login |

Heroes – 3×20, drágám

2009. 03. 24. 17:05 - Írta: human

70 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék,

Képes egy ember, a sorozat írói közé visszatérő Bryan Fuller megmenteni a Heroest? Lehetséges ez? Meglátjuk a fináléra mit kalapálnak majd össze, de egyelőre egy olyan rész született a Heroes mostani fejezetében, hogy nem éreztem kínzásnak, sőt, tetszett. Jaj, leírtam, most mi lesz? Az eljövő spoilereken kívül.

yourloved

A legdicséretesebb húzás szerintem az volt, hogy Hiro meg Ando végre jó karakter volt megint pár percre. Lehet ők Fuller szüleményei voltak az elején teljesen, és csak ő tud velük kezdeni valamit rendesen? Szerencsére a teleportálást nem adták vissza Hironak, de valami képeség azért járt neki most már. Ando meg kisütötte az energiát, szóval ő is fejlődött. De komolyan, amikor megjelent a talicskával Hiro, hogy elvigye Andot akkor nevettem, meg néhol a párbeszédükön is (diper, kölökyatta). Teljesen szuper.

Ezúton meg általános anyázás mindenki felé, aki a normál posztoknál spoilerezett, mert ő előre olvasott és izé. Sajnos Micah feltűnésében nulla meglepetés volt, simán lehetett volna a wireless csaj is. Tracy meg természetesen nem nyúlt ki, pislogott picit. Abba a jelenetbe öltek zsét, meg úgy a részbe most kicsit többet az átlagnál, ennyi kéne legyen a minimum költségvetés helyette, két normálisabb képességhasználat. A Parkman @ Párizs részre látványosan elfogyott a pénz, a repülés baromi nehezen megy a speciális effektek csapatnak.

Amúgy tényleg azt éreztem picit, hogy igyekeznek a szálakat elvarrni rendesen, ezáltal kisebb ugrások voltak a részben (Suresh a bázison wtf volt), csak hogy haladjunk. És haladtunk, ó végre haladtunk. Le lett zárva a meglőtt villámcsaj szál, Parkman a bekattanás szélén, Tracy szabadlábon, kiderült kicsoda rebel, az öreg bige menekül (azt hittem Nathan jön érte).

Ja és igen, nem volt Hayden egy percre sem, erre rögtön nézhető a rész? Azért ebben is van valami. Ezt már más sorozatnál is észrevettem, hogy amikor elfogynak az ötletek akkor előkerül a szappanopera, oda midnig tudnak menekülni az írók, de vannak sorozatok amiknél ezt nem szabadna.

A tény: pár hőst ki kell nyírniuk végre. Nathant, Haydent például. Meg a kis kopasszal is le kell számolni mire lepereg a finálé.

Teljesen pozitívan álltam fel a rész végén, bár még nem tért vissza a “hol a fenében van a jövő hét” érzés, de az elmúlt hetek kíznázáshoz képest ez jó rész volt. Kíváncsi vagyok, hogy nektek mennyire tetszett.

70 hozzászólás Ne habozz!

pdani1 - 2009. 03. 24. 17:10

nekem teljesen felüdülés volt komolyan.meg is lepődtem.úgy ültem le h na heroes szenvedek egy picit,erre meg teljesen jó hangulatú rész volt.szegény matt…de végre hironak lett megint képessége és tényleg jobb lett a a rész klerber nélkül.csak ne essen vissza a színvonal.
pacsi

fuzaco - 2009. 03. 24. 17:17

Még a 21-es epizódot is Fuller írta, szóval remélem a jövő heti rész is lesz ilyen jó. :)

eSboy - 2009. 03. 24. 17:18

“bár még tért vissza a “hol a fenében van a jövő hét” érzés, de az elmúlt hetek kíznázáshoz képest ez jó rész volt.” Ne vedd sértésnek h beleszólok de szerintem ide úgy gondoltad h nem tért még vissza :)

Hát szerintem is ez a rész az eddigiekhez képest nagyon jó volt, mondjuk már a múlt héten is egy jobbacska részt lehetett látni de ez kimondottan tetszett nekem.
“Yatta!” Végre szegény Hiro is kapott vmit, mondjuk én örültem volna ha teleportálás is visszajön. A talicskáson énis vigyorogtam egy nagyot :D Az egyetlen hátulütője az egésznek hogyha megint most elkezdenek össze-vissza ugrálni az időben akkor olyan lesz megint a hangulat, mint évad elején.
Szerencsére én nem futottam spoilerekbe, ugyhogy Micah megjelenése váratlanul ért, mivel én végig a wireless csajszira gondoltam :) A kis Micah-ból elég nagy kölyök lett mostmár, nekem nagyon bejön…
Arra kíváncsi lennék azért, hogy vajon ki hagyta kopasz faszinak a lakásán az ajándékot… Sylar???
Nha majdcsak kiderül.
Az a probléma h Cheerleader-t nem lehet kinyiffantani így nemtom h lehetne kiszedni a sorozatból, de nagyon nekem sem hiányozna.
Mindet összevetve nekem simán volt egy olyan 7/10.

zdawg - 2009. 03. 24. 17:32

szerintem is jó rész volt végre, hiro meg ando viccesek voltak nagyon, viszont kisparkman a legjobb arc :)
a spoilereket kerülöm nagyon, de az elején kiírták micah-t, úgyhogy odalett a meglepi…

Halmi - 2009. 03. 24. 17:36

Tény, hogy a mwgoldás jópár idióta, nyomorék karakter likvidálása lenne. Nem is lenne nehéz megoldani: kiskopasz bekattan és az emberei nem iylen paralizálóbaromságokkal lőnének rájuk, hanem mondjuk sörétessel :D

Vash - 2009. 03. 24. 17:38

Igaz, nem követem a sorit, csak a sorozatjunkien, de én úgy emlékszem, hogy a wireless csaj története az online képregényben (csúnya)véget ért már. Aztán lehet már nem is egyről beszélünk :) Ezesetben, bocsánat.

winnie - 2009. 03. 24. 17:41

“a spoilereket kerülöm nagyon, de az elején kiírták micah-t,”

az ilyet sosem értem, hogy miért lövik el. valszeg ki kell írniuk, de volt, hogy a végén írnak ki egy nagy “and”-et,

winnie - 2009. 03. 24. 17:42

“Ne vedd sértésnek h beleszólok de szerintem ide úgy gondoltad h nem tért még vissza :)”

javítva.

winnie - 2009. 03. 24. 17:42

“Lehet ők Fuller szüleményei voltak az elején teljesen, és csak ő tud velük kezdeni valamit rendesen”

azt hiszem a jövő hirót épp ő írta először. meg az interjúban említette, hogy az első évados claire-t ő “csinálta”

Maniac84 - 2009. 03. 24. 17:52

Tényleg felüdülés volt a mostani rész, sokakkal ellentétben nekem az előző fejezettel nem voltak nagy problémáim leszámítva a végét, viszont ebben a fejezetben az első ígéretes részen kívűl nem nagyon sikerült a többit összehozniuk.
Human kijelentésével pedig maximálisan egyetértek:
“A tény: pár hőst ki kell nyírniuk végre. Nathant, Haydent például. Meg a kis kopasszal is le kell számolni mire lepereg a finálé.”
Klerber engem már a 2. évad közepe óta idegesít, ebben az évadban pedig Nathan is felkapszkodott hasonló “magasságokba”. Zeljko Ivanek pedig szerintem nem passzol ehhez a karakterhez, pedig bírom az ürgét még a Damagesből, meg vendégszereplőként is jót szokott alkotni (Mentalist, Shark, Numb3rs stb), de ez nem az ő sorija.

human - 2009. 03. 24. 17:53

első évadban senkit nem zavart claire :)

DaiMOn - 2009. 03. 24. 18:00

a talicska tényleg jó volt… :) az ütött nekem…
de amúgy tényleg tűrhetőbb rész volt végre…

Biohazard - 2009. 03. 24. 18:15

Heroes mercevel nezve egeszen nezheto volt ez a resz. 5.5/10
A ket karakter kiirasa viszont sztem szornyu volt. Most tenyleg..Tracy megfagyasztotta sajat magat?! Mi lesz legkozelebb? Nathan elnez repules kozben par fordulot es lezuhan? Hiro-nak sikerul az urbe teleportalni vagy a tenger melyere es azonnal meghal?
Vegen azt hittem,hogy Sylar szorakozik,de nem..hetekkel(?) ezelott meglott Nemesis-t kiszabaditjak,hogy vegul siman elverezzen.. Ez nem tortenet vezetes. Mar csak egy sohajtasra futja..

muforlife - 2009. 03. 24. 18:31

Jobb volt mint az eddigiek és tényleg észrevehető volt, hogy több pénzből csinálták. Azt, hogy Micah a rebel én is a szereplők kiírásánál láttam már, de amúgy is ő volt a legegyértelműbb. Tracy meg meghal szerintem, vagy ha nem az vicces lenne mivel darabokra tört.

Silas - 2009. 03. 24. 18:42

Ahh ez most nagyon jó volt. A Hiro-s részeket végigröhögtem, mekkora volt már amikor a plüssállatok közé bújtak be. XD
Végre nem volt Claire, de Sylar-es leszámolás sem volt, viszont volt ajándékozás Danko-nak.
Tracy az meg szerintem meghalt, mert egy arcdarab nem fog itt csámpázni a Heroes-ban. :D
Peter hülye feltűnésének nem örültem, lőtték vonla inkább le Angela-t, aztán annak is sanyi (-1 ember).
Ehelyett kiírtak két karaktert, és ez is pozitív.
öööö keresem a számot 7/10 – mondom én hogy egyre nézhetőbb

matt - 2009. 03. 24. 18:59

úgylátszik akkor, hogy ez most csak nekem nem tetszett.
de majd hátha a jövőhéten, mert finálé már egyre közeledik, és sylar is lesz megint.

seven - 2009. 03. 24. 19:05

nem csak neked nem tetszett. Sok fórumon olvasom a nagy csalódásokat. Hát nekem se tetszett. Igen, megnéztem, mert Fuller, de ez… oké, sokkal jobb volt mint a villains nagyrésze, de ez nem nagy dícséret.

ab_aevo - 2009. 03. 24. 19:32

nem akartam leírni de matt és seven hsz-a után lemerem. úgynézki, hogy amit human ír utána a kommentelők nagyrészének ugyanaz a véleménye :D
én az általános véleménnyel szemben állok, az előző részek jobban tetszettek mint ez, ez inkább időhúzás volt, hiroékat pedig már kegyetlenül unom.
piros pont, h claire nem volt benne.

fuzaco - 2009. 03. 24. 19:51

Na, akkor jöhet a 3. ikertesó, mert nem is olyan rég írtátok, hogy Ali Larter egyelőre nem lép ki a sorozatból. Éljen.

Daphne-t pedig sajnálom, de elég gáz volt, hogy először mindenki azt hiszi, hogy meghal, utána örülünk, hogy ja nem mégsem, aztán a vége ugyanaz lesz.

seven, neked meg biztos tetszett volna ez a rész, ha láttad volna a többi 4. fejezetest is, mert ez ahhoz képest maga volt a mennyország.

heroes - 2009. 03. 24. 19:55

Áruljátok már el, miért nem írhatja az egész hátralévő Heroes-t Fuller?

matt - 2009. 03. 24. 20:16

amúgy ja, az kifejezetten idegesítő, hogy mindig megölik ali lartert, hogy aztán megint egy új karaktert hozzanak be. bár remélem már csak az új volumében.

LanZelot - 2009. 03. 24. 20:48

@Bio: “Nemesis-t kiszabaditjak,hogy vegul siman elverezzen.. Ez nem tortenet vezetes. Mar csak egy sohajtasra futja..”
Nem elvérzett, hanem fertőzésekbe halt bele szerintem, egy nagy tátongó lyuk az emberen már csak képes ilyesmire, ha nem kap semmi antibiotikumot illetve hasonlókat.
Tracy-ben meg én nem vagyok teljesen biztos, hogy megölték… attól függ, ha egy Iceman-féle X-Men-esebb hőst csinálnak belőle, akkor simán túlélheti jégformában (iceman-t is darabolták már fel, 30 centis lyuk is tátongott benne), de majd kiderül. Az hogy Rebel = Micah tényleg nem volt olyan meglepetés, a wireless-nőt (asszem ő van most Castle-ben) képregényben tényleg kinyírták… legalábbis kétlem, hogy túlél egy irányítatlan belépést a légkörbe:D A részről úgy általában pedig annyit, hogy nekem kifejezetten tetszett, és végre igenis történtek dolgok. Külön móka volt a Puppeteer, már azt hittem majd jönnek következő évadban a rémhírek, hogy hány embert ölt meg, stb.

zdawg - 2009. 03. 24. 20:59

winnie: “az ilyet sosem értem, hogy miért lövik el. valszeg ki kell írniuk, de volt, hogy a végén írnak ki egy nagy “and”-et,”

én sem és iszonyat dühítő tud lenni, gyakorlatilag óvom magam a spoilerektől, elkezdem nézni és nem lehet nem észrevenni. pont a bsg-t néztem pár hete és ott ugye valaki el, majd vissza, de nem volt ott a stáblistában az elején, hanem a végén volt feltüntetve, ezzel elkerülendő, hogy a szerencsétlen barom néző a fejét verje a falba :) ez rendes is volt tőlük :)

franny - 2009. 03. 24. 21:45

csak nekem nem világos ki az a wireless lány?
egyébként sztem nagyon érezhető rajta Fuller,remélem most már marad a színvonal..Hero és Ando hatalmasak voltak..csak Sylart hiányoltam picit..

CsMisi - 2009. 03. 24. 21:48

A rendezessel volt egy pindurka bajom, azaz a zene tul hangos volt vegig a resz alatt. Azonkivul egy nagyon lightos megis kellemes resz, a Tracys jelenet nagyon bejott. Michat csak onnan sejtettem amikor meglattam a nevet a szereplok kozt.

sluk - 2009. 03. 24. 21:48

múlt heti jobb volt. ez 5/10
Talicskán felröhögtem.
Mi az a hayden?

Annatar - 2009. 03. 24. 22:08

Nahát. Egy rész Sylar nélkül, ami jó? :P Egész váratlan ebben a fejezetben.
Talicska brutál volt :D

eSboy - 2009. 03. 24. 22:08

Biohazard: “Most tenyleg..Tracy megfagyasztotta sajat magat?!”

Igen biza… mivel tiszta víz volt a csajszi akárcsak mindenki a parkolóban, így simán megfagyaszthatja magát, s amugyis miért nézel Heroes-t ha az ilyen apró dolgokon fennakadsz? (Az nem zavar esetleg h Clerber nem tud meghalni?)

szala - 2009. 03. 24. 22:22

Na végre! 8/10.
Jó arc ez a Bryan Fuller :D Neki kellene írnia az egész sorozatot. Sylart hiányoltam a részből, vele együtt lehetett volna akár 9/10-is :D Nathan nem hiányzott, Claire sem, Angelát ki kellene nyírni, Micah feltűnése jó volt. Peterben még bízom, az első évadban jó karakter volt, reméljük hamarosan megint az lesz. Mikor volt a párizsi jelenet és Matt repült rögtön az jött h “jaj ne már, nem igaz hogy már repülni is tud…” de szerencsére csak a képességét használta. A szökésük is tetszett, Tracy fagyasztása is… jó volt na :D A talicskás jeleneten én is röhögtem és ahogy írta már előttem vki Baby Matt Parkmen jó arc :D Remélem Hiro nem kapja vissza az időutazós képességét… Ami nem tetszett a részben hogy Daphne-t “visszahozták” meghalni. Nekem első évad feelingem lett és várós a jövőhét :D Go Heroes! Yata :D

Heroes - 2009. 03. 24. 22:22

Váóóóóóóóóóóó… De jó rész volt. 9/10

Heroes - 2009. 03. 24. 22:23

szala:

Angela miért probléma, szerintem nagyon jó karakter, midig megússza a balhékat?!

szala - 2009. 03. 24. 22:25

Nekem egyszerűen nem szimpatikus :D
Se a színésznő se a karakter :D

partyphoto - 2009. 03. 24. 22:25

8/10 – megérdemelten!

zomil - 2009. 03. 24. 22:28

nem azért, de Elle is megrázta magát :)

Márkosz - 2009. 03. 24. 22:34

Hiroék vitték a részt:) azok teljesen elmebetegek. Amikor Hiro talicskába vitte Andot, meg amikor bebújtak a plüss állatok mögé azon nagyon nevettem:D, de a többi nekem még mindig nagyon gyenge volt,tán még amikor Tracy ott megfagyaszotta a brigádot, de az se nagyon volt nagy cucc.

Márkosz - 2009. 03. 24. 22:36

Ja meg még, miben halt meg most Daphne, a fantázia világban vagy miben? mert sipolt a gép.

Ja végére amugy jól sikeredett a WTF, a szabadság szobor belsejében rejtőködnek az durva.

nerazurri - 2009. 03. 24. 23:29

“Mikor volt a párizsi jelenet és Matt repült rögtön az jött h “jaj ne már, nem igaz hogy már repülni is tud…” de szerencsére csak a képességét használta.”

Én ugyan ezt akartam írni, h ó nemár össze-vissza mászkálnak a képességek.. Már Matt is tud repülni? mi lesz még? mindenki mindent tud majd oszt kész? De hál istennek csak ijjesztgettek…

Ott volt a rész!

Ja és Human, a héten nem volt “A legbutább hős” cím :(

Risi92 - 2009. 03. 24. 23:30

végre!!!!!!!
na igen ezért a részért megérte kitartani. izgalmas, olykor vicces, és végre tényleg haladtak előre. Daphneet azért sajnálom :(
GO TRACY GO

Blaz$ej - 2009. 03. 24. 23:51

Ez a rész nekem többet ért mint az előző 15 összesen.
Így tovább, Welcome Back Bryan Fuller. :)

Teofil - 2009. 03. 24. 23:52

Nekem is tetszett a rész, de még mindig óvatos vagyok. Ez most tényleg jó volt, de várjuk ki a végét.

Matt repülése először WTF volt, aztán inkább bosszantott, Daphne kiírása kissé soap-operás lett, de nem volt rossz ötlet. Hiro-Ando-Baby Matt – a talicskavirtuózok nagyot ütöttek. :)

_Ra_ - 2009. 03. 24. 23:56

Szerintem igen jó rész volt.
Végre talán kaptunk egy normális epizódot. Ami kifejezetten tetszett: Ando+Hiro, Micah+Tracy jelenet. De a legjobban talán a Daphne+Matt jelenet tetszett. Szerintem nagyon szép volt. Azért meglepődtem amikor kiderült hogy nem valóság Párizs.
A fagyasztós jelenetre szerintem jó sok pénzt elcseszhettek, de annyira nem ütött. Az a kacsintás se hiányzott szerintem. Most ezek szerint meghalt a csaj? Valószínű, de nagyon remélem hogy nem hozzák elő most meg Barbara-t majd. Az gáz lenne.
Még pozitívum: se Nathan, se Claire.
Petrelli mama majdnem megszívta. De ki az a nő akivel beszélt?
Amúgy az elejét nem nagyon értem. Sylar most mi a francnak segített Danko-nak?

Token - 2009. 03. 24. 23:58

Márkosz – 2009. 03. 24. 22:36

Daphne aludt, mondhatni agyhalott volt. Matt belemászott a buksijába és elvitte Párizsbe, meg a holdra sétarepülésre. Mikor sípolt a gép, akkor gondolom Matt szólt a dokiknak, hogy kapcsolják le a gépről, de ugye ez a rész szempontjából nem fontos.

skylaner - 2009. 03. 25. 00:28

A talicskás részen jót röhögtem. Most jók voltak a Hiro’s jelenetek.
Nekem meglepetés volt Micah, a legkevésbé számítottam rá.
Parkman repülős képességét bekajáltam, mondtam is h “Naa nee” ,azt hittem valós, bár nem tudtam mire vélni h honnan lenne ilyen képessége.

Hunnenkoenig - 2009. 03. 25. 01:33

Hat en abbahagytam vagy 5 resszel ezelött, de ahogy most olvasom, hogy Daphne meghalt, ismet meg van a velemenyem az irokrol.

Ö volt talan az egyetlen jo uj karakter (en azt seme rtem attol a jugo suttyotol miert van oda mindenki…), erre pont öt irjak ki, mig Haydent benn hagyjak, meg azt a szöke ribancot, aki mar 5x meghalt, de mivel valaki tuti kefeli, ezert mindig visszajön…

Hat nekem kell vagy 10 darab 9/10-es resz, hogy ujra elkezdjem ezt a baromsagot.

self - 2009. 03. 25. 09:11

szerintem szánalmas volt ez a rész a cold daddy – nice mumy párossal az élen

az előző rész olyan kecsegtetően ért véget (Sylar a kopasznál) erre kaptuk ezt a romantikus csöpögős nullát

winnie - 2009. 03. 25. 09:23

“Ja és Human, a héten nem volt “A legbutább hős” cím :(”

fuller okos hősöket ír:)

yaze - 2009. 03. 25. 10:40

Heti kérdés ötlet: “Sorozatok amiket kínzásnak érzek, mégis nézem”

Marquee - 2009. 03. 25. 10:46

Azért Ando nem egészen volt a helyzet magaslatán, amikor először használta a “Songoku” trükköt! Ránézett Hirora, hogy “mekkora jó má’!”, közben meg özönlöttek a gonoszok! Kapott is egy maflást! :Đ Persze csak poén. Én is biztos meglepődnék! :)

znono - 2009. 03. 25. 12:54

A finálé a következő lesz:

Peter találkozik MiniParkmennel, aki ujra beindítja a képességét. Újra el kell majd kezdeni a gyüjtögetést és persze lesz ismét nemezise Sylarnak. Akire persze Peter nagyon mérges lesz, mert alkut kötött a kopaszékkal és gondolom Sylar meg is fog ölni valamilyen főbb karaktert pl Petrelli mamát. Vagy Nathant.

Royal04 - 2009. 03. 25. 13:53

Szerintem legfeljebb az előző részekhez viszonyítva volt ez jó, amúgy még mindig kevés. Mindenesetre remélem, hogy a szereplők gyilkolását nem hagyják itt abba, és hamarosan mindenki feldobja a talpát, akinek (már) nincs helye a sorozatban. :D

Crile Fisher - 2009. 03. 25. 13:54

No, ez most tényleg jó volt. Örülök, hogy Ando végre úgy használja a képességét, ahogyan az már Hiro jövőbe nézése óta elvárható lett volna, Hiro meg remélem csak az időmegállítást kapta vissza, úgy fasza lenne.

Speeder-csajt szerintem kifejezetten jól írták ki. Arany középút a szitává-lövős hülye és jelentéktelen halál meg a csodás felépülés között. Bár tényleg ő volt az egyik legjobb karakter.

Remélem, a következő részben Nathan és Peter hangsebességgel egymásnak repülnek, Suresht meg végre tarkón lövi valaki.

Micah badass. :)

Tesza - 2009. 03. 25. 14:52

Tényleg csak 2-t részt ír Fuller? :S

am szerintem jó rész volt , sőt az évadban a legjobb. 8/10 :D
bár a kacsintós jelenet nem kellett volna :S

Menta - 2009. 03. 25. 16:12

Hát tényleg nem kellet volna. De ha belegondolsz, hogy az egész sorozat egy képregényről szól akkor semmi baj :D

Ézsi - 2009. 03. 25. 17:32

de én nem is értem, mattnak mióta van gyereke? az első évadban nem pont azért hagyta el a feleségét mert hogy felcsinálta vki?:D

Egyszarvu - 2009. 03. 25. 17:50

Na igazából el is felejtettem, hogy Fuller visszatért a Heroeshoz, illetve, hogy ez már most érezhető lesz. Kicsit fura is volt az elején az a borotválkozós rész, hogy egy ilyen egyszerű jelenet tetszik nekem, aztán pörög tovább, egyszer csak látom kiírva, hogy Brian Fuller :P Lehet, hogy mert ezekután így néztem, nem tudom, de ebben az évadban először láttam olyanokat, amik kifejezetten tetszettek.. Pl a fagyasztós jelenet az nálam mindent vitt. És az is tetszett, hogy Hiro végre nem csak egy ügyefogyott valaki maradt, hanem a cseresznyevirágos csajszi után megint képes volt érzelmeket kimutatni.
A Peter mamamegmentését nem vágom, bár persze lehet, hogy kapot egy felkelős sms-t..
Micah eléggé várható volt, milyen mély lett a hangja :P, aztán még az elején ki is írták a nevét, mielőtt mutatták volna, na az már bizos volt.
Kivácsi leszek, hogy mi lesz ebből..

bb215 - 2009. 03. 25. 18:53

Hi ALL! Huh nekem ez a rész bejött :D de nagyon… Igazság szt én bosszankodtam hogy Hironak nincs képessége mostanság és mnidig elképzeltem hogy legalább az STOPTIME képességet vissza adják neki.. és voalá :D így is lett… hát ennek igazán örültem Talicskás rész hát az valami hatalmas volt mnit azt már sokan leírták :D… örültem hogy nincs teleportlálás és időben ugrálás (bár nem volt nekem bajom vele) de sztem túl erős képesség volt.. Ez így pont jó. Ando=Shongoku :) Tracy hát keztem megkedvelni jó jelenet volt de a kacsintás nem kellett volna :D, de mnidig is hadi lábon álltam Nikivel Jessicával meg társaival.. Matt és Fürgeláb aranyos volt kár érte de hát már megkellett valakinek halnia… nálam ez a rész 9/10 simán lekötött :D

Menta - 2009. 03. 25. 19:32

A hét legbutább hőse: Claire és Nathan mert sokat voltak az epiódban :D

Ők 2-en szoktak általában :)

f.fredericks - 2009. 03. 25. 20:24

Hát egy fokkal jobb volt, de nem ütött nagyot. Micah nevének kiírása engem is felbaszott az elején. Dankot meg nyírja már ki valaki (mondjuk nincs rá alkalmas ember, csak Sylar de ő meg lebratyizott vele:S:(), az első rész óta unszimpatikus lassan már Petrelli mamával vetekszik. Hiro-Ando nagyon ott volt meg a Bébiparkman is. Amikor Nagyparkman elkezdett repülni én is azt mondtam, hogy naneee, de aztán megnyugodtam. Tetszett az utalás az első évadra Angela bolti lopásával kapcsolatban. Összességében egy 6,5-ös volt a rész, várom a folytatást (az előző jobban tetszett.)

Tünde - 2009. 03. 25. 21:22

Tetszett a rész, egyedül a Páizsos repülgetés nem, de ott meg kápótolt az hogy tényleg meglepődtem azon hogy ez csak a képzeletében játszódik. (oké azt nem vágtam miért repül, de ez a hősök itt lehetnek fura dolgok) :) De összességében jó volt, a talicskás pedig nagy jó ötlet. :D

Tünde - 2009. 03. 25. 21:35

Ja a legfontosabbat elfelejtettem, volt egy momentum aminél azt mondtam: NEEEEEEEEE.
.. Igen a pislogás/kacsintás. Borzalmas…

Lew Ashby - 2009. 03. 25. 23:31

Javaslom Brian Fullert magyar miniszterelnöknek… :D

Angelus - 2009. 03. 25. 23:53

Úgy látszik a fagyasztós jelenet csak nekem ütött iszonyatosan nagyot:P
Szerintem az egyik legjobban megcsinált heroes jelenet volt,és ahogy a végén jött Danko,és hideg vérrel szétlőtte,hát én beleborzongtam.
Sztem ha mindenki tudná olyan szemmel nézni,hogy ez egy képregény mintájú sorozat,nem pedig egy átlag sorozat,mindenkinek ekkora érzés lett volna,mint nekem :P
Hiroék királyak,és tökéletesen megoldották ezt,hogy hiro csak az időmegállítást kapta vissza,így nem lesz jövő-múltba ugrálás,és mégis lesz képessége.
Ando is menő volt,Peternek örültem,és baby Matt a császár :)
Csak így tovább,várós a jövő hét :)

Kazanhaz - 2009. 03. 26. 14:35

Jo volt, van nehany folosleges szereplo azokat likvidalni szepen, sylar osszeall a kopasszal es kozosen “rendezik” a temat, majd a vegen sylar “elintezi” a kopaszcsavot, es osszekoltozek peeterrel, es felnevelik baby parkmant.
Aztan gyon “mult peeter” es sylar jol felrobba, csak nemtudja megsutni futos csajszit, mert hamarabb “megperkeltek”.

Szerintem.

Es ezzel vege a sorozatnak, mert teljesult az amit az 1 evadban szerettek volna.

kicsiernest - 2009. 03. 26. 16:06

Én csak azt nem értem, hogy Sylar miért nem nyírta ki a bábozós palit, mert olyan, vagy hasonló képessége nincs még, és egyáltalán nem haszontalan képesség az emberek irányítása.
Mondjuk szerintem egész jó rész volt, és már várom a következőt. Csak a nyálasabb részeket hanyagolhatnák egy kicsit, inább akciót akarok

Desmond Wallace - 2009. 03. 26. 16:12

Az utóbbi hetekben már nem néztem a sorozatot, de ez a rész most kellemes kikapcsolódás volt.

Jimmav - 2009. 03. 27. 10:16

Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó rész volt végre. Ennyit számít egy író? Zavarják el a többit :)
Volt hangulata: Ahogy a mamát üldözik, a fagyasztás. Még a végén Matték is jók voltak (nem baj, hogy gagyibb lett, be lehet tudni, hogy csak mentálisan voltak ott).
A fagyasztásnak nagyon nagy volt a hangulata: zene, szereplők játéka, lassítás-gyorsítás. És a kacsintás… nem tudom annak szánták-e. Én úgy láttam, hogy egy könnycsepp gördült ki a szeméből.

mungojerrie - 2009. 03. 27. 20:18

Biztos igaza van annak, aki azt mondja, hogy Fullertől többet várt, de azért hozzá kell tenni, hogy az előző részekre kellett építeni a sztorit, az pedig a “sz*rból várat” tipikus esete. De megcsinálta :). Ez a rész felüdülés volt azokhoz képest.

Fuller - 2009. 03. 27. 20:55

Jobb volt mint az eddigiek de még nem az igazi. Lesz ez még jobb is Fuller-el. (csak sokáig maradjon vagy ha nem akkor inkább cancel)
Kár, hogy Sylar nem volt benne.
Daphne-t teljesen értelmetlen volt visszahozni, hogy meghaljon. Végülis így beletudták fonni, hogy Matt miatta harcol és nem Peter&Claire módra, “mert én vagyok a hős” címen, de hülyeség volt, még a szerepe se volt sok. Amikor Matt felrepült, azt hittem vki más lesz. Eleve olyan fura volt a viselkedése, mondom itt vki átveri, de akkor csak ő volt…
Tracy-nél könnycsepp volt, nem kacsintás. Én is elősször azt hittem, de miután írták megnéztem és ott volt a könnycsepp. Mondjuk ezt nem nevezem még konkrét halálnak, mert elég hülyeség. Bár Heroes… de Fuller… na vajon melyik volt a dominánsabb….?
Micahnak nagyon örültem, hála én nem figyeltem a neveket.
Ando és Hiro mindent vitt. Hiro-t nem szeretem mert idegesítő de most egyáltalán nem volt az. A kis Matt meg nagyon édes. Viszont amikor megsimogattatták Hiro arcát vele nagyon mű volt még a kéz is látszik.
Hiro képessége jó hogy visszajött és hogy csak az időmegállítás.
És nem volt klerber yatta!!!!!!
A vége nem volt vmi nagy. Így nem nagyon várom a következőt. Ezt vártam a múlt heti miatt, de most semmi nem volt.

Tyberius - 2009. 03. 29. 02:28

Hát basszus, volume kezdete óta a legjobb rész volt. A parkolóházas rész kurva jó volt szerintem, mármint onnantól, hogy Niki/Jessica/Tracy előjött és elkezdett fagyasztani. Meghát egy idegesítő karakterrel kevesebb, sajnos egy nagyjából élvezhetővel is. Claire-maci meg Nathan attól tartok elég hansúlyos szerepet kap a köv epizódban, attól tartok olyan is lesz a rész, de reméljük Nathan is tesz egy laza Holdutazást a végére… Sures meg hát, majd valamikor neki is mennie kell, mint Petrelli mamának… Hiroék kurva jók voltak azt is szépen megcsinálták…
Hát kíváncsi vagyok ismét a Heroesra ilyen is rég volt…
Persze nincsenek illuzióim a köv rész szar lesz, mert Nathan-Claire központ lesz benne szvsz, de lesz Sylar is, az talán dob valamit…

Araan - 2009. 03. 29. 12:43

Én kifejezetten várom a következő részt, és ez olyan jóóó :)
Hiro és Ando általában idegesítenek a bugyuta jeleneteikkel, de most még az is viszonylag élvezhető volt. És történnek a dolgok, tényleg van haladás. Nem bánom, h Tracy nagy önfeláldozásában odaveszett, bár nem értem, h ezt miért nem tudta úgy kivitelezni, h ő nem marad a víz alatt, és nem fagy oda… Viszont kárpótoltak a vizuális effektjei.
A mindig “tüchtig” Petrelli mama agyonázottan, komoly volt. Suresh naivitása is kissé eltúlzott, de hát még ez sem tud rontani az összhatáson. nem azt mondom, h soha nem volt jobb része a sorozatnak, de nekem igenis bejött – szó sincs szenvedésről.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz