jó lehet 15tel:-) Másfelől sztem nem kell romantikus szál, de ezen a véleményen csak én vagyok, de én egy beteg állat vagyok. És utálom a filmekben/könyvekben/zenében a romantikát. (érdekes módon amúgy romantikus alkat vagyok) És én nagyon bús panda vagyok amiatt, hogy Sara-t kinyírták. (-They killed Sara! -You bastard!) Meg ez a fejlevágós dolog a Seven óta lejárt dolog…

Adreee - 2007. 10. 09. 21:28

Hogy őszinte legyek amíg nem olvastam el azt a cikket meg az itteni hozzászólásokat meg voltam győződve arról hogy ez a “dobozban Sara feje” dolog csak kamu. Mármint néztem, de nem hittem el. Gondoltam biztos ez csak egy trükk…mármint hogy Lincolnnal el akarják hitetni hogy Sara valóban halott, hogy elhitessék vele hogy mindenre képesek meg ilyesmi. Igazából még mindig bízom benne hogy ez csak egy trükk a sorozatban és nem ölték meg Sara-t (elvégre ebben a sorozatban bármilyen fordulat előfordulhat), de hát így..mostmár egyre kevésbé reménykedem. Amúgy szerintem is nagy hülyeség volt ezt tenni…ezzel elvesztett egy jó nagy darabot magából a sorozat… De fúú…én ezt nem tudom elhinni…biztos hogy igaz? Sara-nak ennyi volt??

Leó - 2007. 10. 09. 21:41

Adree! Ezt ugye nem mondod komolyan? Valóban vannak durva fordulatok, de akkor még kb nekem is cancel lenne. Mert oké hogy nekünk bábunak tűnik a fej, na de hogy olyan távolságról ne tudja ezt megállapítani Linc? pfffff

Desmond Wallace - 2007. 10. 09. 21:54

Nem tetszik, hogy kinyírták Sarát. Durva lépés volt. Így már egy jó nő sincs a sorozatban. De lehet, hogy még egy állatorvos visszavarja a fejét. :D Vagy csak klón volt, gondoljatok csak a 2. évad zárására, ott a cégnél az orvosfickók. Linc nem végzett DNS vizsgálatot, őt meg egyébként se nehéz átvágni.

Komolyra fordítva a szót, szemét dolognak tartom, hogy miután szűlt, simán kiírják a sorozatból. Máshogy is meg lehetett volna ezt oldani. Lehet, hogy most ugrott cápát a sorozat. Sucre jelenléte erőltetett.
Hogy rabolták el L.J.-t az ügynökcsajtól?

Az aktuális rész nem volt rossz. Ja és így semmi plusz motivációt nem kapott Michael, mert nem tud semmit a dologról.

Leó - 2007. 10. 09. 21:59

Sucre szimpi mikor éppen nem nyafog. Még ha néha önzőnek is tűnik kicsit, de a szeretet nem önzőség. Sokat szívott a nője és megértem ha Sucre vele akar foglalkozni.

A klón-ötlet vicces Desmond, de azért ennyire nem szcáj-fáj (tudom, hogy sci-fi-nek kell írni) a sorozat. Mert azért az eléggé ütős lenne. Egyébként nekem tetszik eddig, ennek legalább mindig várom a kövi heti részét (a Hősökkel ellentétben,amit jelenleg kicsit unok)

Desmond Wallace - 2007. 10. 09. 22:04

Klón-ötlet: Ja és akkor már sci-fi akció lenne, és az alcíme lenne, hogy: szökés a bolygóról.

A következő résznek egyébként jó a promója.

Leó - 2007. 10. 09. 22:08

Desmond: kérlek jelentkezz a PB írócsapatába. De ha már ott vagy írd bele légyszi Kelly Martint pár aktjelenet erejéig (aki régen nézte a Vészhelyzetet az tudja miről beszélek:-). És Alexszel is csinálj valamit, mert nagyon bírom a fickót, de így hogy Haywiret haluzik mindenhova nem kedvelem már annyira.

Desmond Wallace - 2007. 10. 09. 22:13

Röhögnék, ha az alkotók is így képzelnék, de ha így lenne – remélem nem – akkor lenyúlták az eszement ötletemet. Befejeztem.

rio - 2007. 10. 09. 22:16

nekem eddig bejött a harmadik szezon. mahone meg egyre fantasztikusabb, william fichtner lassan egy szintre jut nálam michael emersonnal :)

Hunnenkoenig - 2007. 10. 09. 23:11

“szcáj-fáj (tudom, hogy sci-fi-nek kell írni)”

Azt viszont ugy latszik nem, hogy “száj-fáj”-nak kell ejteni :-P

Hunnenkoenig - 2007. 10. 09. 23:13

lol… most nezem csak, hogy a sci-fi meg magyarul is ertelmes… a herpesz uj szakkifejezese.

fi a sci-am…

Na jo, abbahagyom az offot es trollkodast :-))

Leó - 2007. 10. 09. 23:27

Hunnen: kabbe:-) amúgy igazad van, de képzeld: tudtam. De ahogy Fábry a fotelt fotöjnek mondja úgy én a száj-fájt szcáj-fájnak. Ennyi. és Mahone nagyon jól játszik ez nem is kérdés, de én normális zseni-Mahonet akarok.

Elessar - 2007. 10. 10. 11:21

Komolyan mondom nem értek itt sok embert! Sztem eddig a 3. évad simán veri az ultragagyi 2.at,és ennek nagyon örülök. Nálam most PB az egyértelmű favorit,pl az eddig sajnos rémgyenge Heroes-sal szemben,bár tudom,a kettőnek nem sok köze van egymáshoz,de ez a két sorozat még terítéken van nálam:)

Bányapeat - 2007. 10. 10. 11:56

Tényleg jobb a harmadik évad. Az első rész nem tetszett, sablonos volt, hatalmas összeesküvés, szöktetés, juj gonoszok. Aztán a következő két részben felülmúlták ezeket. Apropó, hogy a negyedik részről is tudjak véleményt alkotni, valaki tudna magyar feliratról információval szolgálni? feliratok.hu-n csak angol van, azt pedig nem értem. Leszámítva, ha nincs benne sok fuck you

mentalitaultras - 2007. 10. 10. 12:42

Ha tényleg ilyen idióta módon megszabuldulnak Sarától (már pedig nagyon úgy tűnik), ezzel maguk allatt vágják a fát a sorozat készítői. Lassan nem marad a nézőt is érdeklő történetszál.
A várható szabaduás után egyszerűen normálisan folytathatatlan lesz a sorozat. Kinn van a senkit nem érdeklő ejdzséj és ennyi.
Eddig nem voltam ezen a véleményen, de most azt mondom a 2. évad végén le lehetett volna zárni szépen a sorozatot. Szerintem az volt a csúcs és innentől nagyon kell agyalni azon mivel lehet még érdekességet belevinni.

Quantumleap - 2007. 10. 10. 13:14

Nekem tetszik, hogy kinyírták Sara-t, mint ahogy általában szeretem a sorozatbeli haláleseteket, mivelhogy életszerűséget sugallnak. Gondolom, mindenki arra számított, hogy Michael kiszabadul, a többiekkel kiszabadítja Sarat és LJ-t, megbuknak a gonoszok, és mindenki boldogan él, míg meg nem hal. De szerintem pont ettől eredeti, hogy nem az történt, amire számítottunk.

Hunnenkoenig - 2007. 10. 10. 13:25

Hat LJ szerintem sem erdekel senkit. Engem aztan nem izgat, hogy megszabadul-e vagy sem, mivel nem volt annyit a sorozatban, illetve nem olyan volt a szerepe, hogy a szivemhez nöjön…

Lehet ebböl tenyleg capa lesz…

wisteria - 2007. 10. 10. 15:30

Mi lesz itt vajon az új szerelmi szál? Linc+ láncfűrészes Susan? Vagy Linc+Whistler Sofija? Gondolom Sco nem fog senkivel szerelembe esni…Egyáltalán szerintetek a huszonvalahány rész alatt végig ebben a dutyiban fog kuksolni?:(( Mahone roppant ellenszenves lett nekem, hogy belőtte magát….De valami iszonyú jól játszik a színész, tán a legjobb az egész stábban.

Hunnenkoenig - 2007. 10. 10. 15:36

En azt nem szeretem, hogy T-bag ilyen csicska lett.

Igaz meg mindig jol jatszik a szinesz, de a karakter szerintem sokat vesztett a varazsabol.

Májkellnek meg majd küldenek egy csajt, aki Sarah kishuga es roppantul hasonlit ra es azt sem banja, hogy M csak S-t latja enne, mert M-nek meteres a vereres :-P

Desmond Wallace - 2007. 10. 10. 15:54

Kéne valami jó csaj a sorozatba, mert ez a két új nő elég súlytalan.
Remélem nem az egész évad fog a börtönben játszódni. Arra kíváncsi lennék, hogy mit kezdene Michael a Cég embereivel. Eddig nem ölt, de ha megtudja, hogy Sara már a kukacokkal alszik…

gbravoo - 2007. 10. 10. 16:55

Hi! Egyetértek Quantumleap-pel, én is örülök, hogy kiírták Sara-t. Egyáltalán nem volt szimpatikus, bár álmomban nem képzeltem volna, hogy képesek lesznek meglépni ezt így. Ha csak egy kicsit is szimpatikus lett volna Sara, akkor most igen el lennék kenődve, mert ez így nagyon durva volt.
T-bag-nek pedig tényleg nem áll jól ez a csicskás szerep de majd alkot megint valami nagyot nem féltem. A lényeg, hogy ki ne írják, mert akkor befejeztem a sorozatot, bár a többiekkel ellentétben nekem ez az évad tetszik a legjobban. Csak így tovább! Már alig várom a következő részt, nem úgy mint a második évadnál.

Desmond Wallace - 2007. 10. 10. 17:03

Nekem meg Sara nagyon is szimpatikus volt. T-Bag-et részemről kiírhatják (legnagyobb szemétláda a sorozatban), elnyerhetné már méltó büntetését.

Bányapeat - 2007. 10. 10. 17:50

T-Bag biztos alkot valami nagyot benne. A hétfői részt még nem láttam felirat híján, de a harmadikban már elkezdte az áskálódást, eredménnyel.

Quantumleap - 2007. 10. 10. 18:13

gbravoo: Nekem szimpi volt Sara, de ettől függetlenül tetszik a készítők 24-be illő bátorsága.

T-Bag biztos nem fog elpatkolni egy jó darabig, mert akkor tényleg hatalmasat zuhanna a nézettség. Majd szerintem csak valamikor a sorozat legvégefele.

wisteria - 2007. 10. 10. 18:30

Szerintem T-Bag-nél Bellick még undorítóbb.Egy igazi pondró, aki csak a maga malmára hajtja a vizet, senki más nem érdekli. Ő az egyetlen olyan negatív szereplő, akinek még egy szimpatikus vonása sem volt.T-Bag-nek és Mahone-nak azért voltak emberi megnyilvánulásai.

Quantumleap - 2007. 10. 10. 18:41

Azért Bellicknek is volt: gondolt az anyjára. :D

wisteria - 2007. 10. 10. 18:51

Ja, télleg: Bellick mamája.:)))) Ez az egy pozitivuma volt.

seven - 2007. 10. 10. 19:11

jaj, jaj, bátorság? hát ez nem bátorság hogy kiírják az egyik szereplőt mert épp személyes dolgai vannak meg nem fér össze a forgatás a személyes napirenddel.

egyébként meg az nem feltétlen pozitívum ha csak úgy kihajítanak random főszereplőket, pont a 24 egyik legnagyobb gyengesége ez.

Quantumleap - 2007. 10. 10. 19:45

Én meg már baromira unom a szokványos klisékkel teli akciókat, ahol a pozitív főszereplőkről lehet tudni, hogy úgyse fognak meghalni, valahogy úgyis kimásznak a csávából.

Quantumleap - 2007. 10. 10. 19:47

Vagyis sokkal életszerűbb, ha pumpálják az adrenalint a nézőben, aki így valóban aggódik az adott szereplő életéért.

Adreee - 2007. 10. 10. 21:00

Gagyi második évad? Lehet hogy sokan nem ugyanazt a sorozatot nézzük. De komolyan… olyan szívesen megkérdezném attól akinek nem tetszett, hogy mi nem tetszett benne? Szerintem zseniális volt…. alig tudtam kivárni mindig az egy hetet. És szerintem a 3 közül az volt a legjobb évad. Ez a mostani már egy kissé eröltetett…na mindegy.

chainie - 2007. 10. 10. 21:04

Kedves Winnie!!

Azért reménykedtem, hogy lesz egy ‘Sara Tancredi RIP’ – post, ahol kisírhatjuk magunkat mi, MiSa rajongók…

:-(((((((

Más: aki azt hiszi, hogy T-Bag tényleg csicska lett, az abszolute nem látja át a karakter mesteri -és elborult- gondolkodását. Már szinte a teljes vezérkar a zsebében van…nemhiába ‘zsebes’.. hehhe :-D

winnie - 2007. 10. 10. 21:24

csak kivártam a magyar feliratot, van egy interjúm is, de ilyen címet nem adok, mert sokan a második évadot nézik:)

Hunnenkoenig - 2007. 10. 10. 22:01

Sajat interju, vagy a fentebb linkelt forditasa?

Sajat jobb lenne…

mentalitaultras - 2007. 10. 10. 22:35

Hát igen, a gagyi 2. évad kifejezést én sem tudom hova tenni…

winnie - 2007. 10. 10. 22:41

“Sajat interju, vagy a fentebb linkelt forditasa?”

csak a fenti link. időm sajnos nincs rre, sajáthoz meg még kicsik vagyunk:) csak kevesen ismerik a sztorit még.

Hunnenkoenig - 2007. 10. 11. 00:10

“sajáthoz meg még kicsik vagyunk”

Kerdezni nem kerül semmibe es altalaban nem szoktak keresztbe lenyelni az embert, max egy nemet kapsz.

Ha illedelmesen elmondod, hogy ki es mi vagy, hanyan latogatjak az oldalt stb. akkor en akar egy emailes Q&A-t nem latok lehetetlennek.

En igy szoktam jatekfejlesztökkel. Igaz azok nem olyan hiresek meg stb. de akkor is meg lehet probalni.

Föleg, hogy magyarorszagrol biztos nem kapnak annyi interjukerest, vszont ez is egy piac. Es a TV piac nagyobb mint a jatekpiac :-)

En beprobalnam. Bar ha ugy erzed, hogy az oldal szamara fölösleges es ugyse erdekel senkit, akkor hagyd. Nekem nyoc :-)

Borcsa - 2007. 10. 11. 08:56

Az első ütött a második azért néztem h megtudjam h kihoznak-e vmi értelmeset belőle. De ez a harmadik szerintem nagyon ott van a topppon. legalabbis nálam. Teccik a sonas környezet az tényleg piszok mód el van találva. egy dolog zavar benne, h ugyan az a dolog csak más bőrben, szkófildnak ki kell törnie innen is. oké masodszor még belefér, de remélem nem erröl fog szolni az egesz evad börtönbe-be börtönböl ki és igy tovabb. Sarah megygilkolása hat uhh, én is abba bizok h ez csak trükk, nem mintha különösebb modon kedvelem ovlna, de ez durva volt szerintem. mert ha májkül megtudja totál hazavagjak, és akkor a sorozat kinyirbálodik telejsen, vagy mi lesz az evad vegere derul ki es ez lesz a befejező mozzanat? kijut szkofild holvan sarah-halott puff neki. the end? azert ez igy morbid lenne :D

driftwood - 2007. 10. 12. 00:36

egyeterétek mentalitaultras-sal – sztem is tökéletes lett volna, ha lezárják 2 évad végén, aztán annyi. szökés – megmenekülés. rendkívül hülyén zárták le a MiSa szálat, jobb lett volna, ha visszahozzák Sarat legalább néhány rész erejéig. tudom, ez nem egy love story, de a végén már csak a MiSa szál miatt néztem az egészet, mert tök izgi volt, ahogy alakult ennek a 2 embernek a sorsa. most már nem is érdemes nézni a 3. évadot, michaelen kívül nem is maradtak érdekes karakterek. elcseszték az egészet.

Denisa Wry - 2007. 10. 12. 08:04

A nőkkel csúnyán bánnak ebben a sztoriban, ha nem ölik meg őket, akkor biztos, hogy kiderül róluk valami rosszaság. :)
Nekem is a 24 jutott eszembe…
Viszont azt előre megmondtam ha mégis Sara lesz a dobozban Linc nem mondja meg a tesónak.(egyenlőre)
Ez a rész annyira nem volt jó de egy 6/10-et megér.
És még mindig ez a 2. kedvencem.

Bányapeat - 2007. 10. 12. 11:07

Egyébként az fogalmazódott meg bennem, és nyílván így nem lehetne ilyen hosszúra nyújtani a sorozatot, de valaki meg tudná mondani, hány őrt látott a bőrtönön kívül? Mert miben tartana távcsövessel leszedni egy ilyen nagy hatalmú Cégnek az őröket a toronyból, a többi őrt pedig szintén kiírtani(mert én spec nem láttam túl sokat). És mint tudjuk, a konspirációban elég nagyok, így nem hiszem, hogy nem tudnák beállítani, hogy Lechero emberei szervezték meg, hogy kiszabadítsák a főnököt, közben, véletlenül eltűnik pár másik rab is(köztük a halász barátunk). Lechero szökése nagyobb port kavarna, mint a “politikai szinezet miatt”. Azt pedig nem hiszem, hogy lelkiismeretesek lennének, hogy jaj, kiszabadult miattunk egy ilyen gonosz ember.

Na de ez egy hülye elmélet, sorry:)

winnie - 2007. 10. 12. 11:36

“egyeterétek mentalitaultras-sal – sztem is tökéletes lett volna, ha lezárják 2 évad végén, aztán annyi. ”

ezt nem értem. remekül lezárták a 2. évad végén, tipikus kiszállási pont volt. sitt, bele a fénybe – ha ezzel van vége a sorozatnak, mind a 10 ujjam megnyalom. és, ugye a néző dönti el, hogy mikor van vége. én úgy döntöttem, hogy még nincs.

(az egész sorozatnak is hasnló befejezést írnék. nem naplementébe lovaglást, hanem michael be a sittre és a többit mindenki képzelje el)

“most már nem is érdemes nézni a 3. évadot, ”

részemről csak most lett érdemes:)

alheira - 2007. 10. 12. 14:11

tegnap megnéztem..hiába tudtam mire számíthatok,nem és nem akartam elhinni.igazán még most sem.mondogatom magamnak ,hogy biztos vmi még kisül ebből,átverés vagy ilyesmi vagy akármi…a harmadik évad indulása előtt képes voltam négy nap alatt végignézni a két évadot,hogy tutti minden fejben legyen..most simán beletekergetek..valami nagyon jó dolgot vettek el tőlem.. :-((

api - 2007. 10. 13. 16:33

elso evadot nem kulonosebben kedveltem, kiszamithato es idohuzo volt, a masodik _ehhez kepest_ spontan, pergos. szoval nagyon birtam, a harmadikban is siman latom a potencialt bar most kicsit elment kalandjatek iranyba, fekete filctoll, vaskereszt az inventoryba aztan hajra

kdako - 2007. 10. 14. 01:13

Az első évad zseniális volt, a második alapvetően rendben, de a részletekkel nem mindig voltam kibékülve. Ehhez képest a harmadik baromi jó, jót tett a környezetváltozás és az új szereplők, nagyon jó az atmoszféra, a sztori pedig leköt, ahogy eddig, és négy rész alatt még egyszer sem fogtam a fejem, hogy valami hülyeség vagy hiba van.

Havero - 2007. 10. 14. 12:48

kdako te vak vagy?:)

DICKtator - 2007. 10. 14. 15:31

Sara kiírása kapcsán nekem vegyes érzéseim támadnak: egyrészt jó húzás, mert nem szeretem, ha túl sok halhatatlan szereplővel dolgozik egy sorozat (a 24 azért durván túlzásba viszi az emberek irtását, CTU-ban dolgozók nem lesznek nyugdíjasok…), más szempontból viszont egy – a sztori szempontjából – ilyen jelentős szereplő szebb búcsút is kaphatott volna (amire láttunk már példát, nem mondom hol, mert ez nem az a topik, de tudjátok ;)), csak ahhoz egy-két részre vissza kellett volna térnie a színésznőnek…

A szelíd és kedves Michael így aztán tényleg bedurvulhat: eddig esze ágában sem volt a Cég ellen indulni támadásra, de ez most megváltozhat, remélem elborul az agya és nagy finálé lesz!! :P

Bízom benne, hogy itt nem fogják úgy elhúzni a szökést, mint S1-ben, mert az még erőltetettebbé tenné a dolgokat, meg ugye szorít a határidő. Ha az évad első fele a szökésről, a második meg a rejtélyek és a Cég felderítéséről szól, azzal kiegyeznék.

A karakterek tekintetében nem lehet panasz, én úgy érzem, hogy a legerősebbeket megtartották (Scofield, Mahone, T-bag, Bellick – utóbbiak személye garancia a szarkeverésre), plusz ezek mellé jöttek az újak, akik közül Lechero jó lehet, a gonosz csaj nekem bejön (:P), Whistlerék viszont egyenlőre egyrészt nem szimpatikusak, másrészt érdektelenek, de talán ez később változik majd.

bigdadylacika - 2007. 10. 15. 14:31

Prison rulez. De hősök lett a kedvencem. :)

Adreee - 2007. 10. 15. 15:19

Sara kiírásával én totálisan nem értek egyet és szerintem dramaturgiailag sem illett bele a képbe. Lincoln csinál egy hülyeséget és már az egyik túszukat kinyírják kapásból, és pont azt aki miatt Michael ezt az egészet csinálja. És azt gondolták hogyha Michael ezt megtudja, majd ugyanazzal a lelkesedéssel fog a Whistler szabadításán ügyködni? Oké hogy ott lesz még az unokaöccse is, de engem személy szerint kevésbé izgat hogy mi lesz L.J.-vel. Szerintem értelmét vesztette az egész szöktetéses dolog. Ezzel az erővel kiírhatták volna Wentworth Millert is a sorozatból, ugyanúgy nem lenne értelme az egésznek. Hogy cseszhették el ennyire? Nyírták volna ki Mahone-t, iszonyatosan idegesít már az ürge, akármennyire is bírtam az előző évadban.
Na mindegy..ez csak egy vélemény…

Adreee - 2007. 10. 15. 15:42

Ja, és reménykedtem benne hogy az a Susan nevű csajszi mégsem olyan gonosz és talán még össze is jönnek Lincolnnal, de azok után hogy ő tette ezt Sara-val, hát nem lenne stílusos ha a végére jó embert faragnának belőle.

bigdadylacika - 2007. 10. 15. 15:47

Asszem a csaj kilépett vagy mi nem? Bocs nem olvastam visszafelé csak valahol hallottam

yóla - 2007. 10. 15. 16:17

Ja a csaj kilépett, ezt jól tudod.

winnie - 2007. 10. 16. 10:41

nem lépett ki, kábé 5-ször írtuk arról, hogy mi történt, miért történt.

Hivatalnok - 2007. 10. 16. 14:57

Na, végre ideértem és tudok nyilatkozni a kedvenc sorozatomról! :)
A második széria befejezése után az én hitem is megingott egy picit a produkcióban, de azt hiszem valahol a lelkem mélyén én is tudtam, hogy nem lesz vége két évad után.
Ahogy itt többen is írták ebben a 3. szezonban már vannak igen-igen elrugaszkodott dolgok is.
Májki mondja “Tracy Macgradynek” kellene nekem egy kis benzin, meg nejlon szatyor. A gyerek meg hozza simán. A semmi közepén, ahová még a vizet is katonák szállítják…
A nemtudom milyen traszformátorba, pont beleillik egy kereszt, és Májkül pont ismeri azt a személyt, akinek van ilyen keresztje…
Ja és a legjobb. Nincs olyan régen a Sonában, de Májkink pontosan tudja, hogy hol van eldugulva a víz, merre fele futnak az elektromos vezetékek, hol van kapcsolódoboz és abban mit kell kicserélni, vagy megbizgálni, hogy az jó legyen a szökéshez…
Na, de hát ilyenek minden sorozatban vannak, sőt eddig is voltak, de valahogy eddig jobban figyeltek arra, hogy ne legyen ilyen elrugaszkodott a dolog.
Folyt. köv.

Hivatalnok - 2007. 10. 16. 15:06

A fentiek ellenére természetesen nézni fogom az évadot.
Sara kinyírása (?) is érdekes. Kb. 1,5 másodpercig bevillantottak egy fejet, ami hasonlított Saráéra, de mi van, ha nem az övé volt. :) Ahogy Bobby is kilépett anno a zuhanyzóból csak úgy, még az is lehet, hogy Lincet átverte a szadópicsa, és csak egy műfejet tett bele a dobozba. :D
Szerintem a 3. szezon arról fog szólni, hogy tervezgeti a szökést Májkül, jó néhány probléma és előre nem látott esemény fog még bekövetkezni, míg valószínűsítem, hogy az évad végén innen is meg fognak pattanni. (A 2. széria végén, ha jól emlékszem voltak valamilyen orvosok, vagy katonai kórház, vagy mi és hogy ők is tudnak Májkülről…Ezt valahogy elfeljtették volna azóta, vagy csak még várnak vele.)Mindenesetre furcsa lenne, ha egy olyan szökés, ami a legapróbb részletekig meg van tervezve az egy évadot foglal el, míg egy teljesen ismeretlen börtönből 10-15 rész elteltével megszöknének.
A sorozat negyedik szeriája meg gondolom Szökés – A megtorlás címmel fog futni. :) Májkül abban meg majd a céget fogja üldözni, így nekeik kell szökniük. ;)
TALÁLJANAK EGY NORMÁLIS NŐT SZKÓFILDNAK ez a lényeg! :D

FERRY - 2007. 10. 16. 17:59

na hy na mi van már mikor jön az 5.-dik rész?

Adreee - 2007. 10. 16. 19:56

Te jóó éég! Nem volt tegnap Prison Break!! Várhatunk még egy hetet…ááááááá….valami baseball meccs ment helyette állítólag. Hát baromi jól működik a visszaszámláló a hivatalos honlapon, meg kell hogy mondjam… :S

winnie - 2007. 10. 16. 20:41

“valami baseball meccs ment helyette állítólag.”

még szerencse, hogy vagy háromszor szóltunk.

Hambika - 2007. 10. 16. 23:15

Én sem hiszem, hogy Sara meghalt!:)
Az úgy szar lenne…

Hambika - 2007. 10. 16. 23:16

Ja,és rohadjon meg a baseball meccs!:@

rio - 2007. 10. 17. 12:28

Hivatalnok: nézz Discovery Channelt. Ott biztos nem fogsz ilyen elrugaszkodott dolgokkal találkozni. De ha már elrugaszkodott dolgok: a második szezonban sokkal több volt belőlük. Pöpec a harmadik évad, na.

seven - 2007. 10. 17. 14:45

Hambika, omg, tényleg ennyire nehéz visszaolvsni?

Hivatalnok: nyilván nem fogják Sarah Wayne Callies fejét levágni..

Hivatalnok - 2007. 10. 18. 08:46

Rio: Szoktam nézni Discoveryt-t, de azért köszi a tanácsot. :) Bár azért ott is van egy-két érdekes dolog.
OFF
Tudtad például, hogy ha egy cápa meg akar támadni, akkor mozdulatlanná kell merevedned (ez mondjuk abban a szituban nekem menne) és mérgesen (!!!) a szemébe kell nézned, hogy elhárítsd a támadását? Ez volt az egyik műsorban. :D
ON
A Prison Break második szériájában is volt pár elrugaszkodott dolog, de elvileg ott még egy pontosan megtervezett szökésról volt szó. De mint mondtam ettől még ez a kedvenc sorozatom, és nézni fogom az tuti. :)

Seven:
Hát, ha Te mondod, hogy nem vágják le a színésznő fejét igazából, akkor Neked elhiszem. :) Megölhették volna más módon is pl.: egyszerűen csak lelövik (bár ez túl snassz), felfalathatták volna egy krokodillal (vannak Panamában krokodilok?), kidobhatták volna egy szálloda emeletéről (öngyilkosságnak feltűntetve) stb.

Adreee - 2007. 10. 18. 10:20

Hehhe, érdekes ez a cápás dolog. Ezt vajon olyan tanácsolta akinek már bejött a módszer? Vagy akik ezzel próbálkoztak azok már nem tudnak nyilatkozni hogy hatásos-e? :)

DICKtator - 2007. 10. 21. 23:19

“nyilván nem fogják Sarah Wayne Callies fejét levágni..”
:DDDDD

Tényleg, Linc mit csinált vajon a fejjel? :P Ti mit csinálnátok vele, ha kapnátok egy fejet egy dobozban?? :o :DD Engem ez nagyon érdekelne…

Saraht lassan érdemes lélekben is elengedni a gyászolóknak,mert csak akkor támadhat fel, ha a sorozat átmegy sci-fibe…

Még ha egy NFL meccs miatt maradt volna el ezen a héten a PB, azt talán megbocsátanám, de hogy a kaki baseball miatt… Elmehet a fox a fenébe a baseballjával!
Na de holnap végre lesz!!

rio - 2007. 10. 22. 12:36

Hivatalnok: kösz az infót, jót virultam :)

T-Bag - 2007. 10. 23. 10:27

Ez a rész is ott volt a szeren! T-bag rulez :-)
Michael gyorsabb a golyónál már-már Heroes szintre emelkedik a csávó.

Kukaracsa - 2007. 10. 23. 14:58

Olvasgattam a hozzászólásokat, és egy-két dolog kissé megütötte a fülemet. Egyrészt nem tudom, hogy mi az eredeti abban, hogy az egyetlen női főszereplőt kiírták?! Kb. az összes 80-as, 90-es évekbeli huszadrangú akciófilm arról szólt, hogy a főhős nőjét/ feleségét/ bármilyen nőrokonát megölik, ő meg bosszút áll a “rosszfiúkon”. Jön a magányos farkas szindróma, amitől én már személy szerint hányok. Másrészt Sara figurájának kiírása az egyik legostobább dolog volt, amit elkövethettek, a második évad sztorijának kb. a harmada csak róla szólt, nélküle már azt se tudták volna 22 részesre kihozni.
Ja, igen, egy nőnek szülés után nem kell 6 hónap, hogy visszanyerje az alakját!!!! Nagyjából néhány hét, de van olyan is, akinek 1 hónap is bőven elég. Amúgy meg az X-akták alatt G. Anderson is szült (évad közepén), és kb. 2 részben nem játszott. Szóval, ha akarják, mindent meg lehet oldani.
Magáról a sorozatról: szerintem az első évad teljesen rendben volt, érdekesen indult, megvolt az a hangulata, amit egy börtön-sztoritól elvárna az ember. A második évad meg éppen azért tetszett, mert nem húzták a szökés-dolgot, hanem arra tértek rá, hogy mi van azután, hogy kijutottak + engem az egyik kedvenc regényemre emlékeztetett (A hetedik kereszt). Na, meg a szerelmi szálat is marha jól eltalálták. Az is tetszett, hogy végre volt egy olyan női figura, akit nem kellett állandóan a “nagy, erős férfinek” megmentenie. Sőt, azt is mondanám, hogy az évadzáró jelenet is rohadt ütős volt, bár őszintén szólva frászt kaptam, hogy most hónapokig rághatom a körmömet a folytatásra várva.
Így aztán kissé eufórikus hangulatban ültem le a harmadik évad első része elé, és akkora csalódást okozott, amúgy azóta az összes rész is. Az egész egy lehetetlenül hülye, álbörtönszerűségben játszódik, amihez igazi fantáziára van szükség, hogy az ember tényleg börtönnek nevezhesse. Tipikusan olyan lett, mint ahogy a rossz hollywoodi filmekben elképzelik, hogy milyen lehet egy latin-amerikai börtön. Siralmas, tisztára semmis a hangulata, egyszerűen úgy néz ki, mint egy körülkerített udvar, teljesen díszletszerű. Az új figurák pedig olyan pocsékul vannak megírva, hogy az már bűn. Ezeknél még a Mahone-féle elvonási tünetek is jobbak, meg T-Bag nyalizása, sőt Bellicket is kezdem megkedvelni. Viszont akitől még felment a pumpám, hogy Sucre, aki amúgy eddig Michaelnek kb. a kebelbarátja volt, most olyan közönnyel hallgatta, hogy M. börtönben van, hogy csak úgy néztem. Na, ne!!! Neki számítanak a barátok!!! Ez talán a legszimpatikusabb vonása. De most mit csinál? Állandóan csak rinyál a kicsi Maricruz után, és kb. 20 percenként változtatja meg a véleményét, hogy akkor most visszamegy-e az Államokba vagy se. Jaj, ne már!!!
De visszatérve Sara kinyírására. Szeritem teljesen mindegy, hogy kiakadtunk-e tőle vagy sem, hogy szerettük-e a figuráját vagy sem. Mert itt igazából arról van szó, hogy egyszerűen pitiáner módon írták meg az egészet. És amúgy teljesen értelmetlenül, mert M. nem az a figura, aki felkerekedik, magára aggat egy egész fegyverarzenált, és előbb lő, aztán kérdez. Ez maradjon meg Seagalnak meg társainak. M. inkább az a típus, aki magába roskad, ha nem sikerül neki valami (ld. első évad, amikor bekerült a magánzárkába, és a falba verte a kezét). Jó, persze szándékosan idegesítette fel magát, de igenis hajlamos erre (Sara ezt ki is derítette már róla korábban). Amúgy meg egy későbbi résszel kapcsolatban azt olvastam, hogy M. Susantől bizonyítékot követel arról, hogy S. életben van, mert különben nem viszi ki Whistlert. Szóval ennyit a motivációkról!!!

winnie - 2007. 10. 23. 15:02

“Egyrészt nem tudom, hogy mi az eredeti abban, hogy az egyetlen női főszereplőt kiírták?! Kb. az összes 80-as, 90-es évekbeli huszadrangú akciófilm arról szólt,”

ez sorozat. azok filmek. számold össze, hogy hány az utóbbi évek mondjuk 350 sorozatában hányban öltek meg állandó szereplőt. nagyon kevésben.

“Ja, igen, egy nőnek szülés után nem kell 6 hónap, hogy visszanyerje az alakját!!!!”

írtunk róla, mire miért volt szükség. nem volt alaki kérdés.

Kukaracsa - 2007. 10. 23. 15:41

Talán éppen azért nem tették, mert az tönkre tenné a sorozatot. Ha elkezdik kiiktatni a főszereplőket, az mindig a sorozat hanyatlásához vezet.
SWC alakja: én nem azt mondtam, hogy az alakja miatt vették ki a színésznőt, csak reagáltam az egyik hozzászólásra. Az ugyanis az összes nőre mondta ezt általánosítva.

winnie - 2007. 10. 23. 15:47

“Talán éppen azért nem tették, mert az tönkre tenné a sorozatot. Ha elkezdik kiiktatni a főszereplőket, az mindig a sorozat hanyatlásához vezet.”

nincs feltétlenül igazad. egy halál épp hogy fel is rázhatja a sorozatot. “a mocskok, kinyírták kenny-t” – egy efféle (de talán bármilyen sorozatban) ez az a tényező, amivel nehéz feszültséget generálni.

egy krimiben mindig elkapják a gyilkost. egy drámában túlélik a rákot, nem kerülnek sittre a szereplők, stb. egy akciósorozatban a főhős mindent túlél. de hopp, mi lesz,ha meghal az egyik főhős? bizonytalanság, senki nincs biztonságban, stb. (van pár sorozat, amely erre rá is játszik, nem spoilerezik még címet sem és meg sem kottyan nekik)

tény, hogy ha valaki egy személyért nézte a sorozatot vagy kapcsolatért, akkor megorrol és lehet, hogy nem nézi tovább, de a egy sorozatnak az általában csak jót szokott tenni, ha megbolygatják a status quo-t, ha olyasmi történik, amire senki nem számít – ha meghal egy állandó szereplő.

Adreee - 2007. 10. 23. 15:52

Kukaracsa hosszabbik hozzászólásával az elsőtől az utolsó szóig maximálisan egyetértek. És teljesen igaz, kár hogy sokan ezt nem így látják…

Adreee - 2007. 10. 23. 15:57

Hát lehet hogy némelyik sorozatnak jót tesz ha meghal egy állandó szereplő, de a Prison Breaknek szerintem abszolút nem tett jót…
Ennyire értelmetlenül még soha nem nyírtak ki senkit egyetlen sorozatban sem. Ráadásul úgy hogy elötte jóformán csak hátulról láttuk a szereplőt…
Borzasztó megoldás volt, dramaturgiailag a legrosszabb húzás a sorozatban…

winnie - 2007. 10. 23. 16:03

“Hát lehet hogy némelyik sorozatnak jót tesz ha meghal egy állandó szereplő, de a Prison Breaknek szerintem abszolút nem tett jót…”

te is tudod jól, hogy egy ilyen húzás nem globálisan tesz jó egy sorozatnak. nyilván mindig lesz, akinek nem tetszik – az, hogy jót tett-e a sorozatnak, a továbbiakban fog kiderülni és nem a mi véleményünkből, hanem mondjuk a nézettségből.

“senkit egyetlen sorozatban sem. Ráadásul úgy hogy elötte jóformán csak hátulról láttuk a szereplőt…
Borzasztó megoldás volt, dramaturgiailag a legrosszabb húzás a sorozatban…”

ez tyúk meg tojás. azért lehetett csak hátulról látni, mert nem volt színészük. tény volt, hogy kinyírják. így vagy nem mutatnak semmit (inkább ez a nonszensz és hiteltelen) vagy dublőröztetnek.

suta volt a dolog, tény, de meg kellett oldani.

amúgy a prison breakben eddig sem volt gond a szereplők mészárlásával és szerintem ezután sem lesz.

Adreee - 2007. 10. 23. 16:03

Csak még annyi hogy Terrence Steadman, igaz nem sokat szerepelt, de egy óriási kulcsszereplő volt a történetben és meghalt. Na az volt az egyik legjobb dramaturgiai húzás, annak volt értelme. Azután éreztem azt a katarzist hogy : Na és vajon most mi lesz?. Sara halála után mit éreztem: Kit érdekel hogy mostmár mi lesz.

winnie - 2007. 10. 23. 16:11

azért a kettő nem összehasonlítható. egy mellékszereplőlő halála (aki ugye ráadásul színészcserén ment keresztül az 1. és 2. évad között) és a főszereplőé.

“Na és vajon most mi lesz?. Sara halála után mit éreztem: Kit érdekel hogy mostmár mi lesz.”

valaki meg akkor nem érzett nyilván. én kábé minden sorozathalálnál anyázok egy nagyot és kettőzött figyelemmel nézem tovább a sorozat, ha még érdekel.

“Kit érdekel hogy mostmár mi lesz.””

ezért mondtam, hogy a nézettség dönti el, hogy jó húzás volt-e. ha sokan így gondolják, sokan hagyják abba, akkor ballépés volt. ha nem, akkor jobb nem is lehetett volna. az a jó lépés, ami a nagyobb hányadnak bejön.

Adreee - 2007. 10. 23. 16:13

És egy ekkora sorozat mint a Prison Break, amelyiknek tulajdonképpen hibátlan volt a cselekménye 2 évadon át, megenged magának egy olyan húzást hogy ilyen módon kiírja szinte az egyetlen női főszereplőt? Máshogy nem tudták volna megoldani? Tudom hogy nem tudott szerepelni az első pár részben, de hogy közvetlenül utána már csak annyit látunk hogy a feje ott van a dobozban? És kész? Búcsúzzon el szépen mindenki magában Sara-tól? Ha mindenáron ragaszkodtak volna hozzá hogy megváljanak a színésznőtől, legalább egy pár részig láthattuk volna (Michael is láthatta volna) teljes valójában, és valami sokkal drámaibb és katarzist okozó véggel léphetett volna ki. A 2 évadon át tartó csodálatosan felépített szerelmi szálat ezzel úgy söpörték be a szőnyeg alá egy pillanat alatt mint a szél.

Kukaracsa - 2007. 10. 23. 16:14

Kedves winnie!
Bizonyára igazad van abban, hogy elképzelhető egy ilyen felállás is, ahol eleve arra épít a sorozat, hogy bárki meghalhat. Amúgy ez nekem is tetszene, mert senki sem örök életű. Én pl. annak idején bírtam a Polipot is, ahol aztán tényleg kinyírták a főszereplő M. Placidót is, a végére már szinte alig maradt valaki. De a PB nem ilyen sorozat – legalábbis szerintem. De tudod mit, még azzal se lenne problémám, ha a sztori tényleg megkövetelné, hogy Sara – vagy akár Linc, vagy mondjuk Michael – meghaljon, ha van értelme, és azt úgy írják meg. De itt ez egyszerűen nevetségesen hatott, és ahogy Adreee is írja, dramaturgiailag borzasztó megoldás volt.
Ja, és ha már a mindegyik szereplő veszélyben van jellegű sorozatoknál tartunk: azért megnézném, hogy mikor vennék ki mondjuk Kate alakját a Lostból?! Azért a sorozatkészítők tudják, hogy kit lehet és kit nem kiírni. Amúgy pedig a Foxnak az oldalán is teljesen ki vannak akadva a PB rajongók, hogy ők nem nézik tovább stb. Ez pedig megölheti az egész show-t, mert hát ha Amerikában csökken a nézettség… a Fox pedig nem szokott kukoricázni a csökkenő nézettségű sorozataival.

Adreee - 2007. 10. 23. 16:18

“ezért mondtam, hogy a nézettség dönti el, hogy jó húzás volt-e. ha sokan így gondolják, sokan hagyják abba, akkor ballépés volt. ha nem, akkor jobb nem is lehetett volna. az a jó lépés, ami a nagyobb hányadnak bejön”

Hát nem tudom, én erre azt mondanám hogy ha már valami ennyire megosztja a közvéleményt úgymond ott már valami gáz van. Megölhették volna Sara-t úgy hogy a fél világnak leessen az álla, de egyetértsen vele hogy igen, ez egy megoldás volt, és igen kellett ez, bármennyire is sajnáljuk vagy nem sajnáljuk a szereplőt.

De itt szerintem , és a vélemények is azt sugallják hogy akinek baja volt Sara halálával, annak a megoldási móddal volt baja.

winnie - 2007. 10. 23. 16:21

“megenged magának egy olyan húzást hogy ilyen módon kiírja szinte az egyetlen női főszereplőt?”

hoztak egy másikat és tuti lesz még.

kényszerhelyzet volt, lépniük kellett, de ez nem vélemény, hanem csak interoretálom a produceri nyilatkozatot:)

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/10/11/a-hetfoi-prison-break-resz-utanra/

“Ha mindenáron ragaszkodtak volna hozzá hogy megváljanak a színésznőtől, legalább egy pár részig láthattuk volna”

itt jön be a tévés dolog. ez nem lett volna megoldható, ugyanis 13 részben kellett volna szerepeltetni.

winnie - 2007. 10. 23. 16:23

“Hát nem tudom, én erre azt mondanám hogy ha már valami ennyire megosztja a közvéleményt úgymond ott már valami gáz van.”

azért minden főszereplőhalál megosztja és meg is fogja osztani a közvéleményt. inkább az lenne gáz, ha nem osztaná meg, nem?

oké, talán azért látom így, mert augusztus óta lehetett tudni a kíváncsiaknak, hogy nem tér vissza a színész.

igazéból én nem törődöm azzal, hogy mit kellett volna, ha nem kénytelen-kelletlen soródom az árral. a sztorin nem tudunk változtatni úgysem:)

Adreee - 2007. 10. 23. 16:24

Az tény hogy nem hasonlítható össze egy mellékszerplő (Steadman) és egy főszerplő (Sara) halála, ebben igazad van winnie. Csak kérdem én: Ha a mellékszereplőnél meg tudták oldani értelmesen a dolgot, a főszereplőnél miért nem?

winnie - 2007. 10. 23. 16:27

“azért megnézném, hogy mikor vennék ki mondjuk Kate alakját a Lostból?!”

gond nélkül kivennék, ha rászorulnának, de… ha láttad végig a 3. évadot, akkor tudod a választ a kérdésre.

“teljesen ki vannak akadva a PB rajongók, hogy ők nem nézik tovább stb. Ez pedig megölheti az egész show-t, mert hát ha Amerikában csökken a nézettség…”

ezt mondom én is. el fog dőlni, hogy mi lesz a reakció. nyilván, ha csökken, akkor rossz döntés volt, ebben igazat adok.

kurta-furcsa megoldás volt, a kényszer szülte, de a színfalak mögött, színész, stúdió, készítők viták már csak így hatnak a sorozatok történetére.

(épp tegnap olvastam egy 24-es fotóalbumban, hogy a 3. évad egyik szereplőjét szívesen megtartották volna még több részre, de meg kellett ölni, mivel egy mozifilmjének kezdődött a forgatása. ez annyira, de annyira banális, hogy innentől kezdve látszik, hogy rengeteg tényezőt kell figyelembe venniük az íróknak.)

Kukaracsa - 2007. 10. 23. 16:51

Hát elolvastam azt a bizonyos cikket, amit belinkeltél, és tökéletesen egyet értek SWC-szal, hogy egy részben se akart játszani. Ne már, egy egész évadra volt már szerződése, a Fox meg csak úgy megkurtította a szerepét 13 részre. Ha így is, úgy is kivették volna, akkor érthető, hogy berágott, végülis ő úgy készült, hogy az egész harmadik évadban marad.

seven - 2007. 10. 23. 18:15

nem volt rossz rész, de hiányzik az a jó kis pb lendület. hamarosan szökés lesz szerintem, nem húzzák ki az évad feléig.

Desmond Wallace - 2007. 10. 23. 19:09

Jó rész volt ez is, lehet, hogy 2 hét múlva már tényleg szöknek.

wisteria - 2007. 10. 23. 19:26

Szerintem felesleges Sarah kiválásán vitatkozni. Nem tudtak megegyezni, és kész.:(( A való élet keresztbe tett a sztorinak.
Azért nagyon remélem, hogy rajongók cirkusza ide vagy oda, nem fogják valami dallaszos bobijúingos baromsággal visszahozni. Na én akkor ábrádulnék ki az egész sorozatból!!!!

Quantumleap - 2007. 10. 23. 21:16

Örülök, hogy vannak hozzám hasonló gondolkodásúak. Én a 24-nek adtam most cancelt egy ugyanilyen baromság miatt, amit a 7.évadban fognak véghezvinni. A PB-ben remélem, nem kell csalódnom.

Hunnenkoenig - 2007. 10. 23. 22:05

Asszem T-Bagnek a 3×5-ben pattant el a rugo. Remelem ujra hozza a regi enjet.

T-Bag - 2007. 10. 23. 23:23

A gyomros T-Bagben felébresztette az alvó gonoszt, lesz itt még gond vele :-)Az egyik legjobb karakter szvsz.

Bányapeat - 2007. 10. 23. 23:28

Én már egy korábbi résznél arra gondoltam, hogy valamiért be kell vegyék Lecherot, hogy csakis vele sikerülhet a szökés. Egyre inkább körvonalazódik szerintem, hogy mindenképpen meg kell szökjön, mert át akarják ‘szni, elveszik minden üzletét, őt meg hagyják bent megrohadni. Nekem pl a verőembere gyanús erősen, hogy el fogja árulni.

Kiváncsi vagyok, ha nem sikerül a szökés “holnap”, akkor vajon LJ-t is kinyírják? És elkapnak másokat, hogy motiválják őket? Pl Lincet? Bár nem véletlen szerintem sem a határidő. Whistlerről meg sok minden ki fog még derülni

Adreee - 2007. 10. 24. 10:01

Aztaaa….hát T-Bagtől most tényleg leesett az állam. Ilyen emberi megnyilvánulása még nem volt. Nagyon jó jelenet volt mikor bennt volt a szekrényben a csajjal, meg utána amikor pénzt lopott a csaj, de ő kapcsolt és megvédte. Nekem most tényleg őszintének tűnt…Nagyon meglepett.

Hivatalnok - 2007. 10. 24. 13:40

Sajnos az S03E05-t még nem láttam, remélem ma vagy holnap be tudom pótolni, de most tettem szert néhány érdekes infóra, amit winniéktől még nem olvastam (vagy csak nem találtam meg?).
A szökés egyik írója azt nyilatkozta a saját blogjában, vagy hol, hogy
“…És tartom amit korábban mondtam a hatodik részről… az egyik legjobb epizód, a valaha volt egyik legjobb epizódbefejezéssel.” Hmm. Kíváncsi vagyok.
Ha minden igaz jövő héten megint nem lesz Pb az USA-ban, de után – állítólag dupla rész jön! :)
Jujj, de izgi. :D

gbravoo - 2007. 10. 24. 13:52

Hi!
T-Bag a legjobb nem vitás, számomra úgy megdobja a sorozatot, hogy valami hihetetlen. Sara-t pedig vissza ne hozzák. Ha már olyan sok negatív vélemény van Sara kiírásával kapcsolatban, akkor legyen itt egy pozitív is: Én örülök, hogy már nincs, unalmas kiszámítható karakter volt. Igaz szebben is megoldhatták volna de így ütött a legnagyobbat.
Egyébként nem hiszem, hogy Veronica kiírása szebbre sikerült volna, pedig őt tényleg kedveltem. Abruzi-ért viszont a szívem szakadt.
Hála az égnek a nézettség pedig nem csökkent :).

mahone - 2007. 10. 24. 14:41

Nagyon várom a dupla részt. Fene a bézbóllba :D
Sara dolog: lehet, hogy a 2. évad harmada szinte csak róla szólt, de hát ha a színésznő abba akarta hagyni…ez van. Egyébként is már annyi szereplő meghalt, hogy ha nem is fejezi be a színészbuxa úgy is várható volt az egyik főszereplő kinyírása is. Csak kérdés mi lesz, amikor Szkófíld megtudja, hogy Sárika elvesztette a fejét és az nagyon gagyi lenne ha később találnának neki új csajt. Na de ennyit Sara-ról pl. nekem Veronica és Abruzzi sokkal jobban hiányzik és még Kellerman is!
Az utolsó részre visszatérve érdekes most a távcsős lebukás után mi lesz a szökéssel. Szóval Szkófíld, Mahone, Whistler (ööö McFadden?) ez eddig szinte tuti. És akkor valószínűleg Lechero-t is be kell venni a buliba, T-bag se hülye, Bellick is folyton sasol és az új tag is szaglászik. Máris dupla létszám. És az idő is szorít, ha csak hárman szöknek az is necces. Lehet jobb lenne vmi nagy balhét gerjeszteni amikor a focimeccs lesz és a börtönlázadás okozta káoszban meglépni. :)
De ami sejthető, elegánsan elkábítják az őrt a piájával és fényes nappal meglépnek. :)

mahone - 2007. 10. 24. 14:46

Ja és lehet hülye kérdés. De: Lechero kurvája az apáca minek parázott mikor bementek a Sonába az őrök? Végülis ő jogosan volt ott, gondolom mikor bement, felírták hogy 1 db apáca be. Tehát csak felöltözik és kész. Miért kellett őt rejtegetni? Vagy vmit nem figyeltem?

gbravoo - 2007. 10. 24. 16:01

Jó kérdés. Szerintem Lechero nem tudta miért jönnek be hirtelen az őrök és megijedt, hogy talán az apáca miatt.

mahone - 2007. 10. 24. 18:54

Ahha de akkor is fura na mind1.
Arra is kíváncsi leszek Scofield kosaras gyerek haverjával mi lesz. Lassan már olyan haverok, mint a Fox Riverben Sucre volt neki. Csak szól neki és McGrady már hozza is az órát, nyakláncot, zacskót stb. kacatokat. Nehogy már otthagyják a Sona-ban.
Ja és a cég dögös macája igazán mutathatna többet. Mondjuk a testéből :D Folyton csak dirigál. (na jó azért egy kis akciója volt mikor lelőtte a panamai faszit) Mikor az egyik részben mondta Linc-nek, hogy döngesse meg a pulton hehe…

FERRY - 2007. 10. 24. 18:55

amit lincoln papa elrakott az több kis oxigénes palack volt, mint a baywatch-ban szerintem, nem hinném, hogy csónakkal képesek lennének 12 mérföldet evezni.

Quantumleap - 2007. 10. 25. 13:41

McGrady olyan, mint Sucre és Tweener ötvözete. :)

Havero - 2007. 10. 25. 14:12

látom quantum szerencsére itt is megtaláltuk egymást

Quantumleap - 2007. 10. 25. 15:06

Remélem, nem akarsz itt is bannoltatást.

Havero - 2007. 10. 25. 17:23

OFF
nem, és bocsi, csak az agyam eldurrant

SiPY88 - 2007. 10. 28. 14:08

Vezet a Red Socks összesítésben 3-0-ra. Ez jó hír. Amerikai idő szerint okt 28-án 8.00pm-kor lesz a következő meccs.
Csak egy kis statisztika: az összes csapat, aki eddig az MLB történetében 3-0-ra vezetett a nagydöntőben, a végső győzelmet is megszerezte.
Amen.

Xander_T - 2007. 10. 29. 10:58

4-0 lett a Bostonnak ^^

Hivatalnok - 2007. 10. 29. 15:54

Hát megmondom őszintén nekem eddig nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet Whistler, vagy hogyishívják barátnője, de a legutóbbi részben valahogy teljesen levett a lábamról. :)
Nem is kell itt castingolni Májkinak, mert megvan az új barátnője.
Az egyértelmű, hogy Lincnek és a szadócsajnak össze kell jönnie, mert nagyon illenek egymáshoz. Legalább egy éjszakára. :)
Na, de visszatérve Májkira…Kiszabadulnak Whistlerrel, majd a Cég nem tudja meg a halasztól, amit akarnak, ezért megölik őt is. Barátnő erre bepipul, és csatlakozik Májkihoz, aki szintén bepöcccent egy pettyet Sarah kivégzésén (persze nagy balhé is lesz a tesók között, hogy kihoztalak a sittről Linc és ez a hála, nem is vagy testvérem, meg minden).Együtt kezdik el üldözni a Cég embereit, akiknek menekülniük kell. A 4. évad címe Prison Break – The Revenge :D

Barpi - 2007. 10. 30. 11:26

Pár dolog nekem is eszembe jutott a sorozattal kapcsolatban. Azt gyorsan leszögezem, ez a kedvenc sorozatom, tehát nem ellene beszélek.
Már maga az alapötlet érthetetlen nekem. (biztos bennem van a hiba) Miért kell Whistler miatt bekerülnie Michael-nek, T-Bag-nek, Mahone-nek, a börtönbe? Miért kell Link-nek eltűrnie és teljesítenie a karmolt képű csajszi (és a cég) utasításait? Miért kellett L.J.-t és Sarát elrabolni, utóbbit még ki is végezni? Panama is egy korrupt ország! Ha egy politikus kitűzhet egy rab fejére vérdíjat, akkor az vagy egy másik a Cégtől elfogadhatna 1-2 millát cserébe, hogy engedjék ki Whislert amíg kell nekik, aztán visszaviszik, megölik, vagy ahogy a kedves megrendelő kéri. Rengeteg kavarást megúszhattak volna. Azt meg nem hiszem el, hogy a cég emberei ne találtak volna valami terhelőt az illetékes emberre nézve, amivel zsarolni lehetne ha a pénzt nem fogadja el. Láttuk az első évadban mennyire profik.

Sarára visszatérve, miért kellett a fejét levágni és Linknek elküldeni. Mondjuk, ha én az ő helyében lennék, biztos engedelmesebb vagyok, ha mondjuk csak egy levágott fület kapok azzal, hogy a fiamé. Persze még ennek sem kellene eredetinek lennie, hiszen ki ismerné fel ilyenkor a saját gyereke fülét? Már bocsánat, de annyira nem hatna meg az öcsém majdnem barátnőjének a feje. Ráadásul ezzel egy újabb gondot szabadítottak a nyakába, hiszen hazudnia kell majd Michaelnek, és a végén így is úgy is harag lesz a dologból. Sarát miért nem érhette baleset? Pl. amikor Link majdnem kiszabadítja és a cég emberei menekülnek a furgonnal? Baleset, Sara meghall de véletlenül! Az állítólagos gyilkosával is vannak problémáim. Nem hiszem, hogy a karmolt képű simán odaállt Sara elé egy szamuráj karddal aztán nyissz. Lelőni az még oké, de ezt nem hiszem.

Az utolsó észrevételem, Link és Whisler barátnője belefut egy ellenőrzésbe kb 3 mérföldnyire a börtöntől. A tenger felöli oldalra viszont nem jutott rendőr. Hiszen Link nyugodtan áshatott, a csajszi napozhatott, sőt még utána nézegethették a börtönt. Itt felvetődik még egy kérdés. Ha oxigén palackok vannak a hűtőládában, akkor az hány embernek lesz elég? 12 mérföld a nemzetközi vizekig. Bentről jönnek (szerintem): Michael, Whisler, T-Bag, Mahone, Bellick, Lechero, és az új fiú. A parton várja őket Link és a csajszi. Ez eddig 9 palack lenne. Persze a darabszám nem biztos, ez csak az én elképzelésem. De szerintem kevés. Pláne, hogy Link nem is tudhatja hányan lesznek.

Na azért csak van még valami. Az öreg négernek ellopják a távcsövét. Nem keresi. (a fegyőrök is csak az egyik felét találják meg, és eszükbe sem jut a másikat keresni) Utána még eltűnik a mikró is, és azt sem keresik. Én még nem voltam börtönbe (szerencsére) de azért csak keresném a cuccaimat. Michael aki megszökött már egy börtönből, menekült fél Amerikán keresztül, megpróbálja kézzel elérni a mikró vezetékét. Eszébe sem jut egy botot vagy valami mást segítséget használni. Ja és ha eléri akkor mi van? Bár az sem világos miért kellett lezárni azt a cellát. De ha már így alakult a lakatot is le lehetne verni, amilyen sűrűn jönnek a fegyőrök.
A fentiek ellenére továbbra is a kedvenc sorozatom marad, és tudom, ez csak egy film.

varecza - 2007. 10. 31. 00:00

na igen, ez mind a 3.évad gyengesége, valóban értelmetelennek tunik az egész, meg érdektelennek is.
nyilván az elso 2 évadban is voltak hibák, de azok mégis izgalmasak voltak, nem úgy mint ez.

winnie - 2007. 10. 31. 07:57

na, igen. ízlések és:)

szerintem magasan veri a 2. évadot.

Hivatalnok - 2007. 10. 31. 08:46

Olvastátok a comment.com-on, hogy mik jönnek még a továbbiakban?
Na, azt hiszem, hogy mostantól lesz igazán érdekes a 3. évad, legalábbis nekem. :)
Molly-ról nem lehet tudni valamit, mármint, hogy ki fogja alakítani?
Szadócsaj-Linc mostmár tuti összejönnek. :D

varecza - 2007. 10. 31. 22:24

http://index.hu/politika/bulvar/angolna9013/

itt a bizonyíték hogy a PB nem is akkora képtelenség xD

mrgarris0n - 2007. 10. 31. 23:31
Human Insect - 2007. 10. 31. 23:39

megakartam írni, de aztán túl bulvárnak tartottam. sztem winnei reggeli hírzuhatagában bennelesz

Adreee - 2007. 11. 05. 20:31

“Szadócsaj-Linc mostmár tuti összejönnek.”

Leírnád esetleg egy-két mondatban hogy mit írnak ezzel kapcsolatban a comment.com-on, nekem valahogy nem akar működni. Mi utal arra hogy összejönnek??

Hivatalnok - 2007. 11. 06. 08:37

Adreee:
Nos, a comment.com azt írta, hogy az idény hátralévő részében kiderül, hogy Susan nem is olyan kegyetlen, mint hisszük, illetve, hogy jó oka van arra, hogy ilyen dolgokat művel…
Én ebből következtettem, hogy biztos őt is zsarolja a Cég valamivel. És két megzsarolt szív könnyen egybe forrhat, bár, hogy Májki mit szólna ehhez, az kérdés…

http://lonman06.com/2007/10/31/prison-break-molly-slides/
Itt találtam egy forgatókönyvrészletet(?), csak ne lenne olyan hiányos az angol tudásom…Mondjuk ez a Molly így ez alapján nem valami nagy szám, persze sok függ majd attól, hogy ki játssza.

seven - 2007. 11. 06. 09:11

holy shit, 3×06 bebüntetett, most meg jön a 3×07, hehehe.

seven - 2007. 11. 06. 10:00

3×07 is nagyon jó volt :)8/10 a két részre.

Adreee - 2007. 11. 06. 10:05

Mikor lesz a legközelebbi, 3×08-as rész?

winnie - 2007. 11. 06. 10:23

a sorozat hetente szokott lenni, így jövő héten. az október más, hiszen akkor basbeall van.

zhaoman - 2007. 11. 06. 16:16

skacok, az S03EP06 és S0307 nagyon ütős lett! A 7. rész végén olyat láttam, amire tuti nem számítottam!

Leó - 2007. 11. 06. 20:32

zhao, most köcsög leszek: én erre számítottam a leginkább…viszont sztem vagy ki kellett volna szabadítani eldzsét vagy ki kellett volna nyírni vagy ki kellett volna szökni. Ez így a legtrébb. Szerintem. Ja igen: link méltó a nevéhez…link…és balf***…

bodobács - 2007. 11. 06. 22:33

meg akarom nézni meg akarom nézni de nem szabad de nem szabad :(((((((
az a k nyelvvizsga

des - 2007. 11. 06. 23:29

whaaa… nekem nagyon bejott ez a ket resz. (6-7) :D mar engem nem is erdekel a tortenet merre halad, csak izgalmas legyen. =D

mrgarris0n - 2007. 11. 06. 23:52

óbazmeg. óóóóóbazmeg :) valahogy sejtettem, csak elhessegettem mindig a gondolatot… körömlerágós 2 rész volt, az tuti, 8/10 simán mind2.

mentalitaultras - 2007. 11. 07. 02:06

Hihetetlenül gyenge volt ez a két rész. Logikátlanság logikátlanság hátán. Eddig is óriási csalódás volt a 3. szezon, de mostanra elérték azt amire gondolni se mertem volna: egyáltalán nem izgat, hogy mivel húzzák az időt a következő részben.
Barpi pár hsz. el ezelőtt hosszasan kifejtette a szembetűnő érthetetlen hülyeségeket. Ebben a két részben ezeknek a jelenségeknek a száma sajnos csak tovább nőtt…
2 parádés szezon után egyszerűen úgy érzem elfogyott az ötlet.
Sarát kinyírták a semmiért, most minden létező dolog megszegése után lj simán életben marad.
Sucrénak 4 résszel ezelőtt úgy kellett könyörögni, hogy segítsen, most vakmerően beáll a száguldó kocsi elé.
A két héttel ezelőtti részbe a Sona környékén már rögtön ott van a rendőr amikor még csak a közelében jártak. Most lövöldözés, ütközözések, de persze sehol egy rendőr.
Michael egyik pillanatban elborult aggyal beszél arról, hogy ki fog nyírni mindenkit, majd 2 perc múlva már teljesen higgadtan tervezgeti a dolgokat.
A Mahone-os részek arra jók voltak , hogy elmenjen 8 perc a részből, de végöl ugyanoda visszakerül mintha mi se történt volna.
Sajnos még lehetne folytatni a sort , de semmi kedvem hozzá.

Adreee - 2007. 11. 07. 09:53

Sajnos tény hogy látszik ezen az évadon hogy elfogyott az ötlet, mert már csak nyújtják az egész sztorit mint a rétestésztát. A legszembetűnőbb hiba az tényleg az LJ-Sara dolog. Tény és ebbe ne menjünk bele megint hogy Sara-t valahogy ki kellett nyírni ugye, de hogy a leglehetetlenebb módon oldották meg, az megint bebizonyosodott. Ha most következetes lenne Susan (vagy más aki emögött a dolog mögött áll) akkor ott helyben az apja szeme láttára kinyírta volna LJ-t. Elvégre ő nem ismer tréfát.
Méghogy az a Susan csaj nem olyan gonosz. Hát nem tudom hogy akarják kihozni a végére hogy ő mégse olyan rossz ember, azok után hogy egy hajszálon múlt hogy nem intézte el LJ-t amikor megtudta hogy korábban lesz a szökés. Hát komolyan mondom ezt a nőt mostmár ki kéne nyírni..
A szökés: természetesen várható volt, hogy csakúgy mint az első évadban megint vissza kell fordulniuk az utolsó pillanatban, ezen már meg se lepődtem.
Mahone-ból már nagyon kezd elegem lenni, viccet csináltak az ő karakteréből, mostmár inkább idegesítő mintsem érdekes figura.
Talán picit felkeltenék az érdeklődésemet ha mondjuk egy aprócska dolgot legalább megtudnék azzal kapcsolatban hogy ki a fene ez a Whistler és mit akar és mi köze Susanhoz és hasonlók. Mert az oké hogy meg kell szöktetni csak derüljön már ki végre hogy miéért…
Nem mondom hogy nem volt izgalmas a rész, de a színvonalából -csakúgy mint eddig az egész évad- sokat vesztett.

winnie - 2007. 11. 07. 09:59

“Sajnos tény hogy látszik ezen az évadon hogy elfogyott az ötlet, mert már csak nyújtják az egész sztorit mint a rétestésztát.”

ezért is érdekesek a vélemények – pro és kontra mindenfele.

lehet, hogy csak én vagyok kisigényű, de a pb hozza azt, amit kell. leülök és kapok egy izgalmas 40 percet.

nekem simán visszahozta az 1. évados fílinget és látszik, hogy nincs gond az ötletekkel. (az ötlet amúgy sem olyan, hogy van x darab és, ha elfogy, akkor gond van:)

mindenesetre egy biztos – amióta meghalt sara, a nézettség is megnőtt. jól jött az ábresztő fújása.

zhaoman - 2007. 11. 07. 12:57

arra én sem számítottam, hogy kijutnak, ennyire azért nem vagyok naív :) A logikátlanságokon fennakadókat nem akarom meggyőzni, szívük joga. Nekem tetszik a sorozat, izgalmas 40 perc.

bandi - 2007. 11. 07. 17:34

Szerintem nagyon jo A Szokes elso masodik evadja es igy lesz a harmadikkal is. Szerintem minel elobb kellene magyar szinkront kesziteni.Hajra!!!

Desmond Wallace - 2007. 11. 07. 17:54

Nekem nagyon bejött ez a két rész. Hatalmas volt. Az idei évadban ez volt eddig a csúcs. Csak így tovább!

lamadou - 2007. 11. 07. 19:33

bejött a két rész. akik a valótlan dolgokon fanyalognak: eddig se arról volt híres a PB, hogy minden úgy történik, ahogy az logikus lenne. (bár az, hogy nem ölték meg LJ-t még érthető is, mert különben minek hozná ki scofield whistlert?) kifejezetten jól oldották meg azt, hogy hogyan vegyék bele Lecherot a szökésbe, hisz elég egyértelmű volt, hogy neki jönnie kell:) és persze, nagyon sok minden kiszámítható volt, de akkor is izgalmas volt mindakét rész! én mondjuk nem számítottam a végére, azon meglepődtem.

xt - 2007. 11. 07. 20:36

Biztos nem lesz nálam cancel, annál már kicsit többet tettek le az asztalra, de már nagyon lagymatag nekem a PB. Már nem várok semmit, és nem is történik semmi. Linc pedig teljesen elvesztette a karakterét, egy picsogó nyálgép lett. Komolyan, már letekerem a vele kapcsolatos részeket. Inkább nyírják ki LJ-t, és kezdődjön a hajsza.

carlos - 2007. 11. 07. 23:04

Nem tudom eldonteni,h gyenge vagy jo volt e a duplaresz.Izgultam,de a veget elrontottak.

Kopp4ny - 2007. 11. 07. 23:24

nekem az volt az érzésem, miután megnéztem a dupla-epizódot, h semerre nem ment a cselekmény :I mármint még mindig ugyanaz van, mint eddig, kivéve egy-két dolgot…azért picivel többet vártam :(

Stinger - 2007. 11. 08. 00:58

Szerintem durva jó volt ez a két epizód, simán megnéztem volna még 3-4-et egymás után. A harmadik évad eddigi legjobb párosa volt az akciót és a váratlan fordulatokat is tekintve.

DICKtator - 2007. 11. 08. 01:54

Erre a két részre szerintem a legjobb jellemzés, hogy igazi PB részek voltak, a maguk logikai hibáival, meg valószínűtlen pechsorozataival, meg kiszámítható, de ötletesen megoldott fordulataival. Szóval 100% PB. Aki fanyalog, az nyilván azért teszi, mert valóban elég sablonosak az események… De nekem ennek ellenére tetszett, mert az izgalom végig megvolt, és ez a PB legnagyobb erőssége szerintem.

A történet szempontjából látszik, hogy Michael bedurvulni készül, amit már előre jeleztünk itt is – kíváncsi vagyok az új énjére, mindenesetre a mostani rapszódikus viselkedése elég fura volt.
Reméltem, hogy nem fognak megszökni még – meg mondjuk lehetett tudni, hogy nem fog sikerülni -, elsősorban azért, mert a Lechero-T-bag-Bellick triót kár lenne kihagyni. Ha ez utolsó évad lesz, akkor a karakterek történetének lezárása, ha meg nem, akkor azok továbbvitele miatt muszáj benne lenniük a szökésben…
Szóval a sok negatív kritika ellenére, nekem tetszik az évad, mégpedig azért, mert igazi PB!!

numberone - 2007. 11. 08. 09:05

najó tegye fel a kezét aki megsajnálta bellicket..

Hivatalnok - 2007. 11. 08. 09:31

Ez a két rész kifejezetten jó volt, az eddigiekhez képest. (Mondjuk milyen őr az, akinek a kocsiját kb. 20 méterről követem egy nyitott kabrióban egy túlzsúfoltnak éppen nem nevezhető dzsungelen átvezető úton – és még csak fel sem tűnik neki.)
A hetedik rész vége engem is meglepett, és most már végképp nem értek semmit. Talán Susie baby magának akarja megszerezni a nagy lóvét? Kihagyja a Céget? Most már az is kérdés, hogy létezik-e egyáltalán az a kompánia…
Na és ki ölte meg Tyge-t? Biztos az a szemét Whistler volt. Nekem már az elejétől nem szimpi, viszont a barátnője, na Ő más tészta. :D
Linc meg tényleg elmehet a búsba. Nagy sebbel-lobbal nekiesik Susienak, aztán meg majdnem elpityorodik…

Hivatalnok - 2007. 11. 08. 09:32

Ja és numberone, én már majdnem megsajnáltam a jó öreg Bellicket, de aztán belegondoltam, hogy biztos csak megjátsza a dolgot, hogy ő is kijusson. :)

btf - 2007. 11. 08. 11:12

A 7. rész végén, amikor “Whistler” és “Susan” beszélgetnek a kerítésnél, egyszer “Susan”-t Gretchen-nek szólítja. :O

Whistler=McFadden?

Susan=Gretchen?

WTF?

alheira - 2007. 11. 08. 18:30

szerintetek,ha megvolt a szökés terve,amit ugye scofield megosztott whistlerrel,akkor mért ragaszkodtak még mindig ahhoz,hogy scofield is szökjön?hiszen ha whistler megpattan ott van neki susan meg mindenki,aki kinnt akarja tudni és majd segítettek volna…egyedül is megcsinálhatta volna..kicsit zavaros.

Barpi - 2007. 11. 08. 19:58

Alheira: Szerintem teljesen világos. Scofield nem avatta be a kinti részletekbe. Whistler max a kerítésig jutott volna el élve.

Az utolsó két rész nagyon tetszett a hibái ellenére. Végig azon törtem a fejemet, ha most kijutnak mi lesz a többiekkel? Tiszta sor volt, hogy lehetetlen most megszökniük.
Mostantól sokkal könnyebb dolguk lesz, hisz Lechero velük van és innentől minden segítséget, (telefon, hatalom) megad Michaelnek.
Mahone karaktere kicsit zavar már. Szerintem visszadobják Sona-ba.
A szadócsaj meg bekaphatja. Ennyire ellenszenves a sorozatba nekem csak T-bab volt az első évadba. Ha ezzel a csajjal összejön Link, akkor megérdemli a sorsát. Én addig vertem volna a fejét az autó ajtajába amíg le nem szakad vagy a feje, vagy az ajtó! Ha lelövi a ribancot akkor LJ-t nem lötte volna le a pasi. Link valóban egy gyenge jellem lett.
Michael színészi játéka nagyon tetszett abban az 5 percben amikor valóban kimutatta Sara halála miatt az érzéseit. Aztán megint felvette a pókerarcot, és mint ha nem történt volna semmi folytatta a tervezgetést. Mindezek ellenére nagyon tetszett mindkét rész. Szerintetek mi lehet az amit Whistlernek időre kell megtennie?

BobbyEwing - 2007. 11. 09. 01:36

a börtön tulajdonképpen miért van a fegyencek kezében ?

Hivatalnok - 2007. 11. 09. 08:12

Barpi
Most lehet, hogy valami nagy butaságot írok, de én úgy emlékszem, hogy Whistler tud valamilyen nagyon fontos/értékes dolog hollétéről. Azt mondta, azért kell neki a madárhatározó, mert benne vannak a koordináták.

Bobby
Azért van a fegyencek kezén, mert nincs az az őr, aki be mert volna menni közéjük, mert akik bent vannak azok félelmetes emberek. :) Ezért csak kívülről őrzik.

wisteria - 2007. 11. 09. 08:59

Nem értem mit fikázzátok Linc-et? Az lenne a normáltalan, ha gépiesen tenné a dolgát. Gondoljuk csak végig miken ment keresztül az elmúlt néhány évben, és most a szeme előtt akarják lelőni a fiát. Hát én akkor tudnám leköpni az ilyet, ha ez hidegen hagyná és nem “picsogna”… Teljesen emberi a viselkedése.Nem egy szuperhős ő, mint ahogy a tesókája sem az.

Szkófíld - 2007. 11. 09. 15:13

Érdekes volt ez a dupla rész. Én az előző évadokban is elnéztem a logikai bakikat, hihetetlen véletleneket stb. de most már kicsit kezdem unni az olyan dolgokat, pl. Scofield megúszik minden rázós szitut a börtönben aztán meg azon buknak le hogy a szél lefújja a kötélhágcsót az ablakból, egyik részben Sucrénak könyörögni kell hogy segítsen (mert ugye Maricruz+baba) a következőben meg élete kockáztatásával kihajt a furgon elé. (és sehol egy katona múltkor meg volt egy csomó mikor Linc furikázott az erdőben) Meg nehogy már arra alapozzák a szökést, hogy a nap odasüt az őr szemébe hát csóri panamai katonáknak nem futja napszemcsire…sniperrel meddig tartana leszedni őket a toronyból aztán futás. (igaz ez túl egyszerű lenne :D )
Whistler (McFadden) vmi nagy trükköt tudhat a madárhatározóval ha Susan (Gretchen) adott még haladékot és eldzsét is életben hagyta. Remélem Susan visszaemlékezése amit mesélt LJ-nek, hogy amikor fogoly volt megdöngették páran nem azért volt, hogy lassan sajnálni kelljen és a gonoszból jó lesz. Mert ezt már eljátszották Kellerman-nal. (anno Kellerman se fojtotta vízbe Sárikát aztán még tanúskodott is) Még1x elég sablonos lenne.
Mahone vonal: szerintem jól átverték. De őhelyette most már Lechero-t is ki kell szöktetnie Májkülnek. Gondolom Lechero hatalma (telefon, kinti emberei) segítségével könnyebb lesz a tervezés. Úgy amikor régen Abruzzi intézte a dolgokat.
Ami nagyon ki van találva az az ahogy T-bag kavar, az ő karakterét mindenképp meg kell tartani, Bellick unalmas de T-bag szerepe tuti.
Linc szerintem nem lett rinyagép, (a furgonnál simán lelőtte az egyik tagot) csaképpen tényleg el van borulva az agya a fia miatt és végülis Sárika halála is miatta történt amikor ész nélkül ki akarta szabadítani őket egyedül!!!, szóval most ilyen a lelkiállapota.

Kornél - 2007. 11. 09. 15:30

Adreee:

T-bag nem megvédte a csajt, mert lopott, hanem miután kijöttek a szekrényből, nyílván igénybevette az apáca szolgáltatásait. Hisz kurva volt. Azért amikor Lechero észrevette a pénzt, nagyon gyorsan kikellett találnia valamit, mert azonnal kinyírta volna. ha megtudja, hogy, a csaját döntögeti.

Az őröket meg én sem értem. Simán visszavehetnék a börtönt.

Adreee - 2007. 11. 09. 17:29

Szerintem viszont tuti hogy nem történt semmi T-Bag és a csaj között, kizárt dolog. Nem utalt rá semelyik jelenet sem. Azért gondolom hogy a csaj lopott, mert egyrészt, elötte beszélt Lecheronak arról hogy már nem fizet neki az az Augusto (magyarul nincs pénze), másrészt meg amikor T-bag mondta neki hogy várja meg a Lecherot mindjárt jön, akkor feltűnően mutatták a lány arcát ahogy nézi a fiókot ahol a pénz van. Amúgy sem lett volna idejük kavarni… Itt tényleg T-Bag embersége jött elő egy pillanatra…

DICKtator - 2007. 11. 10. 00:29

Őrök azért nincsenek, mert volt egy nagyon nagy börtönlázadás, sok őrt megöltek, meg gondolom le is fegyverezték őket, szóval ezt nyilván nem akarják, hogy megismétlődhessen – a rabok elvannak magukban, az őrök meg toronyban kávézgatnak, nem kell parázniuk, max kicsit odapörkölnek, ha valaki szabad levegőre merészkedne… Különben elég költséges lenne a Sonát újra olyan állapotba hozni, hogy alkalmas legyen hagyományos börtönnek – mit csinálnának a rabokkal, amíg folyik a felújítás? Elég macerás lenne mindenkit áttelepíteni addig máshova.
Úgyhogy összességében, látva a benti arcokat is – nem annyira meglepő, hogy nem mentek vissza az őrök…

Barpi - 2007. 11. 10. 09:52

Hivatalnok:
Igen, ez igaz, de valszeg rosszul tettem fel a kérdést. Idézek a filmből:

”Én meg arra, hogy magának hét napon belül ki kell szabadulnia.” (Ezt mondja ugye a szadócsaj a film végén Lincnek.)

De mi lehe az, amit pl 8 nap múlva, vagy 2 hét elteltével már nem lehet megtenni? Most lehet, hogy hülyeséget írok de én ezt pl akkor érteném ha a film Hong-kong Kínához való visszacsatolásakor játszódna és csak addig lehetne valamit megtenni, amíg még Brit kezekben van. Bár természetes, hogy most Amerikáról van szó és biztos van valami ami 8 nap múlva már nem aktuális. Tényleg volt már elnökválasztás? Nem, hogy valamelyik jelöltről van (lenne) bizonyítékuk? Amivel esetleg visszaléptethetnék? A koordináták alapján miért nem keresik meg ők? Minek ehhez Whistler? Neki van csak GPS vevője?

A többiek börtönlakókkal való észrevételéhez nekem is lenne pár megjegyzésem. Amikor Michael a 2-ik évad utolsó részében bemegy Sona-ba, azt hittem az maga a pokol. Én féltem helyette, amikor az esős időbe végigmegy a folyosókon. Az a hangulat, azok az arcok… Manapság süt a nap, az egyik rab kint kosárlabdázik, kukoricát sütnek, van saját újságos standjuk, és úgy be vannak szarva amikor a katonák bemennek, hogy öröm nézni. Lehet, hogy az elején csak az eső miatt volt annyira félelmetes ez a Sona?

bodobács - 2007. 11. 10. 15:21

engem az utolsó jelenet érdekel… mi volt ez???
amúgy azokkal értek egyet, akik a legütősebb két résznek tartják a 6-7.-et :)
az 1. évadban voltak ilyen érzéseim. szuper.

Hunnenkoenig - 2007. 11. 11. 17:32

Jo volt ez az utolso resz. Sajna nem vettem be Mikellnek, hogy parbajozni akar.

Mivel a focimeccs elmarad a jezuskodo miatt, s igy nem lenne üres a nagyonfeketegyerek cellaja, ahonnan meglephetnek, igy ki kellett valamit talalni, ami az embereket az udvarra csöditi.

Csak azt nem tudom meg, hogyan fognak meglepni onnan, ahol ök a föszereplök :-P

Talan tömegverekedest szitanak majd.

kuki - 2007. 11. 11. 20:56

én már azt várom ahogy t-bag szép lassan lépegetve a ranglétrán, eljut oda h a Sonát vezesse.
Bellicknek is biztos lesz vmi feladata idővel, hisz miért fizetnél egy tök hasztalan mellékszereplőt a sorozat készítői helyében?
Linc-kel nincs semmi gond, szerintem meglepő tőle, hogy volt egy két okos húzása is, ugye eddig ő volt az “Erő”.

várjuk nagyon a további részeket

Hivatalnok - 2007. 11. 12. 08:00

Barpi

Hát igen ez tényleg jó kérdés. De akkor itt már megint jól összekuszáltak valamit. Mert
Whistlernek a börtönbe kerülésétől számított hét napja van? Ha igen, akkor honnan tudták, hogy Májki éppen akkor fog bekerülni?
Ha meg Májki bekerülésétől számítva van 7 napja, akkor miért bújdosott? Na mondjuk ez a bújdosás is megér egy misét. Hogyan tudta befalazni magát, ha mindenki rá vadászott? Most miért nem vadászik rá senki? Nagy pénzt kaphatna érte, pláne úgy, hogy Lecsó bácsi kezdi elveszíteni a hatalmát…
Az a baj, hogy ezt egy kicsit már túlbonyolították. Nagyon nagyot akartak dobbantani a sok rejtéllyel, meg a ködösítéssel, de ez már szerintem egy kicsit a sorozat kárára is megy.
OFF
Pont mint a Lost-ban, ott is a zseniális 1. évad után, kiderült, hogy többen laknak egy lakatlan szigeten, mint New Yorkban, na ott hagytam abba azt a sorozatot. Meg ugye elvileg egy kis szigetről van szó, amit pár nap alatt körbe lehet járni, és mindig vannak olyan új szereplők, akik egyszer csak előkerülnek a dzsungelből. Áhhh…Pedig nagyon nagy reményeket fűztem ahhoz a szériához :(
ON
Mindenesetre remélem Molly megjelenése egy kicsit feldobja majd a sorozatot, és, ha Whistlernek ki fog szabadulni 4 napon belül, akkor hamarosan fény derül a titokra…Remélhetőleg.

Hivatalnok - 2007. 11. 12. 08:03

Ja igen, és szerintem még nem volt elnökválasztás, de szerintem az a vonal, már nem él a sorozatban, bár ki tudja…Szadócsaj azon kijelentése, hogy akkor örülne, ha már repülön ülne Whistler, hát nem tudom.
A koordinátákkal kapcsolatban meg valami olyasmit mondott Májkinak Whistler, hogy csak ő tudja, hogy mit jelentenek az egyes bejegyzései a madárhatározóban…
Na, szép napot, mindenkinek!

Hivatalnok - 2007. 11. 12. 08:41

Aztabüdösúritenit neki! :) Most láttam egy előzetest a 7. részről. A címe sok mindent elárul bang and burn…
Szadócsaj és Whistler végre életet visz a sorozatba. :)

Denisa Wry - 2007. 11. 12. 09:13

Van némi hiányérzetem ezzel a 3. évaddal kapcsolatban, de még nem tudom mi. Linc csak sodródik, Mehonnal mintha nem tudnának mit kezdeni, ugyanezt érzem Sucréval kapcsolatban, és kezd az agymra menni Michael örökös titkolózása. Húú lehet hogy kezdem unni? Mindegy akár mi is lesz én nézni fogom, mert még így is a legjobb.

nov - 2007. 11. 12. 15:49

MOsta kkor a 08. után mi szünet lesz és után a 13-ig megy? Az lesz az utolsó rész?

winnie - 2007. 11. 12. 16:00

januárban jön újabb 5 rész a 13. részig, ami az utolsó lerogatott. aztán valamikor jön a 3. évad második fele attól függően, hogy meddig tart a sztrájk.

seven - 2007. 11. 13. 09:00

érdekes rész volt, remélem erről már lesz bejegyzés, mert erről sokat lehetne mesélni.

Nov - 2007. 11. 13. 17:45

Köszi, most már értem

Csabi90 - 2007. 11. 14. 18:25

Egyáltalán miért sztrájkolnak? nem kapnak elég lovét?? vagy mi??

Szkófíld - 2007. 11. 14. 19:19

Fúú de kemény rész volt a 8. Na akik eddig azt mondták Lincoln tutyimutyi lett, most megkapták a cáfolatot (headshot). A Cég ezzel a helikopteres akcióval jól megkavarta a dolgokat, és mivel nem sikerült, Susan (vagyis Gretchen) most szarban lesz :D
Remélem nem az lesz most, hogy Májkül új börtön és minden előlről.
A legnagyobb gáz az, hogy januárig várni kell wáááááááááááááááááááááá

winnie - 2007. 11. 14. 21:50

Egyáltalán miért sztrájkolnak? nem kapnak elég lovét?? vagy mi??

ott van a jobb felső sarokban a link. minden le vagyon írva.

Szkófíld - 2007. 11. 15. 11:39

Mi van emberek? Ilyen akciódús rész után nem ír ide senki?

Desmond Wallace - 2007. 11. 15. 18:20

Az akció rész szerintem elég gyengére sikerült.

Hivatalnok - 2007. 11. 15. 20:55

Hát én jobb 8. részre számítottam. Most őszintén, ha ilyen egyszerű lenne kihozni Whistler/Macfadden/Millert, akkor minek szaroztak itt Májkival (több energia volt elrabolni LJ, Sarát, felbérelni szadócsajt, Linc-kel is vesződni…). Odaküldenek 4-5 helikoptert oszt jól van.
Májki, Májki, Májki, ha egy szürke felsőben díszelegsz egy egy egész börtön előtt, akkor legalább ne egy majdnem ugyanolyan felsőt vegyél fel.
Mondjuk a végén ez az ősz öreg keménylegény honnan tudta, hogy mindkét szökésben benne volt? Ha tudták, hogy az elsőben is éritett, akkor miért nem intézték el?
Mindezek ellenére sajnálom, hogy a sztrájk miatt (most valami nagy sztrájkhullám lehet a világban, kár hogy a köztisztviselők nem sztrájkolhatnak :D) csúszik a PB, de talán lesz egy kis vérátömlesztés az írók között, mert jót tenne a sorozatnak.
(OFF Én ezt az egész munkabeszüntetést nem értem. Miért nem írnak ki a stúdiók a rajongók között egy pályázatot, hogy tessék lehet forgatókönyvterveket készíteni, és a legjobbakat, meg megvalósítják, ha meg nincs eredmény, akkor sem veszítettek semmit. Létre kell hozni egy másik írószövetséget és kész.ON)

ALDO - 2007. 11. 15. 23:05

Én is sajnálom, hogy korábban kezdik meg a téli szünetet, de lehet, hogy jó is van benne, mert elvileg december végén a 12. rész után lett volna szünet áprilisig. Így meg lehet -ha sikerül megyezni- jaunuár közepétől folytatják egészen a 22. részig és akkor “csak” két hónap szünet lenne.

Quantumleap - 2007. 11. 16. 21:20

Sajna nem. Tudtommal mindenképp meglesz a négy hónapos szünet is.

Adreee - 2007. 11. 18. 22:01

Én már azt se tudom megérteni hogy mi a fenének kell egyáltalán egy évad közben is szünetet tartani. Nem elég az hogy egy-egy évad után várhatunk hónapokat, még az évad közben is be kell szúrni több hetes kihagyást?? Tökre nem értem mi ennek az értelme… legszívesebben cancel-ezném ilyenkor az egészet, mi a fenének várjak hónapokig…. A másik meg, nehogy már arra fogják a szünetet hogy a forgatókönyvírók sztrájkolnak!! Nem hiszem el hogy nincs leforgatva a fél évad már, azt meg pláne nem hogy még forgatókönyv sincsen hozzájuk…

winnie - 2007. 11. 18. 22:05

“Én már azt se tudom megérteni hogy mi a fenének kell egyáltalán egy évad közben is szünetet tartani.”

pedig pofonegyszerű. egy év 52 hét. egy sorozat 22 rész. el kell osztani és ha ősszel indul, akkor ki kell tartania májusig vagy tavaszig úgy, hogy a holtidőszakba ne menjenek részek, mert akkor úgysem néz senki tévét. (meg nyilván a színészek is örülnek annak, ha hazamehetnek pár hét forgatás után két hetes szünetre.

másik meg, nehogy már arra fogják a szünetet hogy a forgatókönyvírók sztrájkolnak!!

“Nem hiszem el hogy nincs leforgatva a fél évad már,”

fél évad, 13 rész van leforgatva, illteve most készül a 12-13. epizód. a sorozatok általában 4-5 résszel vannak előrébb, hiszen csak nyáron kezdhetnek forgatni, amikor kiderül, hogy lesz-e folytatás.

“azt meg pláne nem hogy még forgatókönyv sincsen hozzájuk…”

megírva nincs több forgatókönyv. fogadd el. egy rész tervezése 8-11 napba telik.

Adreee - 2007. 11. 18. 22:11

Rendben, az érved oké…legyen téliszünet. De akkor még mindig nem értem a mostani “sztrájkra fogott” 2 hónapos szünetet. ha most készül a 12.13. epizód az azt jelenti hogy simán kész lenne addigra míg rendesen sorra kerülne szünet nélkül. Tehát adhatnák most szép folyamatosan a 9. résztől a 13.-ig, aztán meg felőlem menjenek pihizni míg a többi rész nem lesz meg.

winnie - 2007. 11. 18. 22:13

adhaták, ez teljesen igaz, de a sztrájkra csak annyit fognak, hogy nem most adják le azt a 4 részt, hanem januárban, hogy legyen a terminátor sorozatnak felvezetése, ne csak önmagában árválkodjon. sima programming döntés.

Adreee - 2007. 11. 18. 22:15

Hát akkor gratulálok nekik hozzá…

winnie - 2007. 11. 18. 22:28

nyilván hülyék lennének kinyírni saját másik sorozatukat:)

Adreee - 2007. 11. 18. 22:44

Hehhe..ez érdekes….csakmert mindent egybevetve szerintem egyenes úton haladnak afelé hogy a Prison Break-et nyírják ki… de hát majd meglátjuk… :)

winnie - 2007. 11. 18. 22:52

miért nyírnák ki? a prison breaknek eddig sem ártottak a szünetek. a 3. évad közepén a nézők kitartanak – ráadásul ők olyan nézők, akik 20-30 éve az amerikai tévés rendszerben élnek.

Adreee - 2007. 11. 18. 23:14

Nem feltétlenül arra gondoltam hogy a szünetek ártanak neki, de mint mondtam…majd meglátjuk…

Ani - 2007. 11. 20. 20:45

hú, de örültem, hogy whistler bennmaradt és a bang and burn kilőve, scofield sem segíthet már neki :)
tényleg vicces volt a szürkéről szürkére csere
gary miller után hirtelen azt hittem,hogy hirtelen vmi rokoni kapcsolat támadt vagy vmi, gondoltam, hogy nem lehet igaz… miller gyakori név… aztán rájöttem, hogy wentworth miller a színész, de a sorozat nem ismer semmilyen millert… jó, bocsi

Adreee - 2007. 11. 22. 19:53

Most szúrtam csak ki, hogy a hivatalos honlapon milyen természetellenesen kizöldítették mindkét főszereplő szemét. Érdekes… :)

chainie - 2007. 12. 05. 22:21

Csak nézem itt az rtl-en a szökést és újra magáévá tett az a bizonyos PB-feeling, amit én bizony a harmadik évadban nem éreztem egyetlen pillanatig sem. Sara és Michael kapcsolata egyszerűen annyira meghatározó volt 48 részen keresztül.. tudom, hogy nem tehet róla senki, meg örülök a babának, meg minden, DE. Callies sztem kaphatott volna nyugodtan több zsét, vagy szerepelhetett volna többet vagy mittudomén, de ez így egyszerűen nem jó.

Ha új nőt kerítenek M-nek, akkor meg egyenesen nevetséges lesz.

Szerintem.

:-(

RIPSara

seven - 2007. 12. 12. 22:16

rtl legvágta a pb 2×16 végét LOL csakúgy mint al ost 3×7-ét

winnie - 2007. 12. 12. 22:34

miben merült ki? jelenet, pármásodperc?

seven - 2007. 12. 12. 22:43

ott ért véget ahol a zakkant leugrott és földet ért… guye közben ment a zene, annak is hirtelen vége lett..

Xebeche - 2007. 12. 17. 21:39

OFF
A 3-ik évad kezdő epizódjának 17-ik percében Bob Dylan örök érvényű nótája nagyon ütős (All Along The Watchtower). A kedvencem, szinte minden feldolgozásban teljesen más, mégis csodálatos (hogy csak a legjobbakat említsem: Jimi Hendrix, Dave Matthews Band, U2, Keziah Jones) és a 3-ik évadban szereplő spanyol változat: No Problem – En La Atalaya (1996: Bob Dylan Revisitado: Un Tributo en la Lengua del Amor – Bob Dylan Revisted: A Tribute in the Language of Love).

tOcikA - 2007. 12. 18. 14:48
Kinguccia - 2007. 12. 18. 17:38

Chainie: teljes mértékben egyetértek veled.

lexluthor - 2007. 12. 28. 15:57

Szerintem ezzel az évaddal le kell zárni az évadot, mert előbb-utóbb látszani fog, hogy csak erőltetett.

dolgozatlopo - 2007. 12. 28. 21:50

chainie, ha jól emlékszem az első évad 22 részes volt a második szintén. az 44.

chainie - 2007. 12. 29. 11:48

Szia lopó!

Igazad lehet. Mindegy, akkor beleveszem még a harmadik évad első négy részét, ott ‘elvileg’ élt még szegény Sarácska. :-(

A lényegi dolgokon és véleményemen ez nem változtat.

üdv Neked

Zsoltee - 2007. 12. 31. 15:00

Nemtom figyeltétek-e de az érdekes h a 2.részbe kb 1:40-től háttérbe szól a Prison Break német főcíme :)
Előszőr nagyot néztem mikor meghallottam XD

pilar - 2007. 12. 31. 15:02

Valaki árulja már el ,hogy ez a Mcgrady ,vagy hogy is hívják miért került a börtönbe? Tök ártatlanul néz ki ,egész nap csak kosarazik ,meg szálítja a cucokat Mikey-nek..

Annahsunamun - 2008. 01. 01. 19:58

Szerintem izgi volt eddig a 3. évad, kicsit mesés itt-ott, de frankó! Én már nagyon, nagyon várom a következő részeit és akár jöhet a 4. és 5. évad is! Erről a Went fiúról egy másfél órás némafilmet is elnézegetnék akár!!! :)

chainie - 2008. 01. 02. 14:10

pillar:

Tracy McGrady nem akárki, olvass utána!!

:-)

chainie - 2008. 01. 04. 12:38

Basszus itt van egy igazán ötletes út Sara Tancredi visszahozására! Nem kopiznám be ide az egész angol cuccot, inkább csak a linket, nameg az összefoglalást:

http://forums.fox.com/foxprisonbreak/messages/?msg=17294.1

Szóval a lényeg tényleg röviden:

a csúnyanéni Susan meg akarja ugyan ölni Sarát, de szolidaritásból mégsem vágja le a fejét a sikertelen mentőakció után. Azért nem többek között, mert őt is megkínozták és meg is erőszakolták anno, szóval megsajnálja Sara-t. Plusz persze Sara is könyörög az életéért meg minden.
Nem árulja el a főnökeinek, de kimenekíti Sara-t -mondjuk egy elhagyott erdei házba- és életben tartja, még egyszer mondom, sajnálatból és együttérzésből.
Hogyan derül ez majd ki? Egyszerű: LOST-os flashback-ekből. Gyakorlatilag akármeddig elhúzhatják a történetet Callies nélkül, a lényeg, hogy Michael ne keveredjen újabb szoros szerelmi szálba. A sztrájk amúgy ebből a szempontból nem is tesz rosszat az érintetteknek, I mean Callies gondolkozhat a dolgon, tárgyalgathatnak, egyezkedhetnek, igazából ráérnek.

Jah, és hogy hogyan magyaráznák meg a levágott fejet? Ez tetszik a legjobban a linkelt cikk szerzőjének ötletében: emlékeztek a szezon elejére, amikor Linc-et behívták a hullaházba? Ott láttunk egy nőt, akire illett Sara személyleírása, de NEM Ő VOLT! Namost Susan ehhez a testhez kis fantáziával simán hozzáférhetett, levágta a fejét és betette a dobozba. Ennél sokkal nagyobb képtelenségek is megtörténtek már a PB-ben.

Mit szóltok / szólnátok egy ilyen kambekhez? Én imádnám..

:-P

sziasztok

Kinguccia - 2008. 01. 04. 13:06

Chainie: én is olvastam ezt a Foxon és én is imádnám! Sőt, rajtunk kívül még rengeteg rajongó, ebben biztos vagyok! :D

Desmond Wallace - 2008. 01. 05. 22:11

Én arra lennék kíváncsi, hogy Linc mit csinált a fejjel.

Bergkamp 10 - 2008. 01. 09. 00:44

Kocsonyát.

Kinguccia - 2008. 01. 09. 11:10

Arra én is, mert kukába dobni nem lett volna túl ildomos.

ICY - 2008. 01. 10. 15:52

Sara feje nem véletlenül abban a hűtőtáskában van amit elásott a tengerparton???

daca - 2008. 01. 11. 08:13

szerintem ez az eddigi legeslegjobb évad és story:):)

Cthulhu - 2008. 01. 11. 11:24

Ez a Sarah visszatétérés egy hatalmas baromásg és rettentően eröltetett is!

Egyébként is kit érdekell Sarah? Levágták a fejét, meghalt kész szevasz csá, nekem nem hiányzik!

winnie - 2008. 01. 11. 11:34

“Egyébként is kit érdekell Sarah? Levágták a fejét, meghalt kész szevasz csá, nekem nem hiányzik!”

másnak meg biztos igen. visszaolvashatsz a kérdés előtt. úgysem mi döntünk arról, mi lesz.

Cthulhu - 2008. 01. 11. 12:24

Nyilván lehet hogy másnak hiányzik de el lehetne már fogadni hogy meghalt…

chainie - 2008. 01. 12. 11:04

Szia Cthulhu!

Azért az elég érdekes, hogy Számodra ennyire érdektelen vola a MiSa szál a történetben.

Miért nem érzed a hiányát a női főszereplőnek? Mert Te magad is nő vagy, és inkább Lincoln izmai hoznak lázba? Vagy jobban foglalkoztat a Sona kérdéskör? Látod, szerintem meg pont ez a szál tök erőltetett.

Nem 16 éves Callies-rajongó kamaszsrác vagyok, nem ezért sírom vissza Sara (h nélül) karakterér. Sokkal inkább azért, mert jót tett, jót tenne a sorozatnak.

Come back, Sara, you will always be welcomed.

Cthulhu - 2008. 01. 12. 12:29

Nem vok nő…Egyszerűen inkább arról van szó, hogy elfogadtam, hogy a karakternek vége, meghalt…Hogy ez jó e? Azon lehet vitatkozni, de az ha most vmilyen über csavarral visszahoznák számomra megölné az egész sorozatot.(már igy is a végét járja nálam, nem hoz annyira lázba mint mondjuk az s1-s2)

Kinguccia - 2008. 01. 12. 16:27

Teljesen egyetértek Chainie-vel most is!
Cthulhu-val pedig abban értek egyet, hogy s1 és s2 engem is sokkal jobban lázba hozott!

mentalitaultras - 2008. 01. 13. 23:48

“Azon lehet vitatkozni, de az ha most vmilyen über csavarral visszahoznák számomra megölné az egész sorozatot.(már igy is a végét járja nálam, nem hoz annyira lázba mint mondjuk az s1-s2)”

A 3. szezon 8 része a legutolsóval “megkoronázva” lerombolta mindazt amit az első 2 szezon színvonalban felépített. Elérték azt, hogy abszolut nem várom a következő részt és azt kívánom fejezzék be minél hamarabb az egészet. Innentől én már nem látok semmilyen visszautat.

Adreee - 2008. 01. 14. 19:18

Teljesen egyetértek chainie-vel!! Eddig is jót tett és ezután is jót tenne a sorozatnak egy női főszereplő, mert ezafajta érzelmi szál nagyon hiányzik belőle. Ilyen szempontból ez a 3. évad nagyon egyoldalú lett…ismerjük Michaelt mint zseni, mint barát, mint testvér, ismerjük már hogy folyamatosan agyal, hogy másokon segít.. de nekem nagyon hiányzik a sorozatból az az oldala amikor nem zseni nem barát nem testvér hanem egy szerelmes férfi. Azzal hogy megölték Sara-t a legapróbb esélyét is elvágták az érzelmi szálnak…Ezt nagyon sajnálom..

seven - 2008. 01. 15. 10:06

hú, a 3×09 nagyon semmilyen volt. pedig bírtam a 3. évadot eléggé, az elöző 3 rész sem volt rossz, de ez teljesen elvette a kedvemet.

winnie - 2008. 01. 15. 10:08

lehet, hogy a szünet miatt sokan durranást vártak ,holott ez csak egy szimpla rész a sok közül? passz, csekkolom először:)

Adreee - 2008. 01. 15. 13:46

Annyi mindent olvastam össze vissza fórumokon, hogy mostmár megkérdem: felbukkan valami új nő a 9. részben vagy nem?

Dash - 2008. 01. 15. 15:08

nem

Adreee - 2008. 01. 15. 15:33

Oks…hát akkor nem értem, hogy a hivatalos honlapon a 9. rész Recap-jében miért írják úgy mintha felbukkant volna…no mindegy…

varecza - 2008. 01. 15. 17:06

nekem bejött ez a rész, pedig ez a 3. évad elég gyenge! Bellick mekkora volt!
Sztem az évad végén lesz egy Skófild vs. Szadónéni , azt szívesen megnézem!!

cloudberry - 2008. 01. 15. 19:09

hát, nekem se jött be annyira ez a rész. ekkora szünet után jobb vártam…:(

wisteria - 2008. 01. 15. 22:00

Nem hittem volna, hogy egyszer majd ezt írom a PB-re hogy uncsi, de ez a rész nagyon az volt.Mintha teljesen kifogytak volna az ötletekből és csak erőltetik….sco pocsékul játszik, linc, sucre teljesen jelentéktelen, csak úgy mint t-bag, talán most bellick kicsit feltámadt, most ez a sona-beli belharc is, olyan erőltetett.Mahone meg ott érzeleg egy pénzérmével és keményen a leszokás útjára lépett…na ja, így megy ez….De ő legalább szuperul játszik

csocs44 - 2008. 01. 16. 00:07

azt hittem hogy kisebbségben leszek azzal a véleményemmel hogy nem volt vmi nagy eresztés ez a rész,és hogy kevés lenni amit nyújanak de ahogy elnézem vagyunk vele így egy páran. Lehet hogy 3-4 hetes gyűjtögetés után egy kisebb maraton vissza hozná a kedvem

rio - 2008. 01. 16. 09:50

tudom hogy suspension of disbelief, meg minden de SPOILER: hogy a p.csába lehetséges az, hogy mindössze egy db katona, és egy db tiszt menjen el egy garantáltan fogvatartott fogolyért? ez a baromság már-már üti azt, amikor t-bag félkarral lenyomta geary-t a második évadban. az ilyen hülyeségek miatt tünik egyre görcsösebbnek az egész, pedig alapbol nem volt baj a résszel…

mentalitaultras - 2008. 01. 16. 10:15

Egész jó kis rész volt….

Adreee - 2008. 01. 16. 11:32

Ez mondjuk tényleg elgondolkodtató kérdés. Egy egész kommandósosztaggal kellett volna odamenniük. Pedig ez a tábornok elsőre nem tűnt amatőrnek…

varecza - 2008. 01. 16. 13:13

de akkor nem alakulhattak volna így az események..még húzni kell kicsit

PB - 2008. 01. 16. 15:15

Hát végre örültem, hogy van PB. De miután megnéztem valahogy megint hiányzott az a bizonyos “aztakurva de jó csak lesek ki a fejemből” érzés. Persze azért még így is az egyik legfrankóbb sorozat.
Ami nekem nagyon fájt most: egy helikopteres kaliberű balhé után a legmenőbbnek beállított ezredes amatőr módon elmegy egy ismeretlen helyszínre mindenféle támogatás nélkül? Tudom kellett a sztorihoz, hogy a Vadmacska lerendezze őt és az egy szem katonát (le is rendezte őket durván :D), de azért ez így gáz volt…blööö

Bellick-ről meg kiderült azért ragadt rá az idők során egy kis Scofield ész :D Ha már az élete múlt a bunyón, az jó volt.

csocs44 - 2008. 01. 16. 15:21

CSI nézettsége mitől ilyen erős ? Mi aza ami sokaknak ennyire tetszik, lehet nem jól állok hozzá a sorozathoz, érdemse még 1 próbát tenni vele ? mire figyeljek ?:)

PB - 2008. 01. 16. 15:22

1 kérdés: imdb-n a Vadmacskát alakító színésznőnél 10 epizód van feltüntetve. Ez akkor azt jelenti, hogy a következő részben búcsút veszünk tőle? :(
Remélem nem, mert csípem. Huhh nagyon. Pedig a PB előtt soha semmiben nem láttam valószínűleg.

csocs44 - 2008. 01. 16. 15:22

hoppá, bocs, ezt a 2 hszt törölje vki akinek módjában áll, thx

PB - 2008. 01. 16. 15:24

Én részemről egy helyszínelőket se néztem végig. Pedig állítólag az eredetei nem volt rossz, de nekem ez a sok helyszínelés nem jön be. De úgy látszik a többségnek bejön ha ennyi félét és ilyen sokat készítenek.

csocs44 - 2008. 01. 16. 15:36

PB, kösz, én is így vagyok vele és osztom a PB-ről szoló véleményedet is

Adreee - 2008. 01. 16. 17:18

Az imdb-n szinte minden 3. évados szereplő neve mellett 10 rész van írva (Lechero, Whistler stb..), szerintem ez annyit jelent hogy eddig 10 meglévő részben szerepeltek de ahogy majd jönnek az újabb részek úgy nő majd a szám.. Szóval nem kell aggódni a kis Susan miatt..:)

PB - 2008. 01. 16. 20:22

Ok kössz akkor jó minden. :)

muki - 2008. 01. 16. 21:34

A fekete csajszi már egy kissé kezd unalmassá válni számomra,mindíg ő kerül ki győztesen bárkivel találja szemben magát,most már jó lenne ha egy kicsit ez változna.Nagyon húzzák ,és igazából még sok minden midíg nem derült ki……de ez azért a nézettségen is kezd látszani…

wisteria - 2008. 01. 17. 18:58

Susan szerintem okoz majd még meglepetéseket.Néha olyan emberi tud lenni. Pl. mikor nézte, ahogy LJ és Linc örül egymásnak.Lehet, hogy neki is egyszer csak lesz egy pálfordulása, mint anno Kellermannak?
Érdekes, hogy tetszik a pasiknak! :)) Vakolat nélkül kifejezetten ronda arca van.:)

rio - 2008. 01. 18. 00:38

amióta mutatta a csaj a lába között a karcolásokat, már nem tudok nőként tekinteni rá :)

rio - 2008. 01. 18. 00:39

ez persze nem himsoviniszta megnyilvánulás volt, csak nekem ezzel a jelenettel vált végleg egy érzelmek nélküli gyilkossá, és semmi többé.

Adreee - 2008. 01. 18. 20:48

Érdekes…nekem pont annál a jelenetnél derült ki hogy vannak érzelmei..

wisteria - 2008. 01. 19. 21:43

Szerintem is vannak érzelmei.Csak az idők folyamán gyilkológép vált belőle, az érzelmeit meg mélyre ásta. Én egy kis leszbiséget is érzek rajta, mikor Sofiának osztotta az észt.:))
Mit tippeltek ki nem fogja túlélni ezt a szökést?

Adreee - 2008. 01. 19. 23:04

Nekem van egy olyan érzésem, hogy Whistler valami véletlen folytán meghal szökés közben…mert akkor aztán nagy pácban lennének Michael-ék..meg muszáj hogy legyen valami csavar, mert ha simán megtörténik a Whistler-LJ csere az túl egyszerű lenne…
És hát a Sara-val történtek után én már az égvilágon semmin se lepődnék meg.. :)

wisteria - 2008. 01. 20. 09:41

Én aggódom, nehogy Mahone haljon meg. Nagyon jól játszik, a legjobb színész a sorozatban, hiányozna.Arra is kiváncsi vagyok hányan szöknek meg…Sco+Whistler+Lechero+Mahone….és még ki vajon?

Adreee - 2008. 01. 20. 11:34

…+T-Bag+Bellick. Szerintem…

Adreee - 2008. 01. 20. 11:43

Csakmert ha megnézzük a 10. rész promoját, T-Bag felajánlja Bellicknek hogy részt vehet a szökésben ha legyőzi Sammyt…

wisteria - 2008. 01. 20. 14:40

De hogy kerül T-bag a szökéses bandába?

Adreee - 2008. 01. 20. 20:24

T-Bag nem hülye és nyilvánvaló hogy kiszagolta már hogy valami készül, meg látta is Whistlert amikor kiosont Lechero-tól. Gondolom megint beveti az “lebuktatlak titeket ha nem vesztek be a szökésbe” című részt és már bennt is van a bandában…

Hivatalnok - 2008. 01. 20. 20:41

Némi késéssel, de végre megnéztem a téli szünet utáni első PB-t. Őszintén szólva én rosszabbra számítottam. Persze nem azt mondom, hogy “überbrutál extrakirály” rész volt, de valahogy nem nagyon tért el a harmadik sorozat eddigi részeitől. Szadó Suzy “nagyon gyanús” – én sem tartom elképzelhetetlennek, hogy pálfordulás következik be…
Ami a “női vonalat” illeti részről részre fokozatosan kezdek “beleszeretni” Sofiába. :-)
Egyébként az interneten nem olyan régén közkézen forgott egy forgatókönyv részlet, hogy a S03E10-től jön egy új csajszi, aki lehet, hogy összejön Májkival. Talán itt a sorozatjunkien is írtak winnie-ék Molly-ról. Majd kiderül…

Adreee - 2008. 01. 20. 21:33

Én csak azt nem értem, hogy a hivatalos honlapon a 9. rész Recap-jében úgy írták le a rész tartalmát mintha ez a Molly is szerepelt volna benne..
Minden stimmel amúgy a leírásban ami volt a részben is, csak a Molly-ról írtak nem…

Adreee - 2008. 01. 20. 21:36

Ja, amúgy kizártnak tartom hogy már most a 10. részben feltűnjön, most még a szökés tervezgetésével lesznek elfoglalva… Az új nőt állítólag csak a 13. rész környékén lehet várni…

Kinguccia - 2008. 01. 21. 11:49

Én azt hallottam, hogy az eddig leforgatott részekben biztos nem lesz benne Molly, és lehetséges, hogy később sem… *imádkozik, hogy így legyen*

wisteria - 2008. 01. 21. 19:02

Nagyon furcsálnám, ha Mike fogná magát és beleszeretne egy tök ismeretlen nőbe, röviddel Sarah halála után.:O Akkor inkább maradjon csak facér!!! :) Linc-nek drukkolok, hogy összejöjjön Sophiával.Már több, mint három éve nem volt nővel, el tudjátok ezt képzelni? :)
Viccet félreértve, ha összejönnek, az egy újabb ütközéspont lesz whistlerrel.

chainie - 2008. 01. 21. 20:12

Michael nem jöhet össze ezzel az új valakivel, egyetértünk, wisteria.

Érdekesség: LJ, mikor beszámolt az apjának viszontagságairól, azt mondta, hogy NEM LÁTTA, csak HALLOTTA, mikor szegény szeretett Sara fejét levágta a csaj.. itt én AZÉRT IS egy lehetséges comeback-et sejtek!!!

:-D

Hivatalnok - 2008. 01. 22. 08:50

A legújabb “ajánlóban” (S03E11) – bár angol tudásom hagy némi kívánnivalót maga után – mintha azt mondták volna, hogy következik “a legnagyszerűbb szökés a TV történetében”…Vagy valami ilyesmit. Úgyhogy, ha jól értettem akkor hamarosan felpörögnek az események, remélhetőleg…

seven - 2008. 01. 22. 10:21

nnna, 10. rész sokkal jobb lett mint a 9.(mondjuk ez nem nagy szám, szvsz a 3×9 a valaha készült leggyengébb pb rész)

de itt végre konkrétan volt valmi izgalom is, bár alig történt valami. ja és a cliff megint milyen erőltetett lett már.

Kinguccia - 2008. 01. 22. 11:07

Így van, LJ NEM LÁTTA, csak hallotta a lefejezést. Külföldi fórumon erre azt írta valaki, hogy ha a készítők azt akarták volna tudatosítani velünk, hogy Sara semmiképpen sem jöhet már vissza, akkor ezt nem így írták volna meg. :P

chainie - 2008. 01. 22. 15:53

Látod, Kinguccia, én is pont erről beszélek.

Szerintem ez egy reménysugár.

szia

Desmond Wallace - 2008. 01. 22. 15:56

Szóval. Szadocsaj fogja a disznóölő kést, elindul Sara felé, LJ becsukja a szemét, mert nem bírja végignézni. Erre 2 másodperc alatt kicserélik Sarát a hasonás hullára – mivel szadonéni tudta, hogy ifjabbik Linc így fog reagálni – és levagdossa a fejét.
Aha, ez így tényleg tök ligikus.
Bár ez PB, így még ez is előfordulhat.

Desmond Wallace - 2008. 01. 22. 15:57

ligikus= logikus:)

chainie - 2008. 01. 22. 22:00

Basszus, Bigdady, legalább pár hsz-t olvass el, mielőtt írsz.

Légyszi.

Köszi.

wisteria - 2008. 01. 22. 22:06

Erőltetett vagy nem a cliff, vajon mi van abban a táskában? ez a rész tetszett, alakul a romance is!

Waterlord - 2008. 01. 22. 22:37

Az igazi Sara igazi feje van a táskában.
Mahone, Lechero, T-Bag, Bellick, Whistler és Michael megszöknek, de a Cég úgy dönt, hogy itt az ideje kihozni egy új embert egy kínai börtönből, ezért az egész csapatot (kivéve Lechero-t, mert kell valaki, akit kinyírnak) átpaterolják valami ürüggyel Sanghai mellé, benn találkoznak Linc-kel és Sophiával, akiket Párizs helyett rossz helyen tett le a repülőgép.

Cthulhu - 2008. 01. 23. 00:02

láááááááál
:D:D:D:D:D:D

Quantumleap - 2008. 01. 23. 01:32

Látom, nem adjátok fel a “Sara hátha feldallaszbobitámad” lehetetlen reménykedéseket. De végülis logikus:

1. LJ-nek benyomtak egy magnófelvételt, hogy higgye azt, hogy Sarah fejét vágják.

2.Véletlenül pont arra járt egy külsejében és hangjában 100%-os Sara hasonmás, elkapták, megparancsolták, játszon Sara-t, majd levágták a fejét.

Quantumleap - 2008. 01. 23. 01:33

Amúgy szerintem azért fontos, hogy LJ nem látta, csak hallotta, mert hogy azért mégse kellett egy tizenhat évesnek a szemével látnia egy ilyen borzalmat.

DICKtator - 2008. 01. 23. 01:38

Szerintem is kár volt kiírni Sara-t, de ez a téma, hogy visszahozzák… Még VICCnek is rossz ;)

Egymás után néztem a 9. meg a 10. részt és nem vagyok elájulva tőlük… Egyre inkább olyan, mintha az írók azon szórakoznának, hogy az egyik kitalál egy lehetetlenül nehéz helyzetet, mire a többieknek meg kell oldani a feladványt, hogyan hozzák ki belőle Scofield-éket – aztán ha már sehogy nem tudnak kimászni a helyzetből, akkor előjönnek ilyen balf***ságokkal, minthogy az ezredes kirándulni megy a szadócsajjal, majdnem kettesben… Aztán jön az új főnök és mintha mi sem történt volna: “Tessék visszamenni a börtönbe”… Hozzászoktam már, hogy a logika és valóság határait sűrűn túllépik, de mikor ilyen mértékben, az már felbosszant… :S

Sajnos teljesen sablonossá vált az egész, remélem villantanak valamit hamarosan… (A beomlasztásos trükk is már kilométerekről kitalálható volt, ahogy az is, hogy Bellicknek nem lesz acetonja…)
Ami még komolyabban fenntartja az érdeklődésemet az a Whistler körüli rejtély, meg az, hogy talán nem húzzák már sokáig a szökést és a kinti események feldobják kicsit az évad hátralevő részét.

Waterlord: Ne spoilerezz!! :P:DDD

DICKtator - 2008. 01. 23. 01:48

Bocsánat, nem ezredes, hanem tábornok :)

Wendigo - 2008. 01. 23. 08:32

Azon gondolkodtam, hogy LJ és Sarah találkoztak már azelőtt? Vagy csak miután elrabolták őket? Ha nem találkoztak, bárki lehetett vele egy szobába, nem ismerheti az igazi Sarah -t.
Valaki emlékszik erre?

Kinguccia - 2008. 01. 23. 11:08

Szia Chainie, örülök, hogy egyetértünk! :)

Wendigo: én is ezen gondolkodtam, de én úgy emlékszem, hogy nem találkoztak. ;)

seven - 2008. 01. 23. 13:14

meghalt sara, miért ilyen nehéz ezt feldolgozni?

Cthulhu - 2008. 01. 23. 16:27

Végre más is osztja a véleményem…MEGHALT!:)

Egyébként meg gondoljatok már bele…ha mégsem Sarah fejét vágták le akkor kiét? És mi haszna lenne a companynek abból ha beadja Mikeéknak hogy meghalt ha mégsem..haho..értelem!!!!!!!

Quantumleap - 2008. 01. 23. 16:58

És ha visszahoznák, szerintem a nézettség akkorát zuhanna, mint botlott vakló a szakadékba. Tekintve, hogy a halálával megnőtt, így valószínűleg sokan sült baromságnak tartanák az ilyesmit. A Dallast sem nézték annyian, mint Bobby halála előtt, mert kiakadtak az álom megoldáson.

DICKtator - 2008. 01. 23. 17:51

Jajj… Még mindig ez a téma?? :o
Akkor hozzáteszek valamit én is ;):D
Szerintem Linc megint betépett (első évadban láthattuk, hogy ilyenre volt már példa) és igazából nem is volt ott fej, csak flashselte az egészet… :) Ezt az elméletet alátámasztja, hogy nem tudtuk meg, mit csinált Lincoln a fejjel (ezt már itt is kérdezte valaki, meg én is feltettem már ezt a kérdést korábban az egyik rész bejegyzésénél)… Azt hiszem ez a nyitja a dolognak: keresd a fejet!!

Bár szerintem is MEGHALT Sara, de aki nem tud beletörődni, annak még mindig van remény, hogy egy Prison Break-Supernatural crossover keretében a Winchester testvérek segítenek megidézni őt ;) (biztos dühös szellem lett, amilyen csúnyán elbántak vele…)

wisteria - 2008. 01. 23. 19:54

Azért Mahone milyen gyorsan túlesett az elvonási tüneteken.Ez is nagyon valószerűtlen….

PB - 2008. 01. 23. 21:31

wisteria: ez még inkább hihető, mert lehet azt mondani akaraterő stb..Mahone elvonón van a Sonában :D

Engem sokkal jobban zavarnak az olyan butaságok, pl. amikor Bellick kihívta Sammyt harcolni miért nem nézte meg előtte, van-e még aceton…na de szinte minden részben vannak buta megoldások, de ettől még klassz a sorozat. Csak már tudjuk meg mi a franc folyik a háttérben. :)

Adreee - 2008. 01. 24. 11:11

Na…ez tök jó…mindenki tudja hogy hülyén van megírva ez a 3. évad, mégis mindenki szereti…ez a lényeg, nemde? :DD

seven - 2008. 01. 24. 12:09

mindenki szereti? lollll

Kinguccia - 2008. 01. 24. 13:01

Emberek, toleráljuk már egymás véleményét, please! :S

Na jó, hogy más témáról is írjak: tudja valaki, hány éves a Sofiát alakító színésznő? Ahogy elnézem, legalább egy tízessel lehet fiatalabb Lincolnnál, vagyis Dominicnál.

Kinguccia - 2008. 01. 24. 13:05

Most, hogy jobban megnéztem, az imdb.com message boardján felírta valaki, hogy 1984. július 5.-én született. Ettől azért kicsit többnek gondoltam, olyan 26-nak.

seven - 2008. 01. 24. 13:28

az nem vélemény hogy mindenki szereti, ez egész egyszerűen nem igaz…

Adreee - 2008. 01. 24. 16:25

Bocsánat, rosszul fogalmaztam…nem úgy értettem hogy minden egyes ember szereti, csak sokszor olvastam már hogy azt írják hogy vannak vele gondok de attól még jó..ilyenekre gondoltam. Szóval nem akartam általánosítani…csak rosszul fogalmaztam meg…

Kinguccia - 2008. 01. 24. 16:55

Seven: nem arra értettem, még nem is láttam a kommentedet, mielőtt elküldtem az enyémet…

Adreee: értjük! ;)

mentalitaultras - 2008. 01. 24. 17:28

ez a “mindenki szereti”, finoman szólva is erős….

wisteria - 2008. 01. 24. 21:22

“Mindenki szereti”, aki ide irogat-gondolom.Legalábbis én nem írok olyan sorozat fórumjába, amit rühellek.;)
Szerintetek mi lesz abban a táskában, amit Sophia talált? Az én tippem: valami hiperszuper fegyver…

Cthulhu - 2008. 01. 24. 21:53

Én is erre gondoltam…vmi iszony súly bomba vagy ilyesmi…majd kiderül! De ha vmi fegyver az jól megkaravja majd a dolgokat és totál új vonalon halad tovább a sztory egy esetleges season4ben.:)

mentalitaultras - 2008. 01. 25. 14:11

“Mindenki szereti”, aki ide irogat-gondolom.Legalábbis én nem írok olyan sorozat fórumjába, amit rühellek.;)

A sorozat az egyik kedvencemmé vált az első 2 szezon megtekintése után. De ettől még a 3. szezont abszolút nem szereti mindenki, legalábbis a környezetem reakcióiból is ezt szűrtem le.

Az utolsó 2 rész szerintem nem volt rossz.

wisteria - 2008. 01. 25. 14:45

Abban a táskában levő dolog sztem leginkább arra lesz jó, hogy Sophia mégjobban kiábránduljon Whistlerből és izomagyú Linc-ünk felé sodródjon.Meg persze ettől Whistler még relytéjesebb lesz.

seven - 2008. 01. 27. 22:53

engem amúyg még mindig a 2. évad zárójelenete érdekel a legjobban, miért volt a kopasz orvosi ruhában? meg ki ő egyáltalán?

ezért is remélem hogy mihamarabb megszöknek már.

ricsee - 2008. 01. 28. 20:36

engem meg még az is érdekel hogy mi lett kellermannal

seven - 2008. 01. 28. 22:02

átment a private practicebe. azaz meghalt.

varecza - 2008. 01. 29. 12:39

engem is egyedül a kopasz érdekel. minden bizodlamam benne van, talán abból valami jót kihozhatnak..

varecza - 2008. 01. 29. 12:45

amúgy rájöttem ki ez a kopasz: dharmás a geci. Whistler pedig azért kell, mert Q az egyetlen aki eltudja vezetni Qket a szigetre(ko-ordináták…)

xz - 2008. 01. 31. 00:01

dharmás ? ez mit jelent?

csocs44 - 2008. 01. 31. 00:27

azt, hogy összeér a Lost és a PB :)

Adreee - 2008. 01. 31. 10:15

Én azon szoktam néha mosolyogni, hogy Michael az első évadban egy tapottat se tudott mozdulni a börtönben a tetovált térképe nélkül, itt meg az első naptól fogva olyan jól kiismeri magát, hogy mindent meg tud oldani…

PB - 2008. 01. 31. 18:44

Azért a Sona szerintem kisebb, mint a Fox River. Meg itt szabadon mászkálhat. Ami inkább a tetkót illeti: Panamában a 40 fokban Májkül mindig hosszúujjú pólóban van…jó persze értem én órákig tartott megcsinálni forgatások előtt a teljes tetkót az 1. évadban, de legalább az alkarján néha megcsinálhatnák újra és akkor lehetne Májkül rövidujjúban is :D

varecza - 2008. 01. 31. 20:02

én azt nme értem, hogy Sara hogy kerüt a 2×22 ben a hajóra.Egyszer csak ott termett

Adreee - 2008. 01. 31. 21:47

Michael hagyott neki egy utolsó üzenetet arra az esetre ha valami folytán mégis meg tudja hallgatni és azon gondolom pontosan elmondta neki hogy hol találja a hajót ami majd várni fogja őket a Mahoneval való találkozás után…
Én azt nem értettem inkább hogy hogy sétálgathattak olyan nyugiban az erdőn át, meg lazán eldumálgattak még ott hármasban a hajón,amikor tudták hogy akár Mahone akár Mr. Kim akár a panamai rendőrség is a nyomukban lehet a balhé után…miért nem pucoltak el azonnal.. (Persze tudom, akkor nem lett volna Sona :))

fisherman - 2008. 01. 31. 21:52

Én most néztem meg két napja az eddigi részeket a 3. évadból zsínórban.
Nekem ahhoz képest, hogy ez már egy erőltetett folytatás nem is olyan rossz.
Bár a Sara ügy miatt én is kivagyok!
Pláne, hogy olyan gagyi módon rendeztek le a jeleneteit.(ez az ő az, de nem mutatjuk az arcát fazon)
Susanról meg nekem mindig Nina Myers jut az eszembe:D
Simán kaphatta volna ő is a szerepet:D

Quantumleap - 2008. 02. 01. 15:23

Ja, és majd lehet, hogy Susan is úgy végzi, mint Nina. Michael kiszedi belőle az infókat, amik kellenek, majd beleereszti az egész tárat a kezében lévő stukkerből. :)

Adreee - 2008. 02. 01. 19:44

Amúgy kiváncsi vagyok ki lesz majd Lincoln magyarhangja ha nálunk is bemutatják a 3. évadot..

Kinguccia - 2008. 02. 03. 13:27

Selmeczi Roland hangját senki sem fogja tudni pótolni…

Adreee - 2008. 02. 03. 23:05

Ez teljesen igaz, azért vagyok rá kiváncsi hogy kivel próbálják majd meg egyáltalán pótolni…
A legeslegjobb magyar szinkronszínész volt ő…A legjobb.

seven - 2008. 02. 05. 08:02

Ide a következővel.

Petykóóó - 2008. 02. 05. 14:00

Thirty seconds…Go!

PB - 2008. 02. 05. 18:40

Na végre szöknek! :) Jó kis rész volt, tetszett.

Slukk - 2008. 02. 05. 19:08

Ez volt eddig a legjobb rész a 3 évad alatt az tuti. Simán gyomoridegem volt. “Go”-ra indultam én is majdenm … :-)

szala - 2008. 02. 05. 20:57

Tényleg ez volt a legjobb az évadban, végre első évados feelingem volt, végigizgultam az egész részt. Ide a következővel!

Kopp4ny - 2008. 02. 05. 20:57

ez tényleg jó rész volt, szinte nem is volt benne üresjárat. csak sucrét sajnáltam :S ő sztem azért igazán megérdemelné már a nyugalmat :D

csocs44 - 2008. 02. 05. 21:04

szerintem is jó volt, bár az a teherautós álfeszültség keltés szerintem fölösleges volt, túl sok lett volna a véletlenekből, de ezt leszámítva jó volt

mentalitaultras - 2008. 02. 05. 21:05

Jó kis rész volt.

Klodos - 2008. 02. 05. 21:14

huuu, ez valami nagyon fasza rész volt…Végre 1. évad flashem volt:)

seven - 2008. 02. 05. 21:17

nem volt üresjárat? :) szerintem is jó rész volt, de csak az utolsó 10 perc miatt. nagyon lassú epizód volt egyébként..

“Végre 1. évad flashem volt”

szó szerint. az epizód utolsó 10 perce majdnem ugyanaz mint az 1×21 :) de ettől függetlenűl tényleg jó volt na.

részemről 7/10.

Kopp4ny - 2008. 02. 05. 21:45

igen, számomra nem volt benne üresjárat, én örülnék ha minden rész legalább ilyen lenne :)

wisteria - 2008. 02. 05. 21:56

Az az érzésem, hogy Whistler érzékeny előadása ott a kerítésnél, mikor kettétépte a kordinátás papírt, egy nagy megrendezett jelenet volt. Azért kellett, hogy Michael biztos magával vigye. Nem lesz ez jófiú, szinte biztos….

Adreee - 2008. 02. 05. 22:41

Húú… hát ez a rész…nem semmi…anyáám…és hol van még a jövő hét hétfő… :(

Slukk - 2008. 02. 06. 16:47

Hát van olyan érzésem, hogy marha nagy kliffhengör-nek nézünk elébe…

Quantumleap - 2008. 02. 06. 20:14

wisteria:

Kérdés az, hogy Sofia mit talált a táskában? Mert ha valami genyó gáz dolgot, akkor ott a kerítésnél ő is tudhatta, hogy Whistler csak színjátszik.

Slukk - 2008. 02. 07. 10:54

Csak én hiányolom a külön cikket így csütörtök felé a 11 részről?

Savanah - 2008. 02. 07. 12:53

Mahone a legjobb…

Egyébként nem gondoljátok, hogy ez még nem lesz a végleges szökés? Hiszen az 1. évadban is, amikor elöször nekiindultak, nem sikerült. Habár itt meg már eleget húzták az unalmas részeket a Sonaban.
Meglátjuk, lehet innen már kintröl folytatódik :)

Quantumleap - 2008. 02. 07. 15:45

Tuti.

seven - 2008. 02. 07. 22:13

de ez az évad nem csak a szökésről szól elvileg.. túl sok a kinti esemény.

ráadásul már volt több szökési kísérlet is. szóval most már TUTI SZÖKNEK! ha nem akkor részemről cancel, komolyan. akármennyire is jó volt az elöző rész utolsó 15 perce, ezt már nem lehet tovább húzni.

varecza - 2008. 02. 07. 22:23

félelmtesen gyenge rész volt
3/10

lál - 2008. 02. 08. 00:00

Ha ilyen véleményt írsz fejtsd ki különben egy igazi gyökér vagy! Nem tetted ergo gyökér vagy, csá!

varecza - 2008. 02. 08. 09:26

ok!

Slukk - 2008. 02. 08. 09:42

Miért nincs cikk róla? Eddig mindig volt?

winnie - 2008. 02. 08. 09:53

azért, mert én még nem láttam.

ha van kedve valakinek írni róla, esetleg kitesszük, de írok nemsokára.

sajnos nincs olyan sok időm, hogy megnézzem, pedig várom és próbálomkerülni a spoilereket.

j - 2008. 02. 08. 23:59

megszöktek!

j - 2008. 02. 09. 10:18

anyám kiment amcsiba és leszopta a fox elnökét h megtudja mi a PB vége és kik szöknek meg:P

seven - 2008. 02. 10. 17:55

ügyes!

Loislane - 2008. 02. 11. 13:58

Sziasztok,
nem volt gyenge a 10. rész, sem a 11., s ha már itt tartunk, szerintem úgy jó a harmadik évad, ahogy van. Szerintem.

Kinguccia - 2008. 02. 11. 18:07

A FOX fórumán az egyik topicban az a téma, hogy kit érdekel Sofia, meg hogy hülyeség az írók részéről, hogy ezt próbálják meg izgalomként feltüntetni. Aki kulcsfontosságú szereplő volt, azt meg kiírták. Én teljes mértékben egyetértek velük! Meg Scofieldet miért érdekelné Sofia? Számára egy vadidegen nő. Nehogy már ez legyen a motiváció… :S
Ami azt illeti, én LJ-vel is ugyanígy vagyok. Nem fogom tövig rágni a körmömet az izgalomtól miattuk. Az a baj, hogy nincs miért/kiért izgulni, és számomra ezzel vágták el a harmadik évadot… :(

Adreee - 2008. 02. 11. 18:15

Szerintem attól még hogy minket annyira nem izgat LJ, de Michaelt annál inkább mivel az unokaöccse. Sofia pedig csak plusz motiváció, mert egyrészt Licolnnak fontos ráadásul ártatlan az egész ügyben… és ismerjük Michaelt mennyire szívén viseli ha egy ártatlan személy élete is veszélyben forog. (Ez már látszott az arcán akkor is mikor telefonon keresztül hallották ahogy kínozzák a lányt..) Ettől függetlenül tényleg a legnagyobb baromság volt kiírni a kulcsfontosságú szereplőt..

Adreee - 2008. 02. 11. 18:24

Van egy olyan érzésem hogy ez lesz az a rész ami az első perctől az utolsóig pörögni fog… Azt meg biztosra veszem hogy az utolsó részre várhatunk majd minimum 2 hetet..

Rory - 2008. 02. 12. 01:16

En 4 nap alatt neztem meg a 3 evadot…pontosabban a 3 evad 11 eszeig….csak addig van meg…:(:(,,….most epp azt kutatgatom h tudnam megszerezni a tobbit????tud-e valaki segiteni….??????kerem szepen…nem maradok ados, igerem…

En 2 evvel ezelott amikor elindult a sorozat, bele sem neztem, 1 elozetest lattam felig, s azzal annyi…nem fogott meg benne semmi…amugy sem vagyok 1 nagy kepernyore ragados…aztan most 1 talaltam 1 nagyon gyors torrent oldalt ahonnan leszedtem, mondvan mniert ne??ugyis van idom….4 nap alatt vegig neztem….tegnap este fejeztem be a 3 ecad 11 reszevel…azota szinte aludni sem birtam…szomoru de igy van…..

egy valamit nem ertek….miert kellet Saraht megollniuk a forgatokonyviroknak…tudom h szult a nyaron, de azt megoldhattan vna siman ugy h nem mutatjak mert pl elraboltak…vagy mittomen…de megolni….amikor Michael, eloszor megcsokolta, volt 1 oan erzesem , h mint James Bond csak a film vegen fogja megkapni a lanyt….es meg is erdemeltek volna….azok utan amiken atmentek….en nagyon sajnaltam a karaktert…..

Szoval , ha valaki tud nekem segiteni h hol talalom meg a 3 evad 12-22 reszet , anelkul k kivarjam azt a 10hetet mig USA ban lefut….:d….igerem nem maradok ados!!!!!!

Elore is koszonom,

U.I e mail cimem: kerekesandy@yahoo.com

szucsitg - 2008. 02. 12. 07:05

irj a foxnak:D amugy meg ket resz van keszen, ha jol tudom. masreszt az amerikai vetitesnel hamarabb nem nagyon lehet hozzajutni semmihez sem. neha kikerul egy egy evadnyito v zaro epizod, de ennyi.

seven - 2008. 02. 12. 08:06

Egybegyúrták az s1e21-22-s2e1-et ;) kicsit szaggatott epizód volt, de ez most 9/10, hosszú ideje a legjobb pb ep.

bár a legvége… ugyanmár…

Kinguccia - 2008. 02. 12. 11:14

Adreee: igazad van, Michael tényleg a szívén viseli minden ártatlan ember életét, és ez így oké is. Csak igazságtalannak érzem, hogy nem a személyes boldogságáért kell harcolnia…

Arra kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a cameo.

csocs44 - 2008. 02. 12. 12:33

azt én jól fogtam fel hogy az volt a terv, hogy kimásznak a katonák lábai között ?

carlos - 2008. 02. 12. 12:43

Ez az utolso ket resz nagyon tetszett,mint a regi idokben.

PB - 2008. 02. 12. 13:41

Nah végre megszöktek! Kicsit az jut eszembe, mint amikor a diák puskázik, aki pofátlanul csinálja az nem bukik le. :)
Elveszik a könyv wáá, épp T-Baghez kerül wáá, Whistler elmenekül wáá, T-Bag le tudja buktatni Sucrét wáá.
Na mind1 azért tetszett ez a rész is.
Remélem egy csapatban dolgoznak az ellentétek ellenére a tesók Mahone-nal, mert jó arc. Lássuk mire megy 2 nagy koponya. Bellicket csúnyán helyben hagyták :D

znono - 2008. 02. 12. 13:42

Valahol azt olvastam, hogy Kellerman is él!!!!Sarát meg nagyon könnyű visszahozni, és a finálé fináléjára meg is teszik az utolsó szezon utolsó részére.

PB - 2008. 02. 12. 13:45

Jah meg ami újabb IQ bajnok megoldás volt, éppen amerikaiak szöknek a Sonából, és ott egy gyanús, Amerikában körözött Sucre és akkor a parancsnok csak úgy elengedné…lol

rainman - 2008. 02. 12. 14:06

Jó kis rész lett volna ez, ha nem pakolna bele megint néhány iszonyat szánalmas ötletet, amelyeknek sikerült ismét szépen hazavágni a hangulatot.
1, Szökés közben Whistler zsebéből kicsusszan a könyvecske, és mit ad Isten, épp T-Baghez kerül…
2, Lincolnék úgy lépnek le a faházból, hogy egy magnóról nyomatják a lövéshangokat. Persze a céges mukiknak nem tűnik fel hosszú percekig, hogy csak durranások hallhatók, de becsapódási helyek nincsenek… (ez kb. reszkessetek betörők szintű trükk volt)
3, Linckék természetesen elkövetik azt a hibát, hogy elkezdenek majomkodni Mahonenal, és nem figyelnek Whistlerre (akin amúgy LJ élete múlik), aki így szépen megpattan. Holott folyamatosan azt fújta, hogy marhára nem jó ötlet ez a csere-bere, szóval evidens, hogy figyelni kellett volna rá…
4. És igen, igen, Sucret elkapják, de aztán el akarják engedni, de T-Bag épp meglátja őt az ablakból, így hát Sucre mégiscsak marad és erős gyanúm az, hogy őt is a Sonába fogják zárni. Tehát majd ismét indulhat egy mentőakció… (de ne legyen igazam)
Szóval ismét egy “picit” csalódás volt a PB, de a 3. évadban már hozzászoktam ehhez.:)

Kopp4ny - 2008. 02. 12. 16:16

nekem nagyon bejött ez rész a sok logikátlanság ellenére is ^^

Slukk - 2008. 02. 12. 17:24

Én azt hittem 12 réazes az évad erre ez a vége? Van még egy rész?

ricsee - 2008. 02. 12. 18:35

a pb visszatért :D én úgy tudom h 13 részes lesz az évad…

asdf - 2008. 02. 12. 22:20

Szerintem nagyon gáz volt az a szökés LOL kategória :D kimásznak, kocsik alatt kúsznak, majd kerítéshez futnak, és ki, miközbe ott beszélget 5 méterre 4-5 fegyveres katona, + mászkál egy csomó! Nagyon gáz volt :D

Hunnenkoenig - 2008. 02. 12. 23:30

Na ez a 3×12 nagyon izgi volt. Szerintem faszan tartjak a szinvonalat akkor is, ha kicsit klisesre es kiszamithatora sikeredett ez a szökes.

Sucret fel tudtam volna pofozni, amiert meg ott tököl holmi hajos papirok miatt.

Felek, hogy most meg majd öt kell megmenteni. Ha arrol fog szolni a következö fel evad, hogy öt szöktetik, akkor tökönszurom magam. Akkor asszem capa lesz belöle.

DICKtator - 2008. 02. 13. 01:46

Izgalmas rész volt sok csavarral – meg a szokásos túlzásokkal a sztoriban. Na de a fegyencek élete nem csak játék és mese, szóval azért jó kis rész volt :D

Már megint eljátszották a szökés után az időugrást, egyik pillanatban tök sötét, másikban süt a nap – este lett és reggel – eddig azt hittem ilyen csak a bibliában van… Most vagy valami dimenziókapun mentek át, vagy több órája szaladtak már, mire világos lett…

Michael tuti terve sem volt rossz a katonák közötti szlalomozással, végülis a Sonában mint kiderült súlyos érzékszervi visszamaradottságokkal élő őrök dolgoznak, ha mégsem, akkor meg gondolom játszottak volna “adj király katonát”…

Elképesztő paródiát lehetne csinálni a PB-ből, nem tudom készítettek-e már, de nekem ez a harmadik évad néha már kezd olyannak tűnni, mintha az előzőeket akarná túljátszani…
Na mindegy, azért szeretem!! :D

znono - 2008. 02. 13. 09:35

Nem tudom a sok lehúzónak mi a baja a 3. évaddalEzt az évadot lehúzzák a 2.-at meg dicsőítik.Kérdem én, miért?A 2. évadbank voltak az igazi lehetetlenségek.Napokon keresztül vándoroltak a szökött fegyencek A pontból B pontba, anélkül hogy valaki rendesen felismerné a fegyenceket.Egy egész ország kereste és csak néha pár ember ismeret fel őket,de akkor is elfutottak.Nekem a 2. évad volt csalódás.Az időhúzásról meg ne is beszéljünk, pl az első évadban amikor Michael egy részen át küzdött valami csavarért mert csak azzal tudott meglazítani valami másik csavart……az első évad túl kiszámított volt Scófildnak, itt a 3. évadban sokkal többet kell rögtönöznie.Bár itt is vannak hibák, de messze ez a legjobb évad.Az írók meg bekaphatják, mert igy vagy kapunk egy hatalmas cliffengert a 13. rész végén amire várhatunk hónapokat, vagy egy összecsapott 3. évadot kapunk mert akkor a következő részben kéne lezárni a sztorit.Vagy mi lesz?

winnie - 2008. 02. 13. 09:47

“Nem tudom a sok lehúzónak mi a baja a 3. évaddalEzt az évadot lehúzzák a 2.-at meg dicsőítik.Kérdem én, miért”

ööö, a második évadot sokkal többen lehúzták, csak ők már nem nézik a sorozatot.

nyilvánvaló, hogy a 3.-at az húzza le, aki a másodikat szerette, mert még nézi a pb-t.

a 4.-et az fogja lehúzni, aki a 3.-at szerette és így tovább.

istenem, nem mindenkinek tetszhet, nem?

znono - 2008. 02. 13. 12:13

Ez tény, bár szerintem sokaknak az nem tetszik, hogy ujra meg kell szökni egy börtönből.Csak az alapsztorit fikázhatják, hiszen rengeteg uj dolog van ebben a szezonban.Új börtön, új szereplők, új cél, új sztori, új környezet.Nagyon jó dolgokat lehet ebből kihozni, főleg a Sonaból.Ezt az alkotók is tudják, hiszen sok barátunk benn maradt és hozzájuk verősik még Sucre is, tehát két szálon megyünk majd tovább, de ugye a tetves sztrájk miatt ez kérdéses hogy hogyan tovább.A lényeg hogy már csak egy részünk van és kapunk egy hatalmas Cliffet a pofánkba, és várhatunk hosszú hónapokat még ujraindul a dolog.Nem hinném hogy egy részben lezárják a sztorit valami értékelhető módon.Kiváncsi leszek.

A lényeg hogy ez az évad messze a legjobb mind közül.

Adreee - 2008. 02. 13. 14:08

Szerintem az azért óriási túlzás hogy ez az évad “messze a legjobb mind közül”. Igaz, hogy jó, meg fordulatos meg minden, de semmiképpen sem jobb mint az előző kettő. És ha valaki az erőltetett megoldások miatt nem szerette a 2. évadot akkor ezt se szeresse mert van ebben is bőven… Az első évad volt a legeredetibb ha ezt nézzük, de a második és a harmadik is a hibáikkal együtt úgy jók ahogy vannak…

znono - 2008. 02. 13. 14:58

Pedig ez a legjobb mind közül.Az első is csak azért volt nagyon jó mert ujdonság volt egy börtönből való szökés alapötlete.Ugyanigy mint a 3.ban de itt legalább jóval feszesebbek a körülmények elég csak a börtönt nézni.A második évad kaphatta volna a menekülés címet.Mert sok szökés nem volt benne.:)

seven - 2008. 02. 13. 15:45

francokat feszesebb a sona mint a fox river. a végén úgy keltek jártak a börtönben mintha az övék lenne.

Adreee - 2008. 02. 13. 16:00

Hát egyáltalán nem volt nehezebb a sonából való szökés mint a fox riverből… Mint ahogy seven is írta itt fel alá járkálhattak kedvükre a börtönön belül, csak azt kellett összehozni valahogy hogy eltereljék a kinnti őrök figyelmét. Persze nem azt mondom hogy olyan egyszerű volt..
De szerintem az első évad abból a szempontból volt érdekesebb és izgalmasabb hogy millió dolognak kellett klappolnia ahoz hogy szökni tudjanak… és sokkal feszültebb dolog volt ott összehozni a szökést, gondoljunk csak arra hogy hányszor buktak le majdnem a wc mögötti lyukkal, a pihenőbeli lyukkal stb… Érdekesebb volt ott azokat kivitelezni mint itt kiásni egy alagutat…
Szóval egyetértek abban hogy ez az évad is brutál jó, de azért ne minősítsük jobbnak mint az elsőt..

Adreee - 2008. 02. 13. 16:15

Én arra lennék még nagyon kiváncsi hogy miről szól majd a 4. évad.. Mert gondolom most valahogy majd lerendeződik ez az LJ-Whistler dolog, mert ezt már sokáig nem húzhatják, legalábbis remélem hogy nem fogják.. Gondolom a Sonába nem fognak visszakerülni szóval akkor mi lesz? Milyen újabb meghatározó dolog történhet itt a 3. évad végén ami egy komplett 4. évad alapjául szolgál majd…??

znono - 2008. 02. 13. 16:57

Nekem pont ez volt a bajom az első évaddal, nagyon el volt aprózva.Túl sok volt az épphogy dolog benne, de persze nagyon jó volt.

“francokat feszesebb a sona mint a fox river. a végén úgy keltek jártak a börtönben mintha az övék lenne.”

Nem tudom te melyik sorozatot nézed de ha a szökés 3. évadát akkor elárulom, bár szerintem te is tudod hogy Sonáta rabok irányitják, mert a lázadás óta az őrök nem mertek bemenni, hogy rendet tegyenek, csak fegyelmezni mennek be akkor is állig fegyverben.Ha te sitten lennél melyiket választanád?Egy olyan helyet amit izomagyu, sorozatgyilkosok és egyéb gennyek vezetnek, vagy egy állami intézetet ahol az őrök az urak akiket valamennyire a törvény irányít és ezáltal valamennyire védve lennél te magad is.Szerintem az utóbbit, de akkor melyik is a feszesebb???

Adreee - 2008. 02. 13. 17:25

Igaz amit írsz, de ha a szökés szempontjából nézzük akkor a Sona még mindig könnyebb falat.. Ha megnézed tökmindegy hogy törvény irányít-e egy börtönt vagy sem, így se, úgy se vagy védve. A Fox Riverben nyüzsögtek az őrök de T-Bag még így is majdnem taccsra vágta Abruzzit, Michaelnek így is simán levágták a lábujját stb…. szóval nemsokat jelent hogy állami intézmény-e vagy sem, sorozatgyilkosok és gennyek mindkét helyen vannak. Csak ott annyival volt neccesebb hogy nem csak rájuk kellett figyelni hanem az őrökre is… Szóval én még mindig azt vallom hogy az első évad volt feszesebb…

PB - 2008. 02. 13. 18:08

Tényleg most hogy úsztak a tengerben nem mutatták Scofield lábát :D

Abruzzi, Kellerman, Veronica fúú értük is de kár…persze itt mindenki Sara-t siratja, de nekem ők hárman azért szintén hiányoznak.
Csatlakozom az merő túlzás, hogy a 3. évad a legjobb. Az első sokkal jobb volt és nem azért mert akkor az volt az újdonság.

PB - 2008. 02. 13. 18:09

Valaki ha unatkozik összeszámolhatná 3 évad alatt eddig hányan haltak meg :))))

znono - 2008. 02. 14. 08:14

Téged is beleszámoljalak?:)

Quantumleap - 2008. 02. 14. 15:28

Volt két videó, ami bemutatta az 1-2 évad haláleseteit, macskát és patkányt is beleértve. De a rohadékok leszedték a youtube-ról.

Savanah - 2008. 02. 15. 16:04

Tudja valaki mikor adják le a 13. részt? Rögtön jövö héten vagy tartanak szünetet?
Köszi

Adreee - 2008. 02. 15. 18:29

Febr 18.-án, tehát jövő héten…elvileg..

Gege - 2008. 02. 16. 23:32

Szerintem az első évad és a haramadik ugyanolyan feszes. Egyik ezért a másik azért. Ahogy írtátok: az egyikben őrök+rabok, a másikban pedig “kiéhezett” rabok. Az első konkrétan a szökésre épült, ezért volt izgalmas és feszes, viszont a harmadik nem konkrétan a szökésre épít. Szerintem abszolut jól oldották meg! Az első évadban az utolsó részben szöknek, a másodikban kint vannak, majd a végén újra börötnbe kerülnek, aztán a harmadik visszatér az alapokhoz és újra szökni kell, de most már a harmadik évad felénél sikerül nekik megszökni. A folytatásban meg ismét csak kint vannak… Legalábbis csak nem kerülnek vissza. Szóval szerintem nagyon jól megoldották!

Mindenki 4. évadról beszél, pedig elvileg az a harmadik évad második fele lesz. Jó igaz, hogy már úgy harangozták be, hogy az már 4. évad lesz, de akkor felborol a rendszer: az első 2 évad 22 részes, ez pedig csak 13! :S

Gergő - 2008. 02. 19. 10:17

Ennek így nem lehet vége!
Aki ismeri az utolsó percekben elhangzó zenét, az segítsen! ;)

seven - 2008. 02. 19. 10:58

0 cliffhanger, ennek így tényleg nem lehet vége… gyenge 8 pont.

b0bs0n - 2008. 02. 19. 11:36

a végén a zene elég gáz volt, az anyós ülésen stukker+papírvirág meg nagyon drámai ^^

PB - 2008. 02. 19. 12:15

Hát ez???
Semmi cliffhanger csak amit sejteni lehetett eddig is Linc és Sofia körül már látni a piros szívecskéket, T-Bag lett a Sona legnépszerűbb embere, de le fog lépni és ugye nála a könyv bár nincs semmi koordináta mégis fontos, Whistler a Cég ügynöke, Mahone társult velük, kosaras gyerek happy end, Scofield elindult bosszút állni, Sucre szarban van ááá mi a franc folyik itt? :D

Várhatunk jó sokat a folytatásra :((

Adreee - 2008. 02. 19. 12:36

Én ugyan még nem láttam a részt de ha sokan azt írjátok hogy olyan semmilyen vége lett akkor nem lehet hogy ez mégsem az évadfinálé hanem majd egy sima 3×14-es résszel tér vissza??? Mint ahogy a 3×08 után is volt..

Xander_T - 2008. 02. 19. 13:00

Cliffhanger az nem volt, nekem nagyon sorozatfinálénak tűnt ez a rész, szóval én nem is nagyon bánkódnék, ha ezzel le is zárnák a sorozatott. Korrekt rész volt, de nem igazán láttom értelmét a folytatásnak, pedig tetszik a sorozat, de valószínű, hogy lesz egy utolsó évad még, ahol a Scofield vendetta lesz a középpontban :)

Lilla - 2008. 02. 19. 13:21

Nemár… Scofield-hoz annyira nem illik a vérbosszú! Pont az a jó benne, hogy nem gyilkos… nehogymá’ lesüllyedjen!!!

alheira - 2008. 02. 19. 13:23

Valaki,please..írjatok valami konkrétumot ,csak hétvégén tudom megnézni!!!

hady - 2008. 02. 19. 13:29

Hat ez a resz azert akkorat nem utott mind amekkorara szamitottam, T-Bag jol nyomta a bortonben az tetszett, es szerintem is elmegy ez a finalenak, folytatas nelkul…

CharlieSierra - 2008. 02. 19. 14:00

szerintem jó volt, a külső helyszineken játszószó cselekmény mindeképp’, nekem pont, hogy ez a T-bages téma nem tetszett annyira

Hunnenkoenig - 2008. 02. 19. 15:09

Sorozatfinalenak semmikepp sem jo, hiszen nem tudjuk, mi vagy kik a ceg, mit akar Whistler, mit akar Mahone, kinek az aktai voltaka taskaban stb.

Ha finalenak akartak volna, akkor megtudtuk volna a taskabol a nagy titkot es csok. 5 Perc alatt le lehetett volna rendezni.

Nekem nem hianyzott a cliffhanger (csak egy picit talan). A befejezes semmikepp sem volt tipikus a sorozathoz, az biztos.

Linc es a csaj szerelmi szalat viszont eleg hirtelennek talalom es elegge oda nem illönek.

Most Michael helyett lincnek lesz kit feltenie, menekitenie es aztan gyaszolnia.

Kezdünk körbe forogni, de azert nem volt rossz.

Gehrev - 2008. 02. 19. 16:38

Hellósztok!
Mondja már el nekem vki, hogy most a 3. évad az 13 rész volt és vége, vagy pedig 13 részt leadtak, és most szünet, és folytatódik az évad tovább??

Zaki - 2008. 02. 19. 17:04

Nézzétek 29:30 körül ott áll Lechero a háttérben, mikor már percekkel azelőtt megfojtotta T-Bag… xD

wisteria - 2008. 02. 19. 18:43

“Hellósztok!
Mondja már el nekem vki, hogy most a 3. évad az 13 rész volt és vége, vagy pedig 13 részt leadtak, és most szünet, és folytatódik az évad tovább??”

Szerintem tök mindegy: szeptemberben folytatódik, ha a Fox megrendeli. Hogy most 14. rész lesz, vagy negyedik évad 1. rész kit érdekel ? :)))

winnie - 2008. 02. 19. 18:52

“Nézzétek 29:30 körül ott áll Lechero a háttérben, mikor már percekkel azelőtt megfojtotta T-Bag… xD”

eeeez, de nagy:)

Adreee - 2008. 02. 19. 19:21

Végülis az tényleg mindegy hogy 3×14-el vagy 4×01-el fog folytatódni a sorozat, ha folytatódik..
A gond inkább az, hogy csak szeptemberben.. :((

szala - 2008. 02. 19. 19:28

Majd szeptembertől folytatódik a 4. évaddal

winnie - 2008. 02. 19. 23:52

“Majd szeptembertől folytatódik a 4. évaddal”

nana. ne terjesszük hamis infókat.

egyáltalán nem biztos, hogy folytatódik. ahhoz meg kéne rendelni a 4. ávadot először, és ez még nem történt meg.

Adreee - 2008. 02. 20. 08:40

Tényleg…és ez kb mikor fog kiderülni tutira hogy lesz-e 4. évad vagy sem?

Adreee - 2008. 02. 20. 09:45

“Nemár… Scofield-hoz annyira nem illik a vérbosszú! Pont az a jó benne, hogy nem gyilkos… nehogymá’ lesüllyedjen!!!”

Szerintem pont az lesz a poén az egészben hogy úgy áll majd bosszút hogy közben senkit nem öl meg… Mert az tényleg nem illene hozzá hogy beront és gépfegyverrel kinyír mindenkit aki az útjába kerül. Ehelyett majd az eszével fogja szerintem megoldani a dolgot és ott rázza majd át őket ahol csak lehet… Én egy ilyen megoldást tudnék elképzelni..

winnie - 2008. 02. 20. 10:05

“Tényleg…és ez kb mikor fog kiderülni tutira hogy lesz-e 4. évad vagy sem?”

májusig.

scofield megkapta a mozivációt sara kinyírásával, most már illene hozzá a vb.

Adreee - 2008. 02. 20. 10:13

Májusig? Jajj, az még messzevan.. :(

“scofield megkapta a mozivációt sara kinyírásával, most már illene hozzá a vb.”

Szerintem azért van annyi értékrendje hogy nem válik olyanná mint azok akik megölték Sara-t…nagyon nem tudom róla elképzelni.. Meg fogja tudni ő ezt oldani úgy is hogy nem kell hozzá gyilkolnia… Akkor legalább megmaradna olyannak amilyennek szeretjük..

Lilla - 2008. 02. 20. 10:27

Így van, Adreee, egyetértek. M. nem gyilkos, nem olyan az egész karakter (ahogy ezt már szintén kifejtette valaki)… és épp ezért fura is volt, ahogy rászegezte G-re a fegyvert. Ráadásul hátulról. Ez annyira nem Ő. Még a keze is remegett;-)
Amúgy azon elgondolkoztam, hogy ha nem ölik meg S-t, akkor M.-nek a bosszúra nincs motivációja…
és azért egyedül elidulni a Cég ellen…hmmm;-)
(mindezek ellenére valahogy nekem mégis michaelidegen még a bosszú is…)

Amúgy az annyira emberi volt, amikor a rácsnál mondta L.-nek, hogy már nagyon fáradt és belefáradt a sook választásba… No igen, az utóbbi hónapokban intenzíven agyal és ‘körmönfon’.
De épp ezért szeretjük:-)

winnie - 2008. 02. 20. 10:38

szerintem az nem fura, hogy rászegezte és nem lőtte le, ez is mutatta, hogy ki ő.

én sem vagyok ilyen, de a rászegezéshez nem kell semmi. a karakter csak azután bújik elő.

Lilla - 2008. 02. 20. 10:55

Nekem sem az a fura, hogy “ÉS nem lőtte le”… sőt. Igen, ez mutatta hogy ki ő.

Talán csak azért zavar az egész, mert nem úgy mutatták, hogy “nem lő, mert nem tud és ezért leteszi a fegyvert”, hanem, “nem lő, mert mások lőttek és ezért gyorsan elteszi a fegyvert”.

Persze lehet, hogy épp ezért írták így, emrt aki ragaszkodik a karakterhez, az így gondolja, aki szeretné, hogy terminátor legyen az úgy;-) És ugyan az nem nagyon jön be, hogy ezt kétségessé teszik, ezen azért nem filózok többet:-D

MÁS

Ha a sztrájk miatt tuti nem lesz már ebben a szezonban semmi, akkor a 4. évad valójában ennek a 3.-nak a lemaradt epizódjai lesznek… ergo, akkor tuti a 4., nem?

winnie - 2008. 02. 20. 10:59

nincs olyan, hogy tuti.

igen, a készítőknek megvoltak a terveik a további 9 részre, szóval azonnal munkának tudnának látni, ha megkapnák a rendelést, de láttunk már karón varjút és kár lenne elkiabálni a dolgot.

én azt mondom, hogy 85%, hogy lesz folytatás.

Lilla - 2008. 02. 20. 11:15

Miközben az utolsó bennem maradt érvet még ki akartam írni magamból -miszerint Michael még Linc-et is meg akarta állítani abban, hogy lelője Mahone-t, aki minttugggggyuk megölte az apjukat-, elszállt az egész…
;-)

Mindenesetre kíváncsi vagyok a folytatásra (és bízom abban, hogy tetszik is majd), merthogy nekem ez a sorozat egy nagy szerelem;-)
Köszi winnie!

Adreee - 2008. 02. 20. 15:27

Nagyon bízom benne, hogy lesz folytatás, mert én is nagyon kiváncsi lennék rá.. Nagy hülyeség lenne a Fox részéről ha azt mondanák hogy köszönik nem kérik.. én azt sem értem hogy ezen egyáltalán miért kell gondolkodni, márminthogy folytassák-e… Egyrészt miért ne folytatnák 3 ilyen szuper évad után, másrészt azzal hogy így fejezték be még bőven akadna sztori a 4. évadra, harmadrészt pedig ennél sokkal vacakabb sorozatok is megértek már sokkal több évadot, pont ezt fejeznék be így, ilyen méltatlanul, lezáratlanul… Muszáj még egy évadnak lennie hogy lezárhassák a történetet a sorozathoz méltóan.. Mert így ahogy most van, nem lehet abbahagyni a -véleményem szerint- világ legizgalmasabb sorozatát..

seven - 2008. 02. 20. 17:39

loller, canceleztek már ennél jobb sorozatot is. a nézettség számít, semmi más.

Lilla - 2008. 02. 21. 10:08

“Már megint eljátszották a szökés után az időugrást, egyik pillanatban tök sötét, másikban süt a nap – este lett és reggel – eddig azt hittem ilyen csak a bibliában van…”
Eleve 5.15 re időzítették az egészet, aztán Michael mondott egy olyat, hogy “10 perc múlva felkel a nap”, és akkor bizony egyik pillanatról a másikra világos lesz;-):-)

“Májki, Májki, Májki, ha egy szürke felsőben díszelegsz egy egy egész börtön előtt, akkor legalább ne egy majdnem ugyanolyan felsőt vegyél fel.”
A kezébe akadt egy barna valami is, de azt félredobta. Nem lehet, hogy direkt volt a hasonlóság, mert így akarta megtudni, mit tesznek az őrök szökéskor és/vagy kiugrasztani a nyulat a bokorból Whistler-Gretchen ügyben?

Kinguccia - 2008. 02. 21. 12:55

Ebben az utolsó részben semmi sem történt meg, ami be volt harangozva. Sem szuper cameo, sem óriási nagy cliffhanger. Kellerman sem tűnt fel sajnos, bár nem is számítottam másra. Annak pedig mi értelme volt, hogy nagy spoilerként leírták, Sara megjelenik egy flashback-ben? Pár mp-et bevágtak az első szezonból. Akkor lett volna értelme ezt beharangozni, ha valami új jelenetet látunk, de ahogy egy ismerősöm mondta, mindent megtesznek azért a készítők, hogy a MiSa fanok is nézzék továbbra is a PB-t, pfff… :S Bár hogy őszinte legyek, én sejtettem, hogy csak ez lesz, mert a “mi-van-a-dobozban” eset óta folyamatosan csalódom ebben a filmben. A szuper cameot viszont vártam, mert elhittem, hogy tényleg lesz. Már nem tudom, melyik oldalon azt olvastam, hogy Aldo Burrows lesz az, hát az mondjuk érdekes lett volna. :D De megjelenhetett volna Mahone előtt úgy, mint Haywire.

Írtátok, hogy Michaelhez nem való a vérbosszú. Szerintem meg a történtek hatására az a természetes, hogy nem hagyja annyiban a dolgokat. Annak örültem ugyan, hogy nem lőtte le Gretchent, de csak azért, mert az túl egyszerű halál lett volna, nem szenvedett volna sokat. Szóval remélem, Susan elnyeri majd méltó büntetését. :P
Ha ártatlan embert ölne Michael, akkor én is csalódnék – mondjuk a Sammys ügy is valami ilyesmi, az tényleg nem volt hozzá méltó. De ha igazán szereti Sara-t, akkor bosszút áll érte bármi áron.
A cliffhanger meg – háát, a második szezon vége sokkal nagyobbat ütött. Itt igaziból semmi meglepő nem történt, szóval én ettől jóval többet vártam.

Gehrev - 2008. 02. 21. 20:44

Vki megmondja, hogy mi az a Cliffhanger?:D

Gehrev - 2008. 02. 21. 20:46

Meg az a szuper cameo?:D

Adreee - 2008. 02. 21. 22:05

Cliffhanger: Erős drámai pillanat és/vagy nyitva hagyott cselekmény, melyet filmek vagy sorozatok illetve azok epizódjainak lezárásához használnak előszeretettel.

…szótár szerint.

Adreee - 2008. 02. 21. 22:08

Cameo: Egy híres és ismert színész által játszott apró szerep, egyfajta beugró, melyet a rendező/alkotó iránti tiszteletből vállalnak el.

…szintén a szótár szerint. :)

Adreee - 2008. 02. 21. 22:08

Feltéve persze ha a fogalmukat kérdezted..

DICKtator - 2008. 02. 21. 23:18

Én örülök, hogy nem volt cliffhanger, így könnyebb lesz kivárni a folytatást (nagyon bízom benne, hogy lesz… Végülis elég stabilan tartotta a nézettségét) Szerintem a PB az a típusú sorozat, aminek a vége akkor hozza el az igazi katarzist, ha minden szálat szépen elvarrnak és úgy fejezik be, hogy “és boldogan éltek, míg meg nem haltak”.

Nem hinném, hogy Kellerman visszatérne – egész egyszerűen azért mert másik sorozat állandó szereplője (Private Practice), persze nem tudom, hogy megy ez jogilag ilyenkor, beugorhat-e egy-két részre… De huzamosabban tuti nem jön vissza, ahogy Aldo Burrowst is balgaság lett volna élve eltemetni… :P

Reméltem, hogy a harmadik évad végén szép lezárást kap a sorozat a 22. részben, de a sztrájk közbeszólt :S Jó lenne, ha az esetleges 4. évadban nem húznák el túlságosan a dolgot, bár amíg a nézettség jó, addig úgyis folytatják, attól tartok…
Mert bár a hibái ellenére nagyon szeretem a PB-t, de nem szeretném, ha izzadtságszagúvá válna a sztori… (Ha jól emlékszem, akkor eredetileg 2-3 évadra terveztek a készítők)

DICKtator - 2008. 02. 21. 23:38

Az esetleges visszatérésekről jut még eszembe, Saraval kapcsolatban… Mostanában X-aktákat is nézek, kicsit nosztalgiázom – így nemrég láttam azt a részt, ahol egy mutáns (aki amúgy Romano doktor az ER-ből – sajnos ott nem volt ilyen képessége :( pedig az egyik kedvencem volt – na de nem offolok…) vissza tudja növeszteni a fejét… Rögtön a Sara visszatérését vízionáló vélemények jutottak eszembe róla… :DDD

Ha már duplázok (amiért bocsánat!), akkor még hozzáteszem, hogy én a Scofield-Terminátor verziónak szurkolok – az indíték adott… Persze a szimpla kivégzés nem Michael stílusa, úgyhogy remélem némileg szofisztikáltabb megoldást választ majd!! ;)

S4NY4 - 2008. 02. 21. 23:53

Most hogy vege a sztrajknak varhatjuk hogy majusban a fox bejelenti hogy lesz-e PB4 vagy PB3 folyt. Szoval van egy kis ido mas sorozatra koncentralni (Jericho, Terminator, Lost stb.) vagy analizalni es talalgatni mi lesz ha lesz 4. PB evad.
Az utolso reszbeli LInc es MIchael szetvallas nem josol tul jot (Linc ahelyett hogy megyek veled Teso inkabb odaadta a kocsikulcsot). Mintha Linc, LJ es Sophia megkoszonnek a szereplest es nekik ennyi lenne. Persze lehet hogy Linc mint foszereplo tovabb marad vagy majd kesobb besegit Michaelnek, esetleg megtudja hogy Sucre Sonaban pihen, sot T-Bag kezeben a kiskonyv ami elvileg nem tartalmaz koordinatakat de Susannak nagy szuksege van ra meg mindig.
Szoval lattuk ahogy Michael rozoga kocsijaval elindult egyedul “guns and roses” stilusban (stukker meg a rozsa Saratol az ulesen) hogy megtalalja a manyust a taskabol aki Whistlernek is fontos. Na most a kerdes hogy Michael visszater e az USAba (Scottsdale, Arizona) ahol a keresett urge meg volt figyelve vagy Panamaban probal Susan, Whistler es az uj szovettseges teljesen drogtiszta Mahone nyomara akadni. Mahone azert meg a resz vege elott adott egy remenysugarat a Sara fanclubbnak es a rozsa amit LJ adott Michealnek is sugallhat vmit, hogy mondjuk Sara uzenetet akart hagyni hogy el es nem csak a zsebebol esett ki mikor levagtak a fejet, ami meg mindig nem biztos es amit Mahone is kerdojelez. Szoval irany Arizona persze ahol a mar artatlan Linc is be tud segiteni. Es akkor meg T-Bag helyzete se tiszta hogy kit hiv majd konyv ugyben ha Sucre hagyja ot kibontakozni a bortonben, egy biztos en Sucre helyeben eltornem a meg epp kezet a kis mocsoknak.
Sok kerdes sok elvarratlan szall, ha nem lett volna sztrajk most akkor a 14 reszt varnank hetfon igy viszont majust es a 4 szezon bejelenteset. Sok turelmet es jo morfondirozast kivanok minden PB rajongonak.

Kinguccia - 2008. 02. 22. 11:00

Igen, Aldo Burrowst balgaság lett volna élve eltemetni. :D Nem is úgy gondoltam, hogy élve jön elő, hanem mondjuk Mahone hallucinálja őt (úgy, mint a Zakkantat). Bár erre kevés lett volna az esély, mert Mahone-nak most tiszta a feje, és azóta már kiderült, hogy valaki rossz tréfának szánta Aldo visszatérését, csakúgy, mint Kellermanét.

Kinguccia - 2008. 02. 22. 11:02

“Guns and roses” – ez tetszik nagyon! :D

Meg a többi is tetszik, amit írsz, S4NY4. ;)

Biojezus - 2008. 02. 23. 19:46

ez a cég meg whistler ez teljesen káosz, kik ők mit akarnak stb stb? ha vége akkor normális vége legyen már ennek a “poltikai-céges” háttérnek…
mire jok a koordináták? stb stb

Amugy a negyedik évad whistler mamája köré fog tornyosulni és feltünik mr.bean is:)))

Kinguccia - 2008. 03. 28. 17:32

És igen, sikerült!

Pedig jól ki lettünk nevetve mi, akik reménykedni mertünk, erre tessék… :P

Kinguccia - 2008. 04. 08. 18:55

Nagyon eltűnt innen mindenki…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz