login |

The Graysons: újabb képregény-sorozat a CW-től?

2008. 10. 02. 13:45 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, magyar hírek, ,

Kezdjük először azzal, hogy október 19-én indul a TV2-n a Smallville 7. évad.

Egynek ez is megteszi. Folytatni pedig azzal folytatnám, hogy biztos még nem mindenki volt velünk, amikor a Smallville készítői elkészítették a tervezett kvázi spinoff, az Aquaman pilot-ját, amiről mi is írtunk (winnie, human) és, ami a megosztott vélemények ellenére is remek Smallville-követő sorozat lett volna. Talán nem olyan sikeres, de. (Íme az Aquaman előzetese, benne Justin Hartley, aki Green Arrow a Smallville-ben.)

Aquaman a múlté, de a CW újabb kvázi-spinoffot tervez, mégpedig Dick “DJ” Grayson-ról, vagyis (az első) Robin-ról, a Batman-nel való lepacsizás előtti időszakáról, természetesen az első szerelemmel, a családdal és a kortárs riválisokkal. A The Graysons címet viselő projekt mögött két jelenlegi Smallville-showrunner áll, Kelly Sounders és Brian Peterson, valamint McG (pl. Supernatural).

Miközben nyilvánvaló, hogy a The Graysons egyfajta Smallville-helyettesnek is felfogható lenne, a készítők levélben jelezték, hogy szó sincs arról, hogy lemondtak volna a Smallville-ről, sőt! Ha meglesznek a feltételek, ha a CW kéri a folytatást, ha a színészek nem húzodoznak, akkor folytatni fogják Clark Kent történetét a 8. évadon túl. (A CW elődje a WB egyébként korábban már bebukott egy Batman-spinoff sorozattal, a Birds of Prey-jel.)

6 hozzászólás Ne habozz!

Necros - 2008. 10. 02. 14:30

Hm, lehet jó is, de egy ismert(ebb) arc nem ártana főszereplőnek. Bár, nem tudom, ilyen sztorival meddig mehet a sorozat és hogy lehetne igazán érdekessé tenni. Ennyi infó alapján nem tűnik többnek egy tinisorozatnál, így pedig kár lenne elpocsékolni a karaktert…

rhynn - 2008. 10. 02. 14:45

Hát-hát. Gyerekkoros dolog még jól is elsülhet, Smallville-ben bejött egészen a 7. évadig, amikor már unalmas volt. Most jött meg a háromból az első nagy batman képregény packom, a sorozat leforgatásáig biztosan képben leszek az összes Robinból. Ez még nem a Nightwing-féle Robin lesz, ugye?

Necros - 2008. 10. 02. 16:03

A Nightwing nagyon érdekelne (csak most olvastam róla :D), de az már a Batman-es sztori után van, ez meg még sokkal azelőtt.
Supermannél még érthető, hogy néha megment embereket, megakadályoz ezt-azt, de Robin abszolút nem volt hős a szülei halála előtt, csak egy nagyon tehetséges tornász. Így nehezen tudom elképzelni, hogy lehetne belőle érdekes sorozatot csinálni. Hacsak nem írják át az ő múltját is, de az meg a Smallville után erőltetett lenne, főleg szupererők nélkül.

AD-am - 2008. 10. 02. 17:25

CW a Smallvillet is úgy ahogy van leszarja, mire lenne jó egy Robin sorozat? Robin egyébként a Batman univerzum egyik legrosszabb alakja, akit a kisebb közönség kedvéért helyeztek anno. a képregénybe (elég arra az idióta kosztümre ránézni), nem hiába nem tette bele Burton a második Batmanjébe (ahol eredetileg szerepelnie kellett volna a stúdió kérésére). Régen ő volt a kedvenc szuperhősöm, de mára teljesen kiábrándultam a karakterből, max. egy Nightwing inkarnáció épkézláb, de inkább fusson le méltóságteljesen a Smallville utolsó pár része/évadja, minthogy a maradék showrunner új konepcióba ölje az idejét.

Jordan - 2008. 10. 02. 18:29

Én magyarul néztem 6 évadon át a smallville-t, és amikor véget ért megnéztem a 7-diket angolul, mivel hogy a tv2-nek kell majd 2-3 év mire megveszi a 7-diket, így azt nem tudtam kivárni, most meg megvette, na de mindegy már a 8 évadnál tartok.
A Robinos sorozathoz hát mit szóljak abban nem igazán sejtek semmi misztikumot vagy valami meglepőtt, ezért nem is várom.
Az aquaman meg érdekelt volna ha lett volna, de hát ez van.
Azt azért furcsáltam hogy a smallvlle-s zöld íjász játszotta volna a főszerepet, kíváncsi lettem volna a smallville x+y. évadjában amikor összefut Aquaman és Green Arrow az igazság ligája keretében. na de ez már csak fikció.

Donnie23 - 2008. 10. 02. 20:42

Amikor először olvastam róla nem igazán akartam elhinni, hogy ezt komolyan gondolják. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy igen. Persze még nagyon messze vagyunk még egy pilottól is, de az ötlet vsz nem kicsit vérszegény. Alapvetően nem szerettem a karaktert a képregényben, ráadásul ez a pre-Robin időszakot ölelné fel, mely még kevésbé érdekel. Ráadásul a nézők nagy többsége sem kíváncsi rá, nem hinném, hogy ezt épeszű ember úgy gondolja, hogy sikeres lehet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz