login |

Pilot: Back To You

2007. 09. 20. 14:26 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Azta, a FOX a világ leghagyományosabb sitcom formulájával támad, a sokkamerás fixhelyszínes alánevetőssel. Hol van már a kísérletezés? Persze tavaly is ezt tették és be is buktak vele. Lásd a nekem tetsző Happy Hour például.

back-to-you-kritik.jpg

Uhh, rögtön az Emmy-vel támadok, de elég vicces. Szóval Ray Romano aki az Everybody Loves Raymond főszereplője volt ilyet szólt az Emmy-n, hogy Kelsey Grammer d*ugja a nejem. Ezzel arra utalt, hogy az Raymondban feleségét játszó színésznő a Back To You sorozatban Kelsey Grammer munkatársa lesz. És ezt a kijelentést a FOX cenzúrázta, mert plot információkat tartalmazott.

Komolyan, aki nem jött rá a Back To You konfliktushelyzetére az alapján hogy: “10 éve várost elhagyó hiradós visszatér, és újra együtt dolgozik régi munkatársaival.” és ide jön a nő neve, az még nem látott mozgóképet. Nyilván nem kavartak a múltban és a nőnek van egy gyereke is mostanra, konstatálja a visszatérő is majd, azta… Milyen sok nem előre látott meglepetés lesz itt. Hehe.

Ennek ellenére nem akartam lehúzni a sorozatot, mert egy teljesen korrekt kommersz sitcom. Szerintem is a CBS-re illene, annyira furán öreges az egész, de ezzel akár a formula mellett is tiszteleghettek, hiszen ősrégi bevált sitcom-recept szerint főznek a készítők.

Pontszámilag egy 6/10. Nem azt mondom, hogy ráugrok a következő részre, de egy unalmas 20 percbe beférhet, főleg hogy alig indul szituációs komédia idén.

6 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2007. 09. 20. 14:46

engem max a tévé insider, színfalak mögötti dolog izgat.

végülis két nagy név mókázik, ráaádsul a foxnak bejöhet, mert utána a til death van, amiben ugye dettó egy raymondos van.

Human Insect - 2007. 09. 20. 18:08

népek nem adtak esélyt…

Mann - 2007. 09. 20. 19:02

Szerintem picit erőltettek voltak a poénok. 4 nél többet nem visz a pilot…

friendsfan - 2007. 09. 20. 20:49

Ezt várom a legjobban midnenképpen. Klasszikus szitkom, klasszikus szitkom arcokkal, nekem ennél nem jöhet jobb. :)

Barbell - 2007. 09. 21. 01:33

Nem tudom ki mit nézett: 0/10.

Nevetséges, pedig egy vicces dolog sem volt benne.

woo-doo - 2007. 09. 23. 18:37

sztem naon jó sorinak igérkezik… tetszett a pilot…(amugy meg is nyerte a 8orás idösávot, meg majdnem az egész estét is, remélem tartja majd a nézőket továbbra is) Kelsey és Patricia naon jo páros :) i’m glad they back to me :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz