login |

Pilot: Sons of Tucson (preair)

2009. 07. 05. 21:25 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2009/10, kritika, pilot-mustra,

Na, megjött az első olyan pilotszivárgás, amit vártam is. Azzal kell kezdenem, hogy hozta amire számítottam. Tény, hogy azt nem sok ez esetben, de akkor is, jó lett. Bár a félórás komédiák közé érkezett, simán néztem volna a pilotot még 20 percig.

tucson

Az a helyzet, hogy most nagyon a főszereplőn múlik miképp állsz a sorozathoz, mivel eléggé “utálod vagy kedveled” figura, olyan nincs, hogy semlegesnek tartod és a mellékszereplők kihúzzák a bajból. Tyler Labine teljesen azt a nagydumás és szétszórt, “majdnem lúzer, de mégsem az” karaktert hozza, amit a Reaperben, így aki ott utálta, annál pillanatok alatt el fog vérezni a Sons of Tucson. Ez tény.

A történet röviden annyi, hogy 3 kisgyerek el akarja kerülni az árvaházat, ahova apjuk börtönbe vonulása miatt kerülnének, ezért felfogadják a képet látható figurát, hogy legyen a pótapjuk. A gyerekek is dörzsöltek, de Ronnak sem kell sokat keresgélnie a szélhámos génjeit, szóval igazi egymásra találás. Ennyi előtudás elég is a sitcomhoz asszem.

Amit mindenképp mondani akartam, hogy teljesen olyan mint a Malcolm in The Middle. A kölykök szívatják egymást, meg a pótapát, ő meg viszontszívatja őket, tehát elvannak, mint Marci. És akármilyen ritmustalan is a pilotban a vágás, a szereplők közötti dinamika egyszerűen működik.

Nem ez lesz a mindent megváltó sitcom, de én tuti maradok a második-harmadik részre. Nagyon felpontozni nem tudom, mert a vágással és zenével tényleg felhúztak néhol, de írásilag szerintem rendben lesz. Legyen 6/10, szigorúan.

4 hozzászólás Ne habozz!

peter - 2009. 07. 05. 23:13

Májusban a leírás alapján nem kimondottan érdekelt a dolog, most már egyre inkább hajlok arra, hogy belelessek :)

Lui - 2009. 07. 05. 23:25

Reaper is bejött és ő elég sokat hozzá is tett ahhoz, szóval tuti bepróbálós sori lesz :)

fant0m - 2009. 07. 06. 11:18

Megnéztem, nem is rossz.
Nem egy hagyományos szitkom vonal, hanem olyan Reaper-szerű, Tyler Labine-féle humor, 20 percben.

A zene tényleg szörnyű. Ezt részben kárpótolja a sok helyszín, a hangulatos környék.

A 2. részt még megnézem majd, ha hasonló lesz, akkor félreteszem a sorozatot ínségesebb időkre, de hetiben nem hiszem, hogy követni fogom.

kaito - 2009. 07. 08. 13:55

több poént vártam, első felén alig mosolyogtam. lehet belőle jópofa családi sitcom, de még sok mindenen gyúrni kell. a szereplőkkel nincs gond, gyerekek karaktere és a színészek jó választás volt, van eyecandy, stb.
végén art of war olvasás, lol.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz