login |

We bring the Heroes (3×15) to them!

2009. 02. 10. 16:43 - Írta: human

69 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék, kritika,

Már megint kezdik, miért tudtak marha jó premiert csinálni, aztán pedig elrontani a következő részt? Bár voltak a mostaniban is jó húzások, de megint “jajeztbonyolítsuk így” érzet tört rám. Vagy lehet, hogy a képességek megszerzése -50IQ ponttal és a józan paraszti ész elvesztésével jár? Tényleg, ez lehet a nagy ár, amit fizetni kell értük. Na, innentől spoilerek, vigyázat!

Azt hittem legalább a végén kapunk valamit, hogy mit akarnak kezdeni velük, de megint csak ugyanazt kaptuk: Nathan ambíciója, meg fals dumája “ó, jaj, ha nem kontrolláljuk akkor káosz”. Igazából ugyanott vagyunk ahol a premier előtt, kezdhetik begyűjteni őket, csak most már mindkét oldal vérzett kicsit, szóval mérgesedik a háború.

Sylar meg közben roadtrippezik nyugiban, még egy kis tanítványt is beszerzett. Először azt hittem bevállalják a kínzást amit beígért, de inkább egy kis családi drámát kerekítettek belőle. Szomorú, de még így is ott voltak a legjobb a dolgok, például az életbenhagyós duma.

És akkor amire a bevezetőben utaltam: rendben, vannak képeik amik a jövőt mutatják, ez nem azt kéne jelentse, hogy felismernek a képen valamit, és akkor odarohannak, hogy megtörténjen. “Jé, ez a parlament előtti tér, és golyót kapok épp a hátamba, akkor indulok is oda.” Oké, meg akarta menteni a nőt, meg tegyük fel, hogy a megjósolt jövő nem változtatható meg, de akkor is, amint meglátta a bigét mondhatta volna, hogy húzás vagy akármi, hogy legalább megpróbálja megmenteni, ehelyett nézte mint egy hülye, és 1 másodperccel a golyók előtt “jaj vigyáázz!”.

Na és mennyire eltaláltam Peter képességét, most örülök magamnak picit. A rész sajnos sokkal rosszabb volt, mint a premier, kicsit el is tántorított a folytatásra várástól, de azért ott leszek a jövő héten persze. A készítőknek sokkal jobban megy a baljóslatú részek készítése, mint a tényleges cselekménnyel foglalkozóké.

69 hozzászólás Ne habozz!

BlaiSeCT - 2009. 02. 10. 16:48

Bocsi, de szándékosan nem került Tovább… mögé a spoiler? :$

Dusi - 2009. 02. 10. 16:56

5/10, Sylar mentette meg számomra a egészet, nélküle 3 lenne. Egyszerűen gyenguus, főleg az a Claire – HRG – Nathan kinlódás

winnie - 2009. 02. 10. 16:57

javítva a tovább utánság:)

rheinfuss - 2009. 02. 10. 16:59

Érdekes a részek összefoglalóját olvasni most, hogy abbahagytam a Heroes nézését. És főleg azért vicces, mert nekem a fentiekben semmi spoiler nincs, nem is nagyon értem a dolgokat. Persze nyilván, ha elkezdeném nézni pl. a jelen epizódot, biztos lenne olyan fordulat, amit a rész összefoglalója elrontana és odalenne az élmény. De így semmi spoiler – nekem. :)

ab_aevo - 2009. 02. 10. 17:03

hát nem tudom nekem tetszett ez a rész is. picivel gyengébb mint az előző rész, de nem sokkal. vannak benne tényleg hülyeségek, de ez most nem tünt fel annyira. Peter legalább nem naív.
Csak egy kicsit hülye, az jutott eszembe, hogy amikor felrepült, akkor én azt csináltam volna a helyében, hogy felviszem Nathan-t és elengedem, hadd lássa mindenki, hogy tud repülni.

Lobster - 2009. 02. 10. 17:16

Én ott egy kicsit fennakadatam hogy Dáfné hogy a rákba futott át japánból amerikába Andoval az óceánon át, “minek repülni” alapon? Bár mondjuk a globális napfogyatkozás után… :)

Thomas - 2009. 02. 10. 17:19

Nem volt nagy szám kitalálni Peter képességét, de azért ez tényleg gáz.. Majd az lesz, hogy Claire vére gyógyit mindent és így még Hiro, meg Peter is visszakapja az eredeti képességét. Daphne sem halt meg még biztos, elvileg Matt első látomásában még Sylarrel is találkozott…

Josh - 2009. 02. 10. 17:40

Hát… Sajnos semmi jót nem tudok már erre a sorozatra mondani.

Egyedül Bryan Fuller visszatérése miatt nézem és a király 1. évad miatt.

geo - 2009. 02. 10. 17:40

Az a baj, hogy megint a hülye apokaliptikus jövővel jönnek, aminek már rég semmisnek kéne lennie és körülbelül minden volume-ban eljátszották amúgyis.
A roncs körüli szaladgálás még olyan béna volt.
Daphnet sajnáltam, de akit szeret a közönség, azt úgy látszik kinyírják, a régi berozsdált karakterek helyett.
Sylar és Robin szála még jó lehet, de remélem itt is az lesz Robin sorsa, mint Batman mellett elöbb-utóbb, mert annyira nem szimpi a kis takony.

HunterSeeker - 2009. 02. 10. 17:47

Ez a rész olyan szintű volt mint az előző. Az volt jobb benne, h Clair kicsit enyhébb fokozaton hepajkodott. :-D Ha marad a szint akkor még jó is kisülhet az évadból. Egyébként Peter valóban kidobhatta volna a magasból Nathan-t. :-D
Ami nem tetszett:
1.) Attól h Daphne gyorsan fut, attól h tudja magával vinni az embereket ? Felveszi a hátukra ? :-D. Ez volt az előző Chapter végén is…
2.) Claire telefonja a végén kiírja h Unknown Number, de azért tud válasz SMS-t írni ? Szerintem nyugodtan lehetett volna odaírni valami számot, aztán azt nem lehetne visszanyomozni és kész, mert nem előfizetéses, hanem mondjuk Domino csomagos. :-D

geo - 2009. 02. 10. 17:47

ab_aevo: én meg Thracy-vel repültem volna el, de Peter inkább men only clubot játszik. ;)

Daphne sebességével a vízen is lehet futni, az volt a legkisebb baj.

makaay - 2009. 02. 10. 17:47

nekem a zene bejövös nagyon:D

Scardona - 2009. 02. 10. 17:55

Összességében jó volt a rész, én várom a jövő heti részt :)
Egy kérdés: Sylar miért csak az apját keresi ilyen intenzíven?? Az anyja nem számít, vagy úgy gondolja, hogy apjánál talál majd “válaszokat”??

kacsababa - 2009. 02. 10. 18:06

geo: Ha hozzáér Tracyhez, akkor nem tud repülni.. :)

Mx - 2009. 02. 10. 18:09

Kivételesen abszolút nem értek egyet :) Sztem baromi jó részt volt… az előző részt gyakorlatilag áttekertem…

Bullitt - 2009. 02. 10. 18:40

Sylar és a padawanja. A mini Anakin Skywalker, jee… XD

Amy88 - 2009. 02. 10. 18:56

Szerintem nem csak az apját keresi de ő az akiről legalább minimális információja van.

Silas - 2009. 02. 10. 18:57

Nekem is jobban bejött a múlthetinél. Volt benne pár gagyi rész, például Matt elkezd az üldözés közben papírt meg ceruzát keresni. WTF? Ezt a jövőfestést nem kéne már erőltetni. A többi ahogy a hősök összetalálkoztak az jó volt. A Matt kicsináltatja egymással a katonákat is zsír volt. Meg hát nyilván a Sylar-es részek hoztak most rajta, pl.:
“Well, another lie!”
“It’s a small world.”
és még sorolhatnám… Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a mesterből és a padawanból.

Egyébként Peter sztem azért hagyta ott Tracy-t, mert ha hozzáért volna akkor megint csak fagyasztani tudott volna, és repülni meg nem.
Számomra egy 7/10-et megért a rész.

Lance - 2009. 02. 10. 19:02

Már a kép is spoiler azok számára, akik nem feliratosan nézik.

Köszi

(lehet volt említve, kommenteket nem olvastam)

Hojzi - 2009. 02. 10. 19:28

De jó, hogy beleolvastam az elejébe :)
“Már megint kezdik, miért tudtak marha jó premiert csinálni, aztán pedig elrontani a következő részt?”
Ha az előző rész marhajó premier volt, akkor nem is bánom, hogy nem láttam a tegnapi részt. Azon majd bealudtam, rendesen már irritáló 1-2 szenvedés

frogman - 2009. 02. 10. 19:53

20:23-nál tök olyan, mintha Sylar fingana egyet, nem?

Biohazard - 2009. 02. 10. 19:58

Es en meg azt hittem,hogy nagy hulyesegeket irok a mult heten,amikor ‘vizionaltam’ a jovot :)
Es nem bejott?! Nem halt meg senki,nem lett senkinek semmi baja, mindenki nezett kemenyen,dramaztak egy sort es ENNYI. Most vagy en vagyok tul oreg es nem esek bele a celkozonsegbe, vagy tenyleg surolja az ‘arcpiritoan-gagyi’ minoseget a tortenet-vezetes, a dramaturgia es a jellemfejlodese a ‘karaktereknek’.
Ismet visszatertunk a naaaagy zavaros kulimasz koncepciohoz.

Hivatalos bejelentest szeretnek tenni: mazoista vagyok.

Nem tudom megmagyarazni,miert nezek egy olyan sorozatot,amin max a fejemet fogom es eros nyugtatokkal kell neznem, vagy le kell benitanom azon felet az agyamnak,ami a logikus gondolkodasert felel,hogy elvezheto legyen a dolog. Vaagy meg az is lehetseges,hogy a kormany par nano-szekundumos kepet sugaroz,amik arra kenyszeritik a jambor polgarokat,hogy nezzek a sorozatot!? Viva la’ ressistance!!

muforlife - 2009. 02. 10. 19:59

Hát, mikor a rész előtt elolvastam itt human bevezetőjét sokkal rosszabbra számítottam. Igazából Claire jelenetein kívül nagyon jó volt, sőt nekem még jobban tetszett mint a premier. Amúgy szerintem most ebben semmi apokaliptikus nincs, mert ennek a világ végéhez kivételesen semmi köze, itt most csak a hősök vannak veszélyben.

faszos - 2009. 02. 10. 20:10

hát ez a rész nem volt olyan feszes, mint a többi, ebben sokkal kevesebb volt a feszesre vágott jelenet, és clair-t is már nagyon unom, meghalhatna

dorcssa - 2009. 02. 10. 21:30

Ez a mostani rész szerintem szánalmas volt. Gabriel jelenetei is csak alulról piszkálták a lécet.

Silas - 2009. 02. 10. 21:34

ott a találat frogman, és még vigyorog is hozzá.
Ez a Sylar gonoszabb mint gondoltuk volna :D

cc.x.ray - 2009. 02. 10. 21:40

Nekem bejött a rész sztem tartja még a színvonalat. Persze volt pár unalmas jelenet, de még ezzel együtt is nagyon jó ez az évad. Sylar zseniális volt mint mindig, bírom a stílusát. Peterre ráfért, hogy kicsit tökösebb legyen. Jó ez így.

Jamesch - 2009. 02. 10. 21:42

Kb ugy vagyok mint Human. Nem is az hogy logikátlan, hanem egyszerűen minek?
Kicsit sztem hüjének nézik a nézőt: bármit elmüvelhetnek a totál összevissza képességek miatt és el is müvelnek. De nincsen kapcsolat a cselekmény részek között, úgyértem, hogy minden évadba lehetett ojant érezni, hogy igen ez a nagy képbe passzol. De a nagy képet ugy mellékesen lelőtték abben a részben, amikor mindenki anyukája mondta, hogy se company se pinehearst se semmi. Fasza. Mire volt jó az előző 2 évad?
Mostmár azt se mondhatjuk hogy What Would Bryan Fuller Do?

A Lostba is megcsinálnak minden lehetséges faszságot, de még ha az utóbbi 2 napban találták is ki, akkor is passzol a képbe.

Amugy nem szoktam osztani minden résznél, meg még fogom is nézni, de talán már én is csak az első évad kirájsága miatt.

samedi - 2009. 02. 10. 21:47

én sem értem… olyan, mintha valami fogadalmat tettek volna az írók, mert szemlátomást baromi sok izzadtság lefolyt róluk… csak azt nem értem, hogy ha ennyi erővel akár jó cuccot is összehozhatnának, akkor miért nem teszik. Félelmetes… Telefonbeszélgetés valami hihhetetlen gyenge.. elején ugye nagyjából azt lehetett hinni, hogy legalábbis az elnökkel beszél, feléig arra számítottam, hogy egyszercsak valami nagyon sorsfordító dolog fog kisülni a telefonból, meghozzák a drasztikus döntést, mittudom én.. erre: nem nathan, a sütőben hagytam a vacsorát, és már azt is utáltam, mikor az oviban töltött napod minden részletét kellett végighallgatnom…
Következő részben mi lesz? Látunk majd egy nagyon nagyon nagyon titokzatos ajtót, ami előtt egész rész alatt gyötrődik a főkommandós.. hogy kiderüljön a rész végére, hogy csak a wc-re várt?
Jövőbe csak utazni lehet, vagy lerajzolni… csak kapcsolt áruként létezik, simán látni nem lehet…
Asszem a következő pár részt már erősen tekerve fogom nézni, és az lesz a vége, hogy teljesen kiábrándulok, lassan már idő kidobásnak is rossz lesz ez a heroes…

Slukk - 2009. 02. 10. 22:09

hát ez a rész tényleg gatya volt
4/10

Totti az Isten - 2009. 02. 10. 22:20

Ha Peter átvesz egy képességét akkor végig azt tudja, használni, amíg le nem cseréli egy újra? Sylar mikor egy mozdulattal bezárta a nő száját, azt a puppet masteres képességel csinálta? mert ha jól tudom az nincs meg neki.

nerazurri - 2009. 02. 10. 22:58

tényleg fingik, asszem neki sem tetszett a rész… :D:D:D én elvagyok amúgy ezzel, nyilván nem lehet az összes epizód 10/10 es mert akkor elveszítené az értelmét a pontozás, a következő jobb lesz és kész…

LestatVenom - 2009. 02. 10. 23:00

Syler a legjobb, a többek meg gyengék… az a legcinkebb, h a karakterek jelleme hullámzó, egyik évadban jófiú másikban már fő gonosz. Tudom, h megakarnak felelni a buta amerikai nézőknek, de akkor is lehetne már valami gatyába rázás.

sHelf - 2009. 02. 10. 23:05

szerintem is jo resz volt. lehet hogy a sztori nem haladt, ez nem meglepo hiszen heroest nezunk, mindenki tudja mi ele ul le. viszont a telefonbeszelos vonalvezetes abszolut profi (es nem pedig gagyi), a rendezes tehat csillagos otos, olyan volt mint egy kis film. 7/10-et siman megerdemel sztem ez a resz.

magus - 2009. 02. 10. 23:38

Clairet írják már ki a sorozatból basszus, a legidegesítőbb karakter. Az még csak hagyján, hogy ez a tinédzserkori problémakezelése évadok óta megy, és semmit sem fejlődik a karaktere gyakorlatilag, akármennyire próbálkoznak az írók. Azonkívűl totál érdektelen a karakter, nem is értem minek erőltetik. Meg mi ez a mánia, hogy ő majd megmenti a világot. Mi a franccal? Azzal, hogy gyógyul? Mint kiderült elég könnyű megölni. Picit földrekerül, odamész, fejbelövöd és kész. De ami még rosszabb, hogy ez nem színészi játék, amit produkál. Ez a folyamatos kemény nézés, ez a műrekedtes hang, borzalmas, és ami a legrosszabb, hogy nagyon-NAGYON zavaró, hogy mennyire amatőr. Ja, és nem néz ki jól.

magus - 2009. 02. 10. 23:39

a részt meg tényleg csak Sylar mentette meg, nélküle ez a nyűglődés belefért volna egy fél perces Biopon reklám idejébe is, felesleges volt vagy fél óra a részből

magus - 2009. 02. 10. 23:44

Sylar még el is mosolyogja magát, mikor fingik : D

amúgy Petert vagy meggyógyítja Claire, vagy szimplán eltanulja Sylar képességét, és kész

DQ - 2009. 02. 10. 23:50

Nekem is bejött a rész, hozta az előző színvonalát. Én várom nagyon a következőt. Daphne-t sajnálnám, ha tényleg meghal, bár ezt azért nem venném biztosra :)

Szerintem a kiscsávó Sylar testvére…

Aragorn83 - 2009. 02. 10. 23:55

Egy ideje már kezd önmaga paródiájává átmenni az egész sorozat… :-(

Nem fogom cancelezni, nézem továbbra is, de ezt meg kellett jegyeznem…

Daphne-ért kár ha tényleg kiírták. Anno még Ted Sprague-ot sajnáltam nagyon…

Ági - 2009. 02. 11. 00:59

Biohazard jól mondta, de nem csak Ő mazohista itt, hanem mindenki! :D Annyira rossz nem volt, de hogy ez a Nathan vagy fogyatékos, vagy nem tudom, de nem értem mit akar, miközben Ő is “veszélyes” ennyi erővel… Ezt kb. már minden hero megmondta neki, de még mindig nem jutott el az agyáig.

Ági - 2009. 02. 11. 01:01

Ja, és ez a fingós tényleg úgy hallatszik… Visszatekertem, és miközben vártam, hogy oda érjen a rész már előre röhögő görcsöt kaptam, mert Sylar ott erőlködött a baromságai ecsetelése közben! XD Kész! XD

spedway - 2009. 02. 11. 02:26

Sztem egyáltalán nem volt rosszabb rész, mint a premier. Ha a menekültcsapatba nem lenne benne Hiro, semmi problémám nem lett volna a résszel. Syler óriási volt, én vevő vagyok erre a mester és tanítványa dologra. Nathan meg kezd magára maradni, a családja nehezen emészti ezt a begyűjtőakciót. Tulajdonképpen mióta lelőtték azon a bizonyos sajtótájékoztatón, rájött, hogy a Lindermann féle vonal neki jobban áll, ebben a nagyfőnök szerepben sokkal jobban érzi magát. Számomra egy percig nem volt kérdéses, hogy ezt önös ambícióból teszi, abszolút ilyen törtetőnek ismertük meg már az első szezonban is. A színésznek is jobban fekszik szerintem ez a karakter, legalábbis számomra nagyon természetesen játszik. Jöhet a következő rész!

Ja még vmi: Parkman durvulása nagyon tetszett, ahogy belemászott az egyik kommandós fejébe és lelövette vele a társait. Nem kell ide CGI sem, ha ilyen ötletesen tudják használni a képességeket.

Angelus - 2009. 02. 11. 02:42

Hát ez az,nekem is ez tetszik,hogy végre használják is a képességeket.
Szerintem tényleg egyre jobb,bár én eddig is fan voltam…
Daphnet sajnáltam,de kellett nekik,pont ezért,hogy Matt bedurvuljon,és ő is igazi harcos legyen.
Ami nem tetszik,az egyedül Peter képessége…
Bár szerintem csak azért van ez,mivel friss a dolog,és ugyebár az elején is kellett jó kis idő,hogy felfejlődjön a képessége…
Reméljük most is fel fog…

LestatVenom - 2009. 02. 11. 06:39

bazz megnéztem újra azt a rész amit írtatok, Syler tényleg elengedett pár galambot:D meg kicsit a hangja olyan volt jokernek, “you just a freak like me”

xxxkxxx - 2009. 02. 11. 08:56

lehet nem nagy cucc már a heroes de az elözö fejezetnél sztem bőven jobb, és sztem látni is h más stilust szeretnének nyomni pl a részek vége meglátásom szerint nem oylan mint ahogy az elözökben

Teofil - 2009. 02. 11. 13:17

A múlt heti óvatoskodásom, lehet a nem fog hiábavalónak bizonyulni? Nekem is volt gondom a résszel, de összességében azért jó volt (Clairebar ostobasága már hiányozna is), csak nehogy szétessen a későbbi részekben, mint a vol 3.

Nekem a menekülős gép körül rohangászós résszel nem volt bajom. Bírtam Sylart is, elszórakoztatott, de valahogy nem értem, hogy mire lesz jó a szála, nekem nem tetszene a Sith Lord és ifjú padawanja sztori. Remélem hamar kinyírj a gyereket, mert felesleges lenne, és valamilyen ötletes módon összehoznák a többiekkel sztoriját, mert ugyan jó nézni a szemétkedését, de történetszálként nem biztos hogy hosszútávon önmagában elég lenne.

Egyetlen gondom az a szereplők egyelésével volt. Kell irtani a népet ez teljesen egyértelmű, de miért mindig olyant, akit bírok? Azokat meg benthagyják, akik idegesítenek.

Jó tudom, ez a két rész már így is összeszedettebb, mint a vol 2 és a vol 3, de álmodozok kicsit még. Csak nehogy felébredjek. :D

outlander - 2009. 02. 11. 13:36

Tényleg ennyire rossz lett az epizód? Critical Myth 8/10-et adott rá, Heroes ősidők óta nem szerzett ilyen magas pontszámot egy epizódjára sem…

Biohazard - 2009. 02. 11. 13:48

Vegre hasznaljak a kepessegeiket? Nemar :)
Parkman vegig tudta,hogy akkor ott es ugy fog meghalni a noci,erre odamegy..akkor es ugy es ott..es vegignezi,ahogy meghal…nesze neked kepesseg hasznalas! :(
Nem csinal semmit,a tobbieknek sem mond semmit es vegul otthagyja a holttestet(nem lennek meglepodve,ha nem is halt volna meg).

Ultimate megoldas Klairmacival szemben: fogod a ket kezed…az egyikkel megragadod a bal vallat,a masikkal 90fok koruli becsapodasi szogben erinted a jobb orcajat…ezt a folyamatot addig ismetled,amig abba nem hagyja a vergodest,mert megunja hogy felpofoztak es semmit nem tehet ellene :)
OFF
Akkor most Clair lehet a kovetkezo Szuz Maria??
Vagy pl nem lehet gyereke,mert a teste azonnal kilokne a magzatot? :o
ON

Biohazard - 2009. 02. 11. 13:50

Bocsi, a vege kicsit flame-gyanus…csak viccnek szantam :)

Hero - 2009. 02. 11. 15:51

Hm, hát nekem itt kasza. Pedig a Sylares rész nagyon tetszett, meg Peter utolsó dumája. Persze full klisé volt, de akkor is, aláraktak vmi gagyi rockot és ez felboostolta.

Claire kevesebb szerepet kapott, Tracy végre láncon, ezaz, juhé.

Viszont belenéztem a következő rész promojába és én akkor most ezt a sorozatot meg is köszönném itt, mert agymenés.

szala - 2009. 02. 11. 16:23

Nekem tetszett a rész. 7/10
Azt viszont nem értem h a padavan honnan tudhat Sylar apjáról, amikor Sylar számára csak egy idegen, azt se tudja h ki ő, még a nevét se vágja, de valószínű h pont ő fogja elvezetni az apjához… na jó gondolom ez ki fog derülni (vagy nem mivel Heroes :D) Az viszont különösen tetszett a részben h felveszik a kesztyűt és végre nem tökölnek (remélhetőleg). Csak negogy a végén kiderüljön h Nathan meg HRG a jófiúk és csak védeni akarják a “hősöket”. Claire idegesít és sajnos most már Hiro is pedig eddig semmi bajom nem volt a karakterével. Adjanak neki egy képességet vagy nyirják ki…

szala - 2009. 02. 11. 16:36

*Peterék felveszik a kesztyűt

*Hironak adhatnának egy olyan képességet h másodpercre pontosan meg tudja mondani az időt, és így legalább órának használhatnák, nem lenne ennyire felesleges a karaktere…

baxtiadam - 2009. 02. 11. 17:24

Megnéztem én is, és úgy gondolom, hogy az új volume első két részéből le lehet vonni a megfelelő következtetést a további részekre vonatkozóan.

Engem ez a “reboot” sem győzött meg arról, hogy érdemes hősöket nézni. Köszönöm a sok-sok jó részt az alkotóknak, mert azért sok állkoppanás jutott az elmúlt két és fél évben, de részemről ez bizony cancel, lekerülnek a palettámról a hősök…

Risi92 - 2009. 02. 11. 17:27

Nekem ez egy tök átlagos rész volt. Nathan picit bosszant, Daphneet sajnálnám ha tényleg kinyirnák. De Tracyvel most mi a fenét csináltak? Ugyanazt mint még a gépen, hogy kábítják őt és ennyi? *.*

Hero - 2009. 02. 11. 18:08

…meg az mekkora gáz jelenet volt mikor Noah meg Nathan vitatkoznak és akkor bejön Daphne, elviszi a lányukat, ők meg csak “a francba:( na hol is tartottunk?? ja igen, ott hogy…”. Banális.

blabla - 2009. 02. 11. 18:26

Nem volt ugyan olyan jó, mint a premier, de még mindig tetszik, nem kell ezt annyira lehúzni. Csak azért mert nem haladt előre a cselekmény, meg mert voltak benne butaságok. A Heroes legtöbb részére ez jellemző. De legalább kikapcsol, és nem idegesít, mint egy-két sorozat.

remlato - 2009. 02. 11. 21:39

hát ja. én is kábé most jutottam el odáig, hogy ez a sorozat kifújt. nézni fogom persze, de már nem élvez elsőséget, ha van más is, ez ráér.

az a rész tényleg jó volt mikor összeállnak a hero-k, hogy na most odabaszunk, csak az a gond, hogy a sorozatot ismerve, az első összecsapásnál (mondjuk a köv részben) a fele csapatot megölik a másiktól meg elveszik a képességét és megy megint a töszörgés vagy 10 részen keresztül.
ehh.
sebaj mindjárt jön az új lost rész :)

blabla - 2009. 02. 11. 21:54
Babesz - 2009. 02. 11. 22:47

Szerintem jó rész volt. Sajna előtte elolvastam a kritikádat, befolyásolt, elég nagy kétségekkel ültem le megnézni ezt a részt, de végül úgy éreztem, hogy semmi baj nem volt vele, várom a jövőheti részt. Nálam a 2. évad volt a mélypont, de azt is végignéztem, annál ez a 3. évad számomra mérföldekkel jobb.

xido - 2009. 02. 11. 23:26

Nekem bejött,maradok fan:)

és itt a “mozifilm” változata is,most jött ki az első kamera-rip

Ricsman - 2009. 02. 11. 23:48

(azzal ne foglalkozzunk, hogy mennyi ostoba megoldás van.. azt már megszoktuk)

Lássuk:

Hiro: felesleges karakter. sajnos nyilván írnak majd rá valami komoly szerepet, meg szeretik a kis gagyizását a nézők gondolom. Nálam az első taposóaknára ráfutna a forgatókönyv szerint.

Claire: kemény vagyok, de mire is?

Benett: tuti, hogy van egy mindenkit átbaszok terve. Csípem, de eddig szürkére írták.

Peter: nyomatja a justice league feelinget. Megint kapja a főjó szerepét. Sajnos/szerencsére gondolom a final battle-re visszakapja a képességét. Kíváncsian várom

Parkman: ha higadt lenne a karakter jelleme, meg egy kicsit intelligensebb, akkor ő lehetne a tip-top jó. Már este is irányíthatott volna mindenkit körülöttük.. és akkor simán elsétál. Rajzolgatás gagyi.

Ando: 0

Nathan: még nem látjuk mi az igazi indok; mert hát csak nem ez … egyelőre ő is 0.

Suresh: szerintem csak agynak van. Mert a többieknek nm sok van. :D

Syler: van humora (19:00 nál figyeljétek a játékot :D), tökös, tudja mit akar, a legszimpatikusabb karakter. Ha alternatív befejezés kéne, én kicsináltatnék vele mindenkit! :P Viszont félek, belenyúlnak és elcseszik :S

a többiekről pedig kár beszélni.

SUM: ha nem változik valami pozitív irányba pár részen belül, akkor lenézően, megszokás miatt szezonzárás utáni darálás, addig cancel.

Biohazard - 2009. 02. 12. 01:31

Szeretnek jelolest csinalni egy masik tv-showba!!!
The Roor of All Evil: Heroes vs 24 !! Ki nyerne? :D

Oziris - 2009. 02. 12. 16:04

Bauer szarrá kínozna mindenkit:D

tufee - 2009. 02. 12. 21:34

Voltak apróbb jelek a szezon első felében, hogy az írók elkezdenek végre írni, erre már megint megy a szarakodás…

A Heroes továbbra is az a sorozat, ami többnek akar látszani: konceptsorozat, hatalmas titkokkal, összeesküvésekkel, de mintha maguk az írók se tudnák mi lesz 2-3 résszel később – az egész csak hullámzik meg kavarodik össze-vissza, mindez coolsággal és képregényuntánérzéssel elmaszkírozva.

Még egy évadot adok neki max, aztán szerintem lelövik NBC-nél, mert ez így teljesen fölösleges, unalmas, nem szól semmiről, pedig mennyire ígéretes volt az első 5-6 rész három éve… Részemről cancel szezonzáróig, aztán dara.

Drakula - 2009. 02. 13. 00:09

Remélem h Daphne tényleg nem halt meg, mert ha igen, akkor nem érdekes már a sorozat. Ő a legjobb benne, erre lehet h kiírják :S

KDR - 2009. 02. 13. 11:23

Sajna ez a sorozat nagyon leengedett mostanra. Nem hiszem, hogy folytatom. Ez az epizód is inkább idegsített mint szórakoztatott :-(

VanillaSky - 2009. 02. 13. 18:35

Nem értem, nem a rész volt gyenge, hanem az egész sorozat úgy ahogy van, az öcsém jobb forgatókönyvet ír. R.I.P. Heroes

Frank Luck - 2009. 02. 14. 17:57

Persze, nem dobtam hátast a résztől, de szerintem sokkal jobb volt, mint a premier. Ez szinte szórakoztató volt, meg minden. Nekem egy 5,5/10, ami Heroes-szinten totál kielégítő.

Hunnenkoenig - 2009. 02. 15. 14:36

Hat nekem ez a resz nagyon gagyi volt. Komolyan gondolkodom rajta, hogy folytassam-e.

Ezt a következetlen nyüglödest, amit ezek lerendeznek, mar szinte faj nezni.

Azert jövö heten meg adok neki egy eselyt.

Heroes polok meg itt: http://www.gamershirtstore.com/filmtv-shirts-heroes-c-25_31.html

Meg csak egy van, de hamarosan jön több is :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz