login |

Hírhétfő

2008. 05. 12. 07:45 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek

 • Vasárnapi finálék: Brothers & Sisters és Survivor (utóbbi no spoiler, majd írunk róla.)
 • PRE-upfront előtti “hírek” – meglep, hogy sokan aggódnak olyan sorozatokért, melyeket pár hónapokkal ezelőtt berendeltek, tessék rájuk keresni: itt vannak a CW, az ABC és a CBS korai rendelései:
  • a FOX elkaszálja a New Amsterdam-ot. Tudjátok, a minimális remény még élhet csütörtökig.
  • az ABC berendeli a Boston Legal 5. évadját, egyelőre 13 részt. A hírek szerint ez volt az áta, hogy David E. Kelley lelépjen a Life on Mars-tól, plusz költségcsökkentés is lesz, ami kevesebb szereplővel járhat.
  • A The Game (CW) megkapja a 3. évadot, plusz a hírek szerint a Top Model készítőinek Stylista című reality-je lesz párban a modellkereső show-val, vagyis mínusz egy programhely.
  • a CBS, hiába a barátság, nem rendeli be a Geena Davis-féle Exit 19-et.
  • Hiába a hype és McG rendező, a FOX Spaced pilot-ja búcsúzónak tűnik. Ellenben szereposztást kért a csatorna Shaun Cassidy sorozattervéhez, az Inseparable-höz. A Dollhouse midseason-esélyes.
  • Az Alyssa Milano-féle ABC-szitkom, a My Brother’s Hot (and Other Dilemmas) (ez sem biztos, hogy igazi cím) szitkom stábjához csatlakozott Beau Bridges, Annie Potts, Amanda Detmer és Eric Winter.
 • Jennie Garth aláírt a 90210-hez. Ismét Kelly Taylor lesz, aki tanácsadó az iskolában. De, valószínűleg egyelőre csak visszatérő státuszban lesz. (További visszatérő karakterekre is lehet számítani vendég státuszban – Tori Spelling nevét egyre hangosabban suttogják…)
 • Az ABC nyári, Szerelmes hangjegyek reality-je címet kapott: High School Musical: Get in the Picture.
 • A CW a Media Rights Capital-nak adta el vasárnapi programhelyeit, akik két drámát és két szitkomot fognak készíteni oda, s értékesíthetik a reklámhelyeket.
 • A truTV június 18-án indítja új reality-jét Black Gold címmel. A Deadliest Catch és az Ice Road Truckers készítői ezúttal az olajfúrók közé látogatnak.
 • Bulvár: Mostanság tele a sajtó Miley Cyrus (Hannah Montana) ilyen-olyan ügyeivel, de Hugh Hefner bedobta a minden vivő lapot. A Playboy atyja jelezte, hogy szívesen látná magazinjában a 15 éves sztárocskát, persze, ha eléri a megfelelő korhatárt…

17 hozzászólás Ne habozz!

rhynn - 2008. 05. 12. 08:36

Esetleg kirakhatod azt is, Vendégsztár alterben, hogy a Skinsből a Christ alakító színész a Doctor Whoban szerepelt :)

Laci - 2008. 05. 12. 08:40

Az Alyssa Milano-féle ABC-szitkomról még annyit lehet tudni, hogy júniusban fogják forgatni és Júliusban dől el, hogy kér-e belőle januárra 13 részt az ABC.

koac - 2008. 05. 12. 09:20

Kicsit sajnálom a NA-t. Kiváncsi lettem volna, mit tudnak hosszú távon kihozni ebből a témából.

Adäm - 2008. 05. 12. 09:53

NA ne már!! :@ Ha jól emlékszem, akkor nem hozott sokkal rosszabbul, mint a TSCC. Erre mégis -úgy tűnik- elkaszálják?!

ISN - 2008. 05. 12. 09:53

Magyar téma: megújult az RTL web oldala! Szerintem elsőre egész jó! http://www.rtl.hu

phantom - 2008. 05. 12. 10:19

Kár a New Amsterdamért, egész szép számokat hozott főleg Fox-os viszonylatban. Ezt esetleg nem akarja átvenni a CBS, mint ahogy pletykák keringenek a Back to you átvételéről is ? Moonlight előtt-mögött jó kis combó lenne.

Biohazard - 2008. 05. 12. 11:35

New Amsterdam teljesen jo volt, egy igazi gyongyszem.
Szinte vartam,mikor fogjak elkaszalni :(

Bruzsy - 2008. 05. 12. 12:03

A New Amsterdamért nagyon kár, láttam az első 3 részt (a többit a nyárra tartogatom), az alapján szerintem mindenképp volt benne potenciál… :-(

ISN: kedves bennfentes Laci082 barátunk már felhívta rá a figyelmet, valamint egyéb változásokra is az egyik TV2-anyázó posztban. De azért jó, hogy te is szóltál, hátha ott elkerülte valaki figyelmét. :-)

ISN - 2008. 05. 12. 12:13

Bruzsy: ohhh, nem tudtam arról a posztról :(

Hunnenkoenig - 2008. 05. 12. 13:30

A New Amsterdamert kar. Bar nekem az utolso resznel mar evadzaro feelingem volt. Összejött a csajjal, halando lett, mi kell meg? Amugyis ugy ereztem, hogy tul gyorsan lerendeztek a temat…

Mas sorikban azert szenvednek nehany evadon keresztül a szerelmesek (Moonlight, Louis&Clark etc.)

mrgarris0n - 2008. 05. 12. 13:46

az véletlen egybeesés, hogy a BBC weboldala is pont olyan, vagy mindkét designer vmi default layoutot használ? :D

JBG - 2008. 05. 12. 13:49

Sejthető volt az NA sorsa, igaz én nem is bánom. Egynek elment, nem volt szétnyújtva, ízléses melankolikus lezárás, bye-bye. Sok újat nem hiszem, hogy bele tudtak volna tenni. Új bűnügy részenként, meg ugyanaz a nyávogaás, hogy ki lehet a “nagy ő”. Örülök, hogy láthattam, és láttam, de ennyi elég is volt.
Persze belerakhattak volna egy átívelő sorozatgyilkos vonalat, de arra meg ott van bármelyik másik nyomozós sori.( mondjuk lehetett volna a sorozatgyilkos John rokona, de hasonló már volt)
Beletehettek volna egy olyat, hogy összejön egy csajjal, aztán kiderül, hogy az unokája…

Human Insect - 2008. 05. 12. 13:49

nem véletlen, lelopták. A yummien már emgírtam :)

JBG - 2008. 05. 12. 13:50

Hunnenkoenig : de nem egészen ez volt a vége.

Szkifi - 2008. 05. 12. 16:02

13szoros hurrá a Boston Legalnek!!

Hunnenkoenig - 2008. 05. 13. 00:55

JBG: Most igy konkretan nem emlekszem, de bennem ez maradt meg… Nekem jo, ha nem folytatjak, pedig nagyon csipem az ilyen temat, es szerintem is elszurtak azzal, hogy egy ilyen “profan” celt adtak neki.

Amugy, ha hagytak is egy kis kiutat a folytatasnak, inkabb befejezettnek tünik (amennyire emlekszem), mint pl A PB utolso resze, amit megis a legtöbben elfogadnanak sorozatzaronak is.

Hunnenkoenig - 2008. 05. 13. 00:59

EDIT: Ja most megneztem…valoban van egy kis konfliktus a vegen, de alapbol nem tesz semmit a dolgokhoz. Ez mindenkinel megesik barmikor. Majd megoldjak a problemaikat es kesz. Az mar senkit nem erdekel. A lenyeg, hogy a csavo mar az ami az.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz