login |

Pilot-mustra: Late Night with Jimmy Fallon – 1×01

2009. 03. 07. 13:49 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra, video,

Oké, előrebocsátom, hogy csak kocanézője vagyok az amerikai napi éjjeli talkshow-knak (és a kocázás alapján még mindig Craig Ferguson a király, Jimmy Kimmel, Jay Leno, Conan O’Brien, Carson Daly, David Letterman csak utána jön – telített a piac…), de azért kíváncsi voltam, hogy Jimmy Fallon, a színészember hogy mutatkozik be Conan régi időpontjában az NBC-n. (Azt ugye mindenki tudja, hogy Conan megkapta Jay Leno 23.35-ös időpontját, a Tonight Show-t, míg Leno végül maradt az NBC-nél és ősztől este 10-es napi talkshow-ja lesz.)

LATE NIGHT WITH JIMMY FALLON – 1×01 – 2.5/10

Sosem voltam nagy rajongója az egykori, röhögcsélő Saturday Night Live-sztárnak, de azért kíváncsi voltam, hogy mutatkozik be az új szerepkörben, gondoltam adok neki egy esélyt. Az első adásban Rober DeNiro és Justin TImberlake volt a vendég, nekik kellett volna nézettséget teremteni, mert Fallon-nak nem nagyon ment. Illetve ment, mert jó számokat hozott, de.

Nem tudom, hogy a Fallon-antifanatizmusom miatt-e, de nagyon gyengének tűnt az egész műsor. Oké, jobb pillanatok voltak, a kezdésnél Conan nyomott egy kis cameo-t, olykor DeNiro is vicces volt, Justin Timberlake meg szinte mindig jó arc (a The Phone előzetese meg ász volt), de Jimmy Fallon (vagy a kreatív stáb) tönkrevágta a hangulatot.

Már a monológ is gyengécske volt, a “Nyalj egy 10-esért”-játékkal már az első percekben elérték a mélypontot – nyilván jó dolog lehetett Rober DeNiro-nak a tárgyakat nyalogató nézők után színpadra lépni. Ő eleve nem nagy talkshow-s vendég, de mázli, hogy New York-ban él, így nem kellett sokat utazni a felvételre, hogy aztán jól bepromózza stúdióját, a Tribeca-t, s a cég filmfesztiválját. (Annyiban jár a plusz pont, hogy lehetett agyalni, hogy mennyire volt megrendezve az interjú, főleg a közepe.)

Az elején a kis poénkodás csak arra volt jó, hogy ne tudjam, hogy csak feszeng vagy szívesen jött a felvételre, de utána következett egy közös jelenet Fallon-nal, ami megmutatta, hogy nem csak kötelező hakniról van szó, más kérdés, hogy így látni DeNiro-t… Szóval nem tudom. A kezdést értékelhetetlennek tartom, főleg azért, mert Fallon-t osztályzom, meg az írt poénokat, viszont ő az olykor érthetetlen hebegésével-habogásával, csapongásával nem vett rá, hogy akár még egy adást megnézzek a talkshow-jából. Még akkor sem, ha később nyilván bele fog jönni.

Vagy talán már bele is jött? A tovább mögött csekkolhatjátok a nyitómonológot, a linkeken pedig megnézhetitek a már említett főcím előtti Conan O’Brien cameo-t, valamint a premier interjúit (Robert DeNiro, Justin Timberlake). Ezeken kívül itt van pár részlet a heti adásokból: Drew Barrymore, a tánc Cameron Diaz-zal, Jon Bon Jovi, Donald Trump, Billy Crudup, Tina Fey)

7 hozzászólás Ne habozz!

madcows - 2009. 03. 07. 14:14

miert pont Jimmy Fallon?!?!?! most komolyan, annyi tehetsegesebb ember van nala, viccesebb meg megtobb, meg egy Dane Cook Late Night-ot is inkabb megneznek, ha mar mindenkepp vkinek showt akartak adni, akkor mondjuk lehetett volna az Jeff Dunham mondjuk, mert a tagnak a beszelokeje is kurva jo, Fallon kinos… The Roots-ert viszont + pont

winnie - 2009. 03. 07. 14:24

nem hiszem, hogy dane cook-nak lenne ideje éveken át napi talkshow-t vezetni:)

amúgy egyetértek.

Effie - 2009. 03. 07. 15:08

Az elso resz tenyleg eleg gyengus volt, de pl a 2. adason nagyon nagyot dobott Tina Fey, es a het elorehaladtaval Jimmy is egyre jobb lett sztem..
Persze aki alapbol nem szereti Jimmy stilusat annak nehez megszeretni..
De ha mas miatt nem is, a Roots miatt nezos..

al - 2009. 03. 07. 16:57

Szerintem Conan a király, nekem az ő humora jön be leginkább. Fallon fényévekkel jobb most, mint Conan volt a kezdetekkor. A Late Night with Conan O’Brian első 1-2 éve legendásan szar volt, még ők maguk is sokkat vicceltek ezzel. Szóval még lehet ebből valami jó is.

al - 2009. 03. 07. 16:58

*O’Brien

payskin - 2009. 03. 07. 18:29

A harmadik — Cameron Diaz, Billy Crudup — már-már nézhető volt, az első kettő (de különösen az első) tragikusan szar volt. De Conan is így kezdte, úgyhogy még bármi is lehet belőle… :)

bikkbakk - 2009. 03. 08. 02:27

Az első részben a Slowjam the news zseniális volt. De én is azt szeretném, hogy bukjon be, a világ legjobb koncertzenekara meg menjen vissza turnézni:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz