login |

Pilot: Lock ‘N’ Load

2009. 08. 06. 16:23 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

A sorozatról lehet csak annyit kéne írni, hogy aki szereti a fegyvereket, az nézze. De ez nyilván nem elég. Kevés hasonló tematikájú műsort láttam eddig, az tény, de a Lock ‘N’ Loadra simán elmondható, hogy baromi jól van megírva vagy improvizálva. Na meg mindenféle ágyúval tüzelnek a pilotban, de a 1800-as évektől kezdve.

azottagolyo

Az ott a lövedék. Hát igen, ahogy egyre olcsóbbak a szuperlassításra alkalmas kamerák, úgy dobódnak fel a hasonló sorozatok is. Konkrétan minden lövést mutatnak brutál lassan, meg becsapódást is, ez utóbbit néha több szögből is, mert hát a “műsorvezető” pusztítás mániás.

A normál látvány mellett nyilván a főszereplőn múlik még sok egy ilyen sorozatnál, és hát itt szerencsére nem lőttek mellé. A csávó alig várja, hogy elsüthessen minden ágyút, minél előbb. Meg közben beszólogat nekünk is “Na couch potatok, elmondom nektek egyszerűbben”, meg beszólogatna amúgy is, csak azt a korhatár nem engedi, de így a csúnya szót félig kimondva veszi magát észre párszor “i like to drive around and blow shii Stuff up”. Mindezt a lánctalpakkal mozgatott ágyú kezelőterében.

A koncepció úgy tűnik az, hogy egy bizonyos fegyvernemet mutatnak be egy részben. A pilotban az ágyúk kategóriája volt, szóval fogták magukat és visszamentek az elsőig, hogy aztán onnan haladjanak a jelen felé. Bemutatták a nagy technikai ugrásokat, méghozzá egész érdekesen. Mivel rengeteg fegyver volt a részben, így baromi pörgős volt az egész, na meg mindent elsütöttek, ahogy azt kell. Ez utóbbit nem is számítógépesen, hanem vannak ilyen régiháború mániások, akiknek vannak működő példányai.

Pontozni? Fogalmam sincs, az utolsó 10 perc kivételével nem unatkoztam egy percig sem, szóval 7/10 mondjuk. Lássuk a második részt.

7 hozzászólás Ne habozz!

PancakeSpeedy - 2009. 08. 06. 16:48

Ezt muszáj lesz nézni. :-D
btw. a második rész a machinegun -okról szól.

Malachi - 2009. 08. 06. 21:20

Ez állati jó. Még csak most kezdtem, de ez a katona figura hatalmas arc. Plusz a fegyverek… nyami.

Biohazard - 2009. 08. 06. 21:42

Time Warp hasonloan erdekes. Szuper-felbontasu kamerakkal vesznek fel mindenfele josagot. Tuzkopestol a szappanbuborekon at egeszen a kemiai reakciokig.

bennfentes - 2009. 08. 07. 02:40

Nekem ez KELL!
1000fps meg kibaszott jó dolog!

Malachi - 2009. 08. 07. 19:57

A második is nagyon jó, ezt nézni fogom.

goya - 2009. 08. 13. 19:57

nagy dumája van az öregnek :) a 3. rész tankokról szól, szerintem a 2. rész jobb volt

Startmenu - 2009. 08. 14. 15:45

Nézős.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz