login |

Hírek

2007. 09. 20. 07:12 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek

  • Hö-hö, a nap híre: Raffik munkacímen fut Darren Star új, egyórás projektje, mely egy Amerikába költöző albán rendőrtisztről szól. WTF? Lehet, hogy a FOX jövő évi sikersorozata lesz?
  • Az NBC úgy döntött, hogy pokolba a stream-mel, ezentúl a felhasználók le is tölthetik a kedvenc sorozataiakat tőlük (a premier után egy teljes hétig), hogy jobb minőségben nézhessék meg. Várjuk a részleteket az NBC Direct-ről.
  • Egy kis X-akták fíling: A CBS az ABC elleni nagy licitcsatában megnyerte magának Jerry Bruckheimer új projektjét, a Patrick Stewart-féle angol krimisorozat remake-jét, az Eleventh Hour-t (pilot-mustra itt): 4 milliós pilot-ot, plusz 1.75 milliós epizódonként díjat penget le a 13 részért csatorna.
  • human tegnap megírta a böszme 24-spoilert, amit a FOX annyira nem tart annak, mert mindehol ezzel reklámozza a 24 7. évadot, tehát egész Amerika tudja. Érdekes. A lényeg viszont, hogy a 7. évad 01.13-án és 14-én indul megint két-két duplarésszel és “will continue to air all originals all season into June.“, vagyis egészen júniusig fognak tartani a részek, ha jól értelmezem.
  • 10 nap alatt 7,5 millióan látták a legújabb YouTube-szenzációt, a “Hagyjátok békén Britney-t” sírást és állítólag a készítővel már le is szerződött egy reality-ket gyártó cég. Izé, WTF?
  • Casting-hírek: Orla Brady lesz Shark ex-felesége a Shrk-ban. (Érdekesség, hogy ap ilot-ban még Lindsay Frost volt. Emellett Emily Rose szerepet kapott 8 rész erejéig a Brothers & Sisters-ben és 5 epizódig a Jericho-ban.

5 hozzászólás Ne habozz!

edemm - 2007. 09. 20. 15:32

Ez a sírás nagyon durva :DDD

lewton - 2007. 09. 20. 15:52
kla - 2007. 09. 20. 16:47

Félelmetes ez a Britney-s ember. (a nemét nem sikerült teljesen megállapítanom)

heh - 2007. 09. 20. 18:05

“a “Hagyjátok békén Britney-t” sírást és állítólag a készítővel már le is szerződött egy reality-ket gyártó cég”

Durva, hogy ez a srác(vagy lány) is Britney-ből gazgadodik meg, amikor egész végig arról sír, hogy mindenki kihasználja, és csak a pénzét akara… :D :D :D

friendsfan - 2007. 09. 20. 20:55

A Seth Green sírás jobb :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz