login |

The Cleaner: kezdett a 2. évad

2009. 06. 28. 23:32 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Oké, lemaradtam. (Naná, mert csak a pilot-ot láttam, de akkor is.) Mi lett a benga négerrel, Darnell-lel? Mínusz egy állandó szereplő, puff. Na, nem mintha hiányzott volna. Mármint arra gondolok, hogy Banks két másik társa, főleg Akani (Grace Park) is alig kapott szerepet a részben, amit inkább a nejével való csiki-csuki vitt el. Sajnos. Couldn’t care less.

the-cleaner-s2-cast-kis

Na jó, nyilván teret kellett adni a vendégszínészeknek is, mint Gary Cole, Jayne Brooke és Whoopi Goldberg. (Utóbbi majd vissza fog térni.) Viszont ahhoz képest, hogy a vendégek is teret kaptak, a The Cleaner – 2×01 továbbra sem lett érdekes. Oké, kaptunk némi drámát, de semmi áttörés nincs benne, amire azt mondanám, hogy ezért nézni kéne.

Pedig szó sincs arról, hogy rossz lenne a sorozat (befigyel a közepes, “van jobb és van rosszabb”-faktor: 5/10), el lehetne nézni, pár éve minden bizonnyal el is néztem volna, azonban manapság, ha nincs horog, ami beakad az ember szájába (mondjuk ellenálhatatlanul bejön neki az egyik karakter), akkor még Grace Park sem teszi nézőssé. Sem az olykor igen szép képek és sötét színek.

the-cleaner-benjamin-bratt

A sztori: egy műsorvezető felesége megkéri Banks-et, hogy szedje az urát az italról. Az egész egy teljesen funkciótlan, de jól kinéző flashback-kel kezdődik. Utána meg nyilván leszedik a férjet az italról (vagy nem). De sajnos mindez, pár drámai momentumon és a vizeketvizsgálaton kívül érdektelen, plusz még sántikál is történet, valahogy túlságosan le lett egyszerűsítve.

Ez van. Tisztességes a sorozat a The Cleaner, de talán ezen is bukik el nálam. Pedig Benjamin Bratt, esküszöm a legszimpatikusabb fejű sorozatszínész jelenleg, és az addikt of the week sztorik is kínálnának jó lehetőségeket, de legközelebb szerintem csak akkor fogok vissztérni a The Cleaner-hez, ha egy sorozataddiktról lesz szó benne.

ui: WTF volt az utószinkronnal? Némely helyen botrányos volt.

1 hozzászólás Ne habozz!

NatoLocator - 2009. 06. 29. 08:01

hmm, nincs olyan kép, amin csak a szuka van? :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz