login |

Pilot: Carpoolers

2007. 10. 03. 21:19 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Egy dolog már rögtön az elején biztos: nem ez lesz Az a vígjáték. Mármint az, amelyikről a legtöbb duma fog folyni, vagy ami már az első pár rész után a top10-ekbe kerül. Szóval nem egy 30 Rock vagy Arrested Development vagy Kitchen Confidential magasság, viszont ennek ellenére jó.

carpoolers-pilot.jpg

Először is itt van a csávó a szinte senki nem ismeri Sons and Daughters-ből. Ez jó kezdet. Aztán ezt megdobják egy Jerry O’Connellel, aki a jó barátját játssza és máris megvan a nyerő páros. A többiekre meg a töltelék szerepe jut, de nem is baj.

Amúgy az egész sorozat alapja az, hogy Amerikában ha 1 kocsiban többen mennek munkahelyre reggel, akkor pl. az autópályán külön sávban húzhatnak el a dugóba ragadt “1 kocsiban 1 ember” tömeg mellett. Meg külön parkoló is van az ilyen módon környezetet kímélő embereknek. Persze úgy tűnik, hogy nem a legjobb barátok carpoololnak, hanem gondolom a kisvárosban verbuválódnak a csapatok. Ez a rész is úgy kezdődik, hogy új tag jön az összeszokott 3 utazó mellé.

Szerencsére nem a kocsiban játszódik az egész, mert hát az elég durva lett volna. Inkább az egykamerás sitcomok által kitaposott utat követik a szereplők. Azaz több helyszín és nulla alánevetés. Természetesen ez jót tesz a sorozatnak, mert nincs kínos “itt most miért nevet a közönség?” pillanat.

Amikor a 4 csávó dumál az, nem azt mondom hogy fantasztikus, de teljesen rendben van és amikor “összecsapnak” a másik carpooler csapattal az is jó lett. Ahol viszont vérzik az egész, az a halál unalmas otthoni szál. Legalábbis a pilotban nem sikerült valami jól megoldani ezt a kérdést. Plusz az az idóta arcú “kisgyerek” nálam már most kihúzta az ellenszenves gyufát (vannak ilyen gyufák!).

Értékelésnek egy 6/10 jár részemről ennek a pilotnak, de természetesen maradok a következőre, hiszen Jerry még a Las Vegas-t is könnyedén feldobta anno, azaz talán ezt is elviszi a hátán.

8 hozzászólás Ne habozz!

Analist - 2007. 10. 03. 21:26

Szerintem ez harmatgyenge. Alig vártam, hogy elteljen a 20 perc. Dögunalom.

winnie - 2007. 10. 03. 21:37

semmi extra volt, de legalább nem sz*r 4.5/10. tuti szerezhet követőket.

Raziel Anarki - 2007. 10. 03. 22:02

nekem bejött, épp most csekkoltam

valamiért nekem is az a képzetem volt, hogy ez végig a kocsiban játszódik majd ezért is voltam rá kíváncsi, hogy hogyan oldják meg h ne legyen unalmas… hát megoldották :)

“daddy is taking out the garbage” lol :)

friendsfan - 2007. 10. 03. 22:25

Nincs alánevetés? A fenébe. Ha tartani akarja majd magát akkor erősnek kell lennie szövegben, szeretem a szöveg-szitkomokat, viszont nagyon penge írók kellenek hozzá…

ccrisis - 2007. 10. 03. 22:25

én is most néztem meg, és sztem nem rossz.

Az elején, a búcsúzkodásnál az az “I love U”-s rész nekem nagyon bejött. :D

A gyereknek pedig tényleg nagyon debil feje van, de ez a szefós karakter vmennyit azért dobott az “otthoni szál”-on.

+Jerry O’Connel a Slidersből :)

meroving13 - 2007. 10. 04. 01:04

én inkább az aláröhögős szitkomokat preferálom, de Jerry O’Connel miatt az esélyt megkapja, főleg hogy Dexternek nyomtam egy cancelt. ne kérdezzétek miért, magam se tudom.

Szegi - 2007. 10. 07. 20:55

Mekkora már az online interjú :)))))))

zotyorage - 2007. 10. 11. 23:15

Ritkán kap nálam cancelt valami egy epizód után, de itt most ez “sikerült”.
Szerintem jó ötletek voltak benne nagyon összecsapva.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz