login |

Pilot: Big Shots

2007. 10. 11. 17:03 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Az a helyzet, hogy a várakozási listán 30%-ot ütött meg mindkettőnknél, de azért Titus meg Joshua Malina miatt be kellett vizsgálni nekem is, ezt a két hete indult sorozatot. És… most mondjam azt, hogy bár ne néztem volna rá?

big-shots-pilota.jpg

Pedig a rendezés, a vágás, a díszletek, mind-mind rendben van. Ez lehetett volna akár az új Wedding Bells, bár ha gyorsan cancelezik, akkor ez lesz az új Wedding Bells, hehe. Szóval 2 perc alatt rá lehet döbbenni, hogy ezt nem gondolták komolyan egy percre sem. Pontosan akkor, amikor egy pasit halálra gázolnak golfautóval. Elég nevetséges.

De akkor sajnos bejön a képbe, hogy a 4 pasiból a két szépfiú az kábé nulla. Titus meglepően könnyedén veszi a szerep által rárótt megpróbáltatást és Molinának sincs gondja a pipogya pasi megformálásával, de a másik kettő szereplő elég gáz. Nem színészileg, hanem maga a karakter miatt, akit játszaniuk kéne. A két rosszabb szereplőt megpróbálják eyecandy csajokkal ellensúlyozni, ami még akár sikerülhetne is, lehetne itt feelgood karnevál, de akkor beüt a transzvesztita faktor.

Komolyan, remélem nem kap állást az az író többet, aki az első részt bonyodalmát kitalálta. Nem azért, mert furulyázott az egyik CEO-n egy előbb említett he/she. Hanem mert tényleg arról kell szólni az első résznek, esetleg részeknek, hogy megjelenik egy cikk a menő CEO-ról az előbbi furulyázást megemlítve, és így csökkenthet a cégének a részvénye? Ez most így hol érdekeljen minket?

Pontszámilag egy 4/10 részemről, talán megpróbálom a második részt, de nem fogadnék rá.

6 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2007. 10. 11. 17:12

“, remélem nem kap állást az az író többet, aki az első részt bonyodalmát kitalálta.”

brühü, a tru calling készítője:)

két hint: a nevetséges fílingből a 2. részben komolyabb lesz és a tranvesztita sztorit nyúúújtani fogják, pedig azt hittem max 2 rész lesz.

[ross] - 2007. 10. 11. 20:30

szerintem ha úgy áll hozzá az ember, hogy nem vár tőle semmi komomolyat, akkor simán lehet szórakoztató.
persze gyakran nevetségesen valószínűtlen, de ez a született feleségeknél se ritka..
a “négyen összeülnek és hülyeségeken nyavalyognak” jeleneteket szerintem egyszerűen ki kéne vágni belőle, mert csak rontják a színvonalat.
amúgy molina a legjobb, titus OK, vartan megfullad az önsajnálatban, mcdermott meg idegesítően beképzelt.
persze jó kérdés, hogy meddig lehet érdekes a gazdag-sikeres üzletemberek (ál)szenvelgése..

meroving13 - 2007. 10. 11. 23:11

Vartan miatt kap egy esélyt. igazából pocsék színész, na de hát mégis csak a kedvenc sorozatom egyik főszereplője volt.

seven - 2007. 10. 12. 00:33

ezzel vitatkoznék. mármint azzal hogy pocsék színész…

big shots mondjuk az..

meroving13 - 2007. 10. 12. 09:24

na jó nem pocsék színész, de nem csípem az ilyen modellből lett színészeket.

olga - 2007. 10. 12. 16:02

a 2.rész jó volt! Egyedül az nem teccik h a transzi szálat tovább húzzák! De annak örültem, hogy megmagyarázták mér halt meg a hapsi egy golf autó miatt… én megvárom még a 3ik részt és azután döntök, h mi lesz a sorival, mer ha a 3ik annyival jobb lesz mint a 2.ik az elsőnél, akkor már egy jó sorozat lesz!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz