login |

Heroes (3×19)

2009. 03. 10. 16:59 - Írta: human

49 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék,

Ez az a rész volt, amikor az a rendező parancsolgatott aki azt az operatőrt szereti aki mindenkit alulról vesz, mert az nem olyan megszokott. Ott hibázott a csávó, hogy mostanra az alulról vevés legalább olyan megszokott, mint egy sima szemből, és még a szereplőknek sem áll jól. Innentől spoilerek.

Sajnálom, de a hét legbutább hőse cím ismét Nathané. Szóval az egész eddigi fejezet arról szólt, hogy vadásszák a speckó képességűeket, erre most Nathan hirtelen rádöbben(hetne, mert lehet nem fog) mekkora baromságot csinált, amikor felhívta a komrány figyelmét rájuk, hiszen most ő is üldözött lesz. Vagy nem lesz, mert egyelőre csak HRG meg a kopasz látta, Rebel szépen kikapcsolta a lövések előtt a kamerát (hirtelen elaludt a piros fény). De előtte is buta volt Nathan vazz, bement a Tracyhez, mögötte a kamera, erre suttog. Na az aztán megakadályozza, hogy halljanak mindent ha esetleg nézik (itt is rengeteget mutogatták a kamerát).

Ami tetszett, ahogy Sylar megkínozta a megtalált faterját, miután rádöbbent, hogy a sima ölés az inkább jócselekedet lenne. Oké, közben dumáltak is, meg ráébredt, hogy tényleg a kihívás hiányzik esetleg neki, viszont közben szépen megmutatta a faternak, hogy létezik az öngyógyítás képessége, elhúzta a mézesmadzagot, aztán paff, otthagyta. Oké, nem egy Sleuth kaliberű játszma volt, mert az nem illik ebbe a dumb sorozatba, de a Claire féle tinibizbasznál sokkal jobb volt.

Hát igen, ha már szóbahoztam Clairet, akkor WTF? Nem a jó fajta wtf, az biztos. Minek erőltették ezt a szálat a mostani részben is? Ó, de érzelmes jelenet a képregényboltban, aztán annyi. 10-15 perc a semire. Amúgy azért versenyzett a legbutább címért, mert megmentette a srácot, aztán elment abba a boltba dolgozni. Ez így kurvára nem gyanús ám! Ebbe volt nyilván anyagi indok is, ne kelljen új díszletet építeniük, de viccesen szar volt. Mint ahogy az ovi is, amikor Nathan összekapott a kopasszal mindenki szeme előtt, mert ugye kormányügynökségeknél ez így megy, meg hangosan játszaná a videót is a csávó… grr.

A rész végi húzás meg akár jó is lehetett volna, ha nem idegesítene a csírlíder. A múlt hetinél azért szórakoztatóbb volt, legyen 4/10. Várom már ennek a kormányügynökségnek a végét… mert hogy valami nagyot kell majd dobniuk a vége felé.

49 hozzászólás Ne habozz!

eSboy - 2009. 03. 10. 17:07

Claire Ber tényleg eléggé idegesítő, de őt még vhogy eltűröm, viszont Nathan lassan akár meg is dögölhetne… Olyan kib*szott szinten irritál hogy az már nem igaz… m1 ez van. Sylar-es szál az tényleg nagyon jó volt s amugy egy nézhető rész volt szerintem :)

DaiMOn - 2009. 03. 10. 17:23

A jótól még messze van, de legalább már nézhető..Most kicsit várom a jövő hetet, ami az elmúlt részek után nem volt így…Talán lassan sikerül felkelni a padlóról..meglátjuk…

eb90 - 2009. 03. 10. 17:25

Amikor az elején nem robbantották fel Parkment már tudtam, hogy sok jóra ne számítsak a résztől.
Rebel-nek az Eagle Eye-os megnyílvánulásai nem tudom hova tenni. Mindenesetre kíváncsi avgyok ki az.
Hiro és Ando nem tudom mit kaptak amikor meglátták a kis Parkment..
Claire érzelmi jelenete nem kelett volna a boltban.
Továbbá nem szeretem amikor az elején ki vannak írva a szereplők, az OK, de ha nem szerepel ne írja ki..
A végére nagyot kéne durrannia, mert ezt a sorozatot is már csak megszokásból nézem. Ellentétben a LOST WTF-jeivel..

Lobster - 2009. 03. 10. 17:30

Nos még mindig nem jó, de hosszú ideje ez volt az első rész amit nem végigszenvedtem. Nézhető volt ne, és nem csak a megszokás miatt pocsékoltam el 40 percet az életemből.
Amúgy Fuller mikortól száll be a sorozatba? Már várom, hogy helyretegyen mindent :)

seven - 2009. 03. 10. 17:34

jövőheti epizódot ő írja. mondjuk világmegváltást várni EGY embertől eléggé érdekes.

Cevys - 2009. 03. 10. 17:39

De jövőhéten nem lesz új Heroes rész, szal pontosítva: a két hét múlva levő részt írja ő.
Egyébként tetszett a rész, az előzőekhez képest, bár a Claire szálat tényleg nem kellett volna erőltetni, inkább arra lettem volna kíváncsi, mi van Peter-el.

winnie - 2009. 03. 10. 17:42

OFF

znono: ne offolj, ne írd le ugyanazt máshova is, főleg, ha már kaptál választ és az ilyen trollozással csak azt éred el, hogy magasról tegyünk arra, amit írsz. (ha magánjellegű problémád van, hogy miért nem írunk neked személyreszabott posztokat, ha meg akarod határozni, hogy melyikünk mit nézzen, hogy mi legyen szerintünk jó, akkor ne topikba flame-elj, hanem írj levelet.)

OFF (ahogy a kommentablakban is írjuk, az OFF törlődik, a flame meg főleg.)

evone - 2009. 03. 10. 18:08

hat, most csak syler miatt leszedem a multheti reszt is meg eztis. de szamomra ennek a sorozatnak vege. remelem nem lesz 4ik evad.

ab_aevo - 2009. 03. 10. 18:09

No, hát nekem ez is tetszett még jobban az előzőeknél. Valahogy nekem nem tünnek fel az ilyen logikátan dolgok, lehet az én hibám (régebben igenis feltünt, sőt nevettem is rajta), most abszolút élvezetes volt minden szál, claire engem is idegesit, meg hiro sem hiányzott. amikor megláttam a nyulat a kopasz lakásán felcsillant a szemem :d és az utolsó jelenet is vagány volt :)

fuzaco - 2009. 03. 10. 18:32

Ha jól tévedek, ennél a résznél már Bryan Fuller is részt vett a munkálatokban, igaz?

seven - 2009. 03. 10. 18:36

valóban, jól tévedsz.

Mat - 2009. 03. 10. 18:49

Azt nem ertem miert kell ennyire lehuzni a sorozatot azzal hogy ennyire buta.

Ezt mindenki tudja, nem is ezert szeretjuk, de ebben az a plane, hogy az elozo fejetbeli reszek kritikajaban mindig beleirtatok, hogy buta meg minden de nem kell arra odafigyelni es kesz.

Nem szabad logikusan gondolkozni, ez arra jo hogy kikapcsold az agyad es szorakozz. (legalabb azon hogy mennyire logikatlan, de ezen nem kell kiborulni)

Risi92 - 2009. 03. 10. 19:06

ez a rész… unalmas volt!!! gyarkolatilag egy fél perc izgalom volt benne és kész… nocomment. Viszont plusz pont mert benne volt Tracy és már nagyon várom a kövi részt mert aki látta az előzetest az tudhatja hogy itt bizony Tracynek még lesz szerepe :D és remélem kiderül hogy ki az a Rebel…

kuci06 - 2009. 03. 10. 19:08

szerintem Rebel az afrikai wókmenes csóka :D

blabla - 2009. 03. 10. 19:48

Az afrikai walkmanes csóka sztem már halott, kb olyan lehet, mint Gaiusnak Six a Battlestar Galacticában. Mindkettőre várom a magyarázatot, hogy hogyan lehetséges.
Valahogy ez a rész már jobb lett. Végignéztem úgy, hogy nem unatkoztam. Van remény?
Sylar pedig egyre nagyobb isten. Nagyon tetszett az, hogy végre az eszét is használja, és nem csak a body countot növeli. Az utolsó, nyulas jelenete pedig nagyon tetszett, jöhet a folytatás.

faszos - 2009. 03. 10. 19:58

rendkívül feszes rész volt, bár nem annyira mint az előző, claire meg igazán meghalhatna, csak lehúzza ezt a majdnem tökéletes sorozatot

Lew Ashby - 2009. 03. 10. 20:10

Elképzelhető hogy ez csak kósza remény vagy elhamarkodott optimizmus de egy javuló tendenciát várok a sorozattól. ha emlékeim nem csalnak akkor ebbe a részbe már volt Fullernek is beleszólása. ennek szól az optimizmus… (remélem jó pár karaktert kinyír :D)

abc - 2009. 03. 10. 20:24

Majdnem az egész rész egy nulla vol, mint már azt megszoktuk.

És most Claire mackó igaziapuci nyakába borul, hogy megmentette? Vagy megint hisztizni fog és csak rontja a film szinvonalát? OLYAN UNCSI!

Viszont Sylarben nem csalódtam.

Idézzem egyik tanárom: “Pörgessük, pörgessük!”

Slukk - 2009. 03. 10. 20:42

ez már jobb rész volt. 6/10
Rebel szerintem meg a micah gyerek lehet.

cat007 - 2009. 03. 10. 20:59

neeeeeeeeeeee!!!!!!
Akor most tényleg 2 hét mulva lessz a következő rész????????????

Silas - 2009. 03. 10. 21:24

Huhh, egyre nézhetőbb! A Sylar-es, papás rész király volt. Claire ide nem hiányzott volna, de mindegy. A többi rész meg lazán nézhető volt. Ami miatt a kövi részt meg fogom nézni: Danko-Sylar.
6/10

GeRRy - 2009. 03. 10. 22:06

sztem Barbara lesz a Rebel így hozzák be :D csak egy ócska tipp volt

fuzaco - 2009. 03. 10. 22:09

Én Nathan helyébe lazán megvártam volna, míg a földtől 1cm-re vagyok, és csak akkor áltam volna meg, elővettem volna egy doboz ketchupot a zakómból, kiöntöttem volna, és Danko már nem is gyanakodik. :D

szala - 2009. 03. 10. 22:48

Nekem kifejezetten tetszett a rész :D 7/10!

Amin kacagtam az az h Sylar milyen brutális kegyetlenséggel ölte meg azt a nyulat :D

Sztem a hét legbutább hőse Parkmen mert ahelyett h kiolvasta volna h melyik drótot kell elvágni használhatta volna az agyát is h megkérdezze azt a rengeteg bombaszakértőt…

berc - 2009. 03. 10. 23:32

jajj ez az alulról kamerázás már tényleg irritált. Amúgy én meg pont most aludtam el néha ezen a részen, de a vége tetszett, lökött Hiroék visszajönnek, meg végre talán érződik, hogy kissé változni fognak a dolgok (főleg hogy a kopasz meglátta Nathant ahogy csunyáskodik) Syler meg még mindig a legjobb, de Doyle-t is bírtam (bár hogy mért él, még mindig nem tudták megmagyarázni), kár hogy a Barbie rontotta a jeleneteit

Angelus - 2009. 03. 10. 23:59

Bazz,és most nem lesz egy hétig?…
Mikor így zárják le???
Istenem,de megörültem,mikor megláttam a nyulat Dankonál :D
Mekkora lesz! :D
Egyre izgalmasabb a dolog,már minden szálon,és most jön Fuller is ;)
Várós a kövi rész,nagyon :)

Gabe - 2009. 03. 11. 08:26

EZ szánalmas. Sylar szál használhatatlan, a többit nézni egyszerűen időpocsékolás.
Az első szezonnal összevetve az ítéletem:
azonnali kasza!

winnie - 2009. 03. 11. 10:26

“de persze az csak egy buta scifi ugye,és arról nem irunk….”

jaj, ne már. előttem a duzzogó arc. ha valami nem tetszik –> mail. de nem ilyen duzzogósan kéne.

dettó, ha témajavaslatod van, akkor magánba írd, ha valamit hiányolsz a blogról, akkor vendégbloggerként mindig írhatsz róla, de egyébként hadd döntsük el mi, hogy miről írunk.

az ilyen flame-eknek semmi értelme, mert nekünk szólnak – tessék levelet írni (írtam is fent). ezek mindig törlődnek, utána meg jön a panasz, hogy miért lett törölve – de persze dettó nem mailben, hanem kommentben.

napi 5-8 poszt van. ami nem érdekel, azt nem kell elolvasni, ott marad még napi 4-7.

de egyébként meg nem értem, ha unalmas a bsg, akkor miért nézed? ha nézed, akkor miért érdekel human véleménye (ha leírja, hogy mekkora rész volt mennyivel tartanánk előrébb? visszakommenteled, hogy tényleg nagy volt. a kibeszélőben mindent meg lehet beszélni, de azon duzzogni, hogy valami sorozat kap külön posztot (ha már minden eddigi rész kapott, mert sokkal többeket érdekel, mint a bsg), egy másik meg nem…

legközelebb kapni fog a bsg. vagy nem. lehet, hogy a finálé fog kapni. (már látom az időt, hogy minden poszthoz minden law and order/ghost whisperer/nip/tuck/closer/numb3rs-rajongó beírja, hogy ahhoz miért nincs, ehhez a sz*rhoz miért van.

és ők be is írhatnák, mert ezek a sorozatok kvázi sosem kaptak posztot, a bsg meg bőven.

szóval…, sajnálnám, ha így lesüllyednének a kommentek. szerintem nem nehéz kitalálni, hogy napi 8-10 óra munka, napi 4-6 óra alvás, napi 3-4 óra blogolás mellett (nekem ez 3-4 óra, humannek meg van vagy 6 blogja) mennyi ideje van az embernek sorozatot nézni. amire van időnk, azt megnézzük, ha megnézzük, sokszor írunk róla, elhiheted.

winnie - 2009. 03. 11. 10:39

remélem vége az OFF-nak, ha valakinek gondja van, emailben mindent el lehet rendezni, de kár kommentben flame-elni.

en garde, ismét a heroes-é a szó.

Totti az Isten - 2009. 03. 11. 10:41

Sylar apja mit csinált a nyúllal?

Biohazard - 2009. 03. 11. 13:23

Preparalt oket…a futyules meg valami benitos dolog lesz. Ki mondta azt legutobb,hogy a csaladon belul nem oroklodhet ugyanazon kepesseg? :)
Most akkor vagy Nathan a Rebell, vagy Petrelli mama..ha elobbi lenne,dobnek egy hatast :)
Nem kicsit lenne skoziod szegeny.
Egyebkent egesz nezheto resz volt. Mar-mar szorakoztatott. Sylar vs fater jelenet viszont eleg gyengere sikerult. Beszelgettek a nagy semmirol, meg a kihivasrol…aztan nem derult ki,hogymiert is adta el anno a papa,miert olte meg anyut es a papa papajanak is voltak-e dolgai? Kvazi, a ‘ki vagyok en’ kerdeskorbol semmire nem kaptunk valaszt…dehat Heroes,igazan megszokhattam volna mar :)

blondie - 2009. 03. 11. 15:20

Sylarpapánál én is valami nagy titkot vártam, de talán pont így volt ez jó. Mármint hogy valami olyasmi dolog, hogy Sylar is kívűlről várta nyughatatlanságának magyarázatát/feloldását – erre rá kellett jönnie, hogy ezt csak saját maga tudja elintézni.
Barbie uncsi.
Parkman mindig is egy lúzer volt (kivéve egy pár részt a 3. elején, akkor felcsillant a remény) de az én szememben mindig is fánkzabáló marad.
Rebel mögött szerintem ott van egy eddig már megismert nagykutya, vagy valaki új, de ami biztos, hogy Micah vele van. Ennek meg örülök, mert az ő karakterét még nem járatták le. Csak azt a tévéből tanulós picsát ne hozzák vissza.
Félek, hogy Peterrel megint az lesz, ami a 2. végén: most hogy Nathanből kisangyal lett, meg Bennet is azon dolgozik majd (gondolom) hogy megmentse őket, Peter megint nem hisz majd nekik, gyökér partizánakciókat csinál, vissza kell szerezni majd a bizalmát blablabla. Uncsi. Ahogy Hiro is. Bár nem: ő idegesítő, de rohadtul. Az lenne jó, ha kinyírnák és Andora szállna a képessége valahogy.
Egyébként hetek óta ez volt az első rész, amikor párszor már eléggé izgultam, hogy “jajne, mostmilesz”. Ez jó jel, én is optimista vagyok. Ja, és tőlem külön plusz pont a narrátorszövegnek a végén (Mohinder, ugye?) – kicsit mint az első részekben. 7/10

Risi92 - 2009. 03. 11. 16:08

tényleg, mivan ha Barbara a Rebel? Mondjuk kizárt, de egy ötletnek nem rossz, aki látta a kövi rész előzetesét, az tudhatja, hogy azt mondják Tracynek, hogy ha elmondja ki Rebel akkor elmehet… deee szerintem is Micah az

Slukk - 2009. 03. 11. 18:06

Az öreg sylar befelé fütyül :DD

speedle - 2009. 03. 11. 18:31

egyre jobban megerősödik bennem az az érzés, h jó dolog volt abbahagyni a vol3 végén. majd talán az évad befejeztével darálva, de hetente már tuti nem. további kitartást mindenkinek….

Silas - 2009. 03. 11. 18:57

Kitartás meglesz, eldöntöttem hogy most már végignézem bármi történjen. :D Meg azért is végignézem mert már kezd érdekelni a téma.

PancakeSpeedy - 2009. 03. 11. 19:09

Sztem Sylarpapa majd gondol egyet, azt még jól elkapja a csírlídört kaliforniába…

Aljaska - 2009. 03. 11. 20:48

Attól félek Syler átáll a Danko-féle oldalra és kiegyezik vele az nagyon nem tetszene. Szerintetek mi lesz?

béla - 2009. 03. 11. 21:07

szerintem is át fog állni és az lesz kb, hogy dankoék levadásszák a hősöket, sylar meg elveszi a képességüket. és ott hagynám abba a sorozatot, ha ez lenne.

wouhn - 2009. 03. 11. 23:17

Nekem az ütne nagyot ha mondjuk Petrelli papa lenne a Rebel Micah-val karöltve.

Cirmoscica - 2009. 03. 11. 23:37

Sztem Nathan a Rebel.
Cuki volt az a nyúl.
Valahogy nem halok bele, hogy egy hét kimarad ebből a soriból.

Araan - 2009. 03. 11. 23:59

:) én most pozitívan csalódtam. Gondoltam, csak belenézek egy kicsit, de nem bírtam abbahagyni. Végre! Ha nem is az eddigi legjobb rész, de megint elkapott a feeling, h várom a következő részt.
Mekkora volt már, ahogy Sylar apja tükröt tartott a fia elé…skalpolás, képességéhség, stb Azért jó poén lett volna, ha hagyja az öregnek, h lemásolja a képességeit, és utána ő lett volna az évad új főgonosza a lenyúlt extrákkal :D

znono - 2009. 03. 12. 10:32

Biztos, hogy Sylar és Danko összefog. De könyörgöm nyírjanak már ki valami főszereplőt!!!! Persze végleg. Annyira szánalmas, hogy az írók senkit sem mernek kitenni a sorozatból……

ForgerON - 2009. 03. 12. 10:34

Azért ez e rész jobb volt, mint az az eddig látott új részek bármelyike. Persze, ahogy az írásben meg lett említve voltak baromi idegesítő és silány részek, viszont a vége szerintem egész jól kiéleződött. Volt egy kis régi hereos-os szellő a képkockák között, ami kellemesen hatott.
Úgy látszik Nathan Peter sorsára jut a szerepeket illetően, vhogy nagyon lesiklottak a vágányról.
Még annyit jegyeznék meg, hogy volt nem kis hiányérzet a kihagyott szereplók kapcsán. Persze nem lehet mindent belesűríteni egy részbe, nem is azt mondom, csak annyit, hogy lett volna mást -a silánynak tartott részek helyére – előtérbe helyezni.

Deeroy - 2009. 03. 12. 18:41

csak szerintem a wifi csaj a Rebel? :)

Fuller - 2009. 03. 13. 16:04

Nem tudom Claire-t minek rakják bele, ha nincs semmi lényege a történetének. Esküszöm még Peter is jobban érdekel mint “Barbie”…. :/

bb215 - 2009. 03. 14. 12:37

hii all! Hát ez a rész jó volt sztemm de egyetlen dolog bökte csak a csőrömet az pedig Peterlimama ahogya szürcsölte a kagylót az valami áááá oylan idegesítő :D volt azt kéne kinyírni máá :D

SlyZero - 2009. 03. 16. 01:05

Hmm, vajon ki lehet Rebel? Nem is tudom melyik néger kisfiúnak volt számítógépirányítási képessége…

Lincy - 2009. 03. 27. 17:47

Egyet értek Slyzeroval. Egyértelmű, hogy Micah a Rebel. Az a kérdés ki a felnőtt mellette?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz