login |

Unconditional love is no Heroes – 3×21 at all

2009. 03. 31. 16:29 - Írta: human

61 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék, kritika,

Mit kezdjen a hős, ha elfogyott a pénze és ott áll az Északi sark közepén? Írjon pár spoileres mondatot a mostani részről? Nem mondom, hogy kínzás volt, de a múlt hét után azért nem ilyen közepes epizódot vártam. Azért még így is jobb volt, mint a Villains fejezet nagyja.

heroes321

Igazából az tetszik, hogy emberibb szintre hozták valahogy az egészet. A nagy célat már nem emlegetik olyan nevetségesen, hiszen vicc volt Nathan minden alkalommal azzal a dumával, és inkább a vadászat részre mennek rá. A kiskopasz meg Sylar jó csapatot alkotnak, bár a visszahúzúdó óraszerelőből hogy a fenébe lett ekkora vadászgéniusz, azt nem fogjuk megtudni. Tetszett ahogy a kopi kvázi az ördöggel paktált le, csak hogy a hősök nagyját elkapja (közben meg hogy ellenezte HRG szemébe a módszert), és így az alakváltó utáni vadászat is tetszett.

Ami ebben gázos, hogy ez hatalmas képesség Sylarnek, lassan meg kell ölniük vagy ilyesmi, mert most nincs a pólusnak másik véglete, nincs nagy ellenfele, jelenleg egymagában senki nem vehetné fel vele a harcot.

Amúgy tipikus, hogy feltűnt Claire és gyengébb volt kicsit a rész. Azért be kellett mutatniuk ahogy Nathan ismét lábraáll, de durván időhúzásnak érződött néhol ez a kis mexikói, vagy akárholi kaland. És akkor végül a családi szálra is valamit, hiszen Peter és a muterja is békülgetett, mivel az egységhez ez fog kelleni, mert hát egység kell mind a kormány mind Sylar ellen.

Részemről azért csak 5/10 jár, ez olyan finálé felvezető volt, erőgyűjtés a jóknak, de magában kicsit unalmas.

61 hozzászólás Ne habozz!

Oldern - 2009. 03. 31. 16:31

Human, komolyan nem hiszem el, hogy szerinted tényleg Claire miatt lett ez a rész számodra gyengébb :D

Ez valami fóbia lehet : )

human - 2009. 03. 31. 16:34

csak észrevettem az összefüggést, semmi fóbia

Totti az Isten - 2009. 03. 31. 16:35

[ezt az előző kibeszélőben kérdezd, hiszen oda tartozik – a zerk]

seven - 2009. 03. 31. 16:48

hány rész van ebben az évadban? nem 25?

Tamass - 2009. 03. 31. 16:54

Kell nekunk ilyen tápos Sylar? En is azon gondolkodtam, hogy ezzel az alakvaltos kepesseggel mar szinte felisteni statuszba emelkedik…

Meglatjuk hova jutunk inne.

Trevor - 2009. 03. 31. 17:09

Del Shannon Runaway a kocsiban jó kis jelenet.
Claire bear poénja:
Nathan: ,,Where’d you get that?” (Pénzt)
Claire: ,,I sold my kidney. Actually,both of them. Twice.”

Daphne - 2009. 03. 31. 17:17

hát nem tudom, szerintem UNALMAS VOLT…
azt nézni 20percig hogy angela ül egy templomban és imádkozik meg peterrel lelkizik h milyen szar anya, másik 20percben ugyanez nathan clairrel h milyenszar apa volt. noah átveri a kopaszt, a kopasz átveri noaht. angelanak meg van tesója huuuu.
és micahnak annyi volt a nagy rebelkedése hogy segített tracynek meghalni?…

Zweistein - 2009. 03. 31. 17:23

Seven: de, 25 rész van, még 4 rész maradt hátra.

Kacsa - 2009. 03. 31. 17:41

Az még csak hagyján hogy Syler most már alakváltó is (amugy a jővőben is az volt még az első évados verzióban), de azt mondja el vki hogy jutott fel a kocsiból a tetőre miután beszélt a kopasszal? Mert feljutott kb 1 mp alatt, tudtommal meg teleportáli/repülni nem tud…

Dusi - 2009. 03. 31. 17:44

unalmaaas.
Claire csak nekem néz ki szebbnek ezzel a hajjal?

Oldern - 2009. 03. 31. 17:53

Jah, oké : )
Csak azért kérdeztem, mert szerintem most egészen másképp viselkedett, mint az előző részekben.

Kis reboot a karakternek, nem magáról szólt, hanem arról, hogy helyrerakja az apját.

muforlife - 2009. 03. 31. 18:08

Dusi: Claire szerintem is sokkal szebb így.

Amin meg én is néztem nagyot, hogy Sylar egy pillanat alatt fent volt a tetőn. Én mondjuk teleportálásra tippelek, mert a repülést csak észre vette volna a kopasz, de akkor is fura, mert nincs neki olyan, vagy legalábbis nem mutatták mikor megszerezte. A rész amúgy nagyjából tartotta az előző szintjét, bár a pénzhiány nagyon meglátszott.

faszos - 2009. 03. 31. 18:14

feszességben verte szerintem az előző részt, claire meg meghalhatna, csak ront ezen a fasza kis sorozaton

Zweistein - 2009. 03. 31. 18:17

Kacsa: szerintem megölte Pókembert és megszerezte a képességét:D Más ötletem nincs:(

Vespi - 2009. 03. 31. 18:24

Claire nem szebb volt ezzel a hajjal, hanem 5 évvel fiatalabb :/

Olman - 2009. 03. 31. 19:45

Miért ne tudna teleportálni? Hiszen Don Petrellitől összeszedett egy csomó képességet, köztük Hiroét is. Mellesleg az első évadban még az illúziós csajszi miatt volt képes mások külsejét magára ölteni.

Zweistein - 2009. 03. 31. 19:53

Olman: ha jól emlékszem, Sylar nem vette el Arthurtól a képességeit, így nem tud teleportálni. Az alakváltásban igazad van, mert az sokkal gyorsabban ment végbe, mint ez az alakváltás.

DH - 2009. 03. 31. 20:26

Ez a Syler meg Claire meg Peter meg Nathan meg Petrelli mama csak engem idegesítenek
a multheti rész annyira jó volt valamit visszahozott nállam
de ez áhhhhhhh
kikéne már nyírni ezeket a szereplőket
de nem ezek helyett kinyírják az ujjakat pl:Daphne,Tracey
áhhhhh de Clairet meg Sylert legalább már olyan idegesítőek már ott tartok én is hogy Claire felbukkanása rontja el a sorit.

DaiMOn - 2009. 03. 31. 21:45

hát ez megint gyenge volt…elég sok volt a családi dráma…

Az egyetlen pozitívum nekem a zene.. azt jól eltalálták szvsz…

szala - 2009. 03. 31. 21:53

Szerintem elég gáz h a készítők elfelejtették h Sylarnek már van egy alakváltós képessége… Az előző rész tetszett, erre viszont kb 3/10-et adnék… Pont szinte a legidegesítőbb karakterekről szólt a rész… Peterben valamiért még mindig bízok :D az első évadban túl jó karakter volt, Sylar nemezise, szerintem még ezért bízok a karakterében. Jah, és Sylarnek minimum 50-nel nőtt az iq-ja :D

“Claire csak nekem néz ki szebbnek ezzel a hajjal?”

Szerintem is szebb :D
De azért még is jobb lenne ha távozna mert kibaszott idegesítő a karaktere. Nathant is bírtam az első évadba most az is kiborít :D Angeláról már nem is beszélek :D Ha ezt így folytatják a heroes lesz a második sorozat ami kaszát fog kapni tőlem…

heroes - 2009. 03. 31. 21:58

Ez közepes volt. 5/10

Angela szerintem jó, jó hogy van “előre megálmodom az egészet” karakter.

Claire viszont nagyon idegesítő karakter.
Nathan se rossz.

Peterben meg én is bízom, talán visszakapja Ifj. Matt-től az eredeti képességét. Aztán lehet
Peter vs Sylar

DQ - 2009. 03. 31. 22:15

Nekem bejon Claire. Lincseljetek meg ÉÖ

lolkabolka - 2009. 03. 31. 22:27

Claire-t inkább sajnáljátok. Soha berúgni egy jót nem tud, minden csávójának be kell adnia hogy szűz és még a suliból sem tudja kiíratni magát a dokival.

Komolyra fordítva: HP-t írnák ki legutoljára, szóval minden rész után őt emlegetni időpocsékolás…szerintem. Meg őszintén, a Heroes-ban melyik karakter nem idegesítő? :)

muforlife - 2009. 03. 31. 22:28

szala: nem a készítők nézték be, mert az első évad végén az összes régi képességét elvesztette a vírus miatt, és utána csak párat kapott vissza

f.fredericks - 2009. 03. 31. 22:42

Sylar nem alakváltó volt, csak azt az illuziót kelltette az emberekbe, hogy annak lássák aminek ő akarja hogy lássa őket, a csaj is ezt csinálta (Hawaiin koktélozik a lábadozó Gabriel, miközben igazából abba a kis faviskóba volt), aztán őt kinyírta, de nem tudom, hogy azt a képességet mikor vesztette el (igaz utána 1x sem használta). Ez a rész tré volt a templomban üléssel, meg a mexikói utazással együtt. Nekem az az alakváltoztató utáni hajsza se jött be. HRG meg nem olyan hülye, hogy beegye azt hogy Sylar megmurdelt, ha rájön hogy alakváltó volt a faszi, aakor megvilágosodik. Remélem a köv. részben lesz megint Hiro meg Babyparkman.

SHOWGUN - 2009. 03. 31. 22:48

Heroes is back!
Legalábbis nálam, nekem simán 8/10 ez a rész! Végigolvastam a kommenteket s sok embert nem értek, először is human-t a cikk íróját:”
A kiskopasz meg Sylar jó csapatot alkotnak, bár a visszahúzúdó óraszerelőből hogy a fenébe lett ekkora vadászgéniusz, azt nem fogjuk megtudni.” Nem értem, ha nézed a sorozatot rég’ tudnod kell vagy kellene.
Claire —épp azon siránkozott a második évadban, hogy nem érez semmit a világon, pl. a fájdalmat, vagy a részegséget. Ő csak ezt használta ki.. ennyi … S tényleg jobb a haja :D
egyetértek DaiMOn-nal zeneügyben :) hatalams zenék voltak,
Hol is lehet ennek utánajárni? Valaki biztosan tudja.. :)
S örülök, hogy van aki úgy néz sorozatot, hogy emlékszik is a részekre == muforlife == ;)

Pedig higgyétek el nálam is majdnem kaszát kapott a történet de ez a rész visszahozta a régi feelinget! Várom a következő részt.

primessor - 2009. 03. 31. 23:14

Hát, olyan ez a sorozat, mint egy sinus-görbe. Egyszer fent, egyszer lent… :D

De úgy tűnik, nem árt hozzá a jó memória: Sylernek soha nem volt alakváltós képessége. Illúziókeltő képessége volt még az első évad “Futur New York”-jában, amit ki is használt, hogy elnök lehessen. A második évadban, az akkori jelenben kinyírta ugyan az illúzionista csajt, de épp be volt lőve a shanti vírussal, így nem tudta megtanulni, így nem is tért vissza, ezért nem használta soha. Az iq-ja meg azért lett ekkora, mivel az első évadban meglékelte Hiro barátnőjét, a szuperokos csajt (igazából lehetett volna látványosabb is a megnövekedett tanulási képesség, de ha jól emlékszem egy teherautó vezetésén kívül mást nem tanult meg így). A tetőre meg úgy jutott fel, hogy tápos telekinézis képessége van – fel tudta vele borítani a rendőrfurgont is, ami az atomcsávót vitte stb.), így nyilván nem lehet túl nagy gon a maga 70 kg-át felugratni 10 m magasra. Egyébként korábban valaki méltatlankodott, hogy miért tudta betapasztani valaki száját, amikor nincs is meg neki a Pupett Master karakter képessége. Hát ugyanezért. :P :D

És Clairenek tényleg jól áll ez a haj. :)

És jó lenne, ha végre megtudná a világ, hogy vannak különleges képességű emberek, és az egyik egy mélyen vallásos iráni síita lenne, és beállítaná magát a 12. rejtőzködő imámnak (és a többi országan, kultúrában is felbukkannának karizmatikus személyek), és a következő évadok hatalmas hős-háborúkról szólnának… Miért is akar az ember hatalmat?
Na jó, persze ez csak vicc volt! 8-)

RRichi - 2009. 03. 31. 23:27

Már nem azért, de Sylar nem vette el az illuzionista csajszi képességét, mert amikor őt megölte, épen a vírus hatása alatt állt, és semmilyen képességet nem tudott elszedni… amúgy nem volt ez olyan rossz… persze, az előző jobb volt, de szerintem lesznek itt még vicces dolgok.

RRichi - 2009. 03. 31. 23:28

szerk.: vazz, nem olvastam az előzőt…

GeRRy - 2009. 03. 31. 23:37

Sztem az első évadban a jövős részben Nathan alakjára képes Sylar most alapozta azt meg. Ha Peter kap vmi tűz képességet, szerintem látjuk még azt a jelenetet… lehet h hülyeség, de én örülnék neki

human - 2009. 03. 31. 23:51

hülyeség, mert az a NY felrobbanása jövő volt, és oda már semmi vonal nemv ezet

Angelus - 2009. 04. 01. 00:08

Semmi vonal nem vezet,de mégis kezdünk elég sok szálban oda jutni
Szerintem is egy része hasonló lesz majd ehhez.
Egyébként meg,ha visszamentek az első évadhoz,Sylarnak akkor is volt már egy olyan képessége,hogy fel tudott ugrani a tetőre,ha jól emlékszem abban a részben,amikor ki akarta nyírni Clairet,de az biztos,hogy Matt,meg az a rendőr csaj üldözte,és így menekült meg.
Ez valószínű abból az 5 gyilkosságból van,amiről az elején nem tudtunk,és 2 még azóta sem derült ki.
Egyébként Sylar a király,és Dankot is egyre jobban bírom:)
A Peter-Angela szál kicsit felvezető volt,de elment,Noah tetszett,hogy nem árulta el őket,Nathan viszont unalmas volt,de hogy mások ellen szóljak,sztem azt a szálat ma Claire húzta.
Pl az eladtam a májam,kétszer beszólás iszonyat nagy volt:D
Hiroék hiányoztak,Nathan miatt 7/10
De sztem Nathan karaktere mostantól csak jobb lesz
Várom a következőt :)

fuzaco - 2009. 04. 01. 00:12

A legjobb pedig az lenne, ha ugyanoda jutnánk, amit eddig láttunk jövőt, és le lehetne vonni, hogy “Nem változtathatjuk meg a jövőt, mert ha megváltoztatjuk, akkor már eleve azt láttuk, ami meg volt változtatva.”
Muhahaha.
Amúgy én már azt sem értettem első évadba, hogy amikor Peter megtudja, hogy ő fog felrobbanni, miért nem ment el remetének? Akkor minden meg lett volna oldva. :D

Angelus - 2009. 04. 01. 00:17

Hát oda már nem juthatunk el,mert Niki meghalt,ő meg volt a futureben:P
De a többi dolog még bőven eljuthat ugyanoda:)

sluk - 2009. 04. 01. 07:57

6/10

Exyas - 2009. 04. 01. 09:24

“You will be the only1 left.”
Csak egymaradhat kis hegylakó :D
szerintem azzal az utsó mondattal ez a rész ütött :)

sovinho - 2009. 04. 01. 11:54

Nem fér a fejembe, hogy még mindig ennyien néznék ezt a sorozatot. Nálam ez volt az első és idáig egyetlen amit elkaszáltam. De a legfurább még mindig az, hogy minden héten kap kibeszélőt. Végülis nem lenne ezzel semmi baj, csak már vagy 12 rész óta szinte folyamatosan sír a bejegyzés szerzője, hogy “hát ez most nem volt valami jó, meg most emiatt nem ilyet vártam” stb. Kérdem én: Ennek mi értelme van? Hozzáteszem a Nip/tuck-féle ÉVADZÁRÁSról viszont nem volt bejegyzés.

Zweistein - 2009. 04. 01. 12:44
wouhn - 2009. 04. 01. 12:48

sovinho:

Az az értelme, hogy ha megnézed az egyes sorozatok letöltési adatait, akkor nyílvánvaló, hogy a Heroes igencsak előkelő helyet foglal el. És bizony vannak sokan (köztük én is) akik szeretik. Ízlések és pofonok. De az biztos, hogy ha a Nip/tuck-ról lenne kibeszélő én biztos nem írnám oda, hogy ez sz.r és legyen Heroes vagy valami más. Az ilyen hozzászólások már annyira fárasztóak és idegesítőek. Ha valami bajod van akkor írj e-mail-t a Junkie-nak.

A részről:

Engem továbbra is szórakoztat, de ez kifejezetten unalmas volt. Szerintem Sylernek nem kellett volna már megadni ezt a képességet. Vagy ennyire nagy a gazdasági válság, hogy nincs pénz a színészekre és ezentúl bárki eljátszhatja Syler szerepét? No mindegy, várom a folytatást.

ermac - 2009. 04. 01. 13:10

Bár az első évadban látott alternatív jövő már biztos nem jön el… ne felejtsük, hogy a festmények eddig mind valóra váltak, tehát Sylar elnök lesz. Így várható volt, hogy valahogy mégis megszerzi ezt a képességet. A nagy kérdés persze, hogy Nathan-nel mi lesz? Azt nagyon remélem, hogy a “bocsi megbántam jó leszek és mintha nem történt volna semmi” játékot nem játszák el…

Eszty - 2009. 04. 01. 14:24

Egyetértek sovinhoval. Már hetek óta, ha nem hónapok óta megy itt a siránkozás, aminek csak annyi lényege “Hogy akkor csinálok egy bejegyzést, jól lepontozom.. és nézem a hozzászólásokat..” Semmi többről. A nagy többség szerintem tudja vagy legalábbis sejti, hogy a Heroes már rég nem éri el az első évad színvonalát.
Én (is) azok közé tartozom, akik elkaszálták a sorozatot.. Hogy miért, azt nem részletezem. Gondolom sejthetőek az okok.
De az tényleg nevetséges, hogy jóformán csak a Hősök kap kibeszélőt. Persze tudom, hogy ez nem mindig igaz.. A múltkor kaptunk egy kis SupNat-ot..
Más, érdemleges sorozatok is kaphatnának egyszer-kétszer esélyt. (A SupNat-tal egyetértettem..)
Példákat most nem hozok fel; az oldal a nevéből adódóan sorozatokkal foglalkozik, tehát lenne választék..

Eszty - 2009. 04. 01. 14:28

Kedves wouhn!

Véleményt nyilvánítani lehet. Elvégre szabad országban élünk. És ha jól láttam, akkor sovinho nem alpári stílusban írta le szerény véleményét. (Mint ahogy én sem.. )
Ezzel persze nem azt mondom, hogy te igen, ne érts félre, kérlek.
De tény, hogy néha betéved egy két olyan hozzászóló is, akinek a stílusa hagy némi kivetni valót maga után..

Alex - 2009. 04. 01. 15:21

Most néztem meg egyben az utolsó két részt. A színvonal még mindig nem verdesi az eget, de az eddigi hígfostól szerintem egy kicsit feljebb léptek.

Ézsi - 2009. 04. 01. 16:41

hát ez a rész 1000x gyengébb volt a múlthetinél… a mexikói kíruccanás húzás volt ….sőt inkább az egész húzás volt…. nem nagyon történt semmi… max. az hogy van egy tesó :P

Tesza - 2009. 04. 01. 17:36

A következő részeket is Brian Fuller írja?? V ennyi volt számára a munka?

Am sztem jó rész volt csak kár h csak 3 szálon futott… 7,5/10

seliar - 2009. 04. 01. 17:38

Hát senkinek nem jut eszébe, hogy Adam “Kensei” eleinte állandóan satu részeg volt? Pedig ugyanaz a képessége, mint Claire-nek.. Hogy van ez kérem?
Egyébként tetszett a rész, végre hivatalossan is ismertté vált Rebel kiléte, Sylar ügyesen szerzett magának szórakozást és áldozatokat, Tracy végre elpatkolt (én utáltam). Csupa jó dolog történt. Bár akkor megijedtem, mikor Matt elkezdett repkedni, de szerencsére csak kamuzta. Baby Parkman meg cool arc, felturbózhatná Ando a képességét, aztán egy egész városnak dobna vmi skill. :D

Gergely - 2009. 04. 01. 20:19

Egyet kell értenem Human-nal, szinte azokat irta le, amit én is írtam volna. Kiváncsi vagyok mit találnak ki Sylar karakteréből, mert most már tényleg majdnem képessség a zsebébe van, nem tudom milyen szerepe lesz a továbbiakban…
Egyébként valóban a Claire Nathan szál miatt érzem én is gyengébbnek a részt. Én szívem szerint összehoznám Claire-t Sylar-el, és akkor talán Human is megszeretné a kis szőkét.
Nekem ez a rész 6/10, de a kopasz meg Sylar beszélgetése a kocsiban valami fantasztikusra sikeredett:-)

berc - 2009. 04. 01. 20:50

seliar: javíts ki, ha tévedek, de ha jól emlékszem Kensei csak addig volt folyton hullarészeg, amíg nem derült ki, nem fedezte fel, nem “fejlődött” ki a képessége. De lehet utána is volt rá utalás, nem emlékszem biztosra… Jah és engem is érdekelne, tudni már Fuller melyik részt/részeket írja/írta még?

Angelus - 2009. 04. 01. 23:00

Nem értem,ezt a jelenetet miért vágták ki…
Sztem dobott volna a részen…

szala - 2009. 04. 01. 23:06

Hoppá akkor ezek szerint nem a készítők nézték be hanem én :D

Risi92 - 2009. 04. 02. 21:17

nem volt nagyszám ez a rész… :S a mutlkori után mondjuks ejtettem hogy vmi ilyen lesz… van egy jó rész aztán 10 évig megint semmi…

Tesza - 2009. 04. 02. 22:21

seliar : köszönjük az előző részről a véleményt, de amit te leírtál az múlt héten volt :D

Angelus - 2009. 04. 02. 22:32

Sose azt nézd :P

Araan - 2009. 04. 03. 00:17

Nem teljesen értem, h miért írkál be bárki, h miért kap postot a szóbanforgó post. Hiszen, akik ezt olvassák, azokat valszeg érdekli, az viszont már kevésbé, h vki azon rinyál, h miért nem másról van post. Én tiszteletben tartom más véleményét, csak nem látom a kifejezés ilyetén eszközének célját…. Hátha ettől majd kevesebben nézik a heroes-t?! Rejtett marketing??
De ne offoljak én sem :)

Alapvetően nem rossz a Sylar irány, csak egy kicsit túlzásnak érzem ezt az alakváltó képességet. És most akkor az jön, h Peter megérinti Sylart és megkapja az összes képességet vele együtt?
Jut eszembe a már begyűjtött, leszedált hősök között is körülnézhetne akár, hátha akad vmi érdekes képesség… de lehet, h oda “desszertképpen” mehet majd be néha :D
Nekem Klerber haja nem jön be jobban, mint az eddigi. De legalább frissítés. Ja és egyre jobban bírom Petrelli mama karakterét. Most azért van szál rendesen, amin tovább lehet menni a sztoriban, remélem fel is pörgetik, mint az előző kettőben.

f.fredericks - 2009. 04. 03. 08:53

Ja és ma így valahogy 3 nap után eszembe jutott, vajon a vöröshajú néni lenne Petrelli mama tesója az elöző részből?

Scouser - 2009. 04. 03. 16:17

Nem volt annyira rossz rész,a közepestől kicsit jobb:6/10.A zenék jók voltak benne nagyon.Kár,hogy összeállt Sylar a kiskopasszal,mert sokkal vagányabb lett volna ha az ügynököket gyilkolássza.Sylar az Sylar,képességszerzésért bármire képes.Kis nyomoronc psycho-killer.:D:D

Raddens - 2009. 04. 05. 01:30

Egyébként ha már mindenféleképpen a képességhasználathoz kapcsolódó logikátlanságokat próbáljuk felróni a résznek, én egyelőre csak a következőt nem tudom megmagyarázni: hogyhogy alakváltó barátunk megtartotta a felvett személyiségét, amikor eddig az összes ‘halálbeállta’ a képesség aktív idejének lezárulásával járt (lásd akár Candice, Sylar és a sziget, vagy Peter Mohinder lakásán, amikor megkapta azt a méretes üvegszilánkot emlékbe).

Jamesch - 2009. 04. 05. 05:51

Hát ez nagyon kasza gyanus részemről, pedig kitartó szoktam lenni.
Amugy Human nem hirdettél leghüjébb hőst, én a Petrelli családra szavazok úgy cakumpakk.

Legközelebb csak elolvasom a postot és sztem az alapján döntök hogy nézzem-e
Ez idegesítő és unalmas is volt. A kiskopasz nagyon felbassza az agya, 1 dimenzios és csunya feje van:)

blondie - 2009. 04. 06. 16:00

Pár hete még elfelejtettem, hogy ja, tényleg, heroes, most alig várom a következőt! Az előző két rész visszahozta az első évados fílinget, nagyon nagyon jók lettek!
Claire haja nagyon jó (én is épp most vágattam pont ilyenre :P ) és most kevésbé volt HP mint szokott.
Ahogy nekik is kellett a békülés, úgy Peter-Angelanak is. Kicsit uncsi volt, de szükséges ahhoz, hogy lehessen kezdeni velük valamit.
Viszont a Danko-Sylar vonal…!!! Triplacsavar…
Csak így tovább Fuller bácsi!

Tünde - 2009. 04. 07. 18:48

Múlt héten nem volt rá időm, csak tegnap néztem meg ezt a részt. Az evadból eddig ez tetszett a legjobban. Semmi világmegváltó dolog, csak kellemes volt nézni…

Cirmoscica - 2009. 04. 07. 21:31

Nekem tetszett a rész, főleg a vége, hogy “Sylar”-t elcsomagolták.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz