login |

American Idol: vége a 8. évadnak

2009. 05. 21. 14:33 - Írta: winnie

56 hozzászólás | kategória: 2008/09 finálék, kritika, reality,

Ha van finálé, amin nem lehet sokat elemezni, akkor az az American Idol-é, hiszen a döntősök énekeltek, Amerika pedig szavazott. Én leginkább azért vártam érdeklődéssel az eredményeket, mert kíváncsi voltam, hogy hány százalékban kottázható a voks, s hány százalékban függvénye az előadásoknak. (Gondolok itt arra, hogy a kiesők táborának szavazóinak egy része mindig kénytelen új favoritot választani.)

american-idol-simon-cowell

Itt is, mint a Survivor-nél az új nézők véleménye is érdekelne – nyilván volt olyan, akinek ez az első Idol-ja. Végigbírták-e, vagy mint én, a versenyzők számának csökkenésével, kevésbé helyezték előtérbe a sorozatot, az eleje vagy a vége volt jobb, stb. Spoilerekkel és a GYŐZTESSEL a tovább mögött.

Vagyis csak spoilerrel, mert a győztes nem más, miiiiiint…

Kris Allen!

american-idol-kris-allen

Meglepetés? Az, hiszen rég volt már ennyire lefutott Idol.

Meglepetés? Nem, mert remek utat futott be, szépen küzdötte magát előre a lefutottnak tűnő versenyben, sötét lóból esélyessé lépett elő és sikerült legyőznie, majd “magáévá tennie” a Gokey-szavazókat.

american-idol-rajongok

A nagy kérdés, hogy vajon a finálé, a két legjobb, megért-e ekkora felhajtást, ennyi műsoridőt?

Ja, Adam Lambert-et meg nem féltem – ő fogja a legnagyobbat kaszálni az Idol-ban szerzett ismertségével.

56 hozzászólás Ne habozz!

phantom - 2009. 05. 21. 14:48

Háát, azért ez így nem volt túl korrekt. Jó volt Kris Allen, de semmi extra, sokan tudnak így énekelni és sokan tudnak így kinézni.
Ezt bizony Lambertnek kellett volna nyernie, de amúgy igen, biztos hogy igen sokra viszi ő még innen.
Kb. nekem a két évvel ezelőtti X-factor Rhydian-Leon párharca ugrott be. Ugyanaz a felállás itt is, csak USA kivitelben.

idol_fan - 2009. 05. 21. 14:57

már egy hónapja beírtam ide, hogy Kris fog nyerni, pedig Simon temette:
http://www.sorozatjunkie.hu/2009/04/17/egyketeselyes-az-american-idol/

Frank Luck - 2009. 05. 21. 15:06

Lefutott? Mivan? Krisnek kb. 1 százalék esélye volt, még tegnap is. Már két hónapja azt várom, mikor megy haza.
Amúgy nagyon örültem, hogy ő nyert. Tudom, hogy ez egy tehetségkutató, tudom, hogy Adam jobb, de Kris sokkal emberközelibb, így nem sajnálom tőle a győzelmet.
Ez volt az első Idolom, a múlt heti adag kivételével minden héten az első volt, amit szedtem-néztem, ahogy hazaestem Pestről. A döntő tényleg hosszúra sikerült – de én kb 25 percre rövidítettem. Amerika szívta végig, erről őket kellene kérdezni :-)

zoey - 2009. 05. 21. 16:01

Mindketten nagyon tehetségesek, de míg Adamnak van stílusa és kisugárzása, addig Kris számomra csak egy szurke, unalmas fapofa. Lehet, hogy a musor igazi gyoztese valójában Adam lesz. Majd kiderul, láttunk már ilyet.

gia - 2009. 05. 21. 16:06

Egész jó finálé volt szerintem, bár sokkal jobb is lehetett volna, ha sikerül megszervezniük Bowie-t Adamnak. A legjobb Allison és Cindy Lauper volt, szerintem.

A jobboldali-konzervatív-ájtatos–fundamentalista-Gokeyfan tábor persze mind Krisre (vagy inkább, Adam ellen) szavazott, és sokat elárul, hogy Kris államából, Arkansas-ból 38 millió szavazat érkezett be, gondolom szinte mind Krisre. Ennek fényében ez volt a papírforma, és nem is zavar különösebben, mert Adam a győzelem nélkül is hatalmas karriert futhat be (mennyire jó lenne a Queennel turnéznia, miután az énekesük épp most lépett ki), míg Krisnek jót tesz a Idol támogatás.

kacagomikulas - 2009. 05. 21. 16:31

Frank Luck, milyen egy százalék? Adam egyszer volt bottom 3-ben amikor Kris továbbment simán szal, ott legyőzte Adam-et szavazatokban, múlt héten egy millió szavazat volt az első és a második között, az előző eredmények alapján Kris javára, de mégha Adam nyert is a top3-ban, akkor is fej-fej mellett voltak végig. Én örülök, hogy Kris nyert, mégpedig azért a rengeteg sikoltozásért, elfogultságért, kibírhatatlan zsűrizésért, amit Paula művelt idén Adammel szemben.

jessy - 2009. 05. 21. 16:32

Frank Luck: sztem úgy értette, hogy lefutott Adam részéről. Mindenki azt hitte ő fog nyerni. Nekem az évad eleje tetszett, de a meghallgatások végén már nagyon szenvedtem a döntőkből kettőt láttam. Nem tudom megmagyarázni, de az X Factor egyszerűen jobban bejön.

Helix - 2009. 05. 21. 16:55

“sztem úgy értette, hogy lefutott Adam részéről. Mindenki azt hitte ő fog nyerni.” – igen szerintem is így érette :D és én is azt hittem… annak ellenére hogy Krisnek szurkoltam. Szóval én is örültem hogy ő nyert. Szerintem nem kell összehasolítani őket olyan szinten hogy kinek van kisugárzása és kinek nincs. Mindekettőjüknek van, de annyira más műfajban énekelnek, hogy azt nem nagyon lehet és nem is kell összehasonlítani. Nekem Kris hangja jobban bejön. Adam nekem, ahogy egyszer-kétszer a zsűrik is megemlítették néha már túl színpadias volt. És az elején nagyon tetszett hogy milyen hangokon képes énekelni, de a végére már nekem unalmas lett. Ez van. Ízlések és pofonok. Ettől függetlenül mindkettőjük nagyon tehetséges, és remélem hogy sikeresek lesznek. Megérdemlik.

Frank Luck - 2009. 05. 21. 17:07

Jessz, reméltem, hogy valaki a torkomnak esik :-D

“Adam egyszer volt bottom 3-ben amikor Kris továbbment simán” – ezt nézd meg újra. Mindketten a Bottom 3-ben voltak, Allison és Danny jutott ‘simán’ tovább.
Amúgy jogos a lefutottság, de amikor Adam a bottom 3-be került, én elbizonytalanodtam – Danny javára.
Szóval részemről a vége felé már nem volt lefutott. Aztán ez nyilván attól függ, hogy ki mit kombinál magában.

kacagomikulas - 2009. 05. 21. 17:24

Igen igazad van, tényleg Allison és Danny volt, de mivel, mint mondták az első és a második között egy milla szavazat volt + a rengeteg hater szavazat Adam felé, szóval Kris tuti esélyesebb volt mint 1% :) Végülis mindegy is, nekem nem jön be, ahogy énekel, másnak igen örülök hogy Kris nyert.

lamahaver - 2009. 05. 21. 17:47

Nemtom ki irta ezt a szart de sok köze nincs hozzá. Milyen lefutottságról beszél? kb semmi esélye nem volt a Kris-nek egy átlagos semmi énekes, minden évadban legalább van 3 ilyen. Ez igy a végére nem úgy jött ki sajnos hogy ki a jobb énekes hanem akivel többen szimpatizáltak éppen ezért egy nagy szar lett a vége. na mindegy ez van

kacagomikulas - 2009. 05. 21. 18:01

Egyébként én nem tudok olvasni itt, vagy a többi ember? Winnie pont arról ír, hogy kb a top13 kezdete óta mindenki Adam-re gondolt, mint nyertes, ezért meglepetés, hogy Kris nyert hiszen lefutottnak tűnt az egész műsor.
“Vagyis csak spoilerrel, mert a győztes nem más, miiiiiint…
Kris Allen!
Meglepetés? Az, hiszen rég volt már ennyire lefutott Idol.”
Nem vágom miért okoz ekkora problémát a szövegértés.

Thomas - 2009. 05. 21. 19:22

Most fejeztem be, be kell vallanom, hogy nagyon meglepődtem. Már a Top 4-nél szinte biztos voltam benne, hogy Kristől búcsúzunk, de az ottani továbbjutását még betudtam annak, hogy biztos bejön a csajoknak. Amikor kiütette Danny-t, már mérges voltam, mert én is, mint sokan, jópár hete a Danny-Adam szuperdöntőt vártam. De még ez sem volt kimondott meglepetés, a tavalyi évre és David Archulettara gondolva… Viszont ez, hogy legyőzte a klasszisokkal jobb, egyénibb, színesebb Adam-et, na ezt már nem tudom hova tenni:( Kris tényleg egy szürke fazon volt, amilyen minden évadban van 2-3, lehet hogy az átlagosabbnál helyesebb kinézettel (erről majd a lány kommentelők nyilatkoznak), de Adam meg egész egyszerűen egy zseni! Egyértelműen neki, vagy Danny-nek kellett volna nyernie.

A cikkben felvetett kérdésre válaszolva, én nagyon szeretem ezeket a gálaműsorokat (tényleg az év fénypontja nálam, a Top 3 mellett, amikor hazaviszik őket a városukba), a sok sztár, meglepetés, megint végig csak kapkodtam a fejem. Viszont Rod Stewart enyhén érdekesen adta elő magát, mintha részeg, vagy mittudomén milyen lett volna:)
Nekem ez volt a 2. American Idolom, amit végignéztem, és a 7. évad egyértelműen jobban tetszett. És nem csak a győztes miatt, ott több jó hang és szeretnivaló egyéniség volt szeirntem (oh, Kristy, még a CD-jét is megrendeltem USA-ból:).

Jinx - 2009. 05. 21. 19:46

Nekem ez volt az első Idolom. Nem is emlékszem már, hogy milyen indíttatásból kezdtem rendszeresen nézni az elejétől, de végig lekötött. Akárhogy is nézem, profi ez a műsor.
Ami a döntősöket illeti, én Danny Gokey-t vártam Adam Lambert mellé. Azt hiszem ő még labdába tudott rúgni Adam mellett. Nem arról, van szó, Kris is nagyon tehetséges, de fényévekre van egymástól a két versenyző. Sejtettem, hogy lesz egy csavar a végén. Túl egyszerű lett volna, ha Lambert nyer. Kicsit örülök is, meg nem is.

winnie - 2009. 05. 21. 19:53

“Milyen lefutottságról beszél? kb semmi esélye nem volt a Kris-nek ”

vagyis le volt futva. köszönöm.

pedig megszoktuk az intelligens kommenteket:)

“Ez igy a végére nem úgy jött ki sajnos hogy ki a jobb énekes hanem akivel többen szimpatizáltak éppen ezért egy nagy szar lett a vége.”

szerintem nem fogod a lényeget. attól, hogy te adammel szimpatizálsz, többen gondolták úgy, hogy kris jobb énekes. (valahol vicces az érvelés, hogy akit te favorizálsz az jó énekes, akit más, azzal szimpatizálnak. mert más vélemény nem is létezhet, mi?:)

Thomas - 2009. 05. 21. 20:47

Winnie: Ez azért nem így van:) Szimpatizálni sokminden miatt lehet valakivel, én se mindig feltétlen annak a csajnak szurkolok, akinek a legjobb hangja van:) De a fiúkat azért ilyen szempontból elfogulatlanul meg tudom ítélni és bátran állíthatom, hogy Danny és Adam kimagaslott ebből a mezőnyből. Sőt, még Matt is jobban megérdemelte volna a győzelmet szerintem:)

Helix - 2009. 05. 21. 20:52

“szerintem nem fogod a lényeget. attól, hogy te adammel szimpatizálsz, többen gondolták úgy, hogy kris jobb énekes. (valahol vicces az érvelés, hogy akit te favorizálsz az jó énekes, akit más, azzal szimpatizálnak. mert más vélemény nem is létezhet, mi?:)”
Na pont ezt akartam én is írni. Még most is gondoltam hogy írok valamit de nem tudok :D ez tökéletesen kifejezi amit akartam írni :D Olyan sokan vannak akik azt mondják hogy akinek drukkonak az egy zseni a másik meg fényévekre van tőle. Csak hogy az eszébe se jut hogy a másikról is ezt gondolják sokan, és mindenki azt hiszi hogy neki van igaza. Nem tudom hogy mért kell ezt csinálni. Én Krisnek szurkoltam de ha Adam nyert volna nem kezdeném el leugatni hogy igen is ő a tehetségtelenebb, meg ennek nem így kéne lennie csak azért mert én nem vele szimpatizáltam. Mindketten a fináléba kerültek szóval egyérteműen tehetségesek. És szerintem nem túl érett dolog azzal védeni Adamet hogy Kris azért nyert mert helyesebb…

Prescott - 2009. 05. 21. 21:14

Nah emberek, itt nagy rendet kell tenni.
Namost.

KRIS IS THE BEST.

Ezzel lehet vitatkozni, de nála jobb American Idol versenyzőt még nem láttam, olyanokat tett le az asztalra, hogy hűha. Eszméletlen jó girátos, énekes.
A Top 4 Elimination óta gyakorlatilag nem hogy körmöm, de ujjam nem maradt, annyira lerágtam izgalmamban, hogy Kris továbbjusson. Mindig mikor így történt, azt kb olyan éljenzést/örömbombát váltott ki belőlem, hogy csodálom a szomszédok nem kopogtattak be egy baseball ütővel. Képzelhetitek a végső döntőnél mit adtam ki magamból…

De bevallom, a döntőben úgy gondoltam, hogy Adam fog nyerni, hiába jött fel szépen Kris. (Az az Adam bottom 3-ben dolog szerintem csak ügyes húzás a rendezőktől, hogy jöv héten még többet nyomassanak Adam-re. SZVSZ.) És szerintem Adam is biztos volt a sikerében.
De még a végén is annyira alábecsülték a Kris-faneket, hogy jól meg is mutatták (mutattuk – vagyis volna, sztem minden ingóságomat Kris szavazatra fordítottam volna)

Adamről meg annyit, hogy nem akarom szidni, nem is állítom, hogy nem tehetséges, mert biztos az … azoknak akik abban a stílusban mozognak. Kövezzetek meg, de a legtöbb esetben vagy áttekertem vagy lenémítottam amikor ő énekelt, egyszerűen nem bírtam a visítozást. (Egy dala jött be csak, de az nagyon: The Tracks Of My Tears
(Motown Week) – ez az unplugged version full jó volt)

Szal nem tudom elmondani mennyire örülök, h Kris nyert. De az is látszott rajta, hogy ő tényleg nem várta el, meg azzal biztos igazat mondott, hogy nem akarja outsing Adam-et. (Adam részéről ez a kijelentés nekem sántított.)

Ilyenkor főleg sajnálom, hogy egy eldugott európai országban élek, s középosztálybeliként 0 esélyem van egy Kris koncerten részt venni… Meg olyan jó lenne ilyenkor valahogy a tudtára adni h innen a másik kontinensről is akadnak nagy rajongók, és tessék jönni turnézni!

Jah, még valami. Nem kötekedésből, de szerintem simán lehet kivesézni egy Idol finálét is. Lehetne beszélni ezekről pl: Golden Idol Awards, For Me For You (lolka), vendégsztárok (jó sok volt), Katrina-Kara éneklés, staged Tatiana balhé, stb. Meg azt figyeltem, hogy a Scott MacIntyre mennyit volt színpadon. Elismerésem.

Btw, remélem Kara marad zsűritag a köv évadra is

I want a Kris coupon!

Helix - 2009. 05. 21. 21:21

Prescott: hallod dobjuk össze minden ingóságunkat és mehetünk egy Kris koncertre :D

Prescott - 2009. 05. 21. 21:26

Ez a beszéd, benne vagyok! :)

Prescott - 2009. 05. 21. 21:37

Valaki tudja a válaszokat?

1. Ha átszámítanánk egy Idol szavazatot, az kb mennyi lenne HUF-ban? (kérdezhetném azt is h hány dollár egy szavazat…)

2. Mikor jön ki a Kris album? Persze, korai kérdés, meg jó munkához idő kell, stb, de pl David Cook Idol albuma mennyi idővel a finálé után került ki?

kacagomikulas - 2009. 05. 21. 21:42

Q. What is the pricing for Text Messaging?

A. All AT&T customers with Text Messaging-capable phones are pre-activated to send and receive messages at $0.20 per message with no monthly charge. Or, you can save money and sign up for a Text Messaging package.

ez az AT&T weboldalán van

Prescott - 2009. 05. 21. 21:43

Hmm … ez a $0.20 kicsit kevés, nem? Vagy csak én gondolom rosszul?
Köszi az infót amúgy! :)

kacagomikulas - 2009. 05. 21. 21:44

40 forint, szerintem még drága is :)

Prescott - 2009. 05. 21. 21:46

A hazai emeltdíjas szutykokhoz képest aprópénz…

gia - 2009. 05. 21. 21:55

1. Ha átszámítanánk egy Idol szavazatot, az kb mennyi lenne HUF-ban?

Vonalasról meg ingyenes. Az elvakult fanatikusok többezer szavazatot is leadhattak a 4 óra alatt a finálé után.

Prescott - 2009. 05. 21. 21:59

Ingyenes?! Ez most komoly?

Hát ha a helyükben lettem volna, nekem is gyorstárcsázón lett volna Kris száma. Meg minden családtagnak adtam volna fejenként 2 telefont, hogy tessék aktivizálódni. :D

idol_fan - 2009. 05. 21. 22:39

Már egy hónappal ezelőtt itt a junkie-n beírtam, hogy Kris Allen fog nyerni, még a TOP5-nél. Pedig Cowell többször teljesen leírta. Egyszerűen minden mellette szólt, és a legkereskedelmibb arc volt.

winnie - 2009. 05. 21. 22:42

elvileg 10 szavazat per metódus korlát van, nem?

dzsordzso - 2009. 05. 21. 22:49

Egy ilyen hihetetlenül jó utolsó adást már régen láttam. Másfél óra tömény szórakozás, le a kalappal ezt nagyon jól összerakták.
Black Eyes Peas fellépése alatt nem tudom mi volt az az adásszünet, szerintem valaki felment a színpadra, vagy eltértek a szövegtől az énekesek. Na mindegy. Szóval egy ilyen bazi jó műsort így elrontani a végére, az agyam megáll vazze… :)
Persze voltak már jelek (Kris nem volt talán soha bottom 3-ban, illetve top 3 alatt amikor elmentek a saját városukba akkor Kris rajongótábora átlag 6,4 év volt…) de ezt a döntőre próbáltam háttérbe szorítani, mert szerintem tényleg meg volt a fényévnyi különbség. Mindegy, gratulálok Krisnek. Hozzá kell tenni, hogy ugyanazok (illetve a többi) tinilány juttatta döntőbe Lambertet.
Az évad összességében nem volt rossz, bár szerintem is szimpatikusabbak voltak a 7. évadban lévők, de az itteni felhozatallal sem volt végső soron gyenge.
Voltak nagy egyéniségek, akiket gyönyörűen visszahoztak ebbe a grande fináléba. Bikini görlt azért sajnálom, baromi csúnyán beégett szegény. Szerintem nem volt választása és a szerződésre hivatkozva odarendelték, de ha magától vállalta el akkor le a kalappal. :)
Jó évad volt, viszlát 2010 januárban!

Prescott - 2009. 05. 21. 22:54

Jah, először azt hittem, h Katrina be van avatva, de nem … Ütött a dolog, Kara lealázta szépen. :D

Meg Ryan beszólásán annyit röhögtem:
“I was gonna ask What’s new, but I think I know.”

winnie - 2009. 05. 21. 23:02

“Meg Ryan beszólásán annyit röhögtem:”

ott volt meg ryan?

ziccer.

Prescott - 2009. 05. 21. 23:04

Most olvastam:

” AT&T is denying that 38 million votes came in from Arkansas. They are not sure where that number originated from. ”

Bár nem igazán érdekel, a lényeg, hogy nyert Kris!

Prescott - 2009. 05. 21. 23:05

Bocs, winnie, biztos velem van a gond, de nem értelek…

daniba - 2009. 05. 21. 23:28

engem nem érdekel ki mit mond és le@&#om a más véleményeket, milyen világ az ahol egy ilyen patkányképű nyálgép nyer. De most komolyan ADAM mekkora csávó már, fényévekkel van az összes eddigi Idolban versenyzett/nyert emberektől.

Amcsi megint leszerepelt előttem. Talán a sok konzervatív amcsit zavarta, hogy esetleg meleg. Engem abszolút nem. Egy normális világbana döntőben Chrisnek esélye se lett volna.
Hogy énekelte már az utsó dalt tegnap. Nem bírta hanggal emberek. Erről senki sem beszél. NEM BÍRTA HANGGAL. Tényleg ilyenek kell nyerni? Csak azért mert boy next door?
Ezért nyert Utasi Árpika is.

lancy - 2009. 05. 21. 23:28

“elvileg 10 szavazat per metódus korlát van, nem?”

ja max 10 szavazat egy teleorol vagy 10 sms

az azert durva hogy tobb mint 10 millio ember szavazott

Prescott - 2009. 05. 21. 23:37

daniba: chill out. És miért patkányképű? Csak mert nem szimpatikus, vagy haragszol, mert Kris nyert?

+ én szutyok Csillag születik próbálkozást nem hasonlítanék egy 8 évadot megélt, egyre jövedelmezőbb reality-hez…

winnie - 2009. 05. 22. 00:01

“Bocs, winnie, biztos velem van a gond, de nem értelek…”

van egy “meg ryan” nevű színésznő.

ezt írtad: “Meg Ryan beszólásán annyit röhögtem:” – nyilván seacrest bikini girlös kommentjére céloztál:)

Helix - 2009. 05. 22. 05:41

“milyen világ az ahol egy ilyen patkányképű nyálgép nyer. De most komolyan ADAM mekkora csávó már”
Nem tudod felfogni hogy nem mindenkinek jön be ez a zenei stílus? Amint látható a többségnek nem. Mért nem bírod elfogadni hogy azért nem szavaztak rá, mert mint pl nekem, nem jött be az ő éneklése, és nem áll hozzám közel az a műfaj amit képvisel. Mért kell ilyen idiótaságokat írni hogy azért mert lehet hogy meleg. OMG! Lehet hogy fel kéne nőni és megérteni, hogy az hogy ki a jobb énekes az elég relatív. Attól mert neked Adam jobban tetszik még nem lesz jobb. És ez fordítva is igaz. Csak mások. Ennyi.

daniba - 2009. 05. 22. 06:01

szeritnem ha 2 előadó ugyanazt a dal énekli egymás után és még a egyiknek szinte meg se kottyan, a másik meg látványosan erőlködik mert kevés hozzá a hangja, akkor szerintem objektívan is el lehet dönteni hogy melyik a jobb hangú énekes.

dzsordzso - 2009. 05. 22. 07:38

“hogy ki a jobb énekes az elég relatív” LOL. Pont hogy szubjektívre gondoltál, nem? :) Mert ha relatív lenne, akkor…

Prescott - 2009. 05. 22. 07:40

“Bocs, winnie, biztos velem van a gond, de nem értelek…”

van egy “meg ryan” nevű színésznő. ”

Nah ezt észre sem vettem. XD
Szal, volt Ryan Seacrest-nek egy beszólása, ami elég vicces volt… :D

Helix: Pontosan!

daniba: Adam a sikoltozó, magas hangok embere, Kris pedig nem. És a zsűriből többen is elismerték, hogy Kris-nek magas volt a No Boundaries. Mit kellett volna tenni? Egy kicsit lejjebb vinni a dalt, és nincs semmi probléma. Ez nem Kris hibája, hogy így hangszerelték az egészet, stb.

Tényleg az van, hogy kinek a pap, kinek a papné. Get ovet it, people…

Helix - 2009. 05. 22. 11:52

dzsordzso: azt hogy relatív fogalom azt arra mondják hogy mindenki mást ért alatta. Pl a múltkor is olvastam egy cikket és az volt a címe hogy a hideg relatív fogalom… mivel ami valakinek hideg az lehet hogy másnak még kellemes… Szóval te vagy kicsit fogalomzavarban. A szubjektív az az objektívnek az ellentéte, nem a relatívnak.

Kacatka - 2009. 05. 22. 19:19

Na, hát én azokkal értenék egyet, akik azt mondják, olyan mint Kris akad nem egy, minden évadban, nincs is benne semmi különös, nem énekel rosszul, de egy ilyen versenyt megnyerni… hát… én is csalódtam az amerikaiak fülében, meg kell mondanom. Én azt gondolom ezt a versenyt Danny-nek kellett volna megnyernie. És amikor kiesett, azt hittem lehidalok. Szerintem az akkora mistake-volt, hogy csak na!!! Én egyébként végig Matt-nek, Allisonnak és Danny-nek szurkoltam.

Kara nagyon ott volt a Mariah Carey dallal! Kár, hogy nem ő énekelte el elejétől végéig. Nagyon jól énekel a csaj, youtube-on láttam pár videót ahol énekel, hát…. kicsit tudja mi a dörgés! Na mindegy.

Végül is Kris lett az Idol, végül is ez “csak” egy cím, ezután dől el, ki állja meg a helyét a későbbiekben.
No, hát ez van, ezt kell szeretni, Kris az Idol,

Thomas - 2009. 05. 22. 20:15

Hát komolyan mondom, le vagyok döbbenve:) Már nem csodálkozom Kris győzelmén, mert ahogy nézem az arányokat, ha az ide írók szavazták volna meg a győztest, akkor is ugyanez az eredmény született volna. Pedig egészen eddig meg sem fordult a fejemben, hogy (egy elenyészően kis csoporton kívül) bárki is ki merné jelenteni, hogy jobb énekes (nem szimpatikusabb, nem bejövősebb, hanem hangilag jobb), mint Adam…

És ugye idén nyáron nem lesz Canadian Idol, úgyhogy őszig Idol nélkül maradtunk sajnos:( Így jártunk:(

daniba - 2009. 05. 22. 20:19

Thomas. Ajánlom az X factort Simon Covellel, az angol megasztrá. Nyár végén indul ismét. Az tökéletes szótakozás a következő Idol évadig.

rivera - 2009. 05. 23. 01:46

S4 óta nézem, nekem most ez a kedvenc szezonom. A finálé a vendégsztárokkal, showbusiness at its best.

Ez a meglepetés faktor nekem benne volt, Adam-nek talán jobb is h nem mint Idol győztes kezdi a karrierjét, Chris Doherty-nek se hiszem hogy számít az eladott lemezeknél hogy hány körrel a vége előtt búcsúzott.

daniba - 2009. 05. 23. 09:46

Daughtry

Thomas - 2009. 05. 24. 12:33

Daniba: Hát igen, tavaly néztem is az X Factort, de az is már inkább az őszhöz tartozik, amikor van Australian Idol, meg gondolom Megasztár 5 is lesz:) Sőt, tavaly még a svéd Idolt is néztem:) Szóval ősszel van mit, a nyár sajnálatos, hogy kimarad, tavaly tök jó volt a Canadian Idol, és ott tényleg a legjobb nyert, Theo Tams!:) Most jelent meg a napokban az albuma, már alig várom, hogy halljam:)

Thomas - 2009. 05. 24. 12:41

De most komolyan… most így összegezve a hasonló műsorok győzteseit, amióta kitört rajtam az Idol-láz:)
American Idol 7. évad: David Cook
Canadian Idol 6. évad: Theo Tams
Australian Idol 6. évad: Wes Carr
The X Factor 5. évad: Alexandra Burke
Idol 2008 (svéd): Kevin Borg
Szóval ők igazi győztesek voltak szerintem, 100%-osan megérdemelték, mindannyian kimagasló tehetségei voltak a műsoroknak.

Ezzel szemben:
American Idol 8. évad: Kris Allen
Megasztár 4: Király Viktor
Na ez meg egy másik kategória, középszerű énekesek, semmi különlegeset nem látok bennük. Bocsánat a rajongóiktól, nem akarom bántani őket, csak azt mondom, hogy szerintem a fentebb említett 5 név, meg a lentebbi kettő nem ugyanaz a kategória (mármint nálam), de tiszteletben tartom azoknak a véleményét is, akik nem így godnolják:)

Prescott - 2009. 05. 25. 13:00

Júj! Na ne… Ezt azért ne, Thomas! Ezen besokkaltam!

Az egy dolog, hogy mi a véleményed Kris-ről, teljes szuvenír jog, leírtad h láttál már jobb Idolt is. OK.

Na de hogy egy szutykos, béna magyar valakihez hasonlítod Krist? Nekem itt borult ki a bili…

Thomas - 2009. 05. 26. 23:33

Nem hasonlítottam, csak azt akartam elmondani, hogy ugyanúgy nem egy Idol győztesnek valók (szerintem).

Prescott - 2009. 05. 27. 08:54

Pedig ha egy csoportba írod őket, az már kategorizálás, és egy kalap alá vétel.
Na mindegy, ez a te véleményed, de 100%-osan nem értek vele egyet.

vikijank - 2010. 08. 21. 21:01

Háát én IMÁDOM Adam Lambert hangját!Szerintem nagyon jó!Azt tudtam hogy Adam lesz a második, de azt nem hogy KRIS fog nyerni!!!!valahogy rá nem számítottam!!!

Glambert - 2010. 08. 29. 23:53

Hát… Én bevallom, hogy sajnos nem néztem az Idolt, de most már nagyon bánom. Így nem is tudnék ugye nyilatkozni arról, hogy ki a legjobb. Meg ez csak az én véleményem, és nem vagyok profi a témában. Én imádom Adamet. Ő neki kellett volna megnyernie, legalábbis Krisnél sokkal jobb. Mondjuk ő is tök más, nem értem kár ez a hasonlítgatás. Kris nagyon helyes, na de nem csak ezért szeretem, azért van hangja is a srácnak, még ha nem is olyan jó. Adam fantasztikus és nagyot csalódtam, hogy a homoszexuálissága miatt veszített. Bár tudjuk, hogy ő az igazi Idol, Krisnek pedig jót tett az első helyezés, hisz Adam enélkül is népszerűbb – és különlegesebb nála. Tényleg átlagos, de nekem így is bejön, ahogy a hozzá hasonló pasik. Ja, amúgy nagyon cukik együtt, nem akarok bugyutának tűnni, bocsi. Danny hangját sajnos még nem hallgattam, de majd igyekszem bepótolni. Allison pedig zseniális és ő is nagy kedvencem. Na kábé ennyi, ezt gondolom én.

valaki - 2010. 11. 01. 21:26

Hááát… Krisről nincs különösen mondanivalóm,mert ha jót nem tudok róla mondani,akkor rosszat se fogok. Adamről csak annyit,hogy neki kellett volna megnyerni,de az Allison is tudott valamit:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz