login |

Pilot-mustra – Big Shots – 1×01

2007. 10. 02. 14:35 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Oké. Ez az a sorozat, aminek fejlődésére úgy hírlik, érdemes várni, mert ahogy a Brothers & Sisters-t kihúzta a kátyúból Greg Berlanti (Everwood), úgy a Big Shots-ot is kihúzhatja Rob Thomas (Veronica Mars), aki menet közben csatlakozott a sorozathoz executive consulting producerként. Persze ettől még én legszívesebben azt mondanám, hogy még a második részt sem nézem meg…

BIG SHOTS – 1×01 – 2.5/10

bigshots.jpg

Hmm. Nem ma láttam (vasárnap) és kábé annyi nyomot hagyott bennem, hogy most keresem a szavakat. Képzeljük el, a még el nem kezdődött Lipstick Jungle-t, csak a három gráciát cseréljük ki négy pasira. Megvan? Akkor ennyi volt a Big Shots. Négy veszett sikeres ember, CEO-t, vezérigazgatók (nem mellesleg remek színészek: Christopher Titus, Joshua Malina, Dylan McDermott, Michael Vartan), akik magánélete kissé necces.

Kissé? Understatement of the year, hogy úgy mondja. De nyilván, ahogy a Lipstick Jungle lánykáinak a sírása nem hagyott nyomot bennem, így e négyes mondvacsinált drámája sem különösebben indított meg. Én eleve azt nem értem, hogy ez nőknek vagy férfiaknak készült? Előbbieknek eyecandy, gondolom, utóbbiaknak meg… Nem tudom. Együttérzés? Van köztetek vezérigazgató, akinek lelkiismeretfurdalása van, mert csalja a nejét? Vagy, aki újra össze akar jönni a régi feleségével? Oké, de legalább 6-szor kimondták, hogy penis.

Basszus! Drámát mondtam volna? Az elején történik egy apró és röhejes baleset, ami tudatosítja bennünk, hogy itt szó sem lesz kőkemény drámáról, inkább afféle jópofizó, feketés humorú sorozatot akartak összehozni, de baromira nem jött össze. És nem csak azért, mert a négy főszereplőben egy szimpatikus porcikát sem fedezhettünk fel.

A lényeg, hogy baromira megértem azt a 35%-nyi nézőt, akik a felénél hagyták a fenébe az egészet. Nekem meg kellett néznem. Talán majd Joe vagy human… Vagy Charisma Carpenter. (Oké, azért Columbo feleségéért egy plusz pont.)

10 hozzászólás Ne habozz!

luke - 2007. 10. 02. 14:56

nos a pilot a címhez illően nem vol egy “big shot” és csak a mókás jelenetekre várva néztem végig, full drámaként meg tuti nem nézném. azért még kiv. vok. mit hoznak ki belőle de a dirty sexy money-t sajnos meg sem közelíti. azért még egy pár részt benézek, hátha beindul a dolog és nem valami elcsépeltség jön ki belőle. picit ilyen mocsok macsók meséi ami sajnos nem húzta sokáig :)

Analist - 2007. 10. 02. 14:57

Tudjátok, mit mondana erre a 4 fickóra Tommy Gavin? What a bunch of pussies! :)

luke - 2007. 10. 02. 15:07

jah…de erről szó is volt mikor a fürdőben voltak: “Men…we’re the new women.”
Hank Moody pedig mondhatná hogy winy little bitches.
:D

Mann - 2007. 10. 02. 15:44

Ez nekem egy angol sori újrájának tűnt, amiben Giles volt az egyik fickó… Annyira gáz nem volt, h egyelőre lelőjem, max majd megy a PB és a Lost mellé nyárra a darálóba.

rivercard - 2007. 10. 02. 16:32

Szerintem geci jo volt a mocsok macsok ota az egyeduli ilyesmi a kaliforgia volt de ez….geci jonem feel good,NAGYON….de ha lehet 1 sorozatra hasznalni akkor meg a guilty pleasure-t ismondanam….:Dkurva joooo…en nagyon varom…es hogy meg Rob is csatlakozik???essszeletlen lesz….

friendsfan - 2007. 10. 02. 16:54

Én a Kés/alattban bírom mikor Julian McMahon csajozik, meg “nagymenőzik” stb. Én valami ilyesmit tudtam volna elképzelni Sex and the City féle humorral (bár utóbbit nem igazán szerettem)…

Gaines - 2007. 10. 02. 20:50

Rob Thomas nem executive, csak consulting producer lesz a Big Shotsban.

winnie - 2007. 10. 02. 20:58

köszi. attól még írói stáb, ott lesz a writer’s roomban:)

Lui - 2007. 10. 04. 01:20

Hát nem tudom, én kifejezetten élveztem a pilotot. :)
Még szerencse hogy más véleményére ritkán adok (ill. nem más véleménye alapján döntöm el hogy mi az amit csekkolok) és bepróbáltam a sorit mert ha hallgatok winnie-re.. :D
Voltak vicces jelenetek, pár szimpatikus szereplő, én a sorozattal tartok amíg el nem kaszálják :S

egy olyan 6/10-es sztem.

sááá - 2007. 10. 04. 20:49

Nekem bejött, csak Joshua Malina hasát nyalogatták indokolatlanul hosszan. feelgood.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz