login |

Jeff Goldblum visszatér a tévébe

2008. 06. 30. 14:06 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek

Mostanság Dick Wolf, a Law & Order-sorozatok atyja amellett, hogy költséget csökkent, ezerrel vérfrissíti szériáit – a (nagyon) régi arcokat végre felfrissíti. Ennek megfelelően idén mutatkozott be az eredeti Law & Order-ben állandó karakterként Jeremy Sisto, Anthony Anderson és Linus Roache is. Ezúttal a Law & Order: Criminal Intent is frissülni fog, ugyanis Chris Noth helyett Jeff Goldblum érkezik a sorozatba.

Amikor legutóbb írtam a sorozatról (arról, hogy miért az egyik legjobb nyomozós), sokaknak fennakadt a szemöldöke azon, hogy a L&O: CI azt az érdekes elvet követi, hogy két nyomozópárost szerepeltet, akik epizódonként váltják egymást.

Ennek az okaira is kitértem a kritikámban/ajánlómba, de épp emiatt érett már nagyon a váltás, hiszen a sorozat azon nyári epizódjaiban, ahol a régi duó, Vincent d’Onofrio és Kathryn Erbe szerepelt a nézettség jónak bizonyult (4.529M, 4.690M), míg a Chris Noth-féle részek (jelenleg Alicia Witt-tel van, de a 8. évadra visszatér Julianne Nicholson is) esetén kábé 1 millióval kevesebb rajongó kapcsolja be a tévét (3,355M). A sorozat ugyanaz, az írók ugyanazok –  nézettség viszont nem.

5 hozzászólás Ne habozz!

PancakeSpeedy - 2008. 06. 30. 14:11

Jeff -el kapcsolatba, a TV2 leadta végig a Raines -et?!

castro - 2008. 06. 30. 14:22

Én nagyon kedvelem Goldblumot, de nem tudom elképzelni őt L&O sorozatban. Ő annyira erőteljes karakter, hogy teljesen uralni fogja a sorozatot a jelenléte, márpedig egy L&O-ban ez eddig nem volt szempont (már D’Onofrio is necces volt, de aztán belejött). Szerintem.
Én még az eredeti L&O azon részeit sírom vissza, amikor George Dzundza, Paul Sorvino, később szegény Jerry Orbach nyomozott, ügyészként pedig Michael Moriarty, majd Sam Waterston működtek közre. Ezzel a fiatalítással (Sisto, Anderson) éppen a lényege fog elveszni. Talán így több lesz a nézője, talán dinamikusabb és fiatalosabb lesz, de az már nem az igazi L&O.

JRC - 2008. 06. 30. 15:55

A Noth-Goldblum csere érdekes. A nyári gyengébb számokkal meg nem nagyon lehet vitatkozni. Wittről egyetlen percig sem hittem el, hogy valóban zsaru lenne, én az ő személyének tulajdonítanám -1M-t.

Egyszerűen sajnálom Noth-ot lehet kicsit ő is belefáradt, de néha már jobban vártam a Logan-Wheeler párost mint az eredetit. Remélem Goldblum beválik. Én is az egyik legjobb nyomozósnak tartom. Örök kedvenc.

Az eredeti L&O-ra talán nyáron lesz időm, hogy az első pár évadot megnézzem, nagyon kíváncsi vagyok rá. A CI első évadját is nem olyan rég néztem nagyon tetszett. Az 1×01 rész pont jó kis heist ;)

Mizchris - 2008. 06. 30. 21:28

Pont ma olvastam a hírt a Digital Spy-on, hát ez szuper :) Imádom Jeff Goldblumot, ha legalább annyit hoz, mint a Raines-ben, nekem elég lesz. Amúgy Noth tényleg jó volt, kár hogy megy, de azért így nem fogom annyira siratni :)

dydee - 2008. 06. 30. 23:20

Hmm, kiváncsian várom JG karakterét… Na meg hogy Logant hogyan foják eltűntetni a színről.

Bár CN sem volt rossz, és biztosan valamennyire hiányozni fog, amíg Goren-Eames páros szerepel a sorozatban, nincs nagy gond ;-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz