login |

CSI: NY: kezdett az 5. évad

2008. 10. 08. 19:15 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: kritika, merre tovább,

Mac az új Horatio?

Mac Taylor, vagyis Gary Sinise ebben a részben eleve pozőr volt, de az utolsó mondata még nálam, a Horatio-tisztelőnél is kicsapta a biztosítékot: “Letartóztatom XY megöléséért, gyilkossági kísérletért, emberrablásért, fegyveres rablásért, autólopásért, tettlegességért. De mindenek előtt azért, mert feldühített.” Hogy oda ne rohanjak. Simán hét idézete, nem is tudom, miért nem írta senki? (Nem csalódtam, jóhogy felkerült a YouTube-ra is.)

Persze mindez csak hab volt a tortán, mert akárcsak a CSI: Miami évadpremierje, úgy a CSI: NY-é sem jött be – most már csak a Las Vegas-i bagázsban lehet bízni. Mindkét CSI továbbvitte a finálét, itt is nagy bajba került az egyik szereplő, hogy aztán az első másodpercben kiderüljön, hogy egy nagy nudlit ért a 4. évad végi cliffhanger és ez az egész részre rányomta a bélyegét, mert ugyan volt történés, de akárcsak a CSI: Miami – 7×01 (ezt ott nem említettem), a CSI: NY – 5×01 is egy techdemó volt, mutogatták a laborosok, hogy milyen spéci szerkentyűik vannak.

A történet haladt a kiszámítható végkifejlete felé és, amikor már elkönyveltem egy 2/10-et, akkor a befejezés előtt pár perccel bedobtak pár csavart, ami jobbá tette a szám ízét, de a 3/10-et így sem haladta meg a premier (teljesen értelmetlen volt a rész végi trükközgetés) és ismét csak bebizonyosodott, hogy a CSI: NY-t nem nekem találták ki. Oké, jön a 100. rész, érdekesnek tűnik a sztori, de ebben az epizódban Mac mellett a partnere, Bonasera is jól elásta magát… Kíváncsi vagyok, hogy az igazi rajongók hogy látták.

19 hozzászólás Ne habozz!

8828 - 2008. 10. 08. 19:54

Sziasztok!

Na jó eddig megnéztem miattatok a CSI:Miami 7. évad premierjét angolul…Holnap leszedem ezt is (angolul)!:D
Mert felkeltitek a figyelmem!:D

Egy évet (kb) meg nem szeretek várni a TVben itthon se…Igaz így nem sokat értek belőle…de se baj…majd ha adják a TVben megnézem szinkronosan is:D

Kezdek krónikus-junkie-olvasó lenni egyébként!:D

További jó junkie-zást!:D

Sziasztok!

Alibi - 2008. 10. 08. 20:01

Mint igazi rajongó úgy láttam, hogy ez a rész tényleg nem volt annyira érdekes (ahhoz képest, hogy évadnyitó volt), a cliffhanger az előző évad végén lósz….t se ért (sajnos) :(

Mac-kel nekem nem volt problémám, mert már megszoktam (és biztos túl nagy fan vagyok), hogy ő ilyen. Na igen, az a bizonyos mondat tényleg erősen Horatio-ra emlékeztetett, de még mindig inkább Mac (még akkor is, ha Miami-ban tevékenykedő kollégájának stílusát másolta), mint Horatio. Tőle (meg az egész CSI:Miami-tól) falnak megyek (bocsi a fanoktól, ízlések és pofonok).

Stella… hát ő olyan volt, mint általában. Parázott egy sort Mac miatt (és szerintem nem csak nekem szúrja ki a szemem, hogy ez már nem nem annyira baráti aggodalom volt) és ennyi. Mint mindig, ez már a kezdetek kezdete óta így van.

Nálam a premier 6/10, de csak mert nagyon hardcore fan vagyok. Szomorú, de lejjebb is pontozhattam volna.

Alibi - 2008. 10. 08. 20:03

Jahh…egyébként Sziasztok! :D

Mert köszönni elfelejtettem, pedig nem tartom luxusnak :P

norbucso - 2008. 10. 08. 20:09

Hát ez nagyon nagy volt, for pissing me off. Háh.

TorrenteXY - 2008. 10. 08. 20:32

Lehet hogy azért nem írták hét idézetének, mert nem nézi senki… Amúgy tényleg jó, biztos a Horatio-egymondatosokért felelős író crossoverezett! :D

Kocka - 2008. 10. 08. 21:07

Én nálam a CSI:NY a legjobb, majd a CSI Las Vegas, viszont a CSI:Miami az amitől én is a falra mászok nekem a szinészek nem jőnnek be, ott Horatios még elmegy de a tőbbi nálam zero. Bocs saját vélemény.

8828 - 2008. 10. 08. 21:20

Én spec a Horatio-egymondatosokat szeretem mert halálra röhögöm magam rajta..:D

Nekem Miami NY majd LV a sorrend :D és az NCIS még ami ilyesmi és bejön nekem…:D(Egyéni vélemény ez is)

i'm_rick_james - 2008. 10. 08. 22:13

Lehet hogy azért nem írták hét idézetének, mert nem nézi senki…

én pl tényleg nem :P

Annie - 2008. 10. 09. 09:47

Igen, idén valahogy egy évadnyitótól sem ájultam el..
De mondjuk az tény, h lehet a CSI:NY-ot szidni, hogy mit sem ért a cliffhanger, de azért az tény, nem, hogy EZT kb. lehetett tudni. Az összes nyomozós sori issszonyatkomoly cliffhangert csinált (lelövik H-t, pl.), az sztem sokkal nagyobb gáz, hogy azokat egy laza vállvonással lelőtték az első 5 percben.
Mac meg kemény csávó, na, ilyeneket mond. :) Tény, h H-val ellentétben ő nem annyira pózol általában, hanem csak simán f…agyerek, de ez így jött ki. Én röhögtem, mondjuk. :)

Imurai - 2008. 10. 09. 10:56

Még most sem értem, hogy szeretheti valaki ezeket…

babe - 2008. 10. 09. 11:13

Kocka: mintha én írtam volna, csak én nem mertem! :-D

winnie - 2008. 10. 09. 11:43

“Bocs saját vélemény.”

ááá, mi az hogy bocs?:)

castro - 2008. 10. 09. 14:51

Szerintem CSI NY a leggyengébb láncszem nemcsak a CSI-ok, de úgy általában a krimisorozatok között is. Általában nagyon kiszámítható és unalmas. Viszont Gary Sinise és Melina Kanakaredes miatt én is állandó néz”oje vagyok. Ez valami mazochizmus lehet: csak azért nézem meg az epizódokat, hogy utána elmondhassam magamnak:” Ez is szar volt, legközelebb nem nézem meg”. Aztán következ”o héten ugyanott, ugyanakkor…..

RipRone - 2008. 10. 09. 21:39

“Még most sem értem, hogy szeretheti valaki ezeket…”- Best of:-D Főleg, hogy ezt itt, a Junkie-n írtad le, Te szerencsétlen.:-)

Bombadil Toma - 2008. 10. 12. 04:02

sajnos, mindhárom csi leszállóágban van, kezdenek kifulladni. de még mindig a csi:ny a legélvezhetőbb szerintem. lehet, hogy össze kéne vonni őket, vagy teljesen újat (L.A.?) kezdeni, és arra koncentrálni, abba nyomni az ötleteket.
persze, én még mindig ott ülök a tévé/monitor előtt és nézem mindhármat:))

Nuwi - 2008. 10. 21. 18:43

Nekem a NY a nagy kedvenc – pedig a LV-t jóval előbb kedveltem – valószínűleg, mert ez az egyetlen a három közül, amiben nem csak, hogy nem idegesít egyik szereplő sem, de kimondottan szimpatikus mindenki. A miaminak valahogy nincs egyénisége – Horatio egymondatosaitól eltekintve, természetesen. Mac nekem inkább higgadtan okos, mint műmacsó, persze az is becsúszik néha:)A kifulladásban azonban sajnos egyet kell értenem.

anonym - 2008. 11. 02. 19:52

nekem a CSI:NY a kedvencem mert ebben ugaz a las vegasiban sem de nem idegesít egy szereplő se…én nagyon szeretem az összes részt mindegyik nagyon tetszett…ez a rész is…

anonym - 2008. 11. 02. 19:53

mint már írta Nuwi ugyanezt tudom elmondani a miamiról…

montana - 2008. 11. 11. 07:36

hy

szerintem is elég rosszul sikerült az évad záró rész de talán folytatják.nekem már a 4.évad utolsó része se tetszett mert nem pont onnan folytatták.

monty

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz