login |

Délelőtti videó: Flashpoint

2008. 12. 16. 12:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Igazából van egy kis kavar a Flashpoint-részekkel, hiszen a sorozat kanadai, de Amerikában is adták, viszont a CBS csak 9 részt adott le, s ami meglepett, úgy tűnik, hogy a kanadai partner is csak 9-et, vagyis így az 1. évadból még van elvileg 4 rész, de jön a 13 részes második évad, s talán nem véletlen, hogy nemrég “PreAir” jeligével a netre felkerült 4 epizód a “2.évadból” (a többi 1. évados rész? Ha volt cliffhanger a végén, akkor lehet.) – zavaros, mi? Majd kommentben valaki eligazít, de a lényeg, hogy a CBS január 9-től folytatja a Flashpoint-ot, a tovább mögött a promó.

4 hozzászólás Ne habozz!

Stagyar-zil-Doggo - 2008. 12. 16. 12:40

Igen, az elsõ évad utolsó 4 része került ki PreAir címkével – hivatalosan jól hozzácsapják õket a 2. évad elejéhez. Úgy látom a promó is ezekbõl a részekbõl lett összevágva.

Deino - 2008. 12. 16. 13:17

Várom. Leginkább azért, mert a PreAIRnek lecímkézett vacak minőségű cucchoz senki nem hajlandó angol subot csinálni, anélkül meg mi nem fogunk neki állni magyart csinálni, mert teli van katonai / rendőrségi zsargonnal, amit ha meg van az angol megfelelője még akkor is nehéz néha magyarítani, tippelni meg nem fogunk. Az időzítésről meg hasonlókról meg már ne is beszéljünk.

Csak az első részt néztem meg eddig, az elég pofás, már nyúltam volna az egér után a 720p-ért, mikor beugrott, hogy nem nem… =(

bargab - 2008. 12. 16. 14:43

Az 1. (csonka) évadot 1 délután alatt daráltam le nagyon bejött várom a további részeket.

Necros - 2008. 12. 19. 12:13

Mind a 4 epizód ütős volt, leginkább talán a sniperes. Imádom ezt a sorozatot, remélem, sokáig megmarad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz