login |

Délelőtti videók: Vasárnapi premierek

2009. 08. 10. 11:58 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video, , ,

Nem sokat írtunk

  • az ABC most indult reality-jéről, a Shark Tank-ről, ami mint az angol Dragon’s Den vagy a magyar Ecopoly, találmányok, üzleti megoldások eladásáról és befektetők beszállásról való meggyőzéséről szól. (Az RTL-es Ecopoly története és bukása igazi magyar sztori, ez egy tavalyi cikk az utóéletéről, nem tudom, hogy azóta mi történt.)
  • a CBS új vetélkedőjéről, a There Goes The Neighborhood-ról, melyben egy georgia-i kisvárosban pár házat, 8 családot elzárnak egy nagy fallal a külvilágtól, hogy kiesős-kiszavazós rendszerben vetélkedjenek egymással a nyereményért, majd pedig tovább éljenek egymás mellett
  • és az ABC által ismét felélesztett Who Wants To Be A Millionaire-ről, ahol inkább csak az újítások fognak érdekelni. (Itt nincs promó, de a teljes premier fent van a YouTube-on. Hmm…, érdekes dolgok.)

Az első 2 promója vannak a tovább mögött. Valakinek megvolt valamelyik? Vajh melyikben van benne a nyári siker?

4 hozzászólás Ne habozz!

Bruzsy - 2009. 08. 10. 14:10

A Shark Tankbe bele fogok nézni, egyrészt mert érdekel, hogy egy jó licenszet hogy lehet rendesen megvalósítani, másrészt pedig mert Mark Burnett neve eléggé sokat jelent.

A Millionairenél meg az ugye a nagy durranás, hogy 10 éve indult az USA verzió, ezért visszahozták az eredeti műsorvezetőt, Regis Philbint, gondolom lesz sok-sok extra emiatt.

QuippeR - 2009. 08. 10. 15:43

A Shark Tank jónak tűnik. Engem az Ecopoly is érdekelt volna, de abból gyakorlatilag annyi lett, hogy egy csapat sikeres ember jót röhögött a sikertelen emberek bohóckodásán.

Gmeister - 2009. 08. 10. 18:44

Ez WWTBAM elég érdekes volt. Teljesen más volt mint amit itthon láttunk Vágóval.
Amikor ősszel visszatér az RTLre Fábryval a műsor akkor ezek az újítások itthon is benne lesznek? Mert így lehet nézős lesz.
Egyébként a kérdések nem tüntek nehéznek még az én gyenge angolom is eljutottam a 25k dollárig :)

winnie - 2009. 08. 10. 18:48

a fábry-s elvileg valami eventjellegű celebes lesz csak. lehet, hogy a csütörtöki fábry.kész átverás-fábry-üres slot helyre jön.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz