login |

Jericho: vége a 2. évadnak. És a sorozatnak is.

2008. 03. 27. 16:43 - Írta: human

49 hozzászólás | kategória: kritika,

Ennyi, itt az atomháború utáni Amerika életét feldolgozó sorozatnak a vége. Boldogan éltek amíg…, hmm. Egyet viszont bizton állíthatok, van vége. Mindenki, aki a semmibe pörgő cliffhangerektől tart az nekiugorhat, mivel bizonyos szinten le lett zárva a sztori. Mint tudjuk, két befejezést forgattak, biztos ami biztos. Szerencsére a kerekebb végűt kaptuk, mi nézők, az arcunkba kedd este, de még itt is simán látható, hogy milyen könnyedén folytatható lenne. Hát de miért ne lehetne, rengeteg potenciál van egy atomháború utáni krízishelyzet-halmozásban.

Amúgy ez a sorozat nálam teljesen a guilty pleasure kalapba került. Stupid fun. Néha olyan elmeroggyantul értelmetlen húzásokkal, hogy az ember megkérdőjelezi az írók tudását. Például az utolsó előtti részben a Jake és katonák jelenete annyira buta volt, hogy felröhögtem rajta. Ehhez csatlakoztak az enyhén szólva is necces alakítások, meg a rengeteg B-filmes gagyizás a megvalósításban, és mégis ott izgulsz azért, hogy mi a fene lesz a következő lépés. Hova haladnak a történettel? Hát ide haladtak, a tovább mögötti spoilerekbe. És mellesleg azt is leírom, hogy mi lett volna a következő évadban, mi lett volna a 2.-nak az alternatív vége.

jake-jericho-skeet.jpg

Talán ott kezdeném, hogy milyen sötét hangulatú lett ez az egész a végére. Hol van már a nagy össznépi mosolygós parti amit az elején annyira utáltunk? Persze, már az első évad végén is belevágtak a romlott lecsóba, amikor kiírták a fatert, de Bonnie halála még így is ütött. Csak pislogtam, hogy mi a fene van, ilyet behúznak a békés farmer életébe. Talán az elején sem annyira “meleg színek, érzelmes jeleneteket” stílben kellett volna készíteni, és akkor nem pártolt volna el szép lassan szinte mindenki. Egy perc esélye sem volt a Jericho második évadának már, és most akkor jegyezzük meg, ilyen rajongói nyomásra kikövetelt második évad legközelebb valamikor nagyon a jövőben lesz újra. Szerintem. Ez a bukás csak őket igazolja. Legalább valami értékesebb sorozatot sikerült volna megmenteni. Nem, a Las Vegas sem olyan.

Bevallom, nekem bejött az összeesküvés szál. És most még a kisváros apró-cseprő ügyei sem voltak unalmasak, szóval ez a 7 részt amit kaptunk a sok mogyorónak hála, ez egész szórakoztatónak bizonyult. Legalábbis a maga módján. Kár, hogy ezzel most megint el lesz temetve a posztapok stílus egy ideig, talán valamelyik kábeles adó be meri próbálni 1-2 év múlva. Addig meg nézzetek Jeremiah-t.

Viszont a Jake-es jelenetet említsük meg, hiszen talán a második évad leggyengébb húzása volt: ezt hogy a fenébe gondolták? Jake odamegy a Beckhez, hogy “én vagyok a felelős, elfoghatnak, de akkor a többieknek amnesztia.” Szinte fájt a kobakom, annyira hülyének néztek ott az írók. Mi mást léphetett a katona csávó, mint hogy “te hülye, 10 katona áll körbe, persze hogy elfogunk, és menj a fenébe a követeléseiddel.” De komolyan, Jake bekattant, amikor azt hitte, hogy ez működni fog?

Az alternatív, cliffhangeres befejezés a készítői interjú szerint: Hawkins feláldozza magát Jake-ért, aki lelép a bombával és Texas-ba indul. Hawkins lövést kap és elfogja őt a Cheyenne kormány katonai alakulata. Így a harmadik évadban az lett volna az egyik fontosabb szál, hogy Hawkinst meg kell szöktetni. Ezen kívül persze téma lett volna a Cheyenne és a Columbus kormány közötti polgárháború. Még azt is elárulták, hogy simán tudják innen is folytatni ha kell, az alternatív vég csak annyiban segítette a lezárást, hogy senki nem volt épp veszélyben a kedvelt főszereplők közül.

Ezeken kívül ugye a fő összesküvő, a 24-es csávó is elmenekült. Bírtam, hogy itt a gonosz szerepét kapta, én fel sem ismertem a hangjáról. ha véletlenül folytatják valami másik adón, akkor gondolom, mivel Hawkinst nem kell megszöktetni sehonnan, inkább az ő üldözésére koncentrálnának kicsit.

Végül pedig egy pont, csak úgy. 6/10, de a második évadba beleölt percekből egyet sem bánok. Az elsőben több volt az üresjárat, na de ott nem is 7 rész alatt kellett lezavarni egy nagyobb szálat.

49 hozzászólás Ne habozz!

dupi - 2008. 03. 27. 17:07

nagyon jó volt ez a második évad, nekem néha már hiányoztak is belőle a nagy érzelgős dolgok, sok minden olyan “kutyafuttában” történt – ezt persze az első évadhoz képest mondom, ott simán elhúzták volna részekig azt, ami most kapott pár percet.

utsó résszel vannak bajaim, túl kiszámítható lett a vége, visszahoztak egy adag nyált, de a 9/10 megvolt így is. és volt benne az én heti idézetem: “I think we started a war today. Let me guess not your first.” :)

seven - 2008. 03. 27. 17:25

hát, azért… első 3 résznek is 6/10-et adtál, az uccsó 4 viszont szerintem sokkal jobb volt mint 6. legalább 7 :P

dupi - 2008. 03. 27. 17:29

ez meg valami vicc akar lenni? a j&r-os pdf-ben a térkép előtti oldalon diplomacy-játékszabály van :)
http://darkwing.uoregon.edu/~epederso/gd/GDRULE03c.html

Dark Wolf - 2008. 03. 27. 18:41

Olyankor nagyon tudok haragudni Humanra, amikor az igencsak erős második évad után a sorozattól való búcsúzásként rásüti a stupid fun címkét. Tudnék én olyan sorozatot mondani, ami általad oly nagyra becsült, de a cselekmény ill. annak fordulatai sokkal stupidabbak, mint szerinted a Jerichoé.

Castor - 2008. 03. 27. 18:49

Az utolsó fél percben olyan szövegek voltak, mint az összes részben együtt. Tökösség, átütőerő ( a Bonnis halálos részen kívül ) nem sok volt. Mégis nézhető, valóban a “maga módján” izgalmas sorozat. Kár érte, közben meg mégse. Szerintem aki nézte érti miről beszélek :D

LouiS - 2008. 03. 27. 18:49

Én agyaltam, hogy miért ismerős a hang, de nem ugrott be… Most újranézve ismertem csak fel a jó öreg Xandert. Vicces, hogy itt is egy atombombával zárják össze.

Ja, és Chegwidden admirális is rulez :)

Apró javítások a cikkhez: nem Beckett (az ha jól emlékszem, Tom Berenger a Lopakodókban), hanem Beck.

Továbbá Columbus nem a texasi kormányhoz tartozik, külön államalakulat lenne a sztori szerint. (Texas San Antonio, Colombus Ohio).

Human Insect - 2008. 03. 27. 19:04

a Colombus az tuti, mert így nyilatkozták konkrétan!

Human Insect - 2008. 03. 27. 19:07

dark: hát mondj, ezen ne múljon. én is tudom sok kedvencemről hogy stupid funok, de azokban 1 színésznél több is szokott akadni :)

alex - 2008. 03. 27. 19:08

Én nagyon remélem, hogy átveszi egy másik csatorna, nagyon nagy kár érte :(

gergő - 2008. 03. 27. 19:16

Szerintem agyoncsapták az évadot, röhelyes befejező rész volt. Végig fogtam a fejemet, ennyi blődséget egyik részben sem hordtak össze.

Sajnálom hogy befejezik, nekem is guilty pleasure volt – nagy kár, mivel posztapokból elég kevés van, sőt leginkább a nullához konvergál a számuk.

Dark Wolf - 2008. 03. 27. 19:24

Human: konkrétan a Heroesra gondoltam.

1 színész?? Hm, ez is szép volt. És egyébként kit ért ez a megtiszteltetés a Jericho-castból, h színésznek nevezed?

seven - 2008. 03. 27. 19:26

nos dark mondhatsz párat.

amúgy én 10/10-re hoztam ki az utolsó részt, bár úgy hogy észben tartottam azt, hogy igen, nem volt elég idő, pénz, stb.

a jake-s jelenet a 2x6ban meg tényleg kritikán aluli volt, nem is értettem miért kellett az.(elég lett volna hogy elfogják és kész). tiszta pb feeling volt.

seven - 2008. 03. 27. 19:27

heroest human ha jól emlékszem 7/10-re tartja ami nem sokkal jobb több mint a 6 pont :D

egyébként Skeet Ulrich egész jól tud játszani néhol, de vannak olyan jelenetek ahol nem lehet komolyan venni. Lennie James viszont jó. A többiek meg a háttérben vannak.

dupi - 2008. 03. 27. 19:38

off: annyit írtátok a jeremiah-t, hogy belekezdtem. első részben mit kapok a képembe: cheyenne mountain :)

em - 2008. 03. 27. 20:09

ti nem lepodtetek meg a repulos reszen? azt hittem h nem koltenek mar annyit.. naon frankon megcsinaltak sztem . JERICHO RULLZ!

varecza - 2008. 03. 27. 20:21

hát ez utolsó rész haramatos volt rendesen. Úgy durrogtak a klissék mint a disznó.Az a repülés rész, azt hittem Steven Seagal lőtte le a 2 gépet, már csak ő hiányzott.Az uccsó 2 rész nagyon gyengére sikeredtt. 4/10

Az egészn sorozat nem volt rossz bár 1000x többet ki lehetett volna hozni. Pl a Pilot rész az egyik legjobb volt sztem. Szóval sztem jobb is hogy befejezték. Ilyen keretek közt ennyi elég volt.
Összeségében egy jószívű 7/10

Stanislav - 2008. 03. 27. 21:20

Szerintem csak az utolsó rész volt összecsapott, látszik, hogy hol történtek meg az a vágások, ahol amugy másképp lett volna, ha az alternativ befejezést látjuk. Véleményem szerint az több pontot kapott volna.

Ellenben előző részek szerintem teljesen jól össze voltak rakva. 2×01-3 után fergeteges részeket kaptunk. Pörgősek, egy percig sem unatkoztam, izgultam a karakterekért, és még volt, hogy meglepetés is ért bőven. Lehet, hogy sokaknak az apróságokban van a lényeg, és azért pontozzák le, de még csak hasonló sorozat sem létezik(történetet illetően – posztnukleáris), még akkor is ha az egész egy amcsi kisvárosban zajlik csak le nagyjából. Ennél már csak az lehetne jobb ha a Fallout-ot megfilmesitenék, és persze nem rontanák el.

R.I.P. Jericho. Várjuk a következő hasonló sorozatot, reméljük nem kell évtizedeket várni.

seven - 2008. 03. 27. 21:48

összcsapott? max kihagyták az átvezető részeket(nem mutatták Jake és Hawkins útját Cheyenne-be, Gray-ét Jericho-ba, stb) de én nem éreztem különösebben összecsapottnak…

a repülős rész meg tök fasza volt, bár tele volt hibával, de könyörgöm, ez az a sorozat amiben pár nappal a bombák után az utcán tömegesen ünnepeltek meg vacsoráztak mintha mi sem történt volna :)

szucsitg - 2008. 03. 27. 21:56

seven: hagyd rajuk. biztos ok profi forgatokonyvirok/rendezok/vagok, mondjuk a love me now-nal:P:D

em - 2008. 03. 27. 22:09

seven: mi hibat talaltal benne? sztem jericho-nak, tokeletes volt.

Stanislav - 2008. 03. 27. 22:16

seven: nekem kicsit annak tűnt. :) Elsiették nagyon. 2×06-nál szerintem egy fokkal rosszabb volt.

szucsitg - 2008. 03. 27. 22:16

em: azert nem lehet hibatlannak nevezni, pl az a “repulocsata” ettol fuggetlenul sztem a finale egyik legjobb pillanata volt, hangulat szempontjabol:)

Gyurci - 2008. 03. 27. 22:47

Human, nagyon szigoru vagy te ehhez a szegeny Jerichohoz:)

Hurka - 2008. 03. 27. 23:07

Nos, a végét tényleg elcsezsték szerintem mármint a 7. részt…kicsit hurka volt, nekem is hianyoznak az erzelgos reszek, kinyírnak mindednkit szep lassan de szeirntem meg össze lehet hozni egy jó kis dolgot ebből, vagyis össze lehetne, na mindegy

csa

Zabola - 2008. 03. 27. 23:08

Jericho 3. évadot a népnek!!

varecza - 2008. 03. 27. 23:11

Sztem lassan túl kéne lépni azon, hogy más embernek más véleménye. Az, hogy valakinek nem tetszett mért olyan nagy probléma? Akinek tetszett örüljön neki. Mindenki mondja el a véleményét , de nem kell az oltás. (például én meg nekiállhatnék azon akadéskoskodni, hogy hogy a rákba lehetett ez 10 pont valakinek? egy eredeti vagy váratlan megoldás nem volt ebben a részben).Szerintem.

Smash - 2008. 03. 27. 23:49

Annyit hallotam már róla, hogy belekzdtem a Jeremiah-ba. Tényleg egész jó, csak valahogy volt egy kis hiányérzetem, amikor bementek a Noradra. Hiányzott nekem onnan egy Csillagkapu, meg egy bizonyos kopasz fickó :D

Benjamin - 2008. 03. 28. 00:24

Ez egy párhuzamos univerzum vazze…. itt 1928-ban nem ásták elő a Csillagkaput Egyiptomban… és Hammond sem tábornok.. csak egy kis századoska….

Jani - 2008. 03. 28. 01:32

A cikk elolvasása után úgy érzem Human nagyon nem szereti ezt a sorozatot és kicsit igazságtalannak érzem a sorozatnak ezt a “lejáratását”, mert olyan szemmel nézve aki nem nézte a sorozatot, ámde kedveli a posztapokaliptikus témákat, és esetleg tetszett volna neki a sorozat, annak most az jön le a cikkből h ez a sorozat egy nagy rakás…………..vicc..
a baj a cikkel, h legnagyobb részben Human itt csak a negatívumokat sorolta fel, és ezt ezeket még ki is fikázta, kissé vulgárisan fogalmazva.. és mielőtt valamit is mondunk a második évadról, előtte gondoljunk arra h mennyi pénzből csinálták és h egy egész évadot kellett 7 részbe belezsúfolni.. és ezek mellett a tények mellett azt mondom nagyon is jól megcsinálták, kihozták a lehető legtöbbet belőle, voltak hibák, felesleges részek, de melyik sorozatban nincsenek?? és a Jericho szerintem még a jobbak közé tartozik..

DeadMan - 2008. 03. 28. 05:11

Hmm… a Jerichot én is a jobb sorozatok közé sorolnám (pedig lehet egyesek meglepődnének, hogy miket pedig nem). Mindenesetre én azt mondom, hogy izlések, és … eltérő izlések:)
Abban azért egyet kell értenünk, hogy a Jericho sorsa elég méltatlan, és hogy megérdemelt volna legalábbis egy 22 részes teljes költségvetéses második évadot, hogy egy esetleges harmadikról már ne is beszéljek. R.I.P.:( – bár a remény hal meg utoljára…vagy a Hawkins azt is túlélné?:)

seven - 2008. 03. 28. 05:36

varecza, én úgy gondolom az a lényege ennek a bejegyzésnek hogy kibeszéljék az emberek az epizódot… és semmi oltás nem volt, persze ha hiperérzékeny vagy akkor a “nem volt semmi összecsapott” annak érezhető.

andras123 - 2008. 03. 28. 09:02

Rengeteg értelmetlen kasza volt, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyhamar nézői nyomásra megmentett sorozat.
Jerichonak ugyan, hogy lett volna esélye? Sehogy, először csináltak egy nukleár utáni sorozatot, nagy durvulást várva mindenkitől. De a sorozat leült rámentek a “pszihológus 41perce” részekre és emiatt elvesztették a nézők egy részét. Viszont megtartották nagyrészt azokat, akik komálták a lelkizős részt, de nem annyira az akciót.
Ezután az első évad végétől megpróbáltak a még megmaradt nézővel lenyeletni egy csak akcióból álló sztorit. Esélytelen.
Komolyan úgy gondolom, hogy az íróknak az első perctől egy irányba kellett volna törniük és mégcsak fel sem merült volna soha a kasza gondolata. El kellett volna dönteni hogy Unitot vagy érzelmes Gilmore Girlst (tudom, hogy rossz hasonlat, de azért a lényeg érthető, jahm és szintén hiányzik a GG) akarnak csinálni, mert ha bármelyik irányba elvitték volna, és ki is tartanak amellett semmi gond nem történik. Így viszont csak azokkal tudták lenyeletni a sorozatot akik mind a két műfajt komálják és ilyen azért nincs annyira sok, főleg nem az USA-ban.
És akkor még nem is beszéltünk a kiszivárogtatott 1-3részről, ami szintén megtette a hatását.
Persze lehet reménykedni, hogy majd valami átveszi a sorozatot, de az azért sejthető, hogy már nem lesz ugyanaz, lesznek azonnali vezéráldozatok is, akiket nem tudnak megtartani, és egy évad alatt az a “ló is megdöglik”. Akkor meg inkább legyen vége most….szerintem.

Gyurci - 2008. 03. 28. 16:23

En uber-jericho fan vagyok mar az elso szezon kb 6-7. reszetol, es kb mindennap lestem a hireket meg a nezettsegeket a masodik szezonrol.

En is szomoru vagyok a cancel miatt, de nem annyira mint az elso evad vegen. Szerintem tok jo a masodik evad befejezese, karakterek sorsa megnyugtatoan rendezodott (egyenlore:) es nem erzodik annyira egetonek a szukseg a folytatasra.

Ha nem lehetne tartani a szinvonalat kabelen akkor inkabb legyen vege most es tavozzon emelt fovel ez a quality sorozat szerintem, minthogy evekig vergodjon a budget cap es valtozo stab miatt.

TargetCJ - 2008. 03. 28. 17:23

A Jericho 2. évad (8/10) sokkal jobb lett mint a Heroes 2. évad ami télleg nagyon összecsapott volt. Ezen is lehetett érezni de az milyen gáz lett volna, hogy forgatókönyvírók írnak jön a sztrájk és a sorozat cancelt kap valahol a sorozat közepén. Szóval ezért örülök ennek de még jobban örülnék egy folytatásnak :( Az évad záró 10/10-et kap. Én arról nem is hallottam, hogy kiszivárgott az első 3 rész, sztem ez vezettett a cancelhöz, mert az amcsik leszedhették megnézték egymás után (és mivel az első 3 gyengébbre sikeredett) nem is nézték tovább.
Ennyit fűznék hozzá és még reménykedek

hady - 2008. 03. 28. 17:49

10/10 tetszett a resz, es a lezaras is, a repulos jelenet pedig messze a legjobb volt ! Jericho Rulzzz! \o/…o/

adam - 2008. 03. 28. 20:11

Az alternatív befejezést meg lehet valahol szerezni?
Köszi!

wwraith - 2008. 03. 28. 20:18

Szintén 10/10 egyszerűen csak azért mert élveztem és lekötött, sokkal jobban mint mostanában más sorozatok. Ezen kívül egyedül a Dexter 2. évadának adtam ilyen jó értékelést, filmek közül pedig csak egynek az utóbbi három évben.

TACTiCiAN - 2008. 03. 29. 18:13
Human Insect - 2008. 03. 29. 18:25

láttuk, ugyanúgy nem lesz eredménye mint a többi petíciónak.

egyetlen esély van a feltámasztásra, ha valamelyik másik adó feltámasztja.

Seeley Booth - 2008. 03. 29. 18:57

Addig ennek a post-nak a közelébe sem jöttem amíg meg nem néztem én is az évad (sorozat? :-() finálét. Huh, nagyon jó volt és igen simán lehetne folytatása is, még ezzel a véggel együtt (btw. tudja valaki hogy a másik, more cliffhangeres, végnek mit szántak?). A háború (new civil war) elkezdődik, huh, simán lehetne folytatása még úgy is cliffhangeres volt a vége hogy enyhítettek rajta a Jerichoi törtémések…

NUTS! NUTS! NUTS!

Seeley Booth - 2008. 03. 29. 18:58

Jó, közben leírtátok mi lett volna a másik vég, addig nem jutottam el olvasásban, sorry.

NEM AKAROM HOGY VÉGE LEGYEN A JERICHONAK!!!!!

Seeley Booth - 2008. 03. 29. 19:09

Amúgy egyetértek azzal hogy a Jerichot az első évad első felénél szúrták el. Mert alapban már csak a történet miatt tuti hogy első részekben sokan leültek nézni, hogy nah, ebből mi minden jót lehet kihozni. és tényleg, ott volt az idegesítő családi-nyál, nem mondom kell ez is, elvégre egy kisvárosról van szó, de nem ennyire. Sokkal több a potenciál ebben a történetben. Aztán az évad második felére magára talált a sorozat (én kitartottam!!), és tényleg sok pörgős, katonsá rész volt, kezdve a Newberni konfliktussal, az évad vége meg tényleg pofánvágás volt (a nézők felé) nagyon király volt az egész NUTS-,ozgalom, meséltem ismerőseimnek akik amúgy nem nagy rajongók és nem vannak belemélyedve a sorozatos hírekbe, de ezen Ők is elmosolyogtak.

Én azt mondom a NUTS-mozgalom megérte, mert egy remek mini-évadot kaptunk, nagyon nagyon jó évad, csöppenés mentes évad, és igen amit Bonnie kiírásával megléptek, huh, a negyedik rész végén bőgtem rendesen :O És csak pislogtam, és én is Goetz fejét követeltem és igen, úgy is kellett tenni ahogy Stanley tett, nem erkölcsi magaslatokba emelve megkímélni az életét (irányt mutatva hogy mennyivel jobbak vayunk) hanem bátran a szemébe nézni és aztán kivégezni, holtestét megalázva fellógatni.

Nekem a 6.-dik részben a Jake vs. katonák jelenet nem haott hülyén, úgy sem hogy tudtam, nincsen Jake alkupozícióban, de szvsz ezt Ő is tudta, csak időhúzás és a barátja megmentése volt a tét, Stanley nem bírta volna ki ezeket, amúgy is megvolt zuhanva és Jake bízott benne hogy tud hatni Beck-re.

Nah, bocsi a hosszú írásért, én reménykedek hogy megmenti valamelyik adó, mert múltkor is eltemettem aztán jött a reménysugár, de csak legyintettem és emlékszem, egyik reggel kómásan (kötelességbe menet :D) egy csésze kávét szürcsölve junkie-t olvastam és elolvastam a nagy hírt, hogy lesz Jericho s02 (az nap senki nem értette hogy miért van hullajó kevdem) és alig hittem el, nagyon örültem, szóval hátha alapon reménykedek!!!!

NUTS!

Dark Wolf - 2008. 03. 29. 19:21

Szerintem nem baj, ha innen nem folytatják. Nem kell minden sorozatot sok évadon át húzni, bármennyire is jó.

Nagyon tetszett a befejező rész, és bár lehetne folytatni, inkább ne tegyék. A polgárháború nem Jerichoban zajlik, ergo az már egy másik sorozat lenne. Mindenki továbbgondolhatja, ahogy szeretné, de nincs hiányérzet, mert a befejezés megnyugtató volt.

Ezután a 7 rész után pedig felerősödött bennem az az érzés, hogy a sorozatoknak túl sok a 22+ rész évadonként. Túl sok.

Human Insect - 2008. 03. 29. 19:27

angolok csinálják jól? amúgy az átívelő sztorisoknak szerintem is jót tenne ha 13-mas évadok lennének

Seeley Booth - 2008. 03. 29. 19:31

Én azért szívesen megnézném a polgárháborús-jerichot. Mert tudjuk, abban a háborúban halt meg a legtöbb amwerikai, nem csak hadszintéreken zajlott, ergo jól belelehetne írni Jerichot is.

hiányérzetem nekem sincs (persze hogy van), de akkor is, imádom Jake karakterét, meg az alapszitut, nomeg a katonás-harcos dolgokat, egyszerűen akarok Jerichot! :D

De most Without a trace-el csillapítom a szomjomat, most fedeztem fel, pedig imádom a nyomozósokat, de nem néztem, 6évad :O

Dark Wolf - 2008. 03. 29. 20:46

Human: na igen, pl a Dexter S2 is milyen jó, h csak 12 rész volt. Bár a Lostnál abszlúte nem zavartak a 23-24 részes évadok.

gittagitta - 2008. 03. 30. 00:43

Amúgy lehet tudni, hogy a 7. rész főcím morze jele mit jelentett?

Jani - 2008. 04. 01. 11:47

szerintem is lazán lehetne hol folytatni a sorozatot, hisz ahogy az uccsó rész végén én is mondtam magamban, h ennek nincs vége, hisz a java még csak most jönne, kitörne polgárháború, és az az ország egészére vonatkozna, egyben Jericho-ra is, és mivel a bizonyítékok a J&R ellen és a kormány ellen Beck-nél vannak, és mint láthattuk ők már átálltak, ezért Jericho-ból fog kiindulni részben a háború.. mint láthattuk ők már készülnek is rá.. ezért nem kellene attól tartanunk, h ha folytatódna is valamikor esetleg, akkor az már nem Jericho-ról szólna..

Rachel - 2008. 04. 01. 20:41

Tegnap néztem meg egybe az utolsó 3 részt és nekem nagyon tetszett…nagyon remélem hoyg átveszi egy másik csatorna a sorozatot mert simán nézném még tovább is és kíváncsi lennék az ezutáni eseményekre is.
Amit többen is írtatok Jake feladja magát aztán többieknek amnesztia tényleg elég hülyeség volt,de Skeet Ulrich színészi képességeivel szerintem semmi gond sincs,ahogy szerintem senkiével se a Jericho Castból!
Én várom a 2.évados dvd-t kíváncsi vagyok a másik befejezésre is…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz