login |

O.K., technically I’m a Hero (3×16)

2009. 02. 17. 16:59 - Írta: human

74 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék, kritika,

Csókolom, human vagyok, és a Talking Heads-től szeretném kérni a Psycho Killer című számot, küldeném mindenkinek, aki épp autóban utazik, hátha feldobja picit a hangulatát. Spoileres írás a Heroesról a tovább mögött. Előbb fut picit a törpelány meg valaki más.

Azt hiszem mostantól osztogatok egy díjat a szereplőknek, méghozzá az lesz a neve, hogy a “hét legbutább hőse”. Többnyire Clairemackóé lesz, ez vitathatatlan, de ezúttal nem ő érdemli, és legalább ezzel a hülyeséggel is elüthetjük az időt.

A hét legbutább hőse: Tracy.

Tehát, van a nő, kitépi a láncot és félig megszökik, ott áll a nő előtt aki legutoljára azt mondta, hogy leállíttatja ezt az egészet, erre bemutatja neki a képességét, és meg is öl egy embert. Gratulálunk Tracy, ez igazán derék volt. Gratulálunk az íróknak is, hogy ilyen banálisan oldják meg a rész elején felvetett “leállítjuk a hülye Nathant” szálat. Gratulálunk, komolyan, don’t worry, megkapod a zsét Nathan… És utána még be is vallja Tracy, hogy tudta: direkt csinálták.

A részt Sylar vitte a hátán megint, de csak mert Parkmanék épp valami mérget kerestek (feltűnésük marhajó volt, lehet elsz rendes dinamizmus abban a csapatban?), hiszen máshogy nem tudnák elrabolni Noah-t.

Amúgy, visszakanyarodva Sylarhoz, kár, hogy nem hagyta ott végleg a kölköt. Sejtettem, hogy nem fogja, de azért az merész húzás lett volna, ha mégis, és a visszapillantótükrös jelenetben felcsillant a remény. Erről jut eszembe, hogy úgy tűnik kevesebb pénzt kaptak, mint az előző két részre, mert most rosszabb volt az akciójelenet, nem tudták rendesen megcsinálni. Ellenben, és ebben tér el a TSCC-től amúgy, próbálkoztak két rendesesebb gyilkolással, így elnézhető a fekete furgonos jelenet, sőt, tetszetős is, míg a TSCC-ben (a medencés) egy akciójelent lett volna, erre annál is kiszúrták a szemünk. Régi tüske, fogom még emlegetni asszem.

Na, amúgy jobb rész volt szerintem, mint a múlt heti, bár Hiro-ék megint azt csinálták, amit Parkman az előző részben. Ez ilyen furcsa időparadoxon, mert ha nem látják a képet, akkor soha nem mennek oda, viszont mivel hülyék, így miután látták gyorsan odamentek ahhoz a templomhoz, hogy Hiro tanulhasson valamit. Szerintem ez így olcsó húzás, így annak a szálnak nem tudok egyelőre örülni, pedig annyira nem is volt rossz.

Igazából a Nathan bandánál véreznek a részek szerintem. Mármint sokkal faszább lenne, ha csak a menekülő hősöket követnénk, akik körül néha feltűnnek az ügynökök, és valamivel titokzatosabb lenne az egész, ehelyett a Claire-féle családi dráma miatt be kellett hozniuk már most a “teljes szervezet” bemutatását, így elvesztették a feszültség faktort. A premier is ezért volt jó, mert csak jöttek, kevés háttérinfóval. Szóval jobb volt, mint a múlt hét, de azért ez még messze van attól, hogy rendesen helyrebillentsék.

74 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2009. 02. 17. 16:14

új arcok milyenek? biztos volt róluk szó, de nem akarok elmerülni a spoilertengerben, így az elejét elolvasom a kommenteknek, hátha válaszolnak:)

nem tudom kik vannak, zeljko hunter ivanek vagy aliens in america guy, stb.

Shiloh - 2009. 02. 17. 17:04

nem volt rossz a rész, de egyet kell értenem abban, hogy ezt is Sylar vitte… Hiroék szála nem lenne rosz, de mi a lényege? miért van? Hiro meg számomra kezd egyre idegesítőbbé válni… a maga 28éves fejével akkora hülye hogy az vmi elképesztő… naiv… gyerekes… azthiszi hogy minden a végzet mindent neki kell csinálnia, stb… kezdem már kicsit unni… remélem Andobol viszont kihoznak majd vmi jót…

pdani1 - 2009. 02. 17. 17:16

mesterien rontották el az első rész után az évadot, bár még nem írom le, hátha van remény. Én a hiros résznél megmondom őszintén mosolygtam, gondoljatok már bele ha ti mondjuk csak szereplők vagytok az esküvőn, erre feltűnik egy japán srác új delhiben egy tradícionális szertartáson akit kb senki nem ismer és elkezd ordibálni h nem a házasság nem jöhet létre bla bla bla:) Ezt a Claire HRG jelenetet meg számozni kéne h hányszor fordult elő…hazudik, kiderül,deéncsakazérttettemmertmegakartalakóvnititeket…nem kiszámítható.:)tracy tényleg borzasztó hülye,egyedül nálam eddig a sylar-es rész az ami megemeli a részeket, de az is lehetne és remélem h lesz még jobb is.meg bevallom őszintén az h hironak nincs képessége meg h peter egyszerre csak egyet tarthat meg kicsit elszomorít,nagyágyúkból már csak a jó öreg okay technically i am a serial killer-Sylar maradt…de hát ez van
várjuk a jövő hetet?:S várjuk:)

mindy23 - 2009. 02. 17. 17:40

lapos volt nagyon, gyakorlatilag az utolsó 10 mp-et leszámítva ugyanott tartunk mint egy résszel ezelőtt.Nem szeretem, amikor ilyen alibi-részekkel próbálják az időt húzni, inkább csináljanak kevesebb epizódot, de azt rendesen.

mindy23 - 2009. 02. 17. 17:42

jah, még annyit, hogy tényleg olyan, mintha elfogyott volna a pénz az első résznél, mert a képen futó srácnak is olyan képességet találtak ki, amit nem mutattak meg, szóval elég elkeserítő.

Kacsa - 2009. 02. 17. 17:47

pdani1 – sztem jó ez így. Inkább ne legyen Hironak és Peternek egy legyen, csak azt jól használja, minthogy rengeteg képessége legyen de tök hülye legyen a használtukhoz. Hiro képessége is túl erős volt, bármikor visszamehetett volna az időben megölni Sylart kiskorában stb, de ő tényleg ilyen kis jószívű karakter. Ellenben Peter “elvileg” tudta mindet használni, mégis max 2szer állitotta meg az időt, pedig az bárhol megmentette volna. MInd1, jó ez így hogy nincs időutazás és túl erős karakter (sylar legyen, mégiscsak félelmetesebb ha a főgonosz a legerősebb).

A rész amugy nekem bejött, nem volt pörgös, de semmiképpen nem kéztet arra hogy abbahagyjam a Heroest. Remélem jó uton haladnak az írók.

Bullitt - 2009. 02. 17. 17:48

Hiro visszakaphatná már a képességét mert így szvsz dögunalom a szála, csak hülyéskedik, amúgy meg volt legalább látvány, hogy ide-oda teleportált.

forge - 2009. 02. 17. 17:49

sylar már megint elsírta magát
szégyen
előző chapter is hasonló okból kapott cancelt, viszlát ősszel

Totti az Isten - 2009. 02. 17. 17:52

Haiti jól eltűnt. Kiváncsi vagyok akik kint voltak falon képek a kommandósoknál, azok közül behoznak e párat mint új szereplőt. Parkman meg nagy volt azon a faliújságos képen, nyakig begombol rendőr ruha, napszemcsi, felzselézett haj.

Totti az Isten - 2009. 02. 17. 17:54

Hiroék hogy kerültek Indiába? Simán sivatag közepéből odautaztak, úgy hogy közben katonák keresik őket?

lynx - 2009. 02. 17. 18:02

Én a 2. évad végén kaszáltam. Az lenne a kérdésem, hogy utoljára mikor volt jó rész-részek a Heroesban, vagy valami jó történetszál.

Rina - 2009. 02. 17. 18:19

Hát ez bizony megint nagyon tré volt. Még megnézek egy vagy két részt, de utána azt hiszem vége.
Human, szerintem jobb lenne, ha visszatérnél a 24-ről szóló heti írásokhoz, mert ott viszont egyre jobbak a részek.

winnie - 2009. 02. 17. 18:21

lynx: minden héten ír róla human, én el sem olvasom őket, de visszaolvashatnál. nyilván a 4. fejezet nyitó része rémlik, a 3.-ból is voltak jók, történetszál meg több is akadt, hiszen olyat nem olyan nehéz kreálni.

muforlife - 2009. 02. 17. 18:25

lynx: a történet most szerintem sokkal normálisabb, mint a 2. évadban, meg a 3. elején, de valami hiányzik belőle, talán a pörgés, ennek ellenére én úgy érzem ez még beindulhat. Claire meg Nikki/Tracy/Jessica persze még mindig idegesítőek és még jön hozzájuk Hiro is , de legalább Mohinder meg Peter már nem annyira hülye mint az előző részekben.

Scardona - 2009. 02. 17. 18:28

Jó történetszál: alapvetően a történet maga jó lenne, csak a megvalósítás nem az igazi.
Például szerintem az évad előző felének alapötlete sem volt rossz, miszerint képességet adnak másoknak, meg ott volt Petrelli papa a háttérben. Izgi lehetett volna, de nem lett úgy megvalósítva, hogy beleéld magad, érdekesnek találd, találgass, hogy mi fog történni, ki kivel van stb…
A mostani részek alapkoncepciója sem rossz, de a megvalósítás, hát nem túl jó. És nem csak a látványról van szó. Például Hiro elmegy Indiába, mert ezt látja egy rajzon, h ott van. Oké, destiny calls, lássuk mi van ott. Erre az a nagy tanúlsága, hogy képesség nélkül is hős tud lenni. Na szuper, és ezt máshol nem tudta megállapítani, csak Indiában?? Áhh…. Azt vártam, hogy majd egy jó kis spirituális utazáson vesz részt, vagy vm olyan feladata van, ami értelmes, segít neki a jellemfejlődésben, megtalálja erejének forrását, értelmét, vagy visszaszerzésének módját. Erre semmi. Ordibál egy kicsit, aztán ő a hős. Na persze, mert egy gazdag indiai nehézfiú majd megijed attól, h a kis japán ott pattog… Ugyan kérem.
Sylar tényleg tartja a szintet, csak kicsit lágyszívű. Meg nem értem ezt az “önmegkérdőjelezést”. Ne agyaljon már ilyen hülyeségeken.
Peterrel ugyanez a bajom, hogy ugyanazokat a hibákat követi el. Komolyan még Skinner a patkányos kisérleteivel is bebizonyította, hogy a megerősítéses tanulás létezik. Ha vm negatív megerősítéssel párosul, akkor csökken a vsz-e, hogy legközelebb is ugyanazt tegyük, magyarul tanulunk a hibáinkból. De Peter nem, ugyan miért is tenné.
Nagyon szeretem a heroest, csak az bosszant, h lennének jó történetek, jó/közepes színészek, és még a költséégvetés minimalizálása sem lenne akkora gond, ha a megvalósítás, és az összefüggések bemutatása korrektebb lenne.

lynx - 2009. 02. 17. 19:27

Én mindig elolvasom a Heroes bejegyzéseket, meg sok kommentet, és szinte mindben csak az megy, hogy jó volt, de ezt a részt elszúrták, ez a rész borzalmas volt, ezt ki nem álhattam, ez jó lehetőség lett volna, de kihagyták.

Ezért kérdezem, hogy összességében azért volt-e jó rész, mint az 1×17 vagy 1×18 (az első jövőben játszodó, meg a Clairecsaládidrámás)

muforlife - 2009. 02. 17. 20:02

lynx: talán a négyes rész az évadban, mikor Petert elvitte a másik Peter a jövőbe

FlasH - 2009. 02. 17. 20:05

második évad után kaszáltam, s úgy látszik ti sem fogjátok megváltoztatni döntésem. meg talán a nagy heroes fanok száma is elkezdett csökkeni errefele, s akkor már tényleg a béka segge alatt lehet a színvonal.

off tudom elírásért szólni nem menő, de azért ne legyen már Taking Heads.

self - 2009. 02. 17. 20:09

engem egyáltalán nem zavar hogy Sylar viszi a részeket. zseniális. ő a Heroes Jack Bauer-je csak önzőbb ami ugye hozza magával azokat a helyzeteket amikbe az írók bele tudnak csempészni pár jó poént (hála a jó égnek).
kérdés: Ando miért nem turbózza fel Hiro képességét ahelyett hogy bárgyú “I don’t need power to become a hero” szövegekkel fárasztják a nézőket?

hroes - 2009. 02. 17. 20:19

Hát ennél rosszabb jelenet nem volt még SOHA a Heroesban. Nagy Heroes FAN vagyok de ez már sok, elvesztette a pörgősségét. Áhh.. Meg minek van Hiro? Olyan idegesítő, hogy az nemigaz. Nem hiszem el, csak nyavalyogni tud, meg ez a végzete meg az… blabla. Peter visszakaphatná igazán az eredeti képességét, mert ezzel jóformán semmire se megy. Szerintem nem fogják neki visszaadni, mert drága lenne, azt itt van a gazdasági világválság. :DD Ez a jelenet 1/10 Hihetetlen, semmivel se tudtunk meg többet a múltheti jelenetnél, legalább eljutottunk volna Sylar apjához.
Jó lenne ha pörgősebb lenne, de nézem tovább hátha egyszer beindul.

cc.x.ray - 2009. 02. 17. 20:20

Claire nagyon idegesítő volt a részben, meg ugye tracy marhasága is…Sylar fasza volt megint. Tetszett a furgonos jelenet és a végén a lázadó csapat lazasága is nagyon bejött. Nézhető rész volt összességében.

bauer - 2009. 02. 17. 20:28

Én nem is értem igazán hogy hétről hétre miért erről a sorozatról születnek írások és miért nem a minőségi alkotásokról.Jack Bauer jobb mint bármelyik évadban és a Battlestar Galacticát se lehet már másként jellemezni mint epikus.Ellenben a Heroes valami csoda folytán jól nyitotta a 4. fejezetet ami jó irányba is haladhatott volna de most már látom hogy nem fog.Ami ebben az utóbbi két részben történt az valami banális nagy hülyeség.Ebben a Tracy dologban tényleg én is egyetértek.Jó vannak bakik hogy bizonyos dolgok nem passzolnak össze de az hogy a csaj aki segíteni próbált neki a szeme láttára fagyaszt meg egy faszit hát attól kinyílt a bicska a zsebembe.A Sylares rész se halad semerre a Hero-s szálról meg ne is beszéljünk.Sok szereplőt ki kéne már innen végleg dobni( aka. Clairebear :P) a sorozatból és akkor talán jó irányba halad(hat)na.

Ryan - 2009. 02. 17. 20:33

Nem Tracy a buta, hanem a forgatókönyv.
Eszméletlen milyen lámaságokat írnak.
Matt bármikor kiüthetne bárkit, főleg hogy tudja is hogy mi lesz, de csak jaj. Gagyi az egész már.
Még Sylar se az igazi, amit ő csinál, az lenne a minimum a többieknél. Most apucit is ahogy kiütötték. Meg Hiroék vergődése. Egy újabb nagyon rossz rész.

hroes - 2009. 02. 17. 20:35

Akiket ki kéne szedni szerintem az: Hiro, Ando szál, Peter (ha nem kapja vissza a régi képességét), Claire (csőpögős jelenetei), Tracy.
Így sokkal jobb lenne az egész Heroes.
Nem kéne nyomatni ezt a csöpögős szappanoperás gagyit, jó lenne ha beindulna.

Ryan - 2009. 02. 17. 20:37

És akkor mi maradna, Sylar vs mindenki.
Nem a karakterekkel van gond, hanem amit csinálnak velük.

shield - 2009. 02. 17. 20:37

Milyen pici a kis cuki Clairebear :)

hroes - 2009. 02. 17. 20:40

Az írókat kéne kigyomlálni rendesen, mert jól indult az egész Heroes, nekem akkor tetszett Hiro, mikor az 1.évadban a vonatos jelenet, hogy mentse meg a Claire-t. Na az volt szerintem az igazi, 2 évad alatt felfejlődhetett volna ilyen szintre, mint akkor volt. Mert ugyan-olyan hülye mint 10 éves korában :D

mungojerrie - 2009. 02. 17. 20:44

Megnéztem ezt is, mint minden Heroes részt, de legyünk öszinték: azért nézik még mindig ennyien, mert az első évaddal akkorát alkottak (leszámítva talán az évadzárót), hogy mindenki azt várja, lesz még legalább néhány olyan rész, mint akkor. Még én is remélek, de ennyi idő után be kell látnom, egyre kevesebb az esélye, hogy régi fényében tündököljön egykor még kedvenc sorozatom. Ez az évad (is) konkrétan egyre sz*rabb.

hroes - 2009. 02. 17. 20:47

mungojerrie
Én is csak azért ülök le foglalkozni vele (letölteni) hátha lesz még olyan jelenet, mert az felejthetetlen volt. Nekem egyedül ami még mindig tetszik az a Sylar szál, az olyan maradt mint volt.
Csak miatta nézem még mindig, kedvenc karakterem.

Mazsola - 2009. 02. 17. 20:50

Húú, hát ez a rész nagyon nem tetszett, már megint. A negyedik fejezet első része még adott okot valami bizakodásra, de ez mostanra teljesen elmúlt. Syleren kívül szinte mindenki idegesít, főleg Hiro meg Claire. Tracy meg egyszerűen borzasztó, erre nem lehet mást mondani. Nagyon gondolkodom rajta, hogy a köv. részt már nem nézem meg, sokkal jobb filmekkel is tölthetném az időmet, mint ezzel. Pedig milyen jól indult annó…
Egyébként egyetértek azokkal, akik nem értik, miért kell minden héten a Heroesról írni, mikor sokkal jobbak is vannak, amikről egy szó sem esik. Pl. 24 (nagyon jó volt ez a rész is, sőt szerintem egyre jobb lesz), vagy a Battlestar Galactica, ami mindig is jó volt, és most is az. Nem hiszem olyan nagy öröm bárkinek is olvasni, több tucat hozzászólást, ami mind arról szól, hogy a Heroes megint milyen ócska volt…

slukk - 2009. 02. 17. 21:00

Más még kocsival sem tudott két utcát menni már a nyomában voltak, Hiroék meg kontinenst váltottak szó néékül :)
Tényleg egyre gyatrább a szinvonal, pedig nagy fan vagyok

f.fredericks - 2009. 02. 17. 21:09

Hát ez a rész is egynek elment, nagyon visszaesett a fejezetnyitóhoz képest, de még mindig jobb mint maya meg alejandro nyavajgása a 2. évadban. Nem értem miért kellett Daphnet kinyírni, és azt se hogy miért kellett Indiába menni? (először azt hittem, hogy a csajnak lesz képessége, és azt Ando felerősíti, de ez a tippem nem jött be:S)
Ando viszont jó, eléggé kifejlődött sztem, jó ötlet lenne a chapter 5-ben ha tényleg kinyírná Hirot (na az ütne) Sylar meg még mindig überkomoly. A hét idézetére benevezett:P
A szokás szerint csekkolom a jövőhetet, meg az azutániakat is.

andras123 - 2009. 02. 17. 21:25

Komolyan gondolkodok azon, hogy miért ragaszkodnak ennyire a pompomlányhoz, nélküle sokkal istenesebb lenne a sorozat.
A Nathan körüli történet meg ma akkora marhaság volt, hogy csak a fejem fogtam. A tipikus elszórakozunk vele 10percet, lépünk egyet hátra, egyet előre, majd elcsodálkozunk hogy ott vagyunk ahonnan indultunk. És persze Nathan elmondja a tanulságot: “volt két gyereke+felesége”. Na ezek után odamennék az írókhoz és egy kínai telefonkönyvel kezdeném el verni a fejüket. Az ilyen gondolatfolyamok akkor miért nem jönnek belőle, amikor öcsit feltereli a repülőre.
Egy átgondolatlan, rossz vicc lett az egész Heroesból. Nevetséges!!!

Biohazard - 2009. 02. 17. 21:26

Emlitettem mar az elmeletemet a feltucat merevre beszivott iro versenyerol? Mert meg mindig tartom,hogy valami durvan ‘megvaltozott tudati allapotban’ irjak meg a forgatokonyveket :)
OFF
Nem tunt fel senkinek,hogy ujabban Clairmacko osszes eddigi ‘zsenialis’ filmjet f*ssa magabol a magyar adok tobbsege? rtlklubb,tv2,viasat3..mint kiderult,van vagy egy feltucat filmje…amiben igen meglepo modon kamaszlanyt alakit,aki vagy tancol vagy enekel vagy a kettot egyutt :D
ON

teleo - 2009. 02. 17. 21:37

andras123:
”Egy átgondolatlan, rossz vicc lett az egész Heroesból. Nevetséges!!!”

Tökéletes megfogalmazás. Talán még mellé: SHIT SHIT SHIT SHIT SZAR SZAR SZAR SZAR LETT A HEROES.
1. évad minden idők legjobb sorozat évada, erre meg… köszi szépen, ennél az íróit bandánál még én is jobbat írnék. GG

Geri - 2009. 02. 17. 21:37

igen ez vicc :D Egyik rész végén még nagyban regroupol hiro és ando a többi szökevénnyel a másik rész elején meg már new delhiben vannak. MI VAN? Ja, hogy ők olyan lazák hogy országosan körözött szökevényként egy charter járattal átbugiztak…

RRichi - 2009. 02. 17. 21:44

Nekem akkor is bejövős volt a rész… Tény, hogy főleg Sylar vitte a hátán, és hogy a Claire szálat mostmár tényleg hanyagolni kéne, de ettől függetlenül Sylar hozta a színvonalat, és Peterék belépője is jóra sikerült, ahhoz képest, hogy szinte semmi szerepük nem volt.

Ares90 - 2009. 02. 17. 21:51

Lehetne kicsit több Parkman és akkor rendben is leszünk :)

–>Human — Talking Heads, nem kötöszködés.

Ágika - 2009. 02. 17. 21:53

Nagyon jó volt, Sylar tuti, Hiro szerint a végzet faxokat küld. :D Ami zavart az Tracy ostobasága, Clair meg mindig idegesítő… De a rész tetszett a végén Matték megjelenése különösen.

_JgR - 2009. 02. 17. 21:54

szerintem kezd egyre vontatottabb lenni a tortenet… Peter hirtelen csak 1 kepesseget tudja hasznalni, hiro eleg idegesito, claire ugyszinten, az akciojelenetek kimaradnak, tracy teljesen hulye vagy en azt nem is ertettem. Mostmar csak az kene hogy ebben az evadban is legyen egy teljes napfogyatkozas ami ugye 80 valahany evente van de amerikaban ugy latszik 3 even belul 2 is volt.

winnie - 2009. 02. 17. 22:08

“Én nem is értem igazán hogy hétről hétre miért erről a sorozatról születnek írások és miért nem a minőségi alkotásokról.Jack Bauer jobb mint bármelyik évadban és a Battlestar Galacticát se lehet már másként jellemezni mint epikus.”

egy, a minőség szubjektív, de gondolom te is észrevetted, hogy arról írunk minden héten, ami beszélgetést, életet generál: lost, heroes, stb, ha van még.

bár a heroes is csökken egy ideje kommentileg, de itt még mindig sok sort írnak az emberek, nem csak annyit, hogy jó volt. igazából itt lehet elemezgetni, találgatni, sok sorozatnál pedig nem – ez kommentre és a kritikára is igaz. (a pb-nél például rájöttem, hogy nem tudnák mit elemezni:)

DaiMOn - 2009. 02. 17. 22:22

Hát a színvonal esik, de azért még nem hagynám abba, annál még azért jobb.

Az csak nekem tűnik viccesnek, hogy Sylar mellett a srácot Luke-nak hívják? :)

A kis jeditanonc… Sylar meg az Obiwan…

Biohazard - 2009. 02. 17. 22:27

Ugyis kiderul,hogy tulkeppen az ocsikeje.. :P

JoHn - 2009. 02. 17. 22:28

ÉN meg azt nem ért hogy mért hiszitek hogy nem lesz minden héten heroes írás amikor megint van már vagy 100 komment arról hogy ilyen meg olyan szar lett az egész heroes…és a végén mindig odabiggyesztitek a nem baj majd jövő héten szöveget…

Komolyan de mindenki leírja ugyanazt 80szor míg más helyekre születik 5-10 komment és akkor csodálkoznak egyesek hogy erről ír human…Nem kell nézni de ha már nézed is de úgy vagy vele hogy szar és inkább beszélgetnél más soriról akkor szvsz tartsd magadban a véleményed….és lehet hogy akkor nem fog minden héten heroes post születni

sedios - 2009. 02. 17. 22:34

Gondoltam bejelentem, hogy én eddig bírtam nézni a sorozatot. Első évad idején szinte a kedvencem volt, aztán egyre kevésbé tudtam élvezni a karakterek rombolása, és a történet keverése miatt.

Nem az a baj, hogy képregény, hanem egyszerűen buta.

holeee - 2009. 02. 17. 23:10

Én az elégetlenkedöket nem értem.Sokaknak nem tetszett az 1.évad vége,a 2 fejezet és 3 fejezet.Pedig sztem a 3. elejéig semmi gond nem volt az egésszel. Nem értem miért volt gond az idöutazás is, a legjobb részek ebböl születtek. Persze megértem,hogy sok baki volt benne,az alternativ jövök miatt,de sztem nézhetö volt.Igérték,hogy teljesen új irányba megy el.Hát sikerült.Ember ennyit nem változik mint Nathan(sztem vmelyik fejezet végén kellett volna hösi halált halnia).A buta szó nagyon igaz az egész fejezetre.

“Nem az a baj,hogy képregény, hanem egyszerüen buta”
Sztem már nem sok képregényes dolog van benne.Szinte képességeket sem látunk. Hironak nincs,Andoé kb semmire nem jó,Clairé is kb mindegy h van-e neki,Parkmanét mintha kb kidobták volna és “csak ugy” adtak neki egy másikat,Nathan nyilván nem fogja használni,Suresh erös,de az nem érdekel,Peter meg lopni sem tud senkitöl egy jót sem:S Már Sylarét sem mutogatják. Nem tudom ihagytam-e vmi.Jah Tracy,de az egész karaktere nem tetszik.

Araan - 2009. 02. 17. 23:12

Lehet, hogy ez nem volt egy erős rész, de azért nem bírtam félbehagyni :) és még így jobb, mint sok más sorozat. Nekem bejön. Hiro a metrós részt leszámítva nekem mindig is túl bugyuta volt, nem értem miért erőltetik ennyire. Az pedig egészen egyszerűen tény, hogy, ha valami tartja a szintet, akkor az a szint már nem üt akkorát. Csak úgy értékel az ember jót és rosszat, ha vannak hegy- és lejtmenetek :D Szóval én várom a következő hetet is!

Teofil - 2009. 02. 17. 23:49

Nekem eddig jobban bejön ez, mint a vol. 3. Voltak benne fura dolgok, (Hiro egyre kreténebb lesz) de én azért várom a következő részt. Amit igazából szúrja a szememet az az volt, hogy Sylar mi a jó francért vitte magával mégis az ifjú padavant. Sőt igazából oké, hogy keresi az apját, de miért is? Azért, mert Petrellianyu és Peterelliapu átverte? Addig magasról tett erre. Ettől eltekintve jó volt az ő szála is, és bár ezzel egyedül vagyok, de a leírt kétségeim miatt én nem tartom kiemelkedőnek a többi közül.

wouhn - 2009. 02. 17. 23:53

Nekem mindig is nagy kedvencem volt a Heroes, tény, hogy voltak ezeknél sokkal jobb részek, nekem a mostani azért nem tetszett annyira mert nem volt elég pörgős, kicsit lagymatag volt. Amikor Sylar elhajtott a kocsival akkor majdnem kiakadtam, de amikor megmentette padawan-ját rájöttem, hogy régóta most először látok jellemfejlődést. Tapsot neki. Nem akarom bántani a sorozatot (majd megteszik mások), számomra még mindig szórakoztató. Ja és a heti Heroes post-tal semmi baj nincs, mindig várom és mindig végigolvasom az egészet.

bauer - 2009. 02. 18. 00:01

Hát olvasgattam ezeket a hozzászólásokat és nekem igazából az jött le hogy hiába szült sok kommentet azoknak a fele fikázás hogy milyen tré lett a mai rész is csak kicsit bővebben kifejtve(Tracy milyen béna volt, Caire milyen jellegtelen stb.)Szerintem ezek nem sokkal értelmesebb hozzászólások mint az hogy “jó volt a rész”.
Én nem azt mondom hogy feltétlen 24 vagy Battlestar Galacticából(aminek a 11.rész kritikájához jött 224 hózzászólás amit szerintem még a Heroes se szokott elérni) lenne jobb a heti beszámoló hanem lehetne akár a Supernatural, a Dr.House, How I met your Mother Stargate vagy a Fringe is hiszen ezek is nagyon populárisak az viszont már más kérdés hogy akik itt publikálják az írásukat nézik-e.
Ettől függetlenül a Heroes-t is lehet szeretni mert mindenkinek szíve joga mi jön be neki csak szerintem régen leáldozott már ennek a sorozatnak a csillaga és fénykora amikor még tényleg élvezet volt nézi és a véleményeket vele kapcsolatba olvasni.Már csak a bosszankodás maradt és a remény hogy az évad/fejezet nyitó-záró részek ki tudnak emelkedni a szürke közegből.

fuzaco - 2009. 02. 18. 00:29

Amikor kocsiban Sylar azt mondta, hogy “Luke”.. Hirtelen valahogy beugrott a klasszikus én vagyok az apád jelenet. :D
Miért van olyan érzésem, hogy visszatérünk a második évadban “jól bevált” Sylar végigkocsizza az egész évadot szituációhoz?
Claire meg kapott még egy pasit, aki valami csoda folytán megint el fog tűnni a következő évadra?
Az egész Hiro-Ando szál hülyeség volt. Hiro meghallja, hogy felsikít valaki a fél méterre lévő másik szobában, odarohan, erre közli vele a csaj, hogy leütötte és elvitte magával Andot. És mindezt 3 másodperc alatt. Tudhat valamit.
Az meg tényleg gáz, hogy Hiro behúzott egyet a csávónak, az meg “akkor nem is érdekelsz, sok veled a baj, és visszaadom a haverodat is, egye-fene”. Pedig elvileg valami nagy gengszter..
Szeretem a Heroest, de tényleg egyre csökken a színvonal, pedig azt hittem, hogy a 4. fejezetre javul kicsit a helyzet.

Angelus - 2009. 02. 18. 01:56

A Tracys dolog tényleg hülyén lett megoldva,de ettől függetlenül cool rész volt
Néha ahogy Sylar nézett,hát az kegyetlen volt:P
Sztem Claire jelentősen javult az előző szezonhoz képest,nem tudom,miért csesztetitek őt folyton,a végén meg Peterék bandája nagyot ütött
És még nem is beszéltem a Sylar féle menekülős jelenetről,az sem volt semmi:)
Kár,hogy lassan már csak ezt a két képességet használja(a telekinézist meg a hazugságvizsgálót)

magus - 2009. 02. 18. 02:13

már megint, Claire akciózik. most komolyan, kell valakinek? keményen néz, és mosolyog, miközben csinálja a nagyobbnál nagyobb hülyeségeit, és megint ez a tiniszál. nem véletlenül nem nézek mindenféle szar tinédzsersorozatot

magus - 2009. 02. 18. 02:14

elnézést, hogy nem tudom leírni egy hozzászólásba, de pl ez a Hiro-Ando szál is. Így képességek nélkül annyira nem jófej Hiro, csak pattog itt folyamatosan. És ha a csajt azért kellett megmenteni, mert van képessége, akkor miért nem nyögte ki akkor, amikor Ando hókuszpókuszolt

magus - 2009. 02. 18. 02:19

jaigen, és ez úgy faszság ahogy van, hogy ha nem használják a bankkártyájukat és a telefonjukat, akkor nem kapják el őket. Mert Sylart hogy kapták el? Azt kiszúrták Costa Verdében, hogy Claire fura helyen parkol, de azt, hogy ott rohangál 5 lázadó, azt egy térfigyelő kamera/arcfelismerő szoftver se szúrta ki? na nemár…

Peter is egy idegesítő karakter amúgy, és így, hogy nincs meg a szuper képessége (nem mintha számítana, amikor megvolt, akkor az írók azzal a zseniális húzással oldották meg általában, hogy túl hülye használni) egy felesleges karakter

spedway - 2009. 02. 18. 09:56

Anyám borogass azon a Tracy-s jeleneten felröhögtem, annyira béna volt, amúgy rendben volt a rész.

karret - 2009. 02. 18. 14:05

Sokat szidták idáig a sorozatot, hogy leeresztett, de idáig mindig láttam benne a jót, viszont ez a rész gyengébb volt, mint bármely eddigi szvsz. Tényleg kiakasztott a sok idióta degenerált … na jó értitek lényeget, hülye mind, Sylar rulez end of story.

Desmond Wallace - 2009. 02. 18. 17:11

Unalmas volt. Az írók gyengék, a történet olyan gyorsan halad, hogy egy nyugdíjasklub is tudná követni. Remélem az évad végére lesz valami javulás, mert ez így nem tetszik.

Totti az Isten - 2009. 02. 18. 17:26

Sylar mikor fogja használni vajon a többi képességét. Pl a Jesse-től átvett hangal való rombolást, a fagyasztást, vagy a Tedtől kapott radioaktivitást vagy mi az. Látványosabb lenne sztem ha ezekkel is küzdene nem csak a telekinézisével.

Tooomika - 2009. 02. 18. 17:46

Claire kurva idegesítő ráadásul még nem is néz ki jól halált rá!:)

Chef - 2009. 02. 18. 19:47

A TSCC minek a rövidítése?

Desmond Wallace - 2009. 02. 18. 19:58

Terminator: (The) Sarah Connor Chronicles

Cirmoscica - 2009. 02. 18. 21:39

Ha Claire mégegyszer összeszorított fogakkal sziszegi el a szövegét, én kirohanok a világból! Már csak megszokásból nézem a sorozatot, meg Sylar miatt. A technically-s meg a Psycho killer az tetszett.

Egyébként meg miért nem köpi be senki Nathant, hogy tud repülni? Ha többen egymástól függetlenül mondanák a hősök közül, akkor kénytelenek lennének elhinni.

Izzie - 2009. 02. 18. 23:00

Legelőször ott kezdtem eleöhögni, amikor rájöttem, hogy Luke – erő – tanítás! a kajáldában, amikor beszélgetnek, Sylar és Luke. Ott le kellett állítanom, mert valahogy csak ott esett le a srác neve. De úgy röhögtem, hogy kész:DD A másik meg amikor az autóban ültek és a rádiót bekapcsolta és megszólalt a zene… azk*rva jó volt:D A harmadik meg a legvége:D De kb ennyi jó volt az egész részben.

Jah amúgy csak engem idegesít a kis Clairemackó? Több Petert!:DD meg több Sylart!!!! és akkor jó is lenne, csak ne essek abba a hibába, hogy mindkettőt kifordítják.

Scouser - 2009. 02. 19. 02:18

Régebben mindig alig vártam az újabb Heroes részt,kedvenc sorozatom volt.(most amúgy a Supernatural…)De újabban valahogy elmúlt a varázsa,pedig ugyanúgy megnézek minden részt.Eltűnt a varázs,de igazából nem tudom miért.Az tény,hogy nincs túl sok cool rész,és sok benne a bugyutaság(elég lightosan fogalmaztam,tudom:D),de szerintem a rengeteg negatív kritika vette el a kedvemet.:PAnnyian fikázzátok és szidjátok,hogy teljesen belémégett,hogy ez egy szar sorozat.:S
Amúgy a rész nem volt rossz szerintem.Viszont azt nem értem,hogy tudják Sylar jeleneteit ilyen faszán megoldani,a többit meg nem.Más írja?Ja és ki az az ellenálló,aki mindenkinek írogat?Nem lehet,hogy Sylar apja az?

Scouser - 2009. 02. 19. 02:20

A hét idézete meg lehetne:
“OK,technically I’m a seriel killer.”

geo - 2009. 02. 19. 12:21

Hiro annyira irritáló volt, az egoista kis pöcs, kinyiffanhatna már. Yatta a seggedbe!

Claire még egész jó volt. Meg Sylar.

Nem tudom melyik szereplő akar kiszállni, de egyikért se kár Sylaren kívül, a készítők el vannak tévedve sztem, ha azt hiszik, hogy a közönség még mindig ragaszkodik az eredeti szereplőkhöz, simán lehetne rotációs rendszer, egy-két régit kinyírni és úgy is hagyni, akkor lenne jövője is a sorozatnak, nem fáradna be.

geo - 2009. 02. 19. 12:28

Ha realista lett volna, akkor az indiai keresztapa úgy meg licseltette volna Hirot, hogy öröm lett volna nézni. Nem ám elfut miután pofán vágta. XD

dekó - 2009. 02. 19. 13:04

Peter eddig még egy évadban sem hasznlta a képességeti, és ahogy elnézem már nem is fogja. Remélem legközelebb amikor hirtelen képességet vált, már kiesik a repülőből. Komolyan ha belegondolok, hogy az első évadban még a Sylar vs Peter összecsapást vártuk… hát nagyon elszomorító… ez sem lesz meg. Claire is minden évadban tök ugyanazt csinálja. És tényleg mindig összeszed valami faszit magának. Bízom benne hogy ez most jó alávág, attól talán megnyugszik végre.

Hunnenkoenig - 2009. 02. 19. 15:26

Na kommenteket nem olvastam meg, de gyorsan elmondom a velemenyem. Tudom nem erdekel senkit :-)

En azt hiszem abbahagyom es majd valamikor egyszerre ledaralom… talan. Ahogy a Prison Breaket ott tudtam hagyni, ezt is ott fogom tudni.

Ennek az egesznek mar semmi ertelme. Valahogy az sem tud igazan erdekelni, hogy juj most ki lehet az a rebel. Szarok bele ki ö es mit akar.

Az egesz Clairebear cucc mar legalabb a masodik szezon ota rohadt unalmas es mostmar tenyleg nem birom.

Ez a rajzoljunk egy kepet, hogy adjunk a szereplöknek valami ertelmetlen elfoglaltsagot stilus is nagyon unalmas.

Ah…nem is eröltetem magam. Ez a sorozat olyan szinten leert a lejtö aljara, hogy innen szerintem mar semmi sem hozza vissza.

Epp most neztem bele a Sin City-be (sose tudtam teljesen megnezni, olyan modon nem erdekel), de abban legalabb kepregenyesre van veve a kepi megjelenites. Ott konkretan felismertem a beallitasokat. Ha kimerevitettek volna a kepeket, lehetett volna belöle tenyleg kepregenyt csinalni. Nem kellett volna utanarajzolni.

Ebben a heroesban meg ez sincs, es miota a narracio is eltünt, meg pszeudo intellektualis hatasa sincs.

Szoval reszemröl kuka.

Sajnos syler nalam nem eleg ahhoz, hogy ezt tovabb vegigszenvedjem, pedig most tenyleg mar csak ö viszi a hatan a sorit.

Sparkie - 2009. 02. 20. 04:48

hát ez valoban rem unalmas volt…

kivancsi vagyok kepesek-e a keszitok lejjebb vinni a szinvonalat?

tracy borzaszto uncsi, claire vmi eszmeletlen bargyu es egyszeru mint a tök TOVABBRA is.

kepesek voltak meg az altalam kedvelt hirobol is egy baromira sematikus karaktert kihozni.

visszaterve clairre: mi a f***omnak eroltetik clair-csaladjanak dramajat?! kurva irritalo, es dogunalom. nemtom az alkotok h terveztek h a nezok majd nemtomhány epizodon keresztul megertik h 42 perc folyamatos szenvedes megy, vmi uberjo cliffhanger vagy valasz erdekeben.

es pont ezaz. nincsenek mar kb kerdesek. megvan a szevezet, nathan iranyitja, peterek menekulnek, sylar meg az apjat keresi aki majd mnodd biztos vmi erdekeset aminek koszonhetoen majd fut vissza petrelli mamahoz, cirka 3 reszen keresztul.

ez rohejes. sylar sidekickje amugy sztem jo otlet, igazi kepregenyes huzas,de ez meg igy is keves.

elozorészben kinyirtak daphne-t is, mikozben az alapgarda televan kiirando szereplokkel. igy kb egy majom is tudna forgatokonyvet irni.

persze nézem tovabb,kb kotelessegbolm nagy szuperhos fan vagyok, de itt mar a hösok is csak borotvakéssel fightolnak.

amugy meg rebel tuti wireless lesz, huha, ehhez igazan kell a 2 resz.

Izzie - 2009. 02. 20. 09:18

Reméljük Bryan Fuller visszahozza a sorozatot.

Kesneme - 2009. 02. 20. 10:43

Egyre jobb a szökevények fejezet. :)
Én nagyon várom a folytatást, igy eddig csak jó dolgokat mondhatnék. Nekem bejön ez az uj nézőpont, szökevények. Realista lett a sztory és ez jó. Syler meg eszméletlen, Peter meg szerintem miután viszakapja azeredeti képességét majd akkor lesz igazán gizda. Ahogy Hiro is. :) Yattaaaa! :)

Navy - 2009. 02. 22. 23:37

Életemben először, nem tudtam végignézni egyben az epizódot. Egyszerűen szar, nem halad előre. Egy helyben áll az egész. A három új részből lehetett volna talán 1 jó részt kihozni. Nem tudom, hogy ezt szándékosan lassították-e le ennyire, vagy nem tudnak mit kezdeni a történettel, de ez marha kevés. Claire-t ideje hanyagolni, Hiro-nak vissza a képességét, és adjanak már neki valami komolyabb karaktert, mint pl. a jövőbeli Hiro volt még a 2. évadban. Peter szintén, ahhoz képest, hogy elvileg főszereplő, nagy szar a szerep, amit ráosztanak. Belőle is jobb lenne a jövőbeli, sebhelyes, bőrkabátos, darkos változat. :) Ez a Luke-szál is értelmetlen, felesleges újra bizonygatni, hogy Sylar érző lény. A többiekről nem is beszélek, mert érdemtelen amit csinálnak. Ennél már csak feljebb lehet, de szvsz a Heroes elérte mélypontját… Ja, és a többiekkel ellentétben, nekem Sylar sem tetszik, ő sem a régi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz