login |

Heroes – 2×11 – Party is over kids

2007. 12. 04. 16:01 - Írta: human

325 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék, kritika,

Rendben van. Nem akartak annyira monumentálisak lenni mint az első évad végén, nem voltunk annyira felhúzva, agyonhype-olva (főleg ha kihagytuk az eheti részek előzeteseit) így most ez a finálé szerintem még annál is faszább volt. Egyetlen egy dolgot vágtam volna ki könnyedén, Claire szálát. Sorry. Spoilerekkel a tovább mögött, gyíha!

end-of-the1.jpg

Szóval Claire-nél a Westes dumálást át is tekertem amikor kiderült a lényege. Ellenben nem sokkal később, amikor HRG meglátogatta a családját, az eléggé a semmiből jött. Szerintem vagy kimaradt valami a release-emből, vagy a vágó átsiklott a jelenet felvezetésén. És akkor, félve mondom ki, de ennyi a negatívum részemről.

Hogy miért nem volt gáz a pici afro csaj sztori? Egyrészt még később valszeg visszatér a bige, másrészt elhullott Niki! Visszahozható, de remélem nem teszik meg. Ide jön még a Suresh-féle szál, ahol a rész legnagyobb poénja volt. Sajnálom, nekem Sylar megint szimpatikus, amikor a pattogó csajszit lelkiismeret furdalás nélkül lepuffantja. How Cool Is That!? Ezúttal mutatják is, hogy mi van vele, nem csak egy vércsík a csatornfedél alá. Megint Peter és Sylar lett a legerősebb.

Oké, most belegondolva, a Peter-féle szálon volt még hülyeség. Minek kell Adam a vírus megsemmisítéséhez? A széf kinyitása után csak simán be kellett volna sétálni a rakoncátlan tincsnek, és elvégezni a piszkos munkát, amíg Adam odakinn vár. Ennek ellenére ott jó volt a harc, meg a Nathan szállatja Parkmant poén is.

Amúgy Kristen hány éves csajt játszik vajon? Mármint 27 a valóságban a színésznő, de a részekben úgy viselkedik mint egy 16 éves csitri. “Megmentettél minket” “Tényleg?” Haha.

Amúgy, ha már pont nem tartok Nathannél, amikor megfigyelték őket a kincses széfben, akkor elég sejthető volt, hogy a nagy bejelentés nem fog megtörténni, és lepuffantják jól, vagy valami más módon megakadályozzák benne. Pedig mit ne mondja, érdekes húzás lett lett volna a jövőre nézve, ha a közvélemény tud róla, hogy ilyen képességű emberek léteznek, és segíthetnek veszély esetén. Persze ezt az írók nem merték bevállalni. talán túl nagy falat lett volna, talán még több nézőt vesztettek volna vele. Ez van, ehelyett Niki mellé Nathan csatlakozott a halottak névsorán. Szerintem ha 6 láb mélyen maradnak, az sem gond, egyik karakter sem fog hiányozni. Látom páran jöttek a Peter vére feltámasztja cuccal, hát Peter vére tuti nem gyógyít, Adamé ugye a föld alatt, a csírlíder pedig nem is tudom hol van.

Szóval szerintem az HRG hazalátogat vonal volt a változás. Tudjátok, az a változás, amit a sztrájk miatt az NBC kért, hogy a rész ne csak fejezetzárásként, hanem akár évadzárásként is jó legyen. Most mi lesz velünk, ha csak ősszel lesz Heroes újra? Katasztrófa! Dögvész! Mindenki Shieldet és Rescue Me-t fog pótolni, aki még nem látta. A résznek azért adok egy 8/10-et.

Két kérdés azért maradt: kivel dumál az anyuka (tipp: Bobbal) és kicsoda Nathan gyilkosa (nekem fiatalabbnak tűnt mint HRG).

325 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2007. 12. 04. 11:22

az viszont látatlanban gáz, ami az orleans-i szálban volt.

tudom, hogy később ki fogják használni, de monica teljesen random volt – bárki lehetett volna a helyáben. legalább írhattak volna neki egy féljelenetet, ahol használja a képességét, mert így…

mindegy. volt 4 “halál”, abból 1 kiderült, hogy nem végleges – vajon a többi 3? így, hogy claire vére a tuti szer, csak azt nem hoznak vissza, akit nem akarnak. nem volt ez hiba?

santa - 2007. 12. 04. 16:07

annyira nem volt, a sok baki miatt.
a széf kinyitásnál majdnem cancelt nyomtam a sorozatnak úgy felbosszantott :D
ha hiro nem lenne nem is nézném :D

ellenben a dexter előlépett a kedvenc sorozatommá :D
de azt nem ide…

Dr. Fünke - 2007. 12. 04. 16:14

Szerintem nagyon jopofa volt Elle, és nagyon drukkoltam hogy ne ő legyen az egyik aki cancelt kap.
De a cliffhanger nem volt annyira durva, Szül.Fel.ben, na az cliffhanger

seven - 2007. 12. 04. 16:14

az nem tudom hogy lehet pozitívum hogy egy eleve semmilyen karaktert röhejes módon kinyírnak. én is utáltam nikit, de hogy a halálát is ilyen röhejesre vették, beszarás. ez még dl kalandjait is verte!

a new orleansi szenvedésnek SEMMI értelme nem volt, mint ahogy mayának/alejandronak sem, ennyi részen át építkezni a semmiért…

Nathan amúgy kb az egyik legjobb karakter a 2. évadban, 1.ben sablonos semmi volt. Kár érte ha meghal.

Thew - 2007. 12. 04. 16:16

Kizártnak tartom hogy pl Nikit szanaszét égett és valószínüleg cafatokra eső testét újra tudnák regenerálni Clairebear vérével…

Nekem a gyilkos nagyon Peteresnek tűnt, talán egy “Dark Future” várt volna a képességgel rendelkező emberekre Nathan bejelentését követően? Vagy egy Háború?

Obi1 - 2007. 12. 04. 16:19

Nekem nagyon tetszett a rész, főleg úgy hogy az egy hónapja kikerült spoiler szerint más hal meg, nem Nathan.
Dr. Fünke: Ha cliffhanger akkor Lost 3×23..

swen - 2007. 12. 04. 16:22

Nathan-t én is sajnálom. Remélem következő volume úgy kezdődik, hogy Peter egyedül legyalulja a company-t de még előtte elrepül Claire-ért, és vérátömlesztenek a bátyóba. :)

Xander_T - 2007. 12. 04. 16:22

Future Peter szerintem azért nem lehetett, mert 1 a testvérét nem öli meg, 2 odamehetett volna simán Nathanékhez és simán lebeszéli a sajtótájékoztatóról, nem kell ezért lelőni :)
HRG a tutitippem. Az évad második fele pedig egész élvezhető volt. A 3. fejezet talán olyan lesz, mint amilyennek vaktában vártuk a heroest, jó-rossz oldal, harcok, igazi képregénysorozat.

Xander_T - 2007. 12. 04. 16:24

Aki olvas spoilereket, az elmondhatná, hogy mire számított :D Kiknek is kellett volna meghalniuk… stb

tbm - 2007. 12. 04. 16:26

Kizárt, hogy egy future-Peter lett volna a gyilkos! Akármilyen sötét jövő is következett volna a bejelentés után, Peter csak nem nyírta volna ki a tesót! SZE valószínűbb, egy noname company-soldier meg még inkább…szerintem!

Pr13m - 2007. 12. 04. 16:26

Peter vére miért ne lehetne olyan mint Adamé vagy Clairé?

Pettya - 2007. 12. 04. 16:35

nem gondoltatok rá, hogy Niki végleg meghalt, mert benne volt a vírus. és mint tudjuk, az fertőz, szóval így már biztosan nem fog fertőzni senkit

winnie - 2007. 12. 04. 16:35

“Aki olvas spoilereket, az elmondhatná, hogy mire számított :D Kiknek is kellett volna meghalniuk… stb”

csekk vissza a heroes spoiler postot – most érdemes talán elolvasni az ottani találgatásokat és linkeket.

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/10/22/heroes-megirjam-vagy-ne-irjam/

a halálok egy része (niki, adam) tudott volt, ameddig én olvastam nathanről nem volt szó, így lehet, hogy az volt a plusz.

magus - 2007. 12. 04. 16:36

Niki miszlikre robbant, őt ugyan nem hozzák vissza
Petert sem hiszem, nem azért lőtték le, hogy aztán visszahozzák, HRG-t legalább lehetett zsarolni a lányával, Peterrel aztan zsarolhatják, nem tudják megölni/bezárni

nemcsak a hrg-s részben volt eltérő, mik voltak még a különbözőségek az eredetihez képest?

winnie - 2007. 12. 04. 16:38

“Niki miszlikre robbant, őt ugyan nem hozzák vissza”

ugyan már. ha akrnák, simán visszahozhatnák. könnyedén kimehetett máshol, bőven volt ideje. képregény, stb.

fuzaco - 2007. 12. 04. 16:39

“Petert sem hiszem, nem azért lőtték le, hogy aztán visszahozzák”

Nathant lőtték le. :P

Bruzsy - 2007. 12. 04. 16:42

Most egy gyors kérdés winnie: miért mondod mindig, hogy Adam meghalt? Ha jól láttam, “csak” élve el lett temetve, ahonnan még simán vissza fog jönni a Volume 3-ban szvsz. (A Villains cím is több gonoszra utal).

Vagy kimaradt nálam egy jelenet? :P

Xander_T - 2007. 12. 04. 16:43

A merénylet tuti Company-s akció volt és végül ugyanúgy feltámasztják, mint Mr. Bennet-et ;)

Bruzsy - 2007. 12. 04. 16:43

Amúgy 720p-s részt nézett valaki? Csak mert azon jobban látszódhat a gyilkos, hogy valóban van-e rajta szemüveg, mint azt én sejteni vélem.

Letölteném én is, csak ahhoz egy olyan gép is kéne, ami le bírja játszani az akkor felbontást… :S

winnie - 2007. 12. 04. 16:45

Bruzsy. akkor “meghal”:)

Dr. Fünke - 2007. 12. 04. 16:54

Obi1:Igazad van a Lost 3×23 mindent visz, de a szülifeli tegnap volt, az még nagyon élénk

Dr. Fünke - 2007. 12. 04. 16:56

Adam csak akkor tud onnan kijönni ha valaki segít, ahhoz meg Molly kéne hogy megtalálják. Az fura egy fordulat lenne. Vagy persze Sylar ha megette Molly agyát.

rhynn - 2007. 12. 04. 16:57

Peter lemásolja a képességeket, miért ne másolhatná le Adam gyógyító képességét is?

Adam csak el lett temetve, bár spoilerek alapján úgy tűnt nekem, hogy betonba öntik, onnan nehezebb kijutni.

Egy halhatatlan lény azért simán kimászna a koporsóból. Elég csak feltörnie és ha hosszú idő alatt is, de kikaparnia magát a sírból.

Niki remélem végleg meghalt, nagyon idegesített az első rész óta.

Hiro megint nagyon buta volt, de szerintem ez nem az írók hülyesége, könnyen lehet, hogy ő ilyen naív.

HRG durva volt a visszatéréssel, bár amikor feltűnt, azt hittem, hogy a szőkeség engedte ki, utána már én is rájöttem ,hogy itt egyezség volt.

A gyilkos meg lehetne West is, nem? HRGhez tényleg fiatal a kis felbontás alapján, Peter meg csak nem lehet. Esetleg Gabriel Gray? ki tudja, mikor kapta vissza a képességeket, volt már hogy visszaugráltunk az időben, meg aztán ugye neki elvileg megvan az alakváltó csaj képessége is. Tudom ,hogy nehezen jön ki az időzítés, de képregényben beleférhet.

Thomas - 2007. 12. 04. 17:01

Én csak annyin gondolkodtam el, hogy hogy került oda (és mikor) Adam… Tudom, hogy Hiro képes teleportálni, de abba a koporsóba nem férnek be ketten, márpedig ahhoz, hogy odaportálja Adamet, neki is ott kellett lennie, nem ?!

Thomas - 2007. 12. 04. 17:03

rhynn: Sylernek nincs meg az alakváltó képessége: amikor megölte a csajt, akkor a vírus miatt nem fért hozzá a képességeihez, tehát lemásolni se tudta azt.

kacsababa -m- - 2007. 12. 04. 17:09

Sok koporsó van akkora, hogy 2n elférjenek.
A hiedelemmel ellentétben, egy rendesen méjre ásott koporsóból nem tudna kijönni, legalábbis emberi erővel nem.

silas92 - 2007. 12. 04. 17:14

lehet hogy Hiro megállította az időt,és berakta Adamet egy koporsóba és elásta

Ryxus - 2007. 12. 04. 17:14

Rájöttem, hogy Sylar nélkül a világ már elpusztult volna… komolyan… ha ő nincs Peternek nincs telekinézise és Peter se tudja megfogni az ampullát… sz’al köszi Sylar :D Jah és Peter kemény volt a részben! :D

silas92 - 2007. 12. 04. 17:15

Sylar nélkül is lenne telekinézis csak éppan egy másik pasasnak

Ryxus - 2007. 12. 04. 17:19

Jah és nekem a rész megér egy 10/10 -et :D

B - 2007. 12. 04. 17:25

sylar kissé megorrolt a cégre, mikor megtudta, hogy miattuk veszítette el a képességeit, úgyhogy sztem nem valószínű, hogy megakadályozta volna nathant, ha tudott is volna róla esetleg.
a gyilkos meg nekem úgy tűnik, napszemüvegben van.

B - 2007. 12. 04. 17:27

(ja, mintha a hegylakó soriban lett volna ilyen koporsóból kimászós cucc)

E. - 2007. 12. 04. 17:45

“Amúgy Kristen hány éves csajt játszik vajon? Mármint 27 a valóságban a színésznő, de a részekben úgy viselkedik mint egy 16 éves csitri. “Megmentettél minket” “Tényleg?” Haha.”

Ez így van, de mivel Bob sokáig elzárva tartotta a külvilágtól, épp ezért érzelmileg nem is lehet fejletteb egy 16 éves csitrinél…

Oldern - 2007. 12. 04. 17:45

Senki nem nézett Kill Bill 2-t? :)

Egyébként meg logikátlan az egész, egy folyton regenerálódó férfi higgadtan kezdené el kapargatni akár a betontömböt is, ugyanis a körmei regenerálódnak idővel, a betontömb viszont nem. Ennyi.

fromdtod - 2007. 12. 04. 17:51

ez valami hihetetlen, hogy mennyire ellenkező a véleményem. Nem is értem eezt az egészet. Ez volt a vége???? Minek a vége? Volt itt valami??? Borzasztó. Nevetségesek ez a ok szenvedés Nathan halálán, hát már mindenki tudja, hogy egy injekció és kész vissza van hozva, akkor minek szenved ott az a Peter gyerek. Én most nagyon örülök, hogy nem lesz több rész. Kicsit össze kell szedniük az alkotóknak magukat. Meg a Sylar. Én nagyon unom az ilyen mesterkélt gonoszakat. Lehetnének kicsit igazibbak.
Aztán meg ami nagyon tetszett (és nem csak ebben a részben) a Kristen Bell (nem tudom hogy híjják a filmben) infantilizmusa. Lehet, hgoy 26, de mindig Bobuci mellett volt és neki akart megfelelni tehát nagyon tetszik. Olyan Q-s. Már ha értitek.
Meg a föld alá küldött Adam. Az jó volt.

Quinnius - 2007. 12. 04. 18:01

Valamikor réges-régen terjengett egy pletyka, miszerint Mama Petrelli képessége szimpla teleportáció…

Bullitt - 2007. 12. 04. 18:07

Háhá én meg most nézem, youtube-on., Valaki feltöltötte, szal :D:D

literkefir - 2007. 12. 04. 18:20

mindenkinek aki azt hiszi hogy peter vére gyógyít:
adam & claire skillje passzív, vagyis a vérében van, míg peter az agyával intézi el, hogy a sebek gyógyuljanak –> agytranszplantáció?

LanZelot - 2007. 12. 04. 18:33

Amikor halottan fekszik, akkor hogy intézi el? Csak mert arra is volt már nála is ugye példa, hogy totál agyhalálból jött vissza…

Lenny - 2007. 12. 04. 18:39

mikor Peter elpusztította a vírust, a porban ottvolt a jel…

Chef - 2007. 12. 04. 18:45

Miért pont Nathant kellett kinyírni???!!!

Egyébként tök jó rész lett volna. De így nekem nagyon elszúrták így csak 10/8-at kap. :D

Fuller - 2007. 12. 04. 18:50

Elle szerintem azért viselkedik úgy mint egy 16 éves csitri, mert mondta Noah, amikor elkapták hogy kísérleteztek vele, de az emberi agy nem visel el ekkora elektromos áramot. Gondolom lett vmi baja.

Végre ismér Sylar a főgonosz! És ezt meg is mutatták, nagyon jó volt a rész végi szövege!

Maya-t hagyhatták volna holtan, de Nathan-t megkönnyeztem.

Összességében jó rész volt, de tényleg a Claire-es rész unalmas volt és hosszúnak tűnt. Noah megjelenése meg váratlanak tűnt, de ha utána gondolok nem, mert mondta neki Bob, hogy intézkednie kell és gondolom Noah inkább alkut köt velük, mint hogy bántsák az ő Claire bear-jét. Milyen lett volna, ha tudjuk előre, hogy megjelenik (na jó, előzetesben benne volt)…

pimot - 2007. 12. 04. 18:51

Nathant tuti visszahozzák. Claire az ő lánya. Majd csak segít papinak

Fuller - 2007. 12. 04. 18:52

Ja, amúgy én Nathan gyilkosának tökre Sylar-t hittem(külsöre), de nem hiszem, hogy összevagdosva még gyilkolászik. XD
Mondjuk lehetett volna vmi ismert karakter. Vagy mutatják az arcát és a 3.fejezetben viszont látjuk. :D

Ihi - 2007. 12. 04. 18:55

Szépen megcsinált rész volt :)

A jel a porban, na az mekkora durva volt ááááá
Ja semmi nem látszik a “merénylő” arcából a 720p verzióban sem, nagyon odafigyeltek, hogy ne tudjuk ki volt :)

Geri - 2007. 12. 04. 18:58

Adam sírja fölött van egy betonréteg, látszik amikor “megyünk felfele a kamerával”.
HRG Claire-nél tett látogatásnál nem olyan kabátban van mint ami a gyilkosnak van. Peter mama se lehet mert a gyilkosnak rövid haja és férfias mozgása volt.
Kikockázva egy pillanatra látszik mintha szemüvege lenne a murderelnek.
Kedvencem Sylar nézése volt mikor elkezd Mádzsá
üvöltözni.

koh - 2007. 12. 04. 19:03

Hm nem is tudom. Emlékezzünk csak mit mondott West. Ő nem akarja, hogy lebukjon a Primatech. Nem akar menekülni.
Ezért szakít szerelmével és megöli annak apját :)
Majd elrepül a büntényről :D

Geri - 2007. 12. 04. 19:05

EGY KÉRDÉS MINDENKINEK:
Miért nem ment át a széf falán Peter? :)

(még egy kérdés)
Mit keres pár kártya, egy agy, egy arany kulcs, egy fekete gúla vagy mi a széfben, vagy inkább miért ilyen fontos ez nekik?

(sorry a dupla kommentért)

szoszilany - 2007. 12. 04. 19:06

1-2 résszel régebben volt, és lehet,hogy megbeszéltétek akkor,de vmit tudnom kell:) egyszer nézegetik a Fényképet,és Peter(asszem) azt mondja “There are our parentS,and Kaito,stbstb” tehát az apja is a képen van,de ugye abban maradtunk,hogy a homályos figura Adam,a többieket meg tisztáztuk…ha elvetjük az elméletet,h Adam=Petrelliapuka,akkor mivan?vagy rosszul emlékszem,hogy ezt mondaná??

Ez a rész meg nekem tetszett,szintén egy pont Sylar fejének mielőtt lelövi Mayát:))a széfes rész idegesített,valahogy egy rendező képe ugrott be,ahogy magyarázza Milo Ventigmilának,h “érezd a szenvedést,érezd,hogy nehéz,ééééreeeeezd!” :)

pezo - 2007. 12. 04. 19:15

hátt ez bárki bármit mod nekem 10/10
a kinyitottuk pandora szelencéjét szöveg bejött
de ugy érzem petrelli mama nagyon is benne van nathan megölésében
végül is a francia kártya az agy az arny kulcs egész jó főleg hogy adam elindult a kulcsért
mellesleg a pandora szelencéjének tuti van jelentése mert a háttérben ott volt a trójai faló kicsinyített mása szal jo kis harmadik fejezet lesz

Varesz - 2007. 12. 04. 19:17

Tuti West ölte meg Nathant, mert így elintézte, hogy ő legyen az egyetlen, aki tud repülni. :P

Azon meg kár agyalni, hogy bárki visszahozható az élők sorába, most hogy van gyógyító vér… eddig is megoldható lett volna időutazással. :D

Jó rész volt, jövő héten van esély egy új részre? XD

Nick - 2007. 12. 04. 19:19

“Peter 10 percig küzd a páncélterem ajtajával, mikor át is mehetne rajta mint a falakon. Na ez a hét vicce. Legjobb vígjáték kategória. Hiányozni fog.”

Hehehe, ezen én is hosszasan röhögtem.
De miéééért kellett kinyírni a kedvenc szereplőmet???? -.- Hörr. Bezzeg Maya, őt feltámasztották, pedig ujjongtam, mikor golyót kapott.
Niki se fog hiányozni.
Jó, ezzel az erővel az is megoldás, ha Lúzerelli visszamegy 5 percet az időben és ráad egy golyóálló mellényt.
Én eddig arra tippeltem pszichomamival kepcsolatban, hogy megálmodja a jövőt. Elvégre valahonnan tudta, hogy Peter felrobban, másrészt meg valahol összeszedett a gyerek egy jövő-álmodós képességet rögtön az első részben, szóval gondoltam, családban marad, mint a repülés.
Btw, a Nathan-Matt repülős jelenet sírvaröhögős volt XD
Nekem egészben véve nagyon tetszett ez a rész, végre felért az első évaddal, csak ugye az a merénylős jelenet nem kellett volna a végére.
Amúgy komolyan ilyen egyszerű két perc alatt összerittyenteni egy sajtótájékoztatót? XD
Elle amúgy 24 éves. A Four Months Ago-ban mondta.

sparco - 2007. 12. 04. 19:23

a végén petrelli mama azt mondja: ez elkerülhetetlen volt. nekem ez ugy esik le, minthogy elkerülhetetlen volt, hogy megölje nathant. hisz petert is engedte volna megölni matt nek, akkor nathant miért ne?:) bár a gyilkos téleg nem hasonlit rá hátulrol…. nem olyan a mozgása se. hrg sztem :)

Kapor - 2007. 12. 04. 19:25

winnie, a tvguide-on Tim Kring elemzi a finálét.

f. fredericks - 2007. 12. 04. 19:29

Hát ez télleg komolyabb lezárás volt mint az elsőé, és a 3. fejezet is ütősnek igérkezik. I’m back, ez frenetikus volt! Bobot meg igazán kinyírhatnák, mert eléggé irritáló a csóka. Amúgy én azt hittem hogy a vírus úgy szabadul ki hogy mikor Mayát lelövi Sylar ő bekönnyez, és szép lassan mindenki kipurcan, na az igazán nagy csavar lett volna, de maradt a sima vírusos dolog.
Most akkor szeptemberig kell várni, vagy lesz tavasszal is valami?

sparco - 2007. 12. 04. 19:37

sztem tuti folytatodik ezis tavasszal … legalábbis jó lenne :D elvileg lost meg szökés fog ^^

Nimand - 2007. 12. 04. 19:45

Nem szokásom fikázni kommentben, de mivel ez a fejezetzáró rész, ideírom:

Az egész chapter übergyenge volt. A sztori, a szereplők, a karakterek, a megvalósítás, semmi következetesség, szétesett történet.

Ez a rész pedig csak rátett néhány lapáttal:
– színpadias, túljátszott szerepek, Mohinder meglepődése, mikor Sylar előkapja a fegyvert
– Maya “I thought I was dead” beszólása, áhhh, brutál

Egy jó első évad után az egész fílinget lerombolták, részemről cancel a Heroes.

Bruzsy - 2007. 12. 04. 19:46

“sztem tuti folytatodik ezis tavasszal …”

Ezek szerint van valami titkos kapcsolatod a WGA-ban, ahonnan tudod, hogy már megállapodtak? ;) :P

Najó, nekem akkor az lenne a kérdséem, hogy ki mire szavaz: szerintetek melyik rész lett átírva, hogy évadzárónak is megfeleljen? :)

winnie - 2007. 12. 04. 19:46

“Miért pont Nathant kellett kinyírni???!!!

Egyébként tök jó rész lett volna. De így nekem nagyon elszúrták így csak 10/8-at kap. :D

nem tudom, de nekem éppen ez a szemét húzás emelte meg a rész értékelését.

winnie - 2007. 12. 04. 19:48

“hátt ez bárki bármit mod nekem 10/10”

ennél jobb heroes rész, meg egyébként sorozatepizódot nem is lehetne csinálni?:)

oké, csak viccelek:)

winnie - 2007. 12. 04. 19:53

kapor: köszi!

acu - 2007. 12. 04. 19:55

“ennél jobb heroes rész, meg egyébként sorozatepizódot nem is lehetne csinálni?:)”

Ha Kringen múlna, biztos nem. :D

Sitrep - 2007. 12. 04. 19:56

annyit tennék hozzá, hogy Peter nemcsak átmehett volna az ajtón (DL-powah), hanem bele is teleportálhatott volna (Hiro-powah)

az a kulcs bent lehet fontos lesz még? Adamet mintha az is nagyon érdekelte volna. Biztos vmi heccset nyit vmi távoli szigeten :P

saly - 2007. 12. 04. 19:58

nem értem, miért fikázza mindenki ezt a részt??!!!
szerintem ez volt az egyik legjobb rész!!! meg mi baj van az “I’m back” -el ??!! szerintem nagyon jó volt igazi Sylar style…morbid hangulat,és környezet ráadásul a hangsúly…!!szerintem Bennet lőtt mert mondta is a családjának,hogy most el kell mennie velük…gondolom nem bevásárolni akarták vinni,és mivel claire-t is lebeszélte a leleplezésről!ez a rész nagyon odabaszott 10/10,és kring bácsihoz híven betekintést nyertünk a 3. fejezetbe.sztem azért “Gonoszok” a címe,mert így jön egy újabb rosszfiú,olyan adamsylar keverék,morbid és célratöően agresszív :) ! és mivel itt a 2. fejezetben is gyilkolgatott Sylar bácsi,valamint Adam is a rosszak közé sorolható volt,igy már 3 gonoszfiu lesz a 3.fejezetben!ugyanis adam nem halt meg és tuti visszafog térni,és Sylar mint mondta: i’m back !

empire - 2007. 12. 04. 20:00

hi
jo volt jo volt de olyan hirtelen alakultak a dolgok.itt is van vmi gebasz a forgatokönyv irással?
sylar egy komplexusokkal teli fögonosz aki utálja a világot és közben iszonyat egoista. tul sablonos ennél többet várnék az uj évadtol…ha lesz…
a claire szál nem uncsi csak az anyu,a hülye teso,meg a kutya nem kéne…az hogy vki nem tudja feldolgozni hogy nem hal meg ha átmegy rajta egy uthenger az nem olyan nag baj
vannak akik azt se tudják feldolgozni hogy ha szünetre megy a kedvenc sorozatuk …mint én:D

DrPeePee - 2007. 12. 04. 20:04

Nem azért, de Nathant annó Adam vérével gyógyították meg, (Peter és Adam) így már a vérében van a gyógyulás, tehát nem tud meghalni szerintem.így akár Peter is simán vissza jöhetett lelönni.

niki - 2007. 12. 04. 20:05

Sztem Claire apja ölte meg Nathant… Ha megnézitek,akkor a 40. prec 44. másodperc körül, egy pillanatra látni lehet, hogy szemüvege van… De nembiztos…

winnie - 2007. 12. 04. 20:07

“nem értem, miért fikázza mindenki ezt a részt??!!!
szerintem ez volt az egyik legjobb rész!!!”

hidd el, más meg azt nem érti, hogy az autópályán miért megy mindenki szembe veve, hogy miért isteníti mindenki a részt.

egyszerűen ízlések és pofonok, mindenki mást vár el. épp ezért jó, hogy van komment, ahol le lehet írni, hogy nem csak egy vélemény van.

“meg mi baj van az “I’m back” -el ??!! szerintem nagyon jó volt igazi Sylar style”

nekem spec az volt a bajom, hogy béna volt, teátrális – igaz, képregényes, meg a tévében az ember magában beszél, nem hallani a gondolatokat. ja, meg triviális:)

de máásnak biztos másért.

Swarley - 2007. 12. 04. 20:07

Szerintem Niki végleg meghalt. Ha Claire megtudja, hogy a vér szerinti apja meghalt, akkor biztos tud neki egy kis vért biztosítani, hogy feléledjen. Nem hinném, hogy Peter vére gyógyító lenne. Fogadni mernék, hogy HRG lőtte le Nathan-t, ez azért elég valószínű lássuk be, mivel megegyezést kötött a céggel.

Bojcsi - 2007. 12. 04. 20:07

Itt Ali Larter, David Anders és Adrian Pasadar nyilatkoznak a karaktereikről és a fináléról.

http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=54328949-b088-457e-9527-ae169b2205b4

Sitrep - 2007. 12. 04. 20:11

és ha szemüveges a gyilkos akkor mi van? Az egész világon csak HRG szemcsis? nemár, ez még nem jelent semmit

bár ez már a repülős srácnál is zavart, aszondja egy HRG ember tag-elte meg vagy mi, erre Kler és mindenki tudja hogy ez a mi HRG-nk volt, pedig szintén elég sok ember visel ilyet

persze a nézők számára a “világ” csak a szereplőkből áll, ezt megértem

Bruzsy - 2007. 12. 04. 20:21

“persze a nézők számára a “világ” csak a szereplőkből áll, ezt megértem”

Ha új szereplő lenne, akkor miért nem mutatták az arcát? Kb ugyanaz a szitu, mint az első rész végén a csuklyás gyilkos… Tudtuk, hogy valaki, akit ismerünk… :)

ab_aevo - 2007. 12. 04. 20:24

Ütős volt 10/10 ennyi.

Petrelli mama, nyilánvalóan egy céges emberrel dumált, h ki volt a gyilkos pontosan nem tudom (nem tudhatom.

Adam, jó helyre került, az nagyon ütős, szerintem meg, ha a körmével kaparászik, soha nem fog kijutni ez hülyeség.

Nikit nem sajnálom idegesitettek a mellékszálak vele, a mehikói csaj is meghalhatott volna, nathant sajnálom, most hogy teljesen pozitiv szereplő volt tetszett, de ugyebár, nem lehet megtartni. Na mindegy.

Sylar számomra is szimpatikus szereplő, még ha gonoszt is játszik, mindenesetre én valahogy úgy gondoltam, ezt a részt, hogy Sylar beleavatkozik ebbe a vírusos ügybe, és ő fogja megállitani, Adamet, de úgy tűnik, Hiro lövi le mindig a poént :)

Néha volt, olyan hogy azt mondtam, úristen már csa k 10 perc van a filmből és ilyen szarral húzzák az időt, de ettől el lehet tekinteni.

Kiváncsi vagyok, miről fog szólni, a következő fejezet, egyelőre nem lehet tudni.

És akkor egyáltalán lehet tudni, hogy mikor fog folytatódni? ez az évadzáró, vagy csak fejezetzáró? Mert nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán lehet-e tudni, ha meg igen, akkor mikor? A HEROES legyen veletek :)

szucsitg - 2007. 12. 04. 20:26

reggel elfelejtettem a mai rohanasban leirni. azert ennel a fejezetzaronal, meg a chuck cliffje is nagyobbat utott:):D

ab_aevo - 2007. 12. 04. 20:27

jól van akkro nézzétek azokat, ne mind ezt szidjátok. Ha van egy mondat ami hülyeség, akkor abba már egyből bele kell kötni, és lehurrogni.

Amúgy a mexikói csajnak tényleg hülye beszólása volt, h azt hittem meghaltam, mert ha valakit lelőnek nem hisz semmit sem.

De akkor sem kell fikázni,

Bogyi007 - 2007. 12. 04. 20:33

Nem azért de nem tünt fel senkinek hogy egyes generációk örökölték a képességeket?

Adamnak biztosan leszármazottja Claire, Parkman az apjától örökölte ugyanazt a képességet. West tud repülni, és ki tud még repülni? Nathan! Azaz West és Claire testvérek!

És mivel HRG, hogy Claire irháját mentse szerintem West-el végeztette el a piszkos munkát amivel a Cég megbízta (miután a kamerákkal látták hogy mire készül Nathan) Így HRG is letudta dolgát és ezzel elviekben mindjért Claire és West is nyugton lesz hagyva a Cég által.

Mefi - 2007. 12. 04. 20:37

Jááj, és szombatig nem tudom megnézni, fenefenefene. :D

Bogyi007 - 2007. 12. 04. 20:39

És már csak azért is lenne logikus hogy West lövi le Nathant (ha jobban tetszik: az apját) mert (bár látta Parkman hogy valaki elsétél) miután kisétál a teremből utánna gyorsan elrepülhetett, míg HRG nem tudna eltünni olyan gyorsan. A Cég pedig ilyen pici banánhéjon nem akarna eltünni. És a tömegben eleve HRG-t biztosan észre is vették volna míg Westet senki sem ismerte volna.

Geri - 2007. 12. 04. 20:40

Amikor Maya elővette Alejandro fotóját azthittem az egész albumot előveszi és bemutatja az egész családját Mollynak. :D
DL-t egy suttyó lelőtte, Nikki meg egy rég bezárt dinerbe hal meg a putri közepén…szerencsétlenek. :D
Nem is West volt szerintem a gyilkos mert nem olyan volt a gyilkos haja mint West-é. :D

ab_aevo - 2007. 12. 04. 20:45

van benne valami…. de mégsem hiszem….ez amolyan spekuláció

ab_aevo - 2007. 12. 04. 20:45

bogyi hozzászólásra reagáltam

winnie - 2007. 12. 04. 20:49

“De akkor sem kell fikázni,”

mint írtam: kell. mint ahogy dicsérni is. szólásszabadság, mindenki elmondja a véleményét, hogy miért volt királyság a rész és miért volt gagyi. ennyi.

(és kikapcsolom magam, utoljára írtam le:)

youarethekiller - 2007. 12. 04. 20:54

hülyeség volt eltemetni adamet élve, mert egyszer csak meghallja vki hogy kiabál és kiszedik onnan. kétlem h meghalna (illetve remélem h nem fog!).

a másik meg peter nem tudja h claire vére tud gyógyítani, csak azt tudja h önmagát megtudja gyógyítani. szal lehet h adamet fogja megkeresni mert csak ő gyógyíthatja meg nathent és miután újra puszipajtások lettek, bármit megtenne h megmentse a bátyját.
ezért gondolom h adamet nem írták ki végleg a sorozatból.

einzweidrei - 2007. 12. 04. 20:58

Én meg azt továbbra sem értem, hogy Adam miért ne halna meg. A koporsóban nem tud táplálkozni, így nincs energiája a regenerálódáshoz. Lerágja a karját vagy kiskanállal leszedi a lábát (Happy Tree Friends :D), és azt emésztgeti?

ab_aevo - 2007. 12. 04. 20:59

winnie:

nem azt mondom, hogy nem lehet negatívumokat írni róla. Persze, lehet, nekem is van ami nem tetszik.
De van aki passziót űz abból, hogy kedden beírja, hogy ez a sorozat szar meg a rész is, meg ennél az xy sorozat is jobb, amit nem hiszek. csak erre utaltam.

einzweidrei - 2007. 12. 04. 20:59

youarethekiller: szted Nathan kihúzza addig két golyóval a mellkasában, amíg megtalálja Adamet Peter? :D

youarethekiller - 2007. 12. 04. 21:01

de ha ott ordibál, h engedjék ki, és mint láttuk nem egy kihalt temető ( ott volt épp egy temetés nem messze), kétlem h ne hallaná meg vki. szal lehet h nem lenne energiája regenerálódni, de nincs is rá szüksége ha meghallja vki

ab_aevo - 2007. 12. 04. 21:04

ugyan már vagy 10 méterrel a föld alatt van, ott még az az autószerelő nőszemély sem hallaná meg :D:D:D

youarethekiller - 2007. 12. 04. 21:04

einzweidrei: tulképp én annyira nem sajnálom nathent, szal nem bánom h addig nem találják meg adamet :) én csak abba bízok h ő túléli, nathen meg vhogy úgyis túléli, nem hiszem h ki akarták írni őt, így legalább van mért izgulni a nézőknek, max ennyit akartak elérni.

ab_aevo - 2007. 12. 04. 21:07

Szerintem Nathan-t már nem hozzák vissza, és Nikit sem

Fulmi - 2007. 12. 04. 21:09

a) Adrian Pasdar: “Heroes without the brothers would be like Prison Break or Brothers & Sisters without the brothers: a waste of time!”
—> vagyis szerintem vissza fog terni nathan baratunk :)

b) a gyilkoson egyebkent van egy olyan baseball sapek is mint amikor claire dolgozott meg regebben egy kis barban es ott volt egy csavo aki hasonlo sityakban magahoz vonzotta a csesze vmit (sylar)
de nem hinnem h o volt :D

c) a porban a jel meg nagyon kemeny :D ugy gondolom h pontyos adam vmi kamu fiolat dobott le es azert jelent meg a jel, kozben meg ott lapul a zsebeben az igazi vájrusz :) :)

d) 10/10, varjuk a folytatast

Kaszparov - 2007. 12. 04. 21:10

Adam természetesen kiáshatja magát. Ha csak a körmén múlna, akkor is csak 50-60 év. Egyszer próbáljátok ki. :)
Csak tudjátok miért lesz több? Nem az éhenhalás miatt. Sokkal inkább a levegőhiány miatt.
Adam kaparászik.
Adam megfullad.
Adam feléled.
Adam kaparászik egy percig.
Aztán Adam megint megfullad.
Na emiatt fog sokáig tartani.

Viszont a régi temetőkben van, hogy a nagyon régi sírhelyekre ismét temetnek. Szal nem lennék az a sírásó, aki rábukkan Adamre. :P
Persze a betonról se feledkezzünk el. És foggalmun sincs, hogy Hiro milyen mélyre teleportálta. Nem biztos, hogy 6 lábra…

És a harmadik felvonás. Gonoszok. Elgondolkodtató.
Mindenki gonosz lesz ugyanis.
Maya bepipul a tesója miatt, és Syler után ered.
Peter bepipul Nathan miatt.
Parkman már a széfben pipa volt az előző generáció miatt.
Adam is idegesnek tűnt.
Hiro nagyon megkomolyodott, bár most még/már nincs oka bosszút állni senkin.
Micah egy évadban vesztette el a szüleit. Ő is bepipulhat. Ő írja majd a legújabb Wint és telerakja hibákkal, hogy mindenkit idegesítsen. (Nagy labda, ki üti le?)
Elle hite már egy ideje ingadozik az apukájában. Nem csodálnám ha egyszer megsütné.
Sylert az hozta ki a sodrából, hogy Mohinder nem bízik benne. Majd jól ellátja a baját. Egyébként meg azokat fogja megkeresni, akik beadták neki a vírust.
Mohinder elveszi feleségül Mayat, de amikor az kinyírja megint a násznépet, akkor Mohinder is kiborul.
HRG Bobot lövi tarkón az első részben.
Claire már mindenkire pipa.
Westnek is voltak idegrángásai amikor belegondolt, hogy mi lesz ha mindenki megtudja az igazat.
Molly ártatlannak tűnik, de ahogy fejlődik a képessége, hirtelen rájön, hogy halott emberek is lát, és ez az agyára megy majd.

Kit hagytam ki?

szucsitg - 2007. 12. 04. 21:10

ab_aevo: mar tobbszor elmondtam, tobb olyan heroes resz van amit szeretek. pont.

az meg, h beirod “De van aki passziót űz abból, hogy kedden beírja, hogy ez a sorozat szar meg a rész is, meg ennél az xy sorozat is jobb, amit nem hiszek” a megalol. beirtam, h jobb volt a chuck cliffje. es, akkor mi van? lattad a reszt? felteszem nem, mert akkor nem hinned csak. en legalabb lattam mindkettot, es ugy itelkezem. ki is itt akinek passiobol irogat inkabb?

masreszt meg, epp eleg sorozatot lattam mar ahhoz, h legyen vmekkora osszehasonlitasi alapom.

acu - 2007. 12. 04. 21:13

“De van aki passziót űz abból, hogy kedden beírja, hogy ez a sorozat szar meg a rész is, meg ennél az xy sorozat is jobb”

életem értelme. :D

youarethekiller - 2007. 12. 04. 21:15

“ugyan már vagy 10 méterrel a föld alatt van, ott még az az autószerelő nőszemély sem hallaná meg :D:D:D”

amikor már a kamera “feljött a felszínre” akkor is leeht hallani h kiabál, szal annyira csak nincs mélyen ha kinn is hallatszik, nem?

ab_aevo - 2007. 12. 04. 21:17

nem , az csak egy effekt volt. gondolj már bele.

szucsitg - 2007. 12. 04. 21:23

tipikus: hallgatsz, ha elfogytak az erveid :D

ab_aevo - 2007. 12. 04. 21:26

bocsánat, nem olvastam a hozzászólásod. Én nem konkréten rád, gondoltam, hanem általánosságban, vannak egyes hsz-ok amik idegesitenek, de lehet evvel csak én vagyok így. Máskülönben nem is tudtam, h ezt nekem írtad, mert, nem néztem konkrétan ki milyen hozzászólást írt, csak érlelődik bennem pár hete.

ixub - 2007. 12. 04. 21:32

Szerintem a legnagyobb poén a spenótos doboz volt a végén amin Syler gyakorolt, és visszatért az ereje: Popeye the sailor, syler:D

ab_aevo - 2007. 12. 04. 21:33

én azt hittem, nem fogja tudni megmozditani, csak regenerálódó képessége lesz. De aztán ért a meglepetést. mostmár megvan neki az az ereje is ami az első szezonban nem volt.

szucsitg - 2007. 12. 04. 21:37

ab_aevo: ok, np. de epp ugy vannak olyan hozzaszolasok, h 10/10, kiraly resz volt. annak is epp ennyi az ertelme, es engem ez jobban idegesit. mert a negativak primitivsegen neha meg lehet egy jot mosolyogni, az elobb emlitetteken inkabb sirni lenne kedvem, hala a fantasztikus csolatasuknak:)

ab_aevo - 2007. 12. 04. 21:43

speciel én is azt írtam, hogy 10/10. De egyszerüen engem megfog a feelingje, és nem figyelek oda szerintem ilyen apróságokra, elmegyek mellette, ha az egyiknek van valami hülye beszólása vagy nem tudom. Nem zavar annyira, a sorozatot ugyanúgy élvezem. És ha egy szereplő hülyeséget csinál, az lehet a megteremtett szerep butasága is, nem csak az íróké, szerintem ez is gyakori hiba.

ab_aevo - 2007. 12. 04. 21:45

néha van olyan érzésem, hogy szőrszálhasogatást olvasok. Persze mindenben van hiba, evvel nem vitatkozok.

szucsitg - 2007. 12. 04. 21:45

sztem nagyon nem mindegy, azert, h milyenek a szovegek. es ebben azert a heroes nem remekel. mert a lostnak is akarmennyire egyszeru a nyelvezete, meg sincs tele ilyen gaz beszolasokkal:)

Csabii - 2007. 12. 04. 21:57

Szerintem jól összehozták a részt. Igaz Hiroval kéne valamit csinálni mert nagyon gagyi. Peter szerintem így a fináléra, igaz már előtte is elég naívvá vált. Először üröltem mikor Mayát kinyírták, mert kissé ideesít a spanyol vagy milyen bl-blája, de most h ugye Alejandró-t kinyiffantották, nem megy annyira a spanyol és így angol szövegel jobb.

Platschu - 2007. 12. 04. 21:57

Hiro számomra a nap hőse. Ahogya könnyedén beteleportálta Adamet egy koporsóba, az eszméletlen. :P

Adam legkésőbb 50 év múlva szabadul, ha a temetőt felszámolják. :D

Orso-borso - 2007. 12. 04. 22:00

Akinek inge, vegye magára, fikázók vs. csodálók:
Nagy nemzeti sport (vagy ha úgy tetszik ősi román szokás) leszólni valamit, ami populáris és tömegigényeket elégít ki.
Nekem tetszett a fejezetzáró. Nagyon.
Örülök, hogy a kedvenc karakterem megint ereje teljében van? Persze.
Valóságos? Frászt.
Vannak benne bakik és butaságok? Egyértelműen.
Szórakoztat? Természetesen.
Akkor meg? Ez nem dokumentum műsor. Lapozzunk, ha valami kicsit döcögős, és próbáljuk meg élvezni a műsort. Csak ennyi az egész és nem több.

Biohazard - 2007. 12. 04. 22:03

Meg egy otlet: meg csak nem is kell, hogy valaki ismert ember loje le Nathant!! Mi van,ha Matt-papa kiszabadult es valakit agymosott? Sot,akar maga Matt is lehetett,valamilyen eddig nem latott ok miatt. Vagy petrelli mama agymosott valakit! Agymosas-powa! :) Tul kevesen szorakoznak eddig az emberi tudattal :)
Kovetkezo felvetesem: ha egyszer, valaha is rosszra fordul a helyzet,ki es hogyan fogja megallitani Petert? Talan, ha megmergezik es a tunetek kozepette lecsapjak a fejet :) Mert szemtol szemben szerintem mar senkinek nincs eselye.

Kaszparov:meghajlassal tisztelgek a posztod elott :) Ennyi hulyeseget meg en sem tudtam volna osszehozni egy commentbe,pedig igyexem! :)
(ez dicseret volt am! sirva rohogtem a kis monologodon!)

Csabii - 2007. 12. 04. 22:03

Orso-borso-val egyet értek! Jó volt, de vannak sokan akik fikázzák állandóan. Akkor minek nézik meg? Ami nem tetszik azt ne nézzük, megszokásból, mert akkor csak szenvedünk, h menjen el az a 40 perc.

ab_aevo - 2007. 12. 04. 22:07

ez látszik rajta, hogy egy fiatal valaki, és érdekes, hogy a tömmeggel szemben áll, jönnek az őrök h visszatartsák az embereket, ő meg simán elsétál, jelent ez valamit?

szoszilany - 2007. 12. 04. 22:11

Kaszparov: :DDDD az esküvőt nagyon elképzeltem,és ahogy Mohinder pattog utána,h “dehát nem ezt ígérteeeed” :DDD

Jewgar of Jewlingrad - 2007. 12. 04. 22:11

Halihó mindenkinek!

idézet:
literkefir – 2007. 12. 04. 18:20

mindenkinek aki azt hiszi hogy peter vére gyógyít:
adam & claire skillje passzív, vagyis a vérében van, míg peter az agyával intézi el, hogy a sebek gyógyuljanak –> agytranszplantáció?

Már elnézést, de ez egy oltári nagy hülyeség. A vérben nincs képesség, a vérben antitestek vannak. A képesség az agyban van, mint azt az első évadban Dr. Suresh el is mondta Sylar-nak, csak sokan nem gondolkodnak. Ha valakit nem érdekel a sorozat mert nem tetszik neki, és csak azért nézi mert nincs jobb dolga az előbb gondolkodjon mielőtt ír valamit! ÉS ne fikázzon, mert más szereti és ízlések és pofonok. De nem kell fikázni! leírod, h nem tetszik, h miért nem tetszik és kész.
Másrészt Sylar egy olyan főgonosz, akinek mndig vissza kell térnie, nem egy elcseszett karakter, hanem egy bizonyos emberi tulajdonságokkal rendelkező, a színész által tökéletesen megjelenített karakter, akinek a célja a túlélés. Ezért bármire képes.
Sok mindenen lehet bosszankodni, h ki miért nem használta ezt meg ezt a képességet és miért nem így csinálta és a többi. A válasz pedig ez: Ők is csak emberek! Emberek, akik különleges képességekkel rendelkeznek és még egy ilyen fantáziadús világnak is vannak szabályai, határai amit egyszerűen nem lehet átlépni. belegondolt már valaki abba, h mi lenne, h ha minden úgy történne ahogy azt itt sok ember összehozza mert az lenne a legegyszerűbb vagy az ésszerűbb megoldás? Egy unalmas máznyákot kapnánk, amit senki nem néz, nem mozgat meg semmit az emberekben és nem hordoz valódi üzenetet. Mert igenis ennek a történetnek is, mint minden más történetnek van üzenete. ÉS az egyik Heroes üzenet amit szerintem sok mindenki nem vesz észre: Túllépni az emberi lét korlátait, akarattal, szeretettel, utálattal, ösztönökkel. Az emberi tulajdonságok így vagy úgy de ott kell, h legyenek. Ilyenek például a butaságok, a gyarlóság stb.
Amúgy szerintem a Haitinek is lesz még szerepe a storyban, főleg mert neki egy olyan ember adhat utasításokat, akivel még nem találkoztunk. Érdekes volt számomra, h miért vette el Peternek az összes emlékét? Szerintem ezzel az emberrel beszélt a Petrelli anyuka.
A 3. fejezetben biztosan sokkal többet fogunk megtudni a régi storyról. Izgalmas lesz! Izgatottan várjuk!

Kevin - 2007. 12. 04. 22:35

Adam mire kimászik minimum 20 centis körme kell hogy legyen, meg vagy 2 méteres haja XD

ami nem tetszik az az időutazós szál. Jópofa meg minden de nagyon elcsépelt lett…. “Vissza kell mennünk a multba hogy megváltoztassuk a jövőt… ” nem ismerős? Na jó, még vagy 3 évadig elviselném :D

voltak még azon a csoportképen kérem :)

payskin - 2007. 12. 04. 22:41

Szóval egy sajtótájékoztató valami iroda jellegű helyen, van több tucat kamera. Valaki besétál hátulról, lő egy pisztollyal, jól hallhatóan nem hangtompitós. Senki nem kapja oda a fejét a váratlan hangra. Egyetlen operatőr sem néz arra a kamerával, mindenki rohan előre, hogy egy kétszer mellbe lőtt embert filmezzen. Gyilkosunk meg kényelmesen kisétál. 2007-ben, Amerikában. Na hagyjuk egymást a hülyeséggel békén, jó?

Teljesen osztom Nimand véleményét, de még nem kaszálom, a Chapter 3 kap egy utolsó lehetőséget.

- -PeTeR- - - 2007. 12. 04. 22:42

mindenki hogy osztja a heroest…pfff
“ez így rossz …ez így de béna” meg minden…..szánalmas. Örűljetek neki hogy egy ijen fantasztikus sorozat van…eszméletlen ez a 2.évad vagyis már csak volt…elég vicces hogy ennyi rész lett a 2.évad….de ez van.
Kár hogy vége lett…már nagyon várom a következő részeket.

Geri - 2007. 12. 04. 22:45

“Két kérdés azért maradt: kivel dumál az anyuka (tipp: Bobbal) és kicsoda Nathan gyilkosa (nekem fiatalabbnak tűnt mint HRG).”

Én a haitire tippelek, korábban is működött eggyütt a Petrelli anyukával.

ab_aevo - 2007. 12. 04. 22:48

ja, szerintem érdemes megfigyelni a járását, hasonlit a haitiére.

Honey - 2007. 12. 04. 22:53

nem volt ez rossz,legalább nem volt akkora pofáraesés mint az első évad végén.
sztem simán anyuci nyíratja ki Nathant, Petert is simán lelövette volna ha kell…

és az a Syleres poén… nagyon nagy volt!
” You and I have trust issues, doctor “

Platschu - 2007. 12. 04. 22:54

Én egyébként úgy csesztem volna ki Adammel, hogy a jövőbe viszem, úgy 1 millió év múlva. Aztán emberiség nélkül, egyedül bolyongva a bolygón csinál, amit akar, hiszen úgyis ezt akarta, nem? :D

Geri - 2007. 12. 04. 22:59

Platschu: szerintem sokkal nagyobb kicseszés egy szük koporsóba berakni ahol halálra unja magát “ásás” közben ennél szerintem nincs sok rosszabb dolog.

BritMan - 2007. 12. 04. 23:02

Mit szólnátok ahhoz, h mindenki meghal ebben a rohadt sorozatban? az lenne a legjobb. és a kkor a junkie nem csak ezzel a szutyokkal foglalkozna.

Platschu - 2007. 12. 04. 23:03

Azért egyedül hagyni egy bolygón, az sem lenne rossz. Esetleg lehetett volna kombinálni, hogy egy szkafaderben kilökhette volna a Mars-ra. Aztán mivel nem tud meghalni, így fulladozhatott volna ott még egy ideig magában… Ám ez is roppant stílusos volt, hogy a szülei temetőjébe spájzolta el. :D

zolij - 2007. 12. 04. 23:05

A szemhibát nem gyógyítja Claire vére?

MicaHiro - 2007. 12. 04. 23:05

Amúgy, ha itt tartunk, hogy vihette le a koporsót??
Vagy én néztem be valamit?
Izgi dolgok voltak a széfben, érdekelne, lesz-e közük a jövőbeni történésekhez?
Szerintetek a dolgok nyilvánosságra hozása ennyiben marad?
Azt, hogy miért nem kamerázták a gyilkost, ki lehet magyarázni azzal, hogy nem voltak teljesen tudatuknál, hála matt-nek, nathant kellett figyelniük.
Peter meg ugyanazért nem teleportált be,vagy ment át a falon, ami miatt Bruce-on megjelenik egy lila gatya, ha átváltozik Hulk-ká :)

Platschu - 2007. 12. 04. 23:05

“A szemhibát nem gyógyítja Claire vére?”

Lehet, hogy csak divatból hordja HRG a nullás szemüveget. :P

Smiley - 2007. 12. 04. 23:05

Hááát amikor Madzsát lelőtték én elfojtottam magamban egy “YÁTTTÁÁÁ!!!”-t:D. Kár h úgy látszik nathan kieső lesz mert mellette egészen el tudtam viselni parkmant/1. évadban nagyon irritált./ Igazából nem volt rossz finálé ez csak nem volt meg nekem a finálé fíling….komolyan elgondolkoztam ez a rész után h miért is nézem a Heroest….Hiro,Sylar,HRG. 1. évadban még Peter is belefért…de nagyon nem akar felnőni…

Geri - 2007. 12. 04. 23:09

Petertől a továbbiakban sem kell többet várni szerintem, ha még okos is lenne akkor Isten lenne a beceneve :D

CyClotroniC - 2007. 12. 04. 23:10

Érdekes, hogy senki se említe meg Sylar-t, mint lehetséges gyilkost, pedig ha visszajön az ereje, akkor ott lesz a Candice-től lenyúlt alakváltás is, és így már közel sem olyan egyértelmű, hogy ki volt a gyilkos. A HRG szál azért kétélű, mert Nathan ugye Claire biológiai apja, és hát mégis van abban valami furcsa, ha megteszi (bár tény, hogy erre azért lehetne még jó apa-lánya sztorit is építeni). Az is lehet, hogy új karakterről van szó, aki eddig még lapult, hiszen VILLAINS a köv szezon címe, ahol nem lehet csak úgy elmenni a többes szám mellett szerintem. Egyébként ez tipikusan olyan lezárás, mint amikor a 24-ben Palmer összesik, és a következő szezonban már semmi baja, és hát itt ottvan Claire és Adam vére, amivel minden féle halál teljesen komolytalanná és súlytalanná válik, hiszen mindig ott a visszaút.

Ezenkívül szerintem már túlságosan is sok a hős, amitől a sztorivezetés csak egyre jobban szegmentálódik, és semmit sem halad előre a történet, szóval lehet, hogy minden másodikat ki kéne már írni. Pl Micah teljesen fölösleges, ahogy a copyzós kislány is, ami így Niki nélkül méginkább elfog menni az iskolai csíntevések irányába szerintem. Maya-t megint hanyagolni kéne, és Nathan is nyugodtan meghalhat felélesztgetés nélkül. Peter, Hiro, Claire, Sylar kell a sorozatba és Parkman is tudja színesíteni a sztorit. Elle karaktere szintén szimpatikus, ő is maradhat, de túl sok a képesség-mentes secondary cast. Ez a companys témakör teljesen kifulladt számomra, Molly szála sem a régi már és Suresh is csak szerencsétlenkedik balra-jobbra ingázva. HRG meg kell, mert a legnagyobb arc az egész Heroesban szerintem… Amúgy nem bánnám, ha kicsit átgondoltabb lenne a 3. szezon, összefonódnának szálak, központosítottabb lenne a történetvezetés, mert ez így eléggé C-, főleg hogy mellette sokkal fordulatosabb sorozatok is vannak. Azért még reménykedem…

Human Insect - 2007. 12. 04. 23:13

Két dolgot marha gyorsan realizáljon mindenki:

Sylar nem nyúlt le semmit candicetől, hiszen akkor a lenyúló képessége sem működött, nem csak a tárgymozgató meg a többi.

és Peter vére nem gyógyít, mivel ő cska másol, nem gyógyvére van csak öngyógyító képessége.

karaj - 2007. 12. 04. 23:13

az első fejezet végén nagyon sok kaszás járt erre, van esetleg valaki, aki tényleg nem nézte meg? na ugye.

Geri - 2007. 12. 04. 23:14

Hogy lehetne Sylar a gyilkos mikor akor még nem jött vissza az ereje, és még vmennyire visszakell szoknia az erejéhez, szerintem akkor kicsit sem érdekelte hogy ki mit nyilatkozik…Az viszont érdekes lesz hogy Candice képessége meg lesze neki, mert akkor kurva erős lenne, azt hitete el az áldozataival amit akar, így eléggé megállíthatatlan lenne.

Xander_T - 2007. 12. 04. 23:17

Egy kis érdekesség: Bob jelszava “Midas”, aki egy király volt a görög mitológia szerint és azt kivánta az Istenektől, hogy mindaz, amit a testével megérint, nyomban aranynyá változzék.

danNN - 2007. 12. 04. 23:20

megkérdezném h. szerintetek volt értelme ennek a 11 résznek? sztem nem… ott vagyunk valahol az első évad közepén. syler-t írják már ki és találjanak ki vmit mert nálam lassan de biztosan cncl lesz

GombaFighter - 2007. 12. 04. 23:21

Van egy érzésem, hogy itt is belefutottak abba a hibába, mint a Csillagkapu első évadaiban. Ott kitalálták a szarkofágot, aztán ugye ha meghalt valaki, akkor egyből fel lehetett éleszteni, és így nem volt izgi a akció, mert mindenki úgy volt vele, hogy “Mivan ha meghal, úgyis felélesztik…”. Aztán ennek elkerülése érdekében ott bevezették a “függőséget okoz” dolgot…
Szerintem itt is találhatnánk valami ilyen kibúvót. Hogy csak 1x lehet újraéleszteni, vagy max 1 évig marad életképes, stb…

(A DragonBallban is csak 2x térhetett vissza valaki a halálból :) – Kéne a Heroesban is varázsgömb xD)

Honey - 2007. 12. 04. 23:28

Kaszparov – 2007. 12. 04. 21:10 -> ez a komment:D funny!

Én nem csípem Sylert,de ebben a részben vicces volt, bár én kezdtem azt hinni h végül megszívja és nem nyeri vissza a képességét,bár ez elég nagy kicseszés lett volna vele…

Peter + muszáj h ilyen lüke legyen különben télleg Istennek hívnák…

Adam meg Micah jól megszívta…

CyClotroniC - 2007. 12. 04. 23:31

Human Insect: De lenyúlhatja mástól, pont ez benne a szép, hogy csak megöl egy Hiro szintű timehoppingos valakit, és onnantól már az ilyen dolgok nem jelentenek problémát. Szal elvileg minden lehetséges, viszont a legárulkodóbb jel mégis csak az volt, hogy minden pánik nélkül a világ flegmaságával sétált ki a gyilkos, szóval nem hinném, hogy egy hétköznapi emberről van szó :|

A szemüveg amúgy lehet napszemüveg, és onnantól bárki lehet a tettes. Ha kilőjük az alakváltósditm, akkor Bob és a Haiti kiesett, mert volt haja a férfinek (tehát hatalmas logikával okoskodva, nyilván nem nő) Peter és Parkman ott állt a pódiumon, kinézetre kaukázusi férfi volt, szóval se Suresh, se Hiro. Mollyt is azt hiszem kizárhatjuk (őt több okból is) :D Adam be van betonozva, Peter meg maximum timetravellezhetne. Akire így ráillik a járás és a kinézet az leginkább Sylar szerintem, de HRG vagy egy fodrászt követő West is belefér még a képbe, ha persze nem új karakterről beszélünk. Azt meg ne feledjük, hogy Sylar come-backje és a sajátótájékoztató közel sem biztos hogy kronológiai sorrendben lettek elénk rakva.

Geri - 2007. 12. 04. 23:35

Azért ha Hiro vagy Peter meghalna azt nagyon megsínylené a nézettség ezt pedig nem kockáztatják!

vasmacs - 2007. 12. 04. 23:45

Human: pont a Shield-et és a Rescue Me-t tervezem már legalább egy éve pótolni :-)) Gondolatolvasó :-)
Amúgy meg sztem egész jó rész volt, egy 8/10 simán, főleg az Episode 2 utsó 1 percéért :-) Sylarnek pedig örülök, nagy arc, főleg a Magya lelövése előtti mimikája :-))

arnold86 - 2007. 12. 04. 23:48

nem azért de NAthan gyilkosán nem szemüveg volt hanem baseballsapka. Nézzétek meg jobban:)

aadaam - 2007. 12. 04. 23:52

Szerintem nem HRG lőtte le Nathant. Elég megnézni, hogy barnás bőre van, és a haja is tipikus afroamerikai (rövid,sötét).

CyClotroniC - 2007. 12. 04. 23:53

arnold86: Ja én is most néztem vissza kivilágosítva, bár én elsősorban az üvegtükröződés miatt. Valóban kék baseball sapi volt. Egyébként kinézetre hátulról egyre inkább vagy Sylar vagy senki (értsd új karakter) :D

Nick - 2007. 12. 05. 00:21

Vagy lehet, hogy csak egy noname bérgyilkosa a kámpöninek és tim kringék jót röhögnek a sok fanon akik kétségbeesve próbálják kispekulálni, hogy melyik főszereplőre illik rá jobban a leírás.^^
Tényleg, Pasdar is szemüveges amúgy, nem? Lehet, hogy kinyírta saját magát? XD

pdani - 2007. 12. 05. 00:22

én nem értem…miért volt durva a porban a jel?:)

ReSPeCT - 2007. 12. 05. 00:25

Korrekt epizód volt, Dexter mellett még mindig tartja a vezető pozíciót, atyaég mennyit kell még várnunk………..

zsobaba - 2007. 12. 05. 00:33

Hiroban kellemeset csalódtam, lám van vér a pucájában! Ennél kegyetlenebb dolgot el sem tudok képzelni, de tetszik.

lujza - 2007. 12. 05. 00:38

az nem lehet, hogy betettek egy random fickót, mert még nem is tudják, ki puffantja le nétent, és majd jövőre eldöntik?

a másik meg (biztos nem nekem jutott először eszembe, és lehet, hogy nem is én írom le először):

idő-megáll. teleport molli. holvan klerber? teleport klerber. idő megáll. klerbertől vérleszed. teleport néten. injection. és a sok kamera előtt még fel is támadhat. az mekkora lenne má’!

Xander_T - 2007. 12. 05. 00:43

Tényleg egy kék baseball sapka van a merénylőn, de azért maradt Mr.Bennet az elős számú jelöltem.

Bányapeat - 2007. 12. 05. 00:51

Kaszparov szövegén így meghaltam:D

Ami nagyon tetszett a részben, az Sylar, amikor belőtte magát:D:D Komolyan vártam, hogy megszólal Lou Reed-től a Perfect Day. Egy sikátor, karjában a tű, és amikor hat az anyag, az a kielégült arc hozzá:D:D:D Nem lepődnék meg, ha valójában nem kapta volna vissza a képességét, csak az egészet flashelte magának:D:D

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 00:54

Meg nem olvastam kommenteket.

Nekem tetszett a resz. Az egyetlen dolog, ami feltünt, ha Adam jo lett volna, azt mondta peternek: “Menj at a falon, es semmisitsd mega virust”.

Az ajto kiszakitasanak semmi ertelme nem volt.

A cliffhangeres hirben remelem Winnie poenbol irta a “Kijön a budibol”-t. En nagyot nevettem rajta mindenesetre :-))

Bruzsy - 2007. 12. 05. 00:57

Nem értem, hogy sokan azt mondják, hogy nem lesz elég ideje Peternek megtalálni Claire-beart vagy Adam-et a vérért, hogyha meg akarja menteni Nathant. De miért kéne neki idő? A hullákat is felééleszti az a vér, lásd HRG.

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 00:58

Ja, a reszröl annyit akartam meg:

Remelem Niki kasza, bar felek, hogy nem.

Adam remelem nem kasza, de valoszinüleg ugysem.

A nigga kiscsaj törtenete teljesen fölösleges baromsag. En meg mindig nem ertem, miert raboltak el es most miert akarjak meg feketebbe tenni.

A lövesek engem megleptek. Volt egy WTF?. En HRG-re szavaznek a gyilkos kapcsan.

Örültem, hogy Maya kasza, oszt tessek, felgyogyitjak. Grrr

tibi - 2007. 12. 05. 00:58

Hiro helyében elvittem volna Adamet vmi jó messzi idöben,elöre vagy hétra és ott hagytam volna.Mondjuk az alternativ jövöben,had legyen boldog a virusos viágban.Elöször azt hittem ezt teszi.Egyébként fura volt ez a fejezetzáró.Az eslő évadban tetszettek Mohinder monologjai,zenei aláfestések az elején.itt most nem volt semmi…sztem elkapkodták.De ettől még várom a VOlume 3-t és marad a NO1 a sori:)

Csigusz - 2007. 12. 05. 01:09

Kap egy 8/10-et részemről de nagyon kapkodósra sikerült így a vége.
Hát majdnem bepróbálkoztak egy 4400-as szállal, h a “köz” tudjon a skilles ürgékről… hát jobb is h nem tették meg.
a Volume3 nyitása közel sem volt olyan erős mint a 2-é, de legalább Sylar újra a régi formában és indulhat a buli :D
Egyébként nemtom hol történhetett nagy változás, de én úgy érzem ez a sorozat már teljesen más mint ahogy indult… és ez fura még.

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 01:37

Kaszparov, borultam! :worship:

“adam is idegesnek tünt” LOL

Amugy valoban nem tudom miert nyavajog mindenki Nathanert (en is), hiszen mint valaki mar emlitette, Adam vere benne van. A pofijahoz se kellett plasztikai sebesz. Siman kinyomja magabol a golyokat, mint Maya.

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 01:46

A fika vs fanboi temahoz:

Nekem tetszik a sori alapbol (igaz a masodik szezon nem annyira, mint az elsö), megis azert furcsa, hogy ennel a sorozatnal mindig arrol szol a legtöbb post, hogy milyen logikai hibak voltak benne, mig a Lostnal pl arrol, hogy vajon ez meg az miert es ki kivel es mi mikor…

Szerintem ebböl is latszik azert az irok kepessegei közti különbseg.

Neha ugy erzem, Heroesnal kezdö könyvirokat alkalmaznak olcson…

Eidur - 2007. 12. 05. 01:58

Nekem bejövős volt, ha nem is 10/10, azért egy 8/10-et én is adnék neki.
Olvasom a kommenteket sokakkal egyetértek, sokakkal nem. Nem mondom, hogy hibátlan rész volt, de azt se, hogy überszar! A széfes jeleneten én nem röhögtem, én a hajam téptem, tényleg simán átmehetett volna azon az ajtón és kész… vagy ha annyira kell oda Adam, akkor megfogja Kenseiünk kezét és átteleportálja mindkettejüket a széfbe… Mindegy, valahogy a Nagy Találkozást is meg kellett oldani Peter és Nathan között. Apropó Nathan: én magát a színészt is csípem, és Nathan karakterét is. Szóval sajnálnám, ha tényleg meghalna, de könyörgöm, Peternek 2 percébe telne, hogy visszaugorjon picit az időben, és lebeszélje a találkáról a bátyját, és akkor nincs az egész para. na de van para, én is Westre tippelek, nagyon ellenezte az egészet. azzal is egyetértek, hogy HRG spannolta fel, hogy tegye meg, ki tudja… Sylar Ájm bekkje oké, hogy teátrális volt, de pont emiatt tetszett, ez egy képregény, elnagyolt történetekkel, beszólásokkal, szerintem jól hangzott, főleg Sylar szájából! Tetszett, na!
Az meg elég mókás, hogy majd valaki meghallja Adam-et a föld alól… tényleg, jót nevettem. Amúgy (bár nem hiszem, hogy fontos) csak szerintem vitte Hiro pont az anyja temetésére Adam-et? Szóval, na…értitek.
Na, én várom vissza a Heroest!

Ui.: Elle naná, hogy gyerekes, egész életében be volt zárva… nem ez volt az első csitris, sőt egyenesen kislányos beszólása (pl.: He’s adorable, can I keep him?)
na jó éjt!

Eidur - 2007. 12. 05. 01:59

ja, még egy: Kaszparov hsz-én én is szakadtam:D

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 02:02

Megneztem a gyilkost ujra. Szerintem fiatal vekony nyurga gyerek napszemüvegben es sapiban. Siman lehet West. Mostmar en is afele hajlok, hogy ö lesz az.

Eidur: Hiro sosem tenne meg, hogy adamet az anyja melle rakja a koporsoba. Azzal az anyja sirjat szentsegtelenitene meg.

Meg nem hiszem, hogy az anyjat le kellett betonozni. Bar lehet az az a temetö, ahova amugy a Gorbacsovot, Brezsnyevet, meg hasonszörü alakokat temettek, oszt mar megszoktak, hogy felkeszüljenek a feltamadas napjara ilyen prevencios megoldasokkal :-)))

frufru - 2007. 12. 05. 02:08

a heroes eddig sem volt dramaturgiai szempontból egy lear király, de a 11 rész, az utolsóval megkoronázva tragikus volt. ha összeválogatnánk az egyes szálakhoz tartozó részeket, maximum négy mondat elég lenne egy nem kifejezetten szűkszavú leírásukhoz, azt már meg sem említve, hogy a szálak fele teljesen felesleges volt, és annyi logikai bakit sikerült összehozni a 11 rész alatt, ami az első évadban összesen nem. amik a legjobban kiakasztottak:
természetesen lehet, hogy a jövőben szerepe lesz, de mi a nyavajának kellett maya transzamerikai utazásait az első résztől idáig húzni? semmi értelme a karekterének, de ugye mindig jól jön egy latino a dél-amerikai nézettség miatt.
miért lövik le a hrg-t, ha a halála már az adott epizódban is csak 1,5 percig tart, a családja meg hiányolja + 30 percet? felesleges húzás, egy perc infarktus és annyi.
hogyan lehet mohinder tudós, a sok rész alatt megtapasztalt maximum 65-ös iq-jával? itt jegyzem meg, hogy ebben a sorozatban senki nem egy elmebajnok, bármilyen összefüggés meglátása és az elemi logika távol áll tőlük. ez persze egy képregény alapú sorozatnál nem lenne nagy gond, de itt fájdalmas túlzásokba esnek. engem kikészít, hogy pl rendszeresen elfelejtenek egymással kommunikálni, ha pedig beszélnek, akkor sincs benne köszönet /lásd hiro a megállított idővel kb három perc alatt elmagyarázhatta volna a helyzetet peternek, de ő csak elmondja mit fog csinálni és már rohan is a karddal/.
peter miért egy agyatlan droid? hirtelen egy olyan cselekedetét nem tudom felidézni, amit magától csinálna. bután követ bárkit, aztán meglepődik. eszébe nem jutott kideríteni miért is került írországba, inkább rácuppant adamre.
természetesen volt sok dolog ami tetszett az évadban, talán a legjobban parkman sötét oldal felé kacsintása petrelli anyuka szadizása közben, amiből bármit lehetett volna csinálni /már a melrose place-ben is bejött az évadonként váltakozó jó-rossz karakter váltás/. nagyon bejött a new orleansi csaj képessége, kár, hogy ezzel sem kezdtek semmit.
nekem az a véleményem, hogy az írok túlságosan sokat akartak markolni és igen keveset tudtak fogni. ennyi karaktert nagyon nehéz megfelelően kezelni, és sajnos nem is sikerült.olyan értelmetlen szálak, mint pl dl felélesztése nettó 3 percre, majd második golyó általi halála csak az időd húzza, és így nincs igazi felismerhető vezérszál. nagyon bízom benne, hogy a piros trikós tüntetők kipihenik magukat, és a folytatás élvezhetőbb lesz, különben nálam nincs sok esélye ennek a sorozatnak.
azt még mejegyezném, hogy abszolút elfogadom ha valakinek nagyon tetszett, nincs szándékomban senkit megbántani a véleményemmel.

CyClotroniC - 2007. 12. 05. 02:15

frufru… Teljesen igazad van, annyira bosszantóan buta dolgok vannak a sorozatban, de valamiért mégis nézem, talán naívan várom a nagy csavart, ami sose jön :D

frufru - 2007. 12. 05. 02:42

igen, azt hiszem nekem is az a legnagyobb bajom, hogy folyamatosan valami nagy dolgot várok, aztán csalódnom kell. az alap sztori tényleg király, csak nagyon ügyetlen írók dolgoznak rajta.

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 02:57

Lehet valahol velemenyt nyilvanitani a sorozatrol, ahol az irok/rendezök/Tim Kring olvassa is azt? Van ezeknek email cimük?

Vagy azokon a helyeken mindenki csak nyalja a seggüket?

Nem igaz, hogy ennyire benak es nem veszik eszre, mennyire kevesse aknazzak ki a lehetöseget. Az elsö evad elsö fele maga volt az alom. Nem azt mondom, most is tetszik, de azert lehetne lenyegesen jobb is.

Föleg, hogy ezeket a logikai hibakat nem tartja senki az orruk ala, azon csodalkozom… Ha mar csak kiszednek azokata szalakat, amiket mindenki utal (kar, hogy egyaltalan van ilyen), akkor mar sokat segitenenek magukon.

Nem tudom miert kell ennyire foggal körömmel ragaszkodni szar karakterekhez.

extreme - 2007. 12. 05. 06:08

Eszem a Hiro szivét, miért nem a holdra teleportálta… :)))

Quinnius - 2007. 12. 05. 08:21

Mi van akkor, ha a rapid cell regeneration képesség lényege, hogy a test folyamatosan termeli a gyógyító vért? Ez megmagyarázná, miért lehet koncentráció nélkül is gyógyulni.

Fuller - 2007. 12. 05. 08:32

Attól hogy Sylar megkapta Claire vérét, még nem lesz öngyógyító, nem?

znono - 2007. 12. 05. 08:33

Na itt aztán van minden!Újat nem tudok írni.:)Nekem az volt a bajom az évaddal, hogy rengeteg felesleges és számomra érdektelen szál volt, ráadásul a végtelenségig elnyújtva.

A heroes koncepciója az volt, hogy a 2. évadon belül 24 rész lesz, igaz?
2. fejezet 12 rész lett volna
3. fejezet 6 rész és
ezt követte volna a Heroes: Origins.

A szemét sztrájkolók jól megszivattak minket.Valahol olvastam, hogy a 2. évadban (elvileg a 3. fejezetben) egy olyan gonosszal kell majd szembenéznünk aki mellett Sylar egy elsőáldozónak tűnik.Na én erre leszek kiváncsi.Ha minden jól meg és ahogy azt Petrelli mama is mondta, ezzel kinyitották pandora szelencéjét, tehát überbrutál vagdalkozások következnek.

A cég képességgel bíró emberei vs a lázadók!!!és harmadik oldalként pedig a minden hájjal megkent gonoszok, akik hasznot húznának majd a dologból.

Még valami.Eddig miért nem derült ki, hogy vannak ilyen különleges emberek?Elég sok átlag ember látta már a képességeket, Peter a gondolataival dobálta az embereket, autókat mozgat, villámot szór, West és Nathan (RIP) miközben az égen cirkálnak egy radarnak sem tűnnek fel? stb.Elég sok helyen rájöhettek volna már az emberek, hogy valami nem stimmel:)

Fuller - 2007. 12. 05. 08:38

Peter azért nem gondolkozott azon, hogy miért került Írországba, mert tudta, hogy a konténerben hozták oda…

Fuller - 2007. 12. 05. 08:41

Azért van a cég, hogy ezeket eltüntesse.

winnie - 2007. 12. 05. 08:50

“rengeteg felesleges és számomra érdektelen szál volt, ráadásul a végtelenségig elnyújtva.”

pedig direkt csak 11 részes a fejezet:)

“A heroes koncepciója az volt, hogy a 2. évadon belül 24 rész lesz, igaz? 2. fejezet 12 rész lett volna 3. fejezet 6 rész és ezt követte volna a Heroes: Origins.”

nem. itt leírtuk. http://www.sorozatjunkie.hu/2007/10/01/heroes-menetrend-200708-ra/

11 + 7 + 6 rész, utána 6 rész origins.

“A szemét sztrájkolók jól megszivattak minket.”

semmis zivatás nincs, max később jönnek a részek, ráadásul, a sztrájk miatt így sylar is szerepelhet a 3. fejezetben.

“Valahol olvastam, hogy a 2. évadban (elvileg a 3. fejezetben) egy olyan gonosszal kell majd szembenéznünk aki mellett Sylar egy elsőáldozónak tűnik.”

ez volt adam vagy molly boogeyman-je. mármint gondolom. majd, aki nézi, megerősít.

znono - 2007. 12. 05. 09:02

Kösz Winnie!

De ha nincs még meg a forgatókönyv és húzódik a sztrájk akkor hogy készítik el atöbbi részt???Ez nekem nem tiszta.Éppen a sztrájk miatt lett lekarcsúsítva 11 részre alternatív befejezéssel, tehát nincs forgatókönyvük.Ez tuti!!!

Adam és a Boogyman ( parkman papa ) nem gonoszabbak mint Sylar.

Egy esetleges újabb Peter-Sylar csata amugy nem lehetséges szerintem, mivel Peternek megvan a Haiti képessége is, nemde?Akkor blokkolja Sylar képességeit és kész.Vagy megbabonázza amit Parkmantől tanult.

winnie - 2007. 12. 05. 09:11

“Éppen a sztrájk miatt lett lekarcsúsítva 11 részre alternatív befejezéssel, tehát nincs forgatókönyvük.Ez tuti!!!”

mondom, hogy nem lett semmi lekarcsúsítva:) (igen, a sztrájk miatt nem írhatnak szkriptet, de a 12-13. megvolt, már tudni is, hogy kik szerepelnek benne, mert kijött a lista anno még a 3. rész környékén:

http://spoilertv-heroes.blogspot.com/2007/10/casting-info-for-episode-211-and-213.html

de hiába van forgatókönyv, nem forgatják, mert semmi értelme félbehagyni a fejezetet. ráadásul így, hogy sylar is szerepelhet a 3. fejezetbe, újra is kell írniuk.

augusztusban elmondták, hogy 11 rész lesz a heroes 2. fejezete. amikor becsapott a sztrájk, akkor már a 12-13. résszel foglalkoztak, vagyis a 3. fejezettel. a heroes 2. fejezetét csak annyiban érintette a sztrájk, hogy az nbc előrelátó módon kért 1-2 plusz jelenetet a 2×11-be, hogy legyen valami durvább vége (nathan), hogy évadzáróként is fel lehesen fogni arra az esetre, ha sokáig lesz sztrájk.

a gonoszság nem egzakt mértékegység. a készítők, naná, hogy azt mondták, hogy jön valaki sokkal gonoszabb. ez reklámduma – attól, hogy szerinted nem volt gonoszabb adam vagy parkman apu, még valamelyikre gondoltak.

a 3. fejezetre nem lesz nagyon új szereplő, legalábbis nem úgy tűnik, hiszen a szereposztási pletykák hónapokkal előre kiszivárognak. (mint ahogy júliusban tudni lehetett, hogy kensei halhatatlan és, hogy ki fogja játszani.)

dozark - 2007. 12. 05. 09:27

Azért az is elmés dolog, hogy ég kb. 30 liter benzin úgy 1 perce, de már hullanak a gerendák, düledezik az épület…

Oldern - 2007. 12. 05. 09:28

Sylar-nek nem érdeke Nathan-t holtan látni.
Érdeke lehetne átvenni a repülést (Hacsak Westet nem találja meg, bár az nem túl valószínű), de nem visszajönni a jövőből és megölni.

Különben is, neki még pisztoly sem kellene, egyszerűen kinyirná az egész termet úgy, ahogy ott vannak.

silas92 - 2007. 12. 05. 09:31

És arra nme is gondoltatok hogy Parkman nem tudta rávenni a merénylőt ugyanarra mint az újságírókat?Vagyis ellenállt Matt-nek!

tech - 2007. 12. 05. 10:06

6/10 nem volt olyan ütös mint volt régebben pár rész

zolij - 2007. 12. 05. 11:00

Se Adam, se Sylar nem gonosz, max máshogy látják a dolgokat (Parkman faterról nem nyilatkozom, mert az ő motivációjára még nem jöttem rá:))

winnie - 2007. 12. 05. 11:08

természetesen nem ÚGY gonosz, hanem mint a másik oldal képviselője, vagyis jók vs rosszak.

^Sunrise^ - 2007. 12. 05. 11:29

Ez az egesz 2. evad iszonyat gagyi volt. Az elso evadban meg lehetett mentseg, hogy ujdonsag varazsa, stb…
Abszolut csalodas minden teren. :(

Vespi - 2007. 12. 05. 12:09

Nem tudom ezt felvetette már valaki, mert csak átfutottam de má nem azé…
Peternek ugye bevillantak az emlékei = emlékszik minden képességre amit másolni tud. Napokat tölt Adammal, és egyszer sem hall bele a fejébe (aki gondolom magában nem azt gondolja hogy megmenti a világot plane hogy 30szor mutatják gonosz pofaval :D)… amikor parkman megy felé akkor meg dobálják egymás felé a gondolatokat…
Egy csomó részben meg Parkman magától meghallja, hogy magukban gondolkodnak az emberek..
Mind1, csak egy felvetés, lehet masnak bugyutan hangzik.

Rothrock - 2007. 12. 05. 12:17

Csak egy kérdés pl dozark-hoz .. az okés hogy 1 perc és düledezik az épület a tűztől meg 2007 Amerika és simán elsétál a gyilkos, meg ilyenek és ez furcsa…

de pl repülő emberek, meg halottfeltámasztások, meg gyerek elmével kitépi a péncélajtót? ezek így nemfurcsák? :D mégegyszer hangsúlyozom: képregény! ha realisztikusságot kérsz akkor ajánlom pl: a Batman Begins-et ebben a kategóriában

Bányapeat - 2007. 12. 05. 12:38

Valaki föntebb írta, hogy nem látták egy radaron sem, hogy repkednek?
Most így belegondoltam, hogy én látom a radaron, hogy egy ember repül. Na, azt hiszem, ott állok fel, bontok két üveg viszkit, és elmegyek betegszabadságra, miközben néha megrándul a vállam :)

mixer - 2007. 12. 05. 12:41

Tuti hülye kérdés de,Mr. Bennet miért HRG?
A gyilkos egy új fontos szereplő lesz szerintem.

NZsolt - 2007. 12. 05. 12:47

Nem volt akkora ütö a rész, de Hiro úgy tűnik eltemette a “problámáját” Kensei alias Adammel.:)Az nagyot ütött azért.:)

Bogyi007 - 2007. 12. 05. 12:48

Pár dolog eszembe jutott még.

Még egy érv West mellett, talán ha sokan nem ugrották át volna azt a részt mikor Claire beszél West-el akkor láthatták volna azt, hogy Claire átadta azokat az aktákat Westnek amik róla voltak vezetve (mármint Westről) namármost abban lejettek olyan dolgok simán ami alapján megölhette Nathant (akit mint említettem szerintem az apja neki)

Viszont maguk az akták gyanusak. Ha HRG teljesen titokban dolgozott a családja előtt, akkor Claire honnan a rákból találta meg mindet és akarta nyilvánosságra hozni? Ez kicsit ellentmondásos nem?

Írjátok hogy Niki kampec – ebben sem vagyok biztos.
Ha Claire vérét megkapná, akkor összeállhatna újra
és feléledhetne ellvégre HRG-t is szemen lőtték és az is helyrejött és eleve Claire is önregenerálódó mint a gyíkok (mint láthattuk a lábújjánál is)

Viszont Nathan esete nem ilyen egyszerű. Ugyanis Peter és a többiek nem tudják azt hogy Claire vére
jó az újraélesztéshez, sőt HRG haláláról sem tudnak, de azt sem tudják hogy mi lett Adam-el.
Azaz szerintem az ő feltámasztása kicsit keményebb
diónak tűnik.

Jó lenne tudni azt is hogy az első fejet 5 év múlva része mennyire volt igaz, mert ha belegondoltok Sylar nem hallt meg az első fejezet végén és így akár ez az öt év múlva állapot simán létrejöhetne, de akkor viszont Niki nem hallt meg most sőt Peterrel fog kavarni.
És ebben az esetben viszont Sylar lehetne a gyilkosa Nathan-nak, miért? Abban a részben Sylar tudott repülni is és nathan alakját is fel tudta venni!!!

geo - 2007. 12. 05. 13:02

Rothrock, különbséget kell tenni olyan valótlanságok között, amit elfogadsz a sorozat nézésével, pl. hogy van aki tud repülni és aközött, hogy pl. mindenkiről kiderülne, hogy tud repülni vagy az állatok tudnak beszélni, minden hülyeséget nem lehet arra fogni, hogy ez csak film. Az alapkoncepción túl be kell tartani valamilyen szabályokat.

Haiti képességének a természete eleve kizárja, hogy Peter lemásolhassa, nem lehet meg neki.

Gyógyító vér:
két fontos kérdés van, állandó-e a hatása és mennyi idővel a halál után alkalmazható még? Szinte biztos, hogy nem állandó, vagyis nem szerzik meg az öngyógyítást, hiszen akkor Adam, Claire és Peter mellett HRG, Sylar, Maya és Nathan is öngyógyító lenne már, ami nevetséges. Nem beszélve arról, hogy Sylar ezzel brutál erős lenne, megszerezné, amit első évadban akart, HRG pedig még mindig hordja a szemüvegét, tehát leszögezhetjük, hogy egyszeri hatása van, meggyógyít a transzfúzió, de ennyi.
Meddig lehet alkalmazni? HRG lövés után valószínűsíthetően szinte azonnal meghalt, mire bevitték az intézetbe az mondjuk fél óra/egy óra, tehát meghalhatsz, feltámaszthatnak. Fél óra pedig bőven elég Peternek, hogy akár Claire-t, akár Adamet megtalálja. Neki is van meggyőző képessége, plusz ott van Matt is, Hirot akár arra is rávennék, hogy balett-tütüben táncikáljon, nemhogy arra megmondja hol van Adam. Claire-t megtalálni még könnyebb.

Maya és Monica totálisan feleslegesek voltak, csak kellett pár fekete és hispano szereplő. Niki máshogy is meghalhatott volna, ha már kiírják, Sylar pedig ezer más módon is visszajuthatott volna Amerikába, ráadásul hihetőbben, minthogy pont Mayáék elé mászik ki.

Sylart mint merénylőt felejtsük el, két évad alatt bebizonyosodott, hogy az írók lineárisan írnak, amit késöbb mutatnak, az késöbb is történik. (Kivéve 1671-t, de az más tészta. Az is ráadásul gáz, amit már sokszor leírtatok, hogy Hiro nem tud ugyanabba a pillanatba visszatérni, annyit marad távol, amíg ott van. Meg 400 évnek említik folyton, mikor 336, inkább 300, csak a 4 jobban hangzik.)

A legnagyobb hibája a sorozatnak, ami végülis összefoglalja a fent említetteket, hogy ha az írók kigondolnak valamit, hogy adott szereplőkkel minek kell történnie, kik kivel találkozzon, mit követel meg a cselekmény, akkor simán karakteridegen döntéseket hozatnak a szereplőkkel vagy nem logikusakat, ld. a széfajtó, amit azért kellett kirángatni, hogy addig Matt és Nathan odaérjen.
Vagy amit Vespi ír, Peter tud gondolatot olvasni, de nem néz bele Adam fejébe?

3. évadot várom, mondjuk én is azt várom, hogy kialakuljon 3 tömb:
-company:(Bob, Petrelli mama, rákényszerített HRG)
-2. generációsok: Peter, Nathan, Claire, Elle, Matt, esetleg Hiro, de nem hiányozna
-villains: Adam, Sylar, Matt apja
Vagy valami hasonló, ne alakítsanak szupercsapatot, de valami értelmes kooperáció kialakulhatna.

dozark - 2007. 12. 05. 13:03

Rothrock,

Ha statikáról és tűzvédelemről szólna a sorozat, akkor lehet, hogy a szereplők képességeit furcsállnám, de így ez van. :-)))

Mixer,

Volt már párszor, de besegítek: HRG = Horn Rimmed Glasses

geo - 2007. 12. 05. 13:08

West szerintem nem Nathan fia, egyrészt akkor nem hozták volna össze Claire-rel, másrészt konkrétan hallottam az egyik írótól aki kitalálta, hogy azért repülés West képessége is, mert Claire-t a biológiai apja képességére emlékeztetné így.

Még valami a vírushoz: én végig azt vártam, hogy Maya képességének lesz valami köze a Shanti vírushoz, aztán ebből sem lett semmi.

A spenótos poén szerintem is nagy volt, mostmár tudjuk, hogy Sylar Popeye-t is meglékelte. :D

CyClotroniC - 2007. 12. 05. 13:11

mixer:

HRG = Horned Rimmed Glasses

Fuller - 2007. 12. 05. 13:17

A jövős rész (5év) már nem lehet, mert nem robbant fel NY.
Peter meg már tudja írányítani a gondolatolvasást. Csak akkor használja az erejét, ha szükséges. Matt meg nem “gondolkozott” hanem az új képességével próbálta rávenni Peter-t hogy Adam ellen forduljon.
Nem biztos, hogy bent volt a merénylő, amikor Matt rávette az embereket, hogy figyeljék Nathan-t (lehet nem is így vette rá őket, hanem mint rendőr).

Fuller - 2007. 12. 05. 13:17

Meg pl. Petrelli mama is ellenált neki.

djhady - 2007. 12. 05. 13:23

jo resz volt, 7/10 tollem, de az amikor Peter az ör feje melle taposott a papirgyarba az nagyon szar volt :))

Bányapeat - 2007. 12. 05. 14:58

Clair szerintem eléggé harmadik generációs.

CyClotroniC - 2007. 12. 05. 15:28

Kaszparov:

“Micah egy évadban vesztette el a szüleit. Ő is bepipulhat. Ő írja majd a legújabb Wint és telerakja hibákkal, hogy mindenkit idegesítsen. (Nagy labda, ki üti le?)”

MICASOFT!!! Nyertem egy csokit? :O

lilcso - 2007. 12. 05. 16:17

eléggé bejött ez a rész, de nagyon érződik rajta, h újra lett forgatva, és az eredeti nem így végződött volna. azt azért bírom, h elvileg nincs mindenki 1 városban, mégis úgy ingáznak amerikán belül, mint a metró a kossuth és a deák tér között…
Elle meg azért ilyen, mert (ezt talán egy interjúban is mondta KB) “nincsenek korlátai”… amit nem csodálok, h az elmondása szerint 9 éves kora óta van bezárva… de az tetszett, mikor ott daddy-zett a Bobnak, aztán ment és HRG-től kérdezte, h mi hogy történt.

A legnagyobb öröm akkor ért, mikor Sylar gondolkodás nélkül lelőtte a rinyáló Mayát, nem mintha Sylarnek drukkolnék, de ez egy jó döntése volt, csak már előbb is elsüthették volna, akkor még kevesebbet kellett volna hallgatni azt a pi**át… Annyira sajnáltam, mikor újraélesztették.
Niki halálánál szintúgy ujjongtam, az a nő is csak rinyálni és sírni tudott felváltva.

Összességében, nekem ez 7,5/10 az 9. rész jobban bejött.

Remélem nem paterolják ki Elle-t a köv. fejezetben. Niki úgyis kidőlt, sztem Adamet se hozzák már vissza, és ha Nathant igen, akkor is 2-vel kevesebb hős lesz, szal még belefér a keretbe.

frufru - 2007. 12. 05. 16:52

a jumptheshark.com-on, legnagyobb megdöbbenésemre egy amerikai kollega szinte pont azt írta le amit én, ráadásul azonos példákkal, csak nálam sokkal viccesebben. az azért már gáz, ha az amerikaiak is azért húzzák a szájukat, hogy a karakterek egyszerűen egy döglött hintaló mentális képességeivel bírnak… itt a comment:

“This second series is pretty bad. They’ve introduced so many new characters that it’s clear that the writers have no control over the plot threads anymore. As a result the stories seem to lack direction and are extremely contrived. I am particularly tired of the apparent increasing stupidity of the characters. Take, for instance, the finale of the last episode, where Hiro and the increasingly drippy Peter charge at each other like a pair of blundering idiots. A single simple sentence from Hiro would have solved this particular conflict; it is clear that the writers are relying more on the inability of characters to communicate correctly in order to create new plot and that, in my opinion, smacks of the kind of extreme desperation that one might experience at 2am on a Saturday morning, when, suffering from fatal first piss, you are forced to queue for the one toilet that isn’t still blocked and suddenly consider urinating in the only sink that isn’t currently blocked with the black vomit of an 18 year old that’s had too many JD and cokes. Let’s send the writers to a euthinasia clinic in Amsterdam, where they can be gently put out of their misery; where they no longer have to worry about writing any more epsiodes of this once proud show. There’ll be no more waking up in the early hours of the morning, drenched in sweat, thinking “oh my God, how the hell do I incorporate Maya and Saylar into the main storyline without looking bloody stupid.” Or any more money problems. So lets start a ‘Heroes Writers for Early Retirement’ fund, so that we can get them flown over to the Netherlands as quickly as possible, and so we don’t have to watch another hour of this (bleep). Here endeth the rant”

Kaszparov - 2007. 12. 05. 16:53

CyClotroniC: Én speciel arra gondoltam, hogy nem kell ahhoz Micah, hogy hibát írjon a Winbe, de ez übereli. Máris postázok 10 Tibit. :D

Ez a West Nathan fia elmélet kezdetben nem igazán tetszett.
De aztán rájöttem, hogy ha Nathan családos emberként is vendégül látta Nikit (oké, most vonatkoztassunk el attól, hogy a feleségét nem tudta megvendégelni), valszeg minden városban félrekefélt még annak idején is.

Persze sokkal valószínűbb, hogy a Firewoman-nel pároztatták, mint DL-t Nikivel. Tehát akárki mással is összeereszthették. Aztán jött a Haiti (azzal is összeeresztették :P) és törölte róla az emlékeit.

Számoljunk.
2007-1671=336
Ehhez jön hozzá Adam életkora. Ami a legrosszabb esetben is 25 év. Na az már közelebb van a 400-hoz, de asszem nem tudni pontosan hány évet élt előtte nem fiatalodva. Valszeg semennyit. A napfogyatkozás hozta ki belőle a cuccot.
És különben is: A 300 túl dúrva képregényes utalás lenne…

És ami még böki a csőröm: Szerintem sokan keverik az évadokat.
1. évad: 1. fejezet (23 rész)
2. évad: 2. fejezet (11 rész), 3. fejezet (7 rész), 4. fejezet (6 rész)
De lehet, hogy csak elírtátok. :)

Smiley - 2007. 12. 05. 16:59

Jaaj valamit elfelejtettem!! én is olyan Bobos háttérképet akarok!! :D
Amúgy Sylarnek lazán meglehet candice képessége is…Sylarnek sosem volt lenyúlós képessége/legalábbis szerintem/, annyi extrája volt,hogy mindent felfogott,megértett elsőre/kopasz Suresh óráját se nagyon javítja meg úgy 1 átlag órás…/ szal elolvasta Suresh könyvét és rájött hogyan működik ez az egész,és arra is,hogy hogyan teheti a magáévá mások speckóit is/ha jól emlékszem 1. évadban vmeik gyilkosságánál meg is jegyzi ezt mert olyat szól be az alanyának,”hagy lássam hogyan is működsz,v vmi ilyesmi…”szal lazán ellophatta candice képességét,mert a képessége ahhoz segítette hozzá h hogyan tudja ellopni másokét…attól h nem tudja használni öket még nem fogja elfelejteni,hogyan készül a telekinézissel töltött rántott velő….:D
De persze majd kiderül,ez csak az én meglátásom…

Elessar - 2007. 12. 05. 17:07

Gyerekek,nálam itt kapott cancelt végleg a sorozat!! Ezt a trágya évadot!!Végig húzták mint a rétestésztát,hogy a végére összecsapják???Nem is értem,hogy mi veszett el ebben a kiválónak induló sorozatban…Valahol az első évad vége felé omlott össze,és egy eléggé középszerű valamivé vált,sajnos a 2. évad sem újított semmit,sőt!!Nagyon csalódott vok,de úgy tűnik nincs több kakaó ebben a soriban, béke poraira:(…

Bullitt - 2007. 12. 05. 17:09

Ki emlékszik a Zeroes nevű paródiákra? Végre elkészült nagyjából, első rész itt:
http://youtube.com/watch?v=yX3TRcKNf5E

Kila - 2007. 12. 05. 17:36

nem tom vki észrevette-e és írta-e már, de Peter simán átsétálhatott volna a falon át a szérumért és akkor ennyit Adamről :P

Kaszparov - 2007. 12. 05. 18:13

Smiley, erre én is gondoltam.
Röviden, Syler tudja hogyan kell megszerezni a képességet, meg is szerezte Candicét, csak még nem tudja használni a vírus miatt. Vagyis most már tudja majd.

Kaszparov - 2007. 12. 05. 18:15

Illetve pontosabban ahogy te mondtad, megérti a képességet (és nem megszerzi, ahogy én írtam).

Kaszparov - 2007. 12. 05. 18:17

De ha a felfogó képessége sem működött? Mert a is képesség.
Ááá, mégse jó. :D

Human Insect - 2007. 12. 05. 18:19

Nem szerezte meg az alakváltást, vagy az írók faszok. Sylar alapképessége az, hogy ellesi a cuccokat. Ez nem működött, azaz hiába ölte meg Candicet, nicns meg a képesség

Bogyi007 - 2007. 12. 05. 18:28

Zeroes ez nagyon LoL!

Bogyi007 - 2007. 12. 05. 18:29

Monica és Sylar képessége nincs egymáshoz picit közel?

B - 2007. 12. 05. 19:05

az írók faszok, ez tény
osztom egyesek véleményét, miszerint ha megteremtenek egy világot és egy csomó szereplőt jobbnál jobb skillekkel, akkor először nem ártana mondjuk egy általános szabályrendszert kidolgozni, amelynek alávetik a későbbiekben kitalált skilleket, valahogy úgy, mint a jumperben lesz (hipervándor a magyar címe), vagy akár a hatodik érzékben, most jobb példa nem jut eszembe.
akkor talán nem lenne tele ellentmondással a sorozat, még úgy sem, hogy minden részt más ír adott esetben.
azabaj a heroes-szal hogy egyre több minden mellett kell legyintve elmenni.

CyClotroniC - 2007. 12. 05. 19:05

Ha már YouTube, akkor nem egy mai darab, és inkább a filmkészítést parodizálja, mint a sorozatokat, de a HEROES is kb így készülhet az eddig tapasztaltak alapján:

http://youtube.com/watch?v=65voOQro4OY

Human Insect - 2007. 12. 05. 19:10
Rothrock - 2007. 12. 05. 20:00

Sylar képességéről mégegy alternatíva: valahol olyat olvastam, mint lehetőséget, hogy ugye az összes képesség az agyban és a DNS-ekben van. Namármost Sylar azért skalpolt meg mindenkit, hogy “Hannibal Lecter módjára” beépítse magába. Így ha a képességét blokkolták akkor lehetetlen, hogy berögzüljön valamelyik DNS-láncba Candice képessége, szal csak evett lényegében :)

de ez csak egy teória, szal most Human mellett vagyok életemben először :)

darkspell - 2007. 12. 05. 20:10

ööö.. egy buta kérdés. A Maya szálnak volt bármi értelme is?? Kellett Sylarnak egy utazótárs oszt annyi? Semmi értelmeset nem művelt a 11 rész alatt, és engem inkább csak idegesített…

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 20:42

“a gonoszság nem egzakt mértékegység”

Pedig tök jo lenne.

1 Palpatine = 100 Hitler = 100 Sylar

Pelda: Öcsem, te 3 Sylar gonosz vagy”

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 20:42

*1000 Sylar

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 21:06

Azt nem ertem, miert beszel mindenki arrol, hogy Matt “ravette” a nepet, hogy figyeljenek.

Ezt valaki arra talalta ki, hogy nem fordultak a merenylö iranyaba, de ez csak egy nezö süket ötlete.

Az ujsagirok azert figyeltek, mert egy fontos ember egy sajtotajekoztatot ad es nekik az a dolguk, hogy figyeljenek, nem azert mert Matt ravette öket.

Az is logikus, hogy az ujsagironak nagyobb hir az aktualis pillanatban a lelött politikus (a panikon kivül, amikor mindenki inkabb fedezeket keres, minthogy nezelödjön!), mint egy senkihazi merenylö. Azzal majd foglalkoznak a rendörök, amig en fotozom a hullat, aztan majd ha elkaptak, akkor majd fotozom öt is.

ilm - 2007. 12. 05. 21:15

Jah nagyobb a nézetség ha a lelőt politikust mutattják élőben mint hogy a media cápák hírtelen keresni kezdjék a gyílkost.

geo - 2007. 12. 05. 21:17

Azért beszél mki arról, mert a részben Nathan kimondottan megkérte, hogy vegye rá a sajtósokat a figyelésre.
A lelőtt és a merénylő is ugyanolyan szenzáció különben, miért ne érdekelné őket ki lőtt?

ilm - 2007. 12. 05. 21:17

Akarom mondani érdekeseb(bár ez csunyán hangzik).

geo - 2007. 12. 05. 21:19

Amúgy a természetes reakció is az lenne, hogyha lőnek, megnézem honnan jön a veszély, nehogy engem is lelőjön.

ilm - 2007. 12. 05. 21:30

Véleményem szerint a sorozatban eddig a legnagyobb hőse az nathan, hiszen megmentette a világot a robbanástol, a halált magára vállalva vitte a levegőbe a testvérét, parkman apjának keresésére indult, a cégnél megálitotta nikit, meggyőzte petert az igazságrol(és ezzel is megmentette a vílágot), nyíltan elakarta mondani a világnak az igazat, anyját védte pedig tudta mekkora egy szőrnyeteg, szal ő egy igazi hős:)

Hunnenkoenig - 2007. 12. 05. 21:41

Geo, te se vettel meg reszt lövöldözesben, mi?

Szerintem jobban tenned, ha fedezek utan kutatnal. Ugyanis mig forgolodsz, esetleg eltalal egy eltevedt golyo.

geo - 2007. 12. 05. 22:07

Hát nem, miért te igen?
De nem is fedezéket kerestek.
Ha az újságírók nem is, a rendőröknek az a dolga, hogy nézzék honnan jön a lövés. És vagy Matt vagy a merénylő képessége ezt megakadályozhatta.

lovegracy! - 2007. 12. 05. 22:53

Az első 9 rész fasza volt (jobb mint az 1. széria), de ez az uccsó 2 nekem nagy csalódás :(.

lovegracy! - 2007. 12. 05. 23:10

“Amúgy Kristen hány éves csajt játszik vajon? Mármint 27 a valóságban a színésznő, de a részekben úgy viselkedik mint egy 16 éves csitri. “Megmentettél minket” “Tényleg?””

24 évest, aki 16 éve él “ebben az épületben”; magyarul 8éves kora óta nem érintkezett normális értelemben a külvilággal; szóval szerintem értehető ha így viselkedik.
(Vagy a másik nagyon rosszindulatú-verzió, hogy simán csak IQ :D.)

messor - 2007. 12. 05. 23:33

Miért nem ment át az ajtón Peter? Adam azt mondta, nyissa ki. Szerintem a vírusok kívül volt ott bent valami, ami még kellett Adamnak. Valami, ami miatt személyesen be akart menni. Akkor miért nem mentek át ketten a falon? Azért, mivel az a valami olyan erőt képvisel, hogy amint Adam kezébe kerül, lelepleződik. És akkor legjobb esetben is ott hagyja Peter bent, aztán csak valamivel tágasabb helyen ragad, mint a koporsó… Vajon annak az agynak a tulajdonosát fel tudta volna támasztani? És fel akarta volna…? Hm.
Az elmúlt 300+ évben biztos talált jónéhány különleges embert, ki tudja, mi van azokkal…
Mellesleg nem hinném, hogy a szöszi és a repülő srác testvérek lennének. Ha két Kovács összeházasodik, akkor az vérfertőzés? :P :D

Minden szvsz volt!

sneci - 2007. 12. 06. 00:11

vicces ez a találgatós dolog, mintha fontos lenne.
de a lényeg: miért ne jöhetne ki adam a sírból? nem bír meghalni, így ráér kiásni magát. akár még a sípcsontjából is eszkábálhat magának ásót – visszanő..

másrészt: miért ne halna meg pár hét alatt adam a sírban? hiszen bár regenerálódik, ehhez azonban vélhetően neki is energia kell, mint minden élő szervezetnek. vagyis enni, inni. a képessége vélhetően nem az aszkétikus életmódra lett kitalálva. hacsak meg nem eszi a saját végtagjait, amik bár visszanőnek, de ez csak ideig-óráig megoldás.

és a végére: mekkora hülyeség ilyeneken gondolkodnom :)

darkspell - 2007. 12. 06. 07:16

“vicces ez a találgatós dolog, mintha fontos lenne.
de a lényeg: miért ne jöhetne ki adam a sírból? nem bír meghalni, így ráér kiásni magát. akár még a sípcsontjából is eszkábálhat magának ásót – visszanő..”

Egy sírban annyi hely van, hogy akár táncolhatna is ;)

Denisa Wry - 2007. 12. 06. 08:14

Nem volt jó és akkor még finom voltam. Kb 3X hagytam abba egyáltalán nem kötött le.
Az egyetlen jó pillanat az volt amikor Sylar lelőtte Maya-t, aztán persze ezt is elrontották.

Kaszparov - 2007. 12. 06. 10:55

Rothrock: Én meg melletted vagyok.
Vagyis Syler rájött, hogy csak meg kell ennie az emberek agyának egy bizonyos részét. És megette Candicét.
Miért, tök jól hangzik.

“”Hunnenkoenig – 2007. 12. 05. 21:06
Azt nem ertem, miert beszel mindenki arrol, hogy Matt “ravette” a nepet, hogy figyeljenek.
Ezt valaki arra talalta ki, hogy nem fordultak a merenylö iranyaba, de ez csak egy nezö süket ötlete.””

Nathan tényleg megkérte Parkmant, hogy biztosítsa, hogy mindenki meghallgassa (listen to me). És ezért nem figyeltek a merénylőre. Még akkor is mindenki Nathanre listenelt. :)

John_Abruzzi - 2007. 12. 06. 11:20

Szvsz sok jobb volt, mint az első évad befejező része. De a problémám továbbra is az, hogy a sok szálhoz hozzáraknak még egy rakatot, beletesznek még egy olyan képesség amit nagyon nehezen lehet értelmesen kezelni (gondolok itt a regeneráló vérre, amit nem is értek, hogy minek kell a company-nek Claire vére mikor 30 év alatt pár litert levehettek volna Adamtől :P). És ez a sok szál azt eredményezi, hogy az írók nem igazán tudnak vele mit kezdeni, inkább csak időhúzásnak használják. Egy biztos az időutazást meg a regeneráló vért kár volt beletenni. Sry ha hosszú lett. :D

Hunnenkoenig - 2007. 12. 06. 11:29

Kaszparov: Akkor lehet, hogy en siklottam el felette. Mindegy…

Messor: Azt hiszem, mindenki tul sokat kepzel bele az ilyesmibe. Fölösleges elmeleteket gyartani abba, hogy miert nem ment at a falon, mert semmi ilyesmiröl nincs szo. Egyszerüen az irok csonthülyek es nem gondoltak ra, illetve nem akartak mindig ugyanazt a kepesseget hasznaltatni vele, illetve most latvanyosabb/hatasosabb volt, illetve dramaturgiai szempontbol kellett, hogy legyen idejük a többieknek reagalni.

En inkabb a legelsö mellett szavazok es szerintem az rok csonthülyek es egyszerüen nem tudjak mar kezelni a sok szart amit kialaltak.

a - 2007. 12. 06. 12:02

Nem értem a sok elégedetlenkedőt:
-Miért nem mondta el Hiro Peternek az igazat?
-Miért nem ment át a falon?

Azért mert akkor kb 10 perc alatt lerendezték volna az egészet,még a főcim elött ketten kinyirják Adamet és marad 30 percük a semmire.Sztem ezért.És sokkal izgalmasabb volt h betörte az ajtót,mint hogy átmegy rajta.vagy beteleportál.Már oylan képességei vannak Peternek,hogy egy iylet 2 perc alatt lerendezne.De kérdezem én: jó lenne ez nekünk? Hát sztem nem,akkor meg az lenne a baj h tul gyorsan történnének az események.

baker - 2007. 12. 06. 14:01

iszonyat nagy gagyi lett ez a heroes már, nem tudom nézni fogom-e még

geo - 2007. 12. 06. 14:27

Igen, csakhogy az teszi a jó írót, hogy logikusan is ír meg egy részt ÉS kitölti a műsoridőt. Az elején még a Heroesnak is ment.

Kensei Takeso - 2007. 12. 06. 14:38

mi van, ha Adamnek szarnia kell a koporsóban? egy idő után belepi

Hunnenkoenig - 2007. 12. 06. 15:22

Ha nem eszel semmit, szarnod sem kell :-P

Ézsi - 2007. 12. 06. 16:09

sztem sylar ölte meg nathant…mert hát Ő volt csak feketében meg a peter:P HA csak nem peter voltXD XD

znono - 2007. 12. 06. 17:06

Szerintem nem Sylar volt, nem is West, sem Adam, sem senki akit ismerünk.Valójában egy új gonosz szereplő lesz az aki a 3.fejetetben tűnik majd fel.Hiszen reményeim szerint bővel el leszünk látva gonoszokkal, akiket valamiért utálni kell majd.:)

albat - 2007. 12. 06. 17:49

a gyilkos mozgása és a vállszélessége egy nőre vagy egy fiatalabb fiúra/férfire hasonlított…szemüveg nem volt, max sapka…talán West volt, vagy valaki a jövőből.

egy kérdés: azt lehet tudni, h Adam mivel irányította még anno Matt apját?asszem volt erre utalás régebben…

baker - 2007. 12. 06. 19:34

Kensei Takeso: baszod ezen meghaltam, te se lehetsz pihent:D

eSboy - 2007. 12. 06. 19:40

A gyilkoson van egy baseball sapka, ez tuti, és amikor megy el egy pillanatra oldalra fordul h jusson ki a tümegből és akkor tisztán látszik h nincs szemüvege. Amúgy szerintem is tök jó volt és már alig várom a 3as fejezetet :))

Daniel - 2007. 12. 06. 19:41

Kensei Takeso: Húúú, :D:D:D

eSboy - 2007. 12. 06. 19:43

Hoppá bocs…tömeg :D

gazsoka - 2007. 12. 06. 20:57

Most komolyan, miből gondolják olyan sokan, hogy Sylar megeszi az agyakat??? Erre sehol sincsen utalás. Csak belenéz és ennyi (szerintem).

vicvega - 2007. 12. 06. 21:03

miért volt jó az első évad a 16. részig és azóta miért van lejtmenet,
szerintem akkortájt a haiti véletlenül törölte az írók skilljeit(mármint, hogy tudnak írni), s azóta a szereplők maguk írják a szerepeiket. ez megmagyarázná, hogy peter miért olyan buta, vagy clair miért olyan hülyepicsa. ennek mondjuk ellent mond, hogy Kristen kifejezetten intelligens színésznő, bár erre alaposan rácáfolt azzal, hogy aláírt ehhez a sorozathoz

geo - 2007. 12. 06. 21:31

Szerintem is. Jobb lett volna, ha a Losthoz megy.

Peter - 2007. 12. 06. 22:30

Sajnos valahogy úgy érzem kifulladóban ez a sorozat. Első évad nagyon tetszett, szinte minden részt úgy néztem, hogy anyááád de cool. A 2. évad sajnos nem ilyen.
Ami nem tetszik:
Sok dolgot nyújtanak, mint a rétest aztán semmi.
-Sylar-t, Peter-t lenullázták a 2. elején ez még ok, legalább közben ismerkedtünk az új szereplőkkel. Más kérdés, hogy a latin tesók, meg a repülő srác uncsik főleg Maya erőltetése gáz, viszont a kopicsaj és Elle bár csak pár részben volt a végén, de ő legalább tetszik :) Róla jutott eszembe, hogy az anyjára volt vmi utalás?
-2 évad eltelt, de még mindig alig van együttműködés a hősök között. Pedig az lenne a lényeg, hogy közösen legyőzzék az aktuális gonoszt (Sylar, cég, Kensei)
-Claire-nek ebben az évadban is csak 90%-ban sírós jelenetei voltak.
-DL halála is milyen volt már..1x életben marad, aztán meg mégis kinyírták a sorozatból. Nikkinek is valszeg vége.
-Most meg úgy tűnik Nathan (aki HRG mellett a kedvenc szereplőm) is halott. Szóval hullanak a hősök, mint a legyek, pedig Sylar ugye nem is volt “munkában”. Na jó Mayaöcsit és Mayat megölte csak sajnos őt feltámasztották meg különben is ha Sylar pisztollyal öl az nem ér :DDDDD
(ja az is érdekelne Mohinder milyen kapcsolatot talált Sylar és Nikki vére között.)

Bár minden sorozatban vannak bakik, logikai bukfencek (PB, 24 stb..) itt a 2. évadban ez szúrta a szemem:
Amikor HRG és Bob kicserélték a lányaikat na az a jelenet pff…tök nyilvánvaló volt ahogy Elle szabad máris szórja a szikrákat, szal miért nem úgy vitte a parkolóba HRG ahogyan fogva tartotta?
A másik amikor Hiro egyből kardozni kezdett, ahelyett hogy elmagyarázná Peternek a szitut Kenseiről azt még megértem, mert Hiro bepöccent a fater halála miatt és egyből nekiugrott. Ja ha már ez a jelenet, akkor még a széfes dolog is fura volt de az már tényleg szőrszálhasogatás. (de akkor is: miért nem ment át, mint a falon?) meg egyéb apróságok pl. Sylar pont a latin tesók kocsija elé mászik ki az erdőből, na de nem sorolom ezeket, mert nem ezek miatt lett kevesebb a sorozat.

A gond egyszerűen az, hogy nem látni mit akarnak a készítők, összevissza vannak a szálak, a régi hősök hullanak vagy bénáznak az újak meg áhh…remélem a 3. évadban most már tényleg lesz vmi nagy fight SuperPeter és Sylar közt meg esetleg vmi új ellenség és persze a Cég ellen is tesznek valamit. HRG úgyis kivágja magát, megkeresi Micah-t és lekapcsolja az áramot a cégnél :)))

Kaszparov - 2007. 12. 06. 23:34

“gazsoka – 2007. 12. 06. 20:57
Most komolyan, miből gondolják olyan sokan, hogy Sylar megeszi az agyakat??? Erre sehol sincsen utalás. Csak belenéz és ennyi (szerintem).”

Tudjuk mi, hogy nem eszi meg. :) De mégis találni kell valami kibúvót, hogy eye-Candice-ből legalább a képessége megmaradjon, ha már a lábait nem nézegethetjük. :D

geo - 2007. 12. 07. 12:46

Monica szülei a Katrina hurrikán miatt haltak meg.

Eddig a Heroesban is ment a sejtetés, hogy minden értelmet nyer, de én nem hiszek nekik.
A Lostban még bízom.

Echnaton - 2007. 12. 07. 13:39

Egy apróság szúrja a szemem HRG-vel kapcsolatban:
Ő akkor most hős vagy csak űberintelligens?
Anno emlékszek egy részre, mikor Parkman olvasni akart a gondolataiban, de HRG japánul gondolkodott.
Ötlet?

Rothrock - 2007. 12. 07. 14:36

tudja mire képes Parkman és biztos ami biztos átment japánba. Ő a csapat Batman-je.

hErOeS-fAnAtIc - 2007. 12. 07. 15:31

mondom nekem naon bejött a rész 10/10,és a fikázokat csak sajnálni tudom……ha ez nem,akkor meik rész tetszik nekik??
na m1…
bár egy kicsit hülyeség ez a gyogyito véres dolog mert igy bárkit fel lehet éleszteni,és ez igy már nem olyan izgi.de én azt sem értem h Hiro miért nem menthette volna meg az apját?simán elteleportál vele.ennyi.

Peter - 2007. 12. 07. 16:15

“de én azt sem értem h Hiro miért nem menthette volna meg az apját?simán elteleportál vele.ennyi.”

Dr. Emett Brown erre mit is mondana? :D

winnie - 2007. 12. 07. 17:12

“mondom nekem naon bejött a rész 10/10,és a fikázokat csak sajnálni tudom……ha ez nem,akkor meik rész tetszik nekik??”

nekem az 1×02, 1×03, 1×04 és a 2×01 is jobban tetszett. ezzel sem volt gond, de szerintem attól, hogy neked ez volt a heroes eddigi legjobb epizódja, abból még nem következik, hogy mindenkinek tetszett.

- 2007. 12. 07. 22:29

noah lőtte le nathant! tuti. utánajártam:D sajna ez van.

Kaszparov - 2007. 12. 07. 22:44

“Dr. Emett Brown erre mit is mondana? :D”

Azt hiszem a világegyetem másik nagy rejtélyét fogom tanulmányozni. A nőket!

:D

Ézsi - 2007. 12. 08. 16:16

dí: légyszi ne lődd le a poént…jó?

Peter - 2007. 12. 08. 16:19

Én nem kockáztam ki a gyilkost még csak vissza se néztem, de egyből Benett jutott eszembe. Ő már újra a Cégnek dolgozik az alku alapján, utasították mellesleg Claire kapcsán is látszott nagyon nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a képességek létezése. Szóval ez már 2 ok, hogy megölje Nathan Petrelli-t.

Mefi - 2007. 12. 08. 17:25

Zsírjó volt, én szintén Claire szállát vágtam volna ki, főleg azért, mert annyira gyerekesen viselkedett, hogy öröm volt nézni.

Peter - 2007. 12. 08. 18:04

Claire szála tuti sokáig marad az őt alakító Hayden miatt, nagyon felkapták a csajt ami nem csoda. Nem is ez a baj, hanem hogy folyton sírós jeleneteket írnak neki. Szerintem az írók ilyenekkel szúrják el a sorozatot.

Aria - 2007. 12. 08. 19:40

Mi van ha merénylő láthatlan volt?

Ézsi - 2007. 12. 08. 19:57

pff ott ment el vki nem véletlenül mutatták az embereket…:D

Aria - 2007. 12. 08. 21:18

Peter-t és Claude-t is láttuk amikor a történet szerint láthatatlanok voltak.

- 2007. 12. 08. 22:10

bocsi azt hittem tudni akartátok:D mikor lesz legközelebb rész? szeptember?

Mordon - 2007. 12. 09. 00:33

Én személy szerint az alejandro – Maya szálat végtam volna ki, meg a villámlós csajt, mindegyik rém unalmas volt.

Niki visszajöhetne, szerintem vele kapcsolatban ott tolták el, hogy csak a végére pörgették fel a cselekményt.

Ézsi - 2007. 12. 09. 13:58

én mindent ki vágtam volna:P jó nem! de én csak a claire szálát b*sztam volna ki….

Mistress - 2007. 12. 09. 18:07

Kaszparov, Takezo : ennyit már rég röhögtem.

Kezdenek itt is kialakulni olyan “szabályok”, mint a Smallville-ben. (Lex a hibás mindenért, Chloe kiderít mindent, stb…)
Nézegettem a Heroes-t (főképp a FEJEZETzárót) és a következő megállapításra jutottam (mit tennék, ha a Heroes világában élnék):

– A büdös életben nem akarok New Yorkba költözni. Nem hiányzik nekem egy szemembe villanó atombomba, vagy egy takonykór, amiben megpusztulhatok.

– Nem ismerkedem szőke hajú csajokkal, mert hajlamosak ököllel betörni kemény felületeket (tükör, kocsiablak), vagy elektromosan sokkolni egy ujjmozdulattal. Sőt egyenesen gyanús nekem MINDENKI, aki szőke.

– Ha szemüveges a pasas, akkor tuti, hogy egy nagyvállalatnak dolgozik. (Hiro, HRG, Bob)

– A nagy erőlködésnek orrvérzés a vége. Úgyhogy nyugodtan erőlködhetek, mert könnyebb arcot törölni, mint alsónacit cserélni.

– Szemem sem rebben, amikor egy működő papírgyár parkolójában fényes nappal, ráadásul munkaidőben landol mellettem egy kissé elhízott zsaru egy exképviselő hátán kb 400 méter magaságból. Ez ott mindennapos. Olcsóbb mint a busz.

– Ha papírgyári dolgozó vagyok, kérdés nélkül félreállok, akármilyen ismeretlen ember jön be a munkahelyemre. Pl: Nem zavarom meg a padlón békésen szunyókáló áramütött japán fickót, aki szamurájkarddal a kezében rohangált korábban

– A kamerát mindig a szellőzőbe rejik el. Szóval így megszűnt megszokott menekülési útvonal lenni.:(

– Ha esetleg Brooklynba költöznék (ami New Yorkban van, tehát nem valószínű, hogy odamennék) a minimum, hogy zárat szereltetek az ajtómra, (amit kulcsrazárok) nehogy egy sorozatgyilkos és az újonnan szervált bigéje nekiálljanak főzőcskézni a lakásomban. Még akkor is, ha a neveltlányom ott alszik. Legyen inkább kulcsosgyerek, báz. A számítógépem meg übertabu mások számára.

– a Titkos iratok valószínűleg a Primatech Paperes dobozokban vannak. Mindegy, hogy Texasban, vagy Tokióban.Szóval, ha valami izgit akarok megtudni, akkor tuti, hogy ott kezdek el kezesgélni, vagy valaki másnak a számítógépén.

– Ha egy fekagyerek magyaráz nekem valamit egy elektromos cuccról, akkor kötelezően vissza kell kérdezni. “Micah: I told the lights to be off for a while. Monica: You Told them?…. Niki: You TOLD them?… Let me guess: You told them.”

– Az írók látszólag megakadtak az M betűnél az utónévkönyvben: Micah, Maya, Molly, Mohinder, Monica, Matt, Maury, stb… uncsi, viszont az M betűs név látszólag megvédi viselőjét. (ők még nem “haltak meg” egyszer sem. Javítson ki valaki, ha tévednék.)

– Nem mindegy, hogy FLYINGMAN! vagy FRYINGMAN! :D

– Ha megijedek valamitől, akkor elkell dobnom a kezemből azt, amit éppen fogok, csak a drámai hatás kedvéért. Tök mindegy, hogy törékeny-e vagy sem.

– Ha azonnal elhiszem minden szavát egy olyan kislánynak, akit kb 30 perce ismerek (és ebből az időből kb 25-öt aludva töltött), majd felháborodottan kiabálni kezdek egy pisztolyos alakkal, akkor valószínűleg kapok egy golyót a mellkasomba.

Egyéb:

– Hm… csak én vettem észre a zárszerkezeten a svasztikát (vagy nácikeresztet?), amikor Peter kinyitotta a széfet?

Kaszparov - 2007. 12. 09. 19:12

@Mistress: Had viszonozzam: Ennyit már rég röhögtem. :D

Mordon - 2007. 12. 09. 21:36

Csatlakozva Kaszparovhoz:
köszi @Mistress! :DDDDD

Mistress - 2007. 12. 09. 22:58

:D:D:D szívesen.

Orso-borso - 2007. 12. 10. 13:13

Mistress: ez nagyon jó. köszi (Maya egyszer már meghalt)

Ézsi - 2007. 12. 10. 16:41

jaja de jó volt…

Bojcsi - 2007. 12. 10. 19:34

“Hm… csak én vettem észre a zárszerkezeten a svasztikát (vagy nácikeresztet?), amikor Peter kinyitotta a széfet?”

Bazz, hogy vetted észre? Tényleg van ott valami, amibe bele lehet magyarázni…

decoder - 2007. 12. 10. 19:35

jó volt a rész de nem évadzárónak. szerintem jobb volt mint egy átlagos rész de nem nyújtott maradandót

Mistress - 2007. 12. 10. 21:21

kösz Orso-borso. Én azt hittem, hogy csak sokkot kapott a lövéstől. De lehet, hogy tényleg a vér élesztette fel holtából. Naivan állok ezekhez a dolgokhoz.

Mistress - 2007. 12. 10. 21:30

Bojcsi: Fogalmam sincs. Valahogy gyanúsan hosszan mutatták azt a fémpöcköt. Lehet, hogy csak beképzeltem

agancsos - 2007. 12. 10. 22:51

Másnak is feltűnt hogy a páncélteremben levő villám alakú (ilyen cikk-cakkos na…) tőr feltűnően hasonlít arra a tőrre amelyiket a kis afro csajszi tartott a kezében a képregény borítóján?
Vagy csak össze-vissza kombinálok??

Mistress - 2007. 12. 11. 09:18

agancsos: nekem is feltűnt. Nem kombinálsz.

Bojcsi - 2007. 12. 11. 16:05

Mistress : Nem, szerintem igazad van. Én is megnéztem azt a részt még1x és tényleg sokáig állt a kamera a záron.

soff - 2007. 12. 11. 16:31

Adam kiszabadulással kapcsolatban:
Kler is csak akkor “éledt fel újra” pl. az első évadban, mikor kiszedték a tarkójából a beleállt fát, magyarul amíg a halált előidéző “dolog” fenn áll, addig nem tudnak “újraéledni”, halottak, akár sokáig is. tehát ha pl. Adam six feet under megfullad, kell neki fresh air, hogy újraéledjen.
2: fájdalmat pedig éreznek, tehát (nem a Fűrész c. filmből kiindulva) sok idő lenne levágni a lábát, sok vér, fujjfujj :) ezért én elfelejteném a kikaparás verziót is :)
Viszont Sylar megláthatja benne a gonosz partnert, szupi hallásával meghallja, hogy üvöltözik Ádám, és simán kiszedi, vagy azért, hogy társuljanak, vagy -ami valószínűbb, mivel Sylar magányos farkas- megszerezze az öngyógyítást.
És akkor Adam színésze viheti is az uccsó fizuját, és kereshet új melót :)
leültem :P

Bojcsi - 2007. 12. 11. 17:59

Itt van néhány érdekes dolog, olyanok amit terveztek, de nem fejtettek ki a 2. évadban ( pl., hogy ki kinek a kicsodája) meg olyan is, amit a 3. fejezetre terveznek…

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=80503210&blogID=335072162

phreeq - 2007. 12. 13. 17:24

na de mi lett a láthatatlan ír pénztárcatolvajjal? :D

Kaszparov - 2007. 12. 13. 21:06

Meglátták, ezért elszaladt…

Zooz - 2007. 12. 14. 01:09

Előre is bocs ha már írták volna mások.

Megoldások:
1. Peter miért kapja le az ajtót mikor átsétálhatna a falon, még Adam-et is vihetné ha hozzáér közben (hiszen így szöktek meg a börtönből).
2. Nathant lelövik, Peter simán megkérdezhetné Mollytól merre van Adam vagy akár Claire és teleport aztán él és virul.
3. Sylar: Ugyanaz, Molly megmondja hol van, Peter odateleportál, kinyírja, ennyi.

Mondjuk túl egyszerű lenne, de nagyrészt poénnak szántam. Az ajtót viszont tényleg felesleges volt lekapni…
Üdv. Zooz

Hunnenkoenig - 2007. 12. 14. 02:10

Zooz, 283 hozzaszolas utan feltetelezhetö, hogy nem te talaltad fel a spanyolviaszt :-P

Hunnenkoenig - 2007. 12. 14. 02:12

Ja, amugy igazabol most gondoltam bele, hogy en ettöl a “generations” cucctol valami sokkal komolyabbat vartam annak idejen.

Abszolut nem hasznaltak ki valahogy a potencialt…

ideoda - 2007. 12. 15. 01:32

“Meglátták, ezért elszaladt…”

Ez teccett,de most kitérdekel ez a csávó

Risi92 - 2007. 12. 15. 10:04

háh. a második évad sokkal jobb -szerintem- mint az elsöööö;))) csak igy tovább. Ha Ali Larter visszajön, akkor meg a csillagok között leszek haha *_*

flexsnake - 2007. 12. 15. 11:13

Nemkell azért nagyon eltemetni őket…Lesz még csavarás :D Mondjuk igazán nemtudom melyik sorozatot nézed hogy kiirnád a kiscsajt belőle, másrészt ez a leirás olyan mintha te valami más verziót néztél volna :D Gondolom ha rajtad mulik egyetlen szereplő ül a szobában és nyomja a monológot 20részen át.Szerencsére nem rajtad mulik ugyhogy az a 8/10 igencsak 10es :p

MicaHiro - 2007. 12. 15. 17:37

Remélem, nem leszek meglincselve (és nem írta már más),ami miatt ezt mondom, de ez a különbség a The 4400 és a Heroes írói között:a 4400 írói bevállalták, hogy tud a képességekről az emberiség, és így egy sokkal komolyabb sorozatot készítettek,és pont a komolyság miatt, bár ez csak az én véleményem, jobbat is.

Kaszparov - 2007. 12. 15. 20:10

Peter azért nem tudott átsétálni a falon, mert az ajtót a haiti agyszöveteivel szőtték át, így ha közelebb ment volna hozzá, elvesztette volna a képességeit. De három méter távolságból már oké volt a dolog. ÉRTEM?

wouhn - 2007. 12. 15. 20:28

Adam azért mondta Peter-nek, hogy tépje ki az ajtót, mert milyen lett volna már az ő szempontjából, hogy Peter átviszi a széf ajtaján, aztán Adam kiveszi a szekrényből a vírust, Peter mondja neki, hogy add ide és elpusztítom, Adam meg vagy odaadja és akkor kampó a vírus-elszabadítós ötletének, vagy összetöri az ampullát és a vírus kiszabadul egy kb 5 négyzetméteres szobában. Így már nem ér semmi az egész.

wouhn - 2007. 12. 15. 20:45

Ja és szerintem a chapter 3 főgonosza kétségtelenül Mr. Muggles lesz. Eddig csak megfigyelte az eseményeket, tanulmányozta a Hősöket, de amikor a 2×11-ben Claire-re nézett, az mindent elárult ördögi ravaszságáról.
Még az sem lepne meg, ha ő lőtte volna le Nathan-t és igyekszik a gazdira kenyni az egészet.

ngbr - 2007. 12. 15. 22:53

Elgondolkodott valaki azon, hogy mi van, ha Adam elszabadítja a vírust? Peter ott áll mellette, ő ledobja a kémcsövet, a vírus elszabadul, Adam gonosz kacajban tör ki, erre Peter mérgében leküldi a fickó fejét a picsába egy villámmal és oda a nagy terv, hogy ő lesz a maradék 7 %-nyi népesség hőse…
Elég sok következetlenség van a sorozatan, sokat fel is soroltatok. Kezdek kiábrándulni a Heroes-ból, pedig anno az első rész után úgy vittem a haveromhoz, hogy “ilyet még nem láttál bazz…”
Azért kap még egy esélyt a chapter 3…

Risi92 - 2007. 12. 16. 19:04

“Sztem Claire apja ölte meg Nathant…”
szerintem meg Peter ;]

benskifater - 2007. 12. 17. 10:42

nekem roppant szétziláltnak tűnt, mintha csak gimis fan-writereket ültettek volna be a profik helyére.
a sztoriba ugyan a 2. évadban kapcsolódtam be és nem haltam meg 1x sem az izgalomtól.
nem hiba, hisz valószínűleg nem a 30 éves férfiak a core target group…

peter - 2007. 12. 17. 13:51

előszöris volume three- villains címmel nem chapter 3
am sokminden van amin el lehetne gondolkodni mert nagyon sokminden nem annyira van kidolgozva(vagyis igen, de hibásan:)
szerintem jó kis popcorn sori és nem kell gondolkodni a dolgokon.ezt tim kring is megmondta:)
just enjoy it!:)

Kaszparov - 2007. 12. 19. 14:01

““Sztem Claire apja ölte meg Nathant…”
szerintem meg Peter ;]”

Szerintem meg Nathan. :D

peter - 2007. 12. 20. 23:08

Szerintem meg West:)
am ha ő tette akkor értelmet nyer claire fonala a részben.(eléggé kiakadt West mikor klermaci épp árulkodni akart és Noah révén könnyűszerrel eljuthatott hozzá a cég is)Am mekkora poén lenne ez is az egyik repülő kinyírja a másikat.CSAK EGY MARADHAT!lol

seven - 2007. 12. 22. 17:43

“előszöris volume three- villains címmel nem chapter 3”

wow mekkora különbség! így már tuti nézni fogom!

“nem kell gondolkodni a dolgokon.ezt tim kring is megmondta:)”

elég baj az hogy tim kring tisztában van a sorozat hibájival mégse tesz ellenük semmit…

Marcell - 2007. 12. 24. 08:54

Nekem nagyon nem tetszett a finálé, niki halála (ha meghalt) tök gagyi volt… az a maya meg annyira idegesített tökre örültem mikor Sylar csak úgy megöli…

Off: bocs h ide írom de egyszer vmi olyasmit olvastam h az abc-nek is lesz vmi hasonló sorozata mint a heroes! Azzal mi van?

norbucso - 2007. 12. 25. 10:45

Nekem is úgy tűnt West lőtte le Nathant. Szerintem akkor is visszahozzák, mert kell egy “flyingman-repulóember”, ahogy Hiro mondja.
Tökéles évadzáró volt. Nem tudom mit fikáztok az évadon, szerintem jó volt, ahogy az 1. évad vége is.

Igaz csak most sikerült ledarálnom az évadot. Niki szerintem még lesz, sajnos. De DL milyen fasz módon halt már meg, tiszta KIllBilles vér fröccsen az arcba módon, nem hiszem hogy elmúlt volna a képessége és Niki csak úgy állt volna ott bénán. Nagyon elbaszták azt ott, de a többi jó volt.

Másik hiba ami idegesített, ami lehet nem hiba, de akkoris: Monica miért nem kalapálta el a rosszfiúkat, ha nézte a Bruce Lee filmeket. És ha fegyverük volt, akkor is leverhette volna őket és nem bújkál. Tudom, Nikit így kellett kiírni.

Nekem akkor is ezek ellenére tetszett a Heroes, mint mindig. Én maradok a sorozat mellett.

norbucso - 2007. 12. 25. 10:52

Peter azért kapta le az ajtót, mert ha átmegy a falon és a vírus belül törik el, akkor zárt térben megette a fene az egészet. Nincs járvány és Adam nem lesz boldog. Ennyi.

Bigdady - 2007. 12. 28. 14:24

norbucsoi:
ez az hogy peter nem akart járványt akkor meg miért nem ment át az ajtón?

Aria - 2007. 12. 29. 02:19

norbucso:

Szellőző? :)

norbucso - 2007. 12. 29. 12:38

széfben nincs szellőző lopások elkerülése végett.

Peter meg Adam befolyása alatt volt, hülye volt és nem gondolkodott. Időhúzás +20 másodperc ha letépi az ajtót és nem megy át rajta 2 mp alatt:)

Ezen meg amúgy sem elmélkedem, jó volt és kész. Ennyi!

Kaszparov - 2007. 12. 30. 19:42

norbucso:

Ha nem volt szellőző, akkor mégis hol volt a kamera? Egy segg volt a falon, és annak a lyukában? :D

geo - 2008. 01. 05. 12:29

Olvastátok az eheti képregényt?

Abból kiderül, hogy Adam hogyan bírja a koporsóban, hogy van egy felesége aki majd kimenti és van egy vicces kép is a végén a forgatáson.

x és y - 2008. 01. 10. 18:46

Na és te láttad-e az ehetit? Bob bácsi humán erőforrást használ aranytömbnek…

SATA2 - 2008. 08. 29. 08:23

DE szerencsére jött a sztrájk és nem azt az ostoba béna szálat kezdték vagyis azzal fejezték be, hanem ezzel a sokkal jobb befejezéssel ment el pihizni a HŐsök. Én abszolúte nem sajnálom, h nem lett vírus elszabadulós szál, mert amit itt meséltél róla winnie az vmi borzalom és írtó béna szál lett volna.
Egyáltlaán nem is értem, hogy lehetett ilyen hülyeséget kitalálni, hogy elszabadul a vírus? Ez olyan elcsépelt már! Én örülök, hogy nem ez lett. Így sokkal jobb a történet és sokkal jobb törénet fog most így kezdődni és remélem soha többé nem hozzák vissza a vírust az írok! Mondjuk csak az tetszett volna, hogy állítólag SPOILER: összeálltak volna ebben a vírusos izében a gonosz hősök egy csapatba.

winnie - 2008. 08. 29. 08:43

ízlés kérdése, hogy melyik a jobb befejezés. az, hogy a gonosz úgy ejti le az üvegcsét, hogy még épp elkaphass aa jófiú, aki ezzel megmenti a világot (hollywoodi vég) vagy pedig az, hogy levágja a földre és megtörténik a rossz, amit ugyebár felvezettek a baljós jövőbeni képekkel.

nekem az utóbbi, a kevésbé hollywoodi jobban tetszett volna.

a legvége pedig csak afféle illeszték, lelőnek valakit, de azt csak odatették, nem hiszem, hogy sok hatása lesz a folytatásra.

“Egyáltlaán nem is értem, hogy lehetett ilyen hülyeséget kitalálni, hogy elszabadul a vírus? Ez olyan elcsépelt már!”

nem tudom, de igazából egy amerikai sorozat sem ugrik be. a 24-ben majdnem elszabadult, de más hirtelen… sőt, hirtelen még film sem. inkább _szerintem_ az elcsépelt, hogy a hős az utolsó pillanatban megmenti a világot.

de mondom, ez is egy vélemény.

“Így sokkal jobb a történet és sokkal jobb törénet fog most így kezdődni és remélem soha többé nem hozzák vissza a vírust az írok!”

a vírusró biztos lesz szó még, de a történet, ami kezdődik, az nem lesz jobb, hanem ugyanaz. a sztrájkkal kiesett egy hatrészes , vírus elleni hadakozás, de azt ugyanúgy a most következő szegmens követte volna.

szabolcs - 2008. 08. 29. 12:29

szerintem egy kissé összecsapták a finálét, minden olyan gyorsan történt, hogy már nem tudtam követni. Én nagyon bírom niki-t, főleg a képességét. ami nagyon kikészített: Mayának beadták a vért, feléledt, Sylar magával vitte a másik fiolát, amit magába adott. így nem maradt nikinek. Hülyeségnek tartanám, hogyha niki meghalna, ugyanis ki vigyázna a fiára? Az öreglány, vagy Monica? Hagyjatok már! Niki fontos szereplő, nem mernék kiírni az írók. Ha pedig igen, akkor komplett hülyék, és nem gondolkodnak. Egyébként meg azt olvastam, hogy niki új személyiségben jelenik meg: Tracy Strauss. No meg Adam és Nathan is túléli valahogy, csak ennyit írtak. Niki a király. én maradok nála, a többi dögunalmas.

seven - 2008. 08. 29. 16:42

hát ez most nem kicsit csapott arcon. niki a király, niki a fontos…

most komolyan, uazt a sorozatot nézzük?

MevRick - 2008. 08. 29. 21:26

Egy kis infó arrol hogy mikor is kezdődik a 3. évad :) Természetesen Amerikába… mert ithol tutu csak jövőre lesz szerintem!

Első vetítés (Természetesen USA)
2008. szeptember 22. várható!!!

Bruzsy - 2008. 08. 29. 21:30

Egy kis infó arról, hogy a junkien ezt már májusban megírta winnie.

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/05/23/oszi-premierdatumok/

[b]Rossz helyen hírdetsz öreg, itt mindenki betéve tudja a premierek dátumait, az sg.hu-t kevered a sorozatjunkieval![/b]

Wertz - 2008. 09. 03. 23:32

Szerencsére jött a sztrájk és így kimaradt az a hülye vír usos sztori, mert az vmi írtó gáz lett volna, ha lement. Nem is értem hogy lehetett ilyen hülyeséget kitalálni? Nem volt semmi jobb ötletük az íroknak? Ez fura. eléggé elcsépelt már ez a téma. Jobb h jött a sztrájk. Így jobb lett a vége is és így jobb történet szál kezdődik el. Én örülök h nem lett vir téma.

seven - 2008. 09. 22. 16:21

na mi van? hol a sok hiroz fan? én várom egyedül? :) remélem lesz sok Kristen Bell és akkor már megérte megnézni ;) :D

seven - 2008. 09. 23. 08:06

namost elmondom szerintem hogy lenne kurva jó ez a sorozat. kitalálják kringék a történetet(nagyjából) és rábízzák más forgatókönyv írókra :D

nem volt rossz ez az epizód,(3×1) 5/10, de tele volt olyan dialógussal illetve jelenettel ami sitcomba illet.

most jön a 3×2.

seven - 2008. 09. 23. 08:49

hát ez jobb volt, 6/10.

kla - 2008. 09. 23. 14:45

Nagy itt a forgalom, lol :D

seven - 2008. 09. 23. 14:58

jaja, en vagyok a legnagyobb rajongo!

silas - 2008. 09. 23. 15:25

húú hát az 3×01-et megnéztem nekem nagyon bejött, most jön nemsoká a második.

Borcsa_harcsa - 2008. 09. 23. 20:43

fuuuu hat ez nagyon gagyi volt. az elso meg csak- csak de második rész 20. percénél lekapcsoltam. vesztettem egy órát az életemből. :) ha nagyon halálomon megnézem de fuuhhh…nagyon unalmas volt.

Deeroy - 2008. 09. 24. 06:30

03×01

ahogy nézem Tim Kring is megunhatta, hogy azt haluzzák az emberek, Slyar agyakat eszik :DDD

numberone - 2008. 09. 24. 10:16

Hollywood…elszabadul a vírus…

az összef ..of the dead című horror
28 nappal és 28 héttel később
Resident Evil
itt mind elszabadult a vírus.

és milyen jó kis filmek lettek.

(és akkor a shaun of the dead-ről nem is szóltam) :D

Ponty Béla - 2008. 09. 25. 06:57

Én azon gondolkodtam el tegnap, hogy tulajdonképp mi a büdös francot akarnak a szereplők? Főleg a politikusok. Világuralom? Több pénz? Akármi? Bizonyára akármi lehet… :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz