login |

Heroes: vége a 3. évadnak

2009. 04. 29. 15:04 - Írta: human

133 hozzászólás | kategória: hétfői mészárszék, kritika,

Kérek abból az anyagból, amit Tim Kring szív, és amit láthatóan az íróival is megosztott, ezért éltették előre ezt a Heroes finálét. Nem mondom, hogy örökre elvesztettek egy nézőt, engem, de az érdeklődésem nem csigázták fel. Ahogy twitteremen írtam, ez a finálé bizony pussy out volt, semmi nem utal arra, hogy más úton akarának menni, mint amivel idén szenvedtek. Innentől spoilerek a Heroes fináléból, csak az kattintson aki látta.

nehuzdaszad

Szóval mit kaptunk? Nathan meghalt, de mégsem. Ez így kb. szappanoperás amnézia megoldás, de valami rohadtul. Komolyan, táncot jártam az örömtűz körül, amikor fröcsögött a nyakából a vér (feszegették az országos tévé határait), erre baszdmeg Sylart újraélesztik, de kitörlik az emlékeit, így Nathan lesz belőle. Amit persze csak ideiglenesen tudnak megcsinálni kvázi.

De tényleg, mit kaptunk a Fináléban? Egy harc lett volna, erre csukott ajtó mögött zajlott. Hát betojok. Tudom, hogy nem ez a lényeg, hanem a karakterépítés lenne, de akkor is, ha évente van 2-3 harc, akkor annyit igazán lehetne mutatni. Nincs kedvem megnézni a hivatalos forgatási blogot, de tuti odavissza vannak, hogy milyen trükkök voltak, ha már az unalmas sivatagi házas rész után is áradoztak.

Két jó dolog volt a fináléban, amiből az egyiket el is lőtték az előzetesben. Sylar féle Claire dühös lesz, na meg hogy Peter volt az elnök, és így kapták el a gonoszt. Ez utóbbit azért ki lehetett találni, de jól csinálták meg akkor is. Ha a többi rész is legalább ennyire lett ovlna ötletes, akkor most egy jó finálén lennénk túl.

Tudom, Jin miatt oltotok folyamatosan, de vazz, amiko Tracy pislantott akkor úgyis lehetett tudni, hogy visszatér (főleg, hogy már hányszor “meghalt”). Na meg ez a hősök, az alap csapatból kit mertek eddig megölni, 3 évad alatt? Ugye. Pussy out, nem?

Szóval amit mutattak a 4. évadból eddig, az lópikula: Tracy gonosznak tűnik, Sylar meg ébredezik Nathan testében. Hurrá. Ki kíváncsi erre? Az évad épphogy 5/10, de lehet felpontoztam. Vicc, hova építette Kring az egészet, és vicc, hogy erre a fináléra verték előre a nyálukat.

133 hozzászólás Ne habozz!

Risi92 - 2009. 04. 29. 15:07

Egyetértek veled teljes mértékben. Nem volt nagy szám ez a finálé, Nathant tényleg kinyirhatták volna… az meg tényleg senkit nem fog érdekelni, hogy Sylar-Nathan hogy fog rájönni hogy ki is ő valójában…
Azért Tracyre kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle :]

seven - 2009. 04. 29. 15:09

én nem :]

Ali Larter és az összes karaktere talán a leggyengébb láncszeme a sorozatnak.

az évad fele előtt lelőttem, azóta láttam 1-2 részt, finálét is megnéztem, bűngyenge. 4/10, és a helyzet az hogy most elöszőr érzem úgy egy sorozattal kapcsolatban, hogy jobb lenne ha elkaszálnák. tudom, gonosz vagyok, de inkább más sorozatba menne az az 1-2 tehetséges emberke, és az nbc is másra költse a pénzt, mert ez…

Kring bácsi már annyi új “esélyt” kapott, hogy az vicc. Tuti hogy megint bocsánatot fog kérni.

LuPuS - 2009. 04. 29. 15:09

nos nekem sem igazán jött be amit Sylar úgymond össze-vissza szerencsétlenkedett,villámokat szórunk,simán megállítjuk őket a levegőben kis bábozás velük és fejnyitás és ugrott a Petrelli család ,erre ajtó bezár és jól összetörünk mindent…

Nem tudom én igazából,nagyobb mészárszékre gondoltam volna

Tracy meg át megy ONE BY ONE leszámolok mindenkivel aki ott volt a parkolóban,egy szimpla bosszú hadjárat mi ebben az új FŐgonosz szál????

Érdeklődve várnám a lehetséges magyarázatokat

False - 2009. 04. 29. 15:15

nemláttam,és mégis klikkeltem,most akko banolsz?az irásaid alapján egyáltalán nem bántam meg h már az évad 5ik része óta nem nézem ezt az izét….

berc - 2009. 04. 29. 15:17

na ha úgy nézem, hogy ez a 4. fejezetzáró volt, még el is ment, néztem nagyokat, hogy ki merik írni Nathant, aztán pesze nem (közben meg nagyokat szidtam mérnem a klert ölik ki). Hironak meg visszaadták a képességét 2 részre és most megint elveszik?? ráadásul ilyen hülyén? az elnökös cucc az jó volt, végre csinált valamit a Péter.
Jah és a másik, valaki korábban elköpte itt fórumon hogy lesz Sylar-Péter harc, erre most ez komoly volt így? Jah és ez a fél perc amit láthattunk az 5. fejezetből, tejóságoség, komolyan ez a vízbőlelőmászok lesz a FŐGONSOZ? nemár, ebből megint mi lesz, atyavilág. A rész 5/10 meg az évad is ekörül van nálam is. Viszont a 4. évadtól félek. Pedig úgy reménykedtem.

winnie - 2009. 04. 29. 15:22

“na ha úgy nézem, hogy ez a 4. fejezetzáró volt, m”

a 4. fejezet zárója, de a 3. évadé, mivel egy évad több fejezet.

sixx - 2009. 04. 29. 15:23

nem Tracy lesz az, hanem a harmadik buta szőke tyúk tesójuk.

Racoon - 2009. 04. 29. 15:23

erre az egy részre visszatértem.
a következő a 4 évad fináléja lesz.
akkor a követekzőben a gonosz-Ari lalter lesz a főszál?
volt már gonosz-Suresh, gonosz-Claire, Gonosz Sylar, gonosz HRG, gonosz Nathan, gonosz peter.
annyira változatos.
lehetne egy gonosz Hiro évad is.
annyi potenciál van ebben a sorozatban, hisz egy csomó karakter nem volt még gonosz…

Dusi - 2009. 04. 29. 15:24

Most ha sylar távozik, és nathan képbe marad akkor szerintem elvesztik a fele nézettséget. EZT NEM LEEEHEET

berc - 2009. 04. 29. 15:25

winnie: tudom, de most külön a részből (azaz évadzáróból) a 4. fejezetzárót emeltem ki, ugyanis az még elment nálam, de az a másfél perc, amivel belenézhettünk a köv évadba, azaz 5. fejezetbe, nálam kikapcsolta a nemistudom mit.

sixx: jah erre énis gondoltam, mer most Tracy fagyasztásból vízzé válós képességű lesz vagy mi? Bár kinézem az írókból ezt is.

John_Abruzzi - 2009. 04. 29. 15:28

Gyerekek ez megint komolytalan, azt megértem,hogy nem akarták kiírni Sylart, Nathant kevésbé értem, hogy miért nem. Na de ezt a hülyeséget, mert Nathan simán feltámasztható lett volna Claire vérével, de akkor kérdés lett volna, hogy most mit kezdjenek Sylarrel. Így aztán most majd kezdődhet megint a Sylar-féle tépelődés, hogy ki is vagyok, vagy mit is akarok. Hogy a végén megint lehessen vele “harcolni” a gigantikus (sokat spóroltunk rá) fináléban. Niki/Jessica/Tracy/Faszomtudja meg mint főgonosz? Sírva-röhögős. Köv fejezet első két részre maradok, hiszek a csodában.

human - 2009. 04. 29. 15:32

a claire vére dolog már “elfelejtődött”, ezt is írtam twitteren homályosan, mert igne, ott volt Claire, HRG aztán főleg tud a vér ügyről, mégsem azt cisnálták..

Prophet - 2009. 04. 29. 15:34

A karma lesz.. jobb, ha belekezdek én is egy listába, nem véletlen kapjuk ezt a szart. Ennyire kifulladtak, de kell még egy 13. menetet is? Gonosz vízimanó..

Sylar meg már olyan gyorsan veszi át a képességeket, mint Péter? Annyi esze meg nem vol… felesleges.

zooeyglass - 2009. 04. 29. 15:35

most lehet h hülyeséget mondok, de claire nem volt ott véletlenül az események középpontjában? és nem olyan vére ven véletlenül ami minndenkit meggyógyít? mintha lett volna egy olyan rész amikor noah-nak beadták a vérét és kicsit feltámadt..most vajon ez miért nem működött volna? merthát ez így ritka gagyi – szerintem.

zooeyglass - 2009. 04. 29. 15:37

sorry, addig jött a hsz amíg olvastam a kommenteket…de ezek szerint jól gondolom hogy bénaság volt.

UndokBeka - 2009. 04. 29. 15:38

Ez alapján én is örülök, h az évad első pár része után abbahagytam. Mindig elolvasom a kritikát róla, hátha megint jó lesz ez, de nem. Én már nem várom, hogy olyan legyen, mint az első évad, én már azt várom, mikor mondják végre Kringnek azt, h viszlát örökre, aztán helyére beültetik Bryan Fuller-t, mert akkor megint nézhető lenne szerintem. De ez megint szubjektív vélemény. Amondó vagyok, teljes reboot kéne lassan a sorozatnak, mert ez így ahogy van, gáz. De majd erre biztos rájönnek és ellövik azt, hogy csak Micah álmodta az egészet, miközben mondjuk kómában fexik az intenzíven. :)

zdawg - 2009. 04. 29. 15:38

sikerült ma megnéznem. ez valami elképesztően szar volt. mit képzeltek ezzel a sylarből csináljunk nathan-t megoldással? felháborító. épp a napokban olvastam ausiello örömködött, hogy heroes is back. back a lóf@szt, ez már valami elkeseredett harc a teljes kilátástalanság ellen…

Glarion - 2009. 04. 29. 15:40

Hát igen, szar volt, a végén a Niki/Jessica/Tracy/anyámkínja visszahozásánál már csak kínosan vigyorogtam, ekkora baromságot… Áh…

Amon87 - 2009. 04. 29. 15:41

én már nem is vártam sok jót..minden évad finálét elbaszarintottak eddig :D az első évad fináléját a legjobban azóta meg csak hozzák a papirformát..

én egy nagy grandiózus mindeki Syler ellen harcot megnéztem volna…azt ennyi..

engusz - 2009. 04. 29. 15:42

Többet vártam én is az évad/fejezetzárótól, de szerintem rendben volt. Viszont, ha a 4. évadban nem húznak bele, akkor nagy bajban lesznek. Reménykedjünk abban, hogy a gyenge harmadik évadot egy brutális negyediknek az előkészületei eredményezték.

matt - 2009. 04. 29. 15:42

de basszák már meg, hogy sokszor sylar egyedül hozta a színvonalat, erre most egy időre tulajdonképpen jegelik. hát gratulálok.

Lomexx - 2009. 04. 29. 15:43

részemről kasza, ha majd jókat hallok, talán újra nekikezdek

John_Abruzzi - 2009. 04. 29. 15:45

Az a baj, hogy már az 1. évadzárónál is csak reménykedtünk, h azután jobb lesz. Ha miután Sylar “magához tér” visszahozzák Nathant is valami idióta módon, esküszöm leborítom a monitoromat, leheh jobb is, ha a köv. évadban csak 2 részig jutok.

James - 2009. 04. 29. 15:51

elnézést hogy ide írok, de nagyon szeretném tudni a választ, és a legutóbbi DLM-s hírek már nagyon rég voltak:(
A Coolon most milyen részek mennek? Mert a mait még nem láttam. Leadták már az összes részt, csak ezt kihagyhattam? (A sorozat utolsó része ugye az, hogy George feladja a munkáját, ami rosszul sül el, és visszakönyörgi magát?)

szala - 2009. 04. 29. 15:57

Na szóval… vegyes érzelmek. Résznek nem rossz, finálénak gyenge. Voltak benne “ügyes” megoldások, de ez édeskevés. Az osztódással szaporodó Niki/Jessica/Tracy/Barbara(?) szálra már baromira nem vagyok kíváncsi. 8 olyan rész volt az évadban amire 5/10 felett adtam. Én már nem bízok a következő évadban. Kasza.

Dark Wolf - 2009. 04. 29. 15:57

Feltették a koronát erre a hihetetlen mélységekbe süllyedő sorozatra. Uramisten. U-ram-is-ten. A Volume 3-mal befejeztem a Heroest, mert úgy gondoltam, ennél mér nem lehet rosszabb. De ők megcsinálták! Van hova süllyedni! Komoly késztetést érzek rá, hogy levélbombát küldjek az íróstábnak.

Dark Wolf - 2009. 04. 29. 15:58

*ennél már*

Malik - 2009. 04. 29. 15:58

Nekem tetszett. Pont.

muforlife - 2009. 04. 29. 15:58

nekem ez a finálé tetszett, 8/10, viszont a 4. fejezet az néhol siralmas volt, 5/10 max. Nekem viszont tetszik egyenlőre az 5-ös volume, Peter is visszakapta a képességeit végülis, meg ez a Hiros dolog is érdekesnek tűnik, szóval én biztos nézni fogom az új évadot. Valami harcban egyébként én is reménykedtem, hiszen néhány részen látszódott, hogy rengeteget spóroltak, és reméltem majd itt a fináléban kapunk valamit, de nem így lett sajnos. Hátha 4. évadra magukra találnak az írók.

Olman - 2009. 04. 29. 16:09

“csak Micah álmodta az egészet, miközben mondjuk kómában fexik az intenzíven”
nem, nem Micah, hanem a más-hőst-megtalálós kiscsaj az első évadból. Úgyis egy csomó ideig volt lázálomban. Az jó ötlet lenne, és akkor új finálét is csinálhatnának az első évadhoz. :)

winnie - 2009. 04. 29. 16:12

“Nekem tetszett. Pont.”

ezért lenne jó olvasni valami mást is – szóval én támogatnám a pozitív kritikák kifejetését is.

winnie - 2009. 04. 29. 16:13

“a claire vére dolog már “elfelejtődött”, ezt is írtam twitteren homályosan, mert igne, ott volt Claire, HRG aztán főleg tud a vér ügyről, mégsem azt cisnálták..”

erre tuti van valahol válasz az írók által a neten, nem? az ilyet általában “meg szokták tudni” magyarázni.

Maniac84 - 2009. 04. 29. 16:15

10 perccel a vége előtt azt hittem, hogy ez lesz az eddigi legjobb fejezetzáró (mondjuk az eddigi 3mat nem nehéz felúlmúlni :p), aztán amit utána csináltak… Petrelli mamáék felzárkóztak a fejezet leghülyébb karakteréért folyó versenyben Nathan és Danko mögé. A következő fejezetből ellőtt másfél perc meg nem nagyon csigázta fel az érdeklődésem. 6,5/10 a finálé, 6/10 az évad, de csak azért mert a 3. fejezet egy darabig tetszett (a 4. többnyire kritikán aluli volt:( )
Egyébként ettől függetlenül ott leszek a köv. évadban is, valahogy képtelen vagyok elkaszálni :)

Daft Pete - 2009. 04. 29. 16:26

Ez volt az egyik legjobb rész, akárki akármit mond!!!

Drogen - 2009. 04. 29. 16:30

Én csak annyit nem értek kb. (najó, elég sokat, de ezt már megszoktam és nem zavar :), hogy most elvileg Peter átvette Sylar mindenképességét, ugye ezzel az alakváltást is amivel megölték.. Csak nekem jutott eszembe, h ő is bújhatna Nathan bőrébe alakváltással és Sylart simán égethették volna, már az igazit.. Egyedül azért sajnálnám, mer ő a kedvenc karakterem, szal örülök, h mégse írták ki remélhetőleg, de ez így akkor is gááááz.:)

Annatar - 2009. 04. 29. 16:31

Peter egyszerre csak egy képességet tud átvenni.

Malik - 2009. 04. 29. 16:31

Nem is tudom. Nekem nagyon bejött minden, szerintem jól megoldották ezt az egészet, és az, hogy Sylar belépett Nathan helyére… olyan WTF élményt én ritkán érzek. No persze lehet, hogy elfogult vagyok.
Az, hogy a harcot úgymond kihagyták nem igazáb tetszett, és amikor Claire kinyitotta az ajtót, arra számítottam: halott Peter, halott Nathan.

Malik - 2009. 04. 29. 16:31

Nem is tudom. Nekem nagyon bejött minden, szerintem jól megoldották ezt az egészet, és az, hogy Sylar belépett Nathan helyére… olyan WTF élményt én ritkán érzek. No persze lehet, hogy elfogult vagyok.
Az, hogy a harcot úgymond kihagyták nem igazáb tetszett, és amikor Claire kinyitotta az ajtót, arra számítottam: halott Peter, halott Nathan.

Thomas - 2009. 04. 29. 16:32

Ez egy mese, buta amerikaiaknak! Azok akik nem gondolkoznak és hagyják, hogy magukkal ragadja őket a sorozat, azoknak nagyon jó szórakozás, hiszen mindig van benne móka (Hiro & Ando), “most-mi-jön” érzés, meg egy kis vér.

Igen, ha elgondolkodok a dolgon, hogy mennyire irreálisan viselkednek a szereplők a körülményekhez képset, akkor a sorozat kuka. Viszont ott vannak a karakterek, akiknek mind megvan a saját személyiségük, így lehet őket szeretni / utálni és csalódni bennük (pozitívan / negatívan)

Azért remélem a köviben több ekSÜN lesz! :)

genius - 2009. 04. 29. 16:33

Hát ezt nem is lehet elkaszálni. Akit eddig érdekelt, az ezután is fogja nézni. Amúgy szerintem az évadok egyre izgalmasabbak. Olyan sok minden történt pl. ebben az évadban is. Az első ehhez képest inkább unalmas volt, mintsem szenzációs.
Hogy azért mégse kövezzetek: 9,9/10 :D

Márkosz - 2009. 04. 29. 16:34

Nekem tökre nem volt semmi finálé érzetem, és hát amit a 4-dik évadban előre sejtettek az nem volt egyáltalán meghatározó. Szóval remélem az csak az előre sejtettés volt és végre elindulnak már jó vonalon, de kétlem. A fináléban csak Sylar szövege volt a jó amikor mondta
Claire: – Úgy is megfoglak ölni!
Sylar: Mindekinek kell 1 hobbi.

Ezen felnevettem:), de amugy nagyon low volt nagyon a rész.

Drogen - 2009. 04. 29. 16:35

@Annatar:
Bennem eddig az volt, h mindig az adott “hős” képességeit veszi át, csak eddig ez ugye 1-1 képesség volt, most meg Sylar-nél sok.. De legyen akkor csak az alakváltó képességet vette át, a dolog még akkor is nyitott.:)

i1988 - 2009. 04. 29. 16:36

nevetséges… és ezt hosszabbítják és Chuck-t meg lehet nem…

Wynonna - 2009. 04. 29. 16:58

Rossz nézni, hogy valamit, amit még a legkitartóbb fanok is sokszor szenvedve néznek végig, ennyire erőltetni kell, mert még a nézettségbe belefér, míg az igazán jó sorozatokat közben elkaszálják.
Én már valahol a Vol.3 végénél abbahagytam, de azóta is olvasgatom a kritikákat, vártam a nagy áttörést, hogy igenis érdemes lesz majd ledarálni, de ennek így kb már nulla az esélye.

Ézsi - 2009. 04. 29. 16:59

-.-” és ez most komoly izgalmasnak állitota be timbácsi? ehh’ ez nagyon szánalmsan béna volt! az eddigi leggázosabb évad finálé! semmi harc! meg ez a tracy bosszú?!! könyörgöm… kicsivel több fantáziát:S

Biohazard - 2009. 04. 29. 17:28

A multkori agymenesemet arra modositanam,hogy Sylar a kovektezo evadban a sotet sikatorban nekimegy egy kukanak es hirtelen rajon,hogy o Sylar! Egeszen erdekes moralis dilemmakhoz vezethet,amikor egy agymosott ember hirtelen rajon,hogy o tulajdonkeppen skizoid, de leginkabb pszihopata :D

Ahogy mondtam, egy pocsek minosegu evad pocsek minosegu zarasa volt. Agyhalott karakterek, arcpiritoan bugyuta forgatokonyv es tortenet es tehetsegtelen szineszek..tokeletes elegy! Talan az uj Star Trek filmben majd ramcafol az-ember-aki-bajszot-novesztett-mindket-szeme-fole :D

Bence004 - 2009. 04. 29. 17:31

én egyáltalán nem szenvedve néztem végig… jó, télleg nem vmi nagy szám a sorozat, de 40 perces kikapcsolódás nálam :) 7/10-es szintet továbbra is tartja nálam!

Logan - 2009. 04. 29. 17:55

http://kepfeltoltes.hu/view/090429/snapshot20090428231300_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ez volt a legjobb az egész részben :P
Sylar és Nathan közös fia :D

BOTii - 2009. 04. 29. 17:56

Jéééééé, az egész évad igen rossz volt, de végig abban bíztam, hogy majd a végén lesznek nagy durranások, aztán magam alá csinálok, de hát nem…

1.) Elvileg azért csinálták ezt a Sylar átalakítós dolgot, hogy Nathan tudjon beszélni az elnökkel és elrendezze a dolgokat, Peter meg ugye megszerezte Sylar képességét szóval át tudna alakulni Nathané, de neeeem ez túl kézenfekvő lett volna inkább csináltak egy ilyen idióta hülyeséget, ami majd a köv évadba nagyon izgalmas lesz….

2.) Miért nem bírják kinyírni a főszereplőket? Nathan tök unalmas, Sylar még unalmasabb, Clair szintén dög unalom. Az első két évadba még mindig volt egy csomó új izgalmas szereplő, azokat bezzeg mind kinyírták.

3.) Hiro…. Tök érdekes hogy senki másnak nem vérzik az agya csak neki, mert az tök izgalmas, hogy hátha belehal. Főleg, hogy a jövőbe látta Hiro hogy Ando kinyírja, azt is ellőhették volna, és akkor megint lett volna valami kis izgalom.

4.) Sylar meg Peter milyen jót tudtak volna harcolni, a fél várost feltúrhatták volna, de helyette nézhettük Claire szemét.

5.) Huhúúú kiderült ki lesz a főgonosz az új évadba, hát alig várom komolyan…
Amikor Sylar kezet fogott az elnökkel, azt hittem hogy az elnök majd jól elkapja, aztán kiderül, hogy valami vadállat képessége van és kinyírja Sylart. :D De még ezzel a Peterös megoldással is az volt a legnagyobb fordulat az egész részben.

6.) A végén úgy égették Sylart mintha valami haverjuk lett volna, meg amúgy is ahhoz a jelenthez hogy került oda Hiro és Ando? Összegyűltek egy ilyen kis kedves gyújtogatáshoz, hogy az évad végén legyen egy ilyen kis csoportos összeölelkezés? Nagyon nevetséges volt.

7.) Már csak egy pozitívum van az egész sorozatban az pedig Matt. Na ő tényleg nagyon jó, egyre durvább lesz és simán ő a legerősebb már, nagyon jó a karakterfejlődése is, az elején még csak gondolatot olvasott most meg már elhiteti Sylarral hogy Nathan! :D

8.) Az évad során Sylar simán kinyírhatta volna az összes szereplőt, bármelyiket. Találkozott az összes mégse ölt meg senkit, érdekes hogy mindenkit halomra öl de a főszereplőket mindig megkímélni, még a kis hülye gyereket se bírta megölni, mert hogy neki nem kell olyan képesség ami neki van. Pf régen még kellett neki minden szar! :D De legalább így majd a kölök biztos jó útra téríti a 4. évadban a “főgonoszt”…

Na ez picit hosszú lett, de nagyon idegesítő, hogy ennyire eltudnak rontani egy rohadt jó sorozatot, és már mindenki csak megszokásból nézi, nem azé mert jó. Biztos megfogom nézni a 4. évadot is, de ezek után nem bízok én már benne, hogy olyan lesz mint régen.

Halmi - 2009. 04. 29. 18:08

Hi. Na szóval aki játszott már a star wars: knights of the old republiccal, az érezheti annak hatását ebben a részben. Matt Parkman Jedi mind trickezik non-stop, de nálam az agyátprogramozás teljesen kiverte a biztosítékot.
A kotor1-ben a felénél derül ki kb, hogy mindvégig mi irányítottuk Darth Revant, a hírhedt sith lordot, akit a jediknek sikerült elkapni anno, és újraprogramozni az agyát és más identitást ültetni bele. Természetesen, ahogy haladunk előre a sztoriban jönnek vissza az emlékek, és lassan rájövünk kik is vagyunk valójában… Most ezt lejátsszák itt is…

Na egy-két wtf momement az évadzáróval kapcsolataban:

Sylar hogy repült be az ablakon? Tudtommal nem nyitotta fel Nathan fejét, és sztem empátiával sem tanulhatta meg a repülést…

Ha Peter átvette sylar összes képességét, tehát a gyógyítást is, akkor miértnem gyógyult meg a csata után a heg a fején, miért vérzett kb a film végéig?

Miértnem adták Clair vérét Nathannak és miért nem lehetett volna kinyírni mostmár sylart végleg?

A jeges tyúk, h visszajön-e vagy az is csak egy tesó nem tudni, de én személy szerint már nagyon unom azt a szálat is…

Szegény Hiroval sem tudnak mit csinálni, állandóan elveszik a képességét, visszaadják, elveszik, PHAIL ez is

Én megmondom őszintén az első évadnak volt hangulata, összetett volt, izgalmas, el lehetett róla vitázgatni, témázgatni haverokkal. A jövőbe való teleportálás a jövő látása, ill. annak a megváltoztatására való törekvés, az. 1. évados “hungeres” sylar etcetc, mind hangulatos volt, lebilincselő, de ennek már oda…

Egyszóval én többet vártam, sokkal többet ettől az egésztől, de úgyis nézni fogom, mert még mindig várom a csodát, azt a híres 1. évados hangulatot.

Racoon - 2009. 04. 29. 18:46

human:
nem lehetne ezt a posztot kinevezni egy Heroes búcsú posztnak.
ahol végleg megadnák a tisztességet egy valaha ígéretes sorozatnak.
A Heroest el kéne temetni, nem pedig nekrofil módon előkaparni és évadonként megdugni by forgatókönyvírók

znono - 2009. 04. 29. 18:48

Csak nekem tűnik fel hogy az irók ellopták a terminator salvation lehetséges befejezését, amit állítólag megváltoztattak mert kiszivárgott.
Spoiler:
Ami a következő volt: a film végén John Connor meghal, Marcus pedig aki robot leveti bőrét és Johnét húzzák rá.
Kicsit nagy a párhuzam a két személyiségcsere között, vagy csak nekem?

PancakeSpeedy - 2009. 04. 29. 18:54

Ígérgettek már megint… de nem lett csokis a nacim ettől se. És tényleg ez a megoldás a végén… te jó isten.

Én valami olyat tudtam volna még elképzelni, hogy jó, Sylart átprogramozzák Nathannek. Aztán bejelenti, hogy lemond a tisztségéről egyéb okok miatt és visszavonul.
Ezután pedig szépen suttyomban kivégzik, hogy véletlen se térjen vissza Sylar. Mert akármilyen jó megnyilvánulásai voltak, már uncsi.
De nem csak ő, hanem a többiek is.
Az a baj, hogy a néhány esetleges újonc közül mindenki kikopott… mert féltek változtatni a készítők :(

5 per 10, nem több

Assassinate - 2009. 04. 29. 18:56

Szerintem finálénak nem volt túl joh, és teljesen igazad van, h a hercjelenetet kivágták. Szerintem ha azt bennehagyják, kicsit javított volna az összhangon

Nokedli - 2009. 04. 29. 18:57

Csupán hasraütős theorycraft, de nem lehet, hogy Claire vére csak addig tudott másokat gyógyítani, amíg nála volt a catalyst? Félig-meddig hihető is lett volna. (Adamnek volt párszáz év előnye, ő ügyesebb gyerek volt)

Engem a Nikki/Tracy/xy “fordulat” akasztott ki a legjobban. Totál felesleges, idegesítő karakterek, Ali Larter arca meg olyan, mint a busz hátoldala.

Nokedli - 2009. 04. 29. 19:03

Lemaradt: Daphne elhullását sajnáltam a legjobban, nekem a karakter meg a lányka is bejött, no meg így Matt is többet szerepelhetett. Azt mondjuk aláírom, hogy a “nekünk össze kell jönnünk” szál elég gyengus volt.

Biohazard - 2009. 04. 29. 19:08

Harci jelenet? Marmint hogy a ket miniraketa berepul a szobaba, Sylar elkapja oket a telekinezissel es osszeegve/feldarabolva vegzik 5sec ‘kuzdelem’ utan? :)
Tovabbra sem tudom,mit is akartak kezdeni a fogonosz ellen? Nekirepulnek..es aztan? Clair beront a szobaba…es aztan mi lesz?! Tragar szovicceket mondanak neki,hatha szivrohamot kap? :)

Most vagy tenyleg nincs semmi onkritikajuk az iroknak, vagy tenyleg ennyire el vannak szallva maguktol,hogy mekkora fasza dolgokat irnak.

M76 - 2009. 04. 29. 19:35

Lol, erre azért annyira kiváncsi vagyok, hogy mindenki fikázza a sorozatot, hogy így bűngyenge úgy szar, így hülyék az írók meg beképzeltek, aztán mégis 50+ comment generálódik pár óra alatt, meg mégis hetente 2 bejegyzés van a sorozatról meg mégis mindenhol hypelják. Hogy jön ez össze nem értem.

Tooomika - 2009. 04. 29. 19:42

Claire ismételten átlagun alul hülye volt meg mindenki! szar lett a heroes! ez a sylar/nathan hero ez meg nem tom mi lesz de hogy bugyuta megoldás volt az biztos

Maala - 2009. 04. 29. 19:54

LoL.

Mindig öröm olvasni, ahogy az emberek még 3 évad, 4 fejezet után is úgy néznek erre a sorozatra, mint ahogy az 1-3. rész végén ‘WTF!’-oltak, hogy ez mennyire imba.

Aki 3 évad alatt nem jött rá arra, hogy ez nem egy Lost (úgy, hogy ezt számtalanszor be is bizonyította a sorozat)…

Még szerencse, hogy szólásszabadság van, így hetente lehet olvasni a sok sorozatot túlértékelő ember csalódott hozzászólásait. :D (Ezért van majd’ minden héten post a Heroesról! :D)

——–

Az előző részek fényében jó évadzárás volt, igazi kis Star Wars: Knights of the Old Republic-os csavarral a végén, kellemes meglepetés volt, nem vártam még ennyit sem. :) Így legalább már 3 átívelő szál van a 4. évadra.

Pár – számomra érdekes – felvetés:

– Az elnök Chief of Staffje (RIP) igazán bátor és önfeláldozó volt, hisz ő már tudta, hogy President Petrelli tart a limó felé, mégis bevállalta az öngyilkos félreállást Sylarrel. (Igaz, Peter nem tudhatta, hogy Nathan vesztett a csatában, de biztos ami biztos alapon meggyőzte a világ legbefolyásosabb emberét 5 perc alatt arról, ami Jack Bauernek évadok sokasága után sikerült csak: Fogjanak kezet)

– Sylan (Nathan és Sylar keveréke) ugye Nathan emlékeivel rendelkezik, a hiányzó részeket bepótolják Nathan tárgyai, amik elmesélik a sztorijukat az átalakult Sylarnek. Vajon hogy nem tűnik fel eme átalakult mutánsnak, hogy ‘hú bazmeg, én tudtam repülni, de rohadtul nem tudok most, wtf történhetett?’ Esetleg amikor felvette Nathan öltönyét, az miért nem mondta neki, hogy ‘húú, gazdám, de szeretek rajtad lenni, a múltkor is amikor leelőztük azt a Boinget, egy csomó muslica szétkenődött rajtam’… Szóval szelektív memória rulez. Persze ha nem várunk el sokat a sorozattól, az ilyen apróságok már nem is zavarnak.

U.i.: Annyira jó volt a zárt ajtós epic csatajelenet, láttam lelki szemeim előtt a Junkie-olvasók vérben forgó szemeit, hogy ‘ez a szemét Kring hogy mutathatja egy ilyen jelenet alatt végig Clairemaci szemét!?’

Maala - 2009. 04. 29. 20:06

Biohazard:

Flying man igazán gyorsan tud repülni, legalábbis jó pár hangsebességnél látható effektet ellőttek már, mert szép is, hangos is… Más kérdés, hogy ezt most nem használhatta, mivel falnak csattanás esetén szép fejloccsanás/nyaktörés lett volna a vége…

Két gyors 80kgs test haladt felé, nem egy aprócska golyó, mint 3. fejezet végén. Egyiket így is eltérítette, mint ahogy tisztán lehet látni az ajtózárás előtt, a másikat nyílvánvalóan nem.

Ilyen hülye kérdést amúgy nem értem, minek kell feltenni:
‘Tovabbra sem tudom,mit is akartak kezdeni a fogonosz ellen? Nekirepulnek..es aztan?’

Elmondták: Nathan repül ‘előre’, Peter lemaradva mögötte (‘I go high, u stay low’, vagy vmi ilyesmi), aztán Peter letapizza Sylart, és elveszi a képességeit, majd epic fight. Nézd újra az epizódot, jó önkínzást. :)

Kérdés: Ha Peter csak 1 képességet vehet el egyszerre, és ez láthatóan az alakváltás volt, akkor Sylar kire lőtte el a sok villámot? Vagy a borral úgy leitta magát, hogy nem tudott célozni?
Nathan is szépen kirepült vele a szobából, de minek repült vissza? Költségmegtakarítás végett a következő évad kampányára? Netán végig az erkélyen csüngtek, mint a nagymama szeretője?

Viszont továbbra is tartom, alapjában véve élvezetes volt az évadzáró. :D

Scouser - 2009. 04. 29. 20:52

Tim Kring a sorozatkészítés Uwe Bollja.

ForgerON - 2009. 04. 29. 20:57

Én is azok közé tartozom, akiknek tetszett az évadzáró. Ha jobban belegondolunk Syler ellen egyedül Matt lenne hatásos, Nathan meg Pete labdába sem rúghat, szóval a zárt ajtós csata nc, ezzel is mutatva nem ez a csata a legfontosabb tényező.
Nekem speciál tetszett a Nathan/Syler hibryd, meg kell hagyni több ponton is hibádzik mégis belefér. Az meg egyértelmű, hogy ez a “báb” úgy is felébred nyugtalan álmából…

Angelus - 2009. 04. 29. 21:00

Hát lehet hogy én vagyok a hülye,de én eléggé úgy láttam,hogy Sylar dobta vissza Nathant,és utána ő repült vissza a szobába…
Gondolom úgy vette el Nathan képességét,ahogy anno Elle-ét is…

Trevor - 2009. 04. 29. 21:16

Pszichokinézissel magát és Nathent lebegtette. Ha tárgyakat, és más embereket tud falhoz csapkodni, akkor magát is tudja lebegtetni.

Miroku - 2009. 04. 29. 21:40

Hé nem emlékszik valaki, hogy mi történt a kis csajjal. Azzal akit Matt nevelgetett Suresh lakásában.
Kvázi az egyik legfontosabb szereplő volt az első évadban, most egy kicsit mutatták, hogy Matt alternatív jövőjében együtt nevelik a gyors szőkével, de azóta nem volt róla semmi infó. Vagy csak én tekertem át pont azt a részt amikor róla volt szó?

Platschu - 2009. 04. 29. 21:41

Ilyen lesújtó kritikák után egyáltalán nem bánom, hogy bele sem kezdtem a 4. fejezetbe, mert az évad közepén a sorozat nálam leírta magát. :(

Nokedli - 2009. 04. 29. 21:57

Miroku: én sem emlékszem rá, hogy mondták volna, de elvileg Mohinder anyónál csövezik.

zLk - 2009. 04. 29. 21:58

Lehet irta már vki, lehet nem, de én nem értem, hogy pl. Nathan-t miért nem lehetett visszahozni Clair vérével? Mostohafaternál bevált…
Francnak ez a Sylar-es cucc. Simán nyilvánvaló, hogy egyszer kibújik a szög a zsákból.
A többi dolgot meg nem jellemzem, már mindenki leírta előttem.

Trevor - 2009. 04. 29. 22:06

Szerintem nem akarták kiírni a soriból Sylart és egy darabig Nathant sem. Mivel a Nathant megmentik sztem az a minimum, hogy Sylart lefejezik, vagy más módon megölik, így meg jól jött az alakváltós képessége. Meg így talán lenullázhatták Sylar képességeit és csak az alap mindent megértős maradt meg, mert már túl erős volt, mint anno Peter. És Peter sem kapott vissza semmilyen képességet csak kölcsönvedte az alakváltást addig míg meg nem érint valaki mást.

Tesza - 2009. 04. 29. 22:08

“Simán nyilvánvaló, hogy egyszer kibújik a szög a zsákból.” – ez lesz következő fejezet lényege..

Silas - 2009. 04. 29. 22:20

Egy nagy kalap sz*r már az egész, nevetséges hogy egyetlen egy szereplőt nem mernek kiírni véglegesen.
Az egyetlen dolog ami miatt néz(t)em, hogy hátha lenne már egy jó kis harc, amiben aprítják egymást a hősök.
De mostmár azt se csodálnám ha a következő évadban, a SÜN lenne a főgonosz, ami egy húdenagyonmenővagyok Claire csinál ki nulla harccal.

Ez így egy f0s, és el van b@szv@ az egész.

Angelus - 2009. 04. 29. 22:29

Hát lehet bennem van a hiba,de én viszont még mindig élvezem… :)

simi69 - 2009. 04. 29. 22:33

Én csak azt nem értem, ha Sylar átváltozott Nathan-né, akkor kit égettek el abban a kis meghitt tábortűzben? Tudom, Noah azt mondta, hogy van egy hasonmás valahol lefagyasztva, de mégis az a hasonmás hogy lehet ennyire tuti?Mert amikor ráközelítettek, az le sem tagadható, hogy Sylar.
Vagy esetleg én értelmeztem félre valamit?
Bár végigolvastam a véleményezéseket és nem írt rajtam kívül senki ezzel kapcsolatban…na mind1, lehet tévedek…
Egyébként az előttem szólókhoz kapcsolódva, teljesen egyetértek, hogy a végső csatajelenet egy kalap sz.r, sőt az egész záró rész egyenlő a nagy büdös nullával.

snipp - 2009. 04. 29. 22:39

hah.. es meg EN biztam a heroesba..hogy osszedobnak egy rendes finalet.
el is indult a feeling.. mikor peter meg nathan ottalltak sylar elott…de ami utana volt…
ahh aztvartam mar egesz evadba h legyen mar egy “csata”. erre meg..
na nallam ez 0.5/10 ..talan 1/10.
es nagyon cancel szelen allok.

Nokedli - 2009. 04. 29. 22:41

Az alakváltó faszit égették el. Anno amikor Danko és Sylar lespanoltak, az ő hulláját vitték a szertárba, hogy úgy tűnjön mintha Sylar meghalt volna.

Biohazard - 2009. 04. 29. 23:08

Sylar ketszeresen halott a jelenlegi evadban…legalabb egyszer meghalt minden elozo fejezetben..van vagy feltucat szemelyisege, es persze az ezek kozti atmenet..jelenleg agymosott es kivetelesen nem sajat hulyesege miatt vannak identitasi gondjai,hanem masok raktak a fejebe (a sajat elmezavarukat palastolando)..es mindezek utan meg mindig el!

Szerencsetlen emberre nagyon rajar a rud :D

Most mar bevallhatom magamnak, hogy a sorozat elerte az ‘annyira rossz,hogy az mar jo’ kategoriat es klasszikussa valt :)

Maki Piki - 2009. 04. 29. 23:23

Olyan ez a sorozat, mint a kutya, amelyik a saját farkát kergeti. Egy ideig szórakoztató, de amint rájössz, hogy más nem történik, elunod.

Totti az Isten - 2009. 04. 29. 23:23

Csé. Haitivel mi lett? teljesen kiírták ebből az évadból. pedig nem emlékszem, hogy meghalt volna.

Alex - 2009. 04. 29. 23:54

Évszázad vicce ez a Heroes bazzeg, a Prison Breakkel párosban olyan szintű mélyrepülést produkáltak/produkálnak, hogy az nem semmi.

Ebben a “kibaszottul nagyszerű kurva jó” évadzáróban mi történt? Semmi. Volt egy harc amiből semmit nem láttunk és végül megint nem halt meg senki tulajdonképpen, mert Nathan maradt, de Sylar nyilván “elő fog törni” belőle…

wolfie - 2009. 04. 30. 01:14

Szerintem izgalmas volt, akármilyen béna is volt helyenként…
3 dolog nagyon gáz volt ebben a részben:
1. a zárt ajtós csatajelenet
2. Sylar repült…ezt nem értettem… Lehet Trevornak van igaza: “Pszichokinézissel magát és Nathent lebegtette.” :D:D
3. Claire véréröl megfeledkeztek…. gyógyít, de csak a mostohaapucit? az igazit nem?:)

rengeteg hiba, logikátlan lépés és ellentmondás van a sorozatban, de vmiért minden egyes részt vártam, és kiváncsi leszek a következő évadra is!
Egy biztosm FEELINGje van a sorozatnak… akármilyen szar is néha…

spedway - 2009. 04. 30. 01:35

Én 21-25. részt egybe néztem meg és kellemesen fogyasztható volt. Összességében ez még mindig bőven nézhető. Remélem folytatják. Laza szórakozás, az meg most már kezd poén lenni, hogy Nikit hányféleképpen lehet feltámasztani:)))

Ryke - 2009. 04. 30. 01:56

ez már tényleg siralmas… az egyetlen jó momentum a torokvágás volt, de azt is elrontották végül :(

ilyen jó alapsztorit ennyire rétestésztásan elnyújtva sárba döngölni… tiszta szégyen!

samedi - 2009. 04. 30. 02:53

hát, asszem akkor megnézem ezt a finálét :D ha már ennyire szar, már rég nem nézem a sorozatot, már tudok nevetni rajta :D

gatling - 2009. 04. 30. 07:45

Ennek az elfuserált évadnak az összes anyagi forrását nyugodtan átutalhatták volna a Smallville és Supernatural évad finálék büdzséjébe. Ez egyszerűen szánalom volt…

yosha - 2009. 04. 30. 09:05

Sylar tuti hogy kinézissel lebegtette magát. Heroeswiki-n kedd este még ott volt a képességei közt a Flight, de szerdán már nem. :)
Meghát empátiával nem nagyon vehette el a cuccot, merthát nem nagyon érez együtt senkivel, főleg nem azzal akivel bunyózik.
Amugy mindent rá lehet fogni a kinézisre, de a Claire-mozgatás is lehetett Doyle bábjátékos képessége, hisz ővele is érintkezett.
Fene tudja. A végén az a családi grillezés, ahogy összeülnek a haverok az szánalmas volt. Ráadásul Coyote Sands-en égettek, nem értem miért kellett többszáz kilométert autózni hogy elégessenek egy hülye hullát, mikor a 26-os létesitményben volt krematórium is.

Claire szemébe meg a epic harc közben legalább egy tollpihe vagy egy szálka repülhetett volna, let volna valami vizuális eksön is a pór Heroes fannak…

Annyira de annyira biztam benne hogy jo lesz. Az évad első 3 része fasza volt, aztán jöttek a csavarok, most meg ez.
MOhinder is faszán tud falon mászni, aztán nem csinál semmit csak szaladgál meg néha eldob valakit.
Ando meg olyan képességfelerősítő lett, hogy aztán azt senkin se alkalmazza. Hogy miért mentek indiába, az is jo kérdés annak se volt értelme. Fasza kis Volume volt ez a 4es, esküszöm a legjobb szereplő Baby Matt Parkman volt. Az előzőben meg a lebénult Petrelli papa, ijesztőbb volt mint kétlábon.

zoey - 2009. 04. 30. 09:53

Most komolyan, szinte csak Sylar végett nézem ezt a sz*rt, most meg… Ez az egész évad egy nagy WTF volt, de nem abban a bizonyos LOST-os pozitív értelemben. Pfh.

soulles - 2009. 04. 30. 11:32

Nem volt ez olyan rossz. Ha ezt a szintet tudták volna hozni az egész évadban, akkor igencsak szórakoztató lett volna végig. Általánosságban nálam 6/10 az évad, de csak azért, mert a 3. fejezet nem tetszett, viszont a 4 fejezet annál inkább, szerintem volt egy hangulata. Az évadzáró meg olyan lett amilyen, szerintem nézhető, szerethető (Heroes mércével). Viszont bármennyire is szeretem a sorozatot, egy fentebbi hozzászólással egyet kell értsek: “Tim Kring a sorozatkészítés Uwe Bollja.”

yosha - 2009. 04. 30. 11:58

Jahhahaj, elkezdtek magyarázkodni:

Many noted that when Noah Bennet died, he was resurrected thanks to a transfusion of Claire’s blood—why not do the same thing for Nathan. It should be noted, though, that when Sylar slit Nathan’s throat, he left him to bleed to death. Thus, by the time his body was found by Angela, he would’ve lost a great deal of blood. If a transfusion was performed on him, the blood will not circulate in Nathan’s body anymore…

Blood won’t circulate in a non-beating heart.

Röviden a non-english embereknek: Nathan elvérzett a torkán keresztül. Ha kapott volna vért, nem keringett volna, mivel nem vert a szive.
Érdekes, Noah egy szemen keresztül kapott fejlövés után még dobogó szívvel feküdt a hullaházban?

Nem megy ez …

Amugy a mai kedvencem a bepostolt Sylar és Nathan szerelemgyermeke kép, ott van feljebb valahol, már hugyosra röhögtem az alsómat tőle…

seven - 2009. 04. 30. 12:05

úristen, ez nagyon lol.

norbucso - 2009. 04. 30. 12:40

Én most kaszáltam ezt az egészet a fenébe, Spoiler következik:

Utáltam Nathant, de ahogy kinyírták, meg a fröcsögés, undorító. Annak ellenére hogy Bennett-et utálja jobban Sylar, mint Claire apját.

Sylarből csinálnak Nathan-t, mert az anyjának nem tetszik a sima hullája. Csináltak egy időzített bombát, amiből majd lesz egy újabb Sylar elkapós baromság, ahelyett, hogy helyben levágták volna a fejét, vagy elégették volna, de nem, Tim Kring írta a hülyeséget. Gartulálok hozzá.

Ali Larter nevét látva sok reményem nem is volt az első 2 perc után, az a gyenge karakter is visszatér már ki tudja hanyadik formában. Miért nem tudják egyszerűen megölni, vazz. Ő lesz a főgonosz, na ezzel bukták az egész évadot, 5. évad már nem lesz az tuti. Én nem fogom nézni.

Ja egyetlen pozitivum, mikor Peter és Nathan mennek a folyoson, hogy szétrugják Sylar-t, mert ebből akkora finálé lehett volna. Erre meghal az egyik de nem hősiesen megölve Sylart, hanem áááá, menjenek a fenébe. A legistenkirályabb sorozat lehetne a Heroes, erre csinálnak belőle egy paródiát.

Ha úgy vesszük nem halt meg senki sem. Micsoda vicc. Engem biztosan elveszítettek ezt követően. Az első évad hatlamas volt, a2. már gyenge, de a 3.ra kitartottam, de kár volt ezért. Bocs akit ezzel megsértettem.

norbucso - 2009. 04. 30. 12:49

Ja a sorozat azóta lett jóval bénább, hogy Peter alig szerepel – a legjobb arc, az igazi abszolút és kitartó hős, a többi mind balfasz – és elvették a képességét. Meg, hogy Nathan bemártja a képességgel bírókat aztán megvilágosodik, hogy jaj mégsem, hol itt a karakterábrázolás? Ezek csupa szappanoperás hülyeségek. Úgy elverném az írókat, akik ezt írják, vennének példát akár egy Lost vagy 24 részről, vagy PR-ről mert az is ezerszer jobb mint ez.

Vagy a legjobbról Supernatural. Nyomába nem érnek, pedig tényleg van bennük nagy potenciál, hogy az elsők legyenek, de ebből sok minden már nem lesz.

Elnézést, tiszta ideg lettem ettől.

Katja - 2009. 04. 30. 22:33

Hát mit ne mondjak, ez a sorozat egyre lejjebb teszi a lécet. Lehet, hogy elbízták magukat a nézettség miatt(?)… ezt nem tudom, mert ennyire nem követem nyomon, de egy tuti, hogy ez az évad kiidegelt. Sylar karaktere legalább hű az első évadéhoz, de elég nagy állatság volt Petert megfosztani a képességétől. Hiába kapott egy másikat, így mégsem ugyanaz. De most nem is ezen van a lényeg, hanem azon, hogy az írók össze-vissza kavarnak. Ha már nagyot akarnak durrantani, akkor egy jó finálét készíthettek volna, de ez csoda lett volna, mert az elmúlt 2 évad végét is összecsapták. Egyébként meg nem rossz a sori, de kevesebb kavarással még jobb lenne. És az sem ártana, ha néha a holtak, holtak maradnának :D

Csigusz - 2009. 04. 30. 22:37

Sztem sem Tracy lesz az hanem a 3. lánytesó!
a finálé szar volt, az egyetlen “csata” meg kicsit TSCC s1 finálé-kategóriájúra sikeredett (vagyis az is szar volt)
amit a 3. évadban műveltek Sylar karakterével az meg nevetséges, főleg h most Hirot is leölték, kb egy szimpla telepata lett most a legerősebb – ez kicsit bassza a csőröm.

ezt pedig fentebb írta vki:
“Olyan ez a sorozat, mint a kutya, amelyik a saját farkát kergeti. Egy ideig szórakoztató, de amint rájössz, hogy más nem történik, elunod.”
megy a pacsi – ezt adom :D

samedi - 2009. 04. 30. 22:54

hát megnéztem.. ha ha ha ha ha
amikor annak idején abbahagytam a sorozatot, azt hittem, hogy a mélyponton szálok ki :D:D:D:D
2/10…
Ez az elvérzéses marhaság :D Amikor becsukódott mögöttük az ajtó… hát az valami hatalmas nagy trükk volt xD xD xD xD
egyszerűen nem lehet leírni sem, hogy hány ponton döglött be ez az egyetlen rész, és hány olyan “hatásos” pillanat volt, ami egyáltalán nem működött.
Egyetlen valamire való jelenet mikor Syler összeszedi magát a padlóról és kihúzza a bökőt a buksijából. De ahogy bemártja a kis kopaszt, már az is hiper gyenge. McGyver is szégyelte volna, de még a szürke rucis BatMan is…
Nem értem az írókat… mi a zúristent hittek ezek… :D:D:D:D:D:D:D

Hunnenkoenig - 2009. 05. 01. 12:13

“…és vicc, hogy erre a fináléra verték előre a nyálukat.”

Na jo, azt nem mondhattak, hogy “vaze, tök inkompetensek vagyunk es inkabb a burger kingbe kene mennünk melozni, mert ez a sorozat ugy szar ahogy van es a finale megszarabb lesz” :-P

Hunnenkoenig - 2009. 05. 01. 12:16

“Olyan ez a sorozat, mint a kutya, amelyik a saját farkát kergeti. Egy ideig szórakoztató, de amint rájössz, hogy más nem történik, elunod.”

Az ev legtalalobb hasonlata! Gratz! Fejen talaltad a szöget! :-)

Peter - 2009. 05. 01. 12:21

Csak egy baj van.Az emléktörlés a healereknél nem ér semmit,mert tudják a neuronhálójukat is helyreállítani.
Lásd Peter amnéziás sztorija megoldása. Elfelejtették volna az írók,hogy mit írtak korábban?:DDD

genius - 2009. 05. 01. 13:55

Hát én nem tudom mit néztek, szerintem elég ütős lett a finálé. Mit kell annyit kritizálni? Nektek szerintem semmi sem lenne jó. Mindenképpen a legjobb részek közé tartozik ez a 3×25.
A hangulat, a történet igazán lenyűgöző. 1. évad semmi nem volt ehhez képest.
Komolyan nem értem miért kell mindig a hibát keresni. Ha nem tetszik, nézzetek mást (érdekes, hogy azért mindig megnézi az is, akinek nem tetszett)!
Na de azért nem akarom megsérteni azokat, akiknek nem jött be. Csak ne írjátok le mindig ennyire a sorozatot, mert még nekem is elveszitek a kedvem! Mint mindig minden rész: 10/10.

berc - 2009. 05. 01. 14:35

Peter: Matt szerintem nem törölte az emlékeit Sylarnek, mindössze utasította, hogy ne is gondoljon azokra, és hozza elő a Nathanes dolgok, legyen Nathan, ne legyen Sylar. Ez teljesen más, mint amit a Haiti csinált.
genius: először nem is akartam reagálni, de nem bírtam ki. Szóval a Te véleményed a helytálló, és nem lehet másoknak is? Az uccsó mondatod pedig kissé túláradó elfogultságról vagy nem is tudom miről ír… A kedvenc és legeslegimádottabb sorozatomról sem mondanám, hogy minden része 10/10, mert az nem is lehetséges, vannak kilengések, ez van.
“érdekes, hogy azért mindig megnézi az is, akinek nem tetszett!” Hát nemtudom mit olvastál, de elég sokan már nem nézik, és sokan mondták most, hogy elkaszálják a finálé után. A többiek és én pedig még mindig reménykedünk egy 1. évadot hozó hangulatra, és had reménykedjünk.

samedi - 2009. 05. 01. 14:37

genius
én konkrétan irigyellek :) örülök, hogy neked bejött, az a bajom, hogy én nem tudom élvezni. én vmikor a 3. rész magasságában kiszálltam, finálét még bevállaltam, de nem vártam tőle semmi jót. Nekem valahol első évad végkifejletének mgasságában kezdett egyre kevésbé tetszeni, második évad határozottan nem tetszett, harmadik meg végleg elásta nekem a heroest.
Szal, ha neked bejön, akkor kabe! Rohadék :D:D:D

genius - 2009. 05. 01. 15:52

Na jó lehet kicsit erősen fogalmaztam, de szerintem tényleg nem annyira rossz, mint ahogy azt sokan leírják. Valóban elfogult vagyok ezzel a sorozattal kapcsolatban, hisz egy jó ideje nálam az első helyen áll. Persze lehet abban valami, amit mondtok, ezt jelzik a nézettségi adatok is. Én csak buzdítani szeretnék mindenkit, hogy nézzék, hadd legyen még sok-sok évad belőle!:D
A zárt ajtós “csatajelenet” miatt akkor legyen: 8/10

Katja - 2009. 05. 01. 22:59

Vannak lehetőségek a sorozatban, de sokat nem használnak ki. De az a kutyás megfogalmazás teljesen illik ide.
Én is azért nézem még, mert reménykedek. :P Nah meg, nehezen hagyom ott a kedvenc karaktereimet. :)

payskin - 2009. 05. 01. 23:49

Doyle egyszerre több “bábot” is tudott mozgatni, és Doyle ott van Sylarben. Ennyit akkor a nagy harcról. A többit meg már mind leírták előttem. Szánalomhegy.

Azért néztem, mert amikor elkezdődött, egy nagyon jó sorozatnak indult. És bár iszonyú agyatlan blődség lett belőle, de az ember nem szívesen hagyja abba: kötődik a szereplőkhöz, kötődik a sztorihoz és mindig reménykedik, hogy csak sikerül megfordítani ezt a mélyrepülést és újra előállni valami ütős történettel, amit szívesen néznénk. De nem. És amikor nem, akkor elkeseredés van, és kritika.

Őszintén irigylem azt, aki ezt még tudja élvezni, nagyon jó képesség lehet, ilyen mennyiségű tömény hülyeséget egyszerűen elfogadni és még kikapcsolódni és szórakozni is rajta. Nem gúnyolódom, teljesen komolyan mondom. Valószínűleg sokkal boldogabb emberek lehettek, mint én valaha is leszek.

Részemről is kasza.

CorteX - 2009. 05. 02. 00:01

nem olvasom vegig az osszes kommentet, sorry, de csak nekem jutott eszembe, hogy az nem Tracy? mert ugye anno a doki elmondta h 3an vannak ikrek, Tracy, Niki meg Barbara.

szepi79 - 2009. 05. 02. 00:39

én az utolsó 6 részt egyben néztem meg, reméltem, igy hátha értelmesebb lesz. hát nem lett… a legrosszabb rész sztem sylar skizó epizódja volt, ahol gollam-szerűen dumált a saját anyjával. csak gollamnál ez szórakoztató volt, itt nem. az évadzáró pedig… nathan halálán kivül semmi fordulat, utána már a hülye is kitalálhatta volna, hogy matt csak egyféleképpen mentheti meg a hő szenátort. ja, ez meg a másik, amit rohadtul nem értek. baszom, egy szenátor(!) hogy a faszba mászkálhat össze-vissza mexikóba meg tököm tudja hova 200 biztonsági gorilla meg egy 8 titkár nélkül?

Araan - 2009. 05. 02. 18:31

payskin:
a hülyeség relatív, lehet, h ami neked bejön, az másnak nem.
Negatív dolgot mindig talál az ember, ha akar – és a pozitív dolgok is hasonlók. Ha vmi megragad, és amiatt bejön, akkor az ember elnézi azt is, ami kevésbé tetszik neki. Így vagyok én is a heroes-zal. De pl. a sokak által istenített Lost nem fog meg. Ettől még nem hülyézem le a rajongóit, és biztosan nagyon is jó a sorozat. Az is biztos, h abban is lehet találni olyan momentumot, ami vkinek nagyon nem tetszik. Nem a negatív vélemény a sértő, mindenkinek szuverén joga, még érdekes is lehet, de a lehülyézés…de oké tudom nem szándékosan voltál bántó.
Persze elismerem anno jobb volt a heroes, de nekem megint nézhető. Kikapcsol. Szeretem. Sci-fi, amiből nincs vmi nagy kínálat jelenleg.

A fináléról: sztem nagyon ott volt ez az elnök – Peter húzás. Hiro túlzott hősieskedése és annak következménye is frissítés volt, hál’Istennek egyre kevésbé bugyuta a figura. Sylar életbenhagyásának módszere már-már egész szofisztikált, ezt a szálat lehet jól továbbvinni :) na és jó, hogy marad, bírom az arcát. Nathan karakterének is jót tesz ez a metamorfózis.

Összességében jó rész volt, csak mintha nem zárórésznek írták volna. Sok kérdést feltűnően nyitva hagytak, mintha jövő héten jönne a folytatás, hiányzott a “lezárult egy korszak” feeling.
Persze nem lehetetlen, h majd most zúdítják ránk az új arcokat (hiszen kiszabadultak a gyűjtőből)- ám legyen! :)

CorteX - 2009. 05. 02. 19:28

viszont szerintem eleg hamar felfog tunni a Sylar Nathannek hogy nem tud repulni :)

bb215 - 2009. 05. 02. 19:43

Peter – 2009. 05. 01. 12:21
Csak egy baj van.Az emléktörlés a healereknél nem ér semmit,mert tudják a neuronhálójukat is helyreállítani.
Lásd Peter amnéziás sztorija megoldása. Elfelejtették volna az írók,hogy mit írtak korábban?:DDD
Hi all!
Hát igen ez érdekes :D….Mondjuk én arra is gondoltam hogy Syler nem lehet skizofén sem mert ő gyógyul szal nem zavarothat meg agyilag a személyisége……. Vegyes érzelmeket táplálok a finálé iránt:
Voltak benne jó dolgok és ötletes de a zárt ajtós jelenet ott azé ott jó nagy minuszt adtam + Sylernek simán elkell volna kb 5 perc alatt intéznie mind két fivért erre áramozással elkezd szenvedni… A legjobb jelenet mikor Nathen torkát elvágja azt hittem hogy hoppá hát mégis aztán nem? Mert eljáccuk ezt a Nahtler dolgot :D
Aztán Hiro aki a kedvencem hisz sztem neki van az eggyik legjobb képessége… most vissza adták a képességét de ezért? hogy aztán bevérezzen ha Stop-Timézik ? “Ez nah micsoda dolog?” Peter meg reméltem pár képességet megörököl Sylertől pl:Telekinézist azt nagyon csipázom meg hasonlót… Erre csak az alakváltósat…Sylernek meg már nem értem a képességét: van neki az Alap hogy megérti a dolgokat megskalpolja az embereket elveszi a “powert” aztán Peterli papa megmutatta neki ezt az empátiás izét nah most Ellnek ugy vette el hogy nyájasan elvoltak egymással.. Mert ugye EMPÁTIA most a Puppen Masterrel hogy csinálhatta ezt vagy Nathennel nah jó azt fogjuk a telekinézissre :D nah bocsi hogy ilyen sokat írtam :D

payskin - 2009. 05. 02. 22:09

Aaran:

1. Direkt odaírtam, hogy nem megbántani akarok bárkit is a kijelentéssel, komolyan gondoltam.

2. A hülyeség ebben az esetben abszolút nem relatív, teljesen objektív. A kritikus kommentek mind azt kérik számon az íróktól, hogy az általuk megalkotott világ szabályaira és lehetőségeire fittyet hányva miért írnak teljesen irreális dolgokat, ami számunkra nézhetetlenné teszi a sorozatot.

Araan - 2009. 05. 02. 22:12

Nathler :D ez jó!

Firsh - 2009. 05. 03. 03:37

én asszem ezzel el is kaszáltam a sorit. csak Ali Larter miatt kezdtem el nézni aztán megtetszettek a képességek. de manapság alig használják már azokat.. Tracy mikor pislogott? :D Az nekem ki maradt. Nem is tudtam hogy igy hivják.. nekem meggyözödésem volt hogy ő Niki, csak megjátsza csak nemtudom honnan volt fagyasztó képessége:)

Araan - 2009. 05. 03. 09:59

Payskin:

1. Én is ezt írtam… :)
2. Bár a “nem logikus” lehet szellemi fejletlenség jele, de az “irreális” nem analóg a hülyeség kifejezéssel, sőt egy sci-fi sorozatban gyakori eszköz lehet.

A negatív véleményed a sorozatról továbbra is tiszteletben tartom, és azt is elismerem, hogy vannak logikai hibák a heroes-ban. Amikor nálam holtponton volt a sorozat, akkor az azért volt, mert unalmas volt a történet.
Nem is értem miért exkuzálom magam, hiszen nem támadtalak, olvasd vissza. Ha akarod érted, ha nem akarod, akkor úgyis írhatok bármit, nem változtat az eredeti elképzeléseden.
Átmehetnék én is bántóan cinikusba. Ha akarnék…de nem, még véletlenül, vagy akaratlanul sem. Inkább ezen a ponton hagyom abba ezt a nem túl építő jellegű eszmecserét. Túlragoztuk, és nem untatom evvel a többieket.

f.fredericks - 2009. 05. 03. 19:10

Ma tudtam csak megnézni, most fejeztem be. Én eddig hűségesen kitartottam mellette, de ez most már kasza. Az első reakcióm a rész végeén ez volt, hogy “mi ez a f@szság”, mert ezt nem lehet másnak hívni. Ha előttem feküdt volna Sylar én fogtam volna és felnégyeltem volna, aztán a darabjait ledarálom, és a darabokat leöntöm benzinnel majd meggyújtom, így remélhetőleg nem éled újra. E helyett, ezek a barmok belenyomják Nathan emlékeit, majd meghipnotizáltatják Parkmannal:S hát lol. A nagy fighting is kamu volt, vágy itt is elrendeltek egy zárt kapus meccset? Nem tudom, de anno imádtam a Heroest, de ez már valami más.
Ha ennyire szereti Tim Kring Quintot akkor vegye feleségül (és ugyanez vonatkozik Ali Larterre is) vagy csináljon neki másik sorozatot, de ÚJ FŐGONOSZ KELL (Petrelli papa nem volt alternatíva), de amíg nincs új ellenfél a Heroes halálra van ítélve, folyamatosan eső nézettség, és hétről-hétre látom, hogy a junkie olvasók között is veszít embereket. Nem gondoltam volna, hogy ezt írom de részemről vége.

(amúgy Sylarnek itt is volt egy jó beszólása: “mindenkinek kell egy hobbi”:D)

Zozo - 2009. 05. 17. 21:06

Nevetséges az egész cikked… hihetetlenül unalmas hogy állandóan csak a lehúzás megy mindig mindent csak fikázni lehet, borzasztó egyszerüen télleg hihetetlen hogy csak elvétve lehet találni valami dicsérőt (ugyanez vonatkozik a szökésre is aminél izgalmasabb sorozatot nem láttam mégis mindíg csak a lehúzás… !!!NEVETSÉGESEK VAGYTOK!!!!) teljesen jó volt az egész évad – néhol egy kicsit ellaposodott de nem lehet állandóan pörgetni – a zárás is megfelelő volt!
Nem ártana ha több dicséret lenne nem csak hogy: “ez unalmas szar évad volt”, “én többi évadot meg se nézem”, “nemtom mire verik magukat a készitők…” öreg csinálj jobbat ha tudsz :S

és mindenkire vonatkozik aki fikázza mert mégis az egyik legnépszerübb sorozat a világon…

hajrá Heroes

winnie - 2009. 05. 17. 21:37

lol. ez benthagyom, annyira jó. miért mindig a google-ösök nem fogják fel, hogy mindenkinek lehez véleménye?

előre az egyenvéleményekért. amerikában az 56. legnézettebb ,itthon a 29., angliában a 62. az eyik legnépszerűbb.

“néhol egy kicsit ellaposodott de nem lehet állandóan pörgetni ”

előttem az írók. “most túlságosan pörög a sorozat, írok valami laposat bele.”

seven - 2009. 05. 18. 04:25

“öreg csinálj jobbat ha tudsz :S”

szívesen összetoboroznék a junkie csapatból egy írógárdát. ha adsz pár milliót dollárt, akkor csinálhatunk egy pilotot. :-D

Cooper - 2009. 05. 21. 00:18

Hol van ez az évad az elsőhöz képest??? Úristen, ég és föld. Ha ezzel kezdték volna, eljutok kb a 2. részig és nem nézem tovább. A 2 évad sem volt már az igazi, de mégiscsak valahol tudta folytatni az eslőt… halványan. De ez a csöpögős förmedvény, összelopkodott szar. Syler beszélget az anyjával, mint Gollam saját skizo énjével, legalábbis nekem egyből a Gyűrük ura idevágó jeleneti ugrottak be. Akkor a vizes pi**a egy az egyben T2 jelenet a folyékony fém terminátorral. Mindenki tudja melyik jelenet. Akkor X-men-ből kilopott viharszimulátor… Meg ez a szuper GIJoe Danko, aki majd összetörik, mert a kurvája megtudja, hogy kicsoda valójában, de szerencsésen segít Sylaren az apjától kapott óra segítségével, hogy megértse kicsoda. (iiiiszonyaaaaat kliséééééé, aputól kapott óra, LOOL). Arról nem is beszélve, hogy erre az érzelgős tökéletes katona szerepre nem találtak volna valaki mást ehelyett a kopasz nyikhaj helyett??
Ez a sok csöpögős “elhagy a csajom, meg elhagyom a családom mi lesz, meg elhagyok mindenkit de mégse mert vissza kell jönnöm hiszen nélkülem nincs élet meg vigyáznom kell rád, meg hősböl most geci leszek picit hogy aztán újra hős lehessek mindenki megkönnyebülésére” ehhhhhh, mindjárt hányok. Brazil szappanopera néhány iszonyat hülye szuperképességgel (erősen nézek csettintek és széttörik valami…)
Arról nem is beszélve, hogy jönne elvileg a 4. évad és mindig azt kell(ene) nézegetnünk, hogy vajon miképpen győzik le végre a “hallhatatlan mert gyenge pontját áthyelyezni tudó” Sylert?????
NA NEEEEEE!!!

Bruzsy - 2009. 05. 21. 00:28

jesszusom, ezt most láttam… no comment.

seven ötletét támogatom, 10-en összülünk, és simán összedobunk vmit, ami leveri ezt is.

de az NBC programmingját is szívesen elvállaljuk, ha neadjisten Silvermant kirúgnák (szép álmok). :-D

SunyiMad - 2009. 05. 22. 21:30

Most daráltam le az évadot, napi 1 rész, és nem is volt olyan rossz. 3. fejezet például néhol nagyon is bejött, bár azt éreztem, hogy egy kicsit bugyuta, a 4. fejezet meg vérgyenge volt, Cold Snap részen kívül egyik se tetszett igazán, viszont elkaszálni tuti nem fogom. Egyébként nem értem mi baj Barbarával (vagy Tracy az?), én már vártam, hogy felbukkanjon a harmadik Ali Larter, mióta Tracy meghalt :). Sylar Nathanként meg hááát, érdekes, de mindenesetre Sylar már elég nagy gond volt így is a sok képességével, bár meglehetett volna jobban is oldani.
Viszont junkie írógárdába én is szívesen jelentkezem. :P

avada - 2009. 06. 05. 22:53

“a claire vére dolog már “elfelejtődött”, ezt is írtam twitteren homályosan, mert igne, ott volt Claire, HRG aztán főleg tud a vér ügyről, mégsem azt cisnálták..”
Engem ez is eszméletlenül zavar. Marha sok dolog “elfelejtődik”, vagy teljesen más lesz. Pl. Szájler az első évadban még agyat zabált, aztán kitalálták, hogy mégsem.

Mondjuk a legnagyobb baj még így is az hogy a történet össze-vissza tákolt sehova sem vezető. A szereplők a meg a legritkább esetben viselkednek valószerűen.

BaBy - 2009. 06. 08. 19:08

nah…a minap végeztem a Heroes-darával….így szerintem élvezhetőbb volt, mintha hetente néztem volna egy részt X)

Most javítsatok ki ha tévedek, de nekem határozottan úgy rémlik, hogy Sylar egyszer már “ellopta” az alakváltást…még a 2. évad elején, akkor, amikor az első évadzárós Peter-robbanásos cucc után Sylar eltűnt a csatornában és a 2. évadban egy nőci farmján vagy hol ébredt fel amnéziásan (?)…aztán kiderült, h a szép vékony csaj, igazából egy dagadt luvnya :D és akkor feltámadt Sylar-bácsi éhsége és megskalpolta :D

Szóval, nem tudom, de igazából az a baj, hogy Sylarnek is annyi képessége van, hogy azt már nyomon sem lehet követni…Mondjuk azért erre igazán figyelhetnének a készítők :S szerintem egy képességnullázás rá is ráférne, nemcsak Peter-re.

Ami meg az évadzárót illeti…hát nem vagyok Nathen rajongó, de azért ahogy kinyírták….hogy is mondjam….eléggé guftuftalan :D :S meg ez a Nathen bőrbe bújtatott Sylar ötlet, szerintem nagy hiba volt, mert most lássuk be , ezt meddig tudják fenntartani? pár részig?aztán csak felébred Sylar személyisége és visszaváltozik.vagy remélem nem azt akarják az egész 4. évadban játszani, h Sylar továbbra is hajt az elnöki posztra Nathen-bőrbe bújva :S :S

Viszont, az abszolút irritáló karakter az Ali Later! De most komolyan, szerintem egyáltalán nem Heroes-ba való karakter…..mert Niki-nek is milyen képessége volt?…több személyiség…jeee skizofrénia, micsoda képesség!meg ez a fagyasztás Tracynél….szal ezek a tipikus olyan egyrészes Sylar-áldozatos képességek.

Aminek örültem, hogy Hironak nincs több időutazós képessége, valahogy nem jöttek be azok a részek, meg a készítők is azok miatt kuszálták össze a gombolyagot :S

Amúgy szegény Sylart sajnálom azért, tiszta skizót csináltak belőle ezzel a jó vagyok nem ölök embert – de nem, mégsem vagyok jó – de jó vagyok, de mégsem ölök meg mindenkit – de gyilkos vagyok muwhahaha…

Szóval lényeg a lényeg, hogy Sylar karakterét mindenképp bent kell, hogy tartsák, kérdés, hogy Nathen-nel mit csinálnak ezek után? :S

elizabeth - 2009. 06. 09. 00:14

Szerintem összességében nem volt egy rossz szezon.Igaz, volt olyan rész, ami után kb. 50 kérdés merűlt fel benne,hogy ez hogy van, de miért, hogyan….?Örülök, hogy Sylar végig benne volt, nem írtá ki,nálam ö viszi a pálmát.Peter-t pedig hiányoltam.Hány olyan rész volt amiben nem volt szerepe!!Az új szereplők is hamar eltűntek.Pl.:az a srác, aki a vízben is kapott levegőt.Vártam, hogy egyszer csak visszatérjen, de nem történt.Talán a folytatásban.
Én bíztos, hogy nézni fogom ezek után is, mert ha nem tenném, megölne a kíváncsiság!!

Wade.W - 2009. 06. 13. 09:53

peter vissza kaphatná a normál képességét…mert így egy borzalmasan idegesítő lelkizős és ráadásul haszontalan szerepe van! power for peter!!! igaz akkor sem nagyon élt vele:D kivéve amikor előre szaladtunk az időben néha, na olyan petert látnék szívesen:D

Dalila - 2009. 06. 18. 02:04

Nem olvastam végig minden hszt, de tudjátok mit nem értettem? Azt fagyasztott Sylar hasonmást… Mivel a DNS-e nem lett Sylar-é, hanem a régi faszié maradt (mert ugye a Noah lenyomozta). Ez most akkor hogyan van?? Pedig a magasságok változnak, a csontok is… sőt, még a ruhák is -.- (igen, kínszenvedésem közben a ruhákat is figyeltem már) Szóóóóval ez szerintem alapból el lett cseszerintve, főleg, hogy egészségügybe tanulok és már a monitorral is kiabáltam, hogy “Ti hülyék, ilyen nincsen”… de hát hősök, sose halnak meg (csak a normális karakterek – Elle és Daphne), nekik a DNSük nem változik, a ruháik meg igen… na jó lelövöm magam…

Mást nem írok, a öbbit már mind leírták 4/10

avada - 2009. 06. 19. 12:39

“Most javítsatok ki ha tévedek, de nekem határozottan úgy rémlik, hogy Sylar egyszer már “ellopta” az alakváltást…még a 2. évad elején”

Ez is egy olyna dolog ami elfelejtődött…

“szerintem egy képességnullázás rá is ráférne, nemcsak Peter-re.”

Szerintem ezek a képesség elvesztések szánalmasak. Olyan bénán vannak, megoldva, hogy az már hihetetlen. Peter hirtelen már csak 1 képességet tud használni. Hiro meg heveny orrvérzést kap már a fagyasztástól is. A teleportálásról, meg időutazásról meg már jóformán megfeledkezett.

bb215 - 2009. 06. 21. 15:33

üdv
Most javítsatok ki ha tévedek, de nekem határozottan úgy rémlik, hogy Sylar egyszer már “ellopta” az alakváltást…még a 2. évad elején”

Ez is egy olyna dolog ami elfelejtődött…

Nem bántásból de egy kis magyarázat:
Syler a 2. évad elején beteg volt a vírustól by nem működtek a képességei… amikor az alakváltós csajt megskalpolta akkor nem tudtta elvenni a képességét.. még próbálgatta is emlékszem rá de nem ment neki…..
ui:
Syler asszem soha nem zabált agyat :D csak a 3. évad elején mutatták hogy micsinál az aggyal Claernél…”Claerbear: – megfogod enni?
Syler: -megenni?- Claer ez undorító” :D üdv

AlexxandraC - 2009. 07. 05. 13:12

Nekem tetszett az évadzáró, és várom az új évadot. Tény, hogy kicsit jobbra is megcsinálhatták volna, de szerintem ennyi is elég. A hozzászólóknak pedig: ízlések és pofonok :P

mirelitkacsa - 2009. 07. 12. 13:12

Ma fejeztem be a 3. évad darát és jézusom. Rég ugrottam át ennyi jelenetet egy sorozatban. Az eleje kínszenvedés volt, utána meg csak 1-2 szál volt, amit érdekesnek lehet hívni (Sylar meg Hiro). De ezek a képességvesztések meg Ali Larter újabb karaktere… No comment.
Az Our Father-ben a liftes jelenet vitte részemről a pálmát az egész évadban, mivel harc az nem volt sok. Na jó, Nathan “kivégzése” se volt olyan rossz azért.
Remélem a következő évadban hamar visszahozzák Sylart és bosszúból vérontást rendez.

Assassinate - 2009. 07. 22. 13:24

Hát, én amikr megláttam első részeket, akkor azt hittem, jobb lesz. Az első évad csak arról szólt, hfelvezették a hősöket, amásodiknak egy nagyon gagyi sztorija volt, a 3. még arra is rátett. A sylares részt vártam, hátha joh lesz, erre annyira meguntam, áttekertem az egészet. Az első részt jövőre megnézem, de ha ilyen szar lesz, akkor feladom. Pussy Out:D (The Lonely Island FTW)

gunar - 2009. 08. 07. 17:29

Elfelejtett dolog hogy a legtöbb Heroes rajongónak Syal a kedven karaktere(jómagamnak is) és igenis fog érdekelni jópár embert mi lesz a sylarnathennel és nézni fogják a redemptiont.Legalább megmarad a nézők egy része.

Kismohar - 2009. 09. 12. 13:41

Tracyvel kapcsolatan csak annyi h nem azokon áll bosszút akik ott voltak a garázsan, mer azokat halálra fagyasztotta… meg különen is ha választanom kéne h ki nyírjon ki a meztelen tracy v a pszihopata Sylar akkor én az előbbit választanám :D
nekem tetszik a sorozat, bár a végefelé téll elcseszték, de már csak a történet miatt is végignézem…

bittersweet - 2009. 09. 19. 21:21

Én egyben daráltam le a 3. évadot, így valószínűleg emészthetőbb volt. Annyira nem találtam gyászosnak, mint az itt kommentelők többsége. Tény, hogy sok volt a következetlenség meg a karakteridegen elem és messze elmarad az első évad színvonalától. Viszont a 2. évad annyira szar és unalmas volt, h ahhoz képest ez még akár fejlődésnek is felfogható:-) Én nézni adok esélyt a 4. évadnak.
ps. Ali Larter karaktere miért nem tud elpusztulni végre…? Legidegesítöbb, legfeleslegesebb szereplő már 3 évada…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz