login |

Pilot: Michael & Michael Have Issues

2009. 07. 26. 17:33 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Nem unod még a dokumentarista stílusban forgatott komédiákat, amiknek az igazán nagy folyamát az Office indította el? Akkor előfordulhat, hogy tetszeni fog a problémákkal küzdő Michael-páros sorozata. Miről is van szó? Hát a padlón megtalált vaginákról. Mutatja.

megtalaltaavaginat

Valójában egykamerás sitcom egy komédia show készítéséről. Tehát kulisszák mögött, insider, sötöbö. Láthatjuk, ahogy egy — ide jött volna egy hazai példa neve, de nincs igazán hasonló — nevettető műsort összehoznak. Megírják a szkeccseket, meetingelnek az írók, ilyesmi. Ami a plusz, hogy a két főszereplő Michael, innen a sorozat címe, mivel ugyanaz a keresztnevük. S bár kedvelik egymást, de a legkisebb apróságokon össze tudnak veszni.

Valójában az a baj a MMHI-vel, hogy semmi extra nincs benne. Bár a két főszerpelő jó arc (az egyikőjüket például a Reaperből ismered), de ilyen low-key komédia az egész, pár eltalált és pár nagyon mellé poénnal, közöttük meg közepes bonyodalommal. A pilotban például azon kapnak össze, hogy az egyik gyakornok interjút készít velük a középiskolai újságjába, és melyikőjük a Simon és melyikőjük a Garfunkel a duójukban, azaz ki a másodhegedűs.

Annyira közepes volt, hogy tényleg csak 5/10-et akarok rá adni. Viszont szerintem a második részt még mindenki bepróbálom, hátha kinövi magát. Azért látszik, hogy nem nagyobb kábeles adóra készült (Showtime, FX, HBO), így még azoknál is kevesebb pénzt öltek bele, de a két főszereplő közötti kémia talán elsülhet jól is, kedvelhető lúzerek.

4 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2009. 07. 26. 20:47

fel epizodot birtam belole. michael ian black eleve rossz omen, ketszer mar lejaratta magat nalam, de a masik se jobb.

boby - 2009. 07. 26. 22:28

ahogy olvasgattam a postot, mondom megvárom a humanféle kritikát, mert nem lehet ez olyan uncsi, és most látom, hogy nem is winnie írta xD

Egyébként ezek a májkülök melegek??

winnie - 2009. 07. 26. 22:30

MIB volt a minap fergusonnél.

egyébként ők csinálták a stellát is.

kisgans - 2009. 07. 26. 23:00

MIB-t sokkal inkább ismerjük az Edből. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz