login |

24 mostanában, azaz Jack lazít

2009. 04. 22. 15:37 - Írta: human

35 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék,

Baromi jó volt ez a fordulat, hogy 3 rész alatt (kicsit kiestek a realtimeból) lerepült Floridába, magára hagyva az összes bűnüldöző szervet, és most a napon fekszik. Na erre nem számítottunk! Merész lépés mindenképp, és sikerült az osztott képernyőt is jól alkalmazniuk a mostani környezetben, hiszen így a koktélkeverés mutatása mellett még a csajok stíröléséről sem maradunk le, amint épp strandlabdáznak nem messze Jack nyugágyától.

De komolytalanra véve a szót, spoileres akármi az utóbbi 5–6 részről, csak az kattintson, aki már látta a hétfői részt. A 24 jobb mint tavalyelőtt, ez tény, így, kész.

miahelyzet

Miért érzem úgy, hogy bár Kim a városban marad reggelig, Jack betegségére mindeképp egy ellenszer lesz a megoldás, amit a fegyverrel eggyütt fejlesztettek ki? Ezzel próbálják majd irányítani talán, hiszen ez azért nem heroinfüggőség, amit fél nap alatt legyűr.

Ó igen, ezzel két dologba bele is vághatok: én elhittem Tonynak, hogy jófiú, így a fordulat odavágott. Tudom, azon kevesek közé tartozom, akinek Nina első évados akciója is tetszett, míg a többségben, ha jól emlékszem, ellentétes érzelmeket váltott ki a hirtelen oldalváltás. Na most viszont Tony átállt, vagyis az évad során sosem állt a jó oldalon — Jack igazi barát, 2 másodpercbe került neki, hogy Tony meggyanúsításáig eljusson — viszont tud Kim-ről, oppá. Ennek gondolom még jelentősége lesz a későbbiekben.

Nekem nagyon bejön mostanában a 24, már bőven a Heroes előtt nézem, mert kell az izgalom. Aki ebből arra akar kitérni kommentben, hogy akkor miért nem a 24-ről van midnig írás, az ne fárassza magát, offtopik és kész, a jövő hetet már kibírjátok. Az egyedüli, ami tényleg negatívum, hogy 2-3 részen át a központban dekkolt Jack. Nem, not good, neki a terepen kell lenni, így örültem, hogy a helikopterbe ült a héten, végre megint a dolgok sűrűjébe került. Nyilván rögtön a tapasztalatával voltak dolgok amiket csak ő vett észre.

Az azért nyilvánvaló volt, hogy a fertőzése akadályozni fogja majd a munkában, de remélem nem lövik el még kétszer, hogy ott áll a megfejtés előtt aztán összeesik.

Mit akartam még? Ja igen, az elnöknő végre kevesebbet van, ennyi pont elég belőle szerintem, amint ahogy a lányából is, a 15 perces dugásával (még mindig hosszabb volt mint kedvenc Logan elnökünk a 2-3 perc alatt le- és felöltözéssel). Hát hirtelen ennyi, az első 3 évadhoz nem nő fel, de a 4-5-6-7 négyesből nekem már ez a kedvencem, ez még egy gagyi végkifejlettel változhat, de egyelőre ez a véleményem.

35 hozzászólás Ne habozz!

zdawg - 2009. 04. 22. 15:48

go jack go! nagyon jó az új évad, a hatos volt az egyedüli, ami nekem nem jött be nagyon, itt viszont hétről hétre megvan az izgalomadag, még úgyis, hogy jack irodai operátort játszott az elmúlt pár részben :)

vgxuk - 2009. 04. 22. 15:56

Me szeret 24 jobban, mint előző pár évad.. Ez Tony gyerök nagy geci, de mg kiderülhet, hogy valami nagyon jó érdekében teszi, amit tesz..
Mindenesetre miden rész végén felbasszák az agyam.. Ezért hát nézem is rendesen :D Nem úgy, mint a Heros-t, ami bekaphatja.. mert óóócska lett

Whatshisname - 2009. 04. 22. 15:58

Köszi Human a post-ot, amúgy Tony átfordulását illetően szerintem kellett Larry megölése. Mármint ezzel hitelesebbé vált. Én sajnálom, mert a végén már kifejezetten bírtam, de lehet, h jót tesz a sorozattal.

agyvihar - 2009. 04. 22. 16:11

Ki mondta, hogy Tony gonosz? Lehet, hogy az igazi háttérszemélyek elkapásán dolgozik, akiket nem lehet másképpen elérni, csak ha a bizalmukba férkőzik.

agyvihar - 2009. 04. 22. 16:14

Az 5-ös szezont nem üti. Azt nem lehet túlszárnyalni. Az volt a csúcspont.

atekk - 2009. 04. 22. 16:18

A 24 jó!!! Hihetetlen, de igaz! Kellett ez a 2 év szünet, sikerült kellően kiéheztetniük, így most minden héten várom a keddet (majdnem annyira, mint a csütörtököt), hogy láthassam a jó öreg Jack vérengzését. Amiből most meg pont kevés van… Nagyon megörültem, amikor a rész végén ráfogta Tonyra a fegyvert, reménykedtem, hogy lesz comblövés is, erre… összeesik. Nem kéne sokáig húzni ezt az összeesős, haldoklós dolgot, elég ebből ennyi, tudjuk hogy szarul van! Jó, persze Tonynak meg kellett szökni, de akkor is.
Szerintem is lesz ellenszer, amiért persze majd keményen meg kell dolgoznia Jacknek, de hát ezt dobta neki a gép :)

JBG - 2009. 04. 22. 16:44

Szerintem is nagyon jó, nekem a fordulat is rendben volt, nem örülök neki, h Tóni gonosz, de elfogadom, és el is hiszem, h most már valóban az, és innentől így nézem tovább, h ő is egy az ellenből, akit el kell kapni. A hangulat, a sodrás pedig remek, a harmadik évad egyes részeit idézi. (az tuti, hogy a 4-5-6-ot veri)

Be vagyok azé’ sz*rva, nehogymá Jack meghaljon, ez olyan elképzelhető ezzel a fertőződéssel…;)

Az mondjuk tényleg kemény, hogy Tóni a kis cseles húzásával átb*ssza az egész FBI különítményt, vagyis csak átb*szná, de Jack fél perc alatt rájön (mebbyi idő kellett volna neki, ha egészséges?) a trükkre. Azért ez érdekes, nincs egy nyomorult FBI-os csóka, vagy egy TacTeam parancsnok, akit megtanítottak volna Field Op stratégiákra, csak a CTU-s arcoknak járt ez a fakultáció vagy mi a szösz?

Join Voight brilliáns főg*ci volt, maradhatott volna még pár rész erejéig. Nagy húzás volt az ő leigazolása. Ha a saját unokája nevét nem is, játszani azért tud.

További pozitívum, hogy Jack színészi repertárjából egy újabb arcot is megismerhettünk a rohamok alkalmával, a pingpongszemű gumiember arcot.

Ghostika - 2009. 04. 22. 16:48

Más forumokon azt vetettük fel, hogy ki tudja mi van Logan-el, és hát annyi régi karakter tünt fel már ebben az évadban, kb az összes élő karakter:) hogy akár az is lehet, hogy ő kell neki. Igen nem feltétlen gonosz, mert nem ártatlan emberek halálát akarja, de biztosan nem azért ölte meg hogy tovább jusson a langrétán felfele és elkapja. Külön jó pont az egész évadban hogy nem ülnek 4-5 részt a dolgokon hanem keményen 1 max 2 rész alatt lerendezik őket nézd pl a fehérház. azt hittem 3-4 rész lesz de nem.
A másik az ellenszer, szerintem nem az lesz a megoldás, mivel ergó a következő évad és ez között csak 6 hét telik el, ezért simán lehet hogy Jack szervezete azért eléggé erős, és ellenállóbb a szervezete, bár a mostani részt látva már nem olyan biztos, de akár addig is elhúzódhat, de szerintem egy ilyen jó évadot nem rontanak el olyan véggel hogy, jéé megvan az ellenszer.
Nagyon várom már a megoldást és szerintem Jon Voight sem halt még meg, remélem visszahozzák mert amit alakított az évadban, lejátszott mindenkit a színről. Meg ugye még látjuk Chloe-t is.

[engé] - 2009. 04. 22. 16:59

Ha már Jack állóképessége olyannyira alacsony, hogy saját maga akar visszamenni a központba, akkor ott már tényleg nagy a baj. (Csak ugye jött a robbantás, a Tony-Jack párbeszéd és a hirtelen roham…)

Jack tényleg nagyon szarul van, így kiváncsi vagyok, hogy oldják meg a következő évadot (Valszeg’ utlosó?) és mekkora idő-hézag lesz az évadok közt. Annyi biztos, hogy sorry-end-el záródik a sorozat…

Maala - 2009. 04. 22. 17:27

Az én tippem az, hogy eszméletlen lesz, és René meg Kim a tudta nélkül végzik el rajta a gyógykúrát. (csontvelőátültetés?)

6 hét ideális idő egy ilyenből felépülni.

pityuka810 - 2009. 04. 22. 17:59

Ghostika:

-=SPOILER=-

A 20as rész elözetesében Jack épp Voighthoz tart, hogy kikérdezze.

pityuka810 - 2009. 04. 22. 18:03

És megint SPOILER:

Voight leszerzödött a 8. évadra. (egy forumon olvastam)

Bruzsy - 2009. 04. 22. 18:16

Logan nem valószínű, hogy visszatér, Greg Itzin a Mentalistban recurring, nem hiszem, hogy csak úgy elengednék a FOXhoz jópofizni. Tonyval amúgy már kezdek megbarátkozni, de még mindig tartom a véleményem, hogy 1. jól nehéz kijönni ebből a húzásból, és sajnos láttunk elég gagyi twistet már az elmúlt 2-3 évadban, hogy jogosan aggódjunk, 2. kvára idegesít az, hogy az egész FBI-t be lehet palizni, de Jack félgőzzel rájön fél óra alatt, és pont amikor elmondhatná bárkinek is, rohamot kap.

daniba - 2009. 04. 22. 18:31

már ez is SPOILERES volt kedves HUMAN megint amit beírtál főoldalra. Én pl 4 résszel vagyok elmaradva.
Köszi szépen

Bruzsy - 2009. 04. 22. 18:33

Az még hagyján, hogy négy résszel, de hogy a humorérzékkel is el legyél maradva… Na ez a durva.

daniba - 2009. 04. 22. 18:42

természetesen értettem a “poént”, de pont elkaptam az első mondatot, ami sose szokott kicsit spoilert se tartalmazni. Nekem már az is émény rontó ha az tolvasom hogy tök szar volt az utsó 3 rész

Oriza Triznyák - 2009. 04. 22. 19:11

“Nekem már az is émény rontó ha az tolvasom hogy tök szar volt az utsó 3 rész”

Te ezt hol olvastad, mert ilyenről szó sem volt az írásban, szerintem.

des - 2009. 04. 22. 19:15

Én meg azokat bírom, akik megnézik a következő rész tartalmát előre. (bármelyik sorozatnál) Mondjuk ez az ő dolguk, maguknak rontják az élményt/meglepetés faktort, de azt pl utálom, amikor pl megemlítenek 1-2 dolgot hogy a következő részben mi lesz az ajánló alapján. Mondjuk most oda volt írva, hogy spoiler. Szerencsére időben kapcsoltam, bár oda írthatta volna pityuka810, hogy next episode spoiler.

Mert lehetett volna a mostani rész spoilere is, amit simán olvastam volna tovább, mert már rég megnéztem az aktuális a részt.

TomekKowal - 2009. 04. 22. 21:45

Bruzsy:”de Jack félgőzzel rájön fél óra alatt, és pont amikor elmondhatná bárkinek is, rohamot kap” Nem fél óra alatt jött rá,hanem pár perc alatt:)Az amúgy tényleg gyenge volt,de tudjuk hogy Jack egy übermensch.

Daniba:
Ebbe a 24es cikkbe csak úgy tudtál bejönni hogy rákattintottál a “tovább”ra,ami előtt oda van írva,hogy csak az kattintson rá aki látta az utolsó részeket. Ha levagy maradva akkor kerülj minden 24es posztot.

Ja és van egy tippem:szerintem Kimba nem éli meg a reggel 8órát.

ermac - 2009. 04. 22. 22:10

A 24 mindig is a kiszámíthatatlanságáról volt híres…

Simán kitellik tőlük, hogy Jack sem éri meg a reggel, vagy ha mégis, akkor Kim nem, s akkor akkor a jő öreg Bauer lesz a következő évadban a főgonosz :D

zdawg - 2009. 04. 23. 00:36

hamar 24, akkor ugyan hangyafasznyit off es remelem, hogy a spam-mano nem eszi meg a postot a linkkel, de ime az elmult ket napom egyik fenypontja, a linken a csodas 24 iphone jatek, amit romma jatszottam, mar megkaptam a one man army awardot is nyehe: http://wireless.ign.com/articles/969/969779p1.html

hodge - 2009. 04. 23. 02:09

Kim-ből egy érett MILF lett.

JBG - 2009. 04. 23. 06:18

Feje kicsit rusnya szerintem.

False - 2009. 04. 23. 08:23

Az nem tünt fel nektek,h tony mindig olyan sunyin néz ebben az évadban?lehajtot fej és úgy sunyizik,csak a hülye nem látja ha vaj van a füle mögött.de azé én is meglepődtem amikor kinyirta larry-t.

Maala - 2009. 04. 23. 10:13

Eddig is ezt csinálta, már megszoktuk, hogy egy kicsit GyéPés a tartása.

PhoenixMadár - 2009. 04. 23. 10:35

Sztem tonééj (carlos bernard) eltanulta Ross doktor (ER) böszme fejtartását. miért is ne, azzal a nézéssel megdukta fél holivúdot…

sztem meg a végén kiderül, hogy az egész mögött Cséz áll meg a felrobbant arcú Agent Doyle-lal…

lajbim - 2009. 04. 23. 11:46

Helló.
Nekem is tetszik ez az évad, de szerintem a 4. és az 5. évad volt a legütősebb. A 7. évad vége szerintem, vagy meghal Tony (Jack megöli) vagy Tony újra átáll a jó oldalra. De szerintem az FBI-os nővel is lesz valami.
Egyébként lesz 8. évad is?

JBG - 2009. 04. 23. 12:52

Tonynak azóta ilyen böszme az egész tartása, járása, mindene, amióta kapott egy kurvanagy “bokamaflást”(by Bruti) Jacktől a második évadban.

mistral23 - 2009. 04. 23. 18:06

Jolie apja nagyon tetszik!!!Üde színfolt, jól hozza a figurát!

uTomi - 2009. 04. 24. 00:40

Először köszönjük a postot HUMAN és remélem minél több ilyen lesz.
Ami a részt illeti már megint állat volt de valóban unalmas már, hogy Jack beteg, mármint tudjuk az, de azért jó lenni ha állandóan nem omlana össze mert így nehéz lesz akciózni. Ellenszer szerintem sincs de mondjuk Kimba nem megy el és a 7. és 8. évad közötti 6 hét alatt valahogyan rendbe hozzák Jacket.
A 7. évad nekem egyenlőre messze a legjobb érdekes, hogy Human szerint nem ér fel az 1.-el miközben szerintem az a leggyengébb. Dehát kinek mi.
Az meg, hogy a 8.évad lesz az utlosó még messze nem biztos. Egyrészt Kiefer Sutherland folytatná a sorit és ha a számok ilyenek lesznek mint most akkor nem hinném, hogy kasza. De ez még a jövő zenéje.
Ja Tony meg számomra mindig is ellenszenves volt bár már kezdtem megkedvelni erre tessék. Mindegy a 24 mindig is erről volt híres.

wendriner - 2009. 04. 24. 06:41

az FBI-os csajjal az lesz, hogy Jack szépen megcsinálja.

JBG - 2009. 04. 24. 07:56

Jól is teszi.

Sunsetjoy - 2009. 04. 24. 16:52

Én pl. azt néztem, hogy Jack vajon most ejt-e könnyeket, mint mikor a 6. évadban a taknya-nyála egybefolyt, amikor a fatörzset ölelgette, és valami fényes szárította fel a könnyeit. Az évad nagy jelenete volt szerintem. Ritkán látni így Mr. Bauert :D

A Jack rájövős dologban segített azért az, hogy megmondták neki, hogy az állítólagos informátor nem döglött meg, hanem épp a vámosok fogdájában üldögél. De azért egy félperces taktikai ballisztikavizsgálat lekörözte az fbi-t :)

Amúgy olyan fehérszöveges kihúzós spoiler html “parancsot” is használhatóvá lehetne tenni, nem?
Jé, egy Maala :)

Reg5 - 2009. 04. 24. 19:14

A Tony-s fordulatot részek óta vártam, szvsz elég kiszámítható volt.
Nálam a 7. évad eddig 6,5-7/10. Volt már ennél sokkal jobb is :S

Anthonz - 2009. 04. 27. 09:20

“Nekem nagyon bejön mostanában a 24, már bőven a Heroes előtt nézem, mert kell az izgalom.”

Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, amikor a 24-et a Herósz előtt nézzem meg.

On: Tony a korábbi évadokhoz képest meghízott rendesen, és az egész évadban ilyen Badass arca volt neki, és már az elejétől úgy jött-ment, mint akinek vaj van a füle mögött. Elég zavaros amugy, mert amikor bepalizták az fbi-al együtt, akkor most abban is benne volt vagy csak véletlen?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz