login |

RTL-es überpromók

2009. 01. 22. 00:06 - Írta: winnie

81 hozzászólás | kategória: video, , , , ,

Az RTL Klub nem sz*rozott és 2 perces adrenalintúltengéses promókat rittyentett eljövendő sorozatainak – illetve azok zömének, hiszen a Damages-t furcsa lenne pörögve reklámozni. Hogy jók vagy rosszak, más kérdés, de ha tévében is mennek, van egy olyan érzésem, hogy megfogják a néző tekintetét – vagy a fülét, nyilván a harsány zene miatt.

Sőt, mi több, a TSCC, a Damages és a Standoff szinkronhangjai is kiderülnek (majd beírjátok kommentbe, én csak Cliff Barnes-t ismerem fel), sajnos Simon Baker nem szólalt meg. A tovább mögött előbb a Terminator: Sarah Connor krónikái, majd a Hatalom hálójában jó hosszú promója, s végül egy sorozategyveleges előzetes amelyben az előző két sorozat mellett teret kap a Rejtély, a Túsztárgyalók és a Mentalista is. (Oké, tudom, magyar címek így meg úgy, szóval a Fringe, a Standoff és a The Mentalist.) (Thx a jelzést Laci-nak.)

81 hozzászólás Ne habozz!

fuzaco - 2009. 01. 22. 00:21

3. videóban 00:12-00:13 körül, aki azt mondja, hogy “Anya”, annak Pálmai Szabolcs a hangja. Ezt az egyet sikerült felismernem. :P

Deino - 2009. 01. 22. 00:21

Hát a TSCC-nek én közelről sem ilyen promót csináltam volna, ez a random összevágott akciójelenet vmi dramenbéssz zenére (Pendulum?) nagyon nem hozza a sorozat hangulatát. Eleve adná magát a dolog, hogy ezt kis pár másodperces reklámokkal kéne nyomatni… Van ugye a jellegzetes Terminátor “alaptéma” TSCC-ben, arra a pár hangból álló kis zenei aláfestésre gondolok, ami pl. megy a főcím alatt, de a sorozat közben is sokszor volt, ha nem ugrik be, akkor ebben a youtube videóban 0:33nál kezdődik

http://www.youtube.com/watch?v=fFsdDAfVfbk&feature=related

Erre kellett volna vmi jó szöveggel szerintem karakterpromókat tolni. Ez a dnb ez nekem kilőtte az egész hangulatot, ahogy volt.

Lord Picard - 2009. 01. 22. 00:21

Damages: Glenn Close: Menszátor Magdolna, Ted Danson: Vass Gábor, Zeljko Ivanek: Végh Péter

Nem tudom, a promók készítői/készítője honnan szerzett magyar hangos részleteket, de nagyon nem jött be egyik sem :/ Bocsi. Sem a zenék, sem a pörgés nincs meg, illetve valahogy suták a magyarosított részletek kontra csak zene részek.

winnie - 2009. 01. 22. 00:26

“Sem a zenék, sem a pörgés nincs meg, illetve valahogy suták a magyarosított részletek kontra csak zene részek.”

audiominőségileg valóban furcsák, olykor a szinkron is elcsúszik, s nem tudom, hogy a tscc-pilotban lassítósan néma-e sarah “john” kiáltása, de a promóban olyan, mintha nem szinkronizálták volna.

de attól még a zene dübörög:)

végh péter. megjegyezni. cliff barnes marad.

Frisky - 2009. 01. 22. 00:27

Mintha a promo keszitojenek egy pendulum album akadt volna a kezei koze. Mellesleg a promok eleg gyengek, inkabb valami homemade/fan video jut eszembe roluk, csomo baki van bennuk. Szinkronhangok igy elso hallasra nem tunnek rossznak.

Lord Picard - 2009. 01. 22. 00:28

S még a Damages-hoz, aki az “alkotmányos jog” stb. szöveggel jövő emberke Galbenisz Tomasz hangján szólal meg.

A TSCC-s terminátor hangja talán Megyeri János.

Lord Picard - 2009. 01. 22. 00:30

Igen Frisky, nekem is fanmade-nek tűnik, nem rossz, a Damages-é elég kellemes azért :)

winnie, nem volt nehéz megjegyeznem: Dallos Szilvia, Gera Zoltán, Csankó Zoltán stb… ;) Régen, mikor még tévéből néztem a sorozatokat, a legtöbbnek megtanultam fejből a szinkronstáblistáját s persze a kötelező intro szövegeket is itt-ott :))

Bauer - 2009. 01. 22. 00:35

Ez a Damages promó abszolút nem jött be,ha csak ezt látnám tuti nem kezdenék bele.Sztem csinálhattak volna egy jóval pörgősebbet is,alá meg a főcimzene tökéletes lett volna.
Amúgy most kezdtem el darálni 1 hete kb. király sorozat,nem az a tipikus ügyvédes szarság,dehát az FX az garancia.

prof.chaos - 2009. 01. 22. 00:42

Hát nekem egyik videó sem jött be, ezek tényleg olyanok, mint ha fan-made promok lennének. Vagy azok?:) Valahogy nagyon nem áll össze… Egyáltalán nem tetszik, 3.videót már végig sem bírtam nézni.

Conquistador - 2009. 01. 22. 00:44

Hát ezek nem túl impresszív videók sztem. Fringe-t várom magyar szinkronnal,hátha jó lesz. TSSC-re már gondoltam, hogy bepróbálom,de ez a promó nem gyorsítja meg a bepróbálást :)

des - 2009. 01. 22. 00:47

inkább gagyi promók. (szvsz)

bodobács - 2009. 01. 22. 00:50

a damages promója igazából semmitmondó. 1-2 véres rész bekerülhetett volna. amúgy a szinkron nekem elképesztően tetszik! pedig nézem angolul, és azta. Ellen hangján még dob is egy kicsit.

nagyon kellemes, komolyan :)

Deino - 2009. 01. 22. 00:50

szerintem a spam filter egy-az-egyben megette a kommentem =/ nem szereti a youtube videókat?

de pl. még az is normálisabb megoldás lett volna, ha innen kivágják a DVD-re utaló részeket:

href.hu/x/7z2u

winnie - 2009. 01. 22. 00:59

visszatettem. szerintem ezek netre készült cuccok.

SirAlex0717 - 2009. 01. 22. 01:02

Azt hittem, csak szerintem lettek harmat gyengék, de örülök h más is így látja. A gyors zene alá ezek a baromi lassú vágások, nagyon elüt az egész, a bakikról meg ne is beszéljünk.

CyClotroniC - 2009. 01. 22. 01:03

winnie: Épp ez a legnagyobb gáz a 3. videóban, hogy megy egy Pendulum – Slam és alatta lassan úszkál a kamera, hosszú snittek vannak és vérbefagyott holttesteket mutogatnak vagy beszélgetnek egy kanapén. Ehhez valami lassú, drámaibb zene illene, vagy ha ez a zene, akkor egy pörgősebb, gyorsabban vágott képsorozat. A kép és a hang nagyon nincs összhangban, ettől a homemade trailerek fele, amiket a YouTube-ra pakolnak a lelkes amatőrök jobb. No meg az is zavaró a 3. videóban, hogy nincsen narrálás vagy sorozatcímek vagy bármi. Ha nem ti írtátok volna, hogy RTL Klub-os az anyag és nincs a logó a felső sarokban, el sem hittem volna, hogy hivatalos a videó, annyira szar.

CyClotroniC - 2009. 01. 22. 01:05

Na megnéztem az elsőt is. Szerintem valami önjelölt dnb-rajongó gyakornok gyerek játszott egy kicsit a székházban, aztán valaki viccből felrakta az eredményt. Egyéb magyarázatot nem találtam még a jelenségre :D

winnie - 2009. 01. 22. 01:07

“YouTube-ra pakolnak a lelkes amatőrök jobb. ”

áh, erről jut eszembe, hogy akartam promóversenyt a tscc-nek… affene. a múltkori heroes-os jól sikerült.

symor - 2009. 01. 22. 01:08

Ez inkább afféle mintaadás a leendő sorozatok hangjaiból, mintsem valódi promó. A Damages esetében egyértelműnek látszik-hallatszik, hogy kezdő beszédtémanak szánták. Reklámértéke abban van, hogy írunk és beszélünk róla, mielőtt a nagyközönség elé terjesztik a pörgősebb, informálatlanabbak számára néha megtévesztő másodperc-klippjeiket.

Rizzo_Daddy - 2009. 01. 22. 01:11

Vicces lesz majd látni, hogy Owain Yeoman a TSCC első részében még Cromartie-t, az “az óra elmarad!” robotot játsza, másnap meg már Wayne Rigsby karakterében üldözi a gonoszt a Mentalistban. :)

symor - 2009. 01. 22. 01:12

Marketingből témaalakításnak is hívják ezt a fajta koncepciót, amellyel félhivatalos formában elérik az érdeklődést a kínálat iránt.

CyClotroniC - 2009. 01. 22. 01:13

winnie: Ha csak nincs egybekötve valami hivatalos nyereményjátékkal, akkor szerintem jó ötlet lenne egy kötetlen témájú (értsd bármilyen sorozat játszik) kedvcsináló-contest. Lehetne kikötés a spoilermentessék, esetleg a videóhosszának még megadnátok egy intervallumot, és lehetne is neki esni az embereknek. Nem is a dicsőség vagy a verseny miatt lenne jó első sorban, hanem rengeteg olyan videó anyag születne, ami meghozná néhány ember kedvét egy-egy sorozathoz.

winnie - 2009. 01. 22. 01:17

“Reklámértéke abban van, hogy írunk és beszélünk róla, mielőtt a nagyközönség elé terjesztik a pörgősebb, informálatlanabbak számára néha megtévesztő másodperc-klippjeiket.”

na, igen, de ha kiérlelt lenne a koncepció, akkor nem bíznák a véletlenre a terjedését, legalább dobánank egy levelet, hogy “hé, dzsanki, nesztek, promók” – máskor volt ilyen, a cool is ezt tette a 24-gyel. így viszont csak a szemfülességen múlott.

(pedig én rugdosom a tévéket, hogy küldjenek nekünk, mert ingyen reklám:)

(jut eszembe, ideje lenne linkelni a true blood viral/viralokat, mert ott viszont nem ingyen lett volna a reklám az hbo-tól, de kissé gázos volt az ajánlatuk)

(viszont, ha már reklám, az rtl valszeg be fogja vetni az egyik leggusztustalanabbat nálunk, előre ráz a hideg…, hátha még tudunk tenni ellene)

CyClotroniC - 2009. 01. 22. 01:19

symor: Nem hinném, hogy ez marketing szempontból igazolható lenne. Én értem a netes sneak-peak-et, meg azt is, hogy mire jó és mi lenne a célja, de véleményen szerint ez akkor is fércmunka. Egy-két sorozat premierje néhány hét múlva itt is van, szóval nyilván van már hozzá rendes trailerjük. Egy trailer lényege, hogy leültesse az embert majd a TV elé, érdeklődést generáljon, esetleg körbehatárolja a sorozatot, hogy kinek lesz jó. Főleg abból a szempontból érdekes, hogy a csatorna mit tart fontosnak az egészből. Pl a House esetében nagyon félre lehetne vinni az embereket egy-egy trailerrel. Vágható lenne belőle egy “vicces” egy “drámai” meg egy “naturalista orvosos” is. Az a gondom a fentiekkel, hogy ismervén a sorozatokat, fogalmam sincs, hogy mit akarnak sugallni róluk a trailer készítői. Na de tényleg befejezem a videók szapulását, csak továbbra sem értem, hogy ilyet hogyan lehet kiadni és mi célból :(

Vikitorony - 2009. 01. 22. 02:58

Elnézést azoktól, akik nincsenek egy véleményen velem, de szerintem át lehetne írni a post címét ‘RTL-es übergagyi promók’-ra…
Mint azt többen is írták előttem, a TTSCC zenéje 0, a szinkronhangok is inkább arról győztek meg, hogy még véletlenül se nézzem szinkronosan, mert az eredeti hangjuk sokkal jobb a szereplőknek, meg úgy maga az egész promó, vágás, …
Damages-t nem néztem meg.
A 3. videót meg kb 10 mp után kinyomtam a francba, a Terminátornál már alkalmazott “zene” miatt. Nincs bajom nekem az ilyen zenékkel, de az vmi elképesztő, h mennyire nem passzol ezekhez a videókhoz és mégis ez megy alatta…

És igen. Ha nekem kéne promót csinálnom, minden bizonnyal még ezt a szintet se érném el. :(
Mindenesetre ez most elég nagy feketepont az RTL-nek (részemről).

Lyana - 2009. 01. 22. 03:37

Első vid legvégén, a pirosan felkúszó szövegnél kitört belőlem a röhögés.. a kíntól.

sixx - 2009. 01. 22. 05:13

Lyana: magától a szövegtől? a megvalósítástól? a hiányzú “u” betűtől? all of the above?

Flóra - 2009. 01. 22. 05:25

Hmm… Furcsa nekem pont a Damages promo tetszik jobban. Mondjuk a másik erősebbre sikeredet, de a zene valami irdatlan választás volt, majdnem bealudtam… Egyik sorit se láttam még, talán beléjük pillantok, majd meglátjuk még.

“Az óra elmarad.” lol! azért ez a mondat…ˇˇ

SunyiMad - 2009. 01. 22. 06:17

hát ezektől a promóktól nem kívántam meg egyik sorozatot sem :/

sliderz - 2009. 01. 22. 07:31

Hát az első és az utolsó nagyon rossz.
Fura, hogy a Fringe és a Mentalist egyáltalán nem szólal meg. Valami nincs rendben, ezek nem lehetnek valódiak.

Dark Wolf - 2009. 01. 22. 07:40

Ezek fullgagyi, béna, ótvar rossz nemistudommicsodák. Kizárt, hogy ezek tévébe kerüljenek.

Kesneme - 2009. 01. 22. 07:42

ezek, már bocs, de nagyon pocsék előzetesek!
Az alapzenék szörnyűek. Terminator előzetes alatt is. meg az a megvágás. Ha csak enyit látnék belőle egy részt se néznék meg.

Madjames - 2009. 01. 22. 08:03

TSSC szinkron hangokkal hogy álltok tudtok vmi konkrét dolgot mer az sztem nem egészen fer h csak a damages hangjait soroltátok fel….

jani - 2009. 01. 22. 08:04

Ez a TSCC promó ment a tévében? Biztos, hogy nem fake? Az a piros szöveg nagyon nem az RTL-Klubra vall.

dzsordzso - 2009. 01. 22. 08:19

Katasztrófák ezek a promók szerintem. Hol csúszik a hang, hol megáll a kép, hol nincs szinkron a zeneválasztásról nem is beszélve és magáról a jelenetekről. Nagyon gyenge. Nem akarok flame-t indítani, de meg kell jegyeznem, hogy a tv2 promói ezerszer jobbak…

mrgarris0n - 2009. 01. 22. 08:20

“(viszont, ha már reklám, az rtl valszeg be fogja vetni az egyik leggusztustalanabbat nálunk, előre ráz a hideg…, hátha még tudunk tenni ellene)”

Gondolom erről csak akkor lehet majd többet tudni, ha már tolják…

Don loader - 2009. 01. 22. 09:34

Lehet nem sok értelme van, hogy én is ideírjam, mert már fentebb is elhangzik, de

Ezeket valami programmal generálták, vagy hogy? Ember nem működhetett közre bennük, hacsak nem vak és süket….

Hm. Igen, ez megmagyarázná a lehetetlen összevagdosást, a más dimenzióból ideteleportált zenét, a baltával faragott (baltával? ásóval!) koncepciót, a megalol poverpojnt beúszó szöveget, mindent.

Talán…valami kísérlet, mert találtak egy ilyen PromoGenerator 1.0-át, és ha ezeket lenyeljük, akkor a jövőben nem költenek rá, csak mindig benyomják a “Generate” gombot. :)

Lehet, fel kellene tenni a napiszar.hu-ra, nem tudom…

jani - 2009. 01. 22. 09:51

Figyelni fogom az RTL Klubot, mert ezt ha nem látom saját szememmel, nem hiszem el :D

albi99 - 2009. 01. 22. 09:57

Nekem az a gyanúm, hogy ezek “félkész” promók… Nem tudom, honnan lőttétek, de szerintem az RTL nem boldog tőle, hogy ennyien láttuk :) A néhol előforduló vágási hibákból arra következtetek, hogy valaki kiollózta a “promógyanús” részeket a filmekből, hogy a végső vágáshoz legyen anyag, és hogy ne legyen néma az egész, alárakta a zenét is, de érezhetően nincs ritmusa, koncepciója. Így én azt mondanám, az RTL promóit ismerve, ez nem egy gyenge végleges promó, hanem egy alapanyag az adásba kerülő végső vágáshoz, ami szerintem feszesebb, tévébarátabb, ritmusosabb és profibb lesz. Feltételezzünk ennyi jóindulatot addig, amíg nem látjuk viszont a tévében ezeket :)

winnie - 2009. 01. 22. 10:01

rtl honlapon van fent, megosztható videó formájában.

albi99 - 2009. 01. 22. 10:15

Akkor viszont szégyelljék magukat :)
Továbbra is fenntartom, hogy ezek félkész videók, és szégyen, hogy engedték kirakni, még ha csak webre is.

jani - 2009. 01. 22. 10:16

Ebben a félkészben lehet valami . . . az ilyen beúszó szövegeket szoktak gyártási fázisban pakolgatni, “Adama + fighter vfx scene” pl. Ott majd valami más lesz, de a tartalma egyezni fog a felúszó gyönyörűséggel. Vagy nem.

Dark Wolf - 2009. 01. 22. 10:27

Nagyon bántja a szemem a poszt címe. Azt sugallja, hogy mekkora jó promókról van szó.

winnie - 2009. 01. 22. 10:31

neeeem:)

bazi nagy promók, ennyi. 2 perces. ennyi idő alatt elaszik az ember, ha nem pendulum megy alatta:)

The Nanny - 2009. 01. 22. 10:40

TSCC: 01:37-nél a Mindenki a padlóra! -> Vadász Bea.

Damages: 01:25-nél az Aggódom. -> Hevér Gábor.

3. videó:
00:48-nál az iszlám fudamentalistás mondat -> Lux Ádám.
01:30-nál a telefonon követelőző fiú -> Czető Roland.

NPeete - 2009. 01. 22. 10:43

Hát… egyiket se néztem angolul, és ezek a promók egyáltalán nem győztek meg, hogy néznem kéne valamelyiket is…

winnie - 2009. 01. 22. 10:45

“TSCC: 01:37-nél a Mindenki a padlóra! -> Vadász Bea.”

ő lesz glau, akkor.

vajon ki sarah connor?

akyyy - 2009. 01. 22. 11:35

Hát terminátor szinkronja szerintem annyir anem lett jó, viszont summer galu magyar hangja ugyanaz aki 4400-ba is volt és ez hatalmas piros pont

Fakesz - 2009. 01. 22. 11:38

TSCC szinkron iszonyat gyenge. Abszolút nem jön át semmi az eredeti hangulatból…

jani - 2009. 01. 22. 11:44

Vadász Bea passzol Summer Glauhoz. Kár, hogy Cameron általában hallgat és nem kiabál vagy utasítgat, mert akkor még jobb lenne :D

El Diablo - 2009. 01. 22. 11:54

Cameron: Mindenki a padlóra!

Kb. olyan jelleggel szólal meg a magyar hang, mint egy kiégett aerobik oktató.

Erőltetett, jellegtelen, hangulatromboló, sz@r.

a_n_d_r_e_w - 2009. 01. 22. 12:24

TSCC: promó iszonyatosan rossz, főleg ilyen zenével. A vágás sem nagy durranás, készítője helyében nem lennék túl büszke magamra.
Szinkronhangok: Ellison, Cromartie egyáltalán nem tetszik (Ellison baromira mellényúlás, szvsz), Cameron sem igazán sikerült, de azt igen keveset hallani. A többivel nagy gondom nincs :)

PhoenixMadár - 2009. 01. 22. 12:44

Elég gyérek a promok. Mi ez? Csak nem megkértek valakit a Cool-tól, hogy rakja össze őket?

Dark Wolf - 2009. 01. 22. 12:54

“Hát terminátor szinkronja szerintem annyira nem lett jó”

“TSCC szinkron iszonyat gyenge. Abszolút nem jön át semmi az eredeti hangulatból”

És ezt mind meg sikerült állapítani pár kockából, ráadásul egy horrorisztikus techno-rémséggel a háttérben? Aham.

dnd - 2009. 01. 22. 12:56

3 videó közül egyik se nyerte el a tetszésemet:S
TSCC – Pro7 jobb promot készitett!
Damages – Hasonlit az Elnök-Nő című sorozathoz!
Remélem, hogy maga a sorozatok sokkal de sokkkkkal jobbak lesznek mint a promok. Szinkron-hang nagyon gyenge!

MissLobyt - 2009. 01. 22. 13:05

Nos, a szinkronnal (TSCC – Orosz Helga, Damages – Végh Péter, Vass Gábor) engem megvettek kilóra … eddig egyiket se néztem, de most már fogom :)

Desmond Wallace - 2009. 01. 22. 13:07

Ezek a promók rém gyengék. Remélem valami jobb promókat is összeraknak. Az a zene meg… Inkább nem is mondok rá semmit.

Amon87 - 2009. 01. 22. 13:24

gyenge gyenge gyenge….ennyi a véleményem…
és csak azért fikázom, mert tudom h tudnának jobbat is…. :)

lb. szombat esti lázra összevágott anyagjaik halál jók voltak (mint zene mint ritmus….)!

tomiqa - 2009. 01. 22. 13:57

az rtlklub kilóra megvette a tv2-t ezekkel a sorozatokal

Qmy - 2009. 01. 22. 14:46

Én adásban még nem láttam ilyen gyenge promókat. Ez tényleg lement?

Esetleg a délelőtti “agysebész” beszélgetős műsor és a telefonos “találdkimiregondolok – sajnosnemtalált – megyünktovább” játék között tudom elképzelni.

Lui - 2009. 01. 22. 14:52

na neeee ez mi? :D ezek promók? mintha pistike unatkozott volna és amíg a buszra várt, összedobta valami notepadhoz hasonló bonyolultságú progival.

1000x jobbat csinálok ami rövidebb is, figyelemfelkeltőbb és esetleg szinkronban van a zenével is. :D

Még mindig röhögök :D :D :D

Gregie - 2009. 01. 22. 15:03

Kyle-nak ez hang elmegy, de John Connor-nak nem nagyon….

hdavid - 2009. 01. 22. 15:07

ezek baromi SZAR és ELCSESZETT előzetesek! A Damages-előztes is úgy elveszi a kedvet a filmnézéstől, hogy csak na… Kontárok és dilettánsok munkája… ilyet én is csináltam volna, sőt sokkal jobbat szerintem.
GÁÁZ

Startmenu - 2009. 01. 22. 15:22

Ez a TSCC zene übergáz. Álmomban ne jöjjön elő. Ennél gányabbat nem lehetett volna talán csak Szintiboy tudna rosszabbbat. De jó hogy ide is eljön.

Shawn - 2009. 01. 22. 16:29

Nem rosszbol, de az RTLnek nincs ezekre a szlovák sorozatos promókra:

http://www.youtube.com/watch?v=v2lWySLfCrE (Standoff)

http://www.youtube.com/watch?v=hFwyBmEHHvc (még az oszi hangulat promó – tobb sorozat)

Réta - 2009. 01. 22. 18:26

A 3. promó nagyon gáz. Utálom, mikor különböző filmeket/sorozatokat vágnak össze, mert egyrészt értelmetlen, másrészt ha tetszik is egy rész, nem könnyen jössz rá, hogy miből van.

tibi - 2009. 01. 22. 19:21

kapjátok be, szerintem tök jók ezek a videók. amúgy pedig mindenkinek ott van a lehetőség a kezében, ki lehet próbálni, hogy ki milyen promót tud csinálni. ha ilyen nagy a szátok, lássuk mit tudtok ti csürhe banda…

Paleee - 2009. 01. 22. 19:45

Tényleg szar, ezen nincs mit szépíteni. A zenék sem odaillenek, a vágások is mintha valami kétkattintós progiban készültek volna. tibi hidd el, vannak olyanok, akik tudnának jobbat csinálni ezen a fórumon is!

Egyedül ami nem (feltétlen) a készítő hibája: a szinkron csúszása, előfordul az flv videók esetén, youtube-on is látni egy csomó ilyet.

Viszont a szinkronok szerintem jók lettek, bár John hangja nem tetszett, és Vadász Bea is úgy mondta azt a “mindenki a padlóra” dumát, mintha épp hányni készülne :D

Teofil - 2009. 01. 22. 19:46

Hát ha ez alapján kellett volna anno a TSCC-ről eldönteni, hogy nézzem-e akkor egy milisec-et sem láttam volna belőle. És milyen rosszul tettem volna.

A többit az első után nem mertem megnézni, mert azokat a sorozatokat még nem ismerem. :D

[engé] - 2009. 01. 22. 19:58

Ezek hivatalos promók? Megyek sugárba hányni.

Shawn - 2009. 01. 22. 20:10

ÚR-IS-TEN!

Shawn - 2009. 01. 22. 20:13
sajtosrolo - 2009. 01. 22. 20:30

Egy pillanatra elment a kedvem a Damagestől…
A Terminator még elmegy, de a 3. elég unalmas, nagyon rossz.

SucreT100 - 2009. 01. 22. 21:08

Csak olvasom, olvasom a hsz-eket és nagyon elkeserít, hogy mennyi mindenbe bele tudtok kötni. A zene így szar, az összevágás úgy szar, a hangok ezért meg azért nem tetszenek…:S Már egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy létezik-e egyáltalán olyan kedvcsináló, amit nem fikáznak le egyesek. Inkább örülnétek annak, hogy a rötölö van olyan jó fej és leszinkronizálja NEKÜNK a sorozatot. Akinek meg nem tetszik, az ne nézze! Elcsépelt, de abszolút igaz duma!
A hangok közül Vadász Bea teljesen jó választás (már amennyire 1 mondatból meg lehet ítélni) Cameron-hoz, méghozzá azért, mert érzelemnélküli, gépies!!! hangon beszél, ezzel teszi hitelesebbé, hogy egy gépet játszik…
Na csak ennyit akartam, szóval nyugodtan jöhetnek tovább a fikázó hsz-ek, engem nem érdekel különösebben, mert én 100% hogy nézni fogom szinkronosan, sőt le is fogom tölteni és kiírom DVD-re…

Desmond Wallace - 2009. 01. 22. 21:17

“létezik-e egyáltalán olyan kedvcsináló, amit nem fikáznak le egyesek.”
Hidd el létezik. Láttam már jó magyar promókat. Egy random RTL ajánló jobb ezeknél a videóknál.

SucreT100 - 2009. 01. 22. 22:05

Rendben, én tiszteletben tartom mások véleményét. Sokaknak nem tetszik, nekem (nem azt mondom hogy tetszik) de elmegy…
Elvégre nem lehet mindenki 1 véleményen.

Shirin - 2009. 01. 22. 22:34

ezek még fanmadenek se mennek el uram isten

Teofil - 2009. 01. 22. 22:46

A szinkront ebből megítélni nem lehet (bár általános jelenség, hogy akik ismernek egy sorozatot eredeti nyelven, azok nagy része elutasítja a szinkront). A hangválasztás nekem jónak tűnt a TSCC-nél, de attól még ez a promó messze elmarad bármelyik másiktól, inkább tűnik fan-made, vagy munkaanyagnak.

Ez a sorozat értékéből természetesen nem vesz el semmit, de aki nem ismeri az könnyen lehet, hogy ez alapján formál róla előzetesen véleményt.

The Nanny - 2009. 01. 22. 23:54

“vajon ki sarah connor?”

Azóta rájöttem: Ruttkay Laura.

Cirmoscica - 2009. 01. 23. 00:26

Nekem is elsőre youtube-os fanvideóknak tűnnek stílus alapján.
Egyiket sem nézem ezek közül, de így hirtelen a Damages szinkronhangjai bejönnek, meg illenek szerintem a színészekre (a karaktereket még nem ismerem, szóval csak alkat, kor, ilyesmik alapján gondolom).
TSCC-ben a srác (John ?) hangjának valami mélyebbet adtam volna. Ez olyan… erőtlen így elsőre.
Szerintem bele fogok nézni mindegyikbe majd az RTL-en.

a-s-d-f - 2009. 01. 23. 20:40

Na, most lattam az rtl-en a standoff promo utso 5 masodpercet, igy gozom sincs milyen volt. Na majd legkozelebb…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz