login |

Pilot: Testees

2008. 10. 13. 23:35 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Avagy az amatőrszínészek elrontanak egy akár jó is lehetne ötletet. És ezzel kész is a kritikai rész a múlt héten indult kábeles sitcomról. Nem értem, miért ezt rendelte be az FX az idei nevettető próbálkozásának.

Talán maga a hülye alapötlet győzte meg őket abban, hogy ki fog emelkedni az átlagos sitcomok közül, mert nagyon a felnőtt férfi lakosságot célozzák meg ezzel a rengeteg altesti poénnal. Az meggyőző alapötlet az alábbi: két csávóról szól főleg, akik különböző gyógyszereket tesztelnek egy cégnek és a mellékhatásokat mutatják be rajtuk a részek alatt. És pont ez a két srác az, aki nagyon nem tud játszani.

És úgy húzom le ezt a pilotot, hogy van olyan alpári poén benne, ami egyszerűen hangosanröhögős volt. Konkrétan mindkettő nagyon felvezetett poén a végefelé, ami bejött, viszont előtte 15 percet elszúrtak a közepesnél is rosszabb alapozással, ami miatt összeségében 3/10-et tudok erre csak kiosztani.

Kiváncsi leszek, hogy az Always Sunny-val párosítva mit hoz, de az első rész alapján remélem megbukik és jövőre újat próbál az FX, mert hát a kábeles adók akik megmenthetnek minket az átlagos sitcomok tengerében, mivel ők vállalhatják csak a teljes politikai inkorrektizmust.

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2008. 10. 13. 23:42

ez a tesztelős alapötlet aranyos, de tényleg olyan pocsék volt a két főarc, hogy az fájt. (a csaj jo volt, pl.)

rém prosztó és gusztustalan az egész, pedig van benne potenciál.

Dohi - 2008. 10. 14. 00:15

vajon miert hittem, hogy ez a philly keszitoinek uj sorozata, amikor nem is? na mindegy, azert majd belenezek valamikor, bar jot meg nem hallottam rola.

Sigma7 - 2008. 10. 14. 11:06

Volt egy szőrmentén hasonló pilotja angliában a Placebo c. sorozatnak. Ott is gyógyszertesztelés van, de benntfekvősen. Monjuk ez kaszát kapott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz