login |

Scrubs: vége a 8. évadnak. És egy korszaknak is.

2009. 05. 08. 19:07 - Írta: human

53 hozzászólás | kategória: 2008/09 finálék, kritika,

Aki nem morzsolt el egy könycseppet a Scrubs utolsó 10 perce alatt valamikor, annak kőszíve van, ne is lássam. Azért merek ilyen nagy szavakkal dobálózni, hogy korszak, mert hát ha folytatják is (ABC pedzegeti), JD akkor sem lesz benne, max annyit, mint “Ed” volt az évek során.

yozack

Magáról a sorozatfináléról tök nehéz írni, mert hát sitcom, de engem jobban elkapott, mint anno a Jóbarátok lezárása. Igen, a Scrubs az én sitcomom volt. Az egyike azoknak, amik miatt most tudatos junkie vagyok, tisztában vagyok az évadok meg a többi fogalmával. Miatta néztem ezeknek utána, nem csak vártam a semmibe, hogy mikor lesz folytatás, clueless, de kitartó sorozatfüggőként, amilyen előtte voltam.

Igazából erre az utolsó évadra csak az mondható el, hogy milyen szépen felnőtté váltak, felelősséget vállaltak, megkomolyodtak a szereplők, miközben a gyerekességükből is pont eleget meg tudtak tartani. Jó volt nézni. A Scrubs valahogy mindig közelebb állt a jó dramedy-hez, mint a “vetélytársa”, a Boston Legal. Ez utóbbi sokszor ment át over-the-top megoldásokba, prédikálásba, a Scrubs meg csak cheezy volt, de néha még a poénokban is, de szinte mindig emészthető, jó módon. Legalábbis számomra.

Azt gondolom kiszúrtátok, hogy Bill Lawrence zárta le kvázi az évadot, meg a korszakot. Betömte a nagy plakátot a szemetesbe, és that’s a wrap folks.

Meg i’m no superman.

53 hozzászólás Ne habozz!

czibi - 2009. 05. 08. 19:15

Nagyon nagyon hiányozni fog. Örök favorit marad azthiszem :)

sliderz - 2009. 05. 08. 19:24

Hát ez tényleg egy korszak vége. Kevés sorozat kíséri az embert 8 éven keresztül úgy, hogy ott ültem ámulva az első résznél és az utolsónál is.
Bizony hiányozni fog, főleg ilyen szép utolsó évad miatt, de mindenképp a karakterek fogtak meg a sorozatban.
A végén a szereplők-jövőkép-forgatási felvételek trió engem is megkönnyeztetett.

Menyet - 2009. 05. 08. 19:31

Milyen jo volt hogy ennyi regi szereplot osszeszedtek a vegere :)

berz - 2009. 05. 08. 19:35

Emlékszem, ez volt az a sorozat amit láttam egyszer-kétszer a TVben és ebben volt az a unszimpatikus fekete srác, aki nagyon gagyi volt a Spinédzserekben (guilty pleasure, de csak ha més nem volt a TVben), de csak elkezdtem nézni, mert mindenhol jókat irtak róla. Nehezen indult be nekem, de örülök, hogy erős voltam, mert sajnálnám, ha kimaradt volna. Nagyon jó sorozat (volt), de JD nélkül én nem erőltetném…

CyClotroniC - 2009. 05. 08. 19:47

Nem gondoltam, hogy ezt mondom, de egy ilyen tökéletes finálé után nekem nem kell 9. szezon meg spinoff meg semmi, a JD fejére való vetítés minden giccsel és klisészerűséggel együtt zseniális lett, ahogy az egész finálé keretet adott enne a 8 évnek. Ráadásul a legvégén elköszön Zach és Bill egymástól. Egyszerűen fantasztikus élmény volt ez a 8 évad az apró hullámvölgyekkel együtt. Nekem az egyik kedvenc és legszerethetőbb sitcomom köszönt le a héten. Respect az egész stábnak ezért a 8 évért…

“Endings are never easy. I always build them up so much in my head, they can’t possibly live up to my expectations, and I just end up disappointed. I’m not even sure why it matters to me so much ow things end here. I guess it’s because that we all want to believe that what we do is very important: that people hang on to our every word, that people care what we think. The truth is, you should consider yourself lucky if you even occasionally get to make someone, anyone, feel a little better. After that, it’s all about the people you let into your life.”JD

szuladam - 2009. 05. 08. 19:50

Human szívemből szóltál :)
elég sok sitcomot néztek/nézek de egyértelű favoritom. még a himym-nél is szivesebben nézem, jó szorik, remek szinészek (JD vel kezde Coxon át még a gondnok is nagyon jól küldi :D )tökéletes zene ( nem nagyon ismerek jobb sorozatot amihez ennyire jó zenéket válagatnak össze , na jó skins) néha gagyi de akkor is marhajó poénok.
még jó hogy pár éve elolvastam és adtam neki esély…3 rész után esélye sem volt hogy letegyem ;)
aki nem tudja miről van szó akkor tyű de gyorsan kezdjen bele; bizonyíték a 8 évad amit megélt!!
I <3 Scrubs ^^

TorrenteXY - 2009. 05. 08. 19:51

Nagy kedvencem ment el. Nekem all-time top10-es sorozat, úgyhogy engem is megérintett a finálé.

Bár picit frappánsabb befejezést vártam, legalábbis a folyosón vonulás bár nagyon szép volt, de lehetett volna valami ötlettel feldobni. A vetítős-jövőképes jelenet meg hát… tökéletes.
Valahogy így kell 8 évadnyi csodát lezárni.

FlasH - 2009. 05. 08. 19:57

áh, muszáj volt újranéznem az utolsó 10 percet, és újra megkönnyeznem. egy korszak vége bizony. azt hiszem ezzel a fináléval a scrubs favorite sitcom ever lesz nálam. soha nem szerettem még ennyire a karaktereket, a színészeket, s játékukat, egyetlen szitkomban sem. nagyon, de nagyon hozzánőttek a szívemhez. azt hiszem nemsokára megy majd egy sokadik újranézés.

Daniel - 2009. 05. 08. 20:42
Villám - 2009. 05. 08. 20:43

Sajnos vége, de szépen lett vége nem úgy, mint nagyon sok sorozatnál, hogy megy a nagy hajcihő hogy grand finali meg minden aztán…. Itt minden a helyén volt a hangulata a szereplők a fokozatosan növekvő szomorkás hangulat a rész végéhez közeledve ,szinte hogy tökéletes rész volt . A Dr. Cox illetve Janitor -os részek most is nagyon jók voltak, sőt talán túlmutattak az átlagon. ( Dr. Cox hátra szaltóján feküdtem a padlón :D) A végén a vetítős rész is tetszett bár tényleg néhol igen csak giccses volt, de könyörgőn JD-nek mást el sem tudtam volna képzelni. Na, száz szónak is egy a vége nagyon szép befejezés volt és tény hogy hiányozni fog a sori és hiába van, fönt a remény a folytatásra szerintem nem kellene ez így volt szép, ahogy volt.

Kenseth - 2009. 05. 08. 21:14

utoljára a Shield fináléja után éreztem ilyesmit, mint tegnap, az epizód vége után sokáig nehéz megmozdulni is, mert ha bezárom a lejátszót, azzal végérvényesen véget ér a sorozat, azt meg nem akarom
olyan szinten kötődtem hozzá, mint kevés más sorozathoz, nagyon fog hiányozni…

eszti - 2009. 05. 08. 21:42

nekem még egyelőre nem jönnek szavak a számra (ujjaimra…) amivel el tudnám mondani mit érzek. nagyon rossz…

Bruzsy - 2009. 05. 08. 21:44

Tökéletes finálé a vilag legtökéletesebb sitcomjanak. Egyszerűen gyönyörű lezárás, és nehogy folytatni merjek. Hiányozni fog, a végén a vetítés pedig olyan gyönyörűen zárta le a 8 évet, amilyet sosem láttam még fináléban. Tíz per tíz az egész sorozatnak.

las - 2009. 05. 08. 21:46

tényleg nagyon jó volt
egyik kedvenc sitcomom
kár, hogy vége
az egész sorozatra 8.5/10-et tudnék adni

Malachi - 2009. 05. 08. 22:16

ha ez ilyen jó, ledaráljuk

ZiziZuzu - 2009. 05. 08. 22:20

ááááááááá gyönyörű finálé volt ezzel a vetítéssel!

én is így voltam vele eszti, nem akartam bezárni/lezárni :-((

Scrubs –> Hall of Fame of TVshows

revkri - 2009. 05. 08. 22:44

Six Feet Under szintű finálé volt. Pedig azt a szintet megközelíteni is nehéz.
Tényleg marha nehéz szavakat találni.
Természetesen én is megkönnyeztem a végét.
Ahogy JD arcára felvetítették a jövőt nekem úgy perget le a sorozat a fejemben. A sok szép amit adott. Priceless.
Hatalmas színvonalú színészi munka, fergeteges írók, és persze a zenék.
Én is remélem, hogy a sorozat ennyiben marad. Mert ez a lezárás így volt tökéletes. Ahogy az egész sorozat is.
Minden perce kincs.

novi - 2009. 05. 08. 22:51

;(

clio - 2009. 05. 08. 23:15

a második évadnál járok, de ez akkora dara lesz hogy beleőrülök kábé.
de ha egyszer olyan vigyorok vannak az arcomon a röhögések között, és éjszaka is jd hangja megy a fejemben… megéri. kisebb mint három [–> <3] sorozat.

Flanker - 2009. 05. 08. 23:25

Én nem sírok. Már csak ilyen vagyok, nem szép de beismerem. Az utóbbi 20 évben 3x sírtam.. eddig.. A folyosó, a montázs kezdődik (tökéletes képek, tökéletes megoldás) még kitartottam.. de a zene alatta.. 2 zsebkendő volt csak elég..
Bill személyes blogján (http://forums.abc.go.com/scrubsramblings) írja, többek között:
“Please allow me to thank every person who watched this show. I had so much fun making it, I would have done it for free (kind of) and would have been happy just showing it to my friends and family.”
Szerencsére nem így lett, és így minden másodpercét élvezhettem e fantasztikus sorozatnak.
Friends fan vagyok, az is leszek. Random és nem random tudok részeket nézni órákon át, újra és újra röhögni rajta. Persze hogy működik, ez volt a cél.
A Scrubs más, és mégse az. Pontosan a finálé mutatott erre rá: simán lehetett volna halálos betegség, akár kvázi betegek nélkül: de az csalás lett volna. a Scrubs mindíg is ez volt: az élet legkomolyabb kérdései feltéve, megválaszolva, ám becsomagolva egy nagy adag szatírába, humorba, egészséges idiotizmusba, gegparádéba, hogy fogyasztható legyen 8 évadon át.
Ehhez kellett a zseniális szinészgárda JD-től Coxon át a legutolsó sidekickig, vendégszereplőig Matthew Perrytől Michael J. Foxig. Kellett a zseniális írógárda, akik néha elfáradtak, kifulladtak, dehát ők is emberek. Vagy csak erre a 42 perce tartogattak sokmindent.
Érdkes párhuzam humannal, hogy pont a Scrubs felfedezése, darálása alatt találtam rá erre az oldalra, és fedeztem fel a sorozataddiktság csodálatos világát. Tőletek nem búcsúzom, de a sitcom világ TOP3-s sorozatától sajnos igen. Próbálnák valami szépet, meghatót, vicceset mondani.. de ahogy Bill Lawrence letépte a molinót, abba minden benne volt….:)
Scrubs, emléked örökre megőrizzük, (remélhetőleg) diszdobozos kiadásodat megvásároljuk. Ez is az első lesz.. Nekem

kisgans - 2009. 05. 09. 01:38

Best
Comedy
Show
Ever

Csodálatos lezárása volt egy fantasztikus sorozatnak.

Jamesch - 2009. 05. 09. 02:07

Nem volt tökéletes de nagyon szerettem és ez az évad jobb volt mint az előző pár. Igazából az első 4 évad alatt jobban szerettem, most vhogy ez nem okoz akkora törést. Bár jelenleg nincs nála jobb talán.

grongos - 2009. 05. 09. 12:23

Nekem is nagy kedvencem volt a sorozat nagyon sokáig. A 7. évad végéig hétről hétre vártam az új részt, de ez a 8. évad nekem fájdalmasan szar volt.. már bocsánat.
Teljesen kifogytak a poénokból, ugyan azokat hozták vissza újra meg újra, JD meg már olyan szintre emelkedett hogy néha kedvem lett volna lekeverni neki egyet. Én sajnálom hogy nem hagyták abba 7nél, és mindenképp bízom benne hogy nem lesz következő, mert azzal már csak rontanák a szép emlékeket.

muszu - 2009. 05. 09. 13:01

Human nálam is dettó ugyanez a helyzet:)…áá nem tudok én se mit írni…egyszerűen tökéletes volt :'( talán csak azt még sokadszorra, hogy: SCRUBS.EST.SHOW.EVVVVVER!
meg fog jelenni Magyarországon dvd-n, nem tudja véletlenül valaki?múltkor nem nagyon kaptam választ..köszi

Pr13m - 2009. 05. 09. 14:41

Én még csak annyit néztem meg, amit szinkronosan leadtak, de ha arra gondolok h vége lesz, akkor már most rosszul érzem magam tőle, pedig még vissza van 3 évad legalább… :(

MissLobyt - 2009. 05. 09. 14:47

A leg-leg-leg kedvencem. Még nem tudom ma hányszor fogom megnézni, de tény, hogy jópárszor az elkövetkező időben. 2006-ban vége lett a Will és Grace-nek, idén meg a Scrubs-nak, attól tartok már soha többé nem lesz ilyen nagy kedvencem (kivéve talán Earl).
Ez volt az a sorozat, ami még úgy is 100% (avagy 10/10) volt nálam még úgy is, hogy nem volt benne Peter Gabriel dal…. erre mit hallok a fináléban? Istenkém, vagy 10 percen át fuldokoltam a nevetéstől, a sírástól, az örömtől és a bánattól. CSODÁLATOS! Köszönet Bill, Zach, és mindenki!
És még valami: Elliot & JD forever … csak megérte éveken át drukkolni azért, hogy egymásra találjanak, de igazából :)

vicvega - 2009. 05. 09. 18:46

nekem is a Scrubs a “SOROZAT”. nemcsak a sitcomok , hanem mind közül. mondjuk úgy, hogy a 20 percesek közül, és a 40-esek közül a Rescue Me.
minden évad előtt végignézem az összes addigi évadot, és a Scrubs az a sorozat, amelyik miatt mindig óriási lemaradásban vagyok a többive, amit nézek. mert, ha az van, hogy mit is nézzek, tízből nyolcszor a Scrubs nyer. ez van.

Janee - 2009. 05. 09. 19:05

zseniális volt, nagyon fog hiányozni. meg is könnyeztem, úgy igazán:) néhány poénjuk máig aktív szállóige köreinkben. régi szereplőket megmutatva kedvem lett ledarálni az egészet újra. na majd nyáron.

tulipán - 2009. 05. 09. 19:20

mindenkivel egyetértek

Castor - 2009. 05. 09. 21:14

2008 elején kezdtem el nézni a Scrubs-ot és ahogy azt nem is lehet másképp: daráltam, ahogy töltődtek a részek. Azóta bármelyik barátomnak mutattam, rákapott , mert nem lehet mást tenni. Nem tudom mit mondanék, ha 8 éve nézném.Kb a 6. évadnál jött elő először, h úristen már 6 éve csinálják, de senki nem változott semmit, én az elmúlt 3 hónapban többet változtam, mint JD 6 év alatt. De ez nem azt jelenti h ráuntam volna, ugyanmár. 2 hete kezdtem el újra nézni és ezért a felvezetés nekem nem hatott olyan gyökeresen, hisz ezt láttam nap mint nap, amit újra átélt. De a JD-nak vetítés tényleg fantasztikus volt, és mindenki érezhette, h belefáradtak a 8 évadra, mondták is az évad elején. Nem is csoda, ilyen hálátlanul bánni egy “7 éves gyerekkel”, ne csodálkozzunk, ha kicsit megmakacsolja magát, hogy a végére elfelejtesse velünk is mennyi semmitmondó, szánalmas próbálkozás van a felszínen, a tv-kben, és mennyire másképp is hozzá lehet állni ahhoz amiben hiszünk. Ami erőt adhat, amiből a reményt táplálhatjuk, vagy csak színtiszta 20 perc szórakozás hetente. Goobye JD.Goodbye Scrubs.

The man who laughs - 2009. 05. 10. 13:34

Mivel én magyarul nézzem, ezért beletelik még időbe mire eljuttok idáig, de már most is szomorú. Nagyon jó sorozat.

Bright - 2009. 05. 10. 21:56

Oké, kőszívem van. Nagyjából annyira szenvedtem a finálé végén, mint A Gyűrűk Ura-trilógia befejezésekor.

A sorozat amúgy szerintem a hatodik évad elejéig ász, onnantól csak elmegy.

Dennis Moore - 2009. 05. 11. 08:40

Eagle…

Paladin - 2009. 05. 11. 18:03

Tavaly ilyentájt daráltam le ami megvolt addig, idén már remegve vártam minden részt.
Ez az a sorozat, amire nem azt mondja az ember, hogy szereti nézni, hanem hogy szereti.
A végén szipogtam rendesen, és férfiasan bevallom, hogy hiányozni fog.

Babó - 2009. 05. 11. 22:41

Én alig bírtam abbahagyni a pityergést (talán, mert megnéztem úgy 10x a végét). Az egyik kedvencem volt a sorozat, sajnálom hogy vége lett, de a befejezés tökéletes volt, nem szabad folytatni (főleg JD nélkül).

Swarley - 2009. 05. 12. 02:28

Hüpp-hüpp…
Nem találok szavakat…
Ha folytatják, én akkor is nézni fogom, de az már egy másik sorozat lesz. Viszont ha abbamarad, akkor tökéletesre sikerült.

zalika - 2009. 05. 12. 17:14

gyönyörű volt és talán nem volt még sorozat ami ennyire hiányozni fog, persze imádtam az OC-t (lehet szidni leszarom) de az életem részévé vált a scrubs és további is ott fogom tartani, nyáron újra nézés lesz ebből:) SCRUBS FOREVER!!!!

cinty - 2009. 05. 12. 17:16

nem tagadták meg magukat a végére. nagyon jól sikerült befejezés lett.
pá.

Miroku - 2009. 05. 12. 19:55

Én Cox vallomását könnyeztem meg. Vagy 10x visszapörgettem. Gyönyörű volt.
Scrubs volt és marad is a kedvencek között.

I can dee - 2009. 05. 13. 02:59

2006-ban még csak tv-ben néztem egy-két sorit, főleg a keen eddie, hack, és a house játszott, bár előbbi kettőt a kései vetítések miatt nem mindig láttam, persze később ezt a hiányosságot pótoltam.

2007 őszén kapcsolódtam be, némi Earl-ös (kösz junkie!) és Family Guy-os (kösz earl!) sorozatismeretség után. már az első részben bejöttek az FG-szerű (akkor nagy fan voltam), és hús-vér mivolta miatt sztem jobban ütős flashback-ek, de igazán akkor lettem addikt, mikor az egyik részben JD zenét hallgat, és észreveszi, h körülötte minden pont kijön ütemre. már éppen kezdené igazán élvezni, de ekkor a zenében és Kelso szájából is elhangzik, hogy “Are you having a good time?”.

valahogy akkor, ott, pont passzolt, így ezek után nem volt megállás. minden délután legalább 2 órát néztem, és baromira élveztem, még akkor is, mikor később jöttek a komolyabb hangvételű részek. jópárszor láttam oda-vissza mind a 6-ot, 7-et, bár ezzel kizárt, hogy egyedül lennék.

megkönnyebbültem, hogy lett 8.-ik, ráadásul milyen remek nyolcadik! minden elismerésem az egyik legjobb évadhoz, és a kitűnő fináléhoz!

nemrég néztem meg. nekem is Cox-nál tört el kicsit a mécses, aztán még párszor elmorzsoltam néhány könnycseppet.
sajnálom, hogy vége. ha lesz egy scrubs spinoff – vagy akár egy változatlan néven futó folytatás -, biztos belenézek, mert ennek a nyolc, egész évnek a lezárását semmikép sem ronthatják el.

bocs, h nem túl rövid, és itt-ott offos lett a komment. üdv

Wizardus - 2009. 05. 13. 12:37

voltak nagy pillanatok, nagy poénok, jól szórakoztam :)

bár a hetedik évad kicsit összeszedetlen volt, mondjuk az nem csoda.
az utolsóévadra minden petárdát elpukkantottak, jó ütemben. Thank You Scrubs!

(kedvenc jelenetem egyébként még mindig a második évad elején Colin Hay – Overkill)

sanyicz - 2009. 05. 13. 23:52

Hihetetlen volt! Az uccsó rész, meg az egész sorozat. Hiányozni fog, de akkor inkább ne legyen JD nélküli 9. évad.
Glen Matthews!! :)

McKrisz - 2009. 05. 18. 11:51

Én még akkor kaptam rá a sorozatra, mikor még délután ment a “második csatornán”. Ott láttam egy részt, utána amit találtam mind megnéztem! Egyenlőre az 5. évadnál vagyok, de úgy érzem nem fogom várni tovább a szinkront, ha tényleg ilyen befejezése volt, ahogy írjátok! Kb. mint a Smallville vége, ott barátnőm zokogott, nemtudom mit fog szólni ehez!(ő is nagy fan)

Viszlát Scrubs!:(

[engé] - 2009. 05. 18. 14:32

Bármilyen hülyén és csöpögősen is hangzik van egy nagy gond az olyan jó (hangsúlyozom JÓ) sorozatokkal mint a Scrubs. Mélyen beleívódik az ember szívébe, és mikor vége, csak a tátongó üresség marad.

Már számtalanszor visszanéztem az utolsó tíz percet (még mindig megkönnyezek), mert egyszerűen nem hiszem el, hogy vége a Scrubs-nak (a jelen formájában)… Plusz a vetítős résznél a Peter Gabriel dal remek választás volt.

“The book of love, is long and boring…”

:,(

Daneee - 2009. 06. 04. 14:55

Az írás után két héttel kezdtem el kb elkezdeni a legelejéről, és most értem a végére. Sokat változott az összes karakter nyolc év során. Megszerettem a sorozatot, egyáltalán nem bánom, hogy belekezdtem, pedig sitcomokat nem nagyon nézek. JD karaktere zseniális, nélküle tényleg nem lesz az a sorozat, ami.

BigBone - 2009. 07. 13. 02:15

Ebben a pillanatban értem a végére. =(

Sy - 2010. 11. 06. 20:19

Én most néztem meg az utolsó részt, és tényleg megható :)

Maala - 2011. 01. 19. 05:03

Eszméletlen egy sorozat, most fejeztem be az utolsó részt, de hihetetlen, mennyire élvezetes. (Dara in dara rulez. :D)

freshwater - 2013. 01. 04. 00:00

…Én meg most fejeztem be. És tudom, hogy 2009-es a topic, de azért csak kiírom magamból.

Az elmúlt három hónapban elkísért, és azt kell mondanom, sokat adott. És mondom ezt úgy, hogy sosem hittem, hogy ilyesmit fogok írni egy sorozatról.

Sőt, TV-m sincs.

Amit sajnálok, hogy másokat, akik nekem fontosak, sajnos nem fogott meg. Ha nem az elejéről nézed, tényleg kell egy kis idő, míg beránt. De megéri.

Hboni - 2015. 03. 31. 03:35

2009-es topic, de hova máshová közölném, hogy egyetértek, pár sikerült nagyjából egy bő hét alatt ledarálnom az egészet, és all time favorite lett. Remélem lesz még utánam is aki kommentál :)

Edrick - 2016. 03. 14. 02:27

Igen, én még ide írok :)
Most fejeztem be, és nehéz szavakat találni. Gyönyörű volt a vége, a kilencediket nem kezdem el, maradjon ez így szépen békében :) 1 hét alatt már ez már a második sorozat, ami bekerül a kedvencek közé. Ha túl leszek az érettségin, erős a gyanúm, hogy újranézem. Szép volt, és köszönöm! :)

nicetry - 2016. 03. 22. 01:32

Én is csak most daráltam be a 8 évadot, előbb végeztem a fináléval, nem jutok szóhoz. Érzékeny embernek tartom magam, viszont sírni (pityeregni) ritkán szoktam, de ez a sorozat többször is megtörte nálam a rendet, Ben halálát meg a finálét nem bírtam ki könnycseppek nélkül huszonéves férfi létemre is. Ez a sorozat segített hozzá többek között ahhoz is, hogy változtassak a világnézetemen és összeszedjem magam. Hihetetlenül hiányozni fog. Köszönöm! :)

Smandra - 2017. 03. 15. 00:35

Hihetetlen. De ami 8 éve szaggatta a Scrubs kedvelők szívét, AZ szaggatja most az enyémet is. Sírtam, nevettem, fogtam a fejemet, forgattam a szemeim és még kismillió érzelem futott át rajtam ez alatt a hónap alatt amíg kivégeztem. Ilyenkor mindig arra gondolok, akik esetleg még nem látták, hogy egy teljes 8 évadnyi ,, szűz ” anyag hever előttük. Milyen jó nekik. Így a finálé után nem maradt más, mint a cigarettafüst és a drámai távolbanézés. Mélyen a szívembe zártam, és biztos vagyok benne, hogy újra és újra előveszem majd.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz