login |

Anglia Lecsap: Secret Diary of a Call Girl

2007. 09. 28. 22:35 - Írta: human

18 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, pilot-mustra,

Ez az a sorozatpremier, ami miatt a Big Shots első részére nem kerítettem időt. Bár az is igaz, hogy ez csak 21 perces volt, de az említett amcsi már csak holnapra csúszik. Kevés angol sorozatot várok előre, hiszen alig olvasok olyasmi híreket, de ez valahogy bekerült a látómezőmbe. Talán azért, mert olvastam egy cikket, amelyben arról volt szó, hogy a főszereplő leányzó mennyire kíváncsi volt a call girl életre. Nem sajtócikkről volt szó, a “Tell Me You Love Me-ben tényleg dugnak” mintájára, hanem csak érdeklődött, hogyan viszonyuljon bizonyos helyzetekhez, a szerephez.

secret-diary-billy-cigizik.jpg

Mondjuk ez nem segít rajta, hogy az angol sorozatokban a lányok továbbra sem az igaziak. Nem azt mondom, hogy Billie Piper csúnya, mert nem az, de el tudnék szebb nőt képzelni a szerepben. Színészileg persze nem volt vele baj, jól hozta a kurva szerepét. Haha. Legalább nincs baja, mármint a szereplőnek, a különböző jelzőkkel.

Nem titkolom tovább a sorozat alapsztoriját: egy call girlről szól! Gondolom most pár áll koppant, idáig hallatszott. Nem akarok panaszkodni – mert még a végén megint jön pár ember fogalom nélkül a “nézz inkább pornót” dumával -, de egy sorozat ahol 20 percre 3-4-5 szexuális aktus jut, nos, oda azért beférne egy kis meztelenség szerintem. Ennek ellenére egy szem lottyad pöcs volt az egyedüli ami látszott, és hát ez nem szép húzás.

Maga a pilot meg sajnos nem volt túl erős. Ami tetszett, hogy rögtön az elején kihúzták a tipikus sztorikat azzal, hogy a főszereplő leányzó kijelenti: nincs gyereke akit el kell tartania és nem is az egyetemet finanszírozza, ezen kívül semmiféle drognak nem rabja. Egyszerűen szereti a szexet, méghozzá az olyat ahol nem magát kell adja, hanem egy szerepet játszani. (Férfifantázia?)

Ami még bejött, az az egy szem egyértelműen komikusnak szánt jelenet, de mivel nem vagyok jó poénleíró és nem is idézhető, így max az a pár ember látja meg aki bevállalja a sorozatot a maga 21 percével. A pilot 6/10-et kap, mert alapvetően lehetett volna sokkal jobb is, nem hogy meztelenséggel, de egy kicsit jobb írói csapattal. Azért kap még esélyt tőlem, mert valami elit partiban vagy miben játszódik a következő rész.

18 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2007. 09. 28. 22:44

tenyleg, nem akartok kicsit jobban rafekudni az angol piacra? keszulo/friss sorozatok, etc. nemreg kifogytam a brit cuccokbol (it crowd daralasra var, par egyeb meg a kovetkezo evad adasba kerulesere), jo lenne valami guiding light :)

winnie - 2007. 09. 28. 22:48

én ráakarok. tavasszalnyáron volt egy 5-ös ilotmustrám, most meg itt figyel 17 UK-pilot… (+ elindult a suburban shootout s2, az eddigi legnagyobb hibám, hogy nem írtam róla. (született feleségek automata lőfegyverekkel)

Human Insect - 2007. 09. 28. 22:50

Dohi: szoktunk angol sorozat pilotokat is nézni, ím tessék rögtön itt egy kritika.

Dohi - 2007. 09. 28. 22:50

akkor hajra-hajra! :)

Dohi - 2007. 09. 28. 22:51

human: tudom, azert irtam, hogy kicsit jobban (a mar meglevo allapotnal) :)

Human Insect - 2007. 09. 28. 22:56

én igyekszem az olyanokat felemlegetni általában amik tényleg lecsapnak, ez most kivétel. Szal az olyat amit aki csak amcsit néz se hagyjon ki.

Lyana - 2007. 09. 28. 23:17

“…egy szem lottyad pöcs..” – kicsit erős volt nekem:)

Kíváncsi vagyok, meglesem milyen.

ErOK - 2007. 09. 28. 23:29

a kép mit is akar ábrázolni? Mert nem igazán tudtam kivenni! Talán egy füstölő parokát? :D

Mammut - 2007. 09. 29. 01:31

én is 10 perce nézem, semmit nem látni a füsttől, de mintha lenne ott egy száj alul, szóval gondolom, egy arc, csak így sok értelme nincs

winnie - 2007. 09. 29. 11:06

akkor nem csak én voltam vak:)

Dohi - 2007. 09. 29. 13:40

semi-off: megsem 8 epizodos lett az it crowd s2, hanem csak 6. szoval vege, de hetfon mar jon is dvd-n.

etiop - 2007. 11. 24. 02:04

Nebasszatok fel, hogy rajtam kívül valaki még nézte ezt. Mondjuk ahogy a kommentekből leveszem nem nagyon. Én mondjuk azt hittem, hogy csak 6 része van, aztán a hatodik végén koppantam, hogy előző nap ment a 8. Nekem a narrálás tetszett, meg hogy Belle milyen halál komolyan vette a dolgokat, mint Michael Westen a kémkedés fogásait.

Human Insect - 2007. 11. 24. 02:10

nem akarlak felbaszni, de nézte pár ember

ksz - 2008. 04. 24. 21:32

Én is megnéztem, de valahogy olyan softporno jellege volt az egésznek, és bepróbálkoztak a legjobb haverral összehozni a csajt,hogy mégis valami szappanopera jellege legyen, de aztán maguktól is rájöttek, hogy ez nem fog menni :) szerencsére.
Azt tudnám róla mondani, hogy nagyon angolos, szimplán és egyszerűen :)

mizeka - 2008. 04. 25. 14:10

Egyik nap ledaráltam a sorozatot (nem nehéz), nekem bejön :)

moennig - 2008. 08. 01. 16:37

hiányzik belőle vmi. csak ugrálnak a jelenetek össze vissza. mostmár azért megnézem a leszedett 5-6 részt, de többet vártam én…

dreamland12 - 2008. 10. 06. 11:05

Szerintem a 2. évad nagyon jó lett:)
(2×05)
Szerintem az a gond hogy akik a nip/tuck-hoz és ezekhez szoktak azoknak túl érzelmes,
másoknak viszont az állítólagos szex ( amiből sose látszik semmi…) jelenetek miatt nem nézik.

Lehet ez az ultimate guilty pleasure?
Meg hát könyörgöm minden eddigi részt le lehet zavarni 1 nap alatt
DE én akkor se ajánlanám darálásra, egyszerűen úgy nem jön ki a dráma ha 1ből nézed a következőt.

A 3. évadot meg még a második vetítése !előtt! megvették ez azért mond valamit nem?:D

someone - 2011. 11. 01. 15:43

Én már kivégeztem mind a 4 évadát a sorozatnak (most ebben az órában) és azt kell mondjam hogy imádtam!Mert nagyon igényes és Billie Piper igenis beleillik ebbe a szerepbe,így tökéletes mert ha túl szép lenne a nő akkor nem lenne aranyos és bájos, de így pont megvan a középút hiszen egyszerre lehet belőle szexit és hétköznapit varázsolni ami megmutatja a kontrasztot a két élhető élet között.Sokat boszantott az elején engem is hogy csak 20 perc egy rész, de már rászoktam és most, hogy vége még ürességet is érzek.Nemtudom hogy normális-e ha néha úgy gondolom hogy lehet tanulni egy sorozatból (véletlenül sem a kurválkodásra való hajlamra gondolok)hanem egyszerűen olyan szituációk játszódnak le benne ami akár velünk is a való életben megtörténhet de itt megoldja más helyettünk és lőn ebből a tanulság.Najó úgyérzem még nagyon a hatása alatt vagyok a sorozatnak…
A lényeg hogy szerintem érdemes időt szánni egy call girl naplójára :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz