login |

The Venture Bros.: kezdett a 3. évad

2008. 06. 30. 16:29 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: kritika,

Hank, if a big man walks out of the burning cloud do not be afraid. It’s Jesus!

A sorozatról általánosan itt ejtettem pár szót, aki még nem aktuál néző (de miééért nem?) az ott olvasson róla. És akkor most az aktualitásra térve: gyerekek, azt hiszem a Venture szintet lépett a harmadik évad harmadik részében!

Elindult az évad, és hozta az előzők minőségét, odáig minden rendben van, de ekkor jött a harmadik rész és letettem a parókám. Már kétszer néztem meg, ami elég kevés sorozatnál fordul elő nálam, de ezt muszáj volt. Hihetetlen, mit hoztak ki az eddig megismert szereplők múltjából. És akkor még a gay G.I. Joe katonákról egy szót sem ejtettünk.

Megtudtuk hogy került Broc a Venture Tesók testőrségébe, és Phantom Limb, egy szupervillain születésének is tanúi lehettünk, a hangulat pedig a tetőfokra hágott. Az a helyzet, hogy mint a Lostnál a konstanskor, a Venture 4. részének esélye sem volt átugrani a ritka magasra tett lécet. Nem azt mondom, hogy az gyenge volt, hiszen magasan verte a jelenleg is futó In Plain Sight akármelyik óráját, de A Sors láthatatlan keze részt nem tudom, hogy überelni tudják-e majd még ebben az évadban a Venture készítői.

Amúgy kíváncsi vagyok, hogy valaha bemutatják-e Magyarországon. Kár, hogy előtte nagyon sok akadályt kéne legyőzni, mire itthon is adhatnának felnőtteknek szóló animációkat.

9 hozzászólás Ne habozz!

Lobster - 2008. 06. 30. 17:41

Go Team Venture!
Legjobb rajzfilmsorozat. Valóban nagyon jó volt a 3. rész. Igaz nálam nem annyira emelkedett ki. Kb egy szinten van szerintem az eddigi kedvenc részeimmel, a “Tag-Sale”-el, és a “Powerless in the face of death”-el.
Azért hiányzott a két idióta tesó nekem az első 3 részből. “Hank, if a big man walks out of the burning cloud, do not be afraid. It’s Jesus!” xD

Lobster - 2008. 06. 30. 17:49

Ja és a “Twenty years to midnight” is kedvenc. IGNORE ME! :D

BB - 2008. 07. 01. 00:12

Ötödik rész. Zseniális. Hatalmas WTF a végén. Imádom.

Hunnenkoenig - 2008. 07. 01. 10:43

Na ha mindenki ennyire dicseri, akkor bevallalom. Imadom a rajzfilmeket :-)

Lobster - 2008. 07. 01. 12:27

Vállald csak bátran. Jelenleg a legjobb. Ha az első 1-2 rész nem tetszik, tarts ki. Engem a 4.-5. rész környékén kapott el nagyon.

winnie - 2008. 07. 01. 12:31

“Na ha mindenki ennyire dicseri,”

mindenki?:) pár rajongó. egyébként meg nem véletlen a siker odakint, szóval érdemes. nekem nem stílusom a műfaj, de majd adok esélyt.

Lobster - 2008. 07. 01. 15:54

Nja. Vagyunk vagy 5en akik nézzük :D

Krissz - 2008. 07. 01. 17:16

Én nézném de sehol nem találtam meg:S

Sparkie - 2008. 07. 02. 10:55

énis nagy fan vagyok mar egy joideje. azt vágjátok, hogy brock hangja a family guyból a tolókocsis joe-é?:)

imadom venture-éket, a fantasztikus4-es meg a kertivásáros részeket nehéz überelni. mellesleg a legjobb sztem a monarch és phantom limb!

mellesleg, észrevettétek mennyire nem zárják le az epizódokat, hanem egyszerűen csak abbahagyják? (tudom a stablista utan van mindig egy rovid video de ez nem mentseg)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz