login |

Egy sima: A CBS elkaszálta a The Ex List-et

2008. 10. 28. 16:19 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: cancel krónika, hírek,

Minden a hírben, nyakunkon a sweeps, amikor minden egyes rating számít, s a múlt heti nézettségből látszik, hogy mekkora lyuk a CBS-en a péntek 21.00-s The Ex List, így egy ideig NCIS-ismétlések fogják betölteni az űrt a The Ex List helyett. (Igen, a CBS megteheti ezt, hiszen a többi csatornának nem nagyon van jól ismételhető sorozata, az NBC a Law & Order-eket, a FOX a Bones-ot és a House-t nyomhatja meg.)

human egy 4/10-zel küldte meg a pilot-ot, én még nem írtam róla, de hasonlóképpen vélekedek, de minden hibája ellenére aranyos volt, romantikus komédia meg úgyis ritka sorozatban. Ja, még mielőtt valaki a showrunner-váltást kárhoztatná a bukásért, a Veronica Mars-os Diane Ruggiero nagyjából a 6. rész környékén távozott, így ennek nem volt akkora hatása a számokra. (A sorozat egyébként egy izraeli széria feldolgozása volt, akárcsak az HBO-s In Treatment.)

A 4 adásban lement rész mellett további 6 készült el és a produkciót a 11. epizód forgatása közben állították le, így nem tudni, hogy az el fog-e készülni. Az érdeksség az egészben az, hogy alig pár napja jelentette be a csatorna, hogy ki énekli a sorozat főcímdalát (Karmina: Find You). Ha hivatalossá válik a kasza, akkor az lesz a negyedik idén, az eddigi áldozatok: Opportunity Knocks (ABC), Hole in The Wall (FOX) és Do Not Disturb (FOX).

12 hozzászólás Ne habozz!

szucsitg - 2008. 10. 28. 16:29

én végig sem néztem a pilotot, annyira nem érdekelt, hogy a felénél kinyomtam. (ennél már csak a bionic woman járt szarabbul, mert azt 5perccel a vége előtt nyomtam ki:D)
az in treatment meg nagyon jó, csak ajánlani tudom.

phantom - 2008. 10. 28. 17:05

Teljesen várható volt, ezért nem is folytattam a második résztől, pedig tényleg kedves kis sori lehetett volna. Vajon korai lenne még, “Moonlight for midseason” típusú petíciókhoz ? :):)

Elizabeth Reaser-nek öröm az ürömben, hogy nagyon nem kell, hogy fájjon a feje a megélhetése miatt, mivel kb 3 hét múlva mutatják be a Twilightot az USA-ban, ami ha valóban akkora siker lesz, mint amilyet várnak – amire egyelőre minden esélye megvan – akkor a következő pár évben már csak ez a franchise is lefoglalja majd – és persze fizeti a számláit. A Twilight-filmek kapcsán szerzett publicityről és az ezzel szerzett lehetőségekről pedig persze még szó se volt.

Dohi - 2008. 10. 28. 17:09

a pilotot sem birtam vegignezni, ugyhogy nem fog hianyozni.

winnie: ha romcom kell sorozatban, nezz valentine-t (amig el nem kaszaljak azt is). a csunya foszereplo es a szep mellek-foszereplo a kozos bennuk, kulonbseg viszont, hogy utobbi tok jo :)

MissLobyt - 2008. 10. 28. 17:35

valahogy sejtettem hogy ez lesz, nem különösebben fáj, de azért egy picit kár, hisz — volt benne lehetőség, csak hát …. más irányba indultak el …

Sefi - 2008. 10. 28. 17:55

én se tudtam végignézni a pilotot. Szerintem sokkal jobb a Privileged, és a Valentine ilyen romantikus komédia kategóriában. btw lesz az utúbbiról kritika?

winnie - 2008. 10. 28. 18:18

persze. most érjük utol magunkat.

colorblind - 2008. 10. 28. 18:41

na akkor én vagyok itt az egyetlen kivétel

én sajnálom, mert kifejezetten elvoltam vele, míg a priviliged-et és a valentine-t nem bírtam végignézni

mcsabee - 2008. 10. 28. 18:46

Colorblind, nekem is bejott, de nem folytattam, mert nem volt ra idom ^^. Ettol fuggetlenul sajnalom egy kicsit.

vizcsap - 2008. 10. 28. 19:40

Eric Balfour itt is jött, látott és hozta magával a kenszölmanót.

Human Insect - 2008. 10. 28. 19:45

jaja, már a pilotban megpecsételte. Ezt nem mertem a kritkába írni, de absz bejött. És a tarantino producelte Hell Ride sem lett nagy siker, ki az egyik szereplő, na ki?

winnie - 2008. 10. 28. 20:08

de már vendégként is hozza a manót? vagy csak, ha pilotban van?:) pedig ő volt a legjobb.

ProTech - 2008. 10. 31. 16:32

Szerintem egy jo sorozat volt es kar a cancel miatt. A foszereplo es sztori nem volt valami nagy szam, de mellek/vendegszereplok azert alkottak szepen. Plusz jo nok is akadtak benne szep szammal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz