login |

Pilot: Moonlight – 1×01

2007. 09. 30. 11:34 - Írta: Joe-ker

52 hozzászólás | kategória: 2007/08, kritika, pilot-mustra,

Nem mondom, hogy ez volt az a pilot, amit a legjobban vártam (hiszen az még csak ezután jön), de azért mindig fokozottabb figyelemmel követem az ilyen vámpíros-misztikus sorozatokat, így valamivel mégis fokozottabb volt a figyelmem a Moonlight iránt. És mi szokott következni ilyenkor? Pontosan, a csalódás.

moonlight-cast.jpg

Ez nem egy vámpíros sorozat, hanem egy sorozat, amiben a főszereplő történetesen vámpír. Körülbelül úgy, ahogy Mr. Monk OCD-s, vagy ahogy a CSI: Miami főszereplőjét egy csúnya vörös ír hordozza az arcán. Egyszerűen egy tulajdonság, amivel fel lehet dobni egy sima nyomozós sorozatot. Legalábbis a kreátorok szerint. Szerintem nem annyira.

A vámpírság leginkább abban nyilvánul meg, hogy a főszereplő vért iszik és gyorsan gyógyul. A többit pedig felejtsük el. Nincs kereszt, fokhagyma, napfény általi halál és társaik. Még jó, hogy ezt rögtön az első két percben tisztázzák előttünk, így később nem érhet meglepetés. A klasszikus vámpírság kiherélésével egyúttal jól elvágták a misztikus vonalat is, szóval akik valami whedonisztikus világot, vagy legalább halvány másolatát várták (/me jelentkezik), azok bizony koppannak. De ha már vámpírosnak gyenge, akkor a nyomozós rész lehetne jó, hogy mégis kapjunk valamit. Sajnos itt is csalódás ért, érdektelen az ügy, érdektelen a megoldás is.

Szereplők tekintetében sem állunk jól. Egyrészt a főhős hangja nagyon ütős, a fellépése már kevésbé. Jason Dohring kifejezetten gyenge teljesítményt nyújt, a nadrágja pedig durván el van szabva (ez szó szerint értendő), úgy áll rajta, mint azon a bizonyos tehénen. Shannyn Sossamon nem szerepel sokat, így csak annyit mondhatok, hogy még mindig eyecandy. A promóképei mennyiségéből itélve viszont látjuk még. Illetve látja, aki nézi majd a sorozatot. A többiek pedig szót sem érdemelnek.

Tudnám ezt még tovább ragozni, de fölösleges. Ez egy közepes nyomozós sorozat, gyenge próbálkozással a nézőcsalogatásra. Semmiféle kiemelkedő vagy érdekes nincs benne, nem is értem, mire fel volt ekkora cécó körülötte. Részemről inkább visszatérek az éppen folyamatban lévő Buffy/Angel újranézésemhez, a Moonlightot pedig meghagyom másnak. Azt hiszem, ezzel mindketten jobban járunk.

52 hozzászólás Ne habozz!

Wandar - 2007. 09. 30. 11:46

Na majd a True Blood, az oda*beep*. Ez meg mehet a többi erőtlen, vérszegény próbálkozás kategóriába. Alan Ball+HBO=WIN
Ezután a review után még a pilotot sem szedem le. (pedig ma akartam)

herozs - 2007. 09. 30. 12:00

ejj, pedig jason a veronica marsban szerintem nagyon jól játszott, pláne a 3. évadban jött ki a legjobban.

dzsiaj - 2007. 09. 30. 12:14

“CSI: Miami főszereplőjét egy csúnya vörös ír hordozza az arcán.”

Király:)

Joey - 2007. 09. 30. 12:38

szerintem dohring remekül hozza a gazdag kiscsávót ezúttal is. viszont abszolút átlagos, semmivel sem rosszabb mint az idei legtöbb próbálkozás

Shrike - 2007. 09. 30. 12:47

Jason egyáltalán nem volt rossz, ez tévedés, de maga a sorozat nagyon középszerű.

acu - 2007. 09. 30. 13:10

Annyira teátrális és mű volt az egész, amire a koronát a My Immortal rakta fel a végén (amúgy jó szám), hogy egyszerűen nem bírtam ki röhögés nélkül.
mikor Hősünk ül a kocsiban, és elsuhannak mellette az esti fények, elbambul a messzi éjszakába, közben halljuk a narrálást… kegyetlen volt. :DDD
A nyomozós szál gyenge, vámpír szál ergya, Dohring szvsz jó volt, a szőke liba idegesített.
1-2 résznyi esélyt még adok.

lacee - 2007. 09. 30. 13:27

Miért melyik pilot-ot várod?

Human Insect - 2007. 09. 30. 13:42

én a Slut Wars-t

Joe-ker - 2007. 09. 30. 13:56

Shrike: szerinted miben nyilvanult meg, hogy nem volt rossz Dohring? A gyenge teljesitmeny helyett irhattam volna azt is, hogy iparosmunka, de az sztem meg sertobb :) De atfogalmazom: barki lehetett volna ott helyette, semmivel sem kapunk tobbet vagy kevesebbet akkor sem. Es ezert sztem folosleges volt elore harangozni, hogy JD is szerepel benne.

Joey: pont ez az, hogy a gazdag kiscsavot hozza, pedig a szerepe szerint egy parszaz eves vampir lenne…

Lacee: termeszetesen a Pushing Daisies az idei favorit, mi mas? :)

winnie - 2007. 09. 30. 14:29

joe: a bárkiről jut eszembe. ugye ki volt az előd? te már láttad. mennyie tudod elképzelni rade serebedhia-val? (nem nézem meg hogy kell írni) ha mentor, (vagy valami olyasmi) hiába az öröklét, én akkor is idősebbre asszociálok.

Daprince - 2007. 09. 30. 15:17

Szerintem nem volt rossz, kiváncsi leszek merre megy tovább a sorozat…nyomozós lesz inkább vagy misztikus? A Bladenél jobb, Angellel meg nem lehet felvenni a versenyt…meglátjuk mi lesz..

Jah a My immortal nekem is egy picit sok volt, de egyébként korrekt volt minden.

isti89 - 2007. 09. 30. 16:44

Na megnéztem és a vámpíros sztori tényleg csak azért van, hogy különbözön a többi nyomozós sorozattól. De várható volt, hogy a CBS-en nem egy igazi vámpíros sorozat fog menni.

rhynn - 2007. 09. 30. 18:26

Elég gyenge. Pedig volt már pár próbálkozás korábban is:

Buffy / Angel – nem az én világom
HEX – hamar lelőtték ,pedig volt benne potenciál
Blade – vége felé jó volt, de talán túl brutális
Blood Ties – az egyetlen, ami igazán tetszett.

Tessék lelicencelni Anne Rice vagy White Wolf-féle World of Darkness jogokat, s máris ott lesz a kidolgozott háttér.

Joe-Ker: Pushing Daisies alapmű, ha még nem láttad. Nagy hal + halott menyasszony megspékelve Willy Wonkás humorral :D

eanna - 2007. 09. 30. 19:28

szerintem sem volt rossz. vannak benne klisék, a végén a szám, és a jelenet hozzá pl…
Jason D. meg valóban gazdag megint, de sztem azért jól hozta a vámpíros figurát is.

Joe-ker - 2007. 09. 30. 19:48

winnie: hát nemtom. Nem igazán mentorfigura, a fsz. csak úgy emlegette, hogy “a haverom, aki az egyik legidősebb vámpír a városban”. Az események alapján vmi befolyásos figura lehet. Valószínűleg Serbedija jobban bejött volna, már csak a kora miatt is. JD nekem tényleg olyan volt, mint a gazdag suhanc, aki felvette apu öltönyét, vhogy olyan erőtlen, vagy mi.

rhynn: láttam már, hogyne láttam volna. Eddig kb. négyszer, jövő héten lesz az ötödik :)

Shrike - 2007. 10. 03. 11:20

Joe-ker: nem mondtam, hogy hű de kiemelkedő volt, de a gyenge nem ez, hanem mondjuk Kyra Sedgwick, hogy egy friss élményemet említsem. Bár nem, ez nem jó példa, ő RETTENETESEN ROSSZ, nem csak gyenge.
Na bocs az elkalandozásért (ki kellett adnom magamból ezt a sokkoló élményt:), szóval gyengének az olyan alakításokat mondanám, amikor nem stimmel valami, erőltetett vagy nem létező a színészi játék, itt szerintem nem volt ilyesmi, közepes volt, ennyi. Tény, hogy nekem is Logan jutott eszembe néhány gesztusáról, de aztán volt, hogy átváltott vámpír üzemmódba is, amikor azt kívánta a pillanat.

Chekow - 2008. 01. 15. 11:58

Nekem kifejezetten tetszik a sorozat, nincs vele semmi bajom…Aki a vámpír vonalat gyengének tartja az nézze meg a 11-es részt, sztem ebben már elég jó…

Cameron - 2008. 03. 06. 23:16

nekem ebbe a sorozatba az tetszik h pörgös..hamar kiderül a főhősről h vámpir meg ha megmentette a csajt és ezt a lány is hamar megtudja:) igy jöhet a bonyodalom de nem huzzák agyon

amugy én is várom ngyon a True Blood-ot:) kiváncsi leszek az milyen lesz ha az írója a sirhant művekel tünt fel:)
Pushing Daisies volban csucs de más műfaj

Cameron - 2008. 03. 06. 23:18

én mindenesetre tovább nézem áprilisaban is (lesz még 4 rész az eddigi 12 részehez) sajna keveselem az 1. évadot h csak ennyi episode de hátha lesz 2. évad(biztos lesz!)

barefoot - 2008. 03. 25. 23:53

eszméletlen jó ez a sorozat, vámpíros-romantikus, és itt inkább az utóbbin van a hagsúly, valószínűleg inkább a csajoknak fog bejönni. Alex O’Loughlin hangja nagyon szexi (a pasi úgy ahogy van szexi), Sophia Myles arca, játéka pedig nagyon kifejező (szerintem nagyon jó színésznő, ő játszot pl. a Tristan + Isolde-ban), és a “chemistry” a két szereplő között csak tovább fokozza a dolgot. Remélem még jó néhány részen keresztül folytatódik a történet, akit érdekel, keressen rá a youtube-on

Katóka - 2008. 04. 28. 07:39

Csatlakozom az előttem szólóhoz: Mick St. John hangja nagyon szexi és a pasas is szexi úgy, ahogy van. Beth Turnert is jól játsza a csaj. Én csak most kezdtem el nézni, de nekem bejött a sorozat, várom a következő részeket.

Bec - 2008. 05. 14. 15:33

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Mick St. John úgy ahogy van szexi!! :) Szeretem a sorozatot és remélem hogy minél több részt láthatok/lathatunk még:)

Horváth Domonkos - 2008. 06. 21. 17:29

Hát nem tudom, én _nagyon_ megválogatom hogy mit nevezek jó sorozatnak, és képes vagyok 2-3 rosszabb rész után otthagyni egy több éve figyelemmel kísért sorozatot, de ha ez a film csak negyed annyira szar lenne mint a kritika, már akkor nem nézném. Röviden, egyáltalán nem értek egyet.

winnie - 2008. 06. 21. 20:12

itt valami alapvető félreértés van. nem az a sz*r kritika, ami mást mond, hanem, ami nincs megalapozva. ha azt írta volna, hogy “rohadt jó, mert rohadt jó”, akkor az nem lenne jó kritika, hiába értesz vele egyet.

“képes vagyok 2-3 rosszabb rész után otthagyni egy több éve figyelemmel kísért sorozatot,”

mint mindenki. ezt most úgy írtad, mintha nem lenne magátólértetődő.

jó sorozat vagy sem, másodlagos. a csatorna legkevésbé nézett produkciója volt, ezért lelőtték.

Aasgeier - 2008. 07. 11. 19:29

Ahogy így végiggörgőztem a kommenteken, látom, 90%-ban lehúzzátok ezt a sorozatot. Nem mondom, lehetne jobb is, de a többi vámpíros sorozathoz képest… Én azt mondom, Mick St. John egy jó karakter egy felejthető közegben.

winnie - 2008. 07. 11. 19:36

nem a sorozatot, hanem az 1. részt.

Aasgeier - 2008. 07. 12. 03:34

Na igen. Én is csalódtam az első részben… mégpedig kellemesen. Végre egy olyan sorozat, amelynek a főhőse nem nem egy nevetségesen nyálas, – lásd: Blood Ties -,és hasonlóképp szentimentalizmustól csöpögő és örökösen nyavalygó vámpírocska – lásd: Angel -, akik 100%-osan megtagadják a természetüket, és ha beledöglenek sem hajlandóak egyetlen csepp emberi vért kiontani; valamint annak ellenére, hogy halhatatlanok, a hajnal első sugarára élő fáklyaként rohangálnak fel-alá. Eszembe is jutott erről egy gyerekkoromban olvasott mondóka utolsó két sora: “Ne félj tőle, nem harap,
elolvad, ha süt a nap.”
Úgy gondolom, itt nem a nyomozások, a furfangos ügyek megoldása a lényeg – éppen ezek a mellékesek -, hanem maga a főhős, a közvetlen környezetében zajló dolgok, a gondolatai, az “élete”, egyszóval minden, ami nem az adott ügy megoldásával kapcsolatos.

Itt megjegyezném, eszem ágában sincs a sorozat készítőit fényezni, és nem is Mick St. Johnba habarodtam bele – nem vagyok már 14 éves fruska (29)-, csupán a saját véleményemet,meglátásomat ízlésemet igyekszem megvédeni, mert nem szeretem, ha azt mondják valamire, hogy sz*r, ami tetszik, hiszen ezzel engem is minősítenek.

Egyébként, Mindenkinek bocs sok szövegért, de így hajnalban mindig nagyon szárnyalnak a gondolataim; és ez most olyan jól esett:)

Ja, és akinek nem inge…

Angellamia - 2008. 08. 17. 20:51

Nekem tetszik a sorozat. Alex O’Loughlin jól alakítja a szerepét. A hangja igazán szexi, és Ő maga is sármos.

Én sok vámpíros filmet szeretek:
Angel; Buffy, a vámpírok réme; Vámpír akták (Blood ties), és mostmár: Holdfény (Moonlight).

Régóta vágytam már egy olyan sorozatra, ahol a főszereplő vámpír és halandó szerelme között beteljesedhet a szerelem. Nagy Angel rajongó vagyok, mégis utáltam azt, hogy Angel elvesztette a lelkét, amikkor Buffyval szeretkezett… Ez értelemszerűen elválasztotta őket.
Itt legalább nincs ez a butaság.

Egyetértek azokkal, akik szerint ez inkább a lányoknak fog tetszeni: Szerelem, vágy, szex – erre csak mi, lányok vágyunk. ???

A lényeg az, hogy valóban nem olyan jól kidolgozott sorozat, mint amelyre vágyom, de mégis sok olyan elem megtalálható benne, amely jó sorozattá teszi.

Be kell valljam, hogy én még nem találkoztam olyan vámpíros sorozattal vagy filmmel, amilyenre vágyom.

Köszönöm a lehetőséget: Anita Gabriella (20)

Deeby - 2008. 09. 11. 13:40

Nekem kifejezetten azért tetszik a sorozat mert elrugaszkodott a szokványos vámpíros variációktól! Szerettem nagyon az Angelt és a Buffyt is, meg sem tudom mondani hányszor néztem már végig őket! De úgy gondolom, ideje volt a vérfrissítésnek! Nem adhatnak folyamatosan ugyanarra az alapra épülő filmeket, mert az egy idő után már nagyon unalmas lenne! (lásd: a sok ugyanolyan helyszínelőtől a hideg futkározik a hátamon)
Alex O’Loughlin szerintem kifejezetten jó választás volt erre a szerepre! Jóképű, sármos, és nagyon kedves a mosolya!
Sophia Myles pedig végre nem egy látszólag hibátlan barbie baba, hanem húsvér ember!
Magyarhangokkal általánosságban semmi bajom, bár az angol fényévekkel jobb!

Eve - 2008. 09. 25. 10:50

Nem tudom, miért Jason Dohringról van szó, nem ő a főszereplő. Azt viszont bevallom, hogy nő lévén azért kezdtem el nézni, mert az első rész első percében kiszúrtam a főszereplő “előnyös tulajdonságait”…. :D
Az első rész őszintén szólva nem igazán tetszett, a következő részekben jobb volt a történet, de hát na, ez nem az a sorozat amit a 10. évad után is milliók néznek… mivel már a 2. is befulladt.

Varis - 2008. 10. 02. 18:52

Nos, nyilvánvaló, hogy a “karós-fokhagymás-szenteltvizes-keresztes-naponelégős” vámpírokhoz és vámpírsztorikhoz szokott nézőknek nem igazán fog tetszeni ez a sorozat.
Megmondom őszintén, valóban nem a legeslegjobb sorozat amit láttam, de ennek ellenére mégis tetszik. Nem a főszereplő miatt (rám nem igazán hatnak az ilyen rendezői trükkök, hogy főszereplőnek egy sármos fickót igyekeznek beállítani), nem a szinkron miatt, nem is a koncepció miatt.
A film mondanivalója és hangulata volt az, ami megfogott. Régen vártam már egy ilyenre. Ebben a sorozatban valóban nem a történet a fontos – szerintem -, hanem az, hogy a főszereplő hogyan birkózik meg a létének egyre előre haladó folyamataival. Na meg ugye a kötelező love-story…
Személy szerint én ezt a “vámpírvilágot” sokkal hitelesebbnek tartom, mint a fentebb említett sablont. Bár lehet, ez azért van, mert nagy Vampire – The Masquerade rajongó vagyok:), és véleményem szerint ennek a szerepjátéknak a vámpírvilága nagy hatást gyakorolt a sorozat készítőire.

Khármen - 2008. 10. 20. 19:48

Szerintem a Moonlight egy jó sorozat és nagyon nem értek egyet a cikk írójával…de ezt ugy látszik nem csak én látom így ezért lett ekkora sikere…amiben megint tévedett a kedves cikk írója…és azért mert vm nekünk nem tetszik azért szerintem nem ilyen alpári módon kell leírni…

Khármen - 2008. 10. 20. 19:51

egyesek mit tartanak “nagynak” talán a Mónika show-t vagy a Barátok közt-et vagy talán az esmeralada sorozatott ejjj emberek…

Lekvár - 2008. 10. 24. 21:04

Buffy/Angel? a csaj annyira nagyon bunkó szöveget mond,értelmetlent. Az a valódi belül szőke…szóval ebből a szempontból jobb a Moonlight.Igaz eléggé esetlenek a színészek, nem játszanak a legfényesebben, és maga a sztori is már tulságosan sokszor meg volt valósítva,de mégis valami átjön belőle, egy érzés amitől kb10percig nem gondolok egyébre csak a szereplőkre…nah de nem haragítgatunk senkit.

Lekvár - 2008. 10. 24. 21:06

amugy szerintem egy egész jó sorozat.

Baba - 2008. 10. 25. 14:04

Szerintem nagyon jó sorozat! Akinek meg nem jön be, az ne nézze! Azért pont jó, mert nem csak 1 dologról szól, hanem van benne romantika, izgalom/nyomozás, vámpírkodás, dráma..stb.

gregoriusxxx - 2008. 10. 28. 00:09

Szerintem meg egy kiváló sorozat, jó hangulatú, jó színészekkel, úgyhogy nem kell hallgatni a cinikus okosokra, meg kell nézni!

Hell - 2008. 11. 20. 15:38

Nekem nagyon tetszik a sorozat. A szereplők pedig történetesen nagyon jól játszanak, jó válogatás volt:)

Günter - 2009. 01. 08. 18:23

SZERINTEM NAGYON JÓ!!!!

BÁRKI FIKÁZZA, AKKOR IS JÓ.

pszichlo - 2009. 03. 15. 11:43

Nos én megnéztem ezt a sorozatot egyszer és egyes részeket többször is!
Ez a sorozat NAGYON JÓ!!!
aki mást mond az nem tudom mi alapján értékel de szerintem még önmagát sem tudja elfogadni és racionálisan értékelni, nem hogy egy romantikus és akciódús jelenetet!
Valójában bármikor képes vagyok megnézni bármelyik epizódot, mert szerintem annyira jó!
Ha valaki csupán azért nem ad önmagának egy esélyt arra, hogy élvezhessen valami jót, mert egy , vagy több kiégett ember reményvesztett és fásult véleményt mondott erről a sorozatól, az sjanos megérdemli, mert akkor nem önmaga az aki kiválogatja mi a jó, hanem mások mpondják meg neki ez pedig sajnos szerintem szánalmas és gyáva dolog!
MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI SZERETI A VÁMPÍROS ÉS A ROMANTIKUS FILMEKET IS!
MIVEL EBBEN MINDEN EMBERI ÉS ÉREZELEMDÚS!

oszama - 2010. 01. 23. 01:00

Kérem, hogy valaki világosítson fel: a sorozatguru “hivatalos” ítész és tényleg ért a sorozatokhoz, vagy önjelölt, aki valahonnan kimásolt két-három angol kifejezést és azokat ismételgeti különböző variációban.
Amennyire tudom a sorozatok a közönség szórakoztatására “találtattak ki” – ha ez igaz, akkor talán azt kellene megvizsgálni, hogy az adott sorozat alkalmas-e a szórakoztatásra.
Nagy elánnal vetettem bele magam a vámpíros sorozatokba és meg vagyok elégedve velük. Szerintem a Moonlight is és az Angel is messzemenőkig alkalmas a jófajta szórakozásra. Tiszta szerencse, hogy nem egyformák! Az Angel-ben kicsit sok a démon, meglennék nélkülük, mivel Angelnek vezekelnie kell bűneiért, hát jó, legyen.
A Moonlight-ban jobban kidolgozottak a figurák – “emberibbek” – csak ezzel a több száz éves vámpírsággal van bajom: a vámpírok úgy látszik nem tudják elhagyni (lelkileg, mentálisan és persze fizikailag sem) azt az életkort, amikor átalakították őket.
Apropó átalakítás: azt nagyon bánom, hogy a Moonlight-ban benne maradt, hogy miért nem sikerült Josepnek átalakítania Sharat. Az Angel ezzel nem foglalkozik, pedig megérdemelne akár több misét is.
Jó éjt!

winnie - 2010. 01. 23. 01:17

“Amennyire tudom a sorozatok a közönség szórakoztatására “találtattak ki” – ha ez igaz, akkor talán azt kellene megvizsgálni, hogy az adott sorozat alkalmas-e a szórakoztatásra.”

minden sorozat alkalmas arra. csak nem mindenki talál minden sorozatot arra alkalmasnak. itt lép be az egyéni ízlés.

clark - 2010. 01. 30. 13:25

én most néztem végig,eddig kimaradt,pedig eléggé szeretem az ilyen témájú sorikat angel,buffy,rue b,vampire d,és stb.Szerintem jó kis sori,elég érdekes némely vámpíros tévhit megváltoztatása de engem nem zavar.egész jó karakterek,néha kicsit gyenge játék,de összeségében nincs semmi bajom vele!amikor megnéztem a pilotot kicsit angel átültetés éreztem pl la-ben lakik,cabrióval jár,hosszú kabát és stb,de nem annyira drámai,érzelemsebb sori és ilyen is kell!én adok rá 8/10et,ajánlom másoknak is és 16 rész nem sok.és inkább iylen sorikat kellene nézni aaz emberekenek,nem pedig azokat a hulladékokat amiket a közszolgálati és a többi ad délutánonkét,pl bk,jr-ban és egyéb délamerikai,német meg más sz@rt és kibeszélős fognélküli,kisebségi szereplős műsorokat,bár ez nem mehetn a délutáni sávba ,mert egyből jönne az ortt.úh szerintem érdemes megnézni a monnlightot!:D

Annie - 2010. 07. 08. 19:12

Megjelent nálunk dvd-n a sorozat?

winnie - 2010. 07. 08. 19:15

nem.

Annie - 2010. 07. 08. 23:09

:'(
A csúnya Viasat újabb sorozattal vett meg, ez már nem fair. A Hősökkel is ugyanez volt. Nem vagyok sorozatos, de ezzel a kettővel behúztak. És az a baj h nagyon bejönnek a szinkronhangok, szóval nem akarom felirattal nézni. Damn :/

Annie - 2010. 07. 11. 00:38

Azt hiszem túl vagyok életem első darálásán.
Sajnálom, hogy kasza lett a sorozatnak, bár a slo-mok és harcjelenetek sokszor tényleg elég gagyik voltak, de a két főszereplő nekem nagyon szimpatikus volt, én örültem volna ha végre szexelnek és mehetett volna bele több dráma néhány helyen, no meg egy normális lezárás is jobb lett volna (ami végül az lett, az nekem nem az) de így másfél napnyi néznivalónak teljesen jó volt és ha lett volna egy második évad talán többet is kitudtak volna hozni a sorozatból és hátha jobban előtérbe került volna Beth-Mick kapcsolata, illetve a Coraline szál is ott lóg a levegőben…
Tudom, tudom, túl sok a volna…

tina - 2011. 05. 18. 20:40

Ez volt az egyetlen normális vámpíros sorozat,de ez viszont tényleg nagyon izgalmas volt. És ezt is törölték… Szégyen a CBS-re meg az összes többire.

winnie - 2011. 05. 18. 20:44

a szégyen nem a cbs-é hanem a nézőké. ők nem nézték. a cbs volt olyan szíves, hogy anno megcsinálta a sorozatot, hogy ezt választották a sok közül. amiért csak hálásak lehetünk.

az elmúlt tíz évben volt vagy 15-20 vámpíros sorozat. mindet láttad?:O

dodo - 2011. 11. 07. 22:55

Én azt olvastam, hogy nem a nézettség hiánya miatt törölték a sorozatot, hanem valami háttérmunka-kiszivárogtatós dolog volt, amiért a stáb nem tudott tovább együtt dolgozni. Angolul olvastam, és nem vagyok túl jó a filmes szakszavakban, de az biztos, hogy nem a túl kevés néző volt a probléma. Meg is értem, jó sorozat, és szinte csak elvarratlan szálak maradtak benne. Még szerencse, hogy kiadták a regényt (Angel of Vegeance) Amerikában, csak kérdés, hogy az meddig dolgozza ki az eseményeket, mennyire azonos a sorozattal, és egyáltalán hogy fogom megszerezni? :D

winnie - 2011. 11. 07. 23:07

nézd meg a nézettségi adatokat (mindegyik itt van az oldalon) és látni fogod, hogy a nézettség volt a fő ok, a túl kevés néző. de erről is írtunk a blogon annak idején. ha valami konfliktus van, akkor kirúgnak pár embert és folytatják. de mivel a cbs nem engedhette meg magának, hogy egy sorozata csak a 90. legnézettebb legyen, így kaszálni kellett. (persze ebben az írósztrájk is közrejátszott, ezért sem volt 22 rész, satöbbi.

“Még szerencse, hogy kiadták a regényt (Angel of Vegeance) ”

az csak egy könyv volt, ami ihlette a sorozatot, de teljesen más a kettő, bár akad egy-két haosnlóság.

lara - 2011. 12. 06. 19:52

Szerintem egész jó dolgokat is kilehetne hozni ebből a sorozatból!!Még csak a 10. részig láttam nem lenne reménytelen a folytatása!!!Remélem lesz!!!!A régi szereplőkkel!!!:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz