login |

American Dad: vége a 3. évadnak

2008. 05. 23. 11:14 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: 2007/08 finálék, animáció, kritika,

Aki Family Guy-t néz, az nyilván bepróbálta az American Dad-et is, mint Seth MacFarlane másik sorozatát. Én mindig le vagyok döbbenve, hogy ezek a készítők, akik még a hangjukat is adják a sorozataikhoz (ld. még Mike Judge) hogy tudják “megjegyezni” a hangjaikat, hogy melyik karakterhez pontosan melyik tónus is illik?

Mindegy – gondolom a Simpsons-hoz és a Family Guy-hoz képest itthon az American Dad kissé hátrébb van a népszerűségi listán, de ettől még Stan Smith (mindig készenlétben lévő CIA-ügynök és családapa) kalandjai minőségben megközelítik a nagy duót, más kérdés, hogy az animációs fronthoz való béna hozzáállásomnak köszönhetően én passzolnám.

Pedig a finálé nem volt rossz (5/10), még akkor sem, ha semmi finálészerű nem volt benne, mindössze egy nagy lazulásról szólt, egy tavaszi szüneti partiról, pár jó beszólással és agyament poénnal, minek hatására az ember nem is tudja, hogy sírjon vagy nevessen, s mint ilyen, cliffhanger sem volt benne (pedig drukkoltam Carmen Selectra-nak, hogy meglegyen neki a…).

Na, nem mintha számítottam volna rá, csak jelzem, ha már cliffhanger-öket kutatok olyan lelkesen. Nosza, kitárgyalni a részt. Vagy az évadot. Vagy a sorozatot. Nyilván szomorú ilyet mondani, de most írtam róla utoljára. Hátha majd human vagy egy vendégblogger.

12 hozzászólás Ne habozz!

geri - 2008. 05. 23. 12:00

Family Guy-függőként bepróbáltam, de ahhoz képest valahogy nagyon gyenge, egyáltalán nem jön be ez a sorozat. Furcsa.

bbalint85 - 2008. 05. 23. 12:08

Kicsit nehezen indult, de miután kilépett a family guy árnyékából, nagyon jó kis sorozat lett.
Szerintem a finálé fantasztikusan jó lett, poénhegyek, 8/10et is simán adnék rá.

Hunnenkoenig - 2008. 05. 23. 12:29

En a Family Guy-t is csak hebe-hoba nezem, bar elismerem, hogy eleg jo sorozat. Ebbe bele-bele neztem, de nem tudott lekötni, pedig eleg durva humora van ennek is.

Ami nalam az etalon, az a Drawn Together. Azt ne hagyja ki senki, aki szereti a (nagyon!) beteg humort.

Amugy pedig Homer Simpson for President!

Ozzman - 2008. 05. 23. 12:32

Egyetértek az előttem szólóval. Én is a Family Guy-ra kattantam rá először, aztán bepróbáltam az American Dad-et is és bár eleinte inkább csak unaloműzőként néztem, ma már teljesen egyenrangú a Family Guy-jal nálam. Épp ezért nagyon bízom a Cleveland show-ban is. Hiába Cleveland a legérdektelenebb karakter a Family Guy-ban, kétlem, hogy Seth MacFarlane valami semmitmondó unalmas nézhetetlen vackot csinálna. Amit meg a hangjával művel a csávó az tényleg elképesztő (Peter, Quagmire, Stewie, Brian, Stan, Roger). Teljesen ledöbbentem mikor megtudtam, hogy mindnek ő a hangja.

Deino - 2008. 05. 23. 12:35

Én még a Simpsont csak-csak nézegettem ha ment vmelyik csatornán, letölteni már biztos nem tölteném le, ennek a stílusnak annyira nem vagyok híve, sőt életemben egy South park / Family Guy / Futurama /és így tovább részt se láttam. Valahoyg nem jönnek be, nem tudnám megindokolni miért.

Sparkie - 2008. 05. 23. 15:42

ezexerint én vagyok az egyetlen akinél az american dad megelőzte a family guyt:))

számomra azért nézősebb, mert míg peter és homer sok közös vonással rendelkezik, stan 1 teljesen új “antihős”. mellesleg ha vha készül ebből spin-off, könyörgöm Rogerből csinálják! hihetetlen miket művel, sztem Bender után a legjobb animált comedy mellékszereplő!

Mann - 2008. 05. 23. 19:04

Én sem szeretem a Family Guyt, ellenben az American Dad nagyon bejön. A csúcs idáig a James Bond paródia volt, azt vitt mindent, kb 8x láttam. :)

Sztailor - 2008. 05. 23. 19:32

Én megnéztem ebből is és a Family Guy-ból az utolsó két részt, és hát az American Dad engem jobban megfogott, főként Roger karaktere, úgyhogy szerintem ebből majd egy jó kis darálás lesz, a Family Guy meg marad néha-néha egy epizód megnézés szinten.

etiop - 2008. 05. 27. 02:34

Szerintem viszont mostanában az American Dad! simán veri a Family Guy-t. Mondjuk én a marhahajtós részen bültem, akárhányszor néztem, az nálam etalon.

barbara - 2008. 09. 24. 23:36

hát szerintem a family guy elég gáz sok durva dolog van benne az Amercan dad simán lesöpri az a baj hogy a sok buta magyar nem érti az amerikai poént

csabi - 2009. 07. 10. 15:42

szerintem a family guy és az amerikai fater is nagyon erős, nekem a family guy után kicsit gagyinak tűnt az amerikai fater, de ez csak azért van mert ugyanazt vártam tőle… most már mind2 bejön… a simpson is lenyomták:D… pedig nagy fan voltam… south park meg aztán végképp nagyon lemaradt:(

playback - 2009. 11. 23. 17:00

jobban tetszik mint a family guy, nem tudom de itt jobban átjönnek a poénok,
Peter karaktere nekem túl ostoba, és néhány poénnál nem is értem h hogy kerül oda, és ez egy darabig bejön de egy idő után már fárasztó,
Mondjuk a kis Stewie karaktere csúcs(:

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz