login |

Grey’s Anatomy: vége az 5. évadnak – írta FeGa

2009. 06. 14. 22:31 - Írta: vendegblogger

107 hozzászólás | kategória: 2008/09 finálék, kritika,

Megvallom, féltem a Grey’s Anatomy ötödik szezonjának fináléjától. Féltem, mert a felvezető részek a huszadikkal elkezdve, egy elég jelentős minőség emelkedésen mentek keresztül. Épp ezért bujkált bennem a kisördög, hogy a fináléban esetleg megint  visszatér a mára már toposszá vált picsogás.

greys-anatomy-01

Szerencsére a pesszimizmusom alaptalan volt, mert a zárás nagyon jól sikerült és végre találtak egy olyan vonalat amely ugyan nem az általam imádott első évados, helyenként poénos dramedy, de nem is a második évadban elkezdett komoly melodráma. Végre meglett az egyensúly. Sokat kellett rá várni rá, dee megérte. A tovább után spoilerekkel folytatom.

A felvezető részekhez még annyit hozzátennék, hogy az Alex-Izzie kapcsolat bemutatását eléggé elkapkodták, mintha utólag jutott volna eszükbe az íróknak, hogy ha Iz meghal akkor sokkal ütősebb a dráma, ha van is valakije. Persze, hogy Alexre esett a választás, akinek ugye a korábbi nőit kiírták, így éppen össze tudtak jönni.

Más kérdés, hogy ez a kapcsolat soha nem működött igazán. Pláne nem, amikor először megjelent Denny. Ráadásul az Izzie néhány részes megkergülését elnéző Alex is elég hihetetlen volt, akárcsak az esküvő képbe hozatala, bár biztos, hogy a halál torkában kicsit máshogy áll az ember mindenhez és mindenkihez.

Apropó esküvő. Sejteni lehetett, hogy Meredith karakterének teljes megcsúfolása lenne egy igazi mesébe illő esküvő. A bevezetőben említett félelmem főleg többek között arra irányult, hogy a Mer-Der esküvő meghiúsul, hiszen már így is legalább egy évaddal túlhúzták azt, hogy végre megvannak egymás mellett.

greys-anatomy-02

Igazán jól jött ki a fináléban, hogy mindenki végre kapott elég időt. Ez azért nem mindig sikerült korábban, most viszont haladt az összes szál és többnyire nem is a hamubansült baromság irányába. Bár Bailey vacillálása a végére már kifáradt és túl lett húzva, szerintem hamarabb is előjöhetett volna a válás, de ezt gondolom direkt tartogatták a fináléra.

Kevin McKidd az egyik kedvenc szinészem és örültem is mikor megérkezett, akkor pedig még jobban, mikor olyan hús-vér karaktert kapott akivel hosszútávon számolnak. Az ő behozatal unikum volt, főleg ahogy betoppant mindenféle múlt nélkül az egyedi módszereivel, majd ahogy “összebarátkozik” Christinával. Bátor és eredeti húzás volt a nem mindennapi katona figura a maga démonjaival. Remélhetőleg azért nem javul meg egy csapásra és a következő évadban is figyelhetjük a vívódását.

Ha már démonokról esett szó. Egyik legpozitívabb szál volt az évadban a Mer-Der klinikai kísérlet volt. Ritkán fordul elő, hogy egy sorozatban a betegek sorra haljanak meg egy sebész kezei alatt, pedig ez a valóságban egyáltalán nem ritka. Amondó vagyok, hogy kellett már ebbe a kórházba,  ahol szinte mindenki a világ legjobbja a maga területén, egy olyan vonulat, amiből kiderül hogy Derek nem Isten, aki mindenkit megment. A gyűrűhajigálásért és a remete életért jár a plusz pont.

greys-anatomy-03

A végére hagytam azt ami miatt egy igazán obszcén tweet megírására is késztetett: George beáll a seregbe, de előtte még felismerhetetlenségig roncsolja egy busz.

Egész évben hallani lehetett a pletykákat, hogy George miért szerepel olyan keveset, hogy T. R. Knight biztos összebalhézott az írókkal és ki akar szállni. Ezeket mindig cáfolták, de mindenesetre gyanús, ha egy főszereplő részenként csak 2-3 jelenetben szerepel több epizódon keresztül. Szóval nem volt meglepő, hogy valami komoly történik vele, de miután bejelentette, hogy katonának áll nem gondoltam volna, hogy ő lesz a John Doe. Persze kezdett gyanús lenni, hogy hol a fenében lehet, de annyira nem foglalkoztam vele.

greys-anatomy-04

A szálak így kiválóan értek össze a végére
. Az első évadtól kezdve éreztem valamiféle kémiát Gerorge és Izzie között. Aztán hol foglalkoztak ezzel, hol nem, míg végül lefeküdtek egy elég érdekes jelenetsorban kíséretében. Ezután is érthetően lekerült a napirendről, de mégis mindig ott volt “a szelleme” a háttérben.

S persze most mikor egyszerre vannak élet és halál között, Izzie halálközeli élményében George jelent meg. Nem is tudtam eldönteni, hogy azért, mert ő a legfontosabb vagy a halálról most ő jut először eszébe, mindenesetre remek kép volt a katonai ruhában megjelenő George.

Amondó vagyok, hogy a finálé az első évad óta a legjobb zárás volt és merem remélni, hogy marad ez a minőség a hatodik évadra is. A nagy kérdés, hogy mi lesz Katherine Heigllel és T.R. Knighttal? Mert egyiküket sem emlegetik sehol biztos távozóként, de ettől még elég nagy megdöbbenés lenne, ha kiderülne, hogy maradnának (akár csak az egyikük.) Vajon hiányoznának nekünk?

107 hozzászólás Ne habozz!

fajro - 2009. 06. 14. 22:54

Nekem is összefolynak az évadok, de abban szinte biztos vagyok, hogy a klinikai kísérlet még az előző évadban volt. De amúgy igazad van, ez a vége már kezdte idézni az első évadot, legalábbis minőségben. Hunt-ot imádom, a Hunt-Christina jelenetek a legjobbak, és még Lexie-t is megszerettem a végére. Viszont ebben az évadban Chief nem volt a toppon, nem vagyok hozzászokva, hogy ennyit nyavalyogjon. (Persze ez is egyfajta karakterfejlődés, ebből a szempontból jó a dolog.) :))
Azt meg tudja mondani valaki, hogy honnét jött rá Meredith, hogy George egyenlő John Doe-val?

winnie - 2009. 06. 14. 22:56

a 007 jel miatt, nem?

Agi - 2009. 06. 14. 23:00

tegnap neztem Dereket Lemansban versenyezni, nagyon jol tolja az oreg:)

amugy az evadzaro szerintem zsenialis volt, nekem nagyon bejott a duplacsavar. en nem sejtettem, hogy George a John Doe es az iro (Shondanak hivjak?) azt mondta, hogy azert szerepelt olyan kevset George vegig az evadban, hogy a vegen ne legyen gyanus, hogy nincs ott, hogy senkinek se tunjon fel, hogy varjal mar, hol van George? lehet, hogy ezt csak utolag magyarazza bele, de ha tenyleg igy talalta ki, akkor nagyon jo felvezetes volt szerintem. En ugy gondoltam, hogy azert George van ott, mert o is eppen haldoklik, szoval nem azert, mert Izzynek o a legfontosabb. Egyutt mennek valahova, csak a kerdes, hogy hova. Szerintem Izzy 100%, hogy marad, Georgeban nem vagyok ennyire biztos, de szerintem o is marad. Nekem ez a duplaresz total 10/10 volt, en is remelem, hogy marad a szinvonal.

Agi - 2009. 06. 14. 23:02

igen, azt irta a tenyerere, hogy 007, mar tok reg nem hivtak ugy, de amikor beszeltek rola, hogy meg fog halni a haboruban, akkor ugy hivtak, nekem tok furcsa is volt, hogy ez a nev honnan jott mar megint elo

lilcso - 2009. 06. 14. 23:37

Agi: nekem is pont ez jött, hogy már 100 éve nem csúfolták így, erre meg miért?
aztán 0…0… 7… vááááááááá george!!!!!!!!! na ott kicsit beparáztam :D

amúgy szerintem is inkább azért találkoztak, mert együtt haldokolnak, és igazából az én olvasatomban George már halott, mert hogy ő a lift túloldalán van, és hívja Izzie-t, Izzie meg még a liftben, így ő még kérdéses. persze ebben az a jó, hogy mindenki úgy képzeli, ahogy akarja :)

mindenesetre én remélem, hogy Izzie nem hal meg (George annyira nem érdekel, sosem szerettem).

az évadzáró 10/10
az egész évad pedig 8/10, az 1. óta nem volt ilyen jó.

lilcso - 2009. 06. 14. 23:39

nekem amúgy az évadzáróban ami tetszett különösen, az a Mer-Der “esküvő” volt :) az édes volt és ötletes :) és eléggé MerDeres :)

tenorx - 2009. 06. 15. 00:10

Jó volt a finálé, bár Fegának kellett egy kis noszogatás még megnézte:D Nekem is egy hasonló twitter sikeredett, nekem ez a rész simán 10/10, az évad az unalmasabb részek miatt 7,5/10

amber - 2009. 06. 15. 00:12

még vhol olvastam, hogy alex kezdte az 1. évadban a 007-ezést neki, hogy joga van ölni v vmi ilyesmi hülyeség.

tenorx - 2009. 06. 15. 00:18

Igen amber, license to kill :D

Agi - 2009. 06. 15. 00:37

amugy engem ettol a keptol, amin George egyenruhaban van, meg mindig fura erzes fog el, nem mondanam, hogy kiraz a hideg, de valami olyasmi. amikor megjelent ott igy feloltozve a resz vegen, teljesen kesz voltam. amugy tenyleg lehet ugy interpretalni, hogy o mar halott, mert ez szerintem diszegyenruha, nem ebben harcolnak, ebben temetik el oket, ha meghalnak, persze mas esetben is felvehetik, de akar ezt is bele lehetne meg magyarazni. en amugy remelem, hogy nem hal meg, persze a sorozat siman elmenne nelkule is, de en sajnalnam.

franny - 2009. 06. 15. 00:40

hát én sosem szoktam filmeken/sorozatokon sírni,de ennek az évadnak legalább a felét végig bőgtem,annyira durva volt..hihetetlen minőséget sikerült megütni..és a finálé egyenesen zseniális..annyira jó lenne,ha maradna a hatodik évadra is..szerintem egyébként George meghal és Izzie tér csak vissza,de remélem nem lesz igazam..

Ryan - 2009. 06. 15. 00:40

Nekem a “hidegkiráztőle” Brooke Smith eltakarításával máris sokat emelkedett a szint, az egyik legnagyobb hiba, hogy őt hozták be állandóra Isaiah Washington helyett, de aztán hogy behozták Jessica Capshawt, akinek a The Practice óta nem volt sajna semmi sorozata + Kevin McKidd, ez az évad jó lett, már csak miattuk.

Santa - 2009. 06. 15. 01:16

Nálam Cancel lett ebben az évadban. Talán egy unalmas téli estén majd adok egy esélyt a 6.évadnak, de hát nem tudom, mintha minden szezon tök ugyan olyan lenne. Még mindig csöpög, még mindig mindenki nyivákol és még már egy-két poénon tudok csak nevetni. A kezdeti viccelődésből átmentek komolyba ami sajna nem az én műfajom (persze ettől még lehet jó) de ilyen szintű műfajváltást már nem bír el a gyomrom. remélem nem sértettem meg egyetlen fant sem :)

Hali

Reni - 2009. 06. 15. 01:23

Az évad duplaórás nyitórészében asszem Izzie már volt a liften kívül, amikor látta Alexet Alex szobájában egy lánnyal.Akkor ott állt a liftben Izzie a második évad végi báliruhájában ,és megmutatta Dennynek a ruhát amit akkor nem láthatott mert meghalt.Izzie kiszállt a liftből és valami ajtó belé mentek vagy a fény felé már nem tom.
De mindenesetre Izzie már volt a lift túloldalán.vagy az az eset nem számít???

hiszterika - 2009. 06. 15. 05:42

Az biztos, hogy hetente volt 40 perc, amin ki tudtam bőgni magam. MErt erről szól, dráma dráma dráma. Számomra egyértelmű volt, hogy George az ismeretlen beteg, bár kicsit úgy álltam hozzá az utolsó részhez, hogy ‘na mit tudtok kihozni ennek az évadnak a végére’.
Mindenesetre amit az elején a színészekkel kimondattak a kórházlistás visszaesés kapcsán, szerintem megcsinálták, határozott minőségi fejlődést láttunk.
És igen, nekem hiányozna mindkettő. Tudjátok mi nem hiányozna? A leszbikus szál. Hogy a pöcsömbe jött az ide?? A spanyol csajnak tök jó karaktert kitaláltak erre összehozták eddig két borzalmas szőkével… az egyik olyan mint egy fa, a másik meg nem tudja abbahagyni a vigyorgást.
Szóval igen, 6. évadot várom teljes gőzzel.

Egyébként nincs valami info azzal kapcsolatban, hogy ezt a sorozatot hány évadra tervezik??

Anthonz - 2009. 06. 15. 07:38

Jó kis finálé volt, az fasza volt pl. amikor Meredith rájön h. George a beteg, a mindég nyugodt Meredith hogy felugrik már.
A köztes világból Meredith is visszajött, szóval bármelyikük visszajöhet még szerintem. Könnyen lehet, hogy Knight lelépik, és másvalaki fogja játszani a szerepét (új arc, haha), nem tudom hogy fog elsülni. Én jobban szeretném mondjuk ha Izzie maradna :)

beiz - 2009. 06. 15. 08:37

Én is azt szeretném ha Izzie maradna. Mégha picit zöldség is lenne szegény Izzie, azért csak elnézegetném :)

007-est sajnálom, de azt hiszem meglennék nélküle.

Azt valahogy kizárom, hogy mindketten meghalnak. Nem hinném…bár az sem lenne fair ha mindkettő túlélné. Mert akkor minek pazaroltuk a könnyeket? :)

beiz - 2009. 06. 15. 08:39

Jah..és tudtam végig, hogy George fekszik ott…valahogy gyanús volt, hogy hová lett.

A készítőknek plusz pont, hogy hiába sejtettem (gondoltam), hogy ki lett összetörve, a “felismerés” jelenete ütött egy nagyot. Lagymatag Meredith tényleg ugrott egy nagyot, amit nem is csodálok. Gratula azért a néhány másodpercért. Ügyes volt. :)

Laci - 2009. 06. 15. 09:48

Tényleg jól összeszedték magukat az évad végére, a 10. részig az eddigi leggyengébb volt a sorozat, aztán a sorozatgyilkosos részektől kezdett feljönni a végére meg teljesen jó lett.
Viszont annak nagyon nem örülnék, ha mindketten életben maradnának, mert kár volt a nagy felhajtás akkor. (azért Izzie maradhat)

jessy - 2009. 06. 15. 09:53

Én azért nem akarom, hogy Izzie meghaljon mert akkor egész hatodik évadban Alex szenvedését kéne nézni. Mondjuk ha George hal meg, akkor meg Izzie szenvedne. Egyébként nem hiszem, hogy mindketten meghalnak, de azt sem, hogy mindketten maradnak.

zoey - 2009. 06. 15. 10:10

Mivel voltam olyan droid, hogy elolvastam egy recap-et, mielott még megnéztem volna, tudtam, hogy John Doe nem más, mint George, mégis az a jelenet, amikor Meredith rájott, a reakciója, na az nagyon odaszegezett a székhez. Libabor, hidegrázás, ami kell. Szerintem nagyon jó évadzáró volt. 10/10.
Maga az évad nálam 7/10.

Red Fox - 2009. 06. 15. 10:15

Nem volt rossz ez az évad. Legjobb az volt ahogyan Dannyt vissza hozták. Nagyon jó karakter volt élve is de így holtan még jobb szerintem.

Liu - 2009. 06. 15. 10:17

Ez itt bizony díszegyenruha volt. George-nak harangoztak , Izzie meg úgysem hal meg.. nem nyírnak ki kettőt egyszerre :) nagy váltás lenne>> az írók nem akarják egyszerre a 2 szereplő rajongógárdáját elveszíteni. Mert lássuk be, a sorozatrajongókon belül önálló kis szub-szubkultúra a karakterfanoké, de azért viszik a nézőszámot.

lexie - 2009. 06. 15. 10:22

Imádtam az évadot! Oké, az évadnyitás számomra igen uncsi lett, de az őzönvíz, Saddie az örült csaj megejelenése, és a sok dráma Derek és Bailey körül, nem meg, hogy Addison is visszatért picit..szerintem le a kalappal az írók előtt. az évadfinálé pedig vitte a pálmát. leizzadtam, szívem kiugrott a billentyűzetre, minden bajom volt (:D) szóval: így kell ezt csinálni!
nagyon remélem, hogy Izzie nem hal meg és még sokáig lesz a grace klinikán :) George-t is szeretem, de már neki semmi szerepe sincs, tehát ő felőlem mehet a szebb világba :)

payskin - 2009. 06. 15. 10:41

Nem jöttem rá, hogy George volt John Doe, ezért nagyot ütött. Sok szar finálé után ez végre nagyon jó volt.

e - 2009. 06. 15. 11:02

Nekem az évad nagyon lassú, nagyon picsogós volt. Kicsit megijedtem, hogy Christina után Mer-t is behúzzák a csőbe egy nagy esküvővel…szerencsére Izzié lett, akinek ez tényleg járt. A Kevin McKidd által alakított karakter maga a halál unalom…inkább őt írnám ki gyorsan. Csodálkozom, hogy Christina jól viseli a picsogását…
Callie-tól reméltem, hogy a leszbi kaland csak egy kitérő, nekem annyira igazi pasivadító nőnek tűnik az 1000wattos mosolyával…de tetszik az új karakterként behozott barátnője, aki teljesen más, mint az eddigiek.
Az évadzáró tetszett. Szerintem Izzie és George is halottak (már csak azért is, mert aki menni akar, had` menjen…). Az finálé nálam 8/10, az évad 6/10.
Jövőre majd darában…

amber - 2009. 06. 15. 11:46

végre valaki, aki nincs odáig a christina- hunt kapcsolatért :) engem kifejezetten irritálnak. callie új nője meg sztem vicces, ahogy ott gurulgat azzal a cipővel :D

Reni - 2009. 06. 15. 13:04

Valami olyasmit olvastam hogy 7 évadot terveznek belőle.
Szerintem Izzie marad, George meg megy.
Én kedvelem görkoris Arizonat, a hatodik évadtól állandó szereplő lesz valami olyasmit láttam egy cikkben.

winnie - 2009. 06. 15. 13:08

szó sincs 7 évadról. a sorozatok 99%-nál nem terveznek. addig megy, amíg nézik.

Anthonz - 2009. 06. 15. 13:27

szubkultúra, micsoda szavakat ismersz te Liu (grat :P)
Christina szál az teljesen érdektelen, nem szimpatikus, bár kétségtelenül erős karakter. Izzie egyszer jól megmondta neki: ” te egy robot vagy”
Denny meg tök idegesítő volt, remélem vége lesz ennek a beszélgetek a szellemmel szálnak.

Candyman - 2009. 06. 15. 13:55

Az évad felénél kicsit besokalltam, mert szerintem annyira rossz irányt vett, hogy csak na…Gondolok itt a sorozatgyilkosos részre!Azon nagyon kiakadtam, idegesítő volt,Derek meg Meredith veszekedett miatta: “Megmentem!” vs. “Ha meg akar halni, haljon meg!” ÁÁÁÁÁÁ!A falat kapartam tőle.Aztán még Mer’ a kivégzésére is elment… És ugyanebben a részben volt a Denny-s:”Miattad vagyok itt – I’m here for you Izzie”, aztán elszállt, mint a győzelmi zászló! Na ez a 2 rész kiakasztott! Aztán viszont igen jó részek jöttek. Tudtak újítani, Arizona tündéri, nagyon bejön!Lexi már az első pillanattól szimpatikus volt a maga kis esetlen személyiségével, meg a fotografikus memóriájával és a végére felnőttebb is lett.George karaktere az előző évadokban meghatározó volt. Olyan jó monológokat és párbeszédeket írtak neki az írók, és olyan bölcs karakter képét ismerhettük meg benne, hogy csak na! A legjobb karakter volt és jól is játszotta Knight!És hogy mennyire építettek rá, azt az is alátámasztja, mikor Lexie elolvasta az értékelőlapját és benne volt, hogy a többi orvos milyen véleménnyel van róla!Hiányozni fog ha elmegy!!! Míg Izzie távozása valószínűsíthető, mivel többször volt róla szó évközben, hogy filmezni akar…Na majd meglátjuk!Nagyon jó volt a finálé, de azért úgy gondolom, hogy a 2. évados Denny halála, miközben szól a SNOW PATROL-Chasing Cars zenéje és miután a gyakornokok egy emberként mindenüket kockáztatva megpróbáltak megtenni mindent az életéért, majd Izzie zokog és vonul kifelé, majd visszafordul és azt mondja:”So I quit”…azt nagyon nehéz lesz bármikor is überelni!!!

Kriszti - 2009. 06. 15. 14:29

Szerintem ez az évad lett a legjobb és a finálé szempontjából is a legeslegjobb. Meredith reakciójától kezdve, mikor felismerte Georgeot kirázott a hideg és nagyon bőgtem. Az, hogy párhuzamban mutatták Izzi és George mentését és a liftes rész, az aláfestett zenável nagyon oda vágott! Szerintem Izzie aki marad és george távozik. Kiváncsi vagyok nagyon és én imádom Arizonát, szerintem a legjobb karakter, aki annyira pozítiv és vidám, hogy kellett végre egy ilyen is ide. Meg eléggé nagy támasz Callienek. Jóval észrevetetőbb rajta a változás, természetesen pozitív írányba. Ja és még azt imádom Arizonában, hogy kiáll a maga igazáért, ha nem kap választ akkor nyomja nyomja, pl. baileynél vagy amikor Callivel a randijuk után furi volt a helyzet és ment addig amíg nem kapott választ…A mosolya meg annyira cuki, hogy csak szeretni lehet! :)

nagydee - 2009. 06. 15. 17:21

én azt olvastam egy külföldi fórumon, hogy Izzie marad teljes egészében, George karaktere marad, de mivel széjjelkapta a busz, a színészt cserélik (plasztikai műtét)

miu - 2009. 06. 15. 21:35

Nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem nincsenek hetente óriási elvárásaim a sorozattal kapcsolatban, aztán mindig kapok vmi pluszt, amitől nem tudom abbahagyni és nézem tovább. Nálam a finálé nagyon ütött, az a része, amikor rájött Mer hogy G a John Doe, hááát az hidegrázós volt, mint a legutolsó jelenet is. Nem olvastam fórumokat, de sztem attól még, h díszegyenruhában van, nem biztos, h meghal! Izzie-t is úgy ábrázolták, ahogy a legszebb, a báli ruhában, és G-ra is a legszebb ruháját adták.

UI. Pont akkor jött át az egyik ismerősöm, amikor megnéztem a finálét, és totál le voltam sokkolva. Mondtam neki, hogy lehet, hogy meghal két szereplő…sztem elég hülyének nézett :)) …de ilyen ez a GA, aki nézi, tudja miről beszélek.

Zsümi - 2009. 06. 15. 23:21

Nekem is bejött az évadfinálé..bár ettől eltekintve ebben az évadban nagyot zuhant a sorozat színvonala. Bár mentségükre legyen mondva a végére belehúztak, szóval remélem a 6. évadban is tartják majd a szintet:)

Ja amúgy én is úgy tudom, hogy mindenképp lesz 7. évad. Mintha azt olvastam volna leszerződted az abc-vel. De a biztonság kedvéért utána kéne járni.

Ami meg az Izzie-George párost illeti..hát nem tudom. Én már hónapok óta azt olvasom, hogy mivel Katherine Heigl ezentúl abszolút a filmes karrierjére akar koncentrálni, ezért otthagyja a sorozatot. Szóval ebből az infóból kiindulva kellőképpen meglepődnék, ha nem halna meg. Georgenál meg tanácstalan vagyok..

Mindenesetre várom már a 6. évadot:P

David191 - 2009. 06. 16. 22:52

T.R. nem hianyozna nekem egyaltalan, Heigl viszont nagyon.
Minden esetre egy dolgot kell megemliteni, Justin Chambers megerdemel egy Emmy jelolest idenre, Heiglrol nem is beszelek, annak ellenere h mar reg ota Rachel Griffithsnek szurkolok iden Heigl kell ismet haza vigye a dijat!

Katey - 2009. 06. 17. 02:03

Nekem hiányozna Izzie is meg Georg is, mert a 2 kedvenc karakteremet és az álompáromat szedik ki a sorozatból. Eléggé idegesített amikor megnéztem a részt….

Neeee. könyörgöm. neee.

Amugy mindentől eltekintve tetszett csak hát…

Jucus - 2009. 06. 17. 23:45

A liftes jelenetet én is így fogtam fel, hogy sajna George már halott, csak kérdés, hogy Izzie kiszáll e a liftből. Szerintem George kiszáll, bár én olyat is olvastam, hogy ugye Sloan megoperálja, és “új arcú” George lesz. Izzie nem hal meg szerintem.
(nem olvastam minden kommentet, sorry, ha már írtátok.:)

Sznd - 2009. 07. 08. 16:06

Állítólag úgy van hogy George meghal,de Izzie életben marad.(Am.hírportálon olvastam,szal lehet h eléggé megbízható)

Sznd - 2009. 07. 08. 16:08

(amerikai hírportál)

Csirifiszkio - 2009. 07. 09. 15:29

Az rendben van hogy a 007 miatt jött rá Meredith, hogy George az, de mióta/miért jelenti a 007 automatikusan George-ot Meredith számára????? Mióta csak láttam megőrít ez a téma, valaki mondja már meg, könyörgöm… Köszi

Csirifiszkio - 2009. 07. 09. 15:36

Winnie, kérlek legalább te segíts rajtam…

winnie - 2009. 07. 09. 15:42

a kommentekben le van írva, a részben is mondták. így nevezték annak idején.

FeGa - 2009. 07. 12. 15:42

az első évadban (lehet a pilotban?) Geroge-nál meghalt egy beteg és ez egy hagyomány a gyakornokoknál hogy akinél az első halál van az lesz a 007 ami azt jelenti hogy “License to kill” És ezt direkt ki is hangsúlyozta a részben Alex még mielőtt a Meredithes jelenet lett volna.

Csirifiszkio - 2009. 07. 13. 12:15

Köszi szépen. Úgy látszik nem figyeltem rendesen… A license to kill-re emlékszem, csak annyira nem érdekel a James Bond téma, hogy nem indított meg különösebben. Kösz még egyszer.

Csirifiszkio - 2009. 07. 13. 12:17

Arról van valami híretek, hogy hogyan fognak ezek évadot kezdeni, mikor Pompeo szeptemberben szül?

FeGa - 2009. 07. 20. 23:21

Hát kettő napja kezdték a forgatást de én Pompeo terhességével kapcsolatban nem olvastam semmit, leglogikusabb lenne beleírni, akkor logikusan nem is kellene annyit szerepelnie…passz, de utánanézek.

robi - 2009. 08. 14. 16:31

pár részig nem lesz jelen Ellen, de Shonda azt mondta, hogy van már egy jó kis történetük, amit arr az időre felhasználnak, és kicsit Lexie-t helyezik előtérbe addig

Lex - 2009. 08. 25. 21:30

hú, nem kicsit rázott a hideg a kommenteket olvasgatva:)
no, sztem iz marad, george megy, legalábbis nem bírom különösebben t.r.-t, de ha george marad, akkor ő jácca már, milyen baromság lenne már a jólbevett cseréljünk színészt téma, persze, persze nem ugyanolyan arc, de azért ava-nál is milyen spécin ki lehetett következtetni, itt meg még tudják is vagy mi, inkább haljon meg, hiányozna is meg nem is…
izziet sem bírom, de ő kell a sorozatba, pl ottvolt az őz, akit tutira más nem élesztett vna újra:) ilyenekért szeressük őt:)

Lnaughty - 2009. 10. 24. 14:21

Igazából a 3.évad óta nem tudom miért nézem a sorozatot még mindig, de nem ez az egyetlen sorozat amivel így vagyok..
Nahde ez a 6×06 valami kegyetlen jóó rész volt! réég láttam ilyen jó GA részt.. és nekem a zene is nagyon el lett találva..

ooo - 2009. 10. 25. 22:36

kicsit késve, de ledaráltam az 5. évadot, egyben sokkal jobb:)

nem találok szavakat, nem is gondoltam volna, hogy egy főszereplő lesz John Doe…
Az évadra 10/10 mehet. Jöhet a 6.!

savanah - 2009. 10. 27. 16:36

Húúú, most nézem ez a kibeszélő egy kicsit halott :)). NEkem az utolsó 2-3 rész nagyon tetszett a GA-ból, persze azért nincs olyan közel az első 3 évadhoz. Na gyerünk, ébredjetek már fel és beszéljük ki :)

Lnaughty - 2009. 10. 28. 19:14

savanah: :D mond miről szeretnél beszélni:D:D hallgatlak:D

savanah - 2009. 10. 29. 10:02

Remek :). legalább valaki :). Ok, megnézem holnap az új rész és beszélhetünk :)

Lnaughty - 2009. 10. 29. 14:17

oké akkor holnap:D

Lnaughty - 2009. 10. 31. 17:23

6×07 nem volt olyan jó, mint a 6×06, de azért jó volt. kicsit nekem már uncsí ez a csíf vs. shepard harc!! Nem semmi, hogy megtudták csinálni, hogy Ellen pompeo minden részben legyen.

savanah - 2009. 11. 01. 09:59

Nekem ez a rész olyan közepes volt. Sem rossz sem jó. Tetszett h az első mütétkor csak szétnézett mi a pálya :)aztán operált élesben. Nekem Cristina nyavalygása megy már kicsi az agyamra, nem hiszem el, h egy ilyen nagy kórházban nem jut neki mütét. Meg Alex nyavalygása sem illik hozzá. Ellen Pompeos részeket elöre leforgatták,ami jóötlet volt.

Lnaughty - 2009. 11. 01. 10:30

igen tudtam, hogy előre, de, nekem akkor is meglepő, hogy ennyíre előre gondolkodtak és pár perceket is, de volt!

Igen Cristina már nem olyan vicces, mint volt, pedig nagyon bírtam az ő stílusát.
Lexy is aranyos volt a műtét közben a pelusával:D

Alex-szál, az meg tudod csak azért van, hogy Katherine Heigel forgathasson még romivígjátékot..

A személyes szálakkal most nagyon leálltak, mindenki jól megvan azt annyí.

A Mercy-sek közül vajon marad majd valaki??

winnie - 2009. 11. 01. 11:04

“A Mercy-sek közül vajon marad majd valaki??”

amelyik karakter bejön az íróknak, azt nyilván meghagyják.

Lnaughty - 2009. 11. 01. 11:19

Egyértlemű, csak abban nem voltam biztos, hogy hosszú távon megtartanak-e újakat. eddig 2 új szereplővel foglalkoztak kicsit többet.

Savanah - 2009. 11. 01. 19:27

Szerintem biztos megtartanak belőlük. Azt hiszem írták is, h jobban szét akarják húzni a szereplőgárdát. Különben az a rész, ahol kék-narancs háború zajlott, az nagyon tetszett :)).
Pláne Lexi.
Lehet tudni melyik résztől tér vissza rendesen Meredith és Izzie? Tudom, h most már forgatnak, csak azok mikor kerülnek adásba?

savanah - 2009. 11. 06. 18:04

Húú, ez a rész tetszett :)). Nem a fővonal, nem igen szeretem Arizonat, de a Cristina és a MW-es csávó, az nagyon bejött. Bekavarhatna köztük valamit :). A chief meg a másik chif nyalizása a szülőknek nem tetszett. Mghát nem igen értettem h halt meg a kisgyerek. Egyik percben még operálta, aztán mondta otthon Callienak, h sikerült, a másik percben megint operálta, de akkor már meghalt. Akkor most h is van ez??

Lnaughty - 2009. 11. 08. 19:37

hát visszahívták műtét után, mert valami nem ment jól és újra műteni kezdett, de az már nem sikerült..nagyon szomorú volt, de jó.

Nagyon visszavettek mostanában mindenkiből, nekem továbbra is nagyon hiányoznak az egyéni szálak!
Fura, hogy Meredtih is alig van, pedig soha nem szerettem annyira.

Karev azért ott volt azzal a pici babával a mellkasán..

Lnaughty - 2009. 11. 08. 19:38

jah ahogy látom a következő részben már lesz Izzi meg Mer is a kórházban.

savanah - 2009. 11. 09. 16:42

Ja, de nem is tudtam, h nincsenek nagyon lemaradva a forgatási napok meg a leadás napjai az egyes részeknek. A múltkor még azt olvastam, h most kezdenek el újra forgatni (mármint nov.ben), erre már jövöhéten ott is vannak. Plusz nem akarok spoilerezni, de valami karacsonyi rész lesz máris. Ez azt kellene h jelentse, h januárig szünet lesz? Ugye nem…

Lnaughty - 2009. 11. 15. 09:51

valamennyi szünet mindenhol van.

Lnaughty - 2009. 11. 15. 09:54

Nekem most lett sok az Izzi szál..ennyíre azért nem jó Heigl, na mindegy..
Kim Raver hmm, nem kedvenc, meglátjuk milyen lesz.
Csíf alkesz hát-hát kicsit eröltetett, de még nem mondok semmit!

Savanah - 2009. 11. 15. 15:05

Nekem valahogy ez a rész semmiről sem szólt. Egyszerű volt. Semmi dráma. Izzie visszajön h elhozza az egyik tanárát, akit véletlenül megtudnak gyógyítani… Olyan volt mint egy egy estést happyend csak 4O percben.
Az az új kardios nő először nem tetszett, de az biztos h 1OOx jobb mint Hanh és az a dilinyós volt utána. De még mindig nem burke…
Csíf alkesz, ahogy mondod, nekem is valahogy nem jön be. Meglátjuk.

Lnaughty - 2009. 11. 16. 14:07

Meglátjuk, mondjuk még mindig kíváncsí vagyok mi lesz, csak nem minden tetszik.

Elég könnyen beovnátk a Mercy-seket. Frissítésnek mindenképp megfelelnek.
Jah meg szted ez az előkészítése annak, hogy Csíf-et kiírják? vagy csak ez tűnt kellően drámai sztorinak?hmm

Savanah - 2009. 11. 18. 20:13

Szerintem már csak nem tudtak mi újat kitalálni. Mert emlékszem a csíf szinte minden évadban már vagy le akart mondani, vagy el akart menni, kevesebbet dogozni, vagy a felesége b…gatta, úh szerintem ez is csak annyi, h legyen valami sztorija. Eddig szerettem a csíf figuráját, de már nem az igazi…
Én várnám h hívják vissza Burket :). Mondjuk azt várom már amióta kiírták… Kedvencem volt Cristinával. De legalább tetszettek Cristina mostani beszólásai ennek az új szívsebésznek :). Újra a régi volt egy kicsit :)

Lnaughty - 2009. 11. 19. 15:14

Igen Csíf karaktere teljesen elfáradt.. csak nekem tökre úgy tűnik, mintha ez lenne a ‘hattyúdala’ és most tényleg távozna majd. Meglátjuk!
Hát tudod a Burk-öt alakító színész egy időre jól elásta magát a beszólsáával T.R Knigt-nak meg a viselkedésével a forgatáson.. kétlem, hogy vissajönne!! Igen őket én is nagyon bírtam Cristinával, akkor volt igazán elemében, olyan jókat szólt be akkoriban Cristina:)
Igen végre megint jókat szólt be, jó az a szál. meg kíváncsí vagyok még mi lesz azzal a szépszemű Mercy-s sráccal:)

Savanah - 2009. 11. 21. 19:03

Húúú, ez volt az a rész, amiről már néhány hete láttam képeket, akkor is túl korainak találtam, most is, 4O percbe összefoglalni thanksgiving, christmas, new year… Most meg majd januárig szünet?
A rész, húú. Sloan? Van 1 lánya? Plusz nagypapi lesz? Ez nem kellett volna bele írni a szerepébe. Plusz a sz1nésznő aki a lányát játsza, valami nagyon nem szimpatikus. És furán beszél.
Teddy meg Hunt nevetségesek, ha annyira Cristinát szereti miért nézegeti őt?
Cs1f szépen elmerül a piában, ahogy jósoltuk…

Lnaughty - 2009. 11. 21. 20:37

nah megnéztem én is:)

Jól felpörgették az időt az biztos. sok minden történt szóval, nekem nem volt zavaró.
igen asszem szünet,de még meg kell néznem a hivatalos honlapon.
Hátt régóta nem volt semmi izgi Sloan-nal így már itt volt az ideje ‘valaminek’.
Nem hogy nem szimpatikus, nagyon nem 18-nak néz ki a leányzó. Arra viszont nagyon kíváncsí leszek, hogy mutatják is majd, ahogy pelenkázza az unokáját, vagy simán eltűnik majd a csajszi?
Hunt meg Teddy picit olyan szokásos húzás nekem, régi szerelem feltűnik..
Csíf szál, meg most már kifejezetten idegesít, nagyon nem jó.
Béli meg az apja is gagyi volt nekem. az azstalos jelenet viszont jó volt, meg a 2 beteg is a szívnélküli csaj meg a orrvérzős kisfiu is szép sztori volt.

savanah - 2009. 11. 25. 19:26

Tudsz valamit a következő részről? Lesz holnap?

Lnaughty - 2009. 11. 27. 14:28

már biztos tudod, hogy nem lesz:) Ünnep van, ilyenkor náluk nincs új rész, winnie mindig mondja, hogy ők nem nézek ünnepek alatt Tv-t.

savanah - 2009. 11. 28. 12:48

Hát igen, most már ráköttem :)

savanah - 2009. 11. 28. 12:49

rájöttem :)

savanah - 2009. 12. 01. 20:03

Na most már biztos. Utánna néztem. JAnuárig nem lesz GA. Úgy látszik egy darabig nem lesz mit kibeszélnünk :)

Lnaughty - 2009. 12. 02. 00:28

Uh most néztem meg én is és, jöttem ide, hogy írjam ,de megelőztél:)
Hátt nem éreztem az utolsó részen, hogy valami olyan nagy cliff lett volna amiért lerágnám a körmöm. egyszereűen csak hiányzik, hogy nincs.
mondjuk most,hogy visszagondolok jó sok minden történt: Csíf,Cristina,Sloan lánya, Izzi..

De ki kell találni valamit, hogy legalább beszéljünk róla, ha már nincs!

savanah - 2009. 12. 02. 10:31

Aha, szupi :)) Kezdjük el nézni az elsö évadod? és beszéljük ki?? LOL :)

Lnaughty - 2009. 12. 02. 16:59

Hát nem tudom. Így vizsgaidőszakban nem biztos, hogy végre tudnám hajtani, meg Én nem nagyon nézek újra sorozatot. Oké vannak kivételek (Alias), de talán majd ha leülepszik ez a sok sorozat, lehet megnézek újra párat.
Te többször is megszoktad nézni a részeket/évadokat?

savanah - 2009. 12. 03. 20:15

A teljes évadokkal úgy vagyok, h kb. 1-2 évente rám jön, h elfelejtettem, h mi volt régen. Olyankor jó visszanézni, ha más nincs.
De viszont van mindegyik sorozatban néhány rész amit újra meg újra visszanézek, mert nagyon szeretem.
Te melyik sorozatot nézed még az éven? Lehet folytathanák a kibeszélést egy másik közös sorozatnál :)

Lnaughty - 2009. 12. 04. 14:35

uh nem tudom, hogy Te szoktál-e pormót nézni vagy promófób vagy, de a januári crossover PP-vel, jónak tűnik. Bár Private Practice nekem az utóbbi időben nem nagyon jön be..le is vagyok maradva jó pár résszel.

Jahj nem akarok itt OFF-olni Tényleg rengeteg sorozatot nézek szóval Biztos vagyok benne, hogy valahol tudjuk folytatni:) szóval inkább Te mondj párat, ha csak nem nézel Te is kb 30sorozatot:D

savanah - 2009. 12. 05. 10:35

ÁÁÁÁ, nem 3Oat nem, lehet 29et :). Just kidding.
Amit nézek az a desperate housewives, private practice éééééés ….. ennyi. Azt hiszem. A FF-ot elkezdtem, de az 5.résznél lemaradtam. Azóta nem nézem. Meg majd a Lost-ot fogom, amikor ujra kezdödik.
Én sem akarok OFFos lenni, de hát winnie csak nem dob ki minket :), mi tartjuk életben ezt a kibeszélőt LOL.
Na, ha nézed a DH-ot, ott lenne egy jó témám, majd nézz be oda :)

Lnaughty - 2009. 12. 05. 14:27

Na mondtam én, hogy összehozzuk, ezek közül mindegyiket nézem:D PP-vel majd még felhozom magam és akkor oda is írunk!!:)

Oké Szia DHW-nál:)

Lnaughty - 2009. 12. 06. 16:58

jahj az egyik új Mercy-s pasit a szépszeműt aki rányomult Cristinára, láttam az új Rihanna klipben, hátha valakit érdekel:)

Mary Poppins - 2009. 12. 18. 20:41

Szevasztok Csajok!

Nagyon nagy csend lett itt a Grace klinika háza táján! Pedig dumálhatnánk róla!

Nagyon tetszik a Lexie-Sloan páros! Remélem együtt maradnak! Meredith-t tényleg eléggé háttérbe tették erre az évadra, nem gondoltam volna, hogy ennyire hiányozni tud. Naa.. meg a negatívsága is hiányzik, ez a nagy boldogsága olyan uncsi! :)

nahyl - 2009. 12. 28. 19:35

Őszintén szólva engem vegyes érzéssel töltött el ez az eddigi évad. Az 5.évad második felét nagyon díjaztam és a sok hozzászólást olvasva újra megnéztem a finálét, és nekem eddig ez volt a legütősebb. Kiváncsian vártam a 6. évadot gyanítva h valamelyikük meghal. Aztán lassan de csak megérkezett az új évad is. Nem mondanám h nagyon hiányzik G mert az 5.évadban szinte semlegessé tették, de azért furcsa h nincs, mint ahogy Meredith pár perces szerepeit is keveslem. Meg aztán ahogy eltűnik Izzie…a MW bevonása nekem kicsit gyors, CSÍF vs. Derek uncsi. Teddy behozása és Hunttal kavarása-közben a szépszemű Mw-es pasi,aki kisértetiesen hasonlít Alexre kavar Christinával…kicsit elcsépelt, de rájuk fért. Karev a babával illetve a kihallgatós rész nagyon bejött és amit eddig is nagyon imádtam….a zenék. Kifinomult izléssel eltalálják mindig az oda illőt. A Holidayz rész bár sűrített de pörgős és az a pipllanat, mikor Sloan bejelentésére az éppen aprító Lexi lenyisszantja az ujja kis darabját különösebb arcmozdulás nélkül….háth szenzációs. Kiváncsi avgyok mit hoznak ki a Sloan egy perc alatt apa és nagyapa lett helyzetből…Lexie mint mostohaanya és mostohanagyi XD nem semmmii:P

nahyl - 2009. 12. 28. 19:39

amúgy kár h kihalt innen a kibeszélgetős társaság, pedig jó lenne hallani egy két újdonságot vagy véleméynt a 6. évadról

savanah - 2010. 01. 04. 19:33

Na, majd hamarosan folytatjuk, ha elkezdődnek a szünet utáni részek :). Már nem sokára.

Lnaughty - 2010. 01. 12. 02:45

hellóka:)
héten már kezdődik ha jól emlélkszem:)

Savanah - 2010. 01. 15. 18:22

Na ki nézte már meg?? Én igen. Szerintem nagyon jó volt ez a rész. Kicsit a Sloan szál unalmas volt, de Lexiet bírtam reggel amikor zuhanyozót keresett :). Cristina operácioja is jó volt, de még jobb volt a vége… Hát erre kiváncsi leszek. Úgy tűnt, mintha nem is hallaná, amikor Teddy azt mondta neki, h Owent akarja, de mégis aztán rögtön rávágta h take him. Hát ez igy érdekes lenne. Na alex nyűglődését már nézni is rossz. Inkább összejönne reedel. Meredith, Derek meg a chief, velük most nem találok semmi izgalmasat a sorozatban. Úgy beleírnak nekik pár sort, de nem ők futják jelenleg a sorozatot.

Lnaughty - 2010. 01. 15. 18:32

Szia Savanah:)

Énisénis láttam:) Ja egész jó volt. Sejtettem, hogy Sloane lánya csak szétszakítja őket, mivel túl unalmasak voltak boldogan.
Christina megint jó volt és nekem úgy jött le, hogy csak rávágta és utána fogta fel, nem? Jaj nem szeretem Kim Ravert, pedig marad az évadban..
Karev szörnyűűű szerintem is, de nézd majd meg a következő rész promóját..
Derek meg most, hogy kihúzta Merből, hogy Csíf iszik, vajon felhasználja ellene?
Igazából nekem kicsit olyan, mintha mindenki háttérben lenne, senki nem futtatja a sorit!
Mercy-sekkel nem nagyon foglalkoznak.
Savanah: gyere majd PP-be is, ha láttad:) mert én már láttam.

savanah - 2010. 01. 18. 21:34

Lnaughty: gyere a PP-be is mert már írtam oda is :)

Savanah - 2010. 01. 26. 11:57

Na, megnéztem már végre. Valahogy ez a rész nekem nagyon tetszett. Jóformán nem volt benne semmi, de valahogy bejött. Egyedül talán a csíf szál haladt, arról csak annyit, h megnézném Dereket csífként :).
Cristina meg Owen bejött, viszont várom még h a MW-es doki még bepróbálkozik Cristinánál, h azzal még lesz valami…
Izzie meg Alex szál szerintem vontatott, úgyis tudjuk, h Izzie csak szünetre megy, de már az agyamra megy h egyszer nem is szól Alexhez, máskor meg sír ha nem fogadja vissza. Tudom, h ezt az egészet a színésznö miatt írják így, de hát már az írók is kitalálhatnának valamit, vagy K.Heigl menjen a fenébe, nekem komolyan nem hiányozna…
Lexie és Mark most nem kapott sok szerepet, de Mark reakciója nem tetszett.

Lnaughty: Még majd megnézem a PP-t is, oda is írok, azt is kibeszélhetjük, meg írtam a DH is, ha még nézed :).

Lnaughty - 2010. 01. 26. 22:15

Nah nekem is sikerült:) Igen, kifejezetten jó rész volt(végre)! Sejtettem, hogy beveti ezt Csíf ellen. Előbb vagy utóbb Dereken a sor.
jaja jó, hogy Owen ennyíre más, mint Christina. Vagyis érzelmes:) Remélem, hogy bepróbálkozik, kell a feszkó!! Meg olyan szép a szeme:D
Izzie..NEM KELL HEIGEL, értem, hogy a nézettség, de már annyíra kilóg a lóláb, tényleg ennyíre megéri?? Na mindegy, csak Tényleg nagyon idegesítő.És kifejezetten rossz. Karevet megnézném a kis rövidhajó Mercy-s csajjal.
Mark keményen otthagyta a végén Lexiet, néztem nagyokat. Ez még akár érdekeske is lehet, így.

Savanah:mostani PP-t még nem néztem, majd a héten valamikor,DHW-ba meg megyek:)

Savanah - 2010. 01. 29. 15:16

Hmm, nem volt tegnap GA, sem PP? nem is tudtam h nem lesznek.

De most láttam egy elözetest, amiben már végre az a rész lesz amit vártam, még valamikor évad közepén írták h lesz, SPOILER: hogy valaki felébred a mütöasztalon (ami mondjuk akkor érdekes ha láttad az Awake c. filmet-nekem nagyon tetszett :)).

Savanah - 2010. 01. 29. 16:09

Jaa, már leesett, elnöki beszéd volt :)

Savanah - 2010. 01. 29. 18:21

A fenéébe az az elnöki beszéd nem is most volt :)

Lnaughty - 2010. 01. 30. 00:11

jah szünet sajna, de, hogy miért azt nem tudom.
nem láttam még előzetest. de remélem, ez majd megint a jobb részek közé fog tartozni..

Savanah - 2010. 02. 05. 17:52

Aaaazt a mindenit!! Ez a rész nagyon tetszett :). Ahogy néztem, bizonyos részeknél alig vártam h ide leírhassam, de most meg félek elfelejtettem a felét amit akartam :)

1. Talán először is Derek mint chief. Hát, nekem nem illik chiefnek. nehezen szoktam őt meg, és a végén talán kevésbé volt szimpatikus h visszavette a kirugott alkalmazottakat.

2. Végre volt valami érdekes beteg szituáció, most az ébredésre gondolok műtét közben. De mondjuk tehetnének bele érdekesebb betegségeket is.

3. Cristina + Owen szuperek, végre látni egy kicsit a régi Christinából is :). Az a megégetett fenék igen jó volt :)

4. Cristina + Owen + Teddy, na az aztán a jóformán szerelmi háromszög!! Nagyon várom mi lesz.

5. Szerintem Mark és Lexie sem fogja sokáig bírni, még pár rész és szerintem újra együtt lesznek. Egyébként SPOILER nem most lesz majd a következő részben h Lexie szőkére festi a haját? SPOILERVÉGE.

6. Jah, az a rész is tetszett, amikor Derek, Mark meg Owen kosarazgattak az irodában. Mark meg beült Derek székébe :) Olyan baráti volt :).

7. Azon is elmosolyodtam, amikor Mark hármasban feküdt a leszbikkel :)

8. Tudom ez kis dolog, de annyira kellemes meglepetés volt, amikor a végén Burke-ről beszéltek. nekem ő volt a kedvencem, és amióta kiírták azóta a GA sem ugyanolyan már…

Lnaughty - 2010. 02. 06. 00:55

a rész eleje nem tetszett, de aztán nagyon jó lett. Véégre valami!

1.az elején nekem sem tetszett, de valamiért nekem bejön ez a Derek féle Csíf dolog. a visszavett dokik, too much!

2.inkább durva volt, de már kellett, mert hanyagolták a betegeket. a kisfiús is tetszett, nah az ilyen szülőket állítanám fal elé..

3.jaj nekem is annyira tetszenek, jók együtt nagyon! Igen az vicces volt, hét idézete szövegekkel:D

4.sokkal rosszabbra számítottam, szóval én is kíváncsian várom mi lesz ebből!

5.már a következőben:D én szerettem együtt őket. igen azt én is láttam, hogy olyan lesz a haja.

6.Owen jól beilleszkedett. és Mark meg Derek jobbak, így, hogy jó barátok.

7.én azt hittem Torres az ő kezét is megfogja:D

8.én nagyon meglepődtem, hogy Christina így kinyílt. én különösebben nem szerettem, de valóban jó volt.

+Milyen jó, hogy nem volt Heigel, egyáltalán nem hiányzik, nagyon jó Karev nélküle.
+Ellen Pompeo meg egyre szarabbul néz ki:D
+Patrick Dempsey-nek meg sokkal szexibb volt a hosszabb haj!!

Savanah - 2010. 02. 06. 13:06

7. akkor én is azt hittem :) sokkal viccesebb lett volna…

Teljesen igazad van! Én is arra gondoltam h ide abszolút K.H. nem hiányzik. Remélem még egy darabig nem is fog feltűnni.
Elen Pompeon már nagyon meglátszik az a 4Oév+, meg még látszik rajta az a szülési nem éppen pompa :)
Nekem viszont Dempseynél bejött a rövid haj :)

Na de tényleg annyi h ebben a részben végre voltak olyan régi beszólásik végree :)

Alig várom jövöhetet. Láttad amikor Mark meglátja Lexiet, és megkérdi ki ez a szöke? Na azon a reakción igen nevettem LOL.

Lnaughty - 2010. 02. 06. 14:05

7.és illett is volna hozzájuk, mert olyan jó barátok:D

de sajna még egy ideig biztos lesz KH, hiszen baromi erős húzónév. azt viszont nem tudom, hogy mennyit lesz vagy mennyit nem lesz ebben az évadban, de én is remélem, hogy nem túl sokat lesz..
EP, meg soha nem volt az a kimondott szépség, de most aztán el nem adják jó karban lévő 30-asnak:D
a hosszú haj az a szexi:D
hát a Christina féle ‘sex injury’ olyan igazi GA-féle vicces dolog volt.
jaja rögtön kiszúrta magának a szöszit, aztán Hopp megfordult a szöszi..:D
és megint várom a következő részt, mert most jóó.

Savanah - 2010. 02. 12. 15:50

Egész jó kis rész volt :). Jobb mint amit vártam.

1. Owen és teddy. Szerinted lesz köztük valami? Nekem nagyon úgy tűnt azokból a nézéseikböl, meg ahogy egymásnak mentek az elején a résznek…

2. Tetszett ahogy a szépszemű doki elöre lökte little Grey-t, h ne legyen egérke :) Meg az is tetszett ahogy ö is és karev is kedvesek voltak vele a hajas dolog miatt. És egész jól áll neki a szöke haj.

3. Bailey és az aneszteziológus. Hmm, az az aneszteziológus egész jól néz ki, azt mondanám kicsit túl jól Baileyhez. Na majd meglátjuk. vele még úgysem igen történt a sorozatban semmi ilyen téren, nem ismerjük a randizós oldalát :)

4.Húú, a Markos – örökbefogadom a gyereked durva volt, de el tudtam volna képzelni. Azt nem vártam h végülis Sloan lelép. Már azt vártam h majd Mark megkéri lexiet segitsen neki.

5. Lexie és Karev, erre nem is tudok mit mondani. Nyilvánvalóan mind a 2en szomorúak, ezért kötnek ki egymás mellett, de hosszabbtávon szerintem nem lesz köztük semmi.

6. Mrs Shephard, majd elfelejtettem :). Az elején úgytűnt, Meredithnek nem igen tetszik a Mrs megszólitás, már kezdtem azt hinni, h az ö nagy postit, hiperszuper hivatalos házasságuk, ahogy ök állítják egy nagy semmi ilyen helyzetekben, csak mert ö nem akar Mrs lenni.

7. Dereket csífként még mindig nem tudom megszokni, azt, h gyarabban van öltönyben mint műtös ruhában…

8. Jah, a beteg. Azzal az amputálódott karral, nagyon durva volt. Amikor megláttam, hát… nahát.

Na most kb. ennyi jut eszembe, várom a következö részt, remélem az i slesz ilyen jó. Plusz újból csak mondani tudom, K.Heigl abszolút nem hiányzik. Pont.

Lnaughty - 2010. 02. 12. 22:20

jaj már úgy vártam, hogy kibeszéljük:) jó ötlet volt ez a pontokba szedés, így legalább nem felejtünk el semmit:)
szerintem is egész jó kis rész volt.

1.nekem inkább úgy tűnt, hogy Teddy nézegeti csak nagyon őt, de a dráma érdekében, meg ugye kell a konfliktus, biztos, hogy lesz valami. Ha nem is jönnek össze, de elég sanszos, hogy lesz egy kósza kis kufirc:D

2.a szépszemű doki nekem is tetszik:D meg jó lett a karaktere eddig. remélem vele hosszabb távra terveznek. jókat mondott little grey-nek. és igen aranyosak voltak. Én pont azt néztem, hogy szerintem nem olyan szép az arca, így szőkén, jobb neki a fekete/sötét haj:)

3.jaja én is nézte, hogy kicsit túl jó pasi hozzá..viszont tetszik, hogy megint kapunk a magánéletéből. és elég vicces dolgok jöhetnek még ki ebből. Arizona nem aprózta el a műtét alatt, hogy segítsen a pasinak, elhívni Bailey-t:D

4.Én örültem, hogy lelép, mert rohadt idegesítő a kis csaj , viszont arra azért nem vennék mérget, hogy most láttuk utoljára.. meg húzni kell még azt, hogy újra együtt legyenek Lexie-vel..

5.kell Karev-el valamit kezdeni. Kár, hogy nem a rövid hajú Mercy-s csajjal hozták össze, az érdekesebb lett volna.

6.Vicces ez a post-it házasság:D várható volt, hogy ha tényleg szereti elmegy vele. a végén sem tetszett neki az a Mrs. dolog:)

7.Nekem már kezd tetszeni ez az új beosztás, azok lesznek jók, amikor majd valami iszonyú nehéz helyzetben kell döntenie/helytállnia Csífként Derek-nek.

8.az elég undí volt. viszont a házaspár meg az éttermes fószer, nekem tetszett.ez jó volt megint.

+Nagyon jó, hogy most Sem volt!!Egyáltalán nem hiányzik, de Tényleg!
+Az elején Meredith meg Cristina az autós jelenetnél megint kicsit olyan viccesek voltak, mint régen, ezzel az orvososdival, mint a gyerekek:)
+és Csífcsíf sem igazán hiányzott.
várom a következő részt!

Savanah - 2010. 02. 13. 15:30

Hát most h mondod, én észre sem vettem, h nem volt benne a csíf => tehát nekem sem hiányzott :)).

Az autós jelentröl annyit, Derek most h csíf lett az autója is jobb lett :). Igen tetszett :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz