login |

My Boys: vége a 3. évadnak

2009. 06. 12. 13:05 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kritika,

A My Boys-ról nem írunk gyakran, és valójában nem tudom mit lehetne minden alkalommal, de akinek feelgood sorozat kellett, az nyugodtan fordulhatott ismét a sorozat aktuális évadjához, mert szállították a minőséget.

neznekminthumanamoziban

Scorpions, they got poison in their tails, I mean who wants to deal with that? They’re like mini dinosaurs.

Igazából ez a sorozat teljesen underdog, és ez csak ad a bájához. Sosem élne meg országos adón, mert ahhoz egyszerűen kevés benne a (mesterséges, valós) konfliktus. Bár a második évad során meginogtam kicsit, de úgy tűnik csak a sophomore season-effektet figyelhettük meg rajta, de ahogy az új évad premierjénél érezni lehetett, ki tudtak belőle keveredni az írók, és kerítettek egy klasszikus heti mosolygásadagot.

Hogy mi történt az évadban? Hát ahogy már többször mondtam, nem sok. De tényleg. Élik a nyugis életüket, sokat lógnak együtt és nyomatják a jobbnál-jobb dumákat, meg egymás ugratását. Egyszerűen valóságszerű, olyan barátok akik közé te is tartoznál, ha épp nincsenek ilyenjeid.

Részemről 7/10, továbbra sem váltja meg a világot, de nem is tervezi, és ez így van jól. Low-key feelgood komédia, aláröhögés nuku, ilyenből tényleg kevés van.

4 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2009. 06. 12. 13:24

en is ujfent eltetni vagyok kenytelen a sorozatot. epp az iment neztem a 3×04-et, es hatalmas, mint mindig! gondolom-remelem, jon meg vagy 13 epizod osszel vagy valamikor, az evadot teljesse teve.

zoey - 2009. 06. 12. 14:01

Még nem láttam egy részt sem, viszont jóka thallottam, szóval lehet, hogy dara lesz. Majd…mert most semmi nem állhat kozém és az Elsullyedt világok DVD-im kozé :)

kaito - 2009. 06. 12. 16:50

szeressük nagyon.
aki csak belenézne az megteheti hétvégente az rtlklub-on, megy már az első évad nem is olyan rossz szinkronnal.

Dohi - 2009. 06. 12. 18:16

kicsit off, de multkor csekkoltam jim gaffigan (a sorozatban pj testvere) ket stand-up dvd-jet, es bar eloszor kicsit furcsa volt a stilusa, osszessegeben szorakoztato volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz