login |

Without a Trace: kezdett a 7 . évad

2008. 09. 29. 15:11 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika, merre tovább,

Huhh, a Without a Trace is, meg a Law & Order: SVU is gyerekrablással és -gyilkossággal kezd, én pedig észrevettem magamon, hogy mennyivel érzékenyebb lettem a téma iránt. De ettől még a WAT 7. évadjának nyitórésze teljesen jó lett, minimum 7/10, ami annak a fényében főleg nem rossz, hogy a 6. évad annyira nem jött be, annyira gáz volt, hogy azon bizonyos rész után nem is folytattam és a 7.-be kezdtem bele.

Annak ellenére parkoltattam le a WaT-ot tavaly, hogy a Bruckheimer-féle nyomozósok közül nálam a Cold Case után a 2. számú, pedig a CSI-okkal sincs semmi bajom. Sőt, ha szétnézek a DVD-polcomon, akkor bizony a Monk mellett a Without a Trace-t veszem és a Law & Order: CI-t nem, pedig azt előrébb szoktam nyomozós-wise sorolni.

Hmm, fura belegondolni, hogy annyira nem zavart, hogy cserepadra ültették Malone-t, igaz a Steven Weber-féle karakterért sem nagyon rajongok, remélem hamar lerendezik a lelkizést, ami sajnos még a procedural sorozatoknak is sajátja lesz az 5. évadon túl. Mondom ezt annak ellenére, hogy akadtak remek “karakter-pillanatok”, de tényleg nem kéne túlzásba vinni, mert van sorozat, amelyiknek jól áll, és van, amelyiknek kevésbé.

Legalább az ügy kellőképpen érdekes volt jó színészekkel, igaz nem kicsit hasonlított az egyik 1. évados sztorira (kifehérítem: elrabolt lánya miatt szomorkodó és egy másik elrabolt gyerek után nyomozó apát elrabolják), de sebaj, max azt lehet bánni, hogy a triplafedelű történet kibontására az említett lelkizés miatt rohadt kevés idő jutott, egyszerűen nem is értem, hogy lehetett a végső megoldás ilyen gáz módon lerendezni. Nem elég, hogy az elkövető szinte jelenetet sem kapott, de még a katarzis is totál elmaradt…

1 hozzászólás Ne habozz!

Seeley Booth - 2008. 09. 29. 16:58

Danny Taylor durván eyecandy :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz