login |

Pilot: Do Not Disturb (unaired)

2008. 06. 20. 18:22 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: 2008/09, kritika, pilot-mustra,

Hey, why don’t we get this fireplace up, ok? Fire is sexy. And let’s get the AC up because fire is hot.

Van egy olyan érzésem, hogy nem fognak hirtelen tömegek rákattani majd a Do Not Disturbre. Teljesen hagyományos, aláröhögős sitcom, absz. nulla díszletek között, amelyek elvileg egy menő hotelt akarnak elhitetni velünk. Én viszont az sorozat felett lebegő összes fekete felhő ellenére is sokat vigyorogtam rajta.

A helyzet röviden? Figyelem, nem ismétlem meg: egy menő hotel napi rutinjába pillanthatunk bele. Hát ennyi.

De inkább kezdjük ott, hogy Jerry O’Connell megint egy nőmágnest játszik, aki mellesleg a hotel megbízott managere, azaz egy öregúr markolja fel a nehéz munkájának a gyümölcsét, kivéve a hotelben megszálló manökenket, hiszen… nos, tudjátok. És az a helyzet, hogy a sok szereplő közül Jerry a legjobb, mert akiket mellé raktak, azok közös erővel húzzák le a sorozatot a mélybe.

Előkerül az angry black woman, de méghozzá olyan szinten, hogy szerintem a “miket kerüljünk el a filmekben?” 2003-as kiadásából vették elő, csak a “kerüljük el”-t úgy értették, hogy “alkalmazzuk ezerrel”. De tényleg, a Scrubs-ban vicces volt a na-a és mellé a körözős kézmozdulat, de itt inkább szánalmas. És akkor csatlakozik a hölgyhöz egy gay (Ricsi a Class-ból), aki ha nagy szerszámról hall, már ugrik is. Mindezt megfejelik néhol borzasztó poénokkal, olyanokkal, amik fájnak.

Tényleg, még lehetne simán sorolni a hibákat, én sem fogom felpontozni, csak max 5/10-re, de ahogy említettem, mégis tudtam vigyorogni néhol. Azért kár, hogy nem maradhatott a Carpoolers-ben Jerry, mert az azért jobb volt ennél, de sitcom-suckerként tuti kap még vagy 3 rész esélyt ez a sorozat is.

A FOX-on tipikusan be szoktak fürdeni a komédiák, úgyhogy ha nem is variálnak az epizódsorrenddel, akkor sem fogadnék nagy pénzekkel a sorozatra. És hát ugye a minőség sem kiugró. Mondjuk lehet, hogy a Kitchen Confidential meg hasonló nyolcpertizes sorozatok buktája után már csak a középszerrel próbálkoznak, hátha húznak egy Two And Half Ment (Amerika legnézettebb kommersz sitcomja!). Hát itt nem sikerült.

9 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2008. 06. 20. 18:44

részemről egy erős 2/10, a többi majd hétvégén, bár nem tudom, hogy képes leszek-e írni is róla:)

Human Insect - 2008. 06. 20. 18:49

és csak mi, meg még kb 3 ember nézte meg a kiszivárgott cuccot :)

sliderz - 2008. 06. 20. 19:16

Én most végeztem vele. Jerry miatt bepróbáltam.
Tényleg maradhatott volna a Carpoolers, abba legalább volt valami kreativitás.
Ez se volt rossz mint egy rész a sorozatból, de pilotnak szánalmas. Olyan mintha már az x-edik részt néznénk. Legalábbis én nem találtam semmi olyat ami miatt maradnék vagy érdekelne a folytatás.

Dohi - 2008. 06. 20. 21:42

en jerry ellenere fogom beprobalni :) de majd csak osszel.

kaito - 2008. 06. 20. 21:50

valami bája tényleg volt, de hát nagyon gagyi. nagyfőnök de gyenge volt, pedig ő még ismert arc (nevét mondjuk nem tudom). bulémiás csaj meg mekkora kommersz, mégis lehet ratja derülni párat. 4/10

Mann - 2008. 06. 20. 23:37

“Jerry O’Connell megint egy nőmágnest játszik”
Csak magát adja. :)
Még nem tudom, egyelőre 5/10 még bármi lehet.

kopika - 2008. 06. 21. 00:58

szerintem borzasztó volt, végig azt vártam mikor lesz vége, a felénél aknakeresőzésbe is kezdtem, egy mosolyig nem jutottam pedig általában nagyon szeretem a sitcomokat. tényleg csak fanatikus O’Connell rajongóknak ajánlanám, nekik is csak akkor, ha hetek óta nem láttak sliders részt vagy funny or die videót

Josh25 - 2008. 06. 21. 17:42

Pilotnak tényleg gyenge volt, de itt-ott lehetett rajta derülni. A szereplők is elég jellemtelenek voltak, inkább csak skatulyák, de meglátjuk mit hoz majd a folytatás. Hetente 20 perc rá nem a világ vége és még v.mi jó is kisülhet belőle.

friendsfan - 2008. 06. 22. 13:08

Ráér még. De tudjuk minden sitcom csak később indul be.
Azt viszont már előre sajnálom, hogy Jesse Tyler Fergusonnal gayt játszatnak… A Classban is volt a kedvencem, nagyon jó szitkom-színész.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz