login |

NCIS: vége az 5. évadnak

2008. 05. 21. 15:21 - Írta: winnie

83 hozzászólás | kategória: 2007/08 finálék, kritika,

Elnézve az idei nyomozós finálékat (csitt, a többiről), mindegyikben durrantani akartak a készítők és a sorból az NCIS sem maradhatott ki.

Értékelés: A részt elnézve most már biztos vagyok benne, hogy a sorozatot nem nekem találták ki (láttam az első 3 részt, majd a Terry O’Quinn-es első évadosat, s utána a 3. évad premierjét), lévén továbbra sem jön be, bár megszavazok az évadzárónak egy közepes 5/10-et, ami tökéletes lefesti, hogy hidegen hagy az NCIS, se nem jó, se nem rossz. Nálam.

Ellenben a CSI-jal ellentétben ez a finálé szerintem az NCIS-rajongókat nem hagyja cserben, hiszen ismét csak remekül lejön, hogy mennyi mindenben más egy procedural, vagyis eljárás központú nyomozós sorozat (pl. CSI), mint egy karakterközpontú (NCIS). És bár sosem kedveltem a sok karakterrel dolgozó sorozatok azon jellemzőjét, hogy minden részben minden karakterrel muszáj valamit kezdeni, az NCIS ismét bizonyította, hogy simán megmozgatja mindet, bár való igaz, hogy ehhez három kezdőszállal kellett indítani.

Beugrási pont: Simán beugorhat akárki, hogy megnézze, mit is tud az NCIS – szerintem hozta azt a hangulatot, sok karakterinterakciót, amiért szeretni lehet a sorozatot. Van némi visszautalás egy régi ügyre ugyan, de az mellékes tényező (a rajongóknak persze nem az) és az újoncoknak is tisztázzák a részleteket.

Cliffhanger: Izé…, szóval szép lenne meg jó lenne, de nem szép és nem jó, lévén nem is olyan régen ugyanezt a cliffhanger-t egy másik sorozat is ellőtte és sajnos én az NCIS-cliffet kamucliffnek érzem, de azért kap egy 5/10-et. Bármennyire is nem számít az ember rá, bármennyire is üt, sajnos utánérzésnek hat, még ha nem is ez volt az alkotók célja. Spoilerek és kibeszélés a kép alatt és a tovább mögött.

A biztonság kedvéért nem írom le, hogy melyik sorozat lőtte el ezt a “minden kollegát eltakarítok” cliffet, hátha valaki még nem tart ott, de emiatt kissé keserű a szájízem és azért éreztem kamunak, mert szerintem nincs az az isten, hogy ne billenjen helyre a status quo.

Oké, lehet, hogy pár részen keresztül nem lesz együtt a csapat, de nem tehetik meg és nem is fogják megtenni, hogy újakkal töltsék fel a bandát. Kíváncsi leszek, hogy Vance megmarad-e főnöknek, bár engem ezen egy rész alatt nem igazán ragadott meg a karakter (mint ahogy kicsit kapkodónak tűnik a behozása, lévén ezelőtt, ha jól nézem csak 2 részben szerepelt.)

A halál? Na, igen. Fura volt. Egyrészt nyilván Jenny-hez (legalábbis gondolom) kötődik a néző legkevésbé és, mivel beteg volt, így nem is akkora sokk, viszont az, hogy nem mutatták, azonnal elhintette bennem a gyanakvás magját, miszerint lehet, hogy nem is halt meg, csak ez kell az ügyhöz? (Ráadásul Palmer sem összekeverte a zsákokat, bár az nagyon jó pillanat volt, amikor Gibbs azonnal az ő holttestéhez lépett oda.) Csavarra számítottam és arra, hogy más hal meg, de úgy tűnik az új igazgatóval mégsem ez fog történni.

Gáti Kati, riszpekt. Szokás szerint megint oroszt alakított és sajnos alig kapott játékidőt, ellenben magyar szokás szerint nagyon fontos (és nagyon rövid) szerepe volt (ld. még ugyanú a Született feleségekben és Dobó Kata a CSI-ban.)

Mit is mondhatnék még? Ja, nekem mint új nézőnek egyértelmű volt, hogy Franks-re kell gyanakodnom, mivel én nem tudtam, hogy régebben is szerepelt már, viszont a törzsnézőknek gondolom másként jött le a szerepe és azzal, hogy ismerték a karaktert, sokkal nagyobb volt a gyanakvás meglétének hatása. (Azt pedig, hogy kiderült miszerint Jenny lőtte le a Frog-ot megint csak nem nekem szólt, így nem döbbenhettem, ha ugyan volt döbbenés:)

Szóval, egy dolog, hogy nekem nem jön be, de ahogy írtam, szerintem minden a helyén volt (Ziva és Tony ejtőzik, Abby és McGee a felmosó-Tony-val, stb.)

83 hozzászólás Ne habozz!

Smash - 2008. 05. 21. 15:45

Nekem bejött 7/10. Jól meglettek tekerve a szálak. Szerintem tuti, hogy nem halt meg, mert akkor tök mindegy lett volna, hogy ő lőtte-e le a fegyverkereskedőt vagy sem. Másrészt ott a hulla a lakásán, akiről mindenki azt hiszi, hogy ő az, így elég jól meg lehetett játszani a halálát. Franks nekem egyáltalán nem volt gyanús addig a pillanatig, amíg az új igazgató nem kérdezte a papírokról, és mindezek után bement az irodájába és megsemmisített valami iratot. Onnantól, hogy Jenny nem biztos, hogy halott, az is lehet, hogy ez a csapatfeloszlatás is csak valami elterelés, és egy újabb nagy szálat vezetnek fel vele (pl kibontják, hogy mi is volt Párizsban).

Pocok - 2008. 05. 21. 16:02

Szerintem meg nagyon is rendben volt(ak) a rész(ek)
Nemtom mi ez a kamucliff… Nem tudom melyikről beszélsz, de szerintem azért mert már láttad valahol hansonlót, nem kéne így lekicsinyíteni ezt.

Reméltem Jennyt írják ki, minimum egy kis időre.

A karakterek is nagyon jók voltak. Elején nagyon jól megcsinálták azt a részt amikor McGeek megérkezik. Ziva-Tony rész is jó volt. (nem ezt a képet raktam volna be :P )

És ahogy te is írtad:”a finálé szerintem az NCIS-rajongókat nem hagyja cserben” De nem ám.

Aki meg nem nézte, az ne ide ugorjon be, mert jó hogy “nem jön át” neki.

9/10

Pocok - 2008. 05. 21. 16:04

Kiváncsi vagyok mit hoznak ki kövi évadból!

Ghostika - 2008. 05. 21. 17:12

Hmm most így olvasva a postot, Gáti Kati fel nem esett le de így hogy írtad winnie csekkoltam.
Hna igen most ez az él vagy meghalt, nem láttuk a holtestet Dokinál, de viszont Tony mikor oda értek kereste a pulzust de nem volt, ergó sztem halott. De ha jól értem ti azt mondjátok hogy max Franks tudhatja hogy él.
A csapatszétválasztás hát igen másik sorozatban volt nekem is ez ugrott be, de hát itt sztem nem menne teljesen új csapattal.
Arra meg kiváncsi vagyok mit semmisített meg az igazgató.

A Frogról meg, hát bellül minenki sejtette hogy Jenny lőtte le nem a CIA-s fószer.
Meg most mi vna Jenny apjával, lehet volt szó róla elöző részben, de most él vagy nem?!
Hja a rész 9/10.

Andree - 2008. 05. 21. 17:29

Winnie, őszintén nem értelek. Hogy lehet megnézni egy olyan sorozat fináléjat amiből kb. 5 részt láttál és bevallottan tök hidegen hagy? Ez az amire én életemben nem voltam képes, kb. olyan mintha én meg megnézném az idei SzülFel vagy Grey’s Anatomy finálét. :)
A cliffhanger valóban nem volt valami nagy de a finálé maga jó volt.

VR - 2008. 05. 21. 17:39

(Úgy hogy a finálét még nem láttam.)
Jenny betegsége úgy 5 résszel ezelött kezdték felvezetni, ha jól emlékszek, így már akkor tudni lehetett, hogy ő távozik. A belső nyomozás részél meg már biztos volt, mikor jött az újabb igazgató helyettes, akit személy szerint ki nem állhatok. Szintén ennek a részenk a végén megmutatták, hogy Frog otthagyja a pisztolyt az asztalon, így Gibbs hazudott és biztos, hogy Jenny ölte meg. + olyan sejtelmessen mosolygott a rész végén. :)
Az egészben a Jenny apaj szálat nem értem, hogy most miér is kellett anyira? Így lehet arra S6-ban visszatérnek. Szóval S6 keztés ütös lehet, vagy tovább nyújtják ezt a szálat megint, aminek nem örülnék, mert egyszerűen nem jó. Amúgy az eddigi évadok közül talán S5 volt a leggyengébb.
Ha megnéztem akkor majd értékelem. (Már várom pénteken a GA mocskos lehúzásást. :D:D:D)

Winnie: Ha tényleg jó NCIS rész akarsz nézni, akkor ajánlom az 5×06, a szellemhajós részt. :)

Seeley Booth - 2008. 05. 21. 17:40

Örültem hogy nem halt meg DiNozzo!!!!

Seeley Booth - 2008. 05. 21. 17:41

Igen, a szellemhajós rohadt jó, ott is DiNozzo viszi a pálmát a dumáival :P

de az Internal affairs is jó..5×14

Dark Wolf - 2008. 05. 21. 17:48

Rendkívül objektívek a 9/10-es értékelések. Jó, hogy már nem 10/10.

G@bee--> - 2008. 05. 21. 17:49

én nem nézem ezt a sorozatot, sztem túl komolytalan a témához, de a multkor elcsíptem egy fél epizódot és volna egy kérdésem: az mér jó, hogy fekete fehérben megmutatják a következő reklámblokk előtti jelenet utolsó másodpercét?? hihetetlen baromságnak tartom, dehát kinek mi, ugye…

Seeley Booth - 2008. 05. 21. 17:52

Gabee: nem tudom, nekem bejön..nem nagyon lő le dolgokat benne, de figyelemfelkeltő egy-egy döbbent arc pl…

Andree - 2008. 05. 21. 18:14

Nekem tetszenek azok a fekete-fehér blokkok. Visznek bele egy kis színt. :)

Pocok - 2008. 05. 21. 18:31

Azok a fekete fehér képek NEM MINDIG a reklámblokk előttit mutatják van amikor tovább megy és akkor látod hogy izé. Amúgy semmi gond nincs vele.

winnie - 2008. 05. 21. 18:34

“Nemtom mi ez a kamucliff… ”

a kamucliff azt jelenti, hogy úgy csinálnak, mintha, aztán mégsem.

ergó kamucliffhanger, ha az utolsó részben valakit megölnek, aztán kiderül, hogy nem is halt meg, vagy álom volt, vagy csak hasonmás volt. olyan cliffhanger, ami nem bolygatja meg a status quo-t.

ezek azok a cliffahngerek, amik miatt nem izgul az ember, mert tudja, hogy úgysem megy el ennyi színész.

akkor lesz az itteni kirugós-áthelyezős cliffhanger nem kamu, ha mind a három színésztől, minimum jó pár részen át búcsút veszünk. (nem attól kamu, hogy egy másik sorozat, jelen esetben a house is megjátszotta ezt – a külföldi fórumokon azonnal elkezdődött az “ncis pulled a house” savanyúzás.)

egy ennyire karakterorientált sorozatban egy másik szereplőt behozni is nehéz, nemhogy egyet kiírni – hát még hármat.

Seeley Booth - 2008. 05. 21. 18:38

Csak egy main character távozik..az meg jenny…

Nem mehet el DiNozzo, sem Ziva!!!!

winnie - 2008. 05. 21. 18:39

“Winnie, őszintén nem értelek. Hogy lehet megnézni egy olyan sorozat fináléjat amiből kb. 5 részt láttál és bevallottan tök hidegen hagy?”

hogyne lehetne?:) az emberek többsége hol nézi a sorozatot, hol nem.

én meg eleve olyan vagyok, hogy vannak sorozatok, amelyek érdekelnek (kíváncsiság!), amiket szeretnék nézni. sokszor leírtam, hogy egy sorozatot nem kaszálok el örökre, hanem időről-időre esélyt adok nekik. esélyt adtam anno a 3×01-nél az ncis-nek meg most is. nem jött be, istenem. gondolom senkit nem zaklat fel:D

viszont így végre írhattunk a blogon a sorozatról, látjuk, hogy van-e igény rá, hogy sokan nézitek.

“Ez az amire én életemben nem voltam képes, kb. olyan mintha én meg megnézném az idei SzülFel vagy Grey’s Anatomy finálét. :)”

a GA például tuti nem fog elkapni, így azt nyugodt szívvel megnézel, a szülfelnek nézője vagyok, csak lemaradva, de annak az utolsó perceit csekkoltam, mert ott akkora dolgok vannak, hogy nem is számít spoilernek:)

“A cliffhanger valóban nem volt valami nagy de a finálé maga jó volt.”

szerintem jó a cliffhanger, csak így, hogy ugyanezt már láttuk, elvesz az ízéből. (piros pont, hogy nem a halál a cliffhanger) viszont, aki nem látta a house finálét, annak üt.

Necros - 2008. 05. 21. 18:41

Nekem is tetszenek. :) (Andree, te vagy az a TV.com fórumról? :))

Szerintem nagyszerű finálé volt! Jenny halála várható volt, épp ezért konkrétan az az esemény nem is ütött nagyot, de nem is az volt a lényeg, hanem inkább a többi karakter reakciója. Az igazgató meg tényleg halott, még eleinte nekem is voltak halovány kétségeim, de Gibbs reakciója a hullaházban számomra eloszlatott minden kételyt a szomorú tény felől.

A “kamucliff” szerintem is az, nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy csak úgy lecseréljék a csapatot. Bár, attól még működhetne, a House-nál bejött (legalábbis nálam), a Boston Legalban meg évadról évadra lezajlik ez és ott nagyszerűen bevált (igaz, nagyon sajnálok több karaktert is, de ez van…). Az meg, hogy máshol is alkalmazták már, nem érdekel, a 3. évad végén Gibbs-el is eljátszották már, akkor jól sült el, remélem, most is legalább olyan jó lesz.

Jenny apja pedig halott, csak a CIA-s fickó szórakozott vele, provokálta, hogy megölje a Békát. Legalábbis nekem ez jött le az előző epizódokból.

Vance szerintem jó karakter és én nem hiszem, hogy “rosszfiú” lenne, tehát semmi köze Jenny halálához vagy az apja halálának kihasználásához.

Akit érdekel, milyen papírt semmisített meg, annak itt egy kép: http://farm3.static.flickr.com/2096/2511519888_c055516c17_o_d.png

winnie - 2008. 05. 21. 18:42

“Jenny betegsége úgy 5 résszel ezelött kezdték felvezetni, ha jól emlékszek, így már akkor tudni lehetett, hogy ő távozik.”

na, ezt például nem tudtam. azt hittem, hogy ez nagyon régi dolog.

így viszont elég fura, mert pláne nem annyira meglepő.

megvallom, arra számítottam, attól féltem, hogy mindenki jenny-re gondol, aztán valakit hirtelen lelőnek vagy ilyesmi.

“Winnie: Ha tényleg jó NCIS rész akarsz nézni, akkor ajánlom az 5×06, a szellemhajós részt. :)”

köszi. az ilyet szeretem, amikor valaki ajánl részt. lesz majd egy rovatom, hogy “ajánl részt winnie-nek” – eddig ahányszor mondták, hogy “tudom, hogy nem nézed, de ez állat rész”, mindig nagyon bejöttek az ajánlások:)

winnie - 2008. 05. 21. 18:44

“z mér jó, hogy fekete fehérben megmutatják a következő reklámblokk előtti jelenet utolsó másodpercét??”

szerintem jó ötlet, anno a 3×01-nél jött le nekem és kellemesen meglepődtem. (lol, hogy most néztem numb3rs finálét és ott is van már ilyen. nem tudom, mióta.)

ezt egyébként is nagyon sajnáltam, hogy míg a 3×01-ben általában dinamikus képek voltak, itt a legtöbbször csak arcok.

de ha arra gondolsz, hogy reklámszönet előtt van, akkor egyrészt ott tarthatja az embert, másrészt pedig kombinálhatunk, hogy miképpen alakulhat ki a eflvillantott szituáció.

Ghostika - 2008. 05. 21. 18:48

Hmm beleolvstam ebbe a lapba de nem látok rajta semmi olyat amiért meg kellett semmisíteni, vagy nem értettem meg valamit:D

Andree - 2008. 05. 21. 19:09

Necros: Igen én vagyok. :)
Winnie: Oké, igazad van de én ilyet akkor se tudok. Vagy folyamatosan nézek valamit vagy sehogy. Például Lost. Amikor elkezdték adni az RTL-Klubon akkor eldöntöttem, hogy nézem. De amikor a premier volt nem voltam pont otthon, videót elfelejtettem belőni és lemaradtam róla. A 2. résszel meg nem akartam elkezdeni így kihagytam az egészet és eddig egyetlen Lost részt se láttam soha. Tervezem és tuti, hogy el is kezdem egyszer /lehet pont idén nyáron/, de hogy itt ott belekapjak azt nem tudnám. Oké Lost-ba nem is érdemes de egy kevésbé összefüggő sorozattal is ugyanígy lennék. :)

winnie - 2008. 05. 21. 19:15

így van. az átlagtévénéző hol néz valamit, hol nem bár törekszik a folyamatos nézésre – aki pedig letölt, annál szinte elképzelhetetlen, hogy ne sorban nézzen.

(viszont nekem már annyi pozitív tapasztalatom volt későúbb elkezdett sorozattal (volt, hogy megnéztem utólag az első pár részt vagy évadot, volt, hogy azóta sem), hogy tényleg nyugodtan belekezdek, persze, hogy a lostos példára reflektáljak, főleg a nem szerializált sorozatokra vonatkozik ez.

ja, és most már egyre kevesebbre, hiszen szinte mindent elkezdek az elejéről, egyre kevesebb a fehér fölt, aminek nem láttam a pilotját.

de ez igazából az ncis esetében win-win szitu. ha bejön ez a rész, továbbnézem és nem fog hiányozni az előzmény, ha nem jön be, akkor meg marad minden a régiben, veszíteni nem veszítek, max nyerek. szabadidőt. (amit persze feltöltök mással:)

de így, hogy írunk a sorozatokról, jó, ha az ember mindennel képben van:)

Sanna - 2008. 05. 21. 19:18

Nekem személy szerint tetszett a finálé, 3 fő karakter elvesztése eléggé megtépázhat egy sorozatot szerintem, főleg ha az NCIS-ről van szó. És ne feledjük, hogy szeptembertől a HOUSE-szal egy időpontban lesz, és monnyuk 3 új arc nemhiszem hogy beválna! Még így is szerintem a House verni fogja az NCIS-t!

winnie - 2008. 05. 21. 19:19

huhh, erre nem is gondoltam. house vs ncis. erős lesz. az ncis-t nem féltem mondjuk, mert az egyetlen sorozat, melynek az american idol sem tudott betenni, annyira erős a nézői mag.

azért szurkolok annak, hogy legyen történetük arra hogyan áll megint össze a nagy csapat és ne intézzék el egy perc alatt, hogy “mégsincs gáz”.

Andree - 2008. 05. 21. 19:20

Mint már írtam korábban, nem olyan biztos. House 18-49ben rohadt erős, NCIS meg ott gyenge szóval szerintem nézettségben nagyjából ugyanott lesznek. Idol ellen is hoz az NCIS 14 milliót stabilan.

Andree - 2008. 05. 21. 19:22

“azért szurkolok annak, hogy legyen történetük arra hogyan áll megint össze a nagy csapat és ne intézzék el egy perc alatt, hogy “mégsincs gáz”.”

Ebben bízom én is. Mert már megjátszottak egy hasonlót a 3. évad végén /Gibbs visszavonult/ és rögtön a 4. évad első részében vissza is hozták, kissé kamu módon.

Sanna - 2008. 05. 21. 19:26

VR: nem tudok veled egyetérteni, szerintem eddig az 5 volt a legjobb, bár pl a 11 rész eléggé lagymatagra sikeredett, de a poénok jók voltak abban is :-)

thingol - 2008. 05. 21. 19:40

gáti kati blogján megjelentek a képek a forgatásról – ha valakit érdekel: http://www.moziplussz.hu/kati/?p=133

Seeley Booth - 2008. 05. 21. 20:10

Naaaa!! Úgysem fog elmenni három karakter, mindne rendeződni fog..lásd pl. amikor Gibbs elment Mexikóba, mégis visszajött…

Amúgy winnie-nek igaza van, iylen nyomozós sorozatokba bármikor bele lehet nézni..én az ncis-nél meg a without a trace nél is belenéztem egy részbe, azt sem tudtam melyik évad, és megtetszett, a szereplők is (eyecandy cuki ügynökök :DD) és gyorsan utánajártam (természetesen a junien :D) és beszereztem a bepótolandó részeket..most értem kb. a Viasatos w/o szintre (s05) majd félévbe tellett bepótolni (mert ugye küzbe azért mentek a kedvenc sorijaim) de mistmár itt vagyok :DDD

Seeley Booth - 2008. 05. 21. 20:11

Kati mét nem fotózkodott DiNozzoval, az lett volna nekemelső dolgom :DD

de Gibbs-t elkapta azért…

VR - 2008. 05. 21. 20:27

Sanna: A poénok mindig jók, azért szertem és nézem. :) Csak a kisértethajósat kivéve a kerettörténeteket most valahogy gyengébbnek érzem, persze ez egyni vélemény.

NCIS azt hiszem 2×05 körül keztem el nézni, már nagyon nem emlékszek. Az első részt a Tv2-s ismétlésig nem is láttam. House-t is kb. 1×10 körül láttam először, mikor épp kapcsolgattam, és ottragadtam valahogy. :P (Dettó sokáig nem láttam a korábbi részeket.) És szinte minden nyomózóssal úgy vagyok, hogy 1-1 részre odakapcsolok vagy elkapom, de amúgy nem nézem rendszeressen.

meroving13 - 2008. 05. 21. 20:30

Gyilkos Elmékwet se hagyjátok ki :)

winnie - 2008. 05. 21. 20:52

nem fogjuk:)

Andi - 2008. 05. 21. 21:58

Én nagyon imádom ezt a sorozatot, nem tehetek róla. :) Viszont csak a magyar adásokat követem, szóval nem tudja véletlenül valaki, hogy a TV2-n melyik évad megy momentán? :)

Andree - 2008. 05. 21. 22:08

4 évad. Annak is a 10. része volt hétfőn.

Ghostika - 2008. 05. 21. 22:16

Valakinek van 5lete miért semmisítette meg a papírt?

Andree - 2008. 05. 21. 22:37

Jó kérdés. Valami oka biztos volt rá de nem hinném, hogy bármi halálosan komoly. Úgy tűnt amiből kiszedte az a személyi aktája abból pedig nem hinném, hogy csak az az egy példány létezne.

SHADOW8 - 2008. 05. 21. 22:39

Nekem a kedvenc sorozatom az NCIS. A kezdetektől nézem és nekem nagyon bejön. Én csak a magyarra lefordított részeket nézem de sztem kíváló.

DeadMan - 2008. 05. 22. 00:12

Winnie, riszpekt!!!
Elolvastam amit írtál és nagyonnagy, hogy egy olyan sorozatról, ami neked bevallottan nem jött be, és ezt az elején le is írtad, tudtál utána írni egy olyan bejegyzést, amitől az ember szabályosan kedvet kapott hozzá, hogy bepróbálja.
Tárgyilagos voltál, nem fikáztad csak azért mert neked nem tetszik, beleírtad a pozitívumokat, emelem kalapom komolyan mondom. Csak a cikk alapján utólag már furcsa, hogy csak 5/10-et adtál rá, nekem úgy jött le, mintha egy 6,5/10 is ott bújt volna a szád szegletében:)
Egyébként ha jó részeket akarsz, az elejének ugorj neki megint, eleinte ugye kicsit még csoszog de amikor összeáll a show, akkor nagyon összeáll, és az első 2 évadot nálam azóta sem tudta űberelni! Ari a legjobb főgonosz, és úgy egyáltalán a történetszál ami hozzá kapcsolódik szintekkel az egész show szinvonala felett van.
Egyébként nekem bejött a finálé, cliff a végén tényleg furcsa, de ez olyan vagy-vagy….megoldhatják ezt a következő évadban nagyon jól is meg nagyon rosszul is. Ami durva, hogy ahogy belegondolok, nem tudom, hogy milyen megoldás lenne ami jól sülne ki, és milyen rosszul…ez majd akkor derül ki ha látom.
Végezetül, nálam:7,5/10, de csak mert nagyon sok stílusos dolog volt benne, meg Franks miatt:)

NagyZ - 2008. 05. 22. 01:27

durva winnie, hogy ugy mondasz velemenyt, hogy nem is ismered :)

foleg 5. evad finalerol.

jol ossze van rakva, azt pedig, hogy Jenny lotte le Frogot, mar reg tudjuk (megha nemis biztosra, de nagyon sok dologgal utaltak ra).

Gibbs azert lepett oda, mert Ducky ott allt. nemkell bele semmilyen konspiraciot latni…

a cliff szerintem durva volt. Vance egy kocsog. remelem tenyleg nem lepik meg, en nagyon kedvelem oket.

aki fent irta, hogy bele lehet nezni.. hat, vegyuk alapul, hogy winnie semennyire nem ismerte Jenny karakteret, pedig ki volt dolgozva az is. es szerettuk. erre meghal. csomo midnent megtudtunk, es azzal, hogy elarultak, hogy gyogyithatatlan beteg, az egesz evad egyik nagy kerdeset valaszoltak meg (elso par resztol mar izgultunk, hogy mi van…)

Ghostika - 2008. 05. 22. 01:41

Egyébként többeknek itt a house ugrott be mint azonos cliff, pedig a CSI aszem 5 vagy 6. évadjában volt hasonló, hogy külön szedték a csapatot, igaz a képernyőn láthattuk őket, de külön lett grisom , jorja fox, meg kaptak akkor egy új csajt aszem, meg lett a Cathrine, Warick meg a Nick tripla.
(elnézést a helytelen nevekért)

winnie - 2008. 05. 22. 07:45

“Gibbs azert lepett oda, mert Ducky ott allt. nemkell bele semmilyen konspiraciot latni…”

ebben semmi konspiráció nem volt. ducky először rosszat nézett aztán valahova állt – nekem abból csak az jött le, hogy gibbs a test formájából azonnal tudta (és ez olyan megkapónak tűnt és egyben mélységesen szomorúnak), hogy melyik jenny. az neki nem jelent semmit, hogy hol áll ducky.

“semennyire nem ismerte Jenny karakteret, pedig ki volt dolgozva az is. es szerettuk. erre meghal. csomo midnent megtudtunk, es azzal, hogy elarultak, hogy gyogyithatatlan beteg,”

azért ismertem, hiszen követtem a sorozatot, rengeteg lauren holly interjút olvastam, amiben beszél róla és a karakterről, de mégis csak ő a legfrissebb a sorozatban (zivával) – és pont a 3×01-et láttam anno, ahol ők megjelennek, szóval még a sorozatból is ismertem valamennyire (oké, közel sem olyan jól:)

de ezért jó, hogy a sorozatkészítők mindenkinek, az alkalmi nézőnek is csinálják a sorozatot, hiszen, ha nem így tennék, akkor már nem lenne a sorozat. az ncis remek példa arra, hogy be lehet ugrani bármikor.

PBaddict - 2008. 05. 22. 08:20

Nah reggelire jól esett a dupla adag NCIS :)
Nekem 8,5/10… de lehet csak azért mert még reggel van. :D

Kamucliff tényleg elég kamunak tűnik, mondjuk innen még több irányba is indulhatnak /én személy szerint nem hinném, hogy tényleg lecserélődik majd végül a csapat/… Meg valamilyen szinten várható is volt ez a lépés, mivel az új főni egy k*cs*g, ill. pardon a bögyében van kicsit a gárda. A papír meg amit megsemmisített nekem önéletrajznak tűnik: az elején mintha a rangjai/érdemrendjei lennének felsorolva, aztán, hogy hol született/tanult anyja/apja foglalkozása… utána meg jellemzés van róla –> szóval szerintem amikor megsemmisítette akkor döntötte el véglegesen, hogy marad és betölti Jenny posztját…

Sanna - 2008. 05. 22. 09:00

Más fórumokon igen nagy jelentőséget tulajdonítanak a papírnak, amit Vance megsemmisített, de szerintem az nem igaz, na mindegy úgyis kiderül. Egyébként a 6. évad 1. részéről már található infók, amiben szerepel még a régi csapat, szóval szerintem maradnak…. legalábbis remélem.

Zalla - 2008. 05. 22. 09:52

A cliffhanger lehet hogy nem a legfantáziadúsabb, de a) valamit kellett csinálni, és 1-2 részen belül nem lehet szépen felvezetni egy jobb befejezést b) nekem meg speciel a legutóbbi House rész kapcsán volt olyan érzésem, hogy az NCIS 3×01-02-ből vettek át elemeket… Nincs új a nap alatt.

8/10, voltak jó részek (Abby és a felmosók :), de valahogy nem éreztem azt, hogy lezárták rendesen magát a szálat. Ha Gibbs a célpont, miért kell Jennyt is megölni? Viszont nagy plussz, hogy McGee szerepe most kicsit összetettebb volt, mint szokott lenni. Jó volt Vance-et behozni, már egy ideje érezhető volt, hogy lesz szerepe… Legalább lesz kit anyázni.

Wizardus - 2008. 05. 22. 13:40

Annyit hallottunk már róla, lényegében Jenny színrelépése óta egy story arc a párizsi misszió, azon se lepődnék meg ha a hatodik évad leginkább egy visszatekintés lenne erre az időszakra, hogy végre megtudjuk hogy mi a fene történt Párizsban.

Necros - 2008. 05. 22. 16:58

Wizardus, már tudjuk. Decker és Gibbs megölték a célpontot, Jenny nem. Gibbs célpontja az életben hagyott nő szerelme volt, most eljött a bosszú ideje. Decker pedig tudta, hogy Jenny nem teljesítette a feladatát. Nem tudom, még minek kéne kiderülnie…

Reny - 2008. 05. 22. 17:54

Tony és Jeanne együtt maradnak???

Necros - 2008. 05. 22. 17:57

Nem, már korábban szakítottak és elég véglegesnek tűnt. :( Pedig én nagyon szerettem volna, ha valahogy mégis együtt maradnak, szép pár voltak, Jeanne pedig gyönyörű. :(

Eni - 2008. 05. 22. 20:57

Vki leírná részletesen h mi is történt az ut. 2 részben????:D

szmerci-Merr - 2008. 05. 24. 18:38

A Tony-Jeanne szál már az évad elején megszakadt.. ha jól tudom, akkor 5×02-ben.. őszintén megvallva én bánom is meg nem is.. mert oké, hogy Jeanne megdöbben, hogy Tony ügynök és az apja után nyomoz, de választást adni neki, hogy ő vagy az NCIS?! akkor már nem szeretheti annyira, mint Tony őt.

az évadzáró nálam 10/8-9. egyébként az előző részben az volt, hogy Vance-nak már csak 1 hete van, mint igazgató, aztán visszajön Jenny. nah és sztem a papírnak ehhez van köze, hogy még sem megy el, hanem marad véglegesen. nekem már alapból ellenszenves volt a csávó, aztán h ilyen döntés hozott (bár teljesen biztos vagyok benne, hogy nem oszlatják a csapatot) + nekem még az is rátett, hogy azt mondta, hogy “tudja, hogy rossz napok vannak mögöttük”.. rossz napok?? ez elég gyenge:S aztán hogy közvetlenül Jen temetése után vágta az arcukba,hogy ennek a csapatnak annyi:S nos, akinek ezek után szimpi a csávó…:S

egyébként tudja valaki, hogy Jennynek milyen betegsége volt? mert lehet, hogy azt a részt nem láttam, amiben említik. és azért kiváncsi lennék..

am nekem az jött le abból, hogy Jennyt ölték meg Gibbs helyett. már ahogy Párizsban történt dolgokból kiveszem, hogy Gibbs megölte a csaj szerelmét, ezért ők is megölték azt, aki iránt ő érzett valamit.

asszem túl sokat forumozok máshol, ezért általában kicsit sokat szövegelek. úgyhogy abbahagyom.
megoszlanak rendesen a vélemények, és mindegyikben van valami.O

thommypl - 2008. 05. 25. 08:05

Sziasztok!

Azt lehet tudni, hogy Jenny-t miért írták ki? Azt tudom, hogy annak idején Kate-t azért, mert a színésznő szülni akart. Itt van valamilyen különös ok?
Meg még a 4. évad vége körül azt olvastam, hogy közkívánatra visszahozzák Kate-t vkinek az emlékeiben. Ebből lesz vmi?

winnie - 2008. 05. 25. 08:12

szerintem kreatív döntés volt. mármint egyszerűen így akarták megbolygatni a sorozatot, nem feltétlenül a színésznő akart távozni vagy utálták a készítők. (de majd valaki hozzáértő kijavít.)

a szülés sem feltétlenül ok a kiíráshoz, hiszen sasha alexander utána is sorozatozott és filmezett, bár nyilván kevesebb munkája volt, szóval visszahozhatták volna, mégis inkább egy sokkoló döntést hoztak. kell az olyan is.

Golem - 2008. 05. 25. 10:59

Szép volt!

Kicsit a Unit jutott eszembe, főleg a karakterek mentalitását figyelembe véve.
Sokat sugall mikor az új igazgató első dolda a saját aktája egy lapjának megsemmisítése.

Várom az új évadot.

ucnlm - 2008. 05. 25. 16:47

Na, megjött magyar felirat megnéztem én is. Bár a véleményem az, hogy az eddigi legjobb évad a 4. volt, azért az 5. is hozta a színvonalat. Nem akarom értékelni ezt a részt, leginkább mert elfogult lenne, ugyanis én nem vagyok akkora sorozataddikt, nálam az NCIS abszolút az első számú sorozat, ezen kívül meg nézek még 3-4-et.
Ez a szélnekeresztés végén nekem is beütött, bár én sem hiszem, hogy így is maradna. Leon sem a világ legszimpatikusabb szereplője, de pont annyi benne a jó/rossz tulajdonságok aránya, hogy a szerepet ne utáljam, hanem ügyes, felkavaró dramaturgiának tekintsem. Sztem illik a képbe, ez a húzás pedig elég volt arra, hogy még Winnie is megnézze az évadnyitót ha itt az ideje :)

winnie - 2008. 05. 25. 16:51

hehe:)

“Nem akarom értékelni ezt a részt, leginkább mert elfogult lenne, ”

inkább te értékeld, mint én pár résszel a hátam mögött. (csak azért osztályoztam, hogy ne érje szó a ház elejét)

ucnlm - 2008. 05. 25. 17:09

Nos, ha kéred, azt mondanám, hogy (szigorúan a többi részhez viszonyítva) ez olyan 10/8.5 volt. Mégpedig a történetért, a csavarokért. Viszont valaki írta, hogy a többi epizódban több volt a dinamikus elem, itt sok közeli képet láttunk. Ez nagyon szubjektív, de én személy szerint nem vagyok híve ennek, így ez levont fél pontot. Nagyon jó volt, ahogy összekevertek az előző évadokban látott szálakat, hogy Franks-et előszedték és újra felvillantották azt a – szerintem zseniális – vonulatot, ahogy Franks-Gibbs-Tony viszonyul egymáshoz. Persze ezt nem direktben érzem, de ezekben a részekben mindig nagy hangsúly fektettek mindenkinek a hátterére, a mltjára és az ügynöki tapasztalataira. Valahol mind egyformák, de mégis teljesen mások, más szemlélettel, és mind egy korszakot képviselnek az NCIS történelmében. Egyfajta múlt-jelen-jövő képet adnak, ami nekem tetszik, mert elmélyíti a sorozat hátterét, még ha konkrétan nincs is semmi jelentősége.
Viszont nagy rosszpont az, hogy már megint le kellett lőni valakit. Ok, ez egy ilyen sorozat, egy ilyen munkát és életvitelt mutat be, de azért elég karakterközpontú ahhoz, hogy ezt meg lehessen kerülni. Sasha Alexandert megölték, rendben, de ebből én nem csinálnék divatot semmiképp. Persze ez szigorúan magnvélemény, objektíven nézve nem volt túl sok hasonlóság, szóval ez inkább kekeckedés.
Összességében nagyon tetszett mind az epizód, mind az évad – utóbbi annál is inkább, mert egyetétek: az 5×06, tényleg akkorát ütött, hogy csak na. Mindenkpp várom az őszt, és már előre vigyoroghatnékom támad a tudattól, hogy egy 28 részes évad elé nézünk :)

Galileo - 2008. 06. 01. 14:08

SPOILEREK!!!!!6. évad első részéről. SPOILEREK!!!!!!!!!!!!!

Egy tengerészgyalogos dulakodásba keveredik egy bárban. Amikor a kidobók kidobják őt, megtalál két tengerészgyalogospajtást, akik alig lélegeznek a szemétvödrök között. Egyikük nem marad életben és a csapatot visszahívják hogy nyomozzon. Gibbs visszamegy a szülővárosába, ahol találkozunk az apjával. Tony, Abby, Ziva és McGee szintén megjelenik a részben.

Vagyis sztem felmond Gibbs és hazamegy, majd visszahívják az egész csapatot egyben, hogy nyomozzanak egy ügyben :-) Bár ez így elég gagyi visszatérés lenne sztem.

Üdv.:

Galileo

Sanna - 2008. 06. 01. 18:27

Hát van egy olyan érzésem, hogy a 6. évad elején még nem lesz együtt a csapat, szerintem Tony tuti elmegy arra a hajóra, mert bűntudatot érez, a többiek nemtom. Már lehetett a producerrel olvasni egy interjút a tvguide-on, és ott azt nyilatkozta, hogy a rajongód valószínűleg csalódottak lesznek az évad elején, na meg azt, hogy minden rendben lesz, hiszen ők Gibbs-hez tartoznak. Sőt arra a kérdésre, hogy lesznek e új csapattagok annyit felelt, hogy: yes and no. Szóval meglátjuk, lesz rá idejük az íróknak, hogy visszahozzák a régi csapatot, és szerintem meg is fogják tenni. :-)

szmerci-Merr - 2008. 06. 04. 18:08

tökre örülök ennek a kis spoilernek is:) köszi nektek:) Galileo hol találtad az első résznek a tartalmát??:) nagyon érdekelne.

abby93 - 2008. 06. 05. 11:24

csak szeptemberben fogják újra kezdeni? amúgy szerintem nagyon hülyeség, hogy évadot a közepén abbahagynak. mi baja volt jenny-nek? halálos beteg volt? nem tud valaki valamit tony-ékról? visszajönnek még? mi lesz abby-vel és ducky-val? ők ugye nem mennek el? rühellem az új igazgatót!
VALAKI VáLASZOLJON, LéGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abby93 - 2008. 06. 05. 11:38

lesz még NCIS, mert valami új sorit reklámoznak? válaszokat várok erre a címre:
abby93@azet.sk
LéGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanna - 2008. 06. 05. 19:12

abby93 Igen lesz még NCIS, de csak szeptemberben folytatja a tv2 a 4. évadot a 13. epizóddal, addig szünetelnek, azután meg ha jól hallottam, akkor rögtön kezdi is az 5. évadot, ahogy az a 3. és 4. évaddal is megtörtént, szóval ne aggódj Abbyék még jönnek, csak pihennek egy kicsit.

SPOILER: igen Jennynek valami komolyabb betegsége volt, nem is tom, hogy mi. És a 6. évadban visszatérnek Toniék, szóval ne aggódj, majd kiderül!

Sanna - 2008. 06. 05. 19:13

Bár tényleg elég nagy hülyeség félbevágni egy sorozatot!

abby93 - 2008. 06. 05. 19:42

kösz, megnyugtattál. még arra lennék kíváncsi, hogy Abby-t is elküldik? mert valaki azt írta, hogy “a 6. évad első részében Tony, Ziva, McGee és Abby is visszajön.” ez azt jelenti, hogy az új főnök (akit legszivesebben elküldenék melegebb éghajlatra) őt is kiveszi a csapatból?

szmerci-Merr - 2008. 06. 06. 15:08

az az 5.évad végén nem derül ki, h Abby elmegy-e:S csak Gibbs-Tony-Ziva-McGee-nek osztja az észt a jelenetben:)

abby93 - 2008. 06. 09. 13:54

kösz.

Sheme - 2008. 06. 10. 07:33

Vajon mikor adják ki nálunk DVD-n? Ha kiadják, akkor ne felejtsék már le – direkt – az angol feliratot, mint annyi más sorozatról!

A hétfő rettenetesen rossz nap, de este kilenctől éjfélig igazi sorozat-orgazmus volt a csiga two-n.
Ugye NCIS, Gyilkos számok, Különleges ügyosztály.

Ezeket mind-mind megvenném DVD-n.

Galileo - 2008. 06. 15. 12:07

Szeptember 23-án kezdődik a 6. évad usa-ban. :-)
szmerci-Merr:
http://www.spoilerfix.com/ncis.php

szmerci-Merr - 2008. 06. 15. 12:56

köszönöm:)X

Karesz - 2008. 07. 07. 13:00

Na, még egy hozzáfűznivaló, így megkésve: szerintem nem az a cliffhanger, hogy szétszedik a csapatot, mert úgyis tudjuk, hogy nem így lesz. Sokkal inkább az, hogy hogyan fogják megoldani a helyzetet. És ezzel már nem is kamu a cliff. Legalábbis az én értelmezésemben. :)

Karesz - 2008. 07. 07. 13:08

Egyébként a 6. évad elejét úgy tudom elképzelni, hogy Gibbs megkapja az új csapatát, akikkel NAGYON nem tud együttdolgozni, annyira bénák. Ziva és Tony utolsó beszélgetése a boncteremben (“nem csoda, hogy Gibbs és Jenny összejöttek Párizsban, két ügynök egymásra utalva”) valahogy allegorikus az ő helyzetükre, szóval talán nem lehetetlen, hogy mielőtt elválnának útjaik, az utolsó éjszakát együtt töltenék. (Bár ez lehet, hogy nem szerencsés a sorozat szempontjából.)

winnie - 2008. 07. 07. 13:55

“szerintem nem az a cliffhanger, hogy szétszedik a csapatot, mert úgyis tudjuk, hogy nem így lesz.”

épp ezért kamucliff. az már mindegy, hogy hogy mennek vissza. ha tudjuk, hogy visszamennek, akkor nem izgulunk, hogy visszamennek-e.

Kawazoe - 2008. 07. 10. 10:28

Augusztus végén folytatódik a sorozat…
A Shariff visszatér címmel. (4×13)

Jenny az 5. évad végén meghal. Ezután Vance-t nevezik ki igazgatónak, aki újraosztja a csapatot..McGee a cybercrime felosztásra, az USS Ronald Reaganhez küldi Tonyt, és befejezi Ziva kapcsolati státuszát (ő vissza Izraelbe). Gibbsnek pedig fájlokat ad át az új csapattagjaiért.

Amúgy nem tudom honnan szerzetek infokat a 6. évadról, amikor még amerikában sem játszák..

Kawazoe - 2008. 07. 10. 10:29

Jenny tuti meghalt… mivel el is temetik ^^

winnie - 2008. 07. 10. 10:33

“Jenny tuti meghalt… mivel el is temetik ^^”

ja. és láttad a koporsóban?

meghal, persze. tudjuk, lenyilatkozták, de ettől még visszahozhatták volna, ha akarják.

a történetet nem kell beírni, itt mindenki látta az 5. évad zárórészét.

“Amúgy nem tudom honnan szerzetek infokat a 6. évadról, amikor még amerikában sem játszák..”

internet, ez a kulcsszó. már tudjuk, hogy valaki a 6. évad elején is meghalt, tudjuk, hogy kik lesznek az új szereplők, hogy miről fog szólni az első pár rész, satöbbi.

Sanna - 2008. 07. 10. 12:35

Így igaz, a neten elég sok dolgot meg lehetett már tudni a 6. évadról. Lassan azért közeleg szeptember, kiszivárognak az infók, na meg az amerikai sorozatos újságok sokszor közölnek a szereplőkkel + producerekkel interjúkat, és ez nemcsak az NCIS-re igaz!

Kaktusz - 2008. 07. 29. 11:44

Én egy fél éve kezdtem el darálni az NCIS-t. hát az az elégedettség, amikor 5 évad után elértem a fináléhoz, leírhatatlan:)

Először is sztem a második legjobb fináléja volt a sorozatnak, 8.5/10, de csak a cliffhanger miatt, ami bevallom nem tetszett. illetve az nem tetszik, amerre innen indulhatnak. ha sokáig nem hozzák vissza a régi csapatot, mérges leszek, viszont ha olyan gyermetegre csinálják a visszatérést, mint Gibbs-szel a 4. évad elején, akkor is. szóval… az tetszett, h nem Jen halála volt a cliff, ez abszolut pozitívum. mondjuk nem adok 3 részt hogy visszaálljon minden a régibe.

nagyon tetszett, hogy olyan dolgokat mondtak ki, amiket minden néző tudott, de végre a szereplők is kimondták. az idegesítő ebben pedig az, hogy mégsem történt semmi ezek után. teszem azt, nekem az 5. évadból nagyon hiányoztak a Gibbs-Jenny jelenetek, amik vhogy mindig megmosolyogtattak a 3. évadban (épp ezért volt annyira szép amikor Gibbs azonnal Jenhez lépett oda, az pedig különösen tetszett, hogy végigsimította, és nem volt képes kinyitni). meg amit fentebb írt Karesz, Tony-Ziva a boncteremben, na az is egy érdekes volt. apropó, Tony és Ziva. na majd a végén kérdezek vmit, hátha vkitud válaszolni.

Franks-ről: én sose szerettem, mindig csak kavar, én most sem vagyok benne biztos h nem sáros

Jenről: bár én már régebben belefutottam sajna, h ő fog meghalni, mégis azt kell mondjam, nyilvánvaló volt, hiszen beteg volt már egy ideje. ezért is lenne esélytelen a visszatérése, mert ki látott már olyat, h visszahoznak egy karaktert meghalni? nagyon sajnálom, h ilyen hülye volt, h nem szólt Gibbs-nek, h nem az ő segítségét kérte, biztos vok benne, h ha megteszi, még most is élne.

Jen apjáról: én szeretek belelátni dolgokat, de az, ahogy Vance az utolsó jelenetben eltette azt a képet a fiókba, sztem eléggé figyelemfelkeltő volt. sztem találkozunk még vele

Vance-ről: egy szemét k*csg, de ha azt nézzük, az utolsó jelenettől eltekintve végig baromi rendes volt a csapattal (engedte nyomozni őket, elintézte a cserét, stb..). azt még nem döntöttem el, h érdekes-e a papír, amit elégetett, vagy csak simán mutatták vele, hogy nem minta-igazgató és néha elsüllyeszt egy-két papírt vagy eltüntet egy-két hullát…

Párizs-ról: igen, már az elején tudtam, h ez nekem való lesz:)) az ember azt hinné, h csak Jen és Gibbs kapcsolatára rávilágítandó hozták be annó, és most ilyen durván értelmet adtak az egész európai körutazásnak… le a kalappal (a 24 készítői tanulhatnának, hogyan kell régi dolgokra LOGIKUSAN építeni:P)

jó hosszú lettem, sorry:) és akkor a kérdés: Tony és Ziva között történt vmi a 3-4. évad között eltelt időben??? ez már megőrjít, komolyan, egyszer kimondják, h történt, egyszer meg azt, h nem. most akkor mi van? (és ha már témánál vagyunk, úgy sajnálom h Ziva megvált a narancs sapijától, olyan jó volt látni benne…:(

Sanna - 2008. 07. 30. 19:22

Kaktusz szerintem Tony és Ziva között nem történt semmi, hiszen akkor már Tony beépülve dolgozott, és én nem emlékszem hogy mondták volna, hogy köztük lett volna valami. Melyik részben történt, hogy az mondták hogy volt?

Nunki - 2008. 07. 31. 17:47

a

Kaktusz - 2008. 08. 04. 19:56

4×01 (Shalom), Ziva meglátogatja a Mossad washingtoni főhadiszállását, ahol egy tiszt kérdőre vonja:

– Did you or did you not sleep with him?
Ziva: Who?
– Anthony DiNozzo, your new team leader.
Ziva: Why do you ask that?
– Starting three months ago, Ziva, he’s been visiting your apartment at least one night a week.
Ziva: My father has you spying on me?
– I assumed that was the reason for your visit.

és itt vannak a képek amiket mutat (remélem nem kapja el a szűrő):
http://kepfeltoltes.hu/view/080804/4x01_shalom_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

aztán ugyanebben a részben Gibbs pincéjében:

Tony: What’s our plan?
Ziva: Things are bad enough for NCIS as it is, Tony. You can’t…
Tony: I don’t remember asking your opinion, Officer David.
Ziva: You see? He’s been completely insufferable since you left.
Gibbs: That true, Tony?
Tony: When I need to be.

ez kétértelmű, de a nézések közben és utána… elég egyértelművé teszik sztem. volt még pár ilyen a következő részekben is (bár akkor Tony már tényleg be volt építve). plusz megmagyarázná, h Ziva miért pont innen kezdve figyeli Tony minden lépését, mert az béna magyarázat, hogy “He is my partner”… miután Gibbs visszajött, egyértelműen megváltozott a kapcsolatuk. szóval én elég valószínűnek tartom, hogy volt köztük valami

Sanna - 2008. 08. 07. 19:14

Hát nemtom, igaz Ziva se nem tagadta, se nem erősítette meg, de lehet, hogy csak zongoraleckéket adott neki :-) nemtom
Nekem valahogy az az érzésem, hogy nem volt köztük “olyan”

Rebi - 2010. 07. 24. 14:43

Ez most olyan hülyeség miért pont Jennyinek kellett meghalnia?Miért nem másnak?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz