login |

Take Care of Heroes (3×17)

2009. 02. 24. 17:13 - Írta: human

85 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék,

Hát gyerekek, ez csak nem akar javulni. Tudom, nemsokára jön az ibolyaillat, de ezt az évadot már ős sem tudja kihúzni a szarból? Vágjunk a spoilerekbe, ne szépítsük.

A hét legbutább hőse: Nathan

Filóztam, hogy Mohinder legyen, de ő majd csak akkor, ha átáll a rossz oldalra (megint). Nathan viszont felfedte repülési képességét a kopasz előtt, még ha nem is lett most kimondva, már mindent gyanít a csávó.

Vágjunk a negatívumokba? Már megint az öreglány kavar baszki. Miért nem tudják már kiírni a picsába Petrelli mamucit? HRG még elfér a sorozatba, bírjuk az idiótasággal teli profizmusát, de a nyanya most már távozhatna is.

A másik, ami nagyon nem feküdt, az a ködösítés. De tényleg, olyan nehéz lenne írni valami rendes indokot arra, hogy miért kapják el a hősöket? Mindenkit begyűjtünk, aztán “várjuk a csodát”, vagy “majd csak lesz valahogy” meg hasonló válaszokat kapunk, és persze az ultimate “elvenni tőlük a képességet” bullshitet. Az a kérdésem lenne, szenátor úr, hogy miért a jófiúkkal kell kezdeni a begyűjtést, akik addig sem jelentenek nagy veszélyt a társadalomra, amíg szabadon mászkálnak, és miért kell az összes hős a képességelvevő program elindításához, miért nem elég 1-2, aztán indulhatnak a kisérletek? És akkor mgé erőltetik is ezeket a rákérdezős jeleneteket, legalább 3* elmondja ebben a részbe is a butaságát Nathan. Értjük, hogy a nézők kérdéseit próbálják a szereplők szájába adni, de minek, ha nem tudnak rájuk válszolni?

És még Sylar sem volt, hiába Noah meg Parkman csapat volt előtérben, a buta kormány és erkölcsi dilemmák kinyírták a részt, számomra simán 3/10 volt ez most, abból +1 pont azért, mert Claire nem keménykedett a maga 160 centijével.

85 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2009. 02. 24. 17:46

Én már bele se kezdtem a Vol.4.-be és hétről hétre meggyőztök, hogy jól döntöttem. :(

Deino - 2009. 02. 24. 18:01

Én is nézem, hétről-hétre, de kezd nagyon unalmas lenni már. Nem megy a Heroes szekere, totál re-boot kéne, gyak. csak Sylart meg HRG-t meghagyni. Mondjuk mennyivel királyabb lett volna, ha a menekülős hülyeség helyett miután Sylar megszerválta Klermaci gyógyulós képességét, szépen egyesével kiírtana mindenkit? A hősök próbálnának összefogni ellene, mint az első évadban, de nem sikerülne, Sylar gyak megállíthatatlanul, a végén még Klermacit is kicsinálná, végleg, és utána HRG nyomhatja a következő fejezetben a bosszúját Sylar után, miközben újjáéleszti a Companyt, vagy BÁRMI más, de dobják ki a béna szereplőket. Teljes reboot kell ide, nem ilyen reboot light, amit most csináltak. Persze az NBC egy ilyet nem merne meglépni, pedig lassan vagy ez, vagy a kasza…

eSboy - 2009. 02. 24. 18:11

“+1 pont azért, mert Claire nem keménykedett a maga 160 centijéve” xDDD Ezzel nagyon egyetértek, most kivételesen gyengus volt a rész, pedig nekem általában még akkor is tetszik ha itt Junkie-n lehúzzátok a béka segge alá. Sylar nekem is nagyon hiányzott, és azért azt is sajnálom h Peter egy ilyen lame képességet kapott ahelyett hogy visszakapta volna a régit. Egyelőre azért számomra tűrhető még ez a Volume 4… de az milyen volt h a végére berakják azt a k*va Fehér Házas képet… hát ezek mást nem tudnak kitalálni csak azt hogy felrobban egy egész város?! Nha az a jelenet nagyon felidegesített, aztán Nathan… simán mehet neki a heti leghüjébb karakter, de remélem h kopasz csávó rájön s őt is szépen leláncolja, húúú azt imádnám :D Nha mindent egybevetve nekem is ez a rész 4/10(lett volna jobb is ha Sylar-t legalább 1 kicsit mutatják)

mtrx - 2009. 02. 24. 18:12

Amikor a rész elején jártam, jujj de jó, visszanézős epizód lesz, majd elmondanak mindent (legalábbis ezt-azt). A végére az lett, hogy szedjük elő a régi hülyeségeket és topogjunk egy helyben.
De legalább Parkman szépeket fest.

Silas - 2009. 02. 24. 18:13

télleg nem volt nagy durranás, egy pár jó jelenet volt benne és ennyi. AJAJAJJJ
És amit még nagyon nem szerettem az uccsó jelenet, mi a f**zért kell annyira erőltetni ezt a robbanásos világ/város-végét.
Ja igen most annyi változott hogy Washington robban majd fel a hősök szerencsétlenkedései miatt. áááá nevetséges ez a rész télleg nem ér többet egy 3/10-nél

Csabeee - 2009. 02. 24. 18:23

Az első évad elején nem gondoltam volna, hogy nálam cancel lesz a sorozat… aztán a vol 4-be bele sem kezdtem…nem is fogok. Szomorú.

Silas - 2009. 02. 24. 18:24

ja meg hát azt is bírom ahogy Matt simogatja a száraz ecsettel a festményt! XD Ezen a sorin lassan már tényleg csak röhögni lehet :D

baxtiadam - 2009. 02. 24. 18:31

én a fejezet 2. része után canceleztem, és ahogy olvasom, jól tettem.

human, felmerült egy kérdésem Hozzád:

ki fogja akkor írni a Heroes heti posztjait, ha esetleg Te is cancelezed a hősöket? vagy inkább illendőségből végignézed?

forge - 2009. 02. 24. 18:33
seven - 2009. 02. 24. 18:38

a nézettség is durva. 7 millió alatt a heroes! lehet, hogy 4 évadnál nem is lesz több?

Silas - 2009. 02. 24. 18:41

Hát ha így folytatja, én abban se vagyok biztos hogy negyedik évad lesz-e. Mindegy nézős marad, legalább röhögök rajta egy jót, hogy ilyen értetlenek ezek az NBC-nél.

John_Abruzzi - 2009. 02. 24. 18:44

Én csak azt az egyet nem értem, hogy miért van az, hogy néhány rész erejéig úgy tűnik elindul az egész valamerre, aztán megint visszajutunk 0-ra. Megakadályozzák, h New York felrobbanjon + “legyőzik” Sylart aztán jön az, h begyűjtik a herokat, azt is megakadályozzák, jön a fulltáp Petrelli papa amolyan Sylar helyetti főgonosznak, őt is gigászi csatában gyűrik le. Aztán visszatérünk a herok begyűjtésére, majd ha már voltunk olyan hülyék, h kiírtuk a jövőbelátót akkor odaadjuk azt a képességet minden 2. heronak, és már is ott vagyunk, h New York helyett Washington robban (mert Parkman dinamitot erösít magára??? XD). Sylar tulajdonképpen semmit nem csinál egy ideje. Az is fura, hogy ha olyan képességek vannak mint pl a fekete lyuk, h elnyel mindent akkor miért nem a hősök harcára van kihegyezve a dolog. Ez a politikai kombinálás+ egy csapatnyi katona az összes hős ellen elég vicces. Bár lehet, h az első évadban azért kellett, megmenteni a cheerleadert, h Sylar full táp legyen és csatlakozzon Nathanékhez és bedaráljon mindenkit akinek képessége van? Aztán tarkón szúrja magát, h fuck off evolution, ezzel elpusztítva az emberi faj jövőjét. És az emberek inkább úgy érnek el magasabb szintű evolúciót, h intelligens gépeket fejlesztenek ki akik átveszik a hatalmat és lebombázzák a nagyvárosokat begyűjtik az embereket. És megint egy rossz jövőhöz érünk ekkor a lázadók egy csoportja visszaküld a múltba egy John Nakamura nevű embert, h ölje meg a cheerleadert mielőtt Sylar megszerzi azt a képességet. A Skynet meg visszaküld egy terminátort akinek meg kell védenie. És a történet soha nem ér véget. Sry a hosszú és rossz viccért.

_JgR - 2009. 02. 24. 18:47

jajj mar megint ez a varos felrobbanos festmeny a padlon ami veletlenul tokre hasonlit Isaac Mendez regi lakhelyehez.. Petrelli mama idegesito de legalabb nem “gonosz”. Azt varom hogy vegre Nathan is belassa hogy ez az egesz egy f*szsag, es elkezdodhetne megint egy olyan evad ahol ujabb hosok is megjelennek (persze rosszak is) es vmi normalisabb cselekmeny.

Silas - 2009. 02. 24. 18:47

rossz vicc?? na ne végigröhögtem az elolvasását XD

carlos - 2009. 02. 24. 18:48

Rohadt idegesito,h ennyit birnak kihozni ebbol.
Komolyan,inkabb legyen cancel.

DaiMOn - 2009. 02. 24. 18:59

Szerintem itt egy jó megoldás van, kirúgni az egész szereplőgárdát, max. 1-2. meghagyni… Mondjuk Sylar elutazik a Bahamákra, ahol megismerkedik az ottani felhozatallal. Akkor legalább megint lenne sztori, mert ezekkel már nem tudnak mit csinálni.

A Skins-ben szerintem működik, itt is meg lehetne próbálni… Ennél rosszabb már nem lehet…

muforlife - 2009. 02. 24. 19:16

_JgR : szerintem az a régi lakhelye, nem csak hasonlít

Risi92 - 2009. 02. 24. 19:18

sejtettem hogy ez arész valami hasonló lesz. nem is vártam mert nem szeretem HRG-t sem Parkmant és Mohindert. :) De am nem volt olyan tragédia csak egyszerűen unalmas. amugy meg szerintem a hét legszerencsétlenebbe inkább Mohinder ;D

karret - 2009. 02. 24. 19:46

+1 Mohinderre, de csak mert szeerncsére nem volt benne a kis zsebrambó Claire

Araan - 2009. 02. 24. 19:49

Én nagyon, tényleg nagyon szeretem ezt a sorozatot, de ez a rész tényleg elég vacak volt. A végén történt egy-két dolog, de egyébként semmi különös, unalmas, sematikus szálak. Ez az isőben oda-vissza ugrálás nagy divat mostanában a sorozatokban. Engem meg kifejezetten idegesít. Pedig jól indult az idei kezdés…
Ennél sokkal több lehetőség van ebben a sorozatban. Még reménykedem, hogy rátalálnak egy-kettőre. Sylar nekem is hiányzott!

karret - 2009. 02. 24. 19:51

John_Abruzzi: köszönet a találó jellmzésért, ám ellent kell mondjak neked. Úgy látom az írók már nem olyan kreatívak az iménti történeted :(:(

UI.: Ha tényleg így megírnák a terminátoros részt, lehet ütné ezt is meg a TSCC-t is együttvéve

Daphne - 2009. 02. 24. 19:54

hát ez csak egyre rosszabb, pedig az 1. évadban kedvenc sorozatom volt, és a 2.-kal sem volt annyira bajom.. na de ez förtelem, 2 pici jelenet tetszett benne, mind2 amikor Peter gránátozott és elrepült, mert fú de jól megoldotta, de egyébként unalmas volt és áá, valamit találjanak kii.
Mindegy én azért nézem, de már semmit sem várok… 2/10? (1Peter+ 1nem volt Claire és újdonsült pasija)

nozo - 2009. 02. 24. 20:04

szerintem a legbutább parkmen volt!
-mit akart 1pisztollyal 5vagy 6 katona ellen? miért nem használta a képességét? (úgy mint faterja bezárja őket “a szobába”-meg sem kellett volna ölnie a katonákat, se noah-t)
én azt mondom hagyják, hadd robbanjon fel az a rohadt város! :D

Desmond Wallace - 2009. 02. 24. 20:09

Na jó, ezt a részt most kihagyom, megy a sorozat parkolópályára.

Josh - 2009. 02. 24. 20:09

Tényleg nem volt valami jó, dee szerintem jobb volt, mint a múlt heti és az azelőtti. Legalább valamennyire megmagyarázták HRG hülyeségeit.

John_Abruzzi - 2009. 02. 24. 20:16

OFF

Ez a TSCC+Heroes összeolvasztás tényleg lehet nem is lenne hülyeség, ha egy csatornáé lenne a két sorozat. Mert 2 sorozat árából már lehet jobb effekteket csinálni, akik eddig nem pártoltak el a 2 említett soritól azok maradnának a fusionre is sőt még az ötlet lehet, hogy új nézőket hozna akkor pedig már egész korrekt lenne a nézettség. Meg ha két írógárda között versenyhelyzet alakulna ki, valszeg nem menne a minőség rovására. Hogy kedvenc politikusomtól idézzek: Gyerünk, csinálják meg. XD

ON

c.33 - 2009. 02. 24. 20:35

borzalom volt ez a rész, igaz, hogy nem volt benne 160 centis claire a rendezettfogú haverjával a szekrényben, de helyette a 160 kilós matt szaladgált összevissza meg idegbajt kapott remegő tokával, csak így tudta elvinni a hét legidegesítőbb hőse címet az ebben az évadban még veretlen clairemacitól:D

blade78 - 2009. 02. 24. 20:41

Tök vicces hogy amit irok nem jelenik meg -.-‘

Bhaal - 2009. 02. 24. 20:57

Baszki lassan ennél is ott tartok hogy már csak megszokásból nézem mint a Smallville-t. Bár abban még néha benne van hogy egy igen faja résszel lepnek meg de a Heroesnál már az se biztos:D

mANdY - 2009. 02. 24. 21:18

DaiMOn: én úgy tudom, h eredetileg azt a felállást akarták követni, csak évadonkénti váltással. éppencsak probléma akadt, ez pedig a nézők ragaszkodása volt bizonyos karakterekhez.

én klerbert csak azzal a feltétellel viselem el, ha cuki geek csávót mutogatják nekünk sokáig. ha ilyen pasasok dolgoznának a képregényüzletekben, akkor ott tölteném a fél életemet. (és ha még hardcore geekek is lennének…)

geo - 2009. 02. 24. 21:45

Leálltam a heti nézéssel, már ezt se láttam, majd a finálé után megnézem egyben. :/

faszos - 2009. 02. 24. 22:05

nem értek egyet veled humen, szerintem nagyon feszes rész volt, sztori is mérföldeket haladt előre, claireel mi van amugy, meghalt már, vagy miért nem szerepelt ebben a részben?

Cirmoscica - 2009. 02. 24. 22:08

Azért én benyomtam egy “Vá!”-t az uccsó képkockánál. De tényleg elég lapos meg logikátlan az egész. Azért még nézem, hogy mi sül ki ebből.

purity - 2009. 02. 24. 22:24

hát én nagyon taplónak érzem magam – áruljátok már el, ki a tavaszi tököm az a hrg?

Biohazard - 2009. 02. 24. 22:28

Most olyat mondok,ami meg nem volt: ez a resz egeszen bejott!! Mar peresze heroes-mercevel.. Nathan vegtelen egyugyusege mar ki sem veri a biztositekot :)
Kb ilyen korongvilag feelingem van neha…
-El kell fognunk az osszes ‘host’!
-Miert?
-Mert veszelyesek!
-Es miert veszelyesek?
-Mert el akarjuk fogni oket! :D
Egy viccnek elmegy,csak ne akarnak ezt 10percekent ezt legyomoszolni az ember torken :o
Igen meglepo modon vegre Peter _hasznalta_ a kepesseget es kreativan!! Majdnem hanyattestem, hogy mi tortent vele?! Persze semmi sincs ingyen.igy cserebe Mohi loveti magat le..es Parkamn keptelen eljatszani a legutobbi mokat,hogy egymasnak ugrasztja az ellenfeleket. Pedig mekkora moka lett volna,hogy ket-harom Stormtrooper-el (vagy ez nam az a film?) eldobat par granatot :)
Nem szerepelt Clair-zsebrambo es Niki-butaszokeliba es maris egesz nezheto a resz! :)

winnie - 2009. 02. 24. 22:42

“hát én nagyon taplónak érzem magam – áruljátok már el, ki a tavaszi tököm az a hrg?”

noah bennett.

purity - 2009. 02. 24. 22:45

Winnie – köszönöm szépen. Ki nem találtam volna.:( Azt még mindig nem tudom, hogy miért hrg…

SquareWire - 2009. 02. 24. 22:54

Megnéztem az első 7 percet, nem volt még soha ilyen, de parkolópályára raktam ezt a részt. Cseszettül unalmas.

UndokBeka - 2009. 02. 24. 23:07

Én a harmadik évad közepénél abbahagytam, ahogy olvasom hétről hétre a dolgokat, nem bántam meg. +45 perc szabad az életemben. :)

Hor1 - 2009. 02. 24. 23:09

A régi szemcsije miatt (Horned-Rimmed glasses, vagy ilyesmi)

Hor1 - 2009. 02. 24. 23:11

Csak Horn Rimmed. bocsi a dupláért

szala - 2009. 02. 24. 23:23

Nem olvastam el még egy kommentet sem, most láttam a részt és azonnal ki kell írnom magamból…

Soha, egyetlen sorozatban sem kerestem a logikátlanságot, de ez a rész már olyan szinten untatott h akarva akaratlanul észrevettem néhányat
– Noah-t leszigetelőszallagozzák
– 10 másodperc alatt kábult állapotban megszökik, majd el is bújik, de akkor már nincs semmi baja
– Mattra kb 8an fognak fegyvert a lakásban, de nem lő senki sem mert Noah fejéhez tart egymagában egy fegyvert
– Peter a képességcserélős képességével (jól megfogalmaztam XD) elrepíti Parkment, amikor néhány része tisztázták h ha Peter hozzáér valakihez lecseréli a régi képességét, szal nagyon nem tudott volna elrepülni vele.
– Atombomba. Megint. Kell…

Emberek, a jóindulatomnak köszönhetően 3/10…
Ugye a következő résztől tér vissza Fuller?

purity - 2009. 02. 24. 23:23

Azannya… Azt se tudtam eddig, hogy szemüveges :)) Amúgy köszönöm szépen a választ!:)

szala - 2009. 02. 24. 23:34

Jah amit kihagytam:
– Daphne életben hagyása (végülis ez pozitívum is lehetne, de ezzel azt támasztják alá h Matt volt olyan gyökér h azt hitte h Daphne meghal egy váll lövéstől)
És végezetül: Remélem felrobban az az atombomba és elpusztul az összes “hős” Sylar-en kívül (mert ugye ő minden évadban “meghal”)

Teofil - 2009. 02. 24. 23:34

“Ugye a következő résztől tér vissza Fuller?”

Nem. A 19-20 részeket forgatták már, mikor visszatért.

Én valószínű fordítva működök , mert nekem tetszett. Majd kiderül mi lesz.

Bryan Fuller visszatérésétől szerintem nem kell azonnali változásokat várni, mint elmondta ő is, nem ő a főnök, ugyanúgy Tim Kring. Mielőtt félreértenétek, én bízom benne, és a vol. 4 szerintem még mindig jobb, mint a vol3. Akinek nem tetszik, szerintem nem attól fogja szeretni, hogy Fuller ott volt-e, avagy sem.

GeRRy - 2009. 02. 24. 23:47

hét idézetének azér jó volt Peter: “Hi”

karaj - 2009. 02. 24. 23:56

Örülök, hogy már nem nézem :)

Vicces amúgy, hogy semmi spoiler nem volt a postban így.

szoszilany - 2009. 02. 24. 23:56

Kettő dolog tetszett a mai részben, pedig nem vagyok olyan kritikus, mint a nagy többség itt:)
– ahogy Noah-t alulról megvilágították és szarv-szerű lett az árnyék a szemüvegétől
– és hogy Claire nem volt benne (bár idegesített az is,hogy emlegetik,irritál hogy mindenki őt akarja megvédeni)
Becsületből nézni fogom a kaszáig (azért igyekszem nem átállni a jajdeszar-de-nézem-hétről-hétre-csapatba:)), de amikor vége lett, az volt az első gondolatom,h “navégre”

NLZ - 2009. 02. 24. 23:58

Mohinder műbalhéja volt azért a legszánalmasabb sztem. De Clare keménykedésének hiánya tényleg sokat javított az összképen. :D

fuzaco - 2009. 02. 24. 23:59

Lehet, hogy velem van a baj, de nekem tetszett. (jobban, mint az előzőek) És igen, megint ismétlik önmagukat, nem nagyon tudnak újat mutatni, de kikapcsolódásnak szvsz tökéletes (és másért szerintem kár is nézni sorozatokat).

Peter meg nem ért hozzá Parkmanhez, csak a ruhájához. Az előző (vagy azelőtti) részben is hozzáért Tracyhez (vagy valaki máshoz) a ruháján keresztül, és nem vette át a képességét. (erre kimondottan emlékszem)

Angelus - 2009. 02. 25. 00:50

Hát nemtom,mi bajotok van,én végig izgultam az egészet…

Jans - 2009. 02. 25. 00:59

Most hagytam abba a nézést a rész közben, mert: Peter akkor most mégis milyen képességgel rendelkezik??? Nem az volt, hogy megszerzi fizikai kontakttal, és egyszerre csak egy van? (Mint az extramenes – ;) oscar kitekintés – Rogue)
Bocsi, ha kitárgyaltátok, most átfutottam a korábbi postokat és kommenteket és nekem így jött le.
DE: Akkor hogy a francba bírt repülni a garázsokhoz???
Lehet, hogy nem emlékszem, hogy volt-e erre konkrét utalás, elég lehasznált vagyok, de nem jön vissza.
Köszi a magyarázatot!

samedi - 2009. 02. 25. 02:02

fú, kész, elég, ezt nem lehet… én tényleg, kitartottam, amíg lehetett, meg minden… de ez.. fu.. minden remény meghalt :D
Komolyan… x-aktákba nem volt ennyi hókuszpókusz.
Mohinder karjai fémrúdhoz kötözve… miközben nyüglődik egy támlás FA SZÉKEN!!! ááááá
Noah orrából vér folyik, nehogy rájöjjön Matt, hogy igazából ő is arra hajt, hogy főgenya padlózzon.
Matt, mint lefülelt napközis… hisz tényleg, szegény olyan tehetettlen… Mit is csinálhatna egy ember, aki bele tud bújni mások agyába, olyanokkal szemben, akiken sisak van…
Ennyire fantáziátlanok nem tudom hogy lehetnek…
A szürke rucis, dagi batmanes sorozatban nem volt ennyire gypés senki… komolyan…

Oldern - 2009. 02. 25. 08:50

Urak, nem értem hogy mi nem érthető Peter képességén.

Megfogta Matt-et a ruhájánál fogva, és ennyi. Nem a kezét fogta meg, vagy bármelyik más testrészét, nem ért kapcsolatba a bőrével. Ennyi.

De ha két millió levelet fogtok küldeni a készítőknek, akkor alkalmazzák majd szerintem szívesen a Vadóc-trükköt, hogy kesztyűt hord majd mindig. Yaay.

mungojerrie - 2009. 02. 25. 10:57

Ez a rész bizonyos szempontból az évad legjobb része volt. Nem volt benne túl sok szereplő. :) Az egyetlen akit hiányoltam, az Sylar, de a többiek abszolút kiírhatóak szerintem a sorozatból. Max. 1-2 új arcot kellene hozni vérfrissítés céljából. Daphnenak örülök, hogy él, nekem az egyik kedvencem karakterem lett. Ami a negatívumokat illeti: Ugyanaz minden részben. Logikátlanság, a hősök egyre ostobábbak. És most megint nagy boom? WTF? Én unom, hogy mindig ettől kell megmenteni a világot. Ha ennyire nincs semmi új ötletük, akkor fejezzék már be.

PancakeSpeedy - 2009. 02. 25. 12:10

Hát cöh-cöh.
Elég lapos volt. És a végén az a ‘washington d.c. fog felrobbanni’ festmény…
Komolyan ez nagyon Holtsáv-os volt.

Plusz, vagy éppen mínusz – Matt miért nem alkalmazott elmetrükköt? Mint mikor a Knox-al elhitette, hogy tényleg őt vágja hasba.
A swat-osokkal is simán megtehette volna, hogy azt hiszik a szoba üres, azt haladnak tovább.

Peter meg úgy szerzi a képességét, mint Rogue az x-men -ben. Közvetlen érintéssel.
De ezek után már az lenne hab a tortán, ha a kormány a begyűjtésükre kifejlesztene egy nagy robot -ot. (lsd: a Sentinel az x-men -ből) xD

rusty - 2009. 02. 25. 15:16

eddig minden részt láttam.
nagy rajongója voltam a sorozatnak.
manaoság már csak megszokásból ülök le megnézni az éppen aktuális részt.
ez azért szomorú…
tényleg jó volt…

Racoon - 2009. 02. 25. 17:12

Megkéne alakítani a kínból nézők klubját.
lehetne egy szavazás hogy miért nézed a Hősöket:
a.) mert mazo vagy és szereted ha fáj
b.) tényleg elhiszed hogy egyszer csak jó lesz végre
c.) Sylar miatt
d.) szereted és tetszik(ettől még lehet hogy mazo vagy, csak nem tudod)
e.) mert összetett és logikus

Ki mire szavaz?
én a+c vagyok

teleo - 2009. 02. 25. 17:22

gyerekek, ez nagyon szar….
szánalmas amit csinálnak itt az írók…
akinek ez bejön ássa el magát vagy nézze meg az 1. évadot, és viszonyítson…
bmeg….

..
.

a_n_d_r_e_w - 2009. 02. 25. 18:38

b és c

ab_aevo - 2009. 02. 25. 19:06

nekem tetszik. ennyi.

Araan - 2009. 02. 25. 20:17

:) ez jó. nekem is b+c.
a lepényhal meg elsőre, a remény meg utoljára…

f.fredericks - 2009. 02. 25. 21:25

Ahhoz képest, hogy anno kedd reggel leszedtem, és miután hazaértem melóból első dolgom az volt, hogy megnéztem, eljutottam arra a szintre, hogy szerda este előkaparom, hogy megnézzem mit talált ki e hétre nekünk Tim apó. Köszi Mr. Kring:S.
Az mostani rész viszont jobb volt mint az előző. Claire tényleg nem hiányzott. Mohinder még mindig idegesítő. Ha szuper ereje van akkor miért nem pattintotta el a vasrudat? HRG még mindig forma. Egy valamit várok még ebben az évadban, hogy Sylar összefusson Dankó Pistával, és alaposan elhúzza a nótáját. Ja a szavazáshoz én a és b.

gebriell - 2009. 02. 25. 21:38

nekem csak az a nagy kérdésem, hogy minek nézzük még mindig?nyilván kitartunk, de minek?:)unalom?

karret - 2009. 02. 25. 22:48

b+(c|f)

f.) szeretném látni ahogy Sylar !elveszi! mindenki képességét, aztán leszámol a készítőkkel, amiért meggyalázták a season 1-et

Mayan - 2009. 02. 25. 23:56

b) de egyre kevésbé hiszem.

És mintha az írók is éreznék, hogy nem az igazi:
– Glad to see you got your old job back.
– How else would I randomly bump into old acquaintances?

Jamesch - 2009. 02. 26. 00:27

Mayan ez az idézet fasza:)
Én is b) de tényleg fogy a remény

Ez a rész hát wtf modon faszság volt.
Én csak azt nem értem – és ezt még ahogy látom senki nem hozta fel érvként a gagyiság mellett – hogy miafaszt küzdöttek HRGvel? Mi okosat tudtak meg? És mi nézök mi ujat tudtunk meg? Azt a kurva lényegtelen dolgot hogy Nathan becsöngetett Benettékhez és megkérte szépen hogy segitsen?! Naés
A lényeg hogy együtt dolgoznak hogy elkapják a hösöket, Peterék meg azon pörögtek, hogy vajon hogy történt. Nekem nem tünt ojan nagy rejtéjnek az egész. Tudták hogy Nathan van mögötte, HRG meg miért ne lenne.
Hu kiderült ki a fömufti, so what – és kb ennyit is kezdtek az informácioval, többet nem is tudnának.

Az tényleg vicc, amit felhoznak hogy be kell gyüjteni a hösöket mert különben kitudja mi lesz, kb ojan mintha azt mondanák, mert sajt. De sztem emiatt nem Nathan a buta csak az irok. Én inkább Peternek osztanám a hét balfasza dijat.

Sparkie - 2009. 02. 26. 01:07

a resz elejen meg azt hittem h egesz jo lesz de aztan…

eloszor is: ezek kozott csak a japan hiro olvasott kepregenyt kolyokkoraban es azert keptelenek normalisan hasznalni a kepessegeiket?!

peldaul: mohinder van olyan eros h siman a kommandosok koze kurjon egy kocsit ne pedig nekik rontson majd mint a veszett punci menekuljon. esetleg parkman is elovehette volna azt a trukkot amit cirka 2 resszel ezelott hasznalt es egymast lovette le a kommandosokkal. v legalabb vmi buheral az agyukkal basszus.neha ugy erzem h eleg hosnek lenni itt ha tucc a viz alatt lelegezni:)

egyedul peter lett volna pozitivum ha nem tököl annyit a kopasz palival.

a többi meg…felrobban washington..lol…petrelli mama ujra kepben…lol…festegetes mendez lakasan…omg…parkam verexik ahelyett h belekukkantana mohinder fejebe…omg…az egesz hösvadászat pedig nathan terve h elfogjak a hosok m veszelyesek es majd atnevelik oket pedig egy hatalmas OMGWTF?!

Biohazard - 2009. 02. 26. 01:52

Racoon: draga jo uram! Sziveskedem felhivni becses figyelmet azon korabbi kifakadasomra,amikor azon elmelkedtem,hogy mar csak a kemenyvonalas mazoistak jarnak ide es nezik a sorosatot :)
Erre javitott ki valaki,hogy igazam van,de nem csak en,hanem mindenki mazoista a jelenlevok kozul :)
Szoval a te klubbodat en mar reg megalakitottam es fo-kinszenvedo poziciomat nem adnam fel a vilagert sem! :)
A valaszaim: nyilvan ‘a’…most tesztelgetem,hogy vajon ha kozben beontest kapok, javit-e a filmnezes elmenyen? Az evad vegere elarulom a beontes hatasait :D
“c” valamilyen skizoid hang meg mindig azt mondatja,hogy talan egyszer elkaplnak 1-1 reszt amit erdemes lesz megnezni. Addig meg marad a beontes :)
Maradok tisztelettel: Legfobb Horoes-mazoizmus felelos, igazsagugyi szakerto :)

slukk - 2009. 02. 26. 07:46

hát ez egyre sz@rabb tényleg. 1/10

Loky - 2009. 02. 26. 09:42

Nem volt Sylar … totál bukta volt a rész…

Wickee - 2009. 02. 26. 09:50

@Racoon – 2009. 02. 25. 17:12

Jó ez a szavazás. :D Én az a, b és c vagyok. XD

sam006 - 2009. 02. 26. 10:36

Hát ez már nem az a Heroes!
Régen leszedtem és egyből megnéztem, most már ha van időm akkor is 2-3 nap rákészülés után nézem meg, mert “muszáj”.
De akkor is megnézem mert érdekel mit hoznak ki belőle, ááááhhhh!!!

Wanille - 2009. 02. 26. 11:14

Én ezt a részt nem láttam, az előzőnél azt mondtam h elég volt.
Ennyi volt a híróz. Pedig jól indult a sorozat, kíváncsi voltam mindig a következő részre, de ez a 2. évadban egyre inkább alábbhagyott, és végül elértem a teljes érdektelenség állapotába.

Csak én érzem úgy hogy az íróknak halvány lila fingjuk sincs arra hogy mit is akarnak kezdeni szerencsétlen karakterekkel?!

A 4400 sorozat sokkal jobban bejött a hőseivel elejétől kezdve, annak legalább volt 1 sztorija, nem úgy mint ennek a szemétnek.

Végül még annyit, hogy Klerrel kivan az orbitális f*szom!!! Az elejétől kezdve! De komolyan!
Összefoglalom amolyan Hörlisen(Lost) a sorozat lényegét:
Kler lázad az apja ellen meg utálja hogy milyen szemét, ez odáig fajul(mindig!) hogy valami baja lesz- esetleg meghal. Na ekkor a mi kis Klerünk arcán világfájdalommal szétsírja az agyát hogy milyen hülye p*csa volt(és az is!). Röviddel ezután rájön hogy tényleg neki akart jót a papa és örül mint majom a farkának, dúl a szeretet…vagy 2 percig. Aztán kezdődik minden az első sortól.
Nagyjából ennyi.

Ui: és még csak nem is sajnálom hogy abbahagytam, egyfajta öröm lesz rajtam úrrá a hiányától :D

Aljaska - 2009. 02. 26. 12:36

Hi! Én most néztem meg a 3. évad 17 részét 2-3 nap alatt. De szerintem a nagyon pocsék első fele után, ez a második része sokkal jobb az évadnak!

Ági - 2009. 02. 26. 13:26

Én tegnap bealudtam az első 10 percben, szóval elvileg ma nézem meg a részt teljesen… De nem vagyok egy bealvós, szóval kb. mindent elmondtam.

Álarcos Pál - 2009. 02. 26. 16:24

Vágási Ferit, Etust, Taki bá-t a 4. évadba!!!!!

a feri - 2009. 02. 26. 17:19

nagyon rossz rész volt 1/10 az eddigi legrosszabb

a heroes filing már távol jár ezektől a részektől

én 2 x szoktam megnézni a részeket, egyszer este félkomába aztán másnap délután popcornnal. na most 5 perc után kinyomtam másnap emrt anynira rossz volt.

hogy milyen volt ez a rész? unalmas, vontatott, semmitmondó, erőtlen, idétlen, tanácstalan, hasztalan.

Tyberius - 2009. 02. 26. 17:27

Ez akkora foss volt, hogy nem lehet lehúzni a budin… Most komolyan, ez az egész volume egy rakás szar… Nathant meg mi a lófaszért nem nyírja már ki valaki? Lehet Peter dühös lenne, de ki nem szarja le a nyomi ápoló fiút. Mohinder elkapása már megint…????? Petrelli mama már megint??? Az meg már tényleg sok, hogy negyedik része szajkózza Nathan a hülyeségeit, mindig ugyanazt, amikor már elsőre is fölösleges volt. Meg ez a Daphne él dolog, még a végén Veronica Mars is feltámad hamvaiból, mint főnix… Basszus nagyon kiábrándító lett ez a sorozat…

Healbacsi - 2009. 02. 27. 16:38

“Sylar tulajdonképpen semmit nem csinál egy ideje. Az is fura, hogy ha olyan képességek vannak mint pl a fekete lyuk, h elnyel mindent akkor miért nem a hősök harcára van kihegyezve a dolog.”

Tudtommal nincs ilyen kepessege, a csoka aki ezzel birt megolte sajat magat.

John_Abruzzi - 2009. 02. 27. 17:57

Lehet, h a tagolás rossz az nem Sylarre vonatkozott, hanem arra, h ha olyan nagyerejű képességek van mint pl ez, akkor elég nevetségesnek tűnik, hogy néhány zsoldos megpróbálja begyűjteni az összes képességgel rendelkező embert. Holott akár egy is elintézhetné mindet egyszerre. De most így belegondolva a képességek nem a világ minden táján jelentek meg egy időben? Mert akkor az is érdekes lehet, h az USA-n kívül élő herok mit reagálnak a dologra.

Scoefield - 2009. 02. 28. 01:10

Nálam ez a rész kiverte a biztosítékot, annyira szar volt, hogy be is aludtam a végére, most érett meg a döntés nálam a Heroes cancell.

DaveBrubeck - 2009. 02. 28. 19:03

ez egy vicc… mennyi atomot dobnak még be? kb. 24-el vetekszik annyiszor fenyeget a robbanás veszélye! és Peter mint veszélyes ember? a légynek sem árt amekkora szerencsétlen nyámnyila! Ennyit a heroesról, eddig kedden azzal kezdtem, mostanában szombat délután nézem meg mert már nincs semmi más hátra!

Sini - 2009. 02. 28. 22:07

Petrelli mama UNALMAS, de ami a legrosszabb: miért kell állandóan előrevetíteni a világvégét, ami mindig úgy következim be hogy az egyik hös felrobbantja New Yorkot/Washington, ami téppen… NE, NE, NE könyörgöm. Miért???

ruda - 2009. 03. 01. 22:18

Szerintem az évad végére Dél-Amerikai szappanopera lesz a hősökből :S:S

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz