login |

A tiedé mekkora?

2008. 01. 19. 15:06 - Írta: winnie

273 hozzászólás | kategória: dvd, elmélkedés

És, ahogy ígértem. Miután kielmélkedtük magunkat a sorozatDVD-kről, ideje előrántanunk a farbát. A koncepció még anno a Kispad blog egyik bejegyzése alapján született: ők az “amilyen a táska, olyan a gazdája”-elv alapján arra kérték az olvasókat, hogy mutassák meg, hogy mi van a táskájukban – érdemes csekkolni a linket, tanulságos. Mi természetesen ugyanezt sorozatDVD-vel játszanánk el, ha lesz elég “jelentkező”, ha meg nem, akkor kénytelenek lesztek beérni az én polcommal:)

A feladat mindössze annyi, hogy fényképezd le a sorozatDVD-idet (figyelem! csak eredeti DVD-k játszanak, esetleg rajongói borítókkal ellátottak), töltsd fel a képe(ke)t saját szerverre vagy ingyenes képmegosztó tárhelyre (például: kepfeltoltes.hu imageshack.com) és linkeld be kommentbe a képet, amit mi a tovább mögé kiteszünk képként. (Fontos! Lehet, hogy a link nem fog azonnal megjelenni, mert a rendszer spamnek hiszi, de figyelünk és élesítjük, amint észrevesszük, vagyos nem vész el semmi.)

Ha gondolod, írhatsz is a gyűjteményedről, esetleg további terveidről, sztorizhatsz – ld. az amerikai és magyar Comeback 1. évadomat egymás mellett. Megrendeltem, mert gondoltam nincs az az isten, hogy itthon is lesz, erre a rendelés elküldése után másnap jött a hír… Szép.

Csak sorozatDVD-kről van szó, nem baj, ha 1 vagy 10 képen 200 van. Aki nagy DVD-s, de csak filmjei vannak, annak sincs miért keseregnie, hiszen human filmes blogján DVD-gyűjteményeket lehet linkelni.

Persze az egész az én kíváncsiságom kielégítésére szolgál, de hátha más is érdekesnek fogja találni és persze úgy fair, ha a saját polcommal, illetve polcaimmal kezdem a fényképek sorát, valamint az én leírásommal. Akit érdekelnek a képek, klikkeljen a továbbra – a kommentbe linkelt fotókkal folyamatosan frissítjük a bejegyzést, így érdemes lesz visszanézni. Ki a legnagyobb sorozatDVD-mogul?

winnie

Íme az én polcaim – a szöveg alatt. Annak ellenére, hogy tényleg csak azt veszem meg, amit nagyon akarok birtokolni (értsd: hiába jó a Buffy, a Millennium – spórolok), már majdnem 4-et foglalnak el a DVD-k és bár a filmek 5 és felet, de rohamosan csökken a különbség. Alapfilozófia, hogy ne vigyem túlzásba: ami kell, azt megveszem, ár nem számít (persze, ha van időm, várok kedvezményre). Csak azért viszont nem veszek meg valamit, mert olcsó.

Remélem, hogy nincs semmi kölcsönadva, az viszont biztos, hogy pár friss magyar kiadás: Columbo S1, Alias S1, House S1, 24 S6, plusz a régiek közül a Csengetett, Mylord? nincs megvéve. Mint ahogy tuti vétel lesz, ha megjelenik az Ally McBeal és az X-akták.

A sorozatDVD-k zöme R1-es külföldi, ezekből a Lost S3 és a Criss Angel: Mindfreak S3 még úton van és érdekesség a reality-k DVD-verziója (Survivor, Amazong Race, Project Runway), mert az ember azt gondolná, ha létezik valami, amiben nincs újranézési potenciál, az a végső győztesre kihegyezett valóságshow.

De, mint említettem, hörcsög vagyok és bármikor újranézek egy Survivor-évadot, mert hihetetlen módon elfelejtem, hogy mi történt 1-2 éve. (Az más kérdés, hogy egy ideje a Survivor és az Amazing Race is megállt a megjelenésben, ráadásul “egyet az elejéről, egyet a végéről” filozófiával jöttek a részek, így lyukacsos lesz az összkép, de nem bánom.

Persze ezek a képek csak mennyiséget mutatnak, minőséget nem, de abszolút extrapárti vagyok és az R1-es DVD-k zöme remek csomagolással is bír, nem csak egyen slimtokokkal. De ez megint nem kizáró tényező, csak jól esik füzetet lapozgatni és szép kiadást bámulni. Gondolom mindenkinek van ilyen nyavalyája. Nekem a sorozatok. Ezzel szerintem nem mondtam újat.

És, íme a képek. Aki a címekre kíváncsi, klikkel képet nagyíthat.

dvd-polc-1-kis.jpg

dvd-polc-2-kis.jpg

seven

4 dvd-ből álló gyüjteményem :DD majd még meglesz a vm összes, alias összestöbbi illetve lost összestöbbi aztán kész. nem vagyok gyüjtő.

seven-dvd.jpg

Dömdödöm

domdodom-dvd.jpg

Annatar

A Dűne a kakukktojás, de nem akartam teljesen átrendezni a polcot :P A másik végén pedig pár minisorozat van (Blackpool, Casanova, Dinotopia). A Firefly mellett a fémdobozos Serenity van.

annatar-dvd.jpg

ace05

egyenlöre ez a kettő!Tervezem még beszerezni a 24 többi évdját a weeds 1,2 évadját,joey s01,prison break-s01 és a narancsvidék 1-3 évadjait

a 24 hatodik évadját tegnap vettem meg eddig az első öt részt néztem meg …hát mint mondjak rendesen vannak benne fordítási hibák a leges legjobb amin jót röhögtem hogy a hard drive ot keménylemeznek fordítoták!

ace05-dvd.jpg

vape

vape-dvd1.jpg

vape-dvd2.jpg

ancsie18

Á, ez enyém egészen kicsi. A Drótot még nem láttam, de iszonyat olcsó volt, ezért megvettem. Ha jó lesz, megveszem a többi részét is. A LOST-ot és a Született feleségeket egészen biztos meg fogom venni, a Hősöket ha jó lesz. Ezen kívül az Elit alakulatot, a Twin Peakset és a Day Breaket vettem tervbe, de majd ha olcsóbb és szinkronos kiadások lesznek.

ancsie18-dvd.jpg

hady

en most csak igy tudom megmutatni, de a polcon is pont igy neznek ki a sajátkészítésű borítók.

hady-dvd-kis.jpg

Hojzi

ezek customcoveres avik :( de jól mutatnak legalább :) a többit meg lustaság miatt még nem pakoltam ki a polcra.

hojzi-dvd.jpg

Seeley Booth

Csináltam most a telefonommal képeket az én eredeti sorozat DVD-imről. Megnézve winnie-t (a többiekét is mindjárt lecsekkolom) az enyém természetesen eltörpül mellette: Smallville 1-2-3; ER 1-8 (a második és harmadik évad nincs a képen, a héten vitte el a nővérem, megkell bíznotok bennem, majd utólag ha kéritek lefotózom:D); Rejtályek városa 1; Harmadik műszak 1; Lost 1-2; Nip/tuck 1; Odaát 1 ; Grace klinika 1; bsg 1; House 1

természetesen kiírva vannak még, főleg meg nem jelent (itthon) sorozatok, nyomozósok, sok csi, csi_ny, ncis évadok; rejtályes vírusok nyomában; Over there…stb.

Tervbe van véve a vétele: ER 9; House 2 (mármint amik mostanában fognak megjelenni, azok közül). Filmjeim száma kb. 200 (mármint eredeti), ha lesz időm elkezdem kategorizálni is, ráférne már a gyűjteményre.

Szóval a képek a soriDVDkről, sorry a minőségért:

seeley-dvd1.jpgseeley-dvd2.jpgseeley-dvd3.jpgseeley-dvd4.jpg

CaWarin

Nem nagy, viszont az enyém :P De nem vagyok addikt. Egyáltalán nem. Tényleg.

cawarin-dvd1-kis.jpgcawarin-dvd2-kis.jpg

Bateman

Sajnos a 24 sorozat és a Sírhant művek nincs itthon, de itt van a sorozatos részleg

bateman-dvd.jpg

Stagyar-zil-Doggo

Alias, Buffy, Dark Angel, Star Trek TNG, Star Trek DS9, Babylon 5, Tru Calling, The West Wing, Sports Night, Twin Peaks S1, Silk Stalkings S1, My So-Called Life, Bones S1, Firefly, Point Pleasant, BSG 2003

stagyar-zil-doggo-dvd-kis.jpg

stagyar-buffy-kis.jpg

Phoebe Buffay

kicsit sárga, kicsit kevés, de legalább mind az enyém :)

phoebebuffay-dvd-kis.jpg

noimporta

A képről hiányzik a Heroes és Alias 1. szezon magyar verziója, azok épp kölcsönben vannak. Én egyébként általában akkor szoktam megvenni az R1-es dvd-ket, amikor épp akció van az Amazonon, ezért is virít ott az a teljes Three’s Company és 21 Jump Street – átlag 15 dollár volt egy szezon, ennyiért meg egyszerűen képtelen voltam otthagyni őket :D És persze amint lesz megint akció (na meg pénzem), tovább fog nőni a sor… :)

noimporta-dvd-kis.jpg

Mitisz

Nem túl sok , de majd gyarapodik :) Egyenlőre csak ennyi :) A Lost kötelező vétel volt , harmadik évad is biztosan , amint megjelenik nálunk , ott fog figyelni a “gyűjteményemben” :) Jól jönne még a Six Feet Under , Twin Peaks , Dexter összes , dehát kevés a pénz , sok a sorozat :)

mitisz-dvd.jpg

Moebius

Az élő és a cancel-szekció

moebius-dvd1-kis.jpg

moebius-dvd2-kis.jpg

Samu

Nos, nem viszem túlzásba, de legalább magasan tartom a mércét :-))

samu-dvd.jpg

Joe-ker

Elég gyatra minőség (telefonnal, félhomályban), szóval nem biztos, hogy látszik, de balról jobbra:

One Tree Hill s1 American Dad s1/1 Bones s1 Battlestar Galactica Miniseries Battlestar Galactica s1-2 The Comeback Firefly The Pretender összes (s1-4 plusz a két film) Alias díszdoboz Angel díszdoboz Buffy díszdoboz.

Fektetve: The Office US s1 Wonderfalls Friday Night Lights s1

Magyar szekció (lol): Szívek szállodája s1-4 Batman első kötet

Ezek azok, amik itt vannak nálam. Amúgy még az amazonos kosárban ott van egy csomó cucc, csak sóher dög vagyok, és várom az akciókat :D

joeker-dvd1-kis.jpg

joeker-dvd2-kis.jpg

KapasiT

Az én gyűjteményem még elég kicsi. Mindig megvárom, hogy akciós legyen és akkor megveszem! Persze vannak kivételek! A következő DVD amit megveszek az a Buffy lesz!

kapasit-dvd-kis.jpg

Stavros

stavros-dvd.jpg

kisqqcs

Egyedül egy House első évad hiányzik belőle, de a többi itt van :). Álmaimban persze nagyobb…

kisqqcs-dvd.jpg

SpeedyX7

Sajnos tárolási gondokkal küzdök, emiatt csináltam egy kis “kirakodóvásárt”:

speedyx7-dvd-kis.jpg

essence

essence-dvd1.jpg

essence-dvd2-kis.jpg

N-Gage

Szolid kis “sorozat kollekcióm”.
Jövő hónapban még jön a Band of Brothers (Elit alakulat) és szeretnék még szert tenni, egy ALIAS-ra is…azért egy Hősök se ártana :)

ngage-dvd1.jpg

ngage-dvd2.jpg

kihaeennem

Legközelebb a 24 6. évadjával és a Scrubs 2. évadjával fog bővülni a gyűjteményem.
A legtöbb sort, ami még nem teljes, folyamatosan gyűjtöm be, ahogy megjelennek.
Hosszú távú terveim közt szerepel a Melrose Place, Boston Legal és néhány Star Trek sorozat ( TOS a felirat miatt, vagy DS9, esetleg Enterprise ) begyűjtése külföldről…hogy lesz-e belőle valami, az a jövő titka! ;)
A magyar kiadások közül is nagyon sok minden be van tervezve.

kihaennem-dvd2-kis.jpg

kihaennem-dvd1-kis.jpg

sixx

sixx-dvd1.jpg

sixx-dvd2-kis.jpg

sixx-dvd3.jpg

sixx-dvd4.jpg

sixx-dvd5.jpg

sixx-dvd6.jpg

sixx-dvd7.jpg

XTC

Bocsesz a sok képért, de tárhelyhiány van otthon (fizikai értelemben) ezért van szanaszét és filmes DVD-kkel keverve. Ugyanilyen okok miatt néhány polcon két rétegben – tudom hülye szójáték :) – vannak a DVD-k és nem volt kedvem most szétpakolni, így csak egy részük látszik.

xtc-dvd1.jpg

xtc-dvd2-kis.jpg

xtc-dvd3-kis.jpg

xtc-dvd4-kis.jpg

xtc-dvd5.jpg

xtc-dvd6.jpg

xtc-dvd7.jpg

xtc-dvd8.jpg

xtc-dvd9.jpg

xtc-dvd10-kis.jpg

xtc-dvd11.jpg

xtc-dvd12.jpg

xtc-dvd13-kis.jpg

xtc-dvd14-kis.jpg

xtc-dvd15.jpg

xtc-dvd16-kis.jpg

Alice

Jövök én is! Nálam a műfajok kissé vegyesek. A 2. képen az a nagyon fényes az Earth 2, ha vki nem tudná elolvasni, mellette Forsyte Saga. A többi cím kivehető.

alice-dvd1.jpg

alice-dvd2.jpg

273 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2008. 01. 19. 15:20

képet beilleszteni nem lehet kommentbe, csak inkelni, cserébe mi beillesztjük a bejegyzésbe.

ha a link nem jelenik meg, nem veszett el, csak a spamszűrű utólagos moderációra küldte nekünk. ilyenkor amint tudjuk, visszarakjuk!

tOcikA - 2008. 01. 19. 15:23

szép kis gyűjtemény:) én winyót tudok fényképezni:D a survivornak van köze a discoverys survivorman-hez?

winnie - 2008. 01. 19. 15:25

semmi:)

Karajjj - 2008. 01. 19. 15:26

winnie ha megengedsz egy kérdést :D

a michael palin utifilmek közül, melyikben van az amikor csernobilban is járt?

Zidane66 - 2008. 01. 19. 15:27

És akkor mihez van?:)

Egyébként a David Copperfield a kakuktojás a képen.O_o

csocs44 - 2008. 01. 19. 15:28

irigylésre méltó szép gyűjtemény. A hézagogkban mi volt ?:)

Karajjj - 2008. 01. 19. 15:29

egy kis guglizás után megtaláltam, asszem meg is veszem :D

winnie - 2008. 01. 19. 15:30

“a michael palin utifilmek közül, melyikben van az amikor csernobilban is járt?”

palin nagyjából a feleségemé, én még nem vagyok vele sehol.

“Egyébként a David Copperfield a kakuktojás a képen.O_o”

nem is, mert a twin peaks – tűz jöjj velem. a copperfield-dvd nem mehetett a filmek közé, de criss angel mellett elvan, meg végülis az éves copperfield-special-ökből van összeállítva.

Dylan - 2008. 01. 19. 15:30

Grat winnie! nekem lenne egy kérdésem hozzád, a survivor és TAR dvdken az angol hang mellé van rajta angol felirat is? Mert sajnos a hallás utáni “real time” fordításom még nem tökéletes, de a felirat sokat segítene! köszi

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 15:30
tufee - 2008. 01. 19. 15:32

Hát winnie, ennyi DVD után én is kedvet kaptam a gyűjtésre! :D Azt hiszem a Michael Palin dokukkal kezdem, jól néznek ki így együtt.

winnie - 2008. 01. 19. 15:32

a linkeket lehet, hogy megeszi a spamszűrő, de figyeljük őket.

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 15:32

akkor nem baj ha nem jelenik itt meg?

mert lenne még mit küldenem! :)

Human Insect - 2008. 01. 19. 15:32

dömdödöm: az mind sorozat? O_O

danny - 2008. 01. 19. 15:33

képbe nemtudom megmutatni, de elmondom hogy a negyede a tiédnek, ha nem kevesebb :D

tufee - 2008. 01. 19. 15:33

Oké, Dömdödöm nyert! :D

seven - 2008. 01. 19. 15:38

4 dvd-ből álló gyüjteményem :DD

http://img131.imageshack.us/img131/438/lost3ug2.jpg

majd még meglesz a vm összes, alias összestöbbi illetve lost összestöbbi aztán kész. nem vagyok gyüjtő.

danny - 2008. 01. 19. 15:39

Hátigen… a falrafelszerelt polcok sora nekem is csak porosodik, ahogy a pénztárca is :D

Mammut - 2008. 01. 19. 15:39

“képbe nemtudom megmutatni, de elmondom hogy a negyede a tiédnek, ha nem kevesebb”

soriból nekem meg kb. fele ennyim van

Mammut - 2008. 01. 19. 15:41

seven: hehe, lostos bábúk :D
no igen, az, amit nem merek elkezdeni gyűjteni, hülye vagyok, és nem érném be 4-5 bábúval / film / sori, minden kéne :D

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 15:44
Tyler Durden - 2008. 01. 19. 15:45
Tyler Durden - 2008. 01. 19. 15:46

upsz h ide a sorozat jon csak sorry:D

bél - 2008. 01. 19. 15:58

Dömdödöm gratula:) és ez mind eredetben? Komoly!

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 15:59

igen ez mind eredeti

Qki - 2008. 01. 19. 16:00

Ehhez gratula, Dömdödöm! Mivel foglalkozol, hogy ennyire nagy a készlet?:-) Így, pályaválasztás előtt jól jönne az infó.

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:02

köszi

szerintem nem az a lényeg mivel foglalkozik az ember,hanem az elhivatotság.

dzsiaj - 2008. 01. 19. 16:04

na ja, de te valamelyik kiadónál dolgozol, ha jól emlékszem:P

vape - 2008. 01. 19. 16:04

Hát, Dömi gyűjteménye mellett én inkább nem is teszem közzé az én gyűjteményemet ;)

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:04

nem nyert

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:05

dzsiaj

ez sem nyert,de szerintem ezt tök felesleges firtatni,mert nem ez számit mint mondtam.

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:06

Vape

lássuk csak!!!! :)

friendsfan - 2008. 01. 19. 16:06

dömdödöm, lehet hogy bunkó a kérdés, és nem publikus, de mi a melód? Vagy esetleg nagyon ár alatt veszed a DVD-ket? :)

RexpecT - 2008. 01. 19. 16:06

Dömdödöm … hasztak*rva életbe … q[o.O]p

dzsiaj - 2008. 01. 19. 16:06

Ja, mikorra elküldtem, csak akkor láttam, hogy írtad, szal sorry a firtatásért, csak ha jól emlékszem elsők között szoktál szólni megjelenésekkor, ebből feltételeztem.

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:06

a filmjeim 90%-át az Xpress.hu-n veszem!

Tyler - 2008. 01. 19. 16:07

Dömdödöm szoktál te unatkozni? Egyébként szép gyüjtemény…

JBG - 2008. 01. 19. 16:07

én most csak a filmjeimet tudom lefotózni, a sorozatokat nem ( nem is lenne sokmindent sorikból)

Jók a Lost bábuk, nekem a Jack Bauerek vannak kinézve ( ami épp elfogyott :( )

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:07

dzsiaj

csak fanatikus vagyok és jók a kapcsolataim a kiadóknál :)

Serpentinn - 2008. 01. 19. 16:07

Nem kéne átmenni nagyon OFF-ba, bár tény, hogy releváns a kérdés. Ehhez a gyűjteményhez pénz kell, ahhoz pedig egy nagyon klassz meló – ez az elhivatottság rizsa elég demagóg ( egy elhivatottság + szerencse kombó már reálisabb). Mindenesetre én is gratulálok, kár, hogy nekem nem jött össze az élet.

ace05 - 2008. 01. 19. 16:08

http://kepfeltolto.hu/i/?21422
egyenlöre ez a kettő!Tervezem még beszerezni a 24 többi évdját a weeds 1,2 évadját,joey s01,prison break-s01 és a narancsvidék 1-3 évadjait

a 24 hatodik évadját tegnap vettem meg eddig az első öt részt néztem meg …hát mint mondjak rendesen vannak benne fordítási hibák a leges legjobb amin jót röhögtem hogy a hard drive ot keménylemeznek fordítoták!

speedle - 2008. 01. 19. 16:09

dömdöm: ez azé nem kutyafüle….:D gratula

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:09

ez közel 10 év gyűjteménye!

Kaktusz - 2008. 01. 19. 16:09

most csorog a nyálam… főleg a Monk-pakkokért. be kéne már nekem is ruházni…

Avolka - 2008. 01. 19. 16:11

Dömdödöm, darabszámra mennyit rejtenek a képek?

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:11
Squeegy - 2008. 01. 19. 16:11

Dömdödöm elveszel feleségül?:D

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:12

olyan 1300,de volt már majdnem 1700 is csak szanáltam.

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:13

bocsi de szeptemberben házasodtam :)

Avolka - 2008. 01. 19. 16:14

Gyerek miatt vagy ennyire csíped a rajzfilkultúrát?

Avolka - 2008. 01. 19. 16:14

Na, mivel előttem szóltál, így félreérthető lett egyből: a sok mese Miattad van, vagy “szerelemgyümölcsök” okán?

Phoebe Buffay - 2008. 01. 19. 16:15

offtopic tudom de nem bírom megállni, annak ellénre, hogy tényleg nem vagyok minőségmániás, de nézzétek már meg winnie képén Az elnök emberei és Sírhant művek például, hogy néznek ki az egyes évadok egymáshoz képest? ezen mindig ki tudok akadni… fizet az ember érte 5-7x 8000 forintot és akkor így néz ki a polcon, ahány évad annyi méret, ahogy épp sikerül csomagolni, digi, slim, mintha csak azon múlna mi akad a kezükbe …grrrrrr

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:15

miattam és a párom miatt is,gyerek még 1-2 év múlva lesz kb.

tOcikA - 2008. 01. 19. 16:15

Dömdödöm, ha nem egy DVD boltot üzemeltetsz, akkor grat!

Annatar - 2008. 01. 19. 16:16

http://annatar.uw.hu/sajat/dvd/gyujt.jpg

A Dűne a kakukktojás, de nem akartam teljesen átrendezni a polcot :P A másik végén pedig pár minisorozat van (Blackpool, Casanova, Dinotopia). A Firefly mellett a fémdobozos Serenity van.

Sabakolsa - 2008. 01. 19. 16:19

1300, vazze… és ez mind eredeti, a filmek is?

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 16:20

igen

winnie - 2008. 01. 19. 16:22

“offtopic tudom de nem bírom megállni, annak ellénre, hogy tényleg nem vagyok minőségmániás, de nézzétek már meg winnie képén Az elnök emberei és Sírhant művek például”

igen, igen. ez sajnos így van, elég gáz,

ráadásul a belső is hol ilyen, hol olyan, a lemeztípus is váltakozik.

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 16:25

Á, ez enyém egészen kicsi. A Drótot még nem láttam, de iszonyat olcsó volt, ezért megvettem. Ha jó lesz, megveszem a többi részét is. A LOST-ot és a Született feleségeket egészen biztos meg fogom venni, a Hősöket ha jó lesz. Ezen kívül az Elit alakulatot, a Twin Peakset és a Day Breaket vettem tervbe, de majd ha olcsóbb és szinkronos kiadások lesznek.

http://kepfeltoltes.hu/080119/DSC00278_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Rickardooo - 2008. 01. 19. 16:29

LOL!
Ugy 1000db DVD-vel több filmed van mint nekem!
Gratula szép gyűjtemény!!!:)

Sabakolsa - 2008. 01. 19. 16:31

Ezt a “versenyt” évente meg lehetne rendezni, s akkor lenne egy abszolút kategóriás győztes ( vélhetően egy darabig DömDöDöm uralná a frontot), meg egy relatív kps.-es, tehát, hogy 1 év alatt milyen mértékben gyarapította az illető a készletet. Az abszolút kategória győztese pedig, látván, hogy az adott esztendő relatív győztese milyen nagy erőfeszítéseket tett abban a tekintetben, hogy letaszítsa őt a trónról, ajándékképp adhatna 4 db DVD-t a másik élen végzőnek? Na, benne vagytok? DömDöDöm?:-)

Roll - 2008. 01. 19. 16:32

Dömdödöm, leesett az állam. :)

vape - 2008. 01. 19. 16:33
Mefi - 2008. 01. 19. 16:35

Hűha, minden tiszteletem azoké, akiknek ilyen durva gyűjteményük van. Majd egyszer, ha lesz komoly fizetésem, akkor. Mondjuk az Alias összest kinéztem, de hát egy kisebb vagyon.

a. - 2008. 01. 19. 16:36

http://mr-a.hu/trash/img_0238.jpg

meg van kb 20-25 kolcsonadva, lakasba mashol szetszorva, de a lenyeg latszik ;]

viszont leallok a dvd-vel, bluray/hddvd lesz, mihelyst eldol melyik a meno.

api - 2008. 01. 19. 16:38

Végre láthatjuk winnie híres “vakon berendelt” boomtown-ját :)

hady - 2008. 01. 19. 16:38

en most csak igy tudom megmutatni, de a polcon is pont igy neznek ki:
http://www.cjb.net/images.html?a31c1.jpg

vape - 2008. 01. 19. 16:40

Elvileg úton van még a Fawlty Towers is… csak ideér egyszer :)

deus - 2008. 01. 19. 16:51

Én meg csodálkoztam, hogy minek adják ki dvd-n a Survivort. Azt hittem nincs olyan aki megveszi:)
(Ugy értem, hogy az nekem ilyen egyszernézős volt)

Annatar polca elég szimpatikus…én is kb ezeket vettem tervbe…na meg persze a 24et szeretném egyszer végig…

api - 2008. 01. 19. 16:59

Aki szeret gyűjteményeket nézegetni annak érdemes átfutni ezt a fórumot

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=4940

Human Insect - 2008. 01. 19. 16:59

a: nagyjából már eldőlt

rhynn - 2008. 01. 19. 16:59

hardy: jól néz ki, főleg a stargate. Kár, hogy a 10. évadban kiábrándultam belőle, így azt nem fogom megvenni.

Nekem csak könyvből, meg X-Box játékból vannak ekkora készletek, filmet mostanában (az X-box megvásárlása óta) nem nagyon veszek.

hboy - 2008. 01. 19. 17:02

érdekelne sixx gyüjteménye:))

hady - 2008. 01. 19. 17:05

koszi rhynn, amugy hady vagyok :)

rhynn - 2008. 01. 19. 17:07

javítanék, szóval könyvekből, xbox játékokból és focimezekből van komolyabb gyűjteményem. (8-9 Barcelona, Toronto Maple Leafs, Tottenham, brazil válogatott, stb. mezek. :D

Hojzi - 2008. 01. 19. 17:09

http://kepfeltoltes.hu/080119/Nokia7360___009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezek customcoveres avik :( de jól mutatnak legalább :) a többit meg lustaság miatt még nem pakoltam ki a polcra

winnie - 2008. 01. 19. 17:13

nekem is van vagy 5 skót mezem:)

Zsoltee - 2008. 01. 19. 17:15

most tök komolyan(lehet csak vak vagyok :) ) én egy house dvd-t se láttam a gyűjtemények között

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 17:19

enyimáben ott van :)

The_Daemon - 2008. 01. 19. 17:21

“enyimáben ott van :)”
Valahogy sejtettem ;) :D

Dömdödöm - 2008. 01. 19. 17:22

nekem a fenti képekből majdnem az 1/3 lemaradt :(

hady - 2008. 01. 19. 17:25

rossz nezni hogy a Lost ek nem kepesek olyan boritot csinalni amik illenek egymas melle teve :)

Dohi - 2008. 01. 19. 17:26

nem fotozgatnek, mivel lusta vagyok, meg egyelore nem is nagyon van mit sajna.

amik teljesek:
– firefly
– tru calling
– csengetett, mylord? (magyar diszdoboz)
– office (uk) (magyar kiadasok)
– waczak szallo (ez is)
– kingdom hospital (ez is, de legalabb az extrakat nem sporoltak le valami miatt)

amiket elkezdtem, de egy reszuk meg hianyzik, esetleg meg sem jelent, vagy meg fut is a sorozat:
– rem rendes s1-4 (5k/evadra varok :))
– weeds s1 (s2 is nemsokara)
– coupling s1 (s2 nemsokara, es a 3-4 is hatha meg iden)

a wanted listam pedig valami ilyesmi:
– monk (az s1-5 dobozt idenre tervezem)
– buffy (complete series box szinten iden kene, jo nekem az ujrakiadott nem-olyan-dizajnos is)
– scrubs (ezt is majd egyben, amikor megfizetheto lesz)
– futurama (a sorozat egyben, az uj filmek meg majd)
– simpsons (ebbol jo lenne szinkronos szekhelyi miatt, dehat…)
– office us (az 1. evad olcsobb, nemsokara beszerzem talan, a tobbit meg ki tudja, mikor)
– dead zone (king miatt, de hatha tetszeni is fog :))
– nightmares & dreamscapes (szinten king, de ez legalabb reszben jo)
– two pints (2 vagy 4 evad szinten erre az evre tervezve, de majd meglatjuk – meg azt is, hogy a 7. az utolso lesz-e)
– green wing (ez egyelore baromi draga, ugyhogy pihi)

ezeket meg meggondolom/egyeb kriteriumok:
– extras (ha jon nalunk, 2k/evadert valszeg lecsapok ra)
– everwood (ebbol elobb jelenjen meg legalabb kint mind)
– wonderfalls (r2 verzio jo lenne belole, eselytelen szerintem)
– what about brian (szinten r2-re varok, szinten hiaba, gondolom)

a south park, a gg es a vm pedig olcso kellene, hogy legyen, mivel az sp baromi sok evados, a gg es a vm pedig nem igazan kulonallo reszes, ergo az ujranezesi valoszinuseg szinte nulla, de azert megis…

Venusz - 2008. 01. 19. 17:28

Hát én elbújhatok ezek mellett a gyűjtemények mellett :) Fényképet nem tudok küldeni, de úgyis csak West Wing, House, Studio60, GA és Abigél van, a többi mind írott.
Persze a West Wingből megszereztem az összeset, mire kijött egyben, és most majd megőrülök egy olyan díszdobozért, aminek a képét itt láttam a junkien.

RexpecT - 2008. 01. 19. 17:29

1300 film 1000 ft al számolva is 1,3 milla o_O.

JBG - 2008. 01. 19. 17:31

A Stargate tényleg nagyon mutatós, magát a sorozatot nem szeretem amúgy.
Focimezből nekem is van egy pár, főleg Inter, meg Loki. ( na kíváncsi vagyok, megkövez valaki? )mega könyvhűjteményem is elég szép.Mondjuk én ott, főleg szépirodalomnál csípem az antikváriumos, kicsit megkopott, megfoszlott, viseltes példányokat, ad a könyvnek valami furcsa aurát (respektet? méltóságot? fene tudja) meg ugye ott fillérekért adják.Plusz zne CD-k.

hady - 2008. 01. 19. 17:33

amugy a stargate DVD borito sajat keszites

rhynn - 2008. 01. 19. 17:36

OFF
JBG: én fantasy irodalmat gyűjtök angol nyelven.

ON

A könyveknél is sajnos felmerül, hogy képtelenség egy 5-6 részes sorozatot is egységes kiadásban összeszedni. George R.R. Martin megvan 4 könyve 5 kötetben 3 kiadásban és 2 méretben. De Robert Jordan 11 könyvéből is van vagy 3 féle kiadás… A Legdurvább a három kötetben 3 méretű R.Scott Bakker,ott legalább így a dizájn egységes volt.

Sajnos sorozatoknál is előfordul ez, pl. a Lostnál

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 17:42

Csináltam most a telefonommal képeket az én eredeti sorozat DVD-imről. Megnézve winnie-t (a többiekét is mindjárt lecsekkolom) az enyém természetesen eltörpül mellette: Smallville 1-2-3; ER 1-8 (a második és harmadik évad nincs a képen, a héten vitte el a nővérem, megkell bíznotok bennem, majd utólag ha kéritek lefotózom:D); Rejtályek városa 1; Harmadik műszak 1; Lost 1-2; Nip/tuck 1; Odaát 1 ; Grace klinika 1; bsg 1; House 1

természetesen kiírva vannak még, főleg meg nem jelent (itthon) sorozatok, nyomozósok, sok csi, csi_ny, ncis évadok; rejtályes vírusok nyomában; Over there…stb.

Tervbe van véve a vétele: ER 9; House 2 (mármint amik mostanában fognak megjelenni, azok közül). Filmjeim száma kb. 200 (mármint eredeti), ha lesz időm elkezdem kategorizálni is, ráférne már a gyűjteményre.

Szóval a képek a soriDVDkről, sorry a minőségért:

http://www.kepfeltoltes.hu/080119/sorik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/080119/sorik2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/080119/sorik3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/080119/sorik4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

;)

CaWarin - 2008. 01. 19. 17:46

Nem nagy, viszont az enyém :P

http://feketenarancs.extra.hu/sorozatok01.jpg
http://feketenarancs.extra.hu/sorozatok02.jpg

De nem vagyok addikt. Egyáltalán nem. Tényleg.

(Sz’al ha bekerülnék a főcímbe, akkor 7 addikt és 1 nem-addikt féleséget várok :))

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 17:48

Amúgy jó ez a dolog, megismerni kicsit a másikat :D Lehetne egy olyan is hogy kisebb bemutatkozás-os post, addiktoknak :D

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 17:49

“ha a link nem jelenik meg, nem veszett el, csak a spamszűrű utólagos moderációra küldte nekünk. ilyenkor amint tudjuk, visszarakjuk!”

ezt csak most olvastam el :O

én hosszú hszbe küldtem el a listámat, leírást és képeket, remélem meglesznek :O

Dohi - 2008. 01. 19. 17:50

off
konyvek egyseges kiszereleserol mar reg leszoktam, hala a remek magyar kiadoknak (dvd-nel legalabb a tokok ugyanakkorak :)). regebben legalabb a rovidebb sorozatokat probaltam egysegesen venni, altalaban keves sikerel, most meg mar az sem erdekel, ha egy trilogia 3 kotete 3 kulonbozo meretu/kiszerelesu/akarmi, a lenyeg, hogy meglegyen. hosszabb (10-20-50 reszes) sorozatoknal pedig (nem konyvkiadok teljes repertoarjara gondolok, hanem pl. ed mcbain 87-es korzetes konyveire) nyilvan meg eselytelenebb az egyseges kiadas.
on

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 17:50

Kupi! Csak mondom, hogy a Rém rendes évadok fent vannak a két aukciós oldalon, azt hiszem 3500.- vagy 4000.-/évad, és vadi új, eredetiek!

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 17:54

Seeley, mint lány a lányére, érdekel a gyűjteményed! Remélem hamar kiteszik… :P

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 17:56

Ancsie: én is :D Ide irtam be kommentbe, nem akarnám újra írni :D Amúgy azért nem valami nagy, főleg winnie-hez képest, de folyton gyarapszik :D

JBG - 2008. 01. 19. 17:57

rhynn : én a fantasyt annyira nem kedvelem, bár respekt meg minden, csak nem köt le. de gondolom hogy ott amolyan illusztrált borítók dominálnak, meg talán azoknál nincs is akkora elhasználódottság és nem annyira régiek.
Szépirodalomnál a jó öreg világirodalom remeki-sorozat viszonylag egységes, a jó öreg érdes fedéllel, csak ott ugye 1 korszak 1 színvilág, és némelyik ocsmány lila.

Jó nagy OFF-arc vagyok sorry

Human Insect - 2008. 01. 19. 17:58

aktiváltam, de tényleg nem kell mindnél jelezni. nézzük a spam foldert folyamatosan és csak az offtopik nő (offtopik alatt most a “nem jelent meg” kommenteket értem)

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 18:01

Köszi, szóval Ancsie és töbiek, kicsit feljebb láthatjátok a soriDVDimet :)

Amara - 2008. 01. 19. 18:01

az amazon.com-ról rendelni mennyibe kerül? úgy értem a postaköltség nagyon sok?

Bateman - 2008. 01. 19. 18:02

Sajnos a 24 sorozat és a Sírhant művek nincs itthon, de itt van a sorozatos részleg:

http://img.sarok.org/userimages/1056/2008-01-19_polc.jpg

Zolcsika - 2008. 01. 19. 18:03

Dömdödöm wooooow!! nekem csak a Született Feleségek első évad van meg eredetiben ott is majdnem sírtam mikor kiadtam rá a pénzt xD

bodobács - 2008. 01. 19. 18:03

hű én eddig is bírtam winnie-t, de most aztán a szívembe zártam! még ha a felesége miatt is van ott az Abigél, akkor is :)

CaWarin - 2008. 01. 19. 18:06

És tudtam, hogy valami kimaradt… a CSI 2. évadja :S

lilly1701d - 2008. 01. 19. 18:07

winnie: Láttam a gyűjteményed és rögtön kiszúrtam a Sírhant műveket. A környezetemben senkinek nincs meg, pénzügyileg meg van kötve a kezem és a letöltés (torrent) sem engedélyezett. Lehetne szó arról, hogy kölcsönadod nekem egy rövid időre? (Gyorsan végeznék velük:)))

exile - 2008. 01. 19. 18:12

Ha gyűjtemény: Simpson család 12 évad ; Szívek szállodája 3 évad ; Jóbarátok 10 évad ; Szex és new york 2 évad ; Californication ; Rules of engagement ; Rém rendes csalad 3 évad ; prison break2 évad ; How I met your mother 2 évad ; Irak ; Drót 2évad ; Szülcsi felcsi 3 évad ; Dr house 3 évad ; Scrubs 5évad ; Supernatural 1 évad ; NUMB3RS 1 évad ; Day break ; Lost room ; The black donellys ; Veropnica mars 1 évad ; Justice ; Joey ; Everybody hates chris 1 éva ; Sopranos 5 éva ; Stuio 60 ; Las vegas 3éva ; South park 10évad ; Family guy 2 évad ; 4400 3 évad ; My name is earl 2 évad ; Heroes ; Medium 1 évad ; Surface ; Eureka ; Dexter 2 évad ; Jericho ; 24 3évad ; FNL ; Recue me 1évad ; Firefly ; Weeds 3 évad ; Greys anatomy 3 évad ;Boston legal 1 évad ; Dirt ; Entourage 2 évad ; Class ; The war at home ; Shark ; Nip/tuck 4 évad ; skings ; life ; teachers ; 30rock ; Huff ; Pushing daises ; the loop ; office ; tudors ; tűzvonalban

Phoebe Buffay - 2008. 01. 19. 18:14

Bateman: kés/alatt 2-3 között a Drót 3 évada? Lost évadok külön polcon?? mindjárt odamegyek rendberakni!

Dohi - 2008. 01. 19. 18:18

hmm, winnie utan exile-hoz is be kell torni :D teachers-bol a brit vagy az amerikai valtozat?

des - 2008. 01. 19. 18:21

omg. ti nem vagytok komplettek. :))) ezt nem negativ jelzokent irom, csak ha azt nezzuk, hogy nekem 1 sincs es sosem lesz, ahhoz kepest ez mar elmebetegseg amit itt latok. =D foleg winnie-je es dömdödöm-e.. a tobbit nem neztem meg meg.

node mindenkinek van valami hobbija, eljen annak, ez nem gond nyilvan. :)

junglegymer - 2008. 01. 19. 18:21

exile, de ezek nem eredetik, vagy igen?

Stagyar-zil-Doggo - 2008. 01. 19. 18:27

Alias, Buffy, Dark Angel, Star Trek TNG, Star Trek DS9, Babylon 5, Tru Calling, The West Wing, Sports Night, Twin Peaks S1, Silk Stalkings S1, My So-Called Life, Bones S1, Firefly, Point Pleasant, BSG 2003

http://kepfeltoltes.hu/view/080119/DSCF0718_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080119/DSCF0718_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 18:28

Jungleymer! Nem is lehet neki eredeti, pl a Pushing Daisies első évada még nagyban megy, nem adták ki se.

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 18:31

Vape! Most nézem a képedet! Az elnök emberei még ki sincs csomagolva?! :o Rajta van a fólia, ugye?

lynx - 2008. 01. 19. 18:32

Wazze dömdödöm te merre laksz, mert betörök hozzátok.

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 18:32

Szép gyűjtemény exile :D

Detti - 2008. 01. 19. 18:38

Vape!

La Usurpadora???
De imádtam :))

Detti - 2008. 01. 19. 18:40

Most nagyon irigyellek ám titeket,főleg a Szökés,Hősök,Csengetett,Mylord?,Jóbarátok,ER,Szívek szállodája,Született Feleségek,Kés alatt tulajdonosokat. :((

Chris20 - 2008. 01. 19. 18:41

NA itt szépen kipakolva (már ami otthon van):

http://kepfeltolto.hu/i/?22083

http://kepfeltolto.hu/i/?22084

http://kepfeltolto.hu/i/?22085

Na és szépen sorba rendezve

http://kepfeltolto.hu/i/?22086

És ami hiányzik de megvan:

Született feleségek 1-2-3.évad, A Grace Klinika 1-2-3.évad.

Magoo - 2008. 01. 19. 18:43
Phoebe Buffay - 2008. 01. 19. 18:49

http://img0.tar.hu/trillian/img/33438109.jpg#3
kicsit sárga, kicsit kevés, de legalább mind az enyém :)

Obi1 - 2008. 01. 19. 19:09

“1300 film 1000 ft al számolva is 1,3 milla o_O.”

Hát ha átlagolni akarunk akkor manapság egy új film 3000 forint körül van, díszdobozos kiadványok vannak 15-ért is.És ha azt is beleszámítjuk hogy régebben egy sima egylemezes dvd is 5000 forint volt akkor sokkal több jön ki mint 1,3 millió.Főleg hogy egy sorozat teljes évada 7000-12000 körül van.
Úgy 5-5,2 millió forint közöttire tippelek.

Bala - 2008. 01. 19. 19:11

fénykép nincs. az én gyűjteményem: az elit alakulat , babylon 5 (1-5), firefly, star trek enterprise(1-4), 24 (1-6), Over There, Space Above and Beyond, Rougnecks – Starship Troopers Chronicles, Stargate SG-1 (1-10), Stargate Atlantis (1-4), Battlestar Galactica (1-3), Sleeper Cell (1-2), The Shield (1-6), Lost (1-3), Prison Break (1-3), The 4400 (1-4), Jericho, Tűzvonalban, Triangle, The lost room, Rescue Me (1-4), Invasion Earth

asszem ennyi

winnie - 2008. 01. 19. 19:12

“hű én eddig is bírtam winnie-t, de most aztán a szívembe zártam! még ha a felesége miatt is van ott az Abigél, akkor is :)”

kikérem magamnak:) az abigél az enyémé.

vape - 2008. 01. 19. 19:12

A fene… a Triangle doboz lemaradt :)

ilm - 2008. 01. 19. 19:13

Alias 1. évad, azthiszem erről felesleges fotót készitenem, főleg az eddig látottak alapján:)

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 19:14

Fú, ne is mondd… Én nagyon meggondolom, mit veszek meg, nem engedek meg gyenge láncszemeket a gyűjteményemben… De még belegondolni is rossz, mennyi pénzem van benne… Havi szinten egy tizest biztos elköltök ilyesmire… :S

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 19:16

Magoo! De miért van nálad is mindenen rajta a fólia?! Ez valami új szokás?! :o

JBG - 2008. 01. 19. 19:17

Júúúj, Koltai “trilógia”, fenomenális!

JBG - 2008. 01. 19. 19:19

Pheobe-nek ment

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 19:19

Belegondolva nekem sem kis pénz fekszik már ebbe. Mármint sorozatok és filmek egybe, huh, sok pénz, de ez az egyik hobbim (másik a nagyon sok sportolás), nem sajnálom végülis, olyanok mint az édesgyermekeim :D

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 19:21

Chris20! Nem akarok kötekedni, de a Szökés, a Lost 2. évad meg a Heroes sem eredeti… :S

JBG - 2008. 01. 19. 19:21

Prison Break 1-3 ? Van pár haverod a Fox-nál?

JBG - 2008. 01. 19. 19:22

Ez Balának ment

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 19:22

Seleey, jó neked… Nekem meg a nagyon sok evés és nagyon sok olvasás… :)

Seeley Booth - 2008. 01. 19. 19:24

Az alvást én is felvenném hobbinak, kár hogy kevés idő jut rá gyakorolni :S

geo - 2008. 01. 19. 19:26

Én főleg képregényekre meg könyvekre költök, de amiből biztos meg fogom venni az eredeti DVD-ket is, az a Lost és a BSG, amint befejeződnek, meg egy-két kedvenc film, különösen a SW 1-6 egyben, ha kiadnák.

Más sorozatokból nem érzem azt, hogy de jó lenne, ha meglenne a gyári. A Jó barátok és Rém rendes még ilyen lehet talán, csak mindkettő tíz évad, nem kis beruházás, ráadásul mindkettőt ismételni fogják, amíg világ a világ.

winnie - 2008. 01. 19. 19:29

“Nem akarok kötekedni, de a Szökés, a Lost 2. évad meg a Heroes sem eredeti… :S”

írtam, hogy “figyelem! csak eredeti DVD-k játszanak, esetleg rajongói borítókkal ellátottak” – utóbbiak is nézhetnek ki jól a polcon, még ha nem is felelnek meg a fetételeknek:)

noimporta - 2008. 01. 19. 19:33

Hát ennek én se tudok ellenállni, az én gyűjteményem jelenleg:

http://kepfeltoltes.hu/080119/DSCF2397_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A képről hiányzik a Heroes és Alias 1. szezon magyar verziója, azok épp kölcsönben vannak. Én egyébként általában akkor szoktam megvenni az R1-es dvd-ket, amikor épp akció van az Amazonon, ezért is virít ott az a teljes Three’s Company és 21 Jump Street – átlag 15 dollár volt egy szezon, ennyiért meg egyszerűen képtelen voltam otthagyni őket :D És persze amint lesz megint akció (na meg pénzem), tovább fog nőni a sor… :)

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 19:42

Na jó, ebben igazad van, tényleg ki van írva, csak valahogy mégis olyan fura… Főleg, hogy valaki írta fentebb, hogy lehetne versenyt hirdetni vagy mi, hát azért elég unfair lenne “hamisítványokkal”. Na jól van, befejeztem, mert igazából nekem nincs bajom ezzel, csak én nem raknám ki, ha nem eredeti.

JBG - 2008. 01. 19. 19:47

Szerintem meg jó egy rajongói borító, amennyiben egyéni( a rajongó saját szemszögét tükrözi )tehát nem arra gondolok, hogy letöltöd az eredeti képét netről, és kinyomtatod, hanem tervezgeted, szöszmötölsz vele, a kedvenc jeleneteidet teszed rá, stb. Én főleg a bootleg koncertekkel, meg 1-2 sorozattal így járok el. ( persze nagy a pofám, nem tudom most felrakni ezeket, ahol most vagyok alig van itt valami)

Stagyar-zil-Doggo - 2008. 01. 19. 19:53

http://kepfeltoltes.hu/view/080119/DSCF0719_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hoppá, a Buffy-k lemaradtak, pedig ezek voltak az elsõk, több mint 5 éve. Ha belegondolok hogy akkor még kb. 20K HUF-ba fájt egy szezon…

Coyote - 2008. 01. 19. 19:55

én most nem bombazom le a polcot, legyen eleg annyi h egy 100-as henger + 50 tok boritoval szépen, + a 22 Bond DVD (Casino Royale eredeti!!! :)), már amennyiben ezek szamitanak

winnie - 2008. 01. 19. 20:21

“tényleg ki van írva, csak valahogy mégis olyan fura…”

tudom, tudom, de ha már odaírtam…:)

CaWarin - 2008. 01. 19. 20:27

winnie, te direkt írod el a nevem mindig? :P

nagy W a W :)

winnie - 2008. 01. 19. 20:31

klasszikus hiba. immunis vagyok a kis és nagy betűkre. javítottam:)

Tyler - 2008. 01. 19. 20:38

Winnie hogy birod újranézni a survivor-t? Egyszer nem elég?

Mammut - 2008. 01. 19. 20:44

van, akinek egyszer is sok :P

Phoebe Buffay - 2008. 01. 19. 20:54

ahogy elnézem a képeket, Az elnök emberei feltűnően sokaknak megérte a beruházást

b0bs0n - 2008. 01. 19. 20:56

a season 7 meg 8-at énis simán megnézném még vagy.. sokszor :) adhatná megint az AXN … :\

Mitisz - 2008. 01. 19. 21:17

Nem túl sok , de majd gyarapodik :) :

http://images.netbag.hu/20080119/21144699153.jpeg

Egyenlőre csak ennyi :) A Lost kötelező vétel volt , harmadik évad is biztosan , amint megjelenik nálunk , ott fog figyelni a “gyűjteményemben” :) Jól jönne még a Six Feet Under , Twin Peaks , Dexter összes , dehát kevés a pénz , sok a sorozat :)

Magoo - 2008. 01. 19. 21:41

Ancsie18 ! igazabol vedelem por meg hasonl odolgok
meg nem angyo nszertem kibontan ia dvd ket midnig egy biztonsagai masoaltot ahsznalok a dvd lejcoban :)))

Magoo - 2008. 01. 19. 21:50

Ja tenyleg ez elis feljettem ekarcsonyi ajandek volt magamnak :)))
http://images.netbag.hu/20080119/1200775697187.jpg
http://images.netbag.hu/20080119/1200775746906.jpg

Moebius - 2008. 01. 19. 22:01
Fuller - 2008. 01. 19. 22:25

hady: Az a Stargate borító nagyon jó ^^

pow - 2008. 01. 19. 22:41

bocsi de az elnök embereiből nem csak 7évad készült?
egyébként Aaron Sorkin az isten!

(remélem b0bs0n erről beszéltél)?

Ancsie18 - 2008. 01. 19. 22:53

Vazze, Magoo… Ilyesmiről elfelejtkezni?! :P

btf - 2008. 01. 19. 22:56

winnie, kérdezték már előttem: a Survivorokon van Angol felirat?

Hogyhogy csak ezeket adták ki? (1-2,7-10)

winnie - 2008. 01. 19. 22:59

ahogy nézem nincs, legalábbis a hátuljára nincs ráírva de majd csekkolom.

gondolom megpróbálkoztak a klasszikus évadokkal és nem lett akkora durranás, aztán kiadtak pár kurrenset, hátha. az amazing race is S1 és S7, de így jelent meg a law and order és a law and order: svu is. egy új egy régi:)

Hojzi - 2008. 01. 19. 23:01

Remélem lesz pár cancelled sorozathoz díszdobozka majd, 4400, VM mer akkor tuti csere eredetire :) én díszdoboz sucker vagyok :D

Bombadil Toma - 2008. 01. 19. 23:12

bakker! én nem tudok fotót feltenni, (pedig nem kevés van, ha nem is annyi mint dömdödömnek,) mert nekem bár a legtöbb sorozatom eredeti, de én mikor megveszem kidobom, vagy elajándékozom a borítókat, és hengerekben tartom a lemezeket. tudom, most sokan felhördülnek, de én nem szeretm a sok tarkabarka csilli-villi boritókat a pocokon. megaztán baromi sok helyet is foglalnak. nekem a beltartalom a lényeg. elvannak a fiókokban, hengerekeben, és slim cd-tokokban.

junglegymer - 2008. 01. 19. 23:18

na csak annyit fuznek hozza, hogy rohadt irigy vagyok: DD szep munka amugy a gyujtoknek!

Teofil - 2008. 01. 19. 23:22

Nincs értelme lefényképeznem, de azért leírom, hogy nekem a Heroes első évad van meg itthoni R2-es, meg USA R1-es kiadásban is. Utóbbit vettem meg később. :)

Más sorozatom DVD-n egyelőre nincs, elleneben megvettem egy rakás filmet az évek során.

Ebből is látszik, hogy nem vagyok kifejezetten sorozatfan, de ha valami tetszik, és érdekel azért nem sajnálom a pénzt kiadni, így fogok még többek között sorozatokat is venni a közeljövőben, ahogyan tehetségem enegedi. :D

b0bs0n - 2008. 01. 19. 23:25

pow: sorry hogy nem írtam oda, survivor-rol beszeltem, csak pont elémkommenteltek egy Elnök Emberei-t :)

Samu - 2008. 01. 20. 00:08

Nos, nem viszem túlzásba, de legalább magasan tartom a mércét :-))
http://kepfeltolto.hu/i/?22301

Joe-ker - 2008. 01. 20. 00:52

Elég gyatra minőség (telefonnal, félhomályban), szóval nem biztos, hogy látszik, de balról jobbra:

One Tree Hill s1
American Dad s1/1
Bones s1
Battlestar Galactica Miniseries
Battlestar Galactica s1-2
The Comeback
Firefly
The Pretender összes (s1-4 plusz a két film)
Alias díszdoboz
Angel díszdoboz
Buffy díszdoboz

Fektetve:

The Office US s1
Wonderfalls
Friday Night Lights s1

http://kepfeltoltes.hu/view/080120/Image_283__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Magyar szekció (lol):

Szívek szállodája s1-4
Batman első kötet

http://kepfeltoltes.hu/view/080120/Image_284__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezek azok, amik itt vannak nálam.

Amúgy még az amazonos kosárban ott van egy csomó cucc, csak sóher dög vagyok, és várom az akciókat :D

Englishman - 2008. 01. 20. 02:18

Winnietől MASH-t, CaWarintól A hivatalt, Phoebe Buffaytől Szeretünk Raymondot, és Batemantől Drót összest kérném kölcsön :)

Ancsie18 - 2008. 01. 20. 02:43

Az én húgom meg winnie Narancsvidék dvd-iért pisilné össze magát… :P
Folyton azzal nyaggat, hogy szerezzek már neki valahonnan olcsón… :)

kisszanto - 2008. 01. 20. 06:54

na ezer nem veszek, vennek dvd-t.
fogyoeszkoz, most orulsz de evek ulva akadozva olvassa be, meghalnak, oda a penz.

szepnek szep :D

KapasiT - 2008. 01. 20. 09:35

Az én gyűjteményem még elég kicsi. Mindig megvárom, hogy akciós legyen és akkor megveszem! Persze vannak kivételek! A következő DVD amit megveszek az a Buffy lesz!

http://kepfeltoltes.hu/view/080120/7750987191_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Dömdödöm - 2008. 01. 20. 09:38

kisszanto

a gyári DVD-kre ha vigyázol (nem adom kölcsön,gyerektől elzárni,nem eszek rajta) semmi bajuk nem lesz (persze most eredeti DVD-kről beszélek és nem gagyi irtakról). Nekem vannak 10(!!!) éves lemezeim és semmi bajuk nincs egyáltalán.

Hojzi - 2008. 01. 20. 09:39

esetleg valaki megvehetné a régi telefonkártya gyűjteményem :D a befolyt pénzt pedig amazonra fordítanám ^^

Dömdödöm - 2008. 01. 20. 09:40

Moebius!!!!

A The West Wing-ről raknál még fel linket a belbecsről is??? Nagyon megnézném!!!

winnie - 2008. 01. 20. 09:45

itt van egy kevéske kép a ww-ről: http://www.tvshowsondvd.com/news/West-Wing/6395

winnie - 2008. 01. 20. 09:46

ja, és nemsokára jön sixx. ő majd megmutatja, ki az igazi addikt:)

Ferlingfan - 2008. 01. 20. 10:12

Köszi mindenkinek a sok szép képet :) Sajnos én még csak most tervezgetem, hogysmint, és mikor…
sixx-re kíváncsi vagyok :D
winnie a te gyűjteményed se semmi… :P

Kaktusz - 2008. 01. 20. 11:05

ó igen…. hát a West Winget nem aprózták el, az biztos. és az Aliasban mi van belülről? az is elég mutatós

Stavros - 2008. 01. 20. 11:05
kisszanto - 2008. 01. 20. 11:07

domdodon:
termeszetesen akir tud vigyazni ra, annak kifogasolhatatlanok a lemezei. En igy vagyok a “bakelit-hibammal” :). Gyujtom oket, mint a hulye ^^. Ugyanakkor szentgralkent kezelek minden egyes darabot.

aki gyujt, annak hajra, merazjo!

cloudberry - 2008. 01. 20. 11:10

Dömdödöm, te leszel a példaképem! (ha már megnősültél…) :DDDDDD

kisqqcs - 2008. 01. 20. 11:22

Egyedül egy House első évad hiányzik belőle, de a többi itt van :). Álmaimban persze nagyobb…
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/IMG_6374_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Moebius - 2008. 01. 20. 11:23

Itt van pár kép a ww díszdobozról:
http://images.netbag.hu/20080120/1200823827155.jpg
http://images.netbag.hu/20080120/1200823842869.jpg
http://images.netbag.hu/20080120/1200823862254.jpg
http://images.netbag.hu/20080120/1200823875931.jpg
http://images.netbag.hu/20080120/1200823894908.jpg
http://images.netbag.hu/20080120/1200823915118.jpg
http://images.netbag.hu/20080120/1200823936572.jpg
http://images.netbag.hu/20080120/1200823956035.jpg

Egyébként ezúton is köszi a junkie-nak, ugyanis itt értesültem valamikor nyáron hogy elég brutális akcio keretében lehet ezt megvásárolni az amazonon, úgyhogy ment is a rendelés dhl-es 3 napos kiszállítással, mondjuk arra nem számitottam hogy 20 százalék vámot is ráraknak, de így is megérte.
Annyit még érdekességképp: mikor beraktam az első lemezt, és bejött a főcím, nem értettem miért hangzik úgy a főmenüben a zene mintha lelassították volna. Előzőleg megvettem a 2.ik évadot magyar kiadásban, és kiderült, hogy két azonos epizódnak az időtartama durván egy perccel hosszabba az r1-es kiadáson. Ekkor esett le, hogy mivel az ntsc dvd-ken a framerate 29.97 fps(amit az eredit film 24 képkockás sebességéből egy un. 3:2 pulldown eljárással hoznak ki, úgy hogy ne legyen változás a sebességben), addig mi a pal(r2) dvd-ken 25 fps-el nézzük a filmeket, amit viszont nem a fenti eljáráshoz hasonló módszerrel csinálnak, ami nem változtatja meg a lejátszás sebességét, hanem egyszerúen felgyorsítják a 24 fps-es filmet 25-re és kész. Namost ez durván 4%-os gyorsulást eredményez, ami egy sorozatepizódnal több mint egy perc.
Cserébe viszont az r2-s dvd-k felbontása jobb, élesebb a kép, visoznt a mozgások nem olyan simák.
Úgyhogy tipikus 22-es csapdája, meg kell várni a blu-ray-t minden sorozatból, azzal nem lesznek ilyen gondok:)

len - 2008. 01. 20. 11:41

Winnie, lehet, hogy hülye kérdés, de láttam az első képeden, hogy a sarokban ott figyel az angol Everwood S1, amit gondolom Amazon-on rendeltél. Az normál ezen régióban forgalmazott DVD lejátszókkal is lejátszható, vagy be kell hozzá szerezni valami speckó lejátszót???

b0bs0n - 2008. 01. 20. 11:45

len: http://www.videohelp.com/dvdhacks
ha nem lehet ide ilyet postolni nyugodtan törölhetitek a kommentet, és sorry :)

Ghostika - 2008. 01. 20. 12:36

Akinek a Babylon5 van meg az árulja el hogy honnan és mennyiért szerezte be?!:) hja és ugye jól gondolom hogy magyar sub nincsen rajta?!
köszika

Moebius - 2008. 01. 20. 12:43
Moebius - 2008. 01. 20. 12:44
winnie - 2008. 01. 20. 13:00

kiszedtem a spamszűrőben ragadt cuccokat:)

a komment nem vész el, csak átalakul.

a - 2008. 01. 20. 13:04

ahogy látom elég sok embernek vannak régió 1-es dévédéi is. mit kell csinálni a dvd-lejátszóval hogy vigye őket?

vape - 2008. 01. 20. 13:05

Moebius: az a West Wing díszdoboz eszméletlen. Persze mi ilyenről ne is álmodjunk… Tennél fel több képet is mondjuk a tartalmáról? :) Köszi

b0bs0n - 2008. 01. 20. 13:12

a: kommentem feljebb, gyorsan míg a CIA rá nem szabadul és jön a BANHAMMER

Bosco - 2008. 01. 20. 13:24

Jól néz ki ez a WW-díszdoboz, de szerintem ez szebb:
http://www.amazon.co.uk/Complete-West-Wing-Seasons-Disc/dp/B000I8OC08/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=gateway&qid=1200788337&sr=8-1

hmm…nem is drága…ugye az amazon.co.uk-ról lehet rendelni hazánkból? :) Komolyan kérdem, nem értek hozzá :(

winnie - 2008. 01. 20. 13:27

“mit kell csinálni a dvd-lejátszóval hogy vigye őket?”

kicsapni belőle a régiókódot.

én vettem egy 8ezres playert erre a célre direkt, az mindent visz, amit a dvdfelvevőm nem.

Frederic - 2008. 01. 20. 13:28

Képet nem csinálom, de amik megvannak: 24 s3-4-5, nip/tuck s1-2-3. Amik tervbe vannak véve: Dr. House s1-2, 24 s1-2-6, Prison Break s1, nip/tuck s4.

winnie - 2008. 01. 20. 13:29

“Jól néz ki ez a WW-díszdoboz, de szerintem ez szebb:”

praktikusabb. én is ezért nem rendeltem még amerikai díszdobozokat, mert bár jól néznek ki, de nem klasszikus dvdtok formátummal bírnak, vagyis lapozgatós “tokok” vannak, ilyesmi – és valahogy nem illene a többi közé, viszont eszméletlen jól az ilyen mappa vagy a narancsvidék képeskönyve.

a - 2008. 01. 20. 13:33

b0bs0n, köszi, annyira elbambultam a képek nézegetésében hogy a kommenteket már nem olvastam végig :)

Moebius - 2008. 01. 20. 13:36

vape: mire gondolsz? menüképekre, vagy a többi kihajtogatós tokra?

a - 2008. 01. 20. 13:36

Bosco, az angol verzió csak egy sima papirdoboz (az egyik haveromnak van) az amcsi viszont egyedi és gyönyörű…winnie-nek igaza van hogy praktikusabb, nade hogy szebb lenne?!

Stagyar-zil-Doggo - 2008. 01. 20. 13:40

Ghostika: Babylon 5 – nekem a német verzió van meg (borító + szitázás német, minden más angol), Bécsbõl + Amazon.de-rõl. Akkor még jó drága volt… Magyarul persze hogy semmi nincs rajta. Ha nem lenne meg, most ezt venném: http://www.amazon.co.uk/Babylon-Complete-Universe-Bruce-Boxleitner/dp/B000B7KXEU/

vape - 2008. 01. 20. 13:41

Moebius: egy-két menükép ha még jöhetne. köszi. (közben látom, hogy magáról a dobozról és annak tartalmáról már van fent kép. széép!).

Bosco - 2008. 01. 20. 13:42

Miért, a másik ránézésre meg egy mappa :D

Valahogy a megjelenése jobban bejön az angol verziónak, rajta a Fehér Házzal, minden szépségével és méltóságával. Nekem jobban tetszene a polcon :)
De a másik is klassz persze :)

vape - 2008. 01. 20. 13:44

Moebius, vagy Winnie: a lemez kivételénél és visszahelyezésénél sérül, karcolódik a lemez felülete?

Mammut - 2008. 01. 20. 13:53

az angol kb. mint a magyar kartonmasé friends díszdoboz, semmi design, csak belevágva az addig megjelent évadok, nagyon nem szeretem az ilyet, ha már kijön fullosan, elvárom az ötletességet, és az amcsiktól és néha az ausztráloktól pont azt kapom
még ha meg is van vmi, komolyan képesek elgondolkodtatni az embert, hogy újra megvegye, ha meg nem vettem volna meg, akkor pláne azt választanám
charmed könyvet akarom majd beszerezni, az is holt ötletes

vape: a lapozgatósban nem sérül, ugyanolyan lemeztartói vannak, mint a sima doboznak, de vannak persze olyanok is, mint a charmed könyv, és ahogy nézem, a west wing is hasonló lehet, aminél valszeg vigyázni kell, mert ott kis zsebekban vannak a lemezek

Annatar - 2008. 01. 20. 14:05

Stagyar-zil-Doggo: én nyáron vettem meg ezt a Babylon 5 boxot a brit amazonról, akkor még olcsóbb volt, plusz 1 DVD-re vonatkozó postaköltségért DHL hozta 24 órán belül :D

a - 2008. 01. 20. 14:05

Mammut a friends diszdoboz meg pláne kritikán aluli azzal hogy ki van hagyva plusz egy hely a soha meg nem jelenő extráknak… mondjuk legalább ingyen volt ;)

Venusz - 2008. 01. 20. 14:09

Moebus: most nagyon irigyellek azért a West Wing dobozért :)

Leonka - 2008. 01. 20. 14:16

Jó pár junkienak elég nagy. :)))

Mammut - 2008. 01. 20. 14:29

a:

jaja, bár addig is én bepakoltam oda jobb híján a joey s1-et, igaz, a sárga színével rohadtul kilóg, de legalább nem foglalja a helyet máshol, már rég ideje lenne új polcot csinálnom :D

a - 2008. 01. 20. 14:55

Mammut, nem is rossz ötlet…de ha már itt tartunk, tudja valaki hogy a joey második évad miért nem jön ki dvd-n?

JBG - 2008. 01. 20. 14:56

a WW szerintem hatalmas. Nekem bejön ez a mappa feeling,rajta a pecséttel, benne a dokumentumokkal. AZt hogy mennyire praktikus, meg ti tudjátpok. Az viszont tény, hogy ha meglátok egy ilyen lemez elhelyezést, én is egyből ráparázok, hgy nehogy szétforgácsolódjon gyakori kivevés/betevés esetén

Moebius - 2008. 01. 20. 15:40

vape:
megnézegettem, nem találtam karcos lemezt, pedig már egyszer mindegyik lemezt kivettem. Kemény, de sima felület van a lemezek mögött (ugyanolyan színű mint körülötte, de matt, nem fényes), úgyhogy elég ügyesnek kell lenni hogy megkarcold. Ha elkezded pörgetni a lemezt odabenn akkor lehet hogy megkarcolódik, de ezt most nem próbálnám ki.

menüképek a 4ik évadból, ugynazok mint a magyar kiadáson, csak persze angol minden, és nincs magyar felirat vagy szinkron:
http://images.netbag.hu/20080120/1200834899339.jpg

http://images.netbag.hu/20080120/1200834903732.jpg

http://images.netbag.hu/20080120/1200834908336.jpg

http://images.netbag.hu/20080120/1200834914122.jpg

http://images.netbag.hu/20080120/1200834919426.jpg

http://images.netbag.hu/20080120/1200834925721.jpg

http://images.netbag.hu/20080120/1200834932044.jpg

http://images.netbag.hu/20080120/1200834938186.jpg

SpeedyX7 - 2008. 01. 20. 15:41

Sajnos tárolási gondokkal küzdök, emiatt csináltam egy kis “kirakodóvásárt”:

http://kepfeltoltes.hu/080120/sorozat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

winnie - 2008. 01. 20. 15:44

wow, végre valakinél dead zone. meg starsky és hutch.,

este 7 fele próbálok frissíteni. ha nem sikerül, akkor 9 és 10 között, meccs közben.

JBG - 2008. 01. 20. 15:51

melyik meccs? Inter? vagy kézi is van ma?

a - 2008. 01. 20. 15:53

JBG, gondolom Nfl…

vape - 2008. 01. 20. 15:57

Moebius: köszi a képeket. Nagy a kisértés… :)

JBG - 2008. 01. 20. 15:59

a, Inter is lesz ma, az NFL-t elfelejtettem

Joxer - 2008. 01. 20. 16:14

SpeedyX7!

A Starsky & Hutch teljes gyűjtemény?

Itthon is megjelenhetne.

essence - 2008. 01. 20. 16:20
essence - 2008. 01. 20. 16:29
N-Gage - 2008. 01. 20. 17:16

Szolid kis “sorozat kollekcióm”.
Jövő hónapban még jön a Band of Brothers (Elit alakulat) és szeretnék még szert tenni, egy ALIAS-ra is…azért egy Hősök se ártana :)

http://kepfeltoltes.hu/080120/P1200007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/080120/P1200008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

SpeedyX7 - 2008. 01. 20. 17:35

Igen. 4 teljes évad. R2-es angliai beszerzés.

kihaeennem - 2008. 01. 20. 17:55

http://kepfeltoltes.hu/view/080120/sorozatdvd1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/sorozatdvd2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legközelebb a 24 6. évadjával és a Scrubs 2. évadjával fog bővülni a gyűjteményem.
A legtöbb sort, ami még nem teljes, folyamatosan gyűjtöm be, ahogy megjelennek.
Hosszú távú terveim közt szerepel a Melrose Place, Boston Legal és néhány Star Trek sorozat ( TOS a felirat miatt, vagy DS9, esetleg Enterprise ) begyűjtése külföldről…hogy lesz-e belőle valami, az a jövő titka! ;)
A magyar kiadások közül is nagyon sok minden be van tervezve.

b0bs0n - 2008. 01. 20. 18:27

jobb oldalra valami linket tolhatnátok erre a post-ra. legendary!!!

amúgy sixx-et akarjuk!! :D

Kaktusz - 2008. 01. 20. 18:48

“az angol verzió csak egy sima papirdoboz (az egyik haveromnak van)”

hhogy csak egy papírdoboz?! belül semmi extra, csak benne a DVD-k tokban? abszolut semmi köze az amcsi verzióhoz? nincs vkinek képe róla? most tervezem én is a beszerzését, már kb egy hónapja érlelődik komolyan, de még minél többet szeretnék “tudni róla”:) szóval néztem az amazonokon, és a .com-on azt írják, 45 DVDt tartalmaz, a .uk-n meg azt h 44et. vkinek vmi tippje, h csak elírás v hol veszett el a 45. DVD?

Ancsie18 - 2008. 01. 20. 19:05

Érdemes lenne a kiadóknak megmutatni ezt a topikot, hogy lássák, igenis van igény az exkluzív, drágább kiadásokra és extrákra, és hogy csak magukra vessenek, hogy miattuk külföldről rendelgetnek a rajongók.

Ancsie18 - 2008. 01. 20. 19:06

kihaeennem! A Narancsvidéket meg a Drótot nem szeretnéd nekem adni?! :P

XTC - 2008. 01. 20. 19:08

Bocsesz a sok képért, de tárhelyhiány van otthon (fizikai értelemben) ezért van szanaszét és filmes DVD-kkel keverve. Ugyanilyen okok miatt néhány polcon két rétegben – tudom hülye szójáték :) – vannak a DVD-k és nem volt kedvem most szétpakolni, így csak egy részük látszik.

http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008180_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008181_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008182_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008184_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008185_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008186_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008188_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008189_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008190_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008191_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008192_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008193_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008196_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008197_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008199_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008200_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008203_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008204_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008205_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008206_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008208_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008209_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008210_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008213_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008216_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/20012008220_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Human Insect - 2008. 01. 20. 19:14

FATALITY! mondjuk sok film is van, de mi sem várjuk h szétválogasd :)

danny - 2008. 01. 20. 19:41

Remélem egy félév múlva is visszatérünk erre, ugyanis addigra már nekem is, remélhetőleg tele lesz a polc :) most szétvan osztogatva mindegyik és nagyrésze nem eredeti. Elnézegetve elég szép gyűjtemények vannak, akinek meg pár darab van, annak meg azért mutat szépen :)

TorrenteXY - 2008. 01. 20. 20:09

XTC egy állat vagy! :D
Bár ilyen gyűjteményre énis büszke lennék, mivel nincs még elég eredeti dvd-m, hogy mutogassam…
Pedig jó lenne! :D
Sajnos csak néhány budget-kategóriájú sorozatdvd-m van, de leginkább filmekből van jó sok eredeti.
Egy félév/év múlva, talán nekem is lesz egy kis gyűjteményem, feltéve ha kapok elég ösztöndíjat, és a csapolt kenyér is jóval olcsóbb lesz, akkor beruházok pár akciós amazonosra.
De én már a Bluray-t várom! :D

JBG - 2008. 01. 20. 21:08

XTC : a Jeremiah milyen? külső és tartalom terén egyaránt érdekel, még nem láttam, de kacérkodom a gondolattal

loryb - 2008. 01. 20. 23:15

essence, ez csak kép trükk vagy tényleg ennyire roskadozik a polc a dvd gyűjteményed alatt? :)
Amúgy gratulálok mindenkinek a gyűjteményéhez, igazán szépek!

Alice - 2008. 01. 20. 23:15

Jövök én is! Nálam a műfajok kissé vegyesek. A 2. képen az a nagyon fényes az Earth 2, ha vki nem tudná elolvasni, mellette Forsyte Saga. A többi cím kivehető.

2-es régió:
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/a1_magyar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1-es régió:
http://kepfeltoltes.hu/view/080120/a1_regio1_v4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A többi mind avi és főleg VHS. Mindig mondom, h. nyerni kéne a lottón :)

danny - 2008. 01. 20. 23:18

Winnie te honnan rendeled a dvdéket? értem én ezalatt pl. a survivor meg az amazing race dvdéket

winnie - 2008. 01. 20. 23:36

mindent az amazon.com-tól rendelek.

hady - 2008. 01. 20. 23:38

sixx: a tied is büntet!

Hooligan - 2008. 01. 21. 00:03

Vazze X, GRAT!

danny - 2008. 01. 21. 01:08

És a poztázás az mennyi? gondolom pestig megy csak, meg látom ezt -30$ kártyát. Azért kérdezem mert itthon nem érdemes ennyi pénzért valamit is megvenni. Tisztelet a kivételnek…

winnie - 2008. 01. 21. 01:23

bárhova elviszik.

a kártya amerikaiaknak van szerintem, a postázást meg 7 dollár, ha egy tétel, 10, ha kettő, stb- gyorsposta 30. de le lehet kérni az árakat fizetés nélkül, mindent kiválasztasz és akkor megmutatja, mennyit fizetsz.

loryb - 2008. 01. 21. 03:58

Ha már a DVD-k akkor itt egy origo-s cikk mik voltak 2007 legjobb sorozatai DVD-n:

http://www.origo.hu/teve/20080114-2007-legjobb-sorozatai-megjelenes-dvdn.html?pIdx=1

Zolcsika - 2008. 01. 21. 09:40

Charmed senkinek sincs???

kihaeennem - 2008. 01. 21. 10:19

Ancsie18!
A Narancsvidék-től nagyon nem szívesen válnék meg… ;)
A Drót-ot meg már egész olcsón be lehet szerezni a Vateráról! :)

Alice - 2008. 01. 21. 11:02

Nagyon tetszenek a képek és az ötlet is! Csodaszépek az eredeti dobozok és azt is jó látni, hogy mindenkinél milyen szépen, rendezetten ülnek a polcokon :)

Én is küldtem linket tegnap, de nem vagyok benne biztos, hogy túlélte.

Bambusznád - 2008. 01. 21. 11:03

Itt az én szolid kis gyűjteményem.
Még tervezem Veroncia Mars 3. évadát is megrendelni, csak várok, hogy mérséklődjön az ára :)

http://kepfeltoltes.hu/view/080121/sorozat_dvdk_008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/080121/sorozat_dvdk_007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Seeley Booth - 2008. 01. 21. 11:03

egyik másik gyűjteménytől készen voltam :D (irigykedik)

Tudnék miket kölcsönkérni :D Huh, enyém eltörpül mellettetek, nem semmik :D

Dömdödöm - 2008. 01. 21. 12:47

Tisztelt Fórumozó Társaim!

Sajnos nagyon rossz hírekkel kell szolgálnom számotokra.

1. A NLC filmek forgalmazását beszüntette a BUFI,több okból is és új tulajdonosa lesz hamarosan az NLC filmeknek ,aki valószinüleg a “kiváló,tökélete” FHE lesz (de ez még nem 100%,hogy Ők az új jogtulajok). Szerintem ha ez igy is lesz (FHE) akkor keresztett vethetünk a normális és szép,igényes kiadványoknak.
Sajnos a jogtulaj váltás miértje nem publikus!!!!

2.Számomra a legfájobb hír,hogy nagyon úgy nézz ki,hogy nem lesz folytatása a BUFI részéről a C.S.I. sorozatnak.A vártnál egy árnyalattal jobbak az eladások mint amire számitottak,de a jogtulajdonos a további évadokért olyan magass összegett kér,hogy ezt nem tudja semmi körülmények között kigazdálkodni,gazdaságossá tenni a BUFI.Még a héten valamikor (vagy lehet hogy jövöhéten) mennek egy filmes vásárra és ott utoljára megprobálkoznak valamit megegyezni,de sajnos nagyon úgy nézz ki 99%,hogy nem tudják folytatni.

Andi - 2008. 01. 21. 13:59

XTC: de szeretném tudni, hogy milyenek a Sharpe filmek!!! :-)

Gracie - 2008. 01. 21. 15:44

Ami engem illet, kissé le vok maradva, mivel eredetiben eddig csak a Jóbarátok 1 és 10 -et szereztem be, nomeg lecsaptam egyik kedvenc rajzfilmsorozatokra a Sandybell -re is.. remélem kijön majd a többi rész is.
Én igazság szeriont reménytelenül epedő szívvel várok a W&G hazai, szinkronos megjelenésére.
Kissé földhözragadtabb terveim közt a Studio 60, a Weeds és a The comeback szerepelnek.

Gracie - 2008. 01. 21. 15:50

Egy gyors amazonos kérdésem volna a gyakorlott vásárlókhoz: hogyan kell fizetni?

Stagyar-zil-Doggo - 2008. 01. 21. 16:13

Gracie: dombornyomott kártyával a legegyszerûbb -> Visa vagy Mastercard. Electront nem tudom elfogadják-e, asszem nem.

titt - 2008. 01. 21. 16:36

Gyűjteménynek nem nevezném, de Road to Avonleat még senkinél se láttam.

http://kepfeltoltes.hu/view/080121/K_p_076_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tiby - 2008. 01. 21. 18:21

Sziasztok! A 24 évadjait honnan szerezhetném meg magyarul?

JBG - 2008. 01. 21. 18:37

mind a hatot szerintem sehonnan.az első hármat meg a tv-ből.vagy a boltből DVD-n, de ott sok szinkronra ne számíts.

Dömdödöm - 2008. 01. 21. 18:39
winnie - 2008. 01. 21. 18:47

“2.Számomra a legfájobb hír,hogy nagyon úgy nézz ki,hogy nem lesz folytatása a BUFI részéről a C.S.I. sorozatnak.”

ehh, pedig biztatóak voltak eddig a hírek…

Gracie - 2008. 01. 21. 19:13

Én inkább fiilmeket gyűjtök, mint az előbb írtam, a sorozatok terén még BŐVEN van mit bepótolnom…

http://kepfeltoltes.hu/view/080120/1053336053SOROZATOK_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

danny - 2008. 01. 21. 22:59

köszi winnie az amazonos infót :)

al - 2008. 01. 22. 17:44

Ez itten a sorozat polc, eléggé vár a coming soon Studio 60, Wire s4 és társaira, de addig is ennyi:
http://gyik.rulez.org/dvd/20080105/3.jpg

Persze lassan jönnek a House és társai is :)

Ez meg itt az összes többi:
http://gyik.rulez.org/dvd/20080105/full.jpg

startmenu - 2008. 01. 22. 22:25

Jelenleg nem tervezem max ennek a sorozatnak a bővítését, nálam ez és a jóbarátok csak a soxor nézős:

http://kepfeltoltes.hu/080122/HPIM6062_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/080122/HPIM6061_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Startmenu - 2008. 01. 23. 10:04

geo: A Rém rendes az 11évad…

Ancsie18:
“Rém rendes évadok fent vannak a két aukciós oldalon, azt hiszem 3500.- vagy 4000.-/évad, és vadi új, eredetiek!”

Meg is vettem az első ötöt amint látszik a v betűs helyen, a többit hol láttad normális áron ? Én csak a zelektro valamiben(nemtom ki szabad e irni ide) láttam akciósan, de ott 5990/évad, kivéve a 11ik ami meg 7990 azaz nem akciós.

kizoli - 2008. 01. 25. 13:36

Én még csak most kezdtem megvásárolni az első DVD-ket szóval még nincs is amit megmutathatnék. De folyamatosan keresgélek az akciók között. Pl neketek köszönhetem a Veronica mars olcsó beszerzését: köszi.
CSerébe ha valaki még nem látta volna és érdekli akkor Dawson összes évada az amazon.co.uk-n 34.98 font, azaz 33db dvd. itt a link:

http://www.amazon.co.uk/Dawsons-Creek-Complete-Seasons-1-6/dp/B000BUK2SE/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=gateway&qid=1201264193&sr=8-1

tOcikA - 2008. 01. 25. 14:43

valaki tudna segíteni, hogy a survivoron van-e magyar felirat, és mennyibe kerül? van-e valami akció? köszi szépen

winnie - 2008. 01. 25. 14:47

semmilyen magyar specikáció nincs és én még nem láttam akciós survivort.

tOcikA - 2008. 01. 25. 15:22

köszi. találtam 1-2 részhez magyar feliratot, most is nézek egy részt. elég jónak tűnik, taktikus. angol felirat van?:) még azzal is egészen érthető..

lacpulyka - 2008. 05. 15. 16:35

hady, ha van szkennered akkor kérlek rakd fel gépre a Stargate SG-1 borítókat és küld el nekem e-mail-ben, lécci!!!

Nagyon tetszenek!!!

lacpulyka - 2008. 05. 15. 16:40

Az e-mail címem lacpulyka@hotmail.com!!!

Nagyon kéne!!!

Santa - 2008. 05. 31. 00:35

HALIHO:)eGY NAON fontos kerdes lenne. ahányszor amcsiban vagyok, sosem tudom, hogy vegyek-e sorozatot, mert nem tudom, h lejátsza-e az európai dvdlejátszo:S tudtok erről valamit?:)

ISN - 2008. 05. 31. 12:11

Santa: Nekem volt egy LG asztali dvd-íróm amiben 3 alkalommal át lehetett állítani a régió kódot. Pont az ilyen esetekre.(Így nem csak a 2-es régió kodú dvd-ket is lejátszotta). De ha kihasználta az ember a 3 alkalmat akkor vissza állt a 2-es régióra. De sztem, amúgy nem mindegyik lejátszó van ellátva ilyen funkcióval. Megveheted a dvd-t, de vegyél hozzá olcsó lejátszót is :D

CsMisi - 2008. 12. 31. 19:27

most latom ezt a topicot … gyonyoru. csatlakozom jovo evihez, amikor meglesz blu-ray-en egy par sori. en arra vagyok raalva de egyelore csak 2 van … Firefly es Terminator S1

zsolt93 - 2009. 03. 12. 20:39

Volt idei? Vagy csak én néztem félre…?

kennyfelvi - 2009. 06. 19. 21:59

hadd érdeklőggyem: honnan van valakinek south park évad-dvd-je?

Giulio - 2009. 09. 27. 13:06

The Pretender alias Jarod
Ki van a 3-4 ev + a 2 film magyar hanggal?
Köszi

savanah - 2009. 11. 03. 18:42

Mikor lesz ez a topik újraaa? Frissítve?? Olyan jó nézegetni :))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz