login |

Amiből merít az ABC: komédiák (frissítve)

2008. 08. 25. 21:35 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: 2008/09, hírek

Mondom, elvileg ma lesz a döntés, hogy gyakorlatilag, mikor, azt passzolom, (UPDATE: nem hivatalos, de: Better of Ted, Single With Parents, Cupid, Castle és The Unusuals + későbbre a Prince of Motor City és a Captain Cook’s Extraordinary Atlas esélyes.)

Szóval az ABC-drámaválasztéka után, jöjjenek a komédiák. Szokás szerint, mindről írtunk, címre keresve előbújik a sztori és a színészek nevei, a képekről maximum az derülhet ki, hogy el tudjuk-e képzelni ezekről az emberekről, hogy a mondataik hallatán gurulni fogunk-e a nevetéstől. A képek klikkre nőnek. (Elnézve őket, az ABC nem sajnálta a pénzt a nagynevű színészekre.)

No meg az, hogy pofára mennyire szimpatikusak. A sorozatok a képek szerinti sorrendben: Bad Mother’s Handbook, Better of Ted, Five Year Plan, Never Better, Roman’s Empire, Significant Others, Single With Parents, The More Things Change, That Might Hurt. Az 18 to Life-ból sajnos nincs stábkép. Hogy melyikből lesz valami, az majd eldől.

És, hogy kik szerepelnek ezen szitkomokban? Jól csengő nevek, úgy mint Alicia Silverstone, Megan Mullaly, Horatio Sanz, Andrea Anders, Portia de Rossi, Damon Wayans, Jane Lynch, Kelsey Grammer, Josh Cooke, Alan Tudyk, Beau Bridges, Alyssa Milano, Paulo Costanzo, Reno Wilson, Aimée Garcia, Missy Pyle és…, ööö, izé, Tom Amandes. (Őt sosem ismertem volna fel a kép alapján…)

A készítők közül leginkább a David Kohan-Max Mutchnick párost emelném ki, akik ugye a Will és Grace-t hozták el annak idején – sőt, a WG-rajongóknak Megan ‘Karen’ Mullally is ott lesz a Bad Mother’s Handbook-ban, ha ugyan lesz belőle sorozat.

12 hozzászólás Ne habozz!

Gracie - 2008. 08. 25. 21:53

Fanatikus W&G rajongóként (is) a Bad Mother’s Handbook … nálam mindent visz!!!

Bár a Single with Parent is érdekesen hangzik, a Rém rendes család ellentéte vagy eggyszerűen csak a gyerekek szemszögéből nézzük? Ez utóbbi eset ígéretes is lehetne ^_^

Tweek - 2008. 08. 25. 22:19

Ezt találtam:

ABC will start to pick-up shows for mid-season (and hold some for fall 2009) very soon. Among the shows in the running:

Bad Mother’s Handbook (sitcom)
Better Off Ted (sitcom)
Castle (drama)
Captain Cook’s Extraordinary Atlas (drama)
Cupid (drama-comedy)
The Prince Of Motor City (drama)
Single With Parents (sitcom)
The Unusuals (drama)

Dohi - 2008. 08. 25. 22:24

eyecandy miatt maris johetne a bad mother, a ted es a swp, aztan vagy jok, vagy nem. de valszeg szinte – vagy nem szinte – mindet beprobalnam, hiszen sitcom (bar a never betterbol a britet kene eloszor), ugyanakkor mivel sitcom, egyik sem fog hianyozni, ha nem rendelik be (a par epizod utani kasza nyilvan mas dolog, amennyiben sikerult megkedvelnem valamelyiket).

Balázs - 2008. 08. 25. 23:05

Húú Megan Mullally újra a képernyőn sitcomban…:D:D JEEEE…nemhiszem, hogy a W&G-t überelni tudja, de kíváncsian várom, hogy milyen lesz a Bad Mother’s Handbook :D

peter - 2008. 08. 25. 23:41

Hát érdekes ezeket a szereplőket így látni. Például a CSKP parancsnok mint hahotakirály?Vagy Jericho sültbolond farmergyereke, stanley? Nah jó meglássuk.

Tweek - 2008. 08. 26. 00:25

nm

Andi - 2008. 08. 26. 09:22

Hol van itt Tom Amandes?? Én sem ismerem fel kép alapján… :)

winnie - 2008. 08. 26. 09:26

hehe:)

ha rákeresel a nevére a keresőben, kidobja azt a hírcsokrot is, ahol kiderül, melyik sorozatban szerepel. és akkor már csak egy klikk a képre:)

most ilyen rejtvényes kedvemben vagyok.

Laci - 2008. 08. 26. 09:37

Örülök, a Single With Parents berendelésének, csak most attól félek, hogy egyik mostani kedvencemnek kell elhullania, hogy adásba kerüljön.

Matt - 2008. 08. 26. 10:28

A Single with parents nekem az év legvárósabb sorozata,persze hogy Alyssa miatt :)

Marcell - 2008. 08. 26. 10:33

remélem a Samantha Who-t nem veszélyezteti egyik sem…

szaszab - 2008. 08. 26. 10:47

Alapból én sem ismertem volna fel, de ahogy mondta winnie és a képeket jobban megnézve egyértelmű volt a megvilágosodás!
:)

egyébként: a This Might Hurt
… lett volna! mert az update szerint nem nyert hangszórót.
:(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz