login |

Standoff, Fringe, The Mentalist és Damages az RTL-en

2009. 01. 15. 12:28 - Írta: winnie

73 hozzászólás | kategória: magyar hírek, , ,

Megvolt a siker.sorozat sajtótájékoztató, nem mentem el sajnos, de az RTL Klub már ki is adta hivatalos sajtóközleményét az eseményről – ezt a tovább mögé kopizva elolvashatjátok. (Tudjátok, ebből kell az újságírónak megírnia a cikket.)

Persze az jellemző, hogy a hivatalos anyag előbb egy event-tel kezdődik, majd filmek ismertetésével folytatódik, de szerencsére kiderül az is, hogy sorozatfronton érkezik az RTL Klubra A mentalista (The Mentalist), a Tudorok (The Tudors), A terminátor: Sarah Connor krónikái (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), a Túsztárgyalók (Standoff), A rejtély (Fringe) és A hatalom hálójában (Damages). (Ergó, az RTL-nél az idei évad két legnézettebb újonca.)

Plusz visszatér/folytatódik a Vészhelyzet 14., a Grace klinika 4., a Dr. Csont 2., a CSI: Miami helyszínelők 4., a CSI: New York 1., a Cobra 11 10-11., a Gyilkos elmék 3. évad. Tovább mögött sajtóközlemény.

2009. január 15-én az RTL Klub sajtótájékoztatót tartott legfrissebb újdonságairól, és tavaszi kínálatáról. Siker.sorozat!

2009 tavasz

siker.sorozat

Események:

A ShowTime Budapest és az RTL Klub a Titanic kiállítás után újabb sikerkiállítást szervez Budapestre. A Titanic közel 300.000 látogatójával Magyarország eddigi legsikeresebb magáncégek által szervezett kiállítása. Az RTL Klub 2009-ben a Diana: a Celebration című kiállítást hozza Budapestre, amely a tragikus körülmények között elhunyt walesi hercegnő életét és életművét mutatja be. A kiállítás anyagát Diana családja állította össze és indította világkörüli útra, így állítva emléket a 20. század egyik legjelentősebb női alakjának. A Diana: a Celebration a walesi hercegnő életének krónikáját 150 káprázatos tárgyon keresztül tárja elénk, láthatjuk például a gyönyörű uszályos esküvői ruháját, családi ékszereit, fényképeket, házi videófelvételeket, személyes emlékeket.

A kiállításhoz kapcsolódóan az RTL Klub január 31-én Diana napot tart, Ördög Nóra műsorvezetésével elevenítjük fel a legendát. A délután folyamán három olyan filmet is műsorra tűzünk, amely Diana életének egy-egy fontos állomását mutatják be. A filmek között többször kapcsoljuk majd a Károlyi-Csekonics Rezidenciát, a kiállítás helyszínét, ahol szakértők és sztárvendégeink mondják el véleményüket a Diana jelenségről.

Magyarországon először sajtótájékoztatónkon közöljük, hogy Diana hercegnő testvére, Charles Spencer gróf február 10-én Budapestre látogat! A részletekről később adunk tájékoztatást.

Az RTL Klub A Királynő című műsorával 2008-ban történelmet írt: a magyarországi szépségversenyek sorában először rendezett összevont versenyt a kereskedelmi televízió és a Magyarország Szépe Kft.: ugyanazon az estén választották meg a Miss World és a Miss Universe nemzetközi versenyek magyar indulóját egy hatalmas élő gálaműsorban, ahol egy haradik korona (Miss Earth) is egy gyönyörű magyar lány fejére kerülhetett.

A győztesek méltó módon képviselték a magyar színeket a nemzetközi porondon is! Dammak Jázmin, azaz Miss Universe Hungary 2008 bejutott az univerzum 15 legszebb lánya közé a Vietnámban megrendezett világdöntőben. Freire Szilvi, a Királynő, azaz Miss World Hungary pedig jótékonyságról szóló kisfilmje pedig a Johannesburgban lezajlott Miss World világdöntőben a négy legjobb közé jutott. Idén tavasszal a Magyarország Szépe Kft. és az RTL Klub újra megrendezi a versenyt.

További információ: www.rtlklub.hu/musorok/akiralyno.

Filmek:

Az RTL Klub tavasszal is páratlanul gazdag filmkínálattal kápráztatja el a tévénézőket.

Igazi felnőtt és gyerekmese a Charlie és a csokigyár. Ebben a csokoládé-birodalom millomos, ámde hóbortos tulajdonosa, Willy Wonka (Johnny Depp) Úgy dönt: tizenöt év után újra megnyitja csokigyára kapuit, és öt szerencsés gyereknek megmutatja, mi zajlik az édességbirodalom falai mögött. De, hogy mi Wonka valódi célja, az rövidesen kiderül az RTL Klubon.

Megszokhatták már: ha Harry Potter, akkor RTL Klub. Rövidesen képernyőn a Harry Potter és a Tűz serlege. Ebben a címszereplő (Daniel Radcliffe) visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, ahol élete legnehezebb kihívása vár rá: részt kell vennie a nemzetközi Trimágus Tusán. Természetesen most is szörnyű veszély fenyegeti, Voldemort, a Sötét Nagyúr képében.

A legnépszerűbb filmek az RTL Klubon szinte mindig vígjátékok. Tavaszra nagyszerű komédiákkal töltötte fel filmes kínálatát a csatorna. Jön Adam Sandlerrel a Ki nevel a végén? című vígjáték, amelyben a komikus partnere nem más, mint a Oscar-díjas Jack Nicholson lesz, aki kizárólag terápiás céllal csábítja el. Ember legyen a talpán, aki meg tudja állapítani, hogy tulajdonképpen ki a kezelendő fél!

A Gorilla bácsi című filmben egy kommandós kénytelen babysitternek álcázni magát, hogy egy fontos tudós gyermekeit megvédje. Igen ám, de hiába a kemény kiképzés és a háborús múlt, ha öt gyereket kell kordában tartania!

Nem kisebb fába vágja fejszéjét a Nagyon nagy ő főszereplője sem (Jack Black), amikor apja halálos ágyán megfogadja: gyönyörű nőkkel fog randizni. Ígéretének betartása már amiatt is nehézségekbe ütközik, mert ő maga nem egy kimondott adonisz. Talán csak egy különleges hipnózis segíthet, no és az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow!

Nem maradhat ki a kínálatból az Ünneprontók ünnepe sem. A filmben Owen Wilson és Vince Vaughn eszeveszett csajozását követhetjük nyomon, akik azért járnak esküvőkre, hogy ott nőt fogjanak. Így ami az ifjú párnak nászéjszaka az nekik egyéjszakás kaland. Ám számítaniuk kell arra, hogy ha a tűzzel játszanak, ők is lángra gyúlhatnak!

Az ifjú egyetemista lány és a dán herceg megismerkedésének történetét már láthattuk az Én és a hercegem első részében. Most elhoztuk a másodikat, ahol a pár esküvőjét, no meg az egész dán monarchiát a rosszakarók legújabb törvénye fenyegeti: a trónörökös csak olyan nejt választhat, akinek ereiben szintén nemesi vér csörgedez. Hogy a szerelem erősebb-e a csábító trónnál, azt a filmből megtudhatjuk!

Az akciófilmek között az első Az utolsó gyémántrablás, amely kicsit krimi is, és persze vígjáték. A filmben két mestertolvaj, Pierce Brosnan és gyönyörű cinkostársa, Salma Hayek 7 év „munka” után visszavonul a Bahamákra. A férfi azonban nem tud nyugodni annak tudatában, hogy a sziget mellett lehorgonyzott egy luxusjacht, amelyen történetesen egy vagyont érő gyémántot fognak kiállítani.

Keanu Reeves és Rachel Weisz főszereplésével jön a Constantine – A démonvadász című sci-fi. Ennek világát különös lények, angyalok és démonok népesítik be. Magándetektívünk ezt a világot is jól ismeri, feladata mégis nehéz, hiszen egy hitetlen rendőrnőnek kellene kézzelfogható bizonyítékokat szolgáltatnia arról, amit az agy szinte felfogni is képtelen.

A sziget című fantasztikus filmben Ewan McGregor és Scarlett Johansson, valamint Sean Bean a főszereplő. A történet a XXI. század közepén játszódik, ahol több száz ember él szigorú ellenőrzés alatt, abban a reményben, hogy egyszer kiválasztják a Szigetre, amely az egyetlen lakható hely maradt a Földön egy ökológiai katasztrófa után. Azonban főszereplőnk rájön, minden hazugság, a sziget meséje pedig a legkegyetlenebb átverés.

A tavasz egyik legnagyobb dobása a Batman: Kezdődik című akciófilm. Batman, azaz Christian Bale minden erejével, eszével és különleges technikai felszerelésével az igazságtalanság ellen küzd, védi az ártatlanokat és harcol a gonoszság ellen. A filmben olyan nagyszerű színészek a partnerei, mint Michael Caine, Morgan Freeman, Liam Neeson és Katie Holmes, azaz Mrs. Cruise.

A király nevében című fantasyben a népszerű Jason Statham az Ebh Királyság egyik alattvalóját alakítja, akinek egyetlen célja, hogy fia meggyilkolását és felesége elrablását megbosszulja. Hadjárata közben azonban rá kell döbbennie ennél magasabb feladata van, méghozzá az egész Királyság megmentése.

Jodie Foster, többszörös Oscar-díjas színésznő szereplésével mutatja be az RTL Klub a Légcsavar című thrillert, ahol Foster egy repülőmérnököt alakít. Hatéves kislányával halott férje holttestéért repül New Yorkba, ám útközben a gyermek eltűnik, és mindenki tagadja, hogy látták volna. A nő már saját épelméjűségében kételkedik, amikor felfedezi lánya keze nyomát az ablaküvegen.

Ahogy Harry Potter, úgy a Csillagok háborúja is igazi RTL-film. Tavasszal jön a Star Wars III. epizódja, A Sith-ek bosszúját, amellyel végéhez ér a galaxis legnépszerűbb filmeposza. A legsötétebb epizóddal a kör bezárul, a történet pedig mindenki számára teljessé válik. Ha igaz.

A Sziriana című politikai drámában a főszereplő George Clooney (e filmbeli alakításáért kapott Oscar-díjat) és Matt Damon. A hidegháborúután a Közel-Keleten hatalmas a káosz, és a titkosszolgálat is egyre nehezebben boldogul. A film szereplőinek sorsa egyre inkább összefonódik, hiszen mindenhol megtalálható a közös pont – egy befolyásolhatatlan erő…

A Tűzfal című filmben Harrison Ford számítógépes biztonsági szakembert alakít, aki kialakította egy bank védőrendszerét az internetes hackerek támadásaival szemben. A bűnözők azonban megtalálják, és családja kivégzésével fenyegetnek, amennyiben nem teljesíti követelésüket. Ford nagy küzdelmét látjuk a technikával, no és az idővel!

Szintén Harrison Ford főszereplésével mutatjuk be a Hollywoodi őrjárat című filmet. Ford itt egy veterán zsarut alakít, aki a bűnüldözésből az ingatlanbizniszbe menekül. Ám vadászösztöne visszatér, amikor egy hollywoodi rapklubban kegyetlen mészárlás történik…

Az RTL Klub a magyar filmgyártás legnagyobb támogatója, és képernyőjéről nem hiányozhatnak a hazai alkotások tavasszal sem. Jön Koltai Róbert rendezésében és főszereplésével a Megy a gőzöst. A kisváros vasútállomásán a helybéliek egyhangú és kicsinyes intrikákkal teli életét felborzolja egy nemzeti ereklyéket hordozó vonat érkezése, amely hogyhogy nem, egy disznóólban köt ki…

Szintén az RTL klub támogatásával jöhetett létre a Zuhanórepülés című film, amely az ezredforduló Budapestjének egyik legkevésbé sem romantikus szegletéből ered. Nagyvárosi történet egy fiatal zsiványról, egy gyönyörű lányról, rengeteg pénzről és a legrohadtabb kalandról az életben, Nagy Zsolt és Gryllus Dorka főszereplésével.

Új magyar animációs film is helyet kap a tavaszi menüben: érkezik Nepp József és Ternovszky Béla 1986-ban készült, ám máig népszerű alkotásának, a Macskafogónak a második része, A sátán macskája, amelyben újra találkozhatnak Grabowskival, Fusimi professzorral, és a – talán mégsem annyira berozsdásodott – Macskafogó – találmánnyal is!

Sorozatok:

Visszatérő sorozataink:

Vészhelyzet – ER (14. évad)

A világ egyik legsikeresebb, és legtöbb évadot megélt sorozata, amely hazánkban már 13 éve (!) fut, most folytatja 14. évadját. Abby és Kovac gyermekükkel Horvátországba mennek. Abbynek beletörik a bicskája a kórházi adminisztrációba, így csak sűrű magyarázkodások után tud majd újra munkába állni. Neela azt gyanítja, Abby nem olyan boldog. Pratt most azon gondolkodik, hogy olyan kórházba igazol át, ahol tehetségét jobban értékelik. Neela testvére megérkezik a városba, emellett Morris és Harold egyszerre verseng a nő kegyeiért. És persze a sűrgösségi osztályon sincs megállás, a betegek futószalagon érkeznek, az orvosok pedig gyakran a nap 24 óráját a munkahelyükön töltik.

Grace Klinika (4. évad)

A Seattle-i Grace Kórház gyakornokai immár rezidensekké váltak, sőt maguk mellé kapnak egy-egy új gyakornokot, és ezzel rengeteg új problémát! Új szerelmek szövődnek és persze mennek is tönkre. Callie és George házzasságának vége, Meredith és Derek pedig már csak szexelni járnak össze. A főrezidensi állás a főnök Callie-nek adja, de kezdi belátni, hogy valószínűleg rosszul döntött…

Dr. Csont (2. évad)

Brennan doktor bűnügyi antropológus a második évadban is elemzi az emberi maradványokat, ezzel segítve a rendőrök nyomozó munkáját. Ezúttal vonatroncsot, egy nő és magzatának maradványait, szemétteherautót, földalatti sírt, halott ikertestvéreket és még sok minden mást vizsgál, amit normális ember talán látni sem bír. Több gyanúsított, eltűnő bizonyítékok, sorozatgyilkosok – Brennannak nem jelenthetnek akadályt! A zárkózott professzort nehéz helyzetbe sodorja az élet, amikor megérkezik Dr. Camille Saroyan.

CSI: Miami helyszínelők (4. évad)

A CSI: Miami helyszínelők tavasszal induló, vadonatúj évadában Horatio és csapata tovább újra felveszi a szálakat. Meg kell találniuk például a kapcsolatot két bűnügy, azaz egy drogkereskedő megölése és egy házvezetőnő megerőszakolása között, fel kell deríteniük, hogyan tűnt el két tinédzser egy jachtról, és belevágnak egy ártatlan fiú kiszabadításába a börtönből. A rejtélyes és szokatlan halálesetek felderítésében nem tudnak kiindulni másból, mint a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásaiból.

CSI: New York (1. évad)

A CSI: Miami helyszínelők sikere után november óta a new yorki kollégák is hódítanak az RTL Klub képernyőjén. Mac Taylor nyomozó (Gary Sinise) a magánéletét elhanyagoló és csak a hivatásának élő nyomozót továbbra is kitűnő szakemberek segítik a „Nagy Alma” legelvetemültebb gazembereinek kézrekerítésében: egy tapasztalt nyomozónő, egy patológus és két energikus fiatal rendőr nyomoznak többek között a zsebtolvaj meggyilkolásának ügyében, a galériatulajdonos rejtélyes halálának nyomán és a milliomosnő gyilkosát kutatják, aki egy illegális kutyaviadalon halt meg. De hogy került oda?

Cobra 11 (10-11. évad)

A lélegzetelállító autós üldözések folytatódnak: a Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata pörgős képsoraival vasárnaponként folytatódik az RTL Klub képernyőjén. Megismerhetünk egy jó útra tért egykori bűnözőt, akit haldokló barátja rávesz, hogy mégiscsak vegyen részt egy utolsó akcióban, de végül Semirnek és Tomnak segít. Később Semir és Tom orra elől elrabolnak egy luxusautókkal megrakott trailert, de talán a baj mégsem akkora, mint amikor Semirt elgázolják…

Gyilkos elmék (3. évad)

Jó hír a pszicho-thrillerek kedvelőinek, hogy a harmadik évaddal tovább folytatjuk a Gyilkos elméket. Az új évad jelentős személyi változása, hogy távozott a stábból a Jason Gideon ügynököt megformáló Mandy Patinkin. Az eset miatt aggódni nem érdemes, hiszen nem kisebb művésszel sikerült őt helyettesíteni, mint Joe Mantegnával, a Keresztapa III. sztárjával, aki David Rossi ügynök szerepében segít Hotchnak és csapatának elkapni egy halál angyala típusú sorozatgyilkost, egy texasi ámokfutó gyilkos, vagy éppen egy nemi identitással küzdő sorozatgyilkost.

Induló sorozataink:

A pszichológiai krimisorozatok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk A mentalista (The Mentalist) c., Amerikában rekordnézettséget produkáló sorozatot. Patrick Jane nyomozó korábban médiumként dolgozott, de egy személyes tragédia után bevallja, szélhámos volt, nem varázsló ő, csak egyszerűen jó a megfigyelőképessége. Ezt a képességét felhasználva segít az FBI-nak legfőképpen azért, hogy a családját kiirtó sorozatgyilkost egyszer elkaphassa. A sorozat egyik epizódjában a magyar származású Kathleen Gati is feltűnik.

Az RTL Klub műsorára tűzi a többszörös Emmy-díjas Tudorok (The Tudors) című sorozatot, amely Angilában játszódik, VIII. Henrik uralkodásának idején. Az angol történelem egyik legizgalmasabb időszakát mutatja be a nagysikerű Tudorok. A főszerepet, a számos rosszul végződő házasságot kötő Henriket Jonathan Rhys Meyers (Nagy Sándor, a hódító; Match Point; Mission: Impossible III.) játssza.

A népszerű Terminátor-filmek után megszületett a sorozat, melyet az RTL Klub A terminátor: Sarah Connor krónikái (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) címmel tűz februártól műsorára. Kiderül, mi történik azután, hogy Sarah Connor felhagy a meneküléssel, és ezzel egy időben támadásba lendül az egyre csak fejlődő technológiájú ellenség ellen. A „gonoszok” célja, hogy elpusztítsák Saraht, valamint fiát, s rajtuk keresztül az egész világot. A 15 éves John Connor lehet ugyanis az emberiség megmentője. A fantasztikus látványvilágú sorozat hatalmas nézettséget produkált Amerikában.

A Túsztárgyalók (Standoff) című sorozat azokról az FBI-ügynökökről szól, akik csak szavaik erejében bízhatnak, amikor a legkilátástalanabb helyzetekben veszedelmes és kiszámíthatatlan túszejtőkkel tárgyalnak. Ha Matt és Emily kudarcot vallana, akkor nincs mese: jönnek a kommandósok, ami beláthatatlan következményekkel járhat. Matt és Emily viszont egymással járnak, kivéve, amikor éppen szakítani próbálnak.

A rejtély (Fringe) sorozatunkat, nem kisebb név jegyzi, mint a Lost – Eltűntek atyja, a Mission: Impossible III. rendezője és a Star Trek készítője, azaz J. J. Abrams. A főszerepben egy FBI ügynök és az őt segítő két civil munkaerő áll. Olyan rejtélyes ügyeket vizsgálnak, amelyekre a mai tudományok szerint nincs magyarázat: levitáció, telepátia, láthatatlanság. Lehet, hogy a megmagyarázhatatlan jelenségek mögött valójában egy kísérletsorozat áll? Kiderül!

A hatalom hálójában (Damages) című krimisorozatban a többszörösen Oscarra jelölt Glenn Close egy ügyvédnőt formál meg. Határozott és manipulatív, és eme tulajdonságaival a szakmában osztatlan gyűlöletet élvez, pláne, hogy keresztes hadjárataival szinte mindent ügyet sikerre visz.

73 hozzászólás Ne habozz!

gabor - 2009. 01. 15. 12:32

szep szep, de mi lesz az ALIAS-al?

CyClotroniC - 2009. 01. 15. 12:33

Fringe & The Mentalist szuper!

Ez a két újonc lett nálam felvéve a mostani szezonban, ami eddig túl is élte, és mint már valahol máshol is említettem, szerintem a The Mentalist igen csak sikeres lehet itthon, a Fringe már kevésbé, de mindkettőt szeretem, majd elválik mit hoznak, bár a TV2 manapság már nem az a nagy ellenfél :)

CyClotroniC - 2009. 01. 15. 12:34

Ja és persze a Tudorok is hatalmas sorozat, csak ott már magyarul sincs meg az újdonság varázsa.

winnie - 2009. 01. 15. 12:39

“szep szep, de mi lesz az ALIAS-al?”

most jelenik meg dvd-n és egyelőre az axn fogja adni februártól.

Shrike - 2009. 01. 15. 12:41

“osztatlan gyűlöletet élvez”
Ööö.

Viszont nem rossz a magyar cím.
Régóta vártam már a hazai premierre (még valamikor tavaly megírtátok, hogy az RTL megvette), pont múlt héten találtam ki, hogy nem várok tovább, és magyar felirattal ‘nézetem meg’ a családdal, akármilyen is, de akkor még egy picit… :)

Shrike - 2009. 01. 15. 12:42

“és egyelőre az axn fogja adni februártól.”
Na, ez is jó hír.

Daneee - 2009. 01. 15. 12:42

Supernatural nincs a tervben? Meglep.

Olman - 2009. 01. 15. 12:43

“A fantasztikus látványvilágú sorozat hatalmas nézettséget produkált Amerikában.”

:) Magyar nézőszámhoz képest biztos hatalmasat.

meroving13 - 2009. 01. 15. 12:50

Daneee!

A SupNat a viasat-on folytatódik elvileg.

Az RTL újabb csapást mér riválisára asszem.

clark - 2009. 01. 15. 12:53

én is sajnálom,hogy levették a supernaturalt,bár most a viasat 3 elkezdte elölről nyomatni!tscc re kiváncsi leszek a szinkronok miatt is!

Daneee - 2009. 01. 15. 12:54

@meroving13

Pedig már leszinkronizálták a harmadik évadot. Kicsit meglepő.
Bár a Visaton még csk az első évad megy. Lehet, csak kölcsön adták, mint ők a Helyszínelőket.

seven - 2009. 01. 15. 13:05

A rejtély.

na mindegy, ez elég ütős felhozatal :)

Desmond Wallace - 2009. 01. 15. 13:13

Önreklámban nagy az RTL, ezt el kell ismerni. Konkrétum viszont alig van az egészben. Plusz minek kell kiemelni a CSI: New York-ot és a Gyilkos elméket, ami most is műsoron van? Nagyszerű filmek, mint például Uwe Boll mesterműve: A király nevében. lol
Majd meglátjuk, hogy mi válik valóra ebből a sok szép tervből. Le merném fogadni, hogy egy része csak terv marad tavaszra.

Dark Wolf - 2009. 01. 15. 13:17

A “rejtély” szó újra lecsap, ráadásul most nem sokat csűrték, csavarták, egyszerűen csak A rejtély. De pofánvágnám, aki ennyire kreatív volt. Egy ilyen címmel a kutyát se fogja érdekelni, attól tartok (mármint azok körében, akik semmit nem tudnak a Fringe-ről.) A sajtóközlemény meg szokás szerint tele van az ocsmány parasztvakításokkal, a legszebb: “A fantasztikus látványvilágú sorozat hatalmas nézettséget produkált Amerikában.”

SirAlex0717 - 2009. 01. 15. 13:19

Már csak azt nem értem, h ha az eddig meglévő sorozatok sem férnek bele az adás időbe, akkor miért kell úkjakat venn, nem mintha nem örülnék a Fringenek, illetve nem néznék bele a többibe, de a SupNat 3. évadját le kellett szednem és ez vár az Aliasra is, mert AXN csak otthon van. :(

SirAlex0717 - 2009. 01. 15. 13:31

A kommenteket végig olvasva szerintem is elég gyenge a cím választás, ha kiírták volna ezt is pályázatba én “A Minta” címet adtam volna…

CyClotroniC - 2009. 01. 15. 13:37

Amúgy tényleg durvák a magyar címek. Még a végén felfut a Fringe és majd jönnek az ilyen izgi beszélgetések, hogy:

– Láttad a tegnap esti rejtélyt?
– Melyikre gondolsz? :D

rocker8ivi - 2009. 01. 15. 13:39

Hát én majd csak akkor örülök a Bones 2.évadnak ha látom a promoját időponttal. De örülök, hogy nem a Cool fogja adni…

wachaz - 2009. 01. 15. 13:43

A Standoff-ot nézzétek. Nagyon jó.

Adäm - 2009. 01. 15. 13:43

A rejtély: Ez aztán kreatív cím :D

Rossy - 2009. 01. 15. 13:44

Nem semmi, jól megpakolta a bevásárlótatyót az RTL. :D

PhoenixMadár - 2009. 01. 15. 13:46

ez szép meg jó. de sztem egy 24 dara bármelyik országos kertévé javára vállna, megfelelő promóval, nem Cool féle gyatra, rövid felhívásokkal…

(sztem attól félnek, hogy az mtv már ellőtte hazánkban a 24et pedig lenne rá néző, csak hát a fél ország nem is ismeri…)

RexpecT - 2009. 01. 15. 13:51

Tényleg nagyon ütős lett!
Bár én úgysem nézem újra…. :)

ch6 - 2009. 01. 15. 13:56

A rejtély: Tényleg kreativ cim! :D
De ezzel sztem sok nézőt vonzzanak majd. Húú Most boldog vagyok! És még Mentalist is!! Júúúúpppiiii!

zdawg - 2009. 01. 15. 13:58

a rejtély :) óriási cím!!! mennyire örülhetett az a kreatív elme, hogy végre elfogadták zseniális ötletét, amelyet évek óta próbált ráhúzni az összes olyan sorozatra, amelynél egy szikrányi lehetőség adott volt…

daniba - 2009. 01. 15. 14:00

24 témára csak annyit hogy az xpress.hu dvds áruházban az év 6.!!!! legkelendőbb DVDje lett a 6. évad, szóval ismerik elegen.

blackSheep - 2009. 01. 15. 14:08

The mentalist és Fringe IGEEEEEEN :D Ajj de imádom mind két sorozatot … Már csak a Life On Mars hiányzik :P

winnie - 2009. 01. 15. 14:18

life on mars: sorozat+, majd utána rtl, ha kell nekik.

Miku - 2009. 01. 15. 14:27

Fringe, jiháááááá

dzsiaj - 2009. 01. 15. 14:32

Jajjj, istenkém, istenkém… Értem én, hogy a mezei suttyó magyar nem ismeri a sima CSI-t, de annyi új sorozat jön, akkor miért pont ebből kellett képkockát kivágni a siker.sorozathoz?

Desmond Wallace - 2009. 01. 15. 14:32

Én arra leszek majd kíváncsi igazán, hogy mely’ napokon fogják adni pl. a Dr. Csontot, a TSCC-t vagy a rejtélyes című A rejtélyt.

off: Magyar nézettség mikorra várható?

Pancso Szancsa - 2009. 01. 15. 14:54

Krhm, tudatlan vagyok, de nem úgy volt, hogy előbb-utóbb (urambocsá’ inkább előbb) egy Big Bang Theory is befittyen? Vagy nevetős sorozatokat nem ilyenkor promotálják?

szeky - 2009. 01. 15. 14:58

Fringe…azt hittem tv2-es sorozat lesz.

brown - 2009. 01. 15. 15:29

Akkor ezek szerint a Dollhouse megy a tv2-re…
Majdnem biztos, hogy a TSCC-Painkiller Jane(RTL klub-tv2)párharc lesz, valamint
Fringe-Dollhouse(RTL Klub-tv2)csata lesz tavasszal a 2 rivális kereskedelmi csatorna között, természetesen ugyanaznap, ugyanabban az időpontban
jó(?)szokás szerint…
A Mentalist meg majd megy a Médium ellen…

De a végére 1 kérdés:hol a fenében van a The Shield utolsó 2 évada?
Vagy azt csak símán elfelejtették beleírni a sajtóközleménybe?

dzsiaj - 2009. 01. 15. 15:38

“Akkor ezek szerint a Dollhouse megy a tv2-re…”

Ez ám a színtiszta logika:P

Mint ahogy az is, hogy Amerika egyik legnézettebb sorozata, ami annyira light, hogy könyörög a főműsoridőért majd este 10kor meg 11kor megy a Médium ellen.

darkspell - 2009. 01. 15. 15:39

Standoff, Bones. juppíí! A többi nem is érdekel, ez a kettő nekem már elég :)
Megvettek, kilóra.

winnie - 2009. 01. 15. 15:40

“Akkor ezek szerint a Dollhouse megy a tv2-re…”

az is rtl, illetve egyelőre sorozatplusz. országos sugárzás még kiadó.

lpropp - 2009. 01. 15. 15:43

CSI sehol…akkor mi a f*szér kellett itt húzni az agyunkat a meghívóval…nemértem őket amugy, mér nem tudták már évekkel ezelőtt bemutatni..mire befejezik talán itthon is megismeri az egész ország..sztem azér elég hüje dolog, hogy 9év alatt nem jutott el országos csatornára…

kla - 2009. 01. 15. 15:56

Imádom az RTL Kluub sajtóközleményeit, tényleg.

SW3: “A legsötétebb epizóddal a kör bezárul, a történet pedig mindenki számára teljessé válik. Ha igaz.” őőő…wtf?

Amúgy tényleg erős felhozatal, A rejtélyért meg külön gratulálok. Legalább “Fringe – A rejtély” lett volna, ha mindenképp rejtélyeset akarnak, vagy mondjuk “A prof, a fia, a tehén meg a nő”, esetleg “A minta”, talán az a legnormálisabb.

JBG - 2009. 01. 15. 16:06

Ja, a minta. Ez tényleg figyelemfelkeltő cím. (a Rejtély sem jó, nem azt mondom)

seven - 2009. 01. 15. 16:11

A rejtélyes minta :D

CyClotroniC - 2009. 01. 15. 16:25

Mondjuk lehetett volna a “fringe science” valami asszociatív címet kreálni, de én mondjuk simán fogtam volna az eredeti címet és nem változtattam volna rajta. Egyszerűen jól néz ki leírva és jó kimondani is, ennyi meg bőven elég :)

Romo - 2009. 01. 15. 16:37

“Lehet, hogy a megmagyarázhatatlan jelenségek mögött valójában egy kísérletsorozat áll? Kiderül!”
OMG ezek az rtl-s szövegek. Adagolják maguknak rendesen a fogalmazás gátlót a fiúk :)
Mind1, örülök a Finge-nek.

SunyiMad - 2009. 01. 15. 16:40

a minta egy jó szó, én simán ráugranék

blackSheep - 2009. 01. 15. 16:41

winnie : hogy lehet hogy egy sorozat+ ilyen sorozatokat add le? nekem elég meglepö mert a sorozat+ nálam olyan poén! szinten van .

Mizchris - 2009. 01. 15. 16:52

Rejtély???? Te jó ég….agybaj nagy baj, ha elkaptad, már nem baj. Basszus…Mindegy, a sorozat minőségén ez nem ront. Seszták Szabolcs megint mehet Josh Jackson-t szinkronizálni, legalábbis nekem nyerő :))

Romo - 2009. 01. 15. 17:11

CyClotroniC:
Ja, simán lehetett volna hagyni az eredetit.
Bár akkor tutira valami nagyon idióta alcímet kreálnak mellé.

Mirrmurr - 2009. 01. 15. 17:46

ne felejtsétek, a sajtóanyag az újságíróknak szól, akiknek sejtitek kb mennyi affinitásuk van, kvázi le köll nekik butítani, hogy ércsék.

moha - 2009. 01. 15. 17:53

nagyon örülök a sorozatoknak,viszont sajna a COBRA 11-s nézző közönségnek sajna nem fog tetszeni a FRINGE és A Mentalista 4rész múlva nem hozza a nézzettséget élsőként 22.00 majd a 7 résztől kezdve 23.00-tól fog menni sajna!Aztán meg áteszik a Coolra!
Magyarok félnek az újdonságoktól,bevannak gyöpösödve, (sajna) lásd HEROES,JERICHO,LOST,24stb…stb
Ja és én 99%osak belsőkörökből úgy tudtam,gogy a Mentalista TV2-re kerül…

Lex - 2009. 01. 15. 18:10

Romo – 2009. 01. 15. 16:37 <– emlékeztetsz egy haveromra:)
amúgy fringe témában.. hát, nem a legjobb cím, de nővéremből kiindulva, aki mikor odaadtam neki az első részt nem merte megnézni, mert a grincsre asszociált.. na:S azóta itt rágja a fülem, hogy mikor lesz már új rész lol..
mentalistet tényléeg el kéne kezdenem újra tölteni.. bár nemtom hogy mennék neki.. ígyis tökre le vagyok maradva sorozatfronton.. na.. majd megoldom valahogy:)

ugly - 2009. 01. 15. 18:14

Ugly Betty 2. évadával mi van? tud vki infót??

Desmond Wallace - 2009. 01. 15. 18:48

“ne felejtsétek, a sajtóanyag az újságíróknak szól, akiknek sejtitek kb mennyi affinitásuk van, kvázi le köll nekik butítani, hogy ércsék.”
Mert minden újságíró hülye, ugye? lol

“Magyarok félnek az újdonságoktól,bevannak gyöpösödve, (sajna) lásd HEROES,JERICHO,LOST,24stb…stb”
Heroes premierét rengetegen látták. A Lost első évada nagy siker volt, tehát itt biztos, hogy nem állja meg a helyét ez az állítás.

madcows - 2009. 01. 15. 19:01

nocsak, meg a vegen elkezdek tv-t nezni, Terminator sorozat erdekel, mert T-Fan vagyok, a tobbit beprobalom, de kivancsi vagyok nagyon a Fringe-re (amugy a Scrubs CC-s sugarzasarol lehet mar vmi konkretat tudni azon kivul, h lesz?)

István - 2009. 01. 15. 19:18

Én is sajnálom, hogy nem jön a sima CSI.

Amúgy nem tud valaki valamit Kemény Zsarukról? Vagy majd a Ments meg után jön? általában mindíg szeptember vagy októberben kezdik.

Hero - 2009. 01. 15. 19:18

Épp majd ött meg a nyelvvizsga bizonyítványom, szerintem ezzel már jelentkezhetnék is az RTL-hez . Most komolyan, nehéz lett volna úgy megoldani mint a Lostnál?

Lost – Eltűntek
Fringe – A rejtély

kevésbé lenne gagyibb. A frindzs amúgy is tök jól hangzik:D

Hero - 2009. 01. 15. 19:19

*Épp ma jött meg

ne kérdezzétek ,hogy sikerült így elírnom…=)

JoHn - 2009. 01. 15. 19:23

Ha már a kyle xy is rejtélyes idegen alcímmel ment akkor meg sem lepődöm.
Viszont akkor már halmozhatnák a sablonokat mint pl.: a rejtélyes minta rejtélyének a mintája

JBG - 2009. 01. 15. 19:25

“a minta egy jó szó, én simán ráugranék”

Ez a p*nára is igaz, de a fringe magyar címének nem lenne jó.

Bargab - 2009. 01. 15. 19:35

“szep szep, de mi lesz az ALIAS-al?”
az AXN februártól harmadjára ismétli meg az ötödik évadot.

Mentalist, Fringe: Követem az amcsit kiváncsi leszek a szinkronra és hogy magyarországon is olyan sikeresek lesznek-e mint az USA-ban

Tudors, Damages: Jókat hallottam róluk talán így ráveszem magam a megnézésükre :)

Desmond Wallace - 2009. 01. 15. 19:42

Bargab: Az AXN-en eddig még nem volt az Alias 5. évada, csak most lesz a premier.

Ambriel - 2009. 01. 15. 21:11

Nekem a Cobra 11 a leges legnagyobb kedvencem. Tök jó, hogy leadják a 11. évadot is, semmi baj, hogy már a 14. kezdődik a németeknél. Kicsit le vagyunk maradva…
A Bones második évadának is nagyon örülök. CSI-vel már tele a padlás.
Az újak közül a The Mentalist, és a Fringe felkeltette az érdeklődésem.

ricsike75 - 2009. 01. 15. 21:17

Szasztok!
Én már láttam a The fringe és a terminátor összes részét és el kell mondanom a két legjobb sorozat amit eddig láttam!A Heroes egyre unalmasabb és kuszább attol biztos hogy ezerszer jobb lesz mind a kettő.

Dark Wolf - 2009. 01. 15. 21:31

Hello!
Köszi, mi még nem láttunk belőlük egy részt se, de örülünk, hogy te már mindet láttad!

Bargab: mintha már máskor is jöttél volna azzal, h az AXN hányszor leadta az Alias S5-öt. Fogd már fel légyszíves, h nem.

Bruzsy - 2009. 01. 15. 21:53

Ricsike, óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert a végén még megütni találod a bokádat, amint nagyobb junkie leszel, és tényleg rálelsz az _igazán jó_ sorozatokra. :-D

spamdog - 2009. 01. 15. 23:39

ricsike75: Te aztán bejáratos lehetsz a FOX-nál ha már láttad minden részét.

Kesneme - 2009. 01. 15. 23:40

kár hogy nem az RTL-é a Hősök, legalább normálisabban bánnának vele és le is adnák.

winnie - 2009. 01. 16. 08:55

??

a tv2-nél normálisabban senki nem bént volna vele. kiemelt vasárnapi premiert adtak neki, ami csúcsnézettséget hozott, majd amikor nem jött be 21.00-tól, akkor azonnal léptek és 22.00-ra tették megmentve ezzel a sorozatot.

a tv2 le is adta a hősöket, amint tudta – az rtl, mint látjuk 2 éve húzza a bones-t, jó ideje a supernaturalt, még mindig nem kezdte el adni a csi-t – ráadásul az tl-en csak 23.00-tólmehetne a hősök.

bocs, de ezt a kommentet nem is értem.

outlander - 2009. 01. 16. 10:11

“A prof, a fia, a tehén meg a nő” :D
kla, ezért fizetek neked egy naaagy korsó sört :DDD
Amúgy a címnél csak egy dolgot tudnak jobban elrontani, és az a szinkron lesz…

Nike - 2009. 01. 16. 16:12

Hát épp ideje volt már, h az rtl bezsákolja bones s2-t, mert kint már a 4. évad megy…
És igen jön a TSSC is!!! YEAH
Na ezeknél jobban már csak a PB S4-t várom [tudván, h ez lesz az uccsó évad :( ] Bár sztem, ha elég jól bepromózná az rtl a 4. évadot, elég jó nézettséget el lehetne érni (jó nyilván nem akkorát mint az első évaddal, de akkor is… na mind1, majd ők tudják mit akarnak)

RolloJuve - 2009. 01. 17. 13:01

Jó kis felhozatal, de valószínűleg nem emiatt fogok elkezdeni rtlklubot nézni, megnézném én tévében is, de már vagy láttam, vagy nem tudom majd nézni úgy, hogy minden részt. Legegyszerűbb amikor hazaérek, hogy 10 perc alatt összepakolom az aznap esti “adást” és kész.

@winnie
Rosszul emlékszem, vagy tényleg csak mostanában van így, hogy fél évvel a kinti premier után itt vannak a top sorozatok Mo-on is?

@brown
Ha a TSCC ellen beteszik a Painkiller Jane-t az az évtized buktája lenne (tv2 szempontból), talán még nem is túloztam

@spamdog
“ricsike75: Te aztán bejáratos lehetsz a FOX-nál ha már láttad minden részét.”
Ezen folyamatosan röhögök, szép volt :D

winnie - 2009. 01. 17. 13:15

fejlődik a magyar tévé, s ha tudná a nép, hogy a tv2 is nemsokára folytatja a house-t, amikor amerikában még az éva fele sem ment le:)

iverson2 - 2009. 01. 21. 15:36

Fringe? Mikor?

thomas - 2009. 01. 27. 14:31

@Akos: A House itthon már bejáratott, megvan a nézőtábora. Ha egy időben menne a kettő, szerintem a House nyerne

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz